Gebruikers over webshop HighFlow
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar drie CableMod PCIe extension kabels voor mijn 6800XT. Deze waren hier beschikbaar voor een goede prijs. Ook was ik verrast door het ruime assortiment. Het plaatsen en betaling van de bestelling verliep zonder problemen.
Veranderingen van de status van mijn bestelling werden via de mail naar mij toe gecommuniceerd. De mails ogen wel een beetje rommelig doordat de stijl/uiterlijk tussen mails kan afwijken.
Dit is een webwinkel waar ik zeker vaker ga bestellen!
De levertijd duurde iets langer doordat er één kabel nabesteld moest worden. Ze hadden de bestelling binnen de aangegeven levertermijn verzonden en ik heb de bestelling de dag na verzending ontvangen. Alle was netjes ingepakt.
AlgemeenEnige met voorraad van specifieke cooler die ik nodig had voor SFX build, de EK 240 Basic. Vrijdag middag besteld, snel verpakt en verzonden met trace code, zaterdag rond het middaguur ontvangen. Geen problemen om te melden.
VerzendingGeeft veel keuze wat betreft leverancier (GLS, DPD, PostNL) van het product, erg fijn.
Algemeen2x wat besteld waarvan ook een deellevering. Bestellen en betalen gaat makkelijk zonder enige problemen. Vrijwel direct alle info via de mail ontvangen zodat het duidelijk is. Een deellevering uit laten voeren ging snel via de mail door via de site nog een keer de verzendkosten af te rekenen.
VerzendingOok op zondag na de automatische mails een bevestiging van verzenden. Via GLS werkt wel prima omdat je kan kiezen het ergens anders op te halen als je dat wil. De verpakking is prima qua bescherming.
AlgemeenSite heeft veel aanbod, hierdoor duurt het kiezen soms wat langer... en het voordeel is dat je je winkelwagen kan opslaan... dit voorkomt dat je een dag later verder kijkt en niet meer weet wat je had gekozen...
VerzendingTop verpakt, ze weten dat wat ze verkopen soms erg fragiel kan zijn (waterkoeling onderdelen) en pakken alles correct in.
KlantenserviceIk had bij mijn bestelling 1 item zitten waarvan de levertijd onbekend was, ik had daar een notitie van gemaakt dat ze mij zouden contacten als het langer dan 2 weken ging duren want dan had ik liever een alternatief product. Ik had snel reactie na het bestellen en ben geholpen met een alternatief product. Zelden zo'n snelle helpdesk meegemaakt, echt top.
AlgemeenGroot en compleet assortiment voor (water)koeling, cases en modding. De website/webshop is overzichtelijk ingedeeld zodat je goed kunt zoeken/browsen per categorie.
VerzendingGoed en zorgvuldig verpakt en vlot verzonden en bezorgd met GLS.
AlgemeenSuper good prices, easy website. EXCELLENT customer service! I made a mistake with an order, and had discount applied to the fix. Good times, will be back!
VerzendingTurn around time is exceptionally quick - same day pretty much!
KlantenserviceMade a mistake with my order and it was fixed almost instantly via email. Perfect!
AlgemeenGrote bestelling gedaan. Een aantal onderdelen waren niet leverbaar en daar werk ik dan ook netjes van op de hoogte gebracht. Na wat geduld gevraagd om een status update van mijn bestelling; alles was binnengekomen behalve de fans, en ik kreeg dan ook netjes de keus of ik alvast de binnengekomen items wou krijgen. Dat is prima geregeld.
Voor de fans kreeg ik daarnaast nog de gelegenheid om ze om te ruilen voor een ander merk of type, maar dat heb ik niet gedaan.
De fans zijn dus een paar weken later alsnog netjes geleverd.
Prima service, snelle antwoorden op vragen!
De levertijd was wat langer vanwege backordered producten, daar kan ik ze niet de schuld van geven. Verder werden producten zodra ze wel binnen waren netjes verstuurd is alles in goede staat binnengekomen
KlantenserviceKlantenservice is snel, kundig en luistert. Zeer tevreden over de afhandeling van mijn order!
AlgemeenIk ben sinds 2011 klant bij HighFlow.nl en van 2011 tot 2020 heb ik een klein aantal bestellingen geplaatst. In december 2020 heb ik besloten om een custom loop waterkoeling computer te bouwen. Sinds dat moment heb ik regelmatig bestellingen bij ze geplaatst. Totaal heb ik tot op heden iets meer dan € 3.000 uitgegeven bij HighFlow.nl.
