Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Wederom een aanbieding waarvan de prijs niet klopt en dan vervolgens je proberen te "matsen"..

Volgens de mail die ik heb ontvangen:
Helaas werd ten tijde van de bestelling een verkeerde niet aannemelijke prijs op onze website weergegeven door een koppelingsfout. We kunnen het product nog wel leveren, maar niet voor de getoonde prijs.

De correcte prijs voor dit product is: €261,28 incl. BTW.
Ter compensatie mogen we je eenmaal het aanbod doen voor €225,- incl. BTW

Regelmatig bespeur ik in de pricewatch prijzen die niet lijken te kloppen.

Beste Wim H,

Bedankt voor je review.

Helaas is er ondanks onze grote zorg en controle een prijsfout ontstaan. Dit vinden wij uiteraard erg vervelend en dit zou niet mogen voorkomen. Hiervoor onze excuses.

Lisanne - Max ICT Webcare

In tegenstelling tot wat de meeste beweren is het bij tot nu toe altijd probleemloos.
Soms wel orders gehad dat er van te voren bij stond twee weken maar dat klopte dan ook.

Er wordt geleverd met DPD daarbij zie je helaas geen tijdvak van levering.
DPD biedt gelukkig wel maar één keer aan bij de deur dus niet oneindig in het busje van de koerier.

Beste leonbong,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Fijne dag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Kleine aanvulling: Ik heb niet snel vertrouwen in een bedrijf, en ben nogal sceptisch.

Ik heb gister een bestelling geplaatst. Nog voor de bestelling contact gezocht met de webchat betreffend levertijd; dit was allemaal voorradig, en zou gewoon vandaag geleverd worden. (het is een order met een flink aantal verschillende producten)

Bestelling geplaatst; een track en trace van gls ontvangen laat op de avond; oke prima.

Dag erna, springt postnl naar boven met dat er een paket bezorgd zou worden voor mij;

Toen dacht ik, toch maar even contact zoeken met de webchat;

Daar bleek dus, dat de order via verschillende transporteurs geleverd wordt, nja zit ik ook niet mee; maar wanneer komt dit dan? ik heb tenslotte niet thuis 24/7 iemand zitten die pakketjes voor me in ontvangst neemt.

Niets aan de hand, alles komt vandaag binnen; is wat ik te horen kreeg, en via de mail bevestigd kreeg.

Gezien ik toch wat duidelijkheid wou qua tijdstippen waarop het zou komen, gezien ik dus niet de hele dag op de bank zat te wachten op de tig (uiteindelijk dus 4 verschillende transporteurs)

Kwam er nog een levering voor morgen, en een voor maandag stond.

nou oke, daar is een mevrouw van de helpdesk voor me achteraan gegaan, prima; die 2 leveringen komen allebei morgen (zaterdag) binnen. prima!

Echter, krijg ik een uurtje terug een mailtje met een leverdatum voor maandag! Hoppakee, daar gaan we weer; terug naar de chat.

Ondertussen is mijn vertrouwen in wat er op de chat geroepen wordt een beetje weg;

Hier kort me verhaal (voor de 5e keer deze dag) gedaan; Doorverwezen naar de dame die het eerder voor me uitgezocht had;

"Excuus voor de verwarring, foutje in het systeem" - nja oke, kan gebeuren;
even mijn beklag gedaan betreffend het stroeve contact, en dat het als een dagtaak voelt om duidelijkheid te krijgen.

Hierop kreeg ik even een ander gevoel bij deze vriendelijke dame, ik denk dat ik net even een woordje te vervelend werd. Ik werd gelijk aangesproken als meneer, kreeg een excuus over stagiaires e.d. en dat de gemaakte foutjes netjes opgelost waren.

Ik ben het hier nog steeds niet mee eens, als je met leveranciers werkt die niet na een bepaalde tijdstip een bezorging de dag erna kunnen garanderen, dan moet je of die garantie terugtrekken; of dat in het winkelmandje bij dat product aangeven, dat die producten mogelijk nageleverd worden.

Ja, ik ben te woord gestaan; ja ik na 8 en een half uur eindelijk de track en trace codes waar ik mee verder kan, maar het "originele" probleem is er nog steeds, er wordt te laat geleverd.

Voor mij is dit de eerste negatieve ervaring met een webshop; en gezien de vele reviews die ik ondertussen hier gelezen heb, vond ik het de moeite om mijn ervaring even te delen.

Ik zal deze review morgen/overmorgen updaten met betrekking of er ook daadwerkelijk geleverd is na dit hele gedoe.

Het is echt dramatisch om een bestelling via 4 verschillende transporteurs te krijgen.

edit: opgewaardeerd van "Waardeloos" naar "Slecht" ivm. toch nog 1 dag te laat leveren.

Ik ben ten alle tijde vriendelijk geholpen, heb het gevoel dat de dame me probeerde te helpen waar mogelijk.

Voor nu voldoende, morgen/overmorgen wordt dit of waardeloos, of goed!

Tot zover is de ervaring voor mij niet "zo slecht" dat ik hier niet meer zou bestellen, echter als ik iets echt nodig heb wanneer hun belofte leverdatum is, zou ik er nog een keer of 2 over nadenken of die paar euro besparen de moeite is.

Edit:
Mijn wantrouwen bleek toch niet gewaarborgd, gezien ik zojuist bevestiging van de transporteurs dat het vandaag geleverd gaat worden.

Beste Nielsvoorma,

Bedankt voor je review.

Onze excuses dat het proces niet naar wens is verlopen.

Geukkig heb je bericht gekregen dat het product vandaag geleverd zal worden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en een fijn weekend!

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik heb bij deze winkel 2 MX500 2TB SSD's besteld en een sata naar usb 3 converter. Bestellen ging prima, prijs was ook uitstekend, maar helaas konden ze zich niet houden aan de verwachte levertijd. Deze zou eigenlijk 1-3 dagen duren, dus verwachting was dat ik het 3 dagen na bestellen binnen zou krijgen.

Opzich heb ik geen probleem met langere levertijd als deze maar gehaald werd. Uiteindelijk is hij pas 14 dagen na bestellen uitgeleverd. Terwijl er bij het product zelf nooit heeft gestaan dat dit zo lang zou duren. Er stond regelmatig nog steeds 1-3 werkdagen bij. En ook stond er steeds dat er voorraad bij de leverancier was die meer dan voldoende was.

De levering van de Sata naar usb 3.0 converter werd gedaan door DHL, was prima. De SSD's zijn geleverd met GLS. Nadeel van GLS is toch de enorm ruime timewindow die ze afgeven en slecht liggende pakketshops. Zou graag zien dat een andere vervoerder dit zou doen ipv GLS. Het is afgeleverd binnen de afgesproken tijd, daarom geef ik het een voldoende.

Nadat de leverdatum van 1 mei niet gehaald is geworden heb ik contact gehad op deze dag met de klantenservice. Waren snel te bereiken via de chat en zouden de status opvragen bij de leverancier. Na een aantal dagen weer contact opgenomen of de status al bekend was, dit was niet zo dus ze konden me niet verder helpen. Maar gewacht en op 13 mei maar eens een mail gestuurd of er al wat meer bekend was. Toen konden ze me pas de leverdatum aangeven die wel gehaald werd. Maar tussentijds hebben ze me niet voldoende op de hoogte gehouden en heb ik zelf overall achteraan moeten vragen.

Beste Merijn86,

Hartelijk dank voor je review.

Nogmaals excuses voor de opgelopen vertraging. We nemen je feedback graag mee in ons verbeterproces. Hopelijk ben je wel tevreden met de aangekochte producten.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag

Karen - Max ICT Webcare

Bekend met de horror verhalen op Tweakers maar toch maar de stap gemaakt om een tv via Max ICT te bestellen.

Bestelling via de website geplaatst, direct betaald via iDeal en vlotte verzending zodat ik de tv de eerstvolgende werkdag in huis had.

De tv viel, qua software, behoorlijk tegen en was voor mij niet werkbaar. Hierop heb ik besloten om de tv te retourneren en een rma aangevraagd. Er werd aangegeven dat de retourkosten voor mijn rekening zouden zijn maar ik heb keurig een retourlabel ontvangen met de mogelijkheid om de tv kosteloos te versturen.

Per e-mail een bevestiging van ontvangst op woensdag ontvangen (vrijdag verstuurd) en enkele minuten later een e-mail ontvangen dat het betaalde bedrag wordt teruggestort. Een dag later stond het bedrag op mijn rekening.

Conclusie: ondanks de horrorverhalen heb ik louter positieve ervaring met Max ICT en zou ik zo weer een bestelling plaatsen.

Tv is verstuurd is de oorspronkelijke verpakking, had graag gezien dat er een ‘anonieme’ doos omheen zat.

Kort gebeld en werd vriendelijke te woord gestaan. Daarnaast via de e-mail op de hoogte gehouden.

Beste SjaakDeBeer,

Hartelijk dank voor je review.

Fijn dat je een positieve ervaring hebt met het leveren van de door jouw bestelde producten en het aangevraagde retour proces.

Heb je een product naar wens kunnen vinden? Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met onze klantenservice op, zij adviseren je graag.

Karen - Max ICT Webcare

Alles goed hoor! snelle levering. After sales niet nodig gehad, zeer tevreden over het product dus dat scheelt.

Beste Alizamani18

Dank je wel voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met je aankoop.

Karen - Max ICT Webcare

Verschillende producten besteld en in 2 delen ontvangen. Wederom gekozen om te betalen in 3 termijnen. Een zeer fijne optie voor een klein bedrag extra. Dit is nu mijn tweede keer dat ik hier bestel en ben er zeer tevreden over!

De eerste producten de volgende dag ontvangen de rest 2 werkdagen later. Veel eerder dan verwacht!

Beste RBN026,

Hartelijk dank voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met je aankopen!

Karen - Max ICT Webcare

Een AOC monitor besteld bij MaXICT eind maart 2019. Binnen een maand monitor kapot. Vervolgens op 24 april via RMA aangevraagd en akkoord bevonden. 25 april kapotte monitor ontvangen door RMA afdeling van MaxICT.
Het is nu 14 mei. Nog steeds geen vervangende monitor ontvangen van MaxICT.
Bij de eerst navraag over de RMA status op 2 mei via email kreeg ik antwoord dat de fabrikant een levering wachtte die zo moet binnen komen. ( ik vond het toen vreemd dat MaxICT op nieuwe levering wacht, terwijl ze dezelfde monitor zelf in voorraad hebben).
Vorige week opnieuw navraag gedaan via email over mijn RMA status, maar MaxICT heeft tot nu toe mijn email genegeerd.

Mijn RMA duurt nu drie weken (die periode is langer dan ik dat kapotte monitor tot mijn beschikking had).

Wees gewaarschuwd, de klantenservice van MaxICT is niet echt "Klant vriendelijk"

De levering van bestelling was acceptable. Echter de klachten afhandeling is waardeloos.

Klachten afhandeling verloopt erg langzaam. Communicatie met klanten verloopt slecht.

Update 17-05-2019:
Na het plaatsen van review d.d. 14 mei, heeft MaxICT een monitor besteld bij een andere leverancier (de oorspronkelijke leverancier van MaxICT heeft de monitor nog steeds niet in voorraad) en naar mij verzonden.
Ik ben weer een tevreden mens. Klanten service opgeschroefd van 1 ster naar 3 sterren.

Beste Ylau,

Hartelijk dank voor je review.

Onze klantenservice neemt vandaag contact met je op. Onze excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Max ICT had een zeldzaam moederbord als enige in de PW staan. De levertijd zou minder dan een week bedragen. Ik heb de gok gewaagd, ondanks de reputatie van Max ICT.
Hier en daar laat Max ICT wat steekjes vallen, maar het was geen absolute ramp. Dat zorgt ervoor dat de beoordeling voldoende beter op zijn plaats is dan een goed of uitstekend.

De verpakking was goed geregeld. Helaas bleek leveren binnen een week toch lastig. Maar aangezien dat voor heel Europa ook zo was kan je ze dit niet ernstig kwalijk nemen. Hooguit zou je kunnen verlangen dat ze nauwkeuriger zijn met de informatie rondom leverbaarheid/levertijden van onderdelen.
Tijdens het wachten op mijn bestelling had ik soms het gevoel dat de tijd tussen updates wat lang op zich liet wachten, maar ik werd altijd wel vriendelijk te woord gestaan. Je zou als Max ICT ook een soort van wekelijkse update kunnen versturen. Klein minpuntje.
De gebrekkige informatie zorgt ervoor dat de beoordeling op dit punt toch wel inzakt, verder was het goed.

De communicatie was op orde. Voordat ik kon bestellen moest mijn oude account worden omgezet naar een account dat werkt met de huidige website. Dat ging niet helemaal goed. Op de een of andere manier wil de website veel te veel gegevens van je hebben en weigert deze dienst, ook al heb je alles ingevuld. Gelukkig wilde de medewerker die ik daarover belde mij wel helpen om de noodzakelijke gegevens aan te passen en is het probleem ook snel opgelost. Pluspuntje voor de service, minpuntjes voor de informatiehonger van de site en de slechte werking ervan.

Waar ik absoluut niet tevreden over was, is het feit dat de factuur op de dag van bestelling al opgestuurd werd, met die dagtekening. Dat is natuurlijk geen porem. Als je iets anderhalve maand later levert, dan wil je ook dat de garantie pas ingaat bij levering. Een factuur op dag van levering zou dus beter zijn.

Wederom dus te veel haken en ogen voor een beoordeling goed of uitstekend.

Beste ocf81,

Bedankt voor je review en feedback.

Omdat wij met verschillende leveranciers werken kunnen prijzen en levertijden per leverancier en per product afwijken. Gelukkig is het door jou bestelde product inmiddels binnen. Onze excuses voor de enige vertraging.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten een zo'n goed mogelijke service te bieden en zijn dan ook erg blij met je feedback.

Wij nemen dit zeker mee in ons verbetertraject. Dankjewel. :-)

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Fijne dag. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

De verzending was gratis, maar er moest een bijdrage voor Mister Cash betaald worden. Ging snel en goed, de meeste kaarten worden aangenomen. voor herhaling vatbaar.

Levering kan een dag langer zijn dan we gewent zijn.

De kans dat ik contact opneem is zeer klein dus gaan we er-vanuit dat het gewoonlijk wel goed zal zijn. ik werd gevraagd via email om deze hier te komen invullen (geen beloning).

Beste bermudasyndrome,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Fijne dag ! :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Het door mij bestelde product had niet de specificaties die ik nodig had. Cancellen vd bestelling verliep vlekkeloos.

Meedenkend en snel opgelost.

Beste lexpol,

Bedankt voor je review.

Jammer dat het bestelde product niet de specifiicaties had die je nodig had. Heb je inmiddels het product met de juiste specificaties kunnen vinden? :-)

Wij vinden het fijn te horen dat het verdere proces naar wens is verlopen.

Mocht je vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dit natuurlijk graag. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Aantal maal bij Max ICT besteld en ik ben zeer tevreden. Laatste maal een defect USB kaartje geleverd. Nadat ik de retourmelding had aangemaakt, nog even telefonisch contact gehad over de verdere procedure.
Alles uitstekend opgelost!

Beste dna06,

Bedankt voor je review.

Wij zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

slecht bedrijf met name als er problemen zijn,werken niet klant gericht,ondoordacht en zeker geen aanrader,zeer slecht.

bestellen ging goed,maar daar houd het dan ook wel mee op.

eigenwijs,niets aan willen nemen van de klant,fouten maken ,en de klant daarmee opzadelen.

Beste Ard Muijlwijk,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kunnen we contact met je opnemen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

De afgelopen jaren enkele bestellingen geplaatst. Het bestelproces is altijd prima verlopen maar verzenden duurt altijd wat langer dan verwacht. Volgende dag in huis heb ik nog niet meegemaakt. Waarschijnlijk hebben zij zelf geen voorraad. Laatste bestelling was na 2 dagen in huis als ik weekend en ligdagen bij de buren er van aftrek.

Bij de laatste bestelling geen track en trace informatie ontvangen. Stond in bestelhistorie wel als verzonden maar ook zonder track en trace. Pakket bleek uiteindelijk al 2 dagen bij de buren te liggen. Ook bij eerdere bestellingen klopt de informatie niet altijd. Artikel was verder wel zeer netjes verpakt.

Telefonisch goed bereikbaar en direct geholpen.

Beste roosterhout,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij vinden het enorm belangrijk hoe onze klanten het totale bestelproces ervaren en zijn dan ook blij dat jij je mening met ons deelt.

Wij zijn erg blij te horen dat het bestelproces altijd prima is verlopen. :-)

Wel vinden wij het vervelend dat je bij je laatste order geen track & trace hebt ontvangen en dat je pakketje al 2 dagen bij de buren lag.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens er even bij, zodat we kunnen kijken waar het mis is gegaan.

Jouw feedback zullen we meenemen in ons verbetertraject.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen of mocht verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Alles ging gewoon goed, nog niet retour gestuurd mocht de ontvanger dat willen.
Dus daar geen ervaring mee maar denk dat dat ook goed komt

Gewoon 2 dagen later bezorgt, heeft wel een dag tussen gezeten maar omdat het een tv was lijkt me dat normaal

Beste Honesty,

Bedankt voor je review.

Fijn om re horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

Na het bestellen van een monitor werd ik gecontacteerd door een medewerkster van MaxICT. De monitor was bij hen gearriveerd voor verzending maar de verpakking was licht beschadigd. Men vroeg mij of dit een probleem vormde. Gezien de monitor voor eigen gebruik zou gaan dienen, vormde dit op zich geen probleem dus ik stemde in met verzending.
Enkele dagen later werd de monitor bij ons bezorgd (3 mei 2019). De verpakking zag er al bij al behoorlijk uit.

Eens de doos geopend werd het verhaal minder vrolijk: de voet van de monitor was volledig bekrast en er zat een document in de doos waaruit af te leiden was dat de monitor een defect exemplaar was en diende hersteld te worden. Dit document dateerde van 2017 (!).

Toen ik hiervoor contact nam met MaxICT waren er volgens hen twee mogelijkheden: ofwel nam ik zelf contact met Dell voor een herstellingsclaim (wat uiteraard onmogelijk was gezien de staat van het product) ofwel ging de monitor retour. Gezien ik het product in deze staat niet kon aanvaarden, was er maar één mogelijkheid: retourneren in de ruil voor een werkend nieuw product.

Ondertussen was de prijs van deze monitor gewijzigd van 295 euro naar +- 600 euro in de webshop. De verbazing was dan ook compleet toen men mij meedeelde dat ik moest bijbetalen om alsnog deze monitor geleverd te krijgen. Toen ik protesteerde kwam men met een verhaal over de afhankelijkheid van hun toeleveranciers en dat zij niet konden instaan voor een product dat in slechte staat werd geleverd.

Wij begrijpen dat dergelijke zaken kunnen gebeuren maar wees dan ten minste zo fair om ervoor te zorgen dat de klant krijgt waarvoor hij heeft betaald (aan een overeengekomen prijs).

Al bij al zeer teleurgesteld in de afhandeling van deze zaak.

Het personeel van MaxICT was op zich vriendelijk maar de aangereikte oplossing was totaal niet bevredigend en zorgt voor een bekocht gevoel.

Beste BATTO,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.

Gisteren heb je contact gehad met een collega, waarin de situatie aan je is uitgelegd met daarbij een passende oplossing.

Wij nemen deze situatie mee in ons verbetertraject. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Wij wensen je alvast een fijn weekend.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij deze uiteraard graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Getracht n order te plaatsen voor n Microsoft Pro. Op t moment van plaatsing accepteerde de winkelwagen dit niet. Na verversen pagina was de prijs 65 euro hoger. Even gebeld met klantenservice, deze konen mij geen goed antwoord verstrekken, bleven wel netjes maar de huidige prijs was de goede prijs. Helaas dus niet daar gekocht, maar naar een collega gegaan.

Konden mij geen antwoord verstrekken, terwijl ik de pagina met aanbiedeing en de tweakers pagina nog had open staan, waren slecht geinformeerd of wilden mij geen juist antwoord geven

Beste Rene51,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet geheel naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.

Wij werken met veel verschillende leveranciers, waardoor wij veel producten kunnen aanbieden. De keerzijde hiervan is dat prijzen per leverancier kunnen afwijken. De producten en prijzen worden op basis van beschikbaarheid getoond.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Wij nemen je feedback mee in ons verbetertraject.

Lisanne - Max ICT Webcare

Levertijd zwaar overschreden omdat men na betaling duidelijk niet wilde leveren vanwege prijsfluctuaties, (bewust?) onjuiste informatie over de levertijd via de klantenservice en "Mijn Max" pagina.
Ik doe zelden een shop review maar ik wil mensen toch graag even waarschuwen voor dit soort praktijken. Product is uiteindelijk wel geleverd maar met vele (4+) weken extra levertijd.

Klantenservice reageert niet of met onjuiste informatie. In het begin wordt er nog gereageerd, met informatie waarvan men had kunnen weten dat die onjuist was.
Na de eerste overschrijding van de verwachte leverdatum werd er niet meer gereageerd op mails.

Beste blouweKip,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review. Dan kunnen wij je gegevens erbij pakken en contact met je opnemen.

Mocht je nog vragen hebben horen wij deze natuurlijk graag.

Bij MaxICT heb ik mijn Artisan Bluetooth Retro toetsenbord met bijbehorende
Classic palm rest besteld.
Zeer tevreden met hoe alles gegaan is.

Omdat hij niet op voorraad was heb ik eerst gebeld, hun controleerde mijn bestelling en alles zou binnen 3 dagen binnen zijn.
Deze toen besteld en de derde dag door hun netjes verzonden :-)

Von Henkel,

Bedankt voor je review.

Wij zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Wij wensen je alvast een fijn weekend en veel plezier met je aankoop.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik had een Gigabyte RTX 2070 Windforce gekocht welke de tweede dag van gebruik kapot ging. Retour aangevraagd en reden doorgegeven, was akkoord. Teruggestuurd en netjes gecrediteerd gekregen. Meteen ook nieuwe kaart gekocht. Ook prima geleverd en deze doet het prima.

Verstuurd zoals afgesproken. Iets langere levertijd doordat het van leverancier moest komen. Was netjes aangegeven. Prima!

Contact gehad omtrent RMA. Netjes te woord gestaan en goed afgehandeld!

Beste Rosto,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend dat je product de tweede dag van gebruik kapot is gegaan.

Gelukkig is alles naar wens opgelost. :-)

Wij wensen je alvast een fijn weekend en veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops