Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEr staat gratis verzending maar als je af wilt rekenen worden er toch nog ineens verzendkosten gerekend.
VerzendingEr staat gratis verzending maar als je af wilt rekenen worden er toch nog ineens verzendkosten gerekend.
Beste Liesbeth Hes,
Bedankt voor review en feedback.
Mogen wij je vragen om ons een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en vermelding van deze review?
Dan pakken we je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.
Hieronder hebben we informatie toegevoegd omtrent de verzendkosten.
Pakketten worden gratis verzonden naar Nederland en België. Pakketpost naar onderstaande landen brengen de volgende kosten met zich mee:
- Duitsland € 12,36 excl. BTW / € 14,95 incl. BTW
- Engeland € 20,97 excl. BTW / € 24,95 incl. BTW
- Frankrijk € 22,65 excl. BTW / € 26,95 incl. BTW
- Ophalen van bestelde producten in onze conceptstore is gratis
Pallettransport
De kosten van pallettransport zijn afhankelijk van de wijze/keuze van levering. Hieronder hebben we informatie toegevoegd omtrent pallettransport:
- Drempelservice < 40 kg (eenmanslevering) € 34,95 incl. BTW (toeslag België € 6,95 incl. BTW)
- Drempelservice > 40 kg (tweemanslevering) € 49,95 incl. BTW (toeslag België € 6,95 incl. BTW)
- Topservice < 40 kg (eenmanslevering) € 44,95 incl. BTW (toeslag België € 6,95 incl. BTW)
- Topservice > 40 kg (tweemanslevering) € 59,95 incl. BTW (toeslag België € 6,95 incl. BTW)
- Pallettransport (orders > 30 kilo) binnen Nederland voor zakelijke klanten: € 28,89 excl. BTW
De gemiddelde levertijd voor België, Duitsland, Engeland en Frankrijk bedraagt 2 tot 3 dagen.
Mocht je nog verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct was aanzienlijk goedkoper en op voorraad. Betalen, tracken en ontvangen. Uitstekend. Product zat keurig in folie en was verzegeld, het was dus niet eerder geopend geweest (soms voor bedrijven een reden voor een lagere prijs).
VerzendingIk had het pakket op maandag verwacht maar dat werd dinsdag. Kwam mij achteraf beter uit. Keurig verpakt!
Beste Theone098,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)
Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
AlgemeenDatum besteld: zaterdag 16 maart met 1 op voorraad
Vanaf zondag 17 maart status "Je order is in afwachting van uitlevering."
Donderdag 21 maart maar gebeld. Blijkt dat de bestelling toch besteld moest worden bij de leverancier. Dat staat niet op hun extranet. Na het belletje, nog steeds:"Je order is in afwachting van uitlevering."
Tenslotte waarom ik reageer: 21 maart 's avonds sturen ze een e-mail "Hoeveel sterren geef je MAX ICT?"
De jongen van de klantenservice vertelde op donderdag 21 maart dat hij in de database kon zien dat mijn bestelling bij de leverancier open stond.
Beste inc10498,
Dan pakken we je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb een behuizing besteld van €450 (Antec View 91), de kast kwam met defect front aan. Ik heb nu al maand geleden een rma ingediend en ik wacht nog steeds op een reactie betreft of het front vervangen wordt of wat er gaat gebeuren.
Ik heb dezelfde dag als de levering een rma ingedient met foto’s. Ik moest zelf opnieuw bellen om te horen dat de rma zonder bericht was afgesloten.
Na het heropenen en het opnieuw versturen van de foto’s werd een reactie uiterlijk na 48 uur van de leverancier verwacht. Nu 1 week later heb ik nog steeds niets gehoord.
Schade na opening. Aan de doos was niets te zien.
De verzending was bovendien erg verwarrend omdat je de track app van PostNL niet mag gebruiken, maar daar staat wel een afwijkende tijd en datum in. Je moet een bericht afwachten. Dat liep natuurlijk mis de eerste keer. Bovendien zie je de exacte tijd pas de ochtend van levering. Dat kan anno 2019 echt niet meer.
Na 1 maand nog niet afdoende geholpen, ik heb nog steeds geen enkel idee wat er gaat gebeuren. De pc is alvast ingebouwd. Afwachten maar tot...
AlgemeenEen printer bij Max ICT besteld omdat deze als goedkoopste uit de bus kwam en direct leverbaar was. Helaas is goedkoop duurkoop aangezien ze bijna een week nadat de bestelling geplaatst was een mail stuurde dat hij niet meer op voorraad zou zijn. Wel konden ze hem leveren vanaf een andere leverancier. Echter lag de prijs dan ineens 20% hoger...Annulering ging vlot, echter zou het aan te raden zijn om beter te weten wat de leveranciers in voorraad hebben.Klantenservice was vriendelijk, al had ik niet echt het idee dat het ze interesseerde wat ik zei.
Beste RedDragon17,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend dat we je niet geheel naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Wij werken met veel verschillende leveranciers, wat betekend dat wij vaak producten kunnen aanbieden die nergens meer te verkrijgen zijn. Dit is een groot voordeel voor jou en onze andere klanten, omdat je weet dat wanneer wij het niet hebben het ook echt niet meer te verkrijgen is.
De keerzijde hiervan is dat prijzen per leverancier kunnen afwijken en dat wanneer producten schaarser zijn, de prijzen omhooggaan.
Wij nemen je feedback mee in ons verbetertraject.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenOp de website wordt geschermd met 30 dagen geld terug. Helaas houdt men zich daar niet aan.
VerzendingVerzending zonder omdoos, met een plastic zak erom. De originele verpakking raakt hierdoor beschadigd.
KlantenserviceTerwijl het product defect aankwam, wil men mij laten betalen voor het repareren. Dit wordt advocatenwerk.
AlgemeenLogitech Headset gekocht omdat de prijs redelijk scherp was voor een "grotere en bekende" shop. hiermee verwacht je toch safe te zitten.
VerzendingVerzending gewoon voldoende, op tijd redelijk goed verpakt. De bezorger iets minder, maar daar heeft de shop weinig invloed op.
KlantenserviceBij een defect zelf zeer uitgebreid onderzocht en geprobeerd probleem op te lossen. Ondanks mijn ervaring niet gelukt.
Getracht bij Logitech extra ondersteuning te vinden: 3 weken verder en een ernstige teleurstelling rijker. Contact gezocht met de klantenservice van Max Ict: binnen 1 werkdag krijg je bericht> 3 dagen later zelf maar er weer achteraan gebeld, toen netjes te woord gestaan met excuses, Prima, vooruit.
Retour ticket ontvangen en een uur later bij het verzendpunt ingeleverd. 8!!!! werkdagen later is het pakket pas ontvangen en verwerkt....
ruim 2 weken later gevraagd naar een update: We vragen het naar, je hoort snel van ons.
Nu zijn we weer 2 weken verder, zonder nieuws...
Zelf aan het bellen: De afgelopen 28 minuten is de verbinding is al 2 keer verbroken en niemand gesproken...
Een waardeloze Service waar bij je jezelf af moet gaan vragen hoelang deze toko nog overeind kan blijven....
Eindelijk iemand gesproken: de verwachte informatie is niet intern inzichtelijk?? maar met veel moeite heb ik nu een toezegging dat er na het weekeinde een vervangend product geleverd gaat worden nadat ik verteld heb dat deze vernietigende review geplaatst is..... Zucht.
Ik ben benieuw of ze deze keer wel hun woord gaan houden.... Wordt vervolgd
Update: 18-03-2019: een niets zeggende reactie van het "webcare" team van Max ICT die aantoont dat ze reageren op deze review zonder hem te lezen...
