Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Altijd zorgeloos bestellen. Bestel er al jaren. Want kan je nog meer vertellen als jet altijd goed gaat. 15 woorden gehaald ;)

Beste Sokolum01,

Dat zijn de reviews die wij graag zien! Super om te horen dat je tevreden bent met onze services. We zien je graag verschijnen :-) Je weet ons te vinden! We horen het graag wanneer we weer iets voor je kunnen doen.

Kim - Max ICT Webcare

Nadat de bestelling in eerste instantie helemaal mis liep heeft Max ICT het goed opgepakt.
Het is sneller verzonden en ontvangen dan aangegeven.

Had 2 PC's besteld. Deze waren aan elkaar vast getapet, maar beide dozen waren open bij ontvangst. Gelukkig de inhoud compleet / onbeschadigd .

Zie ook eerste (korte) toelichting.

Beste MMaaiikkeell,

Bedankt voor je feedback. Mede dankzij deze eerlijke review zijn we er samen uitgekomen en hier zijn we blij mee. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Bij vragen mag je ons altijd even bellen :-)

Kim - Max ICT Webcare

Gevonden via pricewatch bij Tweakers, bestelling ging prima. Verzending met DPD is de enige negatieve ervaring.

Bij DPD dien je thuis te zijn, anders kun je het pakket ophalen bij een afhaalpunt. Geen moeite voor een tweede bezorging, of afgifte bij de buren. Dit is wederom gebeurd, en waarschijnlijk helaas de laatste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst zolang deze logistieke partner gebruikt wordt.

Beste Zilvus,

Onze excuses dat je deze nare ervaring hebt gehad, we zijn dankbaar voor je begrip.

Ook dank voor je review en je goede feedback. We nemen het ter harte en gaan in bespreking hierover met onze leveranciers. Mocht je toch weer bij ons bestellen en het gaat niet goed, laat het ons dan vooral weten via telefoon of e-mail. Dan proberen we dit samen met je op te lossen.

Kim - Max ICT Webcare

Had enige complicaties maar door het bedrijf uiterst zorgvuldig opgelost. De directeur is zeer betrokken met de zaak!

Had enige complicaties maar door het bedrijf uiterst zorgvuldig opgelost

Had enige complicaties maar door het bedrijf uiterst zorgvuldig opgelost

Beste Zwanske,

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze geleverde services. Dank voor je goede review! Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Misleidende informatie over levertijd producten. Lange levertijd op de website blijkt eigenlijk gewoon te betekenen dat het helemaal niet leverbaar is.

Je moet hun oplossing aannemen, geen andere mogelijkheid. En hierbij worden ook geen excuses gemaakt.

Beste Rdj2013,

Allereerst onze excuses. Wij proberen ons uiteraard te houden aan de levertijden welke vermeld staan op onze website, maar we begrijpen uit je bericht dat dit niet goed gegaan is. We zouden graag kijken wat hier verkeerd is gegaan en contact met je opnemen om het nogmaals te bespreken, maar weten niet hoe we je kunnen bereiken.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar webcare@maxict.nl o.v.v. je ordernummer? Dan hebben we iets meer informatie, waarmee wij inzage hebben.

Alvast bedankt!

Kim - Max ICT Webcare

Bestelling was vlot verwerkt en vlot geleverd, prima service voor herhaling vatbaar, ik raad MAX ICT aan

Heb een geheugenkaart besteld, de levering was AfterPay, vlot verwerkt en supervlot geleverd ik ben heel tevreden

Beste Aimee-2,

Bedankt voor je goede review! We zijn blij dat je tevreden bent en ons aanbeveelt. Mochten we in de toekomst meer voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Vriendelijke contacten en goede ondersteuning bij selecteren van een product.
Uitstekende prijzen en de opgegeven leverdata wordt doorgaans goed gehaald.

De bestelde producten woorden doorgaans op tijd en goed verpakt geleverd.

RMA aanvragen worden snel en vakkundig afgehandeld en een vervangend product wordt vervolgens snel geleverd.

Beste Icera,

Wij zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze services! Hartelijk bedankt voor je goede review. Mochten we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Website geeft aan dat producten op voorraad zijn.
"Bestel je op werkdagen voor 16:30 uur? Dan wordt het de volgende werkdag geleverd"
Na 2 dagen een mailtje dat het product niet op voorraad is en het nog minimaal een week gaat duren.
Ondertussen staat het product nog steeds als "Direct Leverbaar" op de website.
Zeer slechte smaak in mijn mond van MaxICT door deze praktijken en als ik zo zo verder scroll door de reviews dan is dit de orde van de dag.
Verzoek tot annulering ingedient. Ik ben benieuwd naar de afhandeling.

Beste thelightning,

Wij willen je order graag volgen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met de afhandeling. Hiervoor willen we je vragen om ons je ordernummer te sturen o.v.v. deze Tweakers review. Zou je deze willen sturen naar webcare@maxict.nl?

Alvast bedankt, en met vriendelijke groet,

Kim - Max ICT Webcare

voor 24:00 uur besteld de volgende dag in huis en ze hebben bijna alles qua tech dus ik raad het aan

Hoi Hesselbleeker15,

Dank voor je review. Goed te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met ons productaanbod :-) Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag!

Kim - Max ICT Webcare

Uitgebreid gamma aan producten en voor de meeste zaken in hun winkel een scherpe prijs. De kwaliteit van de dienst naverkoop is uitstekend!

Er liep iets mis met de levering waardoor het order pas 8 dagen later toekwam. Ondanks het feit dat de fout bij de koerier lag en niet bij Max ICT, bleven ze heel behulpzaam en hebben ze zonder moeilijk doen het probleem rechtgezet.

Je leert een bedrijf pas kennen als er iets fout loopt. Dat was bij mij het geval en meer bepaald met de koerier die mijn bestelling zou leveren. Daar liep het dus fout. Max ICT handelde mijn probleem heel geduldig en beleefd af en ging zelf op zoek naar een oplossing. Wat later bereikte product mij alsnog. Hoedje af voor dergelijke service!

Beste TechnicalNoob,

Dank voor je review :-) We zijn blij dat je tevreden bent over hoe we je hebben kunnen helpen. Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag,

Kim - Max ICT Webcare

Het is weer zover. iPad Pro gekocht tijdens BF-dagen. Krijg ik een refurbished exemplaar toegestuurd met niet-originele lader. In de advertentie werd nergens gemeld dat het een rfb exenplaar betrof, op de factuur ook niet.

Op de 23e 20:30 besteld en betaald; op de 29e geleverd. Artikel was volgens de site op voorraad.

Al zoveel ervaring mee dat ik niet eens meer moeite doe. Onthou dat je bij Max ICT je terugzendkosten niet vergoed krijgt.

Beste Knokki,

Jammer, dat dit niet goed ging. Onze excuses hiervoor. We willen graag met je in gesprek komen om te kijken of we een passende oplossing kunnen verzinnen. Zou je een mailtje naar webcare@maxict.nl willen sturen o.v.v. deze review? Dan nemen we contact met je op.

Kim - Max ICT Webcare

Komen afspraken niet na en verschuilen zich achter andermans drukte.
Niets geen communicatie over ernstige vertragingen
Beloven veel doen een beetje.

Op de website staat een voorraad grootte van 10, doch bij aankoop blijkt er niet eens 1 te zijn.

Slap verhaal over andermans drukte waarbij de winkelvoorraad en werkelijke aantal tegenstrijdig blijken te zijn.

Beste RosGrosser,

Dank voor je review. We willen graag nagaan waar je bestelling niet goed is gegaan, en contact met je opnemen om te kijken of we meer voor je kunnen betekenen. Zou je ons een e-mail willen sturen naar webcare@maxict.nl, met hierin je ordernummer o.v.v. deze Tweakers review?

Alvast hartelijk bedankt, en met vriendelijke groeten,

Kim - Max ICT Webcare

Lage prijs, prima geleverd, 1 dag later dan maximaal afgesproken, heb even gebeld, volgende dag had ik m. Blij mee.

Beste bbbl,

Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling, en dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mochten we je weer van dienst kunnen zijn dan horen we het graag,

Kim - Max ICT Webcare

Ivm black friday een HP Omen X35 monitor besteld op vrijdagmiddag. De prijs van MAX ICT was erg voordelig vergeleken met andere webshops. Levertijd volgens email was eerstvolgende werkdag op maandag. Inderdaad is het netjes op tijd bezorgd volgens indicatie. Prima webshop!