KlantenserviceRecentelijk heb ik ook ervaring gehad met hun RMA afhandeling. Hoewel de communicatie per email van mijn RMA niet helemaal naar wens was (er werd niet echt inhoudelijk gereageerd op mijn vragen). Is de RMA uiteindelijk keurig afgehandeld. Ik had in 2019 een DataVac duster bij ze gekocht van ongeveer € 100. Deze was defect geraakt en ik heb een nieuwe ontvangen binnen redelijke termijn.
Sales en support vragen worden snel beantwoord, ook in het weekend en avond. Het assortiment is uitgebreid voor mensen die aan modding en waterkoeling doen. Prijzen zijn over het algemeen goed maar ze zitten wel in een niche natuurlijk. Bepaalde producten, zoals schoonmaakproducten, zijn soms wat prijzig en als je dat in bulk moet hebben is het wellicht verstandig om dat te halen bij Amazon (foam tip cleaners bijvoorbeeld).
Als het huidige serviceniveau en assortiment goed blijft zal ik hier waarschijnlijk nog vele jaren klant blijven. Ik kan deze winkel aanraden.
AlgemeenGoede communicatie over de levering.
Alternatieve betalingsmethode was ook geen probleem. Verzending zoals beloofd. Zeer tevreden over de webshop.
Snel antwoord op de email.
AlgemeenBesteld op vrijdagochtend, zou redelijkerwijs dan maandag bezorgd worden.
Trak & trace van transporteur geen wijziging alleen data ontvangen. ( vandaag maandag status ongewijzigd ) proberen te bellen met highflut geen reactie, mailtjes geen reactie. dus in toekomst zal ik mijn bestellingen bij aquatuning doen
Highflow is voor mij geen aanrader
Geen reactie op mail en telefoon, inmiddels is dit de 2e keer dat dit gebeurt
Leuke reactie, echter jullie werken samen met GLS dus ligt buiten onze macht is niet correct. Immers jullie beloven zaken op jullie site volgende dag in huis.
Dank u voor uw review.
Uw bestelling is afgelopen vrijdag afgegeven aan GLS, maar door drukte zijn niet alle pakketten verwerkt. Dit ligt helaas buiten onze macht.
U bent sneller met het schrijven van uw reviews dan het wachten op onze reactie...
Uw emails waren binnen enkele uren beantwoord en inmiddels is de Track&Trace actief en kunt u uw bestelling snel verwachten.
AlgemeenVoor het eerst besteld bij deze shop gezien ik een nieuwe PC met waterkoeling ging bouwen. Veel specifieke onderdelen eenvoudig bij elkaar te klikken in deze webshop en verrassend veel op voorraad. Helaas waren de artikelen die ik nodig had niet direct beschikbaar maar zijn dezelfde dag nog nabesteld bij de leverancier. Erg fijne shop om mee te werken en te communiceren.
VerzendingEigenlijk het enige verbeterpunt dat ik tegen ben gekomen is een stukje initiatief. De nabestelde artikelen stonden op 3-5 werkdagen maar dit duurde langer, waardoor ik mij afvroeg waar ze bleven. Ik zou hier graag over op de hoogte gehouden willen worden als de verwachting niet gehaald gaat worden.
Na zelf een e-mail verstuurd te hebben wel onmiddellijk correct en inhoudelijk antwoord.
Ondanks de latere levering werd mij wel netjes voorgesteld om de producten die wel op voorraad waren alvast op te sturen als tegemoetkoming. Gezien ik alles nodig had en geen haast met de bestelling had heb ik hier geen gebruik van gemaakt.
Verpakking van de zending is erg netjes, doos was stevig en de inhoud kon niet bewegen door de correcte vulling. Gezien er veel acryl en andere breekbare én kostbare dingen inzitten ben ik hier erg tevreden over.
Gedurende de hele order erg snel reacties op mijn vragen. Uiteindelijk bleek dat ik zelf nog een fout met de bestelling had gemaakt (kwam ik na levering pas achter) en werd hiermee netjes te woord gestaan. Het correcte product was onmiddellijk verzonden en de dag erna meteen bij mij thuis, ondanks dat het al na de officiële eindtijd voor volgende dag levering was.
AlgemeenMakkelijke website, super communicatie betreft levering door track and trace en zelfs wijziging adres (indien nodig). Nette doos, goed verpakt, alles aanwezig. 10/10 zou hier als het nodig is zo weer bestellen!
VerzendingDoos goed opgevuld zodat de producten niet kunnen schuiven/ kapot kunnen gaan. super ingepakt tegen eventuele vervoersschade.
AlgemeenIk bestel al jaren bij HighFlow. En nog nooit een probleem gehad.
En nu ook weer geen problemen. Op zaterdagavond besteld en ik kreeg gelijk een bevestiging en zondag was het al ingepakt klaar voor verzending.
Op zondag al de mail ontvangen dat de bestelling was aangemeld en dat die maandag mee ging met de bezorgerd. Dinsdagmiddag was alles binnen.