De gedane belofte van Maandag sturen we een vervangend product is volledig loos.. niets te vinden in de informatie en vele zinloze regels, loze beloftes en zelfs onzin die wettelijk niet toegestaan is vliegen je om de oren.
Als webwinkel claimen ze dat ze machteloos zijn...... Pure Onzin, maar dat weten ze zelf prima......
op naar het volgende hoofdstuk, wordt vervolgd.....
Update van 19-03-2019:
Op nadrukkelijk aandringen een kopie gehad van de vraag zoals deze bij de leverancier neergelegd is. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat hier aan voldaan zou worden, maar de medewerker is hier correct mee omgegaan(zowel voor Max ICT zelf, Logitech en naar mij als klant toe, TOP!)
Ondertussen is er (schriftelijk) een vervangende headset aangeboden, hiermee moet alles eindelijk afgehandeld zijn.
Beste kalezoef,
Bedankt voor je review en feedback.
Onze excuses dat het allemaal wat langer heeft geduurd dan gewoonlijk.
Zojuist is er een statusupdate opgevraagd. Je zult hierover op de hoogte worden gehouden per e-mail.
Mocht je nog vragen hebben of als we je ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenArtikel gaf aan : vandaag bestellen voor 16uur, morgen bij u thuis.
ik heb besteld rond 14uur maar is pas een dag later aangekomen.
geen mail of reden gekregen.
Verpakking was beschadigd bij aan komst.
artikel zelf was wel in orde.
Verpakking was beschadigd en te laat aangekomen
Beste djaydino,
Bedankt voor je feedback.
Onze excuses dat het product een dag later is aangekomen, dan vermeld.
Gelukkig was het bestelde artikel in orde.
We nemen de door jou gegeven feedback mee in ons verbetertraject.
Mocht je verdere vragen hebben horen wij deze natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenDit keer een M.2 SSD +- € 200. Duidelijk goedkoopste aanbieding, met een levertijd weliswaar (tot 7 dagen). Product was binnen 2 dagen geleverd, en doet nu vrolijk mee in deze compu, dus een tevreden klant hier!
VerzendingSneller geleverd dan verwacht.
KlantenserviceReageerden direct en plezierig op mijn vragen en opmerkingen.
Beste janhec,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je naar wens bent geholpen. :-)
Alvast een fijn weekend.
Lisanne - Max ICT Webcare
Algemeen1 x een product besteld puur op basis van prijs. De website is niet de meest prettige maar het is niet onoverkombaar.
VerzendingLevertijd een aantal dagen langer dan op de website vermeld stond. Waardoor het product te laat was voor de verjaardag van mijn zoontje.
KlantenserviceHet product voldeed niet en uiteindelijk heeft men het product zonder problemen teruggenomen. De reden dat ik de service nu geen 'goed' heb gegeven is de communicatie. Na het aanvragen van de RMA heb ik 4-5 dagen moeten wachten op antwoord. Na het terugsturen van het product duurde het wederom lang en bij navraag (3 dagen na ontvangst) uiteindelijk de bevestiging en het geld ontvangen.
Beste Louzy,
Bedankt voor je review en feedback.
Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zoontje. Onze excuses dat het product niet op tijd binnen is gekomen.
Je feedback nemen wij mee in ons verbetertraject.
Mocht je nog vragen hebben of als we je nog ergens bij van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenNetgear product was net uitgekomen op de Nederlandse markt en is direct uit voorraad snel binnen 1 werkdag geleverd.
Boven verwachting en een zeer concurrerende prijs.
Beste janlochem,
Bedankt voor je review.
Wij zijn erg blij te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen.
Veel plezier met je aankoop!:-)
Fijn weekend alvast.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct besteld en vlot geleverd gekregen. Helaas voldeed product niet aan verwachting. Een retour aangevraagd. Je moet wachten op een akkoord voor je producten kunt retouneren. Na 5 dagen niks gehoord te hebben een mail gestuurd. Weer paar dagen niks gehoord en toen maar gaan bellen. Eindelijk kwamen ze tot actie. Ik kreeg een mail dat het ongeopende artikel teruggestuurd kon worden en dat er 25% restockingfee ingehouden zou worden. Geopend zou er nog meer ingehouden worden. Ik heb werkelijk waar nog nooit van zoiets achterlijks gehoord. Ook niet B2B. En dan vragen ze zich af hoe het toch kan dat een partij als Coolblue zo groot is geworden.
KlantenserviceLaten je onnodig lang wachten en je moet overal zelf achteraan.
Beste brotherhood24,
Bedankt voor je feedback.
We hebben voor zakelijk bestellingen inderdaad andere voorwaarden voor retouraanvragen. Deze kun je terug vinden op onze website onder "klantenservice". Indien een product geopend is treed er een waardevermindering op omdat het product niet meer als nieuw verkocht kan worden. Deze waardevermindering wordt meegerekend samen met de administratie en handelingskosten welke tezamen de restockkosten bepaald.
Natuurlijk nemen je feedback mee in ons verbetertraject.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenBestellen prima, maar klantenservice is niet wat ik het gewend ben. Voor mij een reden om hier niet weer te bestellen.
VerzendingLevering was prima: op tijd en netjes verpakt
KlantenserviceIk heb een Multifunctional Laser printer gekocht maar deze print al enige tijd kleur niet goed. Klantenservice verwees me eerst door naar de fabrikant, maar daar zeiden ze dat er geen garantie meer op de printer zit terwijl dat wel zo is. Weer contact opgenomen met Max ICT en zij vonden dat ook vreemd dus gingen er achteraan. Toen draaiden ze ineens om en zeiden nu ook dat er inderdaad geen garantie meer op zat. Na hierover een vraag gesteld te hebben hebben ze toch weer contact opgenomen met de fabrikant en het zou voor 99% zeker aan de cartridges liggen en die zouden niet onder de garantie vallen. (Voor de duidelijkheid: we hebben het hier over de origineel meegeleverde toner cartridges). Voor ondersteuning een link gekregen naar een support pagina voor inktjet cartridges terwijl ik een laser printer heb. Net maar weer teruggemaild maar met een reactietijd van 2-3 weken schiet dat helaas niet op.
Beste eynickey,
Bedankt voor je review en feedback.
Zojuist vernomen van mijn collega, dat er per e-mail contact met je is gezocht om naar een passende oplossing te zoeken.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenMeest slechte bedrijf ooit, ik kom hier nooit meer, waren goedkoper dan de rest maar had toch liever dat tientje meer willen betalen voor een service die wél goed is.
VerzendingVerzending was waardeloos (is er een woord die het nog erger beschrijft?) Er stond voor het product 2-3 werkdagen, schijnbaar kwam het direct vanaf leverancier. Bleek uiteindelijk 6 dagen te worden.
KlantenserviceHet product was na een week defect, dan koop je iets van 400+ en dan is het stuk. Ik heb gewoon een RMA aangevraagd, kreeg een mail dat ik moet opsturen, heb hem vorige week woensdag op de post gedaan, kwam donderdag aan. Ze hebben hem nu nog steeds niet verwerkt en ik wil me geld terug. Zogenaamd achterstand en ziekte, je kan me rug op.
Edit: Inmiddels mijn geld terug en ergens anders mijn product gehaald.
Reagaeren met een email was ik niet van plan zoals mevrouw hieronder zegt.
Beste M. van Aken,
Bedankt voor je feedback.
Jammer om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Dan pakken we je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVerschrikkelijke winkel, maken zelf een fout met de bestelling maar antwoorden niet op de mails om hun fout op te lossen. Het is de eerste keer dat ik bij hun een bestelling deed maar ook de laatste keer. Al meer dan 15 jaar ervaring met de shops in de price watch met geen enkel probleem maar deze shop is echt af te raden.
Verschillende onderdelen bij deze winkel besteld op 21-2-19. oa een moederbord, cpu, psu en ssd. Het moederbord en de cpu zijn verstuurd vanuit een duitse shop. Ik had een boxed cpu besteld maar heb een tray versie gekregen.
Max-ict daarvan per mail op de hoogte gebracht op 25-2-19 (de dag van de levering). De dag erna kreeg ik een mail terug met de vraag voor een foto van het verstuurde artikel. Toen dacht ik snelle reactie, nadat ik de foto heb gestuurd heb ik geen antwoord meer gekregen van max ict.
Ik had beslist om de tray versie te houden, terug sturen zie ik niet zitten naar een shop die niet meer reageert op mails. Dit heb ik hen laten weten op 1-3-19 met de vraag het verschil van €27,15 terug te storten (tray cpu is goedkoper). je kan het al zien aankomen: terug geen reactie van max ict.
Op 5-3-19 nogmaals een mail gestuurd met dezelfde vraag, geen antwoord.
Op 6-3-19 heb ik de telefoon genomen en gebeld met hun algemeen nummer, persoon aan de overkant van de lijn was vriendelijk en ging dit voor mij bekijken en heeft mijn nr gevraagd waarop ik bereikbaar ben. maar tot op de dag van vandaag nog geen reactie gekregen...
De bestelling van 6 onderdelen is in 4 keer verstuurd geweest. De bestelling is op 21-2-19 geplaatst geweest en het laatste onderdeel zou normaal morgen 13-3-19 aan moeten komen. Dit is echt veel te traag aangezien alle producten bij hun leverancier voldoende op voorraad waren.
Op de verpakking is niets op aan te merken.
Aangezien ze niet antwoorden op mails is er geen sprake van klantenservice.
Update 13-3-19:
Deze morgen werd ik opgebeld door max-ict. De persoon wist me te vertellen dat ze onderbemand waren doordat er veel medewerkers de griep hadden. Daar heb ik begrip voor, maar 14 dagen wachten op een antwoord op een mail is zelfs dan nog te lang. Ik was al tevreden geweest met een automatische reply met de mededeling dat er veel achterstand was door omstandigheden en dat de mails zeker in behandeling waren. Dan wist ik ten minste van iets en zou er veel minder frustratie geweest zijn. Nu leek het erop dat ze niet wilden antwoorden op de mails.
Deze morgen hebben ze ook het verschil terug gestort en staat nu al op mijn rekening.
Beste Serial_killa159,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend dat het proces niet is verlopen zoals je dit mag verwachten. Wel fijn om te horen dat het nu allemaal is opgelost.
Onze excuses ongemak en alvast een fijn weekend! :-)
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenNa veel waardeloze reviews te hebben gelezen toch maar het risico genomen om hier een monitor te bestellen. Er stond bij dat deze geleverd zou worden tussen 4 en 7 werkdagen. Naast de 4 weekenddagen kom ik bij levering precies op 7 werkdagen uit. Ik heb de betaling in 3 termijnen kunnen doen, dat is ook wel erg gunstig. Het product is prima afgeleverd en moet zeggen dat ik hier geen slechte ervaring aan over heb gehouden.
VerzendingOver de verzending was ik ook een beetje sceptisch, aangezien dit door GLS bezorgt zou worden.Hier over ook veel slechte recensies gelezen maar tot mijn verbazing ging dat ook helemaal goed. Ik moest die dag werken en had een briefje opgehangen dat ze het bij de buren konden afleveren, dit hebben ze netjes gedaan.
Beste RBN026,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Fijne dag! :-)
Lisanne - Max ICT Webcare
Algemeen1-12-2019 geleverd, op 12-12-2018 bij MAX ICT gemeld dat het niet product niet werkt en op 20-12-2018 mocht ik insturen. Op advies van de HP helpdesk een HP wireless adapter teruggestuurd naar Max ICT, aangezien HP aangaf dat (na testen op afstand) het product technisch niet naar behoren werkte.
Na het inzenden en bericht dat ik via email op de hoogte geworden zou houden is het stil gebleven. Ook op mijn mail van 2 weken geleden waarin ik nogmaals verzocht om de status, aangezien ik mijn geld terug heb gevraagd omdat ik inmiddels voor een andere oplossing had gezorgd. Vandaag opnieuw maar weer een mail gestuurd naar MAX ICT met verzoek om reactie en terugstorting van het betaalde bedrag.
Er lijkt intern geen controle over opvolging/communicatie van teruggestuurde producten naar de klant. Fingers crossed of het wordt opgelost.
Beste Tweakershj,
Bedankt voor je review.
Zojuist vernomen van mijn collega, dat er een credit is aangemaakt en dat je het bedrag teruggestort zal krijgen.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen wij deze uiteraard graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct uitkiezen, bestellen, betalen en verzenden was geen probleem en ging vrij vlot. Indien iets niet bevalt aan het product en je her terug wilt sturen dan begint de ellende. Daardoor is de ervaring zo slecht dat ik overal niet meer dan 1 ster gun.
VerzendingProduct uitkiezen, bestellen, betalen en verzenden was geen probleem en ging vrij vlot. Indien iets niet bevalt aan het product en je her terug wilt sturen dan begint de ellende. Daardoor is de ervaring zo slecht dat ik overal niet meer dan 1 ster gun.
KlantenserviceEr wordt stelselmatig helemaal niet gereageerd op emails en verzoeken om info mbt retouren. Dat maakt de ervaring bij de transactie voor mij zodanig dat ik hier nooit weer ga bestellen, dan maar elders iets meer besteden. Een gebrek aan klantenservice is over het algemeen een budgettaire keuze en dus verwijtbaar. Producten terugsturen gaat bij dit bedrijf geheel op eigen kosten en zonder regeling. Zo kan het gebeuren dat je dus voor het terugsturen van een toetsenbord van 16,95 een bedrag bij post.nl moet betalen van 6,95. Dat is niet het soort service dat ik verwacht. Mij zie je dus niet weer bij Max ICT.
Update 06-03-2019:
En als je erover klaagt komt er ineens binnen een paar uur wel een antwoord, zie onder. Dat vind ik zo jammer, dat je eerst kwaad moet worden en moet gaan klagen in het openbaar en dat er dan wel direct een antwoord komt. Breng je klantenservice op orde, niet de aandacht afleiden want om de retourkosten ging het in eerste instantie niet eens. Niet antwoorden op meerdere vragen en verzoeken is buitengewoon onbeschoft.
Beste berkelman,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Helaas spreken we hier over een commerciële retour, waarbij de retourkosten voor eigen rekening zijn. Dit staat vermeld op onze site onder het kopje 'klantenservice'.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb 27-2-19 bij Max ICT een videokaart besteld (Gainward RTX2080Phantom GHL) en deze werd netjes op 5-3-19 afgeleverd. Geen problemen met deze winkel gehad, ondanks sommige slechte reviews van andere tweakers.
VerzendingMax ICT stuurde een mail met de melding dat de videokaart 11-3-19 binnen zou komen. Uiteindelijk werd deze 5-3-19 al afgeleverd na nog een mail met de bevestiging te hebben gehad dat de kaart onderweg was.
Beste eddieveenstra,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVia tweakers pricewatch uitgekomen op een promo van Max-ICT voor de aankoop van 16GB DDR4 ram van Crucial.
Op moment van aankoop wordt er nog verschillende stuks in stock aangegeven.
4 dagen later krijg ik doodleuk een mailtje dat product niet meer aanwezig is.
Bestelling wordt door hun zonder meer gewoon verwijderd. (ook van bestelling historiek).
Dus gevalletje lokken met lage prijzen.
Beste xmen,
Bedankt voor je feedback.
Helaas kan het zijn dat de voorraad uitverkocht is geraakt door de promotie.