Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb een dockingstation met extra USB-C voeding besteld. MAX ICT was veruit de goedkoopste.
Ik heb de docking na enkele dagen ontvangen via DPD, de aflevering was niet goed maar dat is niet onder controle van Max ICT.
Na het aansluiten werkte de docking perfect maar na 10 minuten viel kort het scherm uit, de oorzaak was de voeding, deze ging na 10 minuten stuk, gelukkig heeft mijn laptop ook een USB-C voeding en ik kan de docking gewoon gebruiken.
Op 16-10 stuurde ik een email aan Max ICT met de vraag of ik de voeding kan ruilen.
Op 21-10 nog een email , met de vraag wanneer ik een antwoord mag ontvangen
Daarna belde ik naar Max ICT (22-10) na lang wachten een medewerker aan de lijn, blijkbaar was het voor hem belangrijker dat ik geen telefoonnummer had opgegeven tijdens de bestelling maar hij zou er -meteen- achteraan gaan.
1-11 nog steeds geen feedback, niets , dus een boze email met de aankondiging dat ik deze ervaring zal delen, in de middag belde Max ICT, met de belofte op 4-11 een antwoord te geven
4-11 niets
6-11 email : Zoals ik had aangegeven zou ik op 01-11-2019 hier op terug komen, Helaas heb ik nog geen contact kunnen hebben met de distributeur dus vandaar dat u nog niets heeft vernomen. Zodra er meer informatie is neem ik direct met u contact op, ik houd u op de hoogte. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,
Al met al wederom een nietszeggende email zonder oplossing
Max ICT verstuurde binnen de beloofde tijd, DPD levering was ondermaats
Klantenservicezie toelichting boven, de goedkoopste zijn gaat hier blijkbaar hand in hand met slechte service13191366
Beste Tbone101,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat de adapter defect is. Onze excuses voor het ongemak.
Je aanvraag is in behandeling en staat uit bij de leverancier. Wij hebben de aanvraag nogmaals doorgestuurd naar de leverancier en hopen spoedig je hierover te kunnen berichten.
Mochten er verdere vragen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHaal deze rotzooi ajb snel uit de Pricewatch! Je wordt genaaid waar je bij staat.
Ik heb mij tot mijn grote spijt door de pricewatch over laten halen hier een component te bestellen. Levertijd zou 3 dagen zijn. Na bestellen en betalen krijg je meteen te zien dat het geen 3 dagen maar meerdere weken is!
Annuleren kan alleen telefonisch. Waardeloos te bereiken, maar na 2 dagen kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Die probeert mij wijs te maken dat annuleren niet zomaar kan, en dat daar zelfs kosten aan verbonden kunnen zijn?! Dan heb je aan mij echt de verkeerde. Ik moet nu wachten tot ze reactie krijgen van hun leverancier of het nog kosteloos kan. Ik heb aangegeven dat dit mijn telefonische annulering van mijn bestelling is, en dat ik binnen de wettelijk geldende termijn mijn geld terug wil zien. "Nee, zo werkt dat niet bij ons"? Helaas, zo werkt dat wel, en als er problemen ontstaan rij ik met alle plezier even langs.
Spreken van oplichting gaat mij te ver, maar dit is geen zuivere koek!
Levertijden kloppen van geen kant, en er komen alleen maar smoesjes over het waarom.
KlantenserviceSlecht bereikbaar, vervolgens proberen ze zelfs de annulering praktisch onmogelijk te maken en er kosten aan te hangen.
Beste Thornberg,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Mogen we je vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review?
Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.
Alvast bedankt
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenPc besteld waarbij op de website van MAX ICT, nergens uit blijkt, dat het een GEBRUIKT / REFURBISHED exemplaar is. En zonder toetsenbord en muis. (terwijl ik ze specifiek heb gevraagd of deze (NIEUWE) pc met keyboard en muis geleverd wordt).
Vervolgens zijn ze volledig onbereikbaar. En de RMA afdeling stuurt na 6 dagen een mailtje dat ze, jawel, 3 weken (!) achterstand hebben met RMA afhandelen.
Zou me niets verbazen als deze partij failliet gaat een dezer dagen. zou maar even wachten met hier te bestellen totdat ze hun zaken op orde hebben. Waardeloos dit.
Klantenservice totaal niet bereikbaar telefonisch.
Na 6 dagen wachten en ik ze een aantal keer heb gemaild, nemen ze de moeite om me te mailen dat ze een "achterstand hebben" van 3 weken. Kortom hun zaakjes niet op orde, mijn advies; hier niet bestellen totdat het tegendeel blijkt.
Beste skoers,
Bedankt voor je review.
Zojuist heb ik intern navraag gedaan en er zal vandaag contact met je worden opgenomen.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenLaptop besteld bij Maxict vervolgens bleek dat er geen microsoft Home 10 op voorgeinstalleerd was terwijl dit volgens de specificatie op hun website wel had moeten zijn. Ik heb de laptop daarom geretourneerd volgens hun opgave. Vervolgens bleef in mijn max het bericht staan wachten op retourzending. 2 dagen later hierover gebeld, er was achterstand in verwerking retourzendingen, maar laptop was binnen en zou binnen 2 dagen verwerkt worden. Inmiddels 4 dagen later geen wijziging en opnieuw gebeld met Maxict. Laptop was volgens *knip* niet binnengekomen. Na bewijs verzending en bevestiging bezorgd aangeleverd nog steeds geen wijziging van status. Waardeloos hoe Max met zijn klanten omgaat. Gelukkig had ik gekozen voor afterpay, maar ik zou graag zien dat dit afgewikkeld was.
KlantenserviceUiteindelijk goed afgehandeld na klacht op tweakers. Heeft even geduurd, maar is goed gekomen
Beste ruud.paulussen,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Erg vervelend dat het product niet voldeed aan de specificaties op onze website. Onze oprechte excuses hiervoor.
Zojuist heb ik intern navraag gedaan. Er is een oplossing geboden waarmee geen akkoord is gesloten. De gewenste oplossing was geld terug. Dit is inmiddels verwerkt.
Nogmaals onze excuses.
Mochten er verdere vragen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb bij MaxICT 4x het product besteld met als referentie: AEG Protect C.1000 + Battery Pack Dubbele conversie (online) 1000VA 4AC outlet(s) Toren Zwart, Zilver. Voor mij was het duidelijk dat bij dit product zowel een AEG Protect C.100 UPS zit alsook een bijhorend Battery Pack.
Bij ontvangst was mijn verbazing echter groot als ik vaststelde dat er enkel 4x een Battery Pack is geleverd, en geen enkele AEG Protect C.1000 UPS. Bij navraag bij de klantendienst van MaxICT, heeft MaxICT toegegeven dat er een verkeerde referentie stond op hun website. Ze hebben mij als klant dus gelokt met een lage prijs voor een verkeerd product.
Ikzelf dien deze UPS en het batterypack in te bouwen in 4 grotere elektrische kasten. Ik heb mij gebaseerd op de prijs van MaxICT om mijn prijs op te maken naar mijn klant. Ikzelf kan niet aan mijn klant plots een hogere prijs gaan vragen.
Ondanks het feit dat MaxICT toegeeft dat ze in de fout zijn gegaan, willen ze hun fout momenteel niet recht zetten.
Tijdens het laatste telefonische contact heb ik een voorstel gedaan om 2 battery packs (die ik reeds geleverd heb gekregen) om te wisselen met 4 AEG Protect C.1000 toestellen. Ze hadden mij laten weten dat ze dit voorstel in beraad gingen houden, maar dat ik op 31/10/2019 om 17u een antwoord zou hebben. MaxICT heeft zijn woord niet gehouden.
*knip* van MaxICT heeft mij vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Hij heeft toegegeven dat MaxICT een fout heeft gemaakt, maar dat ze dit niet willen rechtzetten. *knip* had mij beloofd om op 31/10/2019 een antwoord te geven op het voorstel dat ik heb gedaan, maar MaxICT heeft zich niet aan zijn woord gehouden. Ik heb nog steeds geen antwoord op het voorstel.
AlgemeenIk kocht een set Bluetooth oordopjes van Souns Magic, waarvan al snel bleek dat het microfoontje defect is.
VerzendingDe levering was oké, binnen de gestelde termijn.
KlantenserviceIn juni heb ik hier SoundMagic bluetooth oordopjes gekocht waarvan het microfoontje defect is. Op 8 oktober hierover een mail gestuurd, omdat ik geen reactie kreeg op 12 oktober nog eens gemaild. Opnieuw bleef het stil. Op 16 oktober heb ik gebeld. Ik kreeg de mededeling dat er i.v.m. een ziektegeval een achterstand was in de verwerking van e-mails. Nog eens mijn verhaal gedaan en de medewerker die ik sprak zou meteen een RMA voor me aanmaken, zodat de afhandeling van mijn geval in gang gezet zou worden. Nu, 12 dagen verder, nog steeds niets vernomen van Max ICT.
Beste bossah,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je nog geen reactie van ons hebt mogen ontvangen.
Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review?
Dan pakken wij je gegevens erbij en zullen contact met je opnemen.
Alvast bedankt.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenHelaas, mijn ervaring bij MaxICT is van het ene drama het andere in. Eind augustus had ik een Limited Edition GPU bij ze besteld, een van de weinige shops die ze nog aanboden op de site, en voor een redelijke prijs. Verwachte levertijd: 2 weken later. Prima, dacht ik, dan heb ik ook nog even tijd om de rest van de componenten voor mijn nieuwe pc uit te zoeken. Enkele dagen later stond op de site plots de levertijd voor de GPU op 1-3 werkdagen, even navragen dus of dat dan ook zou gelden voor mijn bestelling via de toen nog werkende chat op hun site. Toen werd de levertijd plots verschoven naar een maand vanaf die dag, vreemd, dus nog eens nagevraagd, want op de site nog steeds 1-3 werkdagen. Nu was het plots dat de weergave op de site niet goed was en dat ze dat zouden wijzigen (spoiler: nooit gebeurd).
En toen kwam het volgende probleem. Op verschillende sites (Nederlandse en buitenlandse) was deze LE inmiddels niet meer te verkrijgen, dus om alvast verduidelijking te hebben of mijn order dan nog steeds wel kon doorgaan (MaxICT was immers enkel een tussenpersoon tussen mij en de leverancier) heb ik even nagevraagd of ik daadwerkelijk wel de LE kan verwachten. Ja, ik zou echt de LE ontvangen, was het antwoord, dus daar was ik wel blij mee. Toen was er toch nog een positief dingetje, mijn bestelling bleek 2,5 week eerder dan de laatst gecommuniceerde leverdatum te arriveren. Maar tja daar stond weer wat tegenover, toen ik de doos opende was het dus niet de LE maar de standaard editie, ondanks de belofte. Hiervan een melding gemaakt, welke niet beantwoord werd totdat ik dat op Twitter bij MaxICT weer onder de aandacht bracht. Uiteindelijk hier wel als oplossing het verschil in prijs teruggestort gekregen op mijn rekening, wat vrij snel gebeurde.
En nu dan het probleem waar ik momenteel nog middenin zit, en wat de doorslaggevende reden is om deze review te schrijven. 2 weken na ontvangst van de GPU had ik dan ook de rest van de pc componenten, van andere webwinkels, en ben ik gaan bouwen. De pc draaide de eerste dag op zich prima, enkele hiccups zoals je altijd hebt, maar niets vreemds verder. De volgende dag gewoon weer de pc aangezet, enige dingen kunnen doen, maar nog niets bijzonders. Toen knalde het beeldscherm eruit, en gaf mijn moederbord aan dat het de GPU is (via het VGA debug ledje). Troubleshooting toegepast, waaronder GPUs wisselen in de computers, wat er allemaal op duidde dat het echt de GPU was. Dit dus onder de aandacht gebracht bij MaxICT via Twitter, waar ik werd gewezen op het RMA proces, wat ik dus heb gevolgd. Een week na de aanvraag nog niets gehoord, dus het maar weer even onder de aandacht gebracht via Twitter, wat plots vrij snel resulteerde in een antwoord over het hoe en wat voor de verdere afhandeling. De GPU heb ik moeten terugsturen ter inspectie of die echt wel kapot is (want als dat niet zo is, moet je opdraaien voor de kosten hiervan, aldus de website). Ook zou ik volgens de website een ontvangstbevestiging per mail moeten ontvangen dat mijn RMA in goede orde is aangekomen. Ik kon dat zelf gelukkig wel zien via de T&T van PostNL, want die bevestiging heb ik bijna twee weken later nog niet eens ontvangen. Dit al een aantal keren onder de aandacht gebracht via Twitter (want de chat op de site is plots verdwenen), het zou worden doorgezet naar de RMA afdeling en dan zou ik daar iets van gaan vernemen. Tot op heden nog niets, zoals ik net al zei. In eerste instantie had ik gevraagd om vervanging van het product, maar ik was er al vrij snel achter dat dat wel eens heel lang kon duren, dus in de tussentijd maar de GPU besteld bij een webshop waar ik wel goede ervaringen mee heb en gevraagd om te crediteren i.p.v. vervangen. Dat was dan zeer waarschijnlijk weer niet mogelijk omdat het defect binnen de garantieperiode was, maar ze zouden hun best doen. Die nieuwe GPU draait trouwens inmiddels al een weekje zonder problemen, nog een bevestiging dus dat de eerste GPU gewoon een DOA was. Jammer genoeg verloopt de communicatie met MaxICT slecht sinds het laatste probleem (de defecte GPU) en laten ze mij lang wachten op een antwoord, waarbij nu dat ik het via Twitter nogmaals onder de aandacht heb gebracht er ook loze beloftes gedaan blijven worden. Het zou fijn zijn als er eens een keer een duidelijk antwoord zou kunnen komen, waarbij ze mij ook op de hoogte brengen van de huidige status, het gaat immers wel om een artikel van bijna €500, waarvan ik graag toch mijn geld terug wil gaan zien binnenkort want dit wachten ben ik zat, het is vrij klantonvriendelijk hoe er op het moment omgegaan wordt met mij en het probleem.
Zoals al vermeld in het algemene verhaal, hierboven te lezen.
KlantenserviceZoals al vermeld in het algemene verhaal, hierboven te lezen.
Goedemorgen Sanshine13,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.
Het mag natuurlijk geen excuus zijn, maar wij hebben momenteel een achterstand met het verwerken van retouraanvragen. Wij doen onze uiterste best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Nogmaals dit mag natuurlijk geen excuus zijn.
Zojuist heb ik in je RMA gekeken, en zag dat er op 10-10-2019 een instructiemailer is verzonden waarbij wij aangeven dat je het defecte product aan ons kan retourneren. Het defecte product hebben wij mogen ontvangen en is retour gestuurd naar de leverancier.
Wij wachten momenteel op een antwoord vanuit onze leverancier. Zodra wij deze hebben ontvangen, kunnen wij je verder informeren.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk ben al een tijdje op zoek naar een partij GTX 1060 vga kaarten. Op hun website stond een bepaalde kaart al een tijdje voor 180 euro te koop. Vorige week daalde die prijs naar 140 euro. Wat op zich reëel is omdat dit een end of line product is.
Meteen een aantal besteld en afgerekend. Krijg ik een paar dagen later te horen dat er door een verkeerde koppeling het product niet juist is weergegeven op de website. En dat ik over 2 dagen mn geld terug krijg. Inmiddels staat de kaart voor 280 euro op de site. Dit is gewoon een schaamteloze reclame poging. Mensen een goedkope kaart laten kopen in de hoop dat er ook andere producten worden bijbesteld en dan vervolgens het actie product eenzijdig annuleren.
Natuurlijk kan dit ook echt een onbedoelde fout zijn. Maar dan nog vind ik het geen service dat de order dan via mail geannuleerd wordt zonder overleg of eventueel vervangend product aan te bieden.
Geen persoonlijk contact vanuit de klantenservice. Gewoon eenzijdig annuleren.
En dan niet meteen je geld terug krijgen maar 2 dagen later.
Beste Dexturbed,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.
Omdat wij met verschillende leveranciers werken kunnen prijzen en levertijden per leverancier en per product afwijken.
AlgemeenTrage verzending, ok.
Trage response op retour verzoek, mwah.
2x moeten bellen om mijn retourverzoek te kunnen accepteren, wat?
anderhalf week na verzending nog steeds 0 reactie?
Sorry maar dit is de slechtste webshop die ik in mijn hele leven heb gebruikt. Letterlijk alles is traag. Helaas kunnen de sterren voor klantenservice niet de min in.
AlgemeenDell WD19TB docking station besteld op 7-oktober.
Op dat moment staat op de website 1 tot 3 dagen levertijd.
Op de 11e log ik in om te kijken hoe het met de levering staat.
Ik zie dat er nu geen Thunderbolt maar een USB-C3.1 dock in bestelling staat.
Op de factuur staat de Thunderbolt versie.
Ik bel ze op.
Ze hebben geen idee hoe dit kan maar gaan het uitzoeken en beloven terug te bellen.
Dat gebeurt natuurlijk niet dus op de 17e bel ik maar weer.
Ja hij is net binnen gekomen melden ze een gaat vandaag de deur uit.
Er volgt een heel verveldende discussie en men gooit de hoorn op de haak.
Ik bel terug en krijg de collega.
Nee die is nog niet binnen krijg ik te horen.
Wederom een vervelende discussie en weer de hoorn op de haak.
Uiteindelijk is de dock op 21-10 geleverd.
Niks 1 tot 3 dagen.
Niet eens 7 werkdagen maar 9.
In totaal 14 dagen en een grote bek op de koop toe.
Nee hier bestel ik nooit meer!
Een grote bek. Klagen dat je hen niet uit laat praten terwijl elke zin door hen onderbroken wordt en als het lastig wordt hangen ze op. Waardelose loosers.
AlgemeenIk had hier een TV besteld, een wat ouder model voor een goede prijs. Deze bleek helaas niet meer leverbaar bij de leverancier. Gevalletje 'kan gebeuren'. Prima afwikkeling door Max ICT en de dag erop m'n geld weer netjes teruggestort gekregen.
Beste Menniac,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend dat we de TV niet leverbaar meer was. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Fijn om te horen dat de financiele afhandeling naar wens is verlopen.
Fijne dag!
Karen - Max ICT Webcare
Algemeen03-09 een product besteld (Addon T3 Oranje luidspreker) met een levertijd van 1-3 werkdagen. Volgende dag een bevestiging dat de verwachtte leverdatum 09-09 is en de levertijd op de website is ineens op miraculeuze wijze aangepast.
Vervolgens is op 05-09 wel het product afgeleverd, wat mij zeer positief verbaasde. Helaas was dit positieve gevoel van korte duur: het product was namelijk defect. Het pakket was eerder geopend, hierdoor is het mijn vermoeden is dat dit exemplaar al eerder als DOA retour is gestuurd.
Ik heb het product als DOA aangemeld op de website en vrij snel een verzendformulier ontvangen; positief!
Helaas is er sindsdien geen enkel teken van leven meer geweest van de klantenservice; ik heb hierover al meerdere mailtjes gestuurd. We zijn nu al een maand verder en nog geen enkel bericht over een eventuele oplossing.
Update 03-11-2019: na het plaatsen van deze review inderdaad een reactie gehad. Helaas zijn we ondertussen weer bijna een maand verder en nog steeds geen reactie gehad... Ik ben benieuwd.
Beste BOotaBle,
Bedankt voor je review.
Gisteren is er een uitvraag uitgegaan naar onze RMA afdeling.Het proces is in gang gezet. Zodra er meer duidelijkheid is zal dit richting jou worden gecommuniceerd.
Onze excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenTot 2 keer toe is mijn bestelling gecanceld wegens verkeerde prijzen op de site, en dat in 1 week.
Als ik dan vraag om uitleg krijg je de smoes dat er geen voorraad meer was.
Beste Jan Onstwedde,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je bestelling tot twee keer toe is gecanceld wegens verkeerde prijzen op onze website. Onze oprechte excuses hiervoor.
Fijne dag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenTelefonisch contact gehad met MaxICT over een monitor van LG 27GL850.
Vanwege de beschikbaarheid had ik de order al staan bij Meggekko. MaxICT wist me te overtuigen bij hun te bestellen, want zij hadden sneller voorraad zei de accountmanager. Er was volgens hem zeker voorraad bij de leverancier.
Einde van het liedje was betalen met creditcard, drie weken wachten en na herhaaldelijk zelf informeren het bericht dat ze hem toch niet binnen kregen voor Megekko (over 2 maanden).
Zeer teleurstellend en eigenlijk bedrog. -1 voor MaxICT.
De klantenservice is reactief en informeert niet inhoudelijk en zonder kennis van zaken.
Beste wvkreg,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend dat wij het gewenste product niet aan je hebben kunnen leveren volgens afspraak. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Daarvoor onze oprechte excuses.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kunnen we kijken waar het mis is gegaan.
Fijne dag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenNZXT H500 besteld omdat hij hier 30-40 euro goedkoper was dan op andere plekken. Was redelijk lange levertijd van 10 werkdagen dit wist ik van te voren. Uiteindelijk gevraagd of de verzending ook echt aankwam op die dag zodat ik mijn andere componenten kan kopen.
VerzendingGeen problemen met verzending alleen heb ik zelf voorkeur bij PostNL en ik kreeg deze levering met GLS. GLS gaf aan dat hij tussen 2 en half 5 er zou moeten zijn alleen pas rond 6 uur pakketje binnenkwam. Maar dat kan gebeuren als het uitloopt heel de dag.
KlantenserviceDe klantenservice vondt ik zelf echt slecht. Ik wou weten of hij ook echt die datum zou binnenkomen. Kreeg elke keer weer hetzelfde standaard mailtje. Dus niet echt een reactie op mijn vraag. Na 6 werkdagen nog steeds niks gehoord van mijn bestelling dus daarom zelf maar even gevraagd. Kreeg weer een standaard mailtje van je bestelling komt die dag aan. Daarna maar gebeld en gevraagd wat nu de status is en waar het pakketje is. Deze zouden ze me de volgende dag geven alleen uiteindelijk nog steeds geen reactie. Zelf maar weer gebeld en gevraagd. Uiteindelijk wist ik nog steeds niet waar hij was maar ze zeiden daar dat hij echt op de dag zou binnenkomen.
Heel erg jammer dat ze niet konden zeggen waar het pakketje was of dat ik geen mailtje kreeg wanneer het bij de leverancier verstuurd was. Uiteindelijk kwam de bestelling gewoon op de dag zelf binnen dit was dus het positieve. Alleen jammer van de service deze had beter gekund. Zelf had ik er geen vertrouwen in dat het optijd zou binnnekomen maar dat hebben ze toch voor elkaar gekregen!
Update:
Wel jammer dat ze hier wel persoonlijk kunnen reageren. Deze tijd hadden ze beter kunnen investeren in de klanten die geholpen willen worden.
Beste dennisbergh,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend dat we je niet geheel naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze excuses hiervoor.
Gelukkig heb je je pakketje binnen de levertijd van 10 dagen mogen ontvangen.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. :-)
Alvast een fijn weekend.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct bij leverancier op voorraad 5 stuks tijdens bestelling maar deze werd niet binnen 3 werkdagen uitgeleverd zoals op de website staat ?!?
Verzendingproduct 13:40 besteld en was bij leverancier 5 stuks voorraad, na telefonisch navraag waar mijn bestelling bleef dat de bestelling op maandag pas opgepakt was ?!?
KlantenserviceIn verband met de leveringstijd kwestie zou er gekeken worden naar het prijs verschil binnen de tijd van bestelling en daadwerkelijke versturen van het product en zou hier per mail nog worden ingelicht tot vandaag 8-10-2019 nog niks vernomen. Ondertussen contact gehad en een oplossing naar tevredenheid aangeboden gekregen.
Beste Dragonetti,
Bedankt voor je review.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen contact met je op.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVolledig incompetent. Pakketje naar oud adres gestuurd terwijl ik mijn adres gewijzigd had. Product was ook opeens niet meer op voorraad (stond op de website van wel) en ik heb twee weken moeten wachten.
Beste Rhidios,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses voor het incorrect verzenden van het pakket
Hopelijk gebeurt dit niet nogmaals en staat het juiste adres inmiddels actief in ons systeem.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDe voorraad op de website klopt niet. Bij twee afzonderlijke bestellingen stond als levertijd 1-3 werkdagen, dit werd in beide gevallen NA betaling aangepast tot 1-3 weken (de voorraad op de website is inmiddels nog steeds hetzelfde).
Beste T020,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses hiervoor.
Mogen wij je vragen ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen contact met je op.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenIk krijg een tweede hands product binnen die als nieuw aangekocht is en wil hem retor zenden en ze reageren nog niet eens! Ook op onderstaande reactie heb ik gereageerd maar ook hier tot nu toe niets op gehoord.
VerzendingDat is het enigste wat snel kwam
KlantenserviceNul reactie zijn niet thuis! reageren niet op mail's. Tweede keer dat ik dit bij dit bedrijf mee maak . Ik denk dat ik de hoger op ga spelen! Ben niet van plan me voor de tweede keer te laten pakken! Ben echt heel erg pissed.
Beste Emile47,
Bedankt voor je review.
Onze excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb een Gigabyte 1050ti besteld, deze kwam binnen levertijd aan. De site is erg duidelijk.
VerzendingIk heb een Gigabyte 1050ti besteld, deze kwam binnen levertijd aan. Doos was in goede staat.
KlantenserviceVideokaart is er helaas mee gestopt, ik heb geprobeerd meerdere malen contact te krijgen met max ict (rma en email), na 18 dagen sinds het rma verzoek is de status nog steeds 'in behandeling'.
Beste Gompie016,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je videokaart niet meer naar behoren werkt.
Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en nemen contact met je op.