Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

snel en simpel besteld, snel geleverd en nu mag ik dit aanvullen tot 15 woorden?

snel en simpel besteld, snel geleverd

Beste mazzl,

Bedankt voor je review.

Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Altijd jammer wanneer een bedrijf over promised and under delivered (vandaag besteld morgen in huis). Ligt mogelijk aan het postorderbedrijf, maar zij doen de belofte.

Zie hierboven. Belofte niet nagekomen: vandaag besteld morgen in huis. Wordt dus woensdag.

Beste Jilvoos,

Bedankt voor je review en feedback.

Onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend dat we je niet geheel naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review?

Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen contact met je op.

Lisanne - Max ICT Webcare

Prima webshop. Biedt alle opties die je anno 2019 mag verwachten en detailinformatie rondom levertijden van producten kloppen. De website blinkt niet echt ergens in uit, maar dat hoeft ook niet. Soms mag het ook gewoon 'Goed' zijn :)

Er wordt gebruik gemaakt van DHL en GLS voor pakketbezorging. En dat is jammer. Beide pakketdiensten bieden niet hetzelfde gemak als PostNL en het kan zomaar gebeuren dat als je niet thuis bent het pakketje bij een afleverpunt wordt gedropt dat niet makkelijk bereikbaar is. Dit gebeurde ook bij mijn bestelling, terwijl er in mijn straat genoeg adressen en winkels zijn die overdag pakketjes willen aannemen voor de buren. Vervolgens werd het pakketje binnen een werkweek alweer teruggestuurd, nog voor ik de kans had om het af te halen.
Uiteraard kan Max I.C.T. hier niets aan doen. Maar daardoor kan ik de verzending niet meer dan een voldoende geven.

Super! Na het fiasco met mijn pakketje was het via chat met een medewerker binnen een minuut geregeld en per mail bevestigd. Vervolgens werd het pakketje binnen een werkdag opnieuw aangeboden.

Beste palindrome85,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij vinden het erg vervelend dat de levering niet geheel naar wens is verlopen. Onze excuses voor het ongemak.

Gelukkig heb je jouw pakketje inmiddels mogen ontvangen. :-) Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

Sporthorloge gekocht en afgehaald in de winkel. Mooie club daar in Tilburg, aanrader! Topvent die Max!

Beste Foxclone,

Bedankt voor je leuke review.

Wij zijn erg blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag. Wij wensen je veel sportief plezier met je aankoop! :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Overzichtelijke site, bevestigingsmail, verzendmail met track en trace. Alles zoals je van een professionele speler mag verwachten.

Op tijd geleverd, degelijk verpakt.

Verkeerd product geleverd door Max ICT.
Kan gebeuren. Op de website een RMA gemaakt, binnen één dag prima geregeld. Zo hoort het.

Beste Nonotme,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor het leveren van een verkeerd product. Gelukkig is het naar wens opgelost. :-)

Mocht je nog vragen hebben of als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit uiteraard graag.

Fijne week!

Lisanne - Max ICT Webcare

Besteld, zou de volgende dag geleverd worden. (Nog) niks ontvangen. Bestellen ging goed, maar heb er niks aan als ik het artikel niet krijg.

Woensdag Logitech G513 besteld, donderdag een email van MaxICT dat er een storing was bij de pakketbezorger (GLS). Donderdag weer niets ontvangen, GLS track & trace status onveranderd (pakket ontvangen door GLS). De klantenservice gebeld; ze weten dat er een storing was maar konden me niet verder helpen (waarom niet??).

Beste aridair,

Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review?

Dan pakken wij je gegevens erbij, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

De site zit prima in elkaar en is overzichtelijk.

Product informatie was niet 100% correct, naast de juiste foto's van het product stonden er ook foute foto's tussen (oud model wellicht).
Dit is mijn enige puntje van verbetering, verder is alles goed gegaan.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden met status updates via de mail en de verzending ging ook goed.

Beste Gman,

Bedankt voor je review.

Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen! :-)

Wij vinden de door jouw gegeven feedback erg belangrijk. Mag ik je vragen ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan zullen wij dit direct aanpassen.

Nogmaals heel erg bedankt voor je positieve review en feedback.

Wij wensen je alvast een fijn weekend en een gezellige Koningsdag!

Lisanne - Max ICT Webcare

Via tweakers kwam ik op de site van max-it wat ik wilde kopen alles stond duidelijk vermeld was op voorraad dus volgende dag in huis wat ook klopte.
Alles liep goed van betaling tot verzending.

Bestelling was goed verpakt en de bestelling was de volgende dag in huis.

Beste keeskloon,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. :-)

Fijne dag!

Lisanne - Max ICT Webcare

Een aantal weken geleden een schijf besteld. Vervolgens na een week! iets heel anders ontvangen. RMA afdeling vrijwel onbereikbaar. Geen antwoord als je een e-mail stuurt en nog steeds heb ik het bestelde artikel niet ontvangen. Bij bestelling wel direct betaald. Als je de RMA afdeling te pakken krijgt dan kunnen ze geen status geven......en maar wachten. Hier mag je anno 2019 best boos om worden. WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF!

Er wordt iets anders geleverd dan besteld. Hier heb ik niks aan.

Slecht bereikbaar. Nauwelijks communicatie. Ik heb niet het gevoel als klant serieus genomen te worden. Wat een schril contrast met bijvoorbeeld Bol.com of Coolblue. Artikel besteld op 22 maart. Het is nu 10 april en er is nog niks ontvangen.

Beste KGommans,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Zojuist heeft mijn collega een e-mail naar je verzonden met daarin verdere informatie.

Mocht je vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit uiteraard graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Nieuwe telefoon besteld. Verliep volgens verwachting. Netjes afgeleverd. Niks op aan te merken.
Minpuntje. Je kunt niet als gast iets bestellen en bent verplicht een account aan te maken of iets met Facebook te doen.
Klantenservice heb ik niet nodig gehad, daarom daar ook geen beoordeling.

Beste BenVenNL,

Bedankt voor je review en je feedback.

Wij zijn blij om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen. :-)

Je feedback nemen we mee in ons verbetertraject.

Lisanne - Max ICT Webcare

The whole ordering process worked rather well, except selecting an item from an offer itself. Type is not exactly the same as provided on manufacturer page (TVBE3155K instead of TVBE-3155). There was no Thule model number and I was only able to confirm that this is exactly what I'm looking for while using EAN. Besides in the description you can find: Beschermende bumper voor je MacBook Air 11" Later you can read: Deze beschermende bumper is geschikt voor een 13" MacBook Pro. I was confused. Lucky me EAN was there as well. That is why 4 stars. Otherwise would have been 5.

This was delivered very quick and really very well packed, unlike some deliveries from world wide A company and almost all from another A Chinese company.

Dear cu31c,

Thank you for your review and feedback.

We will use your feedback to improve our services. :-)

If there is anything we can do for you, please let us know.

Regards,

Lisanne - Max ICT Webcare

Scherm had een RMA nodig. Eerst moest ik lang op een antwoord wachten. Toen ik Max ICT via Twitter aansprak, kreeg ik wel antwoord van de RMA-afdeling, met een link naar een repair-site van Samsung die niet meer werkte. Vervolgens gaf ik antwoorden en moest ik steeds meerdere dagen op antwoorden wachten. Tip: neem contact op via Twitter, want dan komt de RMA-afdeling wel weer in actie.

Uiteindelijk werd de RMA goedgekeurd (eerst dus afgemeld, na die niet te gebruiken link) en kreeg ik alleen een adres. Op de vraag of het niet gewoon de kosten van Max ICT zijn voor verzenden heb ik nog steeds geen antwoord gehad. Inmiddels een verzendlabel van Samsung zelf gehad (via hun Twitter-account, ging lekker soepel). Het punt is dus: kennelijk prima als je iets besteld en snel in huis wil hebben. Daarna moet je alleen hopen dat je geen RMA-gedoe hebt.

Zie hierboven. Daar staat wel het hele verhaal voor deze review eigenlijk.

Beste Ik ben dus Luke,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor het ongemak. Hopelijk ben je tevreden met de geboden oplossing en hebben we je toch nog naar tevredenheid kunnen helpen.

Wij wensen je een fijne week. P.s. je krijgt de groetjes van Kim. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Na het ontvangen van mijn nieuwe HP Probook, bleek dat het scherm enigszins klemde. Hierdoor ontstonden er gele vlekken in het scherm. Ik heb de laptop binnen een week terug gebracht naar de fysieke winkel in Tilburg. Er werd een RMA order aangemaakt en de laptop zou gerepareerd worden. Jammer dat ik een nieuw product terug moest brengen ivm een defect. Maar goed, kan een keer gebeuren dacht ik. De medewerker in de showroom gaf aan dat ik de laptop zelf ook naar HP had kunnen opsturen. Dit zou een dag bespaard hebben. Maar ach, Tilburg was voor mij niet al te ver rijden. En een dag extra is te overzien. Ik laat het contact met HP namelijk graag via de partij lopen die de laptop aan mij geleverd heeft.

Na een aantal dagen ontving ik een email met de vraag of ik een paar foto's van het probleem kon toesturen. Ik heb aangegeven dat dit dus niet mogelijk was, omdat ik de laptop al had achter gelaten. In de winkel heb ik de medewerker live laten zien wat het probleem was. Dit was kennelijk bij andere collega's niet bekend.

Een week later heb ik eens gebeld om naar een update te vragen. Ik zou de laptop inmiddels namelijk toch wel erg graag gaan gebruiken. De medewerker gaf aan dat ik een mail moest sturen. Daar heb ik gehoor aan gegeven. 2 dagen later had ik nog geen reactie. Dus toen heb ik nog eens gebeld. Ik kreeg een medewerker aan de lijn die e.e.a. probeerde uit te zoeken. Na wat geduw en getrek, bleek dat de laptop nog steeds in Tilburg lag. Er was (zeer waarschijnlijk) nog niets mee gedaan. Helemaal zeker was de medewerker daar niet van. Er werd aan een collega gerefereerd. Daarnaast werd opgemerkt dat het allemaal een stuk langer duurde, omdat ik de laptop langs had gebracht, ipv zelf naar HP had gestuurd. Daar keek ik van op. De medewerker in de showroom had namelijk aangegeven dat het slechts 1 dag scheelde.

Tijdens het gesprek werd uitgelegd dat men er mee aan de gang zou gaan en ik de status op de website van MAX ict kon volgen. Ik heb de laptop 16 maart ingeleverd. 19 maart heb ik de vraag gekregen foto's op te sturen. Ondanks dat ik dezelfde dag heb aangegeven dat dit niet mogelijk was, omdat de laptop al in de winkel afgegeven was, staat er bij de online status op hun website vandaag (31 maart) nog steeds dat ze op antwoord van mij wachten. Bovendien heb ik 28 maart telefonisch nogmaals aangegeven dat de laptop bij hen in Tilburg ligt.

Ik vind dit vrij lang duren allemaal. Afgezien daarvan, kijk ik er van op dat men niet reageert op mails. Vooral aangezien men vraagt vragen per mail te stellen als je telefonisch contact opneemt.

Kortom schiet de communicatie naar mijn idee te kort en worden RMA orders niet bepaald vlot opgepakt. Jammer want de website werkt verder prima en de prijzen passen ook prima.

Het product is met een defect geleverd. Wel op tijd overigens.

Slechte communicatie. Problemen worden traag opgepakt. Zie algemene beoordeling voor meer info.

Beste Ruud121212,

Bedankt voor je review.

Zojuist heb ik begrepen van mijn collega dat de zaak is opgepakt en lopende is. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk een passende oplossing aan te bieden. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij contact met je opnemen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze uiteraard graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Helaas werd niet het gevraagde US toetsenbord geleverd, maar een Duits toetsenbord, dat vanwege andere plaatsing van een letter en leestekens onbruikbaar voor mij is.
Dit moest het zijn uit de order: 1 x KB216 USB QWERTY US International Zwart [5520397]
Ik had geen zin in retour, dus heb via een andere firma het toetsenbord nogmaals besteld dat na een dag geleverd werd.
======
Update 3-4: Na toelichting aan de webcare over het levering van het verkeerde product heeft Max ICT het volledige aankoopbedrag teruggestort. (Het bedrag was te laag voor retournering, de verpakking was al weg, en ik had al elders al vervanging gekocht. )
Ik wijzig de score bij deze, uit eigen beweging, naar "goed", want een klant volledig schadeloos stellen zonder overhead verdient m.i. een pluim.

Beste Geekomatic,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je niet het gewenste product geleverd hebt gekregen.

Mogen wij je vragen om ons een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en vermelding van deze review?

Dan kunnen we je gegevens er bijpakken en contact met je opnemen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Had ik maar naar de reviews gehandeld die ik las. Heb zelf altijd de voorkeur om het zelf te proberen. Want mensen klagen vaak als er iets niet goed is. Nou, ik heb het nu zelf ook ervaren. Wat een knullig bedrijf is dit zeg.GVD. Heb op 13-03 2 tablets besteld. Levertijd 4-7 dagen. 2 weken later nog niks?

Dus ik bel met maxict, schijnt dat ze niet zijn geleverd vanaf het magazijn? Dus ik zeg, als ik jullie niet contact, dan zou ik er gewoon niks van horen. Vervolgens gaan ze het opnieuw voor mij bestellen. Krijg ik te horen dat het nog 1,5 week kan duren? Pardon?

Dus al met al een product wat met 4 tot 5 dagen geleverd moet worden, moet ik bijna 30 dagen op wachten? U leest het goed 30 dagen. Nou, vind het niet normaal. Heb ook aangegeven dat ik op zijn minst een vorm van compensatie hierin verwacht. Krijg het antwoord "denk niet dat wij zo werken". Hoe werken jullie dan wel. O ja, zeggen dat je het met uiterlijk 7 werkdagen levert en dan vervolgens na 30 dagen leveren. Als deze dame in mijn laatste gesprek had aangeven dat ze iets voor me zouden doen voor al deze knullige ongemak inplaats van "denk niet dat wij zo werken". Dan had ik deze review niet eens geplaatst. Dus, dame. Dit heeft maxict o.a. aan jou te danken. Denk niet dat jullie nog met windows 95 werken! en hopelijk aan mijn (order)nummer kunnen traceren wie deze dame is geweest. man man man, wat ging dit allemaal op een knullig manier, wauw.

Voor mij is het ook een no go meer. Dan betaal ik liever een tientje extra, mits er totaaaaaaaaal geen haast bij zit, dan zou ik weer bij maxict bestellen om een tientje te besparen.

Hou er rekening mee, dat als je niet tevreden bent met een product dat de retourkosten ook voor je zelf zijn. Mijn enige positieve ervaring is dan ook geweest dat ik mijn geld wel retour heb gekregen. Moet er wel bij zeggen, dat ik wel mijn hart vasthield omdat er bij werd gezegd, dat als er niks mis mee is met het gerouteneerd product, dat ze het bedrag terug zouden storten. Dacht bij me zelf, zal toch niet zo zijn dat ze een excuus verzinnen om je geld niet terug te geven. Maar ja. zoals ik al zeg, voor mij geen maxict meer.

Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen en hoe maxict nu hiermee omgaat. Daar doe ik ook zeker een terugkoppeling op tweakers.

Ze lopen daar intern echt te rommelen. Kreeg een dame van een andere afdeling. Ze dacht dat ik iemand anders was en zij, u heeft uw product al ontvangen. Waarop ik zeg, hoe bedoel je? Vervolgens na letterlijk 5 minuten besefte ze dat ik een andere klant was. OMG.

Als je dikke dikke blunders maakt, zorg dan voor dat je het op de een of andere manier dit recht trekt.

Ik zou een feedback geven hoe ze dit hebben opgelost. Dit is naar tevredenheid opgelost. Met een shop te goed voor een volgende bestelling. Dat is OK.

Beste densite,

Bedankt voor het plaatsen van je review en het geven van je feedback.

Wij proberen er altijd alles aan te doen om problemen op te lossen. Naar aanleiding van een gesprek met de afdelingsverantwoordelijke hebben wij je een passende oplossing kunnen bieden. Wij vinden het fijn dat je tevreden bent met de geboden oplossing. :-)

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij deze natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Wat een oplichters!! Bieden geen service geen begrip en komen geen leverleverings afspraken na, en nemen daar ook de verantwoordelijkheid niet voor!

Houden zich niet aan bezorg afspraken. Hebben nep track and trace code. En geven stagelopers de schuld als de bestelling niet volgens afspraak geleverd wordt!! Beginnen dan te schermen met levertermijn , dan doen afspraken die zwart op wit staan er niet meer toe! Sowieso een levertijd van 4/7 dagen binnen nederland is belachelijk!

Niks met klantenservice te maken, maar meer klant t intereseerd me niet service. er wordt ontkend dat er afspraken gemaakt zijn op de chat . En als
Je t bewijst geven ze een stageloper de schuld. Nemen zelf geen enkele verantwoordelijkheid! Blijven stagelopers de schuld geven! Als u als klant geen waarde hecht aan service en wel aan bedrog dan moet u zeker
Hier bestellen! Ik heb spijt dat ik niet eerder alle negatieve reviews heb gezien! De tip van de dag :google deze gasten goed!
De

Beste Rori,

Bedankt voor het plaatsen van je review en je feedback.

Helaas is er een verkeerde tracking gecommuniceerd waardoor de levertermijn uiteindelijk niet in lijn lag met de verwachting van de gestelde levertermijn van 4 tot 7 werkdagen. Ondanks het product binnen deze gestelde termijn is geleverd, snappen wij de frustratie.

Onlangs is er contact geweest met een collega die het probleem samen met je heeft besproken en heeft toegelicht.

Lisanne - Max ICT Webcare

na mij doe slechte communicatie weinig hulp had een rma aan gevraagt maar duurde nu al 3 weken en nog steeds geen reactie en mij doen geen goeie service bestel hier nooit meer

zo als ik eerder zijn slechte service heb gebelt uren aan de lijn en gemail nog steeds geen berichtjes

Beste beartechs,

Bedankt voor je review en feedback.

Dan kunnen we je gegevens er bijpakken en contact met je opnemen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Heb hier een case besteld, de case was alleen op voorraad bij de leverancier, dus de levering duurder langer dan normaal, maar dit werd van tevoren al netjes aangeven op de website. De case werd zelfs al eerder bezorgd dan wat op de factuur stond dus ik kon al eerder beginnen met mijn build. Ik zou hier zo weer iets bestellen als ik wat nodig heb.

Alles wordt goed en duidelijk gecommuniceerd via de mail.

Beste GamerXXXL,

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Succes met je build en mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Duidelijke website met goede prijzen en uitgebreid assortiment. Grootste pluspunt is wat mij betreft de helpdesk.

Dezelfde dag met trackandtrace verzonden

Na dat de website van DHL meldde dat het pakket zou zijn afgeleverd maar ik het niet in de postkamer aantrof gemaild met de winkel om half 6 in de middag. Al binnen een uur ben ik terug gebeld dat er contact met DHL dat het werd uitgezocht. Verdere afhandeling was aan DHL. Razend snelle en vriendelijke reactie van de webshop.

Beste cctl01,

Bedankt voor je review.

Goed om te horen dat we je naar tevredeneheid hebben kunnen helpen. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops