Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb een monitor (AOC Q3279VWFD8) aangeschaft bij Max ICT. De prijs was een stuk beter dan andere aanbieders dus had ik besloten om, ondanks de overwegend negatieve reviews, deze hier te bestellen. Al zit er duidelijk verbetering, de laatste tijd zijn er meer positieve reviews. Betaald met Paypal (jammer dat dit extra kosten met zich mee brengt). Levertijd was 4 tot 7 werkdagen. Op de website na bestellen gaf deze 9 dagen aan, maar het product werd daadwerkelijk op tijd afgeleverd zoals oorspronkelijk werd aangegeven. Dus een prima ervaring met deze webshop. Laten we hopen dat deze tendens zich voortzet en ze van hun negatieve image af komen.
VerzendingGLS deed vervoer. Verpakking zag er goed uit, geen schade. Gewoon prima.
Hi EXCalibur_EeK,
Bedankt voor je positieve review! We werken hard aan het verbeteren van onze leveringen en services, en zijn dan ook blij met alle feedback. Goed om te horen dat jij tevreden bent. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Een fijne dag gewenst.
Kim - Max ICT Webcare
Algemeenproducten snel en vlot kunnen bestellen, en de onderdelen werden ook relatief vlot verzonden en geleverd.
1 item was door mij foutief besteld, dat ben ik ter plaatse terug gaan inleveren, samen met het afhalen van nog wat items - iets dat vrij vlot ging.
de terugbetaling van het teruggeleverde item gaf iets meer problemen, en na contact via mail moest ik nog even de afleverbon terug inscannen en doormailen waarna de terugbetaling wel goed ging.
1 item heb ik erg lang op moeten wachten, dat bleek uiteindelijk niet meer geproduceerd te worden en hier hebben ze me dan ook uiteindelijk een goede oplossing (vervanging) voor geleverd.
over het algemeen zeker wel tevreden over de prijs/kwaliteit en de dienstverlening, al mocht het wel wat sneller zijn gegaan.
de beschikbare items werden vlot verzonden en kwamen vrij snel toe,
hierover valt zeker niet te klagen.
1 stuk uit de bestelling werd maar niet geleverd, levertermijn werd steeds aangepast en de klantendienst ging er telkens achteraan.
het heeft heel wat tijd gekost, maar uiteindelijk bleek het bestelde item niet meer geproduceerd te worden en werd er mij een alternatief aangeboden.
ondanks de redelijk lange termijn werd er uiteindelijk wel meegedacht en ter compensatie kreeg ik het nieuwe item aan de reeds betaalde prijs van het originele.
Hi thutex,
Bedankt voor je fijne, eerlijke review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we het graag.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenHet product voldeed aan alle specificaties én had een zeer scherpe prijs. De verzending was snel, ik had de smartphone binnen 24 uur in huis, de verzending was alleen helaas niet gratis maar nog steeds was het de beste prijs voor de Pixel online.
VerzendingHet was wel zichtbaar dat het pakketje uit de UK kwam maar dit heeft geen vertraging opgeleverd, de Pixel 32GB was binnen 24 uur in huis.
KlantenserviceHet was een UK versie van de telefoon maar dit maakt geen verschil bij deze telefoon (Pixel 1 32GB), Max ICT bood mij gelijk aan om een UK adapter te verschaffen.
Hi Jeroen.Abeelen,
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wanneer we je weer van dienst kunnen zijn in de toekomst, dan horen we het graag.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenAfgelopen week heb ik een GH70 headset in een zeer voordelige aanbieding aangeschaft. De bestelling werd bevestigd en na enkele dagen ontving ik een pakketje thuis. Helaas werd niet het juiste product geleverd, maar bleek de klantenservice zeer soepel en meewerkend, en kon er binnen korte tijd een oplossing gevonden worden. Zie "klantenservice".
VerzendingVerzending was gewoon prima, over de verwachte levertijd werd keurig geinformeerd.
KlantenserviceDe klantenservice heeft een prima oplossing verzorgd. Redelijkheid vanuit de klant wordt met evenzoveel redelijkheid en coulance beantwoord.
In plaats van een GH70 ontving ik een GH10 headset - dit was nogal een verschil, dus ik heb de webshop in kennis gesteld van de verkeerde levering. Na enkele dagen ontving ik een reactie dat de GH70 niet geleverd kon worden en dat ik het product op hun kosten terug kon sturen, waarna ik het volledige aankoopbedrag retour zou krijgen. Na enigszins doorvragen bleek dat een hoop MSI partnummers onder verkeerde productpagina's gelinkt waren, waardoor verkeerde levering plaatsvond.
Normaalgesproken is volledige geldteruggave en kosteloze retourzending het maximale wat je kan verwachten van een webshop bij een dergelijke non-conformiteit - wat dat betreft eigenlijk prima. Omdat ik geen zin had in de rompslomp van het retourneren van de GH10, en de GH10 opzich een leuk ding is, stelde ik voor dat ik de GH10 wel wilde houden als ik een behoorlijke korting kon krijgen t.o.v. de laagste prijs in de pricewatch - mijn voorstel was 25% op wat het me incl. verzendkosten elders zou kosten.
Binnen 10 minuten had ik een creditnota en toezegging van de RMA afdeling dat ze graag mee wilden gaan in die deal als dat voor mij een fijne oplossing bood. Hierbij gaven ze me niet 25%, maar 50% korting op de GH10 en scholden ze me de reeds gemaakte verzendkosten nog kwijt ook.
Al met al blijkt de support klantgericht en in oplossingen te kunnen opereren, en kan ik niet anders dan "uitstekend" zeggen. Redelijkheid wordt met redelijkheid beantwoord (en ik vermoed dat sommige negatieve shopreviews dat zinnetje wel even twee keer mogen lezen) en ookal verliep mijn order niet als gepland, ben ik alsnog tevreden klant.
Hi Boxman,
Wat een mooie review! Dank je daarvoor. Fijn om te horen dat je uiteindelijk toch zo tevreden bent. We hebben je feedback doorgegeven aan onze RMA-afdeling; ze zullen er blij mee zijn. :-)
We horen graag van je wanneer we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenSnelle reactie op e-mails over de levertijd. Het pakket werd een dag eerder geleverd als verwacht. Met vragen over producten snel hulp en doortastend werken. Mijn voeding had een UK kabel, omdat ik niet goed op lette. Ik kreeg de volgende dag gratis een EU kabel toegestuurd.
Verzendingde levering van de producten die ik bestelde was geschat op een week, bleek een dag sneller. Ze houden je netjes op de hoogte van de verwachte levertijd.
Klantenservicestaan je vriendelijk te woord en zijn erg geïnteresseerd. Kreeg snel een EU kabel toegezonden na een fout van mijzelf. Super service!
Hoi MelvinD91,
Altijd leuk om te horen dat iemand blij is met de bestelling en hoe deze verliep. Dank je voor je review! Wanneer we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn dan horen we het graag.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenDe site komt iets rommeliger over, maar niet te min kon ik het gewenste product snel vinden. En bestelling was snel geplaatst.
VerzendingHet product was sneller ontvangen dan verwacht m.a.w. het was niet zo duidelijk te volgen via b.v. track en trace. Maar het was er gewoon de volgende dag. Het zat niet onnodig verpakt in een nog grotere doos, nee eenvoudig in een stevige plastic zak.
KlantenserviceHet product bleek niet aan wensen te voldoen. Klante service heeft me prima geholpen bij het retour zenden.
Beste mcouwenb,
Dank je voor je review en je feedback. Ondanks dat het product uiteindelijk niet aan je wensen voldeed, zijn we toch blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenWebsite was duidelijk. In elke fase van de bestelling werd ik netjes geinformeerd door Max.
VerzendingEr is een kundige koerier ingeschakeld. (Lees: geen DPD)
KlantenserviceHelaas werd het verkeerde product geleverd. Nanoxia blijkt de BKR nummers van twee kasten omgewisseld te hebben, en ik had de ene besteld en kreeg de andere. Via de chat werd ik doorverwezen naar customer service. Hier kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de lijn die meteen wist wat er aan de hand was, het snel heeft opgelost, en binnen een uur de website heeft gecorrigeerd, en zonder gedoe een refund aangemaakt. Een foutje is menselijk, en het is keurig opgelost. Uiteindelijk is het de service die de winkel maakt of breekt, en dat zit bij Max helemaal goed.
Beste hooibergje,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is. Bedankt voor je vertrouwen in Max ICT! Veel plezier met je bestelling.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenSlechte en trage communicatie: offerte aanvraag gedaan voor 6 HP desktops, krijg je een dag later offerte terug met 1,50 euro korting per desktop. Zeg dan gewoon gelijk geen korting mogelijk is op bepaalde producten of onder bepaalde bedragen.
Bestelling aangepast en besteld, kreeg ik later per mail bericht dat er een qwertz toetsenbord bij 1 van de gekozen werkstations zit. Op de vraag of ik er een qwerty bij kon krijgen nooit meer antwoord gehad. Na 2 weken is alles geleverd, maar dus met qwertz toetsenbord. Hier bestel ik dus nooit meer, ben je ook nog een zakelijke klant.
UPDATE 3-8-2018:
Webcare gesproken n.a.v. deze recensie toetsenbord is alsnog nageleverd met excuses, maar bij installatie van de werkstations bleken er verkeerde britse net-snoeren geleverd. Weer over gemaild met de vraag of ze deze rechtstreeks naar ons magazijn in Heerlen gestuurd konden worden. Zonder tegenbericht verzendbevestiging ontvangen, alleen liggen de snoeren nu in Zaandam op ons hoofdadres. Misschien zijn de prijzen leuk bij Max ICT, maar hou dus rekening met dit soort grappen: je producten kunnen kennelijk uit allerlei buitenlandse magazijnen verstuurd worden met het risico van verkeerde accessoires of software bij je producten (werkstation kon bv ook niet standaard op NL gezet worden in windows).
Werd in delen geleverd, op de site staat op voorraad, maar heeft bij elkaar 10 dagen geduurd. Nalevering op verkeerde adres.
KlantenserviceSlecht: trage reactie op de 1e offerte, trage reactie op de 2e offerte. Naar aanleiding reactie 2e offerte (qwertz toetsenbord ipv qwerty) direct mail gestuurd dat dat nergens op de website stond vermeld en dat ik gewoon netjes een qwerty toetsenbord verwachtte, nooit reactie retour gehad.
Beste redecal,
Bedankt voor je review. Ik lees dat er het een en ander niet is gegaan zoals je van ons zou mogen verwachten. Ik zou je graag willen helpen door te kijken waarom je tot 2x toe zo lang hebt moeten wachten op reactie. Zou je een mailtje met ordernummer willen sturen naar webcare@maxict.nl, dan gaan we er direct mee aan de slag. Excuses voor het ongemak.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenInmiddels een aantal producten hier besteld en ik raad iedereen af hier nog iets te kopen. De ervaringen zijn extreem wisselend. Eerlijk is eerlijk: het bestellen is ook een keer goed gegaan, je kunt dus geluk hebben. Meestal blijf je echter bekocht achter en ben ik gestopt ooit nog iets bij ze te bestellen.
Een bestelling werd pas na weken geleverd terwijl die op voorraad was.
Bij een andere bestelling zeggen ze bulk producten te verkopen tegen behoorlijk gunstige tarieven. Vervolgens is dat product bij die leverancier niet leverbaar en blijkt alleen een veel duurdere variant van exact hetzelfde geleverd te kunnen worden en ben je ongeveer 50% duurder uit.
Bij weer een andere bestelling werd een gebruikt product verkocht als bulk product. Bulk producten worden geleverd in bubbel plastic. Er is geen enkele officiële leverancier waarbij Cisco producten zo verzonden worden. Bij bulk producten ontbreken vreemd genoeg ook onderdelen, in dit geval de benodigde seriële kabel om de Cisco te kunnen programmeren en bleek die niet out-of-the-box te gebruiken. Terugsturen van bulk producten is ook niet mogelijk omdat ze best weten dat ze je aan het oplichten zijn. We hebben het gecontroleerd en het voldoet aan alle eisen, krijg je dan te horen.
Een bijzonder treurige dienst leveren ze.
Ik zit in een verzamelgebouw. De bezorger heeft een pakket voor de deur neergezet. Iedereen kon die zo meenemen.
KlantenserviceDe klantenservice komt gemaakte afspraken over het annuleren van een bestelling niet na.
Beste arjenpolstra,
Bedankt voor je eerlijke review. Ik lees hier dat er een hoop niet is gegaan zoals je van ons zou mogen verwachten. Zou je een mail willen sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je orderummer? Dan kunnen we alles even controleren waar het fout is gegaan. Want dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Nogmaals bedankt voor je review,
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenVond het vervelend dat je eerst een account moet aanmaken. Makkelijker als je gewoon een bestelling kan plaatsen zonder dat te hoeven doen.
VerzendingVond het een beetje gek. Kreeg eerst een mail dat het pas over 10 dagen geleverd zou worden. Later de zelfde dag nog kreeg ik een mail dat het de volgende werkdag bezorgt zou worden alleen maar één product. Na wat bellen kreeg ik het andere product ook de zelfde dag alleen kwam dat via de leverancier. Dus verzending is goed alleen dat vond ik een beetje apart
KlantenserviceGoede klantservice. Ik had gebeld voor mij pakketje(lees verhaal verzending) en binnen 2 minuten had ik antwoordt op mijn vraag geteld vanaf het overgaan tot antwoordt op de vraag.
Beste Woods93,
Dankjewel voor je review. We zijn erg blij met de feedback, daar kunnen we weer wat mee! Veel plezier met je bestelling.
Thomas - Max ICT Webcare
Algemeenik heb de behuizing op tijd binnen gekregen
kreeg een belletje om een datum te priken wanneer ik maar wilt
de behuizing is vervolgens naar boven gebracht 2 de verdieping
alles zit er in hellemaal compleet
en vind het echt top
de doos was goed verpakt 27 kilo
is vervolgens door de afleveraar
naar boven gebracht en netjes aan de deur afgelevert
2 de verdieping
alles zit er in hellemaal compleet echt top
klantenservice tja wat moet ik daar op zeggen
krijg een belletje wanneer het mij beste uit komt krijg het gelijk de volgende dag
ik heb gebelt wanneer het pakketje aan kwam ik kreeg een link waar op ik het binnen kreeg echt op het minute Geweldig
ik kan dit iedereen aan raden
Beste wob zerocool,
Goed om te horen dat alles naar wens is geweest!
Veel plezier met je bestelling en bedankt voor je positieve review.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenDe Garmin Fenix 5s besteld. Van begin tot eind op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en daarna ook over de aflevering. Het horloge was netjes verpakt. Ook bij vragen over het artikel netjes feedback gekregen. Kan niet anders zeggen dan uitstekende service.
VerzendingGoed verpakt en duidelijke communicatie over wanneer het pakketje bezorgd wordt.
KlantenserviceSnel en adequaat reactie ontvangen van de klantenservice.
Dag Josephina8,
Dankjewel voor je positieve review, goed om te horen dat alles is verlopen zoals je van ons zou mogen verwachten. Veel plezier met je bestelling!
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenMAXict heeft een aantal begatieve reviews waar ik mij helemaal niet in kan vinden. Mijn order, werdt eeder geleverd dan aangegeven, communicatie over het proces was goed en duidelijk. Ook eerdere bestellingen zijn altijd goed verlopen. Als ik 1 min punt moet noemen is dat ze maar een kleine voorraad tot geen op de locatie in Tilburg hebben. Waardoor je altijd moet bestellen om het vervolgens later te ontvangen (direct afhalen kan zelden).
Dag Thomazio,
Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat het bestelproces zo goed is verlopen, veel plezier met je bestelling!
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenDe Lay-out van de site is in principe oké, mag iets mooier maar is functioneel gezien voldoende.
Nog zoveel laten betaling voor de bezorging (7,85) voelt een beetje slecht voor een product wat in een brievenbus pakket past. Dat was echt een minpunt.
Het product is nog niet eens binnen en het is 21 juni besteld.........
KlantenserviceWanneer je iets besteld met een leverdatum tussen de 4 en 7 werkdagen verwacht je natuurlijk niet dat het op de vierde werkdag bezorgt is. MAX ICT heeft echter een geheel eigen manier om werkdagen te berekenen, althans, dat zou allicht verklaren waarom een product besteld op de 21 juni nog niet eens verstuurd is vanuit het magazijn op 12 juli.
Als je vervolgens verwacht dat je na 7 werkdagen een bericht krijgt met dat je product vertraging oploopt om x reden en een excuus verwacht, dan heb je het verkeerde bedrijf voor je. Na 2 a 3 keer bellen krijg je pas te horen dat je product vertraging heeft en zal je dezelfde dag terug gebeld worden met de afhandeling. Niet dus.....
Tip, niet hier bestellen, ook al zijn ze misschien goedkoper, bespaar jezelf de irritatie.
Hoi Theldram,
Dank voor je review. Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht, maar inderdaad jammer dat je je bestelling nog steeds niet ontvangen hebt. Deze gang van zaken is niet onze bedoeling. We willen je om iets meer informatie vragen, zodat wij je alsnog kunnen helpen en zodat wij onze processen kunnen verbeteren.
Wil je een mailtje sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je naam en ordernummer? Dan kijken wij even in je order en nemen we contact met je op over een oplossing.
Kim - Max ICT Webcare
AlgemeenOndanks het lezen van slechte recensies heb ik bij MAX ICT toch mijn bestelling geplaatst. Uit voorzorg wel met de creditcard betaald.
Ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben over het bestel- en leverproces. Tevens dacht ik dat op de dag van bestellen een prijswijziging was doorgevoerd op het bestelde product en hierover heb ik per chat contact opgenomen met MAX ICT. Nadat zij mij netjes en aardig te woord hadden gestaan kwam ik tot de conclusie dat ik zelf een foutje had gemaakt.
Kortom super service zoals je mag verwachten bij een internetwinkel. MAX ICT hartelijk dank.
Alle benodigde gegevens werden via “mijn MAX ICT” ter beschikking gesteld. Sommige info was “over done”, maar gaf een goed beeld van de levering en welke handelingen er gedaan zijn of nog moeten gebeuren.
KlantenserviceZie algemene toelichting
Dag Matteo,
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest en dat het gehele bestelproces goed is verlopen. Bedankt voor je relevante input!
Veel plezier met je bestelling en bedankt voor het vertrouwen in Max ICT.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenVoor ons op het werk wilden wij graag een Intel NUC aanschaffen. Volgens de pricewatch was deze alleen beschikbaar bij Max ICT. Ondanks alle negatieve reviews en de lage beoordelingen hebben we toch besloten onze NUC hier te bestellen.
De NUC werd netjes bezorgd binnen de, op de website, gemelde periode. Na het openmaken van de NUC kwamen we erachter dat er in de doos een UK stekker zat in plaats van de Nederlandse versie. We hebben direct contact opgenomen met de helpdesk. Na een minuut in de wacht gehangen te hebben werden we super geholpen en werd ons toegezegd dat we de volgende werkdag een Nederlandse stekker binnen zouden krijgen. Deze kwam ook netjes de volgende dag binnen.
Kort samengevat een prima ervaring gehad bij Max ICT.
Levering was optijd, goed verpakt en verder niets op aan te merken.
KlantenserviceWe werden erg snel geholpen, netjes te woord gestaan en er wordt kosteloos een nieuw onderdeel naar ons verzonden.
Beste Remaged,
Bedankt voor je positieve review.
Goed om te horen dat alles in goede orde is verlopen. Veel plezier met jullie bestelling en het vertrouwen in Max ICT.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling gedaan met +- 7 werkdagen levertijd. 15 werkdagen later nog niets ontvangen en mails met vragen worden genegeerd.
VerzendingVerzendtijd wordt heel ruim overschreden zonder enige toelichting. Op vragen waarom komt geen reactie.
KlantenserviceDe klantenservice zou via de mail bereikbaar moeten zijn maar reageert niet op berichten.
Beste GroulsM,
Bedankt voor uw review. Excuses voor de opgelopen vertraging. We zijn er gelijk ingedoken en mijn collega heeft u zojuist een mail gestuurd met de informatie rondom uw bestelling. Nogmaals excuses voor de vertraging.
Beste GroulsM,
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenSkylake processor bij Max besteld. Mijn tweede bestelling bij Max in de loop der tijd, had wat voeten in de aarde wegens toe/-leverings tijd, maar dan heb je ook wat. Product status op de site prima (ze zijn snugger genoeg om Gewild te updaten en voorraden bij leveranciers te updaten, en dit ook door te communiceren naar klanten). Wellicht onderbezet in de schakel van Administratie.
Mijns inziens geschikt voor de zakelijke gebruikers (zie de info op de site.
Uiteraard voor iDeal gekozen.
Levering duurde even; je moet maar net mazzel hebben met administratie, voorraad en logistiek - in mijn geval ging de laatste etappe vliegensvlug van Best naar Berkel. Processor in tray/blister/bubbles plastic/karton prima verpakt zoals het hoort.
KlantenservicePluspunt: Verkoop (Maickel) en Live Chat (Daan) zijn prima medewerkers. Kortom: overall/gemiddeld 4 sterren kudo's verdiendk in mijn geval.
Dag OttoParts,
Bedankt voor je review, zijn we erg blij mee! Veel plezier met je bestelling.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenVeel slechte reviews gelezen voordat ik had besteld, maar ze toch een kans gegeven. Voor mij de eerste en de laatste keer bij Max ICT.
VerzendingEen bestelling geplaatst op woensdag 27 juni, verwachte leverdatum was 29 juni. Op 29 juni niets ontvangen. Gemaild, maar geen reactie. Kijk ik nog een keer online, is de verwachte leverdatum aangepast naar 4 juli. Op 4 juli niets ontvangen. Hierna gebeld met de klantenservice. Blijkbaar was mijn order niet goed "verwerkt". Nieuwe verwachte leverdatum staat nu op 6 juli. Mag toch hopen dat dit niet weer wordt uitgesteld.
KlantenserviceEerst gebeld naar de klantenservice met de vraag waarom ik geen tracking heb ontvangen. Toen werd mij verteld ze mij de tracking binnen een uur zouden mailen. Krijg ik vervolgens een mail met dat mijn order niet goed is verwerkt en dat de verzending opnieuw is vertraagd.
Beste r3nssz,
Bedankt voor je review, helaas is door een menselijke fout de order niet helemaal goed verwerkt. Mijn collega heeft zojuist contact met je opgenomen en inmiddels heb ik begrepen dat de tracking in je bezit is en dat je pakketje morgen wordt afgeleverd.
Excuses voor de vertraging.
Thomas - Max ICT Webcare
AlgemeenVoor de zoveelste keer weer gedonder met een bestelling. Nu weer niet leverbaar. En dat hoor de dan 3 dagen later. Altijd ellende hier. Nu maar weer wachten op mijn centen.
Dag knokki,
Bedankt voor je review. Erg vervelend om te horen dat je bestelling niet is gegaan zoals beloofd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je een mail willen sturen naar webcare@maxict.nl met je ordernummer? Dan kunnen we de status van je bestelling erbij halen en z.s.m. kijken wat we voor je kunnen doen om dit op te lossen. Nogmaals excuses.