AlgemeenWanneer je zoekt naar onderdelen voor een watergekoelde computer dan kun je hier bijna alles vinden dat je nodig hebt. De communicatie met de klant is vlot (er werd zelfs 's avonds laat op mailtjes gereageerden uitstekend: er wordt met je meegedacht wanneer er fabrieksvertraging is en ze doen niet moeilijk om tussendoor een bestelling aan te passen wanneer Highflow nog op onderdelen wacht van de fabrikant. Een onderdeel paste niet in mijn build en die heb ik geopend (doch netjes) terug kunnen sturen, hier werd totaal niet moeilijk over gedaan en de terugbetaling verliep zeer snel. Ik trek wel een punt af omdat ik vind dat de producten beter gecategoriseerd kunnen worden. Filteren op product type is in mijn ogen iets te beperkt.
VerzendingAlle producten waren goed verpakt. Er wordt gebruikgemaakt van een combinatie van plastic en papieren padding (dat laatste is met oog op het milieu mijns inziens een goede keuze). Er is geen grotere doos gebruikt dan nodig en alle bestelde producten waren aanwezig. De levering was vlot!
KlantenserviceGewoon een uitstekende klantenservice. Er wordt van alle kanten met je meegedacht. Ik kon na mijn bestelling nog producten toevoegen (hiervoor werd mijn bestelling van accountloos omgezet naar account) wat heel vlot ging. Er werd vaak binnen enkele minuten al gereageerd op mijn mailtjes.
AlgemeenPrima winkel met goede prijzen. 's avonds bestellen is helaas wel twee dagen later pas in huis. De emails zijn erg irritant opgemaakt met veel stijlen door elkaar heen.
VerzendingGratis verzonden, maar via gls. Je moet vóór half 4 bestellen om het de volgende dag nog binnen te hebben. Erg goed verpakt.
Er zat een lolly bij dus 5 sterren.
AlgemeenHighflow heeft mij uitstekend geholpen met het samenstellen van mijn waterkoeling aankopen. Snelle, heldere en professionele communicatie. Ik heb her en der gelezen dat Highflow "moeilijk doet" over geretourneerde producten, daar heb ik helemaal geen last van gehad. Ik had een aantal producten dubbel besteld (fittings, en een verkeerde grootte van het reservoir) deze zijn binnen 2 weken terug gegaan en kreeg vrij snel een mailtje dat het geld (een aanzienlijk bedrag) wordt teruggestort.
VerzendingProducten voor 15:00 gekocht werden vaak de volgende dag al geleverd. Ze hebben zelfs (in hoge uitzondering) iets per post gestuurd zonder kosten. Dit ging om de dop van een spuitfles (het uiteinde dus).
KlantenserviceDuidelijke en professionele communicatie gecombineerd met snelheid.
AlgemeenJammer een slecht ervaring met deze shop door hun bezorgdienst die zich niet kan houden aan hun aangegeven bezorgtijd op de winkel webpagina zelf aangegeven dag
VerzendingExtra vroeg besteld om de levering zoals aangegeven volgende dag te ontvangen. Maar niet het geval is
KlantenserviceIk wou het weigeren vanwegen het niet op tijd bezorgd
want wat zij aangeven bij dpd is ma tot zaterdag volgens hun moet ik dan daarvoor ook nog betalen blij ben ik dan zeker niet
AlgemeenInmiddels al enkele bestellingen gedaan tot grote tevredenheid. Bezorging via GLS is altijd keurig op tijd en producten worden zo verpakt dat de kans op schade geminimaliseerd wordt. Daarnaast natuurlijk een erg uitgebreid aanbod op het gebied van waterkoeling en hiermee uniek in NL. Dit zorgt er echter wel voor dat het op de website soms goed zoeken is; filteropties zouden beter kunnen. Verder ben ik erg tevreden over Highflow!
AlgemeenBestelling plaatsen ging makkelijk genoeg, alles overzichtelijk. De layout van de website is anders dan je gewend bent, maar zeer makkelijk te vinden. Eindelijk weer eens een lekkere modding winkel! Zelfs met een forum. Waarschijnlijk wordt deze winkel door enthousiaste mensen gedraaid. Echt top!
VerzendingVerzending was netjes en stevig verpakt en gelukkig veel oude materialen hergebruikt en gerecycled! Thuis gooi je het toch allemaal weg.
Geen T&T code ontvangen via DPD, maar kwam op de verwachte dag wel binnnen.
Algemeen2 keer een bestelling gedaan, 2 keer zonder problemen de juiste spullen gekregen. Ze waren of de goedkoopste, of de enige met voorraad. Alles goed verpakt. Ik zou hier zo weer bestellen.