Product zat goed verpakt in originele HP doos.

Beste braddock,

Bedankt voor je goede review!

Ik wens je veel plezier met dit monster van een beeldscherm!

Jeroen - Max ICT Webcare

Op zoek naar de "HP Chromebook x360 11 G1 EE", kwam ik via Tweakers Pricewatch uit bij MaxICT.
Via de klantvriendelijke site was de bestelling zo gedaan.

Ook de levering was vlot (volgende werkdag) en het product was degelijk verpakt. Niets op aan te merken.

Achteraf lijkt de door mij betaalde prijs een foutje (in mijn voordeel), maar men heeft gewoon het product geleverd.
Echt TOP SERVICE!

Beste Thasaidon,

Bedankt voor je positieve review!

Heel veel plezier met je nieuwe Chromebook.

Jeroen - Max ICT Webcare

Na het product te hebben besteld en betaald, krijg ik te horen dat het niet meer op vooraad is. Echt waardeloos.

Beste Ekhalifa,

Onze excuses, in verband met de drukte rondom Black Friday kan het zijn dat er iets mis is gegaan. We willen graag contact met je om dit samen met je op te lossen, maar we weten zo niet over welke order het gaat. Zou je je ordernummer o.v.v. deze review naar webcare@maxict.nl willen sturen? Alvast bedankt, we kijken ernaar uit om van je te horen.

Kim - Max ICT Webcare

Ik zag dat Max ICT een bepaalde tablet tegen een veel gunstigere prijs kon leveren dat andere webwinkels. Omdat ik niet kon geloven dat ze voor die prijs op korte termijn konden leveren, heb ik eerst contact met ze opgenomen. Ik werd vervolgens netjes geïnformeerd dat dit wel kon. Na de bestelling had ik de tablet in een werkdag in huis. Nadat bleek dat het niet was wat ik er van verwachtte (komt niet door Max ICT) is de retourzending ook perfect gelopen. Ik heb mijn geld weer netjes teruggestort gekregen. Ik kan deze webwinkel van harte aanbevelen!

Retourzending uitstekend geregeld.

Beste Fpjdvoogd,

Dank voor je eerlijke, goede review :-) We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag,

Kim - Max ICT Webcare

Heb een Dell Vostro 3470 gekocht bij Max ICT. Keurige levering en snel mogen ontvangen.

Beste Peteroff,

Dank voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze geleverde services. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag,

Kim - Max ICT Webcare

Goede communicatie en service bij Max-ICT.
De televisie was Dead On Arrival maar Max-ICT heeft direct een nieuwe televisie besteld.

Beste Martinphoto10,

We gaan proberen je te contacten om een passende oplossing te vinden.

Mochten we je niet vandaag kunnen bereiken, dan mag je uiteraard ook zelf contact met ons opnemen per telefoon 013-5774574 of via de mail op webcare@maxict.nl, op een moment dat het jou goed uitkomt.

Kim - Max ICT Webcare

De website is ok en betaalproces werkt. Niets bijzonders, het doet wat het moet doen.

Op de website staat dat levering op zaterdag mogelijk is. Ik heb dat specifiek aangevraagd en toch wordt er gekozen voor levering via DPD, die niet op zaterdag leveren en ook niet aangeven wanneer dan wel. Daarnaast is het pakketje gewoon voor mijn deur gezet, wat voor een telefoon van 1000 euro nogal risicovol is.

Beste BrightSilence,

Dank voor je review. Inderdaad; jammer dat dit niet goed gegaan is. Onze excuses hiervoor. De manier waarop geleverd is, is ook te betreuren. Wij gaan intern kijken hoe we hiervan kunnen leren en we willen graag je feedback bij DPD neerleggen ter verbetering.

Wil je ons een mailtje sturen met hierin je ordernummer en verwijzing naar deze Tweakers review, naar webcare@maxict.nl?

Alvast hartelijk bedankt. Mochten we nu iets voor je kunnen doen, dan horen we het graag.

Kim - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops