Televisiewinkel.nl

Gebruikers over webshop Televisiewinkel.nl

Plasma-discounter werd mij aangeraden door vrienden. En inderdaad heeft deze website erg scherpe prijzen en uitstekende informatievideo's bij de producten. Uiteindelijk scheelde het mij 50 euro met andere televisie dealers.

Binnen een dag was de televisie binnen. Zelfs in het weekend.

Goed bereikbaar en hebben verstand van zaken.

Goede communicatie en ook goede verzendservice. Die jongens droegen mijn nieuwe 58" zonder mopperen naar 4 hoog. Top!

De bestel- en betalingsbevestiging per mail kwam snel binnen. Later op de avond de verzendbevestiging.
Bestelling liep soepel en zoals verwacht mag worden.

Ik had een Sony LED TV 's middags besteld en werd de ochtend erna afgeleverd door PostNL. Erg snel dus.

Bij Plasma-Discounter.nl kun je snel en eenvoudig je product bestellen. De facturering is vlot en correct.

Bestelling is op aangegeven dag geleverd en met zorg afgeleverd!

Eerste keer dat ik hier bestel, snelle afhandeling op alle vlakken. Enige wat jammer is dat op rekening niet kan (bedrijf), dat zou een voorkeur hebben gehad. (reken het niet als een min!).

Gisteren besteld, vandaag binnen. Track en Trace erbij, zeker een plusje!

Gisteren overdag gebeld om te informeren van voorraad, er werd snel opgenomen!

Snelle levering, Tv op dinsdag om 20:00 besteld, op woensdag in huis. Webwinkel was slecht bereikbaar, duurde lang om bestelling te plaatsen.

Snel geleverd

Prettige site en artikelen makkelijk te vinden.
Goede product info en overzichtelijk winkelmandje.
Gelijk een kijkje genomen bij hun andere site, koffiediscounter

Savonds om 20uur besteld en de volgende dag in huis, niks op aan te merken dus :)

Na vraag of mn bestelling goed was doorgekomen, vlotte reactie en vriendelijk te woord gestaan.

Het extra beetje service wat je krijgt bij plasma discounter is zo fijn. Ben namelijk zelf niet erg handig met tv en dergelijke. maar het personeel nam ruim de tijd zodat ik uiteindelijk met de juiste televisie naar huis ging. Top service!!

Het product was op voorraad en in de juiste kleur beschikbaar.

Duidelijke website! In elke stap van de bestelling wordt duidelijk aangegeven wat je moet doen.

Per mail een track&trace link doorgestuurd gekregen, waarmee ik mijn bestelling makkelijk kan volgen. Gisteren rond 20:00 uur besteld en vandaag in huis! Top!

Ben goed geholpen bij keuze van mijn televisie!

Ik heb een televisie besteld en dit verliep allemaal probleemloos. Kon zelfs de afleverdatum kiezen zodat ik niet per se de volgende dag thuis hoefde te blijven. Prima dus!

Scherpste aanbieder van de Samsung smart tv waar ik naar op zoek was. Duidelijke en snelle website. Goede product video door Tom zelf.. uitgebreider kan haast niet!

Zeer snelle levering. Rond 17.00 uur besteld en de volgende dag 11.30 uur bezorgd.

TV gekocht voor op de slaapkamer. Goed advies gehad en ben blij met mijn Philips Ambilight televisie. Binnenkort een nieuwe koffiemachine halen in Naarden.

Wowwww. Dit verwacht je niet als je voor een koffiemachine komt kijken, wat een keuze en fantastische hulp. Na uitgebreide toelichting heb ik gelijk een geweldige deLonghi gekocht en de overheerlijk koffie bonen van Coronel.

Toen ik in de winkel was hadden ze een soort APK dag georganiseerd voor iedereen met een deLonghi koffiezetter.Wat een goed idee, zo vonden ook de andere mensen in de winkel. Kon ik gelijk de koffie proeven :-)

goede overzichtelijke website. De bestelling en betaling verliepen makkelijk. Uitstekende aankoop en een aanrader dus..!!

's avonds de bestelling geplaatst en de volgende dag kon ik de tv aan de muur hangen. Helemaal goed..!!

Bestellen en vergelijken is makkelijk, betalen gaat ook super simpel, voldoende keuze in payment processors

Het is dat ik een dag vantevoren nog even met ze gebeld had om te verifiëren dat de tv echt geleverd ging worden (vanwege afwijkend bezorgmoment en ik had behalve een order bevestiging niets meer vernomen). Ik kreeg de factuur en de track and trace code pas na aflevering in de mail. Volgende keer vantevoren sturen en het is uitstekend in plaats van goed!

Klantenservice was goed, behulpzaam, moest wel even wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg.

bestelling zeer vlug gelevert en betaling ging super snel
dit is een winkel die doen wat ze beloven
dus je hoeft niet verder te zoeken hier hebben ze echt alles met een prima prijs

in prima staat ontvangen en zeer snel
is een prima winkel heb er ook eentijd geleden een tv opgehaalt en prima geholpen aan deze winkel kan m m een voorbeelt nemen
goede en snelle service

je krijgt meteen antwoord als je een vraag of klacht hebt

Heldere website waar ik een geode keuze kon maken, meteen duidelijk welke muurbeugel geschikt is voor het toestel. Niets op aan te merken.

PostNL heeft er een zooitje van gemaakt. Eerst komen ze uren eerder langs dan het tijdslot dat ze zelf in de app aangeven, dus niemand thuis. Dan geef je in de app een PostNL afhaal punt op en dan bezorgen ze daar maar 1 van de vier pakketjes, dus nog een dag vertraging.
Nog een klein puntje de layout van de email met de orderbevestiging is een rommeltje.

De website zit prima in elkaar. Produkt en prijs worden duidelijk gecommuniceerd en betaling loopt soepel.

Zeer goede informatie over wanneer en hoe laat de levering plaats gaat vinden. Zelfs een naam en foto van de bezorger wordt gegeven!

Makkelijk te bestellen, prijs wordt wel getoond incl de cashback vanuit Samsung. Toen ik dit wilde doorgeven bij Samsung bleek dat de actieperiode net voorbij was, ik hoop deze toch nog te kunnen claimen.

Hele snelle levering. Enkel verpakt in de originele doos van Samsung, maar zonder breuk.

Ik zocht de Philips 49pus6401/12, en kwam vaak uit bij Plasma-Discounter, ik zag veel goede reviews. bestellen was makkelijk en de site was overzichtelijk, Tom Coronel was ook voor een review van deze tv. ( altijd leuk :) ) en betalen ging ook zo als het hoort.

Ik had het om 20:25 besteld, en de volgende dag had ik hem netjes in huis,

Toen ik de tv thuis had, had ik nog een vraag gesteld aan de klantenservice. gelukkig hoefde ik niet lang te wachten op antwoordt. binnen 40 minuten had ik een antwoordt op mijn vraag.

Scorekaart voor Televisiewinkel.nl