Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Ondanks gemiddelde reviews, vanwege de prijs (60 euro goedkoper dan de concurrent) toch voor een ReadyNAS 214 server gegaan bij MAX ICT. Levering duurde even, maar dit stond duidelijk aangegeven op hun website. Verder erg tevreden hoe alles is afgewerkt. Orderstatus is duidelijk en wordt regelmatig geupdate. Bestelling is uiteindelijk iets eerder dan verwacht in perfecte staat bij mij thuis afgeleverd.
De NAS server staat momenteel lekker in een hoekje ergens te spinnen en werkt zonder problemen.

Iets snellerd geleverd dan verwacht en product prima verpakt.

Via de online omgeving kan je je orders volgen en deze worden ook regelmatig geupdate.

Beste -Bartcore-

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. :-)

Heel veel plezier met je aankoop en mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik ben al jaren klant bij MaxICT en het gaat vrijwel altijd goed. Deze keer niet helemaal. Er is echter super goed mee om gegaan.
Ik heb op woensdag 7 augustus een bestelling geplaatst en kreeg tijdens de bestelling de melding dat het als één pakket verstuurd zou worden. En in mijn profiel dat ik het pas na het weekend zou ontvangen.
Ik ging op vakantie op 09-08-2019.
Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag (08-08-2019) bericht dat ik het pakket de dag van vertrek zou ontvangen. Ik was uiteraard blij verrast mits ik het nog op tijd zou ontvangen. Dit was het geval (precies op het moment dat we op het punt stonden te vertrekken).
Eenmaal bij het hotel aangekomen kwam ik er achter dat het niet één pakket was, maar dat ik de camera zonder SD kaart had ontvangen (in een apart pakket heb ik bij terugkomst ook de SD kaarten ontvangen). Ik heb dus nog los een SD kaart moeten kopen en had in eerste instantie geen twee SD kaarten hoeven bestellen.
Daarnaast bleek het een Engelse/Aziatische versie te zijn van de camera.
Ten eerste zat er een verkeerde (Engelse) stekker bij en heb ik deze dus niet kunnen gebruiken om de camera op te laden (maar had gelukkig een dergelijke kabel van een andere camera bij me). Ten tweede stond het menu in een Aziatisch taal en kon ik dus eigenlijk niks (heb dit gefixt door op Youtube te kijken).
Zie 'Klantenservice' voor vervolg!

De levertijd werd aangegeven als 1-3 dagen. Ik heb het 2 dagen na bestelling ontvangen in goede orde.
De Eu laad stekker ontving ik de volgende dag al.

Na mijn vakantie heb ik een mail gestuurd om de problemen aan te kaarten. Ik werd binnen no-time terug gebeld door een ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerker. Hij heeft mij een aantal opties aangeboden waaruit ik kon kiezen, hij heeft direct alles in orde gemaakt. Ik ben denk nog nooit zo goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden en raad MaxICT sterk aan.

Beste Blanco The Bull,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je niet al je producten in een pakket hebt mogen ontvangen en dat je camera niet de versie was die je graag had willen hebben. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor.

Fijn om te horen dat we je een gewenste oplissing hebben kunnen bieden. :-)

Mocht je nog verdere vragen hebben of als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Product besteld, zou binnen 1-3 dagen geleverd worden, na 4 dagen nog geen product ontvangen. Vervolgens contact opgenomen met de helpdesk, en die antwoorden doodleuk dat het nog wat langer gaat duren. Geen excuus of zelf contact opnemen. Zeer teleurstellend!

Helaas was het product DOA. Geen schade aan de verpakking of zo, maar het werkte niet. Support gebeld en de persoon gaf aan dat in dit geval de fabrikant de RMA afhandeling doet. Het produkt kwam daar ook direct vandaan. E-mail met informatie gekregen en gebeld. Inderdaad en de RMA werd prima en snel afgehandeld

DHL stuurt een bericht hoe laat er geleverd wordt 20 minuten van te voren.

Prima te woord gestaan. Niet lang gewacht. Persoon verzekerde mij dat als de fabrikant onverhoopts niet de garantie zou oppakken zij dit alsnog zouden doen. Maar dit was de afspraak. De fabrikant bevestigde dat.

Beste pjbloknl,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat het geleverde product DOA was. Onze excuses voor het ongemak.

Wij zijn blij te horen dat we je prima te woord hebben gestaan. Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben of als je verdere vragen hebt dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

DHL stuurt een bericht hoe laat er geleverd wordt 20 minuten van te voren.

Beste pjbloknl,

Lisanne - Max ICT Webcare

Was al een tijdje op zoek naar bepaalde soort speaker. Had een prijsalert ingesteld bij Max ICT en kreeg een mailtje dat deze op voorraad was voor een mooie prijs.

Direct bestelt en betaling gedaan. Kreeg ik 2 uur later het bericht dat deze (nooit) meer op voorraad is. Of ik een andere speaker wou.

Bestelling maar geannuleerd en even afwachten hoe snel het geld teruggestort gaat worden maar dit is natuurlijk irritant. Onduidelijk of het een fout is of ze je naar hun website willen lokken.

De pricewatch van tweakers bekeken omdat ik 2x de EA9500 van Linksys wou bestellen. Op het moment van bestellen was Max ICT de goedkoopste.

Ps: Enkele dagen na mijn bestelling was de prijs bij Max ICT wel ferm opgeslagen, ondertussen zijn er enkele goedkopere aanbiedingen te vinden. Net op tijd besteld denk ik maar.

Vandaag besteld, de volgende dag mooi op tijd geleverd. Zo hebben we het graag.

Beste Hein W,

Bedankt voor je review.

Wij zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Veel plezier met je aankoop en mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Was eerst bang dat er iets mis zou gaan maar dat viel mee. Ik kreeg duidelijke melding wanneer het pakketje was verstuurd.

Niet heel goed het pakket was later aangeleverd dan was vermeld. Ik kon helaas geen informatie vinden of er al iemand was langs geweest of dat er nog iemand moest komen. Aangezien de prijs van dit product maakte ik mij redelijk zorgen of alles goed ging. Gelukkig ging alles goed

Beste Vinnoho,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je pakket later is geleverd dan was vermeld. Onze excuses hiervoor. Wij zijn blij te horen dat verder alles goed is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

De actuele stock, prijzen en levertermijnen zijn totaal niet up to date met hun reële stock.

Bestelling is nooit verstuurd geweest, niets ontvangen en geld is niet terugbetaald.

13 augustus : Bestelling geplaatst voor nieuwe GPU. Levering geschat binnen 3 werkdagen
21 augustus : Met klantendienst contact opgenomen wegens het niet leveren, track&trace nog steeds niet beschikbaar. Ze nemen contact op met de leverancier en laten nog iets weten (niet dus)
26 augustus : Na de website van MaxICT nog eens te checken lijkt mijn order reeds een week geannuleerd. Geen mail gekregen, geen telefoontje of SMSje.
Het betaalde geld is nog altijd niet teruggestort.... ronduit schandalig.

Score 0 op 10. Blijf ver weg van deze webshop.

Update : Geld uiteindelijk teruggestort

Beste Haney

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mogen wij je vragen ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken het nog een keer voor je na en zullen contact met je opnemen.

Marcel - Max ICT Webcare

levertijden kloppen niet, service ver onder de maat en zeer slechte berichtgeving. Ik wacht op een kleuren tv die ze voorlopig niet kunnen leveren. Ze leggen de schuld bij de leverancier neer maar daar heb ik als consument niets aan. Pas dan je levertijden aan op de website of kom met een alternatief. Zo kun je niet met klanten omgaan. Een excuus krijg je niet te horen van de helpdesk. Ik heb de order geannuleerd en de tv besteld bij coolblue. Deze was er een dag later al. Ik bestel hier niets meer.

Als je zelf geen contact opneemt over de lange levertijd van een product dan hoor je niets van de klantenservice. Ook excuses dat het zo lang duurt krijg je niet te horen. Vindt ik niet erg klantgericht. Ze zijn wel goed bereikbaar.

Beste GeraldV,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen en dat het product niet naar de verwachte levertijd is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan zullen je gegevens erbij worden gepakt en kunnen onderzoeken waarom de levertijd niet gehaald is volgens verwachting.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Marcel - Max ICT Webcare

Bestelde goederen niet ontvangen omdat het niet is verstuurd. Het was op voorraad en zou dezelfde dag verstuurd worden. NOT!

Donderdag 15/8 Kast besteld. Op voorraad (5 stuks). Indien op voorraad de zelfde dag verstuurd. Helaas Dat is dus niet gebeurd. Vrijdag niets ontvangen, zaterdag niets ontvangen, maandag niets ontvangen. Dinsdag gebeld. Als het goed is moet hij vandaag binnen komen Dat is "slechts" 5 dagen te laat. Ik had het weekend willen gebruiken om mijn systeem in een nieuwe kast te bouwen. Helaas...Volgend weekend moet ik werken. Niet echt wat ik had verwacht van Max ICT. Dinsdag contact gehad en "ja sorry excuus" maar waarom er niets is gebeurd Neen geen verklaring Alleen dat de kast vandaag moet worden geleverd als het goed is
We gaan het zien. maar omdat ik door de weeks ook werk zal het in ontvangst nemen wel weer lastig worden.

Van de klantenservice werd ik niet veel wijzer. Alleen een sorry. Na informeren wordt de kast vandaag geleverd Daar zouden ze regelen (externe partij). Mij benieuwen.

Ondertussen wederom contact gehad met Max ICT. Men is aan het kijken waar het fout is gegaan. Wel netjes dat er toch wel uitgezocht wordt wat er waar fout ging. Kast is ondertussen binnen (de woensdag zoals bovengenoemd.)

Beste Postbus2000,

Bedankt voor je review.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan zullen je gegevens erbij worden gepakt en zal er contact met je worden opgenomen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Het was even geleden dat ik hier wat besteld had. Mijn account moest daarom eerst omgezet worden (wijziging gebruikersnaam naar e-mailadres), waardoor het bestellen wat langer duurde. Dit werd vooraf prima toegelicht. Daarna verliep alles soepeltjes.

Prima verpakt en op tijd bezorgd.

Beste elgitto,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je na enige tijd weer bij ons hebt besteld. :-) Onze excuses dat het iets langer heeft geduurd voordat je kon bestellen. Goed om te horen dat je vooraf juist bent geïnformeerd omtrent de omzetting van je account.

Fijn om te lezen dat wij je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel plezier met je aankoop. :-)

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Fijne dag!

Lisanne - Max ICT Webcare

ik krijg maar geen reactie van hun via email en jullie zijn telefonisch onbereikbaar heb 3 uren in de wachtrij gezeten.

Ik moet het beeldscherm dat ik besteld heb retour sturen en mijn geld terug want het beeldscherm is defect, er is hele erge ghosting en ook maar minder erg backlight bleed. Ik zie constant strepen over het scherm.

Asjeblieft reageer op mijn mails bel mij op de 06 die ik jullie gemaild heb want dat beeldscherm moet zo snel mogelijk terug!!!

Update: Ik kan het defecte beeldscherm kosteloos opsturen maar moet het wel zelf naar een pakketshop brengen en de verpakking mag niet beschadigd zijn dus dat wordt afwachten maar extra verpakkings materiaal voor de doos gekocht en ben er anderhalfuur mee bezig geweest om het te verpakken.

Het is toch te gek voor woorden zij sturen mij een kapot beeldscherm en straks moet ik ook nog extra kosten betalen omdat de doos beschadigd is. Het was al zo toen ik hem gekregen had en er staat een sticker op dat het oorspronkelijk uit polen kwam.

Update: ik heb mij geld terug gekregen dezelfde dag dat ze het ontvangen hebben gehad dus eigenlijk is dat wel heel erg netjes. Heb mijn review daarom aangepast.

Update: Ik heb net een mail van de RMA afdeling gekregen het retour en crediteren wordt dan geregeld zodra ze het binnen hebben. Het kan ook nog eens 14 werkdagen duren voordat ik mijn geld terug krijg!!! Het moet niet gekker worden.

Hoewel hun website niet extreem goed werkt, toch makkelijk een hoesje voor mijn gsm gevonden, dacht ik. Ik kreeg een groter hoesje dan ik dacht, ook al meldde de beschrijving dat het hoesje voor deze afmetingen diende. Bij aankomst direct de klantenservice verwittigd, die enorm snel bij mij terug kwamen. Ze konden mij direct melden dat het juiste hoesje niet langer beschikbaar was en stelden direct voor om het product terug te betalen, wat voor mij duidelijk maakt dat zij heel professioneel en klantvriendelijk handelen. Ook al heb ik dus uiteindelijk geen nuttig product bij Max ICT gekocht, ben ik heel tevreden over hun afhandeling en professionaliteit.

Verder was de verzending (met GLS) zeker dik in orde (ik kan zeker leven met een levering die niet 's anderendaags gebeurt), en was enorm netjes ingepakt zodat er zeker geen schade zou zijn aan mijn bestelling (al weet ik niet hoe dit zou gebeuren, maar toch: dik in orde!)

Zoals in m'n algemene beoordeling vermeld, zijn zij heel vlot in het antwoorden naar hun klanten toe en leveren zij een uitstekende service, waarvoor dank.

Goedemorgen Lodewijk95,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat je niet het gewenste product hebt kunnen vinden en dat de omschrijving van het product niet de informatie bevatte die het moest hebben. Onze excuses daarvoor.

Wel vinden wij het erg fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen met de retournering van het door jou bestelde product! :-)

Fijn weekend alvast.

Lisanne - Max ICT Webcare

De bestelling was makkelijk te plaatsen, vooral omdat MaxICT PayPal accepteerde, wat niet overal gebruikelijk is. Ik kreeg netjes emails toegestuurd met benodigde informatie, en alles was overzichtelijk terug te vinden in mijn account.

Nadat ik merkte dat mijn order helaas niet voldeed (Vibratie dempende fan-mounts), kreeg ik het volledige bedrag teruggestort, zonder het product terug hoeven te sturen.

De verzending was goed verpakt, een beetje te goed zelfs. Er zat een goede hoeveelheid tape omheen, deze zat aardig strak, waardoor het open snijden helaas wat minder soepel ging dan verwacht. Er stond ook een "Breekbaar" stikker op het pakket, terwijl dit niet zo was, maar dit is geen probleem.

Nadat ik merkte dat het product helaas niet de vibraties van mijn fans isoleerde, en het feit dat door de uitstekende "lipjes" mijn stoffilter niet meer op de kast gezet kan worden, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze hebben mij binnen 5 minuten volledig geholpen. Het product hoefde niet teruggestuurd te worden, maar ik kreeg wel een volledige terugstorting van het aankoopbedrag.

Beste JariWeisTra,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geboden oplossing. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Tevreden over de bestelling bij Max ICT. Ik woedt zeer goed van op de hoogte gehouden over de stand van zake. Product was snel verstuurd. Top!

Snel geleverd. Ik kan het goed volgen via post nl.

Ik werd gebeld voor het juist leveren van het product.

Beste chewey1974,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We wensen je veel plezier met je aankoop.

Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Karen - Max ICT Webcare

Vanwege een eerdere negatieve ervaring alsook het grote aantal negatieve reviews was ik in eerste instantie wat huiverig om hier te bestellen. Omdat het product dat ik wilde kopen bij MaxICT ruim 50 euro goedkoper was, heb ik uiteindelijk toch maar de gok gewaagd. Ik heb er geen spijt van gehad, mijn vertrouwen in deze webshop is hersteld.

Op 24 juli 2019 heb ik mijn bestelling gedaan, waarbij vermeld stond dat de verwachte leverdatum 31 juli zou zijn. Vandaag besteld, morgen in huis zou natuurlijk mooier zijn, maar voor een verschil van 50 euro wil ik best een weekje wachten. Op 26 juli stond de postbode echter al voor de deur met mijn pakketje, helemaal geweldig! Het enige nadeel is dat er geen track and trace aanwezig was, waardoor het een kwestie van geluk was dat ik op het moment van bezorging thuis was.

Beste PDZ,

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij om te horen dat je vertrouwen in onze webwinkel is hersteld. :-) Dankjewel voor het vertrouwen.

Fijn dat het bestelde product snel bij je geleverd is. Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

De verzending verliep volgens afspraak zeer betrouwbaar in de nabije toekomst haal ik mijn server producten ook bij maxict

Beste Jeffrey_1233,

Bedankt voor je review.

Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Lisanne - Max ICT Webcare

Via MaxICT krijg je niet te horen wanneer het bezorg moment is. Het enige dat ze je wel per bericht laat weten is de Factuuur. De rest mag je zelf uitzoeken.

Waardeloos bedrijf zowel MaxICT & GLS

(De bruine doos is beschadigd aangekomen met een gat erin, half dicht gepakt.)

MaxICT hoef geen contact op te nemen. Want die is uitgeschakeld.

Te laat geleverd door MaxICT. Geen bericht over bezorg moment.

De bruine verpakking heeft een gat.

Je wordt slecht te woord gestaan. nadat je heb betaald

Beste mi84,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. De verpakking had natuurlijk geen gat mogen bedragen bij aflevering, onze excuses hiervoor.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kunnen we nakijken waar het mis is gegaan.

Lisanne - Max ICT Webcare

Productinformatie op website karig, word niet echt advies gegeven om gebruikers richting het juiste product te sturen, zeker met verschillende producten met subtiele verschillen is het soms lastig om het juiste product te vinden

Verzending snel en prima. Nadeel is het gebruik van GLS, een m.i. waardeloze bezorgpartij, maar daar kan Max niet bar veel aan doen.

Beste Intrepidity,

Bedankt voor je review en feedback.

De door jouw gegeven feedback zullen wij zeker meenemen in ons verbetertraject.

Mochten we in de toekomst weer wat voor je kunnen doen, dan horen wij dit natuurljk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops