Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Prima batterij gekocht voor een redelijke prijs. Het duurde wat langer voordat het er was, maar dat was bekend.

Ik kreeg geen realtime updates over de verzending en toen was het pakje er opeens. Kan beter, maar de schatting klopte op 1 dag na.

Ik stelde veel vragen en kreeg elke keer een duiidelijke reactie. Ik zou hier zo weer bestellen.

Beste Koekje,

Bedankt voor je review en feedback.

Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Je feedback zullen wij meenemen in ons verbetertraject. :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk maar al te graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Had hier een 16GB USB stick besteld maar zag later pas dat deze over 2 weken geleverd kon worden. Annulering aangevraagd en binnen een dag geregeld. De volgende dag de 32GB bestel die wel op voorraad was en een dag later gekregen.

Snel gehandeld nav annulering.

Beste Azerox,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag van je.

Lisanne - Max ICT Webcare

Fijne en makkelijke website, goedkoopste leverancier voor dit artikel en super snelle levering (volgende dag).

Beste josefrederiks,

Bedankt voor je review. :-)

Wij zijn erg blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Lisanne - Max ICT Webcare

TOP! Bestel er al jaren, bevalt gewoon goed. Prettige betalingsvoorwaarden en mogelijkheden, goed assortiment. Website werkt ook goed

Diverse koeriersdiensten als TPG, DHL of UPS worden gebruikt, komt allemaal goed, en mooi te traceren

Weinig contact nodig, maar indien nodig altijd correct

Beste mrmac84,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg fijn om te horen dat we je al jaren naar tevredenheid kunnen helpen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Logitech G 513 Carbon toetsboard besteld voor de laagste prijs van de moment en de volgende dag geleverd

Mooi op tijd geleverd

Omdat ik kreeg geen verzend bericht de dag van verzending , ff contact opgenomen met live chat de ochtend daarna blijk dat een fout in systeem was netjes opgelost en die dag bestelling gewoon geleverd door Gls .

Beste Dani74,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg fijn dat je een fijne shopervaring bij ons hebt gehad.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Alles prima geregeld. Artikel eenvoudig te vinden in de webwinkel en dinsdag besteld, woensdag in huis.

Beste Hwl2016,

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Zondag besteld, maandag verstuurd en dinsdag geleverd. Alles volgens afspraak dus kan geen negatief punt bedenken.

Bij bestelling kon ik niet aangeven het bestelde graag op een (GLS) pakketshop te ontvangen. Toen ik het verzendbericht had ontvangen kon ik dit heel makkelijk wijzigen met de GLS FlexDeliveryService. Tip voor MaxICT: geef ook bij de bestelling aan dat deze mogelijkheid (na bestelling) er is.

Beste Abrenuncio,

Bedankt voor je review en je feedback.

Wij zijn erg blij te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Wij zullen je feedback meenemen in ons verbetertraject. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Voordat je hier bestel adviseer ik je echt om https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1727601 te bezoeken en als je jezelf dan nog steeds laat je verleiden door hun prijzen, assortiment of reviews van nieuwe gebruikers op deze pagina (vermoedelijk fake reviews) dan rest me niks anders dan te zeggen "told ya so"

Een monitor besteld bij deze 'winkel'. Het toestel was voorradig bij een leverancier, maar niet bij Max ICT dus moest ik wachten. Dit wist ik dus hier geen slecht woord over.

Vervolgens krijg ik uiteindelijk een e-mail dat ik een telefoontje van Post Extra@Home heb gemist met de vraag of ik een afspraak wil maken. Post Extra@Home zou betekenen dat het toestel (wellicht gezien de grootte) over de drempel geleverd wordt. Helaas krijg ik een meneer die het toestel gewoon op straat zet en aangeeft dat ik het zelf maar naar binnen moet sjouwen.

Inspectie van de doos toont aan dat er labels zijn verwijderd van de doos. Netjes met een stanleymes weggesneden. Wat hebben ze te verbergen vraag je jezelf af? Welnu ik weet het niet, maar ik weet wel dat direct na het aansluiten van het scherm ik merk dat het een DOA betreft. Er is iets mis met de backlight waardoor er om de zoveel seconden een flits verschijnt

Contact opgenomen met Max ICT en de DOA gemeld. Als ik het toestel direct terug zou zenden zou de RMA de volgende dag behandeld worden. Alvast een vervangend exemplaar in backorder zetten was niet mogelijk. Ik moet vervolgens het toestel - let wel: een 48,5 inch monitor daarop zelf naar de DHL Parcelservice brengen. Deze zit ruim 10km verderop. Knap dat je dit van je klanten vraagt zeker gezien de enorme doos - als ik geen bestelbusje in mijn bezit had dan was dit niet eens mogelijk geweest. Uiteindelijk het scherm daar afgeleverd.

De maandag erop geeft Max ICT aan dat het toestel weer is ontvangen. Dus niet de volgende dag, maar drie dagen erna (vanwege weekend). Echter de dag erna staat het toestel nog steeds op "ontvangen". Ik heb toen contact opgenomen met de afdeling RMA en ze gewezen op de belofte dat het na ontvangst direct verwerkt zou worden. "U heeft gelijk meneer - ik pik hem er direct tussenuit". Echter een dagdeel later is er nog niks gebeurd en bel ik tegen 18.00 uur terug. Daar krijg ik het verhaal te horen dat de afdeling RMA al reeds naar huis was. De medewerker aan de telefoon is verbaasd over de gemaakte belofte: "De RMA afdeling loopt hopeloos achter".

Uitendelijk krijg ik woensdag een bevestiging dat het toestel is gecontroleerd en inderdaad DOA is bevonden. Als ik naar Mijn Max (hun klantenportaal) kijk dan zie ik dat dit controleren exact 2 minuten heeft geduurd. Een nieuw exemplaar wordt in backorder gezet.

Een week later op een maandag zie ik dat mijn order voor het vervangend exemplaar staat aangemerkt als "afgehandeld". Dit bevreemd me dus ik neem nogmaals contact op met Max ICT. Volgens de medewerker betekent dit dat het scherm is binnengekomen en de volgende dag uitgeleverd zal worden aan mij. Dinsdagochtend controleer ik het nog een keer en er staat nu "Afgehandeld - 1 stuks in magazijn". Echter als ik op 17.30 uur ga kijken staat er wederom "Afgehandeld - 1 stuks in magazijn". Ik bel ze nogmaals op met de vraag waarom het toestel niet is aangeboden aan de Post Extra@Home. Ik krijg daarop een antwoord dat de afdeling logistiek het wellicht de volgende dag gaat uitleveren naar mij. Serieus? Wellicht?! Ik geef nog aan dat ik voor 3in1 betalen gekozen heb (betalen in drie termijnen) en dat ik zometeen mijn tweede termijn moet betalen zonder dat ik nog maar een werkend scherm heb gezien. De medewerker aan de telefoon lacht en zegt : "Ja meneer daar kan ik niks aan doen hoor".

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Beloftes maken die ze gewoon niet nakomen is 1 ding - ronduit liegen aan de telefoon en je zelfs uitlachen is een tweede en ja.. zelfs een derde. Ik adviseer echt met klem aan alle Tweakers om zo ver mogelijk van dit bedrijf vandaan te blijven. Had ik zelf enige tijd research gedaan dan was ik op dit topic gekomen: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1727601 en had ik deze fout nooit gemaakt. Duidelijk ben ik niet de enige met slechte ervaringen bij dit bedrijf.

Mijn monitor heb ik nu nog steeds niet en eigenlijk wil ik hem niet eens meer. Ik durf eigenlijk niet om mijn geld terug te vragen, want dan kan ik hier zeker ook weken achter gaan zitten e-mailen. Stel je voor dat ik in de toekomst eens garantie moet claimen bij ze. Freddy Krueger zal daar zelfs nachtmerries van krijgen.

Bestelling werd snel en netjes bezorgd binnen 1 werkdag. Het bedrijf houdt je goed op de hoogte van de status van je bestelling door verschillende mails. Ook een uitstekende prijs/kwaliteit!

Beste A_Trouwborst,

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij te horen dat je een fijne shopervaring bij ons hebt ervaren. :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Zeer scherp aangeboden product en de bestelling was heel gemakkelijk af te ronden. Prima aanbieding, ga zo door.

Snelle afhandeling en verzending van het aangekochte product. Top!

Beste pjhartog2,

Bedankt voor je review.

Goed om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Aanbieder Max ICT gevonden op tweakers. De bestelling verliep makkelijk en ik kreeg een hele snelle reactie.Uitstekend.

Beste Pluizebol,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling gemakkelijk is verlopen en dat deze naar tevredenheid bij je is geleverd.

Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen wij dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Beetje 90s website, beetje veel wit, wat summiere specs over aangeboden onderdelen, maar goed te doen, en modelnrs kloppen. Ze verkopen veel, en vaak net onder prijs van anderen.

Klikje hier, klikje daar, betaald, en hop, volgende dag bij de post. Geen slecht woord over voor deze winkel. Keurig verpakt.

Was wel eens iets met een harddisk, die bleek veel later te kunnen worden bezorgd dan aanvankelijk vermeld was, maar daar werd ik beleefd en op tijd over ingelicht.

Beste Jubeth,

Bedankt voor je review en feedback. Wij zullen jouw feedback meenemen in ons verbetertraject.

Goed om te horen dat je een fijne shopervaring hebt gehad. Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Dell optiplex 3060 gekocht voor een rijschool voor administratieve doeleinden. Volgende dag al in huis!!

Beste trokzoak,

Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Product besteld en weergaloos snel (en goed verpakt) geleverd. Heb het nog niet opengemaakt omdat ik niet 100% zeker weet of dit de beste oplossing voor mijn beamerprobleem is.

Verzending meer dan uitstekend verpakt met luchtkussens, ook al niks te klagen.

Ik heb een product besteld waarvan ik nog niet zeker wist of dit voor mij de beste oplossing was. En dat blijkt dan ook niet zo te zijn en ik wil het product retourneren conform de wet koop op afstand. En die is niet goed geïmplementeerd. Ik moet toch een reden opgeven - wat niet hoeft - en ik krijg alleen een bericht dat mijn aanvraag ontvangen is maar nog beoordeeld wordt. Maar goed, dat is echt het enige wat ik te zeuren heb. Na mijn eerdere ervaringen met MaxICT komt dit gewoon goed, daar heb ik 100% vertrouwen in. Oftewel: Gewoon een aanrader als webshop.

Beste Houtenklaas,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het door jouw bestelde product snel en goed geleverd is.

Voor de status van je retour kan je ons bereiken per e-mail en telefoon.

Mochten we in de toekomst weer wat kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Het bestelproces is duidelijk. Hoewel; er wordt geschermd met een "dertig dagen niet tevreden geld terug garantie". Daarvan is duidelijk geen sprake.

Het product was verpakt in de originele doos met een plastic zakje erom.

Toen het product defect bleek, verzon de klantenservice allerlei uitvluchten en reageerde niet meer op mijn berichten.

Beste RTSTF,

Bedankt voor je feedback.

We willen je graag helpen. Mogen wij je vragen om ons een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en vermelding van deze review? Dan pakken we je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Product besteld site is vernieuwd en zeer overzichtelijk en als je moet betalen goed en duidelijk

Verzending was heel snel direct leverbaar zelfs een dag eerder dan ik verwacht had

Had nog een vraagje over het product en werd keurig te woord gestaan door een persoon waarbij ik het gevoel had dat de ervaring ook aanwezig was.

Beste Snuggie_01,

Bedankt voor je review. :-)

Wij vinden het erg fijn dat je naar tevredenheid bent geholpen.

Mochten wij weer wat voor je kunnen doen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Bij Max ICT een HP proliant microserver gen 8 gekocht voor een scherpe prijs. De website is duidelijk, en de voorraadstatus van dit product bleek accuraat..

De verzending was vlot verlopen, en product was goed verpakt.

Doordat mijn product (HP Proliant Microserver Gen8) binnen de garantieperiode is overleden, wil ik aanspraak maken op mijn garantierecht. Ik heb Max ICT hierover meermaals gemaild, maar ik krijg maar geen respons. Dit is onbehoorlijk, en het lijkt erop dat dit een manier is om voor Max ICT geen vervelende kosten (door garantierecht klant) te maken.

Hierdoor krijgt mijn ervaring met Max ICT een erg nare bijsmaak terwijl dat hiervoor juist positief was.

Een 55 inch tv besteld van het merk. Sharp voor. Een superscherpe prijs. Volgens maxict ruim op voorraad bij de leverancier. 4-7 dagen levertijd had ik er voor over.

Een week later ontvang ik een mail dat de tv niet meer te leveren is! Of ik even een keuze wilde maken tussen 3 alternatieven. 1 daarvan is exact dezelfde tv met een ander typenummer maar wel even 50 euro bijbetalen!

Deze toko biedt producten aan superscherp om maar boven in de rating te komen. Maar leveren ho maar!

Ik had gelukkig mijn geld nog redelijk snel retour, dat dan weer wel!

Beste Stealthius,

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak.

Wij werken met veel verschillende leveranciers, wat betekend dat wij vaak producten kunnen aanbieden die nergens meer te verkrijgen zijn. Dit is een groot voordeel voor jou en onze andere klanten, omdat je weet dat wanneer wij het niet hebben het ook echt niet meer te verkrijgen is.

De keerzijde hiervan is dat prijzen per leverancier kunnen afwijken en dat wanneer producten schaarser zijn, de prijzen omhooggaan.

Wij nemen je feedback mee in ons verbetertraject.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scanner besteld, zonder al te veel problemen. Alleen was de optie om in te loggen met de username ineens verdwenen.

Op de afgesproken dag geleverd. Rechtstreeks vanuit de fabrikant lijkt het op.

De scanner heeft geen netwerkaansluiting, waardoor de pc dus aan moet staan. Gevalletje Wet Koop op Afstand, zou je denken,maar nee. Het is besteld via een zakelijk account dus mag ik het terugsturen tegen een restocking fee van 30%.... Snel 70 euro verdient dan. Letterlijk alleen de doos open gemaakt is al reden voor 30% restocking fee.

Geen enkele vorm van meedenken of begrip. Bljkbaar MOET je hier gewoon 2 accounts maken om iets gedaan te krijgen. Maar reken er maar niet op dat ik dat ga doen.... Ik kom hier niet meer terug. Hopelijk andere Tweakers ook niet als ze iets om aftersales geven.

Beste Paultje3181,

Bedankt voor je feedback.

We hebben voor zakelijk bestellingen inderdaad andere voorwaarden voor retouraanvragen. Deze kun je terug vinden op onze website onder "klantenservice". Indien een product geopend is treed er een waardevermindering op omdat het product niet meer als nieuw verkocht kan worden. Deze waardevermindering wordt meegerekend samen met de administratie en handelingskosten welke tezamen de restockkosten bepaald.

Natuurlijk nemen je feedback mee in ons verbetertraject.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ondanks er nog steeds voorraad staat op de website,ben ik al 10 dagen aan het wachten op mijn waterfilters voor mijn koffieautomaat,wat een k bedrijf,nooit meer daar,alleen maar mensen lokken door de voorraad niet aan te passen

Geen ervaring met de levering,ik krijg namelijk helemaal niks geleverd

Dit is wat ze je antwoorden,en verder hoor je weer niks.
Bedankt voor uw vraag over de status van uw order 12889706.
We nemen uw aanvraag in behandeling en zullen u zo spoedig mogelijk een statusupdate geven per mail.
Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

Beste Vincentk1974,

Bedankt voor je feedback. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

We willen je graag helpen met jouw order. Mogen wij je vragen om ons een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en vermelding van deze review? Dan pakken we je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops