Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar een QNAP TR-004. Op MaxICT vond ik die aan een prijs die meer dan 20% voordeliger was dan elke andere webwinkel. Dus dit sprak me aan.
Het item zou een goede week later worden verzonden volgens de vermelding op de website (1 à 2 weken). Dit was voor mij aanvaardbaar.
Even MaxICT opgezocht en het viel me op dat veel reviews ronduit negatief waren. Dus ernstig getwijfeld of ik dit wel bij hen zou bestellen.
Na veel wikken en wegen uiteindelijk toch op de bestelknop geklikt en ik moet bekennen, sinds deze klik:
- werd het correcte bedrag van mijn rekenening gehouden
- kreeg ik verschillende emails ter bevestiging van de aankoop en de ontvangstdatum (op 27/11 levering aan huis, dus 1 ipv 2 weken)
De ontvangstdatum werd perfect gerespecteerd alsook de prijs en de onberispelijke staat van de TR-004-verpakking.
Dus wat mij betreft:
MAXICT is zeker en vast een betrouwbare partner met heel scherpe prijzen voor bepaalde producten. Bovendien respecteren ze gemaakte afspraken en beloftes.
Dus toppie!
(Als het goed loopt mag dit ook eens vermeld worden.)
Verzonden zoals op voorhand beschreven. Perfect op tijd en in perfecte staat.
KlantenserviceAlle afspraken en gemaakte beloftes volkomen nagelomen.
Beste stefaanbolle,
Dankjewel voor deze mooie review.
Wij zijn erg blij dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Dankjewel voor je vertrouwen. :-)
Heel veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer wat voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenSnel, professioneel en altijd correct. Zelden problemen, en als iets voorkomt snel opgelost. Altijd netjes te woord gestaan!
VerzendingZelden problemen, en als iets voorkomt snel opgelost.
KlantenserviceNetjes te woord gestaan!
Beste erwis,
Bedankt voor je goede beoordeling.
Fijn om te horen dat we je naar wens hebben geholpen.
Veel plezier met je aankoop!
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenSnelle levering, na 2 dagen ipv de genoemde 3. Het was een demo-model met flinke korting, maar was gewoon nieuw in doos. Uitstekend, erg blij mee. Duidelijke updates over bestelstatus en levering.
Beste diehardz,
Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat we je naar wens hebben geholpen.
Veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurljk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct gekocht, ging binnen drie maanden kapot. RMA afgewezen, suggestieve en onbehulpzame klantenservice. Typisch zo'n tent waarvan je eigenlijk hoopt dat ze in de komende jaren zullen verdwijnen.
De Tweakers recensies over deze webshop zijn realistisch en moet je onder ogen krijgen voor je bij deze partij een bestelling plaatst.
Waardeloze tent, voldoen niet aan de wet wanneer je recht op garantie hebt. Onbehulpzame klantenservice.
Beste Amanush,
Bedankt voor je review.
Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.
Excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVia tweakers gezocht naar nieuwe controller. Snel gevonden. Snel gekocht. Was eerste winkel in de lijst.
VerzendingNiks te klagen. Alles zoals het hoort.
KlantenserviceBeetje raar dat ik gebeld werd om een beoordeling te geven.
Beste TTM,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenEen prima webwinkel met een breed assortiment. Daarnaast ook nog hele scherpe prijzen en snelle levertijden.
VerzendingBinnen 24 uur geleverd en netjes een statusberichten in de mailbox.
Beste erwinb100,
Bedankt voor je review.
Wij zijn blij te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Heel veel plezier met je aankoop.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenGeen op of aanmerkingen. Artikel besteld en het is geleverd zonder problemen of vreemde vertragingen.
Beste Reyuken,
Bedankt voor je review.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review?
Graag zouden wij onze service willen verbeteren en jouw feedback daarvoor gebruiken.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenAanschafprijzen zijn goed indien aanbieding. Echter is de service waardeloos. Zo slecht heb ik het al jaren niet meer meegemaakt. Hoe kan dit in tijden zoals deze met CoolBlue e.d.
Ondertussen ruim anderhalve maand na het aanvragen van een RMA nog steeds geen gerepareerd of vervangend product ontvangen.
In het RMA proces heb ik voor iedere stap moet bellen met de volgende vragen:
1: Willen jullie de RMA ajb goedkeuren welke ik 8 dagen geleden heb aangevraagd zodat ik deze kan toesturen?
2: Jullie hebben het product al 7 dagen in bezit, graag ontvang ik bevestiging dat deze binnen is.
3: Wat is de status van de RMA, deze is al 10 dagen niet gewijzigd;
Vervolgens zouden ze contact met de leverancier opnemen. Kreeg ik aan het einde van die dag een bericht dat ze achter lopen met de RMA's, dus dat mijn product nog niet opgestuurd is en ze dit direct gaan doen.
Ondertussen zijn we wederom 10 dagen verder zonder een update.
Update @ 9 dec 2019:
Op 1 december 2019 heb ik een e-mail gestuurd naar het onderstaand genoemde e-mail adres, met o.a. de e-mail als inhoud welke ik op 25 november 2019 heb gestuurd rma@maxict.nl.
Op beide berichten heb ik geen reactie ontvangen, op werkelijk geen enkele manier. Daarom zal ik zelf nog eens telefonisch contact opnemen met deze partij en vernemen wat ze te vertellen hebben. Ondertussen zijn er ruim 64 dagen sinds de oorspronkelijke RMA aanvraag voorbij.
Updates, zowel positief als negatief, zal ik hier loggen.
Update @ 10 dec 2019
Gebeld voor een status update. Echter kan deze mij niet direct gegeven worden en ik wordt uiterlijk morgen (11 dec 2019) teruggebeld.
Update @ 13 december 2019 update 1:
Op woensdag 11 december is er geen contact met mij opgenomen. Daarom dat ik vandaag (13 dec 2019) zelf wederom heb gebeld. Ik kreeg een aardige medewerker aan de lijn waar ik mijn frustratie tegen heb kunnen uiten.
De status schijnt zo te zijn dat de leverancier een gerepareerd product retourneert, echter wanneer dit zal zijn is niet duidelijk geeft deze medewerker aan.
Hij geeft aan dat hij het oprecht vervelend vind en gaat er direct achter aan om alles uit te zoeken. Ik zal vandaag hierover nog teruggebeld worden.
Update @ 13 december 2019 update 2:
Binnen een half uur ben ik teruggebeld en is mij de status update gegeven. Het Product is toch niet gerepareerd door de leverancier en i.v.m. leveringsachterstand vanuit de leverancier is het niet mogelijk mij een vervangend product aan te bieden. Daarom is mij aangeboden het aankoop bedrag te crediteren. Op eigen aanvraag het verzoek om ook de retourkosten te crediteren (pakketkosten via PostNL). Binnen 1-3 werkdagen mag ik het bedrag terug verwachten.
De medewerker heeft tijdens dit laatste gesprek meerdere malen zijn excuses aangeboden voor de gang van zaken en context gegeven van de situatie. Echter geeft hij ook aan dat dat geen excuus is.
Al met al vandaag netjes en juist te woord gestaan! Daarom dat ik mijn beoordeling mbt klantenservice heb veranderd van 1 ster naar 2 sterren.
Beste W4ST3R,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat wij je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review?
Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken het na en nemen contact met je op.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenAllesliep soepel en de prijs was lager dan de grote jongens ( Bol , cool blue etc. )
Verzendingsnel dan zelf ophalen
Beste Willebrandts,
Bedankt voor je review.
Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Heel veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct vlot kunnen bestellen. Betaling via PayPal verliep goed. Product werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.
VerzendingZeer eenvoudig om te installeren / gebruiken.
Beste katrienp,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Heel veel plezier met je aankoop. :-)
Alvast een fijn weekend.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk was op zoek naar een beamer, MaxICT was verreweg de goedkoopste leverancier voor dit model (870,- 2e in de lijst was 999,-), ondanks de vaak negatieve shopreviews toch maar een poging gewaagd (als je met CreditCard betaalt loop je sowieso weinig risico).
05-11-2019 een mail gestuurd met 4 vragen (hoe lang is de garantie, geldt deze periode ook voor de lamp, kunnen jullie de levertijd waarmaken en betreft dit een "grijze import" model of een model voor de Nederlandse markt.
op 3 vragen had ik de volgende ochtend een reactie, de vraag of de lamp ook binnen de garantie zat was niet beantwoord maar dat kan gebeuren.
naar aanleiding van de overige 3 antwoorden besloten om de beamer bij MaxICT te bestellen. dit heb ik op 12-11-2019 gedaan.
ondanks dat de belofte van een levertijd binnen 3 werkdagen is dit uiteindelijk 5 werkdagen geworden, het zou MaxICT sieren om toch wat eerlijker te zijn over de verzendduur, dit is een vaker terugkerend probleem als je de reviews leest.
uiteindelijk dus vandaag (19-11-2019) de beamer binnen gekregen.
Ondanks een bevestigend antwoord op de vraag of de beamer echt binnen 3 werkdagen geleverd werd zijn dit er 5 geworden. de beamer is zonder omdoos door GLS bezorgd, de beamer zat in de eigen doos al zeer goed verpakt, in dit geval geen probleem dus.
Klantenservicevoor de koop een mail gestuurd met 4 vragen, 3 daarvan zijn er beantwoord, 1 van deze 3 antwoorden (de verzenddatum) bleek niet te kloppen.
Beste J-roenn,
Bedankt voor je review.
Onze excuses dat het product later bij je binnen is gekomen dan gemeld. Gelukkig heb je het product in goede staat mogen ontvangen.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Nogmaals excuses voor de verlate binnenkomst.
Lisanne - Max ICT Webcare
Algemeenzeer snelle en correcte afhandelingen, zeker aan te bevelen...tip...ga niet af op de negatieve reviews....
Verzendingene dag besteld andere dag in huis.
Beste sandovan,
Bedankt voor je goede beoordeling.
Wij zijn erg blij te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. :-)
Fijne dag!
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVier weken geleden een scheerapparaat besteld bij MaxICT. Apparaat zou binnen 4-7 werkdagen geleverd worden. Na 2 weken nog niets gehoord dus een mailtje naar de klantenservice gestuurd: geen reactie. Ben nu vier weken verder en nog steeds geen teken van leven van MaxICT. Waardeloos!
VerzendingNa meer dan een maand nog steeds niets ontvangen terwijl de aangegeven levertijd 4-7 werkdagen is.
KlantenserviceGeen enkele reactie mogen ontvangen nadat ik navraag deed over een bestelling die niet geleverd werd.
Beste Ron6819,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat er na 4 weken nog geen reactie vanuit ons is gekomen. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor.
Helaas kampen wij momenteel met een achterstand. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn, maar helaas is dit momenteel wel de realiteit.
Mag ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.
Lisanne- Max ICT Webcare
AlgemeenIn de afgelopen 12 maanden heb ik 4 bestellingen geplaatst en is altijd goed verlopen.
Althans niet opvallend genoeg om te onthouden of er iets mis mee was.
(ook andere webshops maken fouten, mensen)
En wat ik fijn vind is dat maxict verschillende betaalmogelijkheden heeft.
En ook nieuwe betaalmogelijkheden uitprobeert voordat andere webshops dat aangaan.
Alles is altijd goed binnengekomen zonder noemenswaardige problemen.
KlantenserviceWel eens iets terug gestuurd, was nooit een probleem(ja oke duh) en geld stond vrij snel weer op de rekening.
Beste bob harley,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat we je al meerdere keren naar wens hebben kunnen helpen. :-)
Dankjewel voor je goede beoordeling. :-)
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenUpdate op mijn vorige review: Na het eindelijk ontvangen van een antwoord, wel pas na achterlaten van een slechte review, gaan ze weer op dezelfde manier aan de slag: geen antwoord op verdere vragen via e-mail e.d.
Inmiddels zou de GPU allang beoordeeld moeten zijn door de leverancier, Powercolor zelf (de fabrikant van de GPU) heeft mij namelijk verteld dat het gehele proces van ontvangst tot evt. retour maximaal twee weken in beslag zou moeten nemen en die zijn al even voorbij. MaxICT zou dus inmiddels toch wel wat gehoord/ontvangen moeten hebben, maar communiceren niets door. Aanmelden retour inmiddels 6 weken terug gebeurd (pas na een week antwoord hierop), retour hebben ze bijna 5 weken geleden ontvangen volgens PostNL (want die beloofde bevestiging stuurden ze toen ook niet), nog steeds heb ik mijn geld niet terug.
Slecht contact naar klanten toe, als je updates wil krijgen moet je er zelf achteraan gaan want hun beloftes maken ze niet waar. Per e-mail, Twitter en welk medium dan ook werkt dit niet, alleen een slechte review achterlaten lijkt helaas nog te werken. Excuus is constant dat ze achterlopen met RMA's. Dat was 4 weken geleden al het excuus, en zoals ik verder heb gelezen in hun antwoorden op andere recentere reviews is dat nu nog steeds het excuus.
Update: plots een slappe copy paste van een eerdere mail als antwoord gekregen, alsmede de mededeling dat ze wachten op het vervangende product. Naar mijn idee dus bevestigd dat er vervanging komt, en gezien dat proces verder hetzelfde werkt als normale verzending gevraagd of ze dan dus kunnen navragen wanneer de verwachte leverdag is. Enkele minuten later plots een "geautomatiseerde"/copy-paste excuus mail dat ze een aantal weken achterlopen bij Customer Support, ik stelde zeker te moeilijke vragen in die laatste mail.
Beste Sanshine13,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Ik heb zojuist intern navraag gedaan en begreep van mijn collega dat er een credit is aangevraagd bij onze leverancier zodat we de case voor je kunnen oplossen.
Onze excuses voor het ongemak.
Mocht je verdere vragen hebben, dan hoor ik dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenOp 26-9-2019 een bestelling geplaatst. Na ruim een maand wachten order geannuleerd. Na 10 dagen wachten gebeld uiteindelijk geld teruggekregen. Een week later wordt de geannuleerde zending pardoes geleverd. Max ICT gebeld ze waren niet op de hoogte hiervan. Hieruit blijkt dat Max ICT niet de regie in handen heeft en geen enkele toegevoegde waarde biedt als er fout gaan met de levering van je pakket.
KlantenserviceKlantenservice medewerkers komen hun afspraken niet na wat betreft hun belofte om terug te bellen. Als je telkens terugbelt blijkt dat je een verkeerde collega aan de lijn hebt en dat dit doorgeven zal worden aan een andere collega. Vervolgens weer radiostilte.
Beste rleembrg,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor de vertraging. Zojuist heb ik intern navraag gedaan en ik begreep dat er contact is geweest met een collega.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenEen product zoeken en bestellen gaat prima, maar vanaf dan loopt het allemaal een stuk minder. Het product werd later geleverd dan de indicatie op de website (7 werkdagen in plaats van 1 tot 3 werkdagen). Vervolgens heb ik 12 dagen moeten wachten tot mijn verzoek om het product te retourneren werd gehonoreerd en inmiddels al 8 dagen (nadat ze het product aantoonbaar via track&trace ontvangen hebben) aan het wachten tot ik mijn geld terug krijg of uberhaubt iets hoor.
VerzendingVerzending in verpakking van product, geen extra materiaal eromheen.
KlantenserviceEnorm traag in het reageren op verzoeken.Verwacht minimaal 10 dagen voor je antwoord krijgt.
Beste Kluutmaran,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Helaas kampen wij momenteel met een achterstand. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn, maar helaas is dit momenteel de realiteit.
Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kunnen het voor je nakijken.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVrijdag 17:00u Mooi, laagste prijs in de Pricewatch, voldoende stuks op voorraad bij de leverancier staat op de pagina, bestellen!
Dinsdag 17:00u Helaas is het niet meer op voorraad bij onze huidige leverancier.
We kunnen het product nog wel leveren vanuit een andere leverancier , maar dan moeten we de volgende prijs naar u hanteren +35%
Wacht, dan zijn ze de duurste in de Pricewatch... Laat maar.
Waarom moet het zo lang duren voordat er een bericht komt over het product dat niet op voorraad zou zijn (uiteraard staat er bij de bestelling netjes 3 stuks op voorraad bij de leverancier..). En een voorstel om het dan voor een belachelijk hoge prijs te leveren slaat ook nergens op.
Beste Ron!n,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Wij werken inderdaad met een beperkte voorraad waardoor het helaas voor kan komen dat een product out of stock is.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHeb een case bestelt op 28 oktober, ze zijden dat ik het binnen 5 a 7 werkdagen binnen zou hebben. Na gekocht te hebben kwam hij 7 november, maar nu op 7 november nog niet eens verzonden.
VerzendingKwa verzenders wel goede bedrijven postnl, dpd, dus dat is wel goed
Beste Gamer3_5,
Bedankt voor je review.
Mogen we je vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review?
Dan pakken wij graag je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.
Fijne dag!
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDe laptop die ik had besteld zou op voorraad zijn bij de leverancier.
Na voor de zekerheid 2 dagen later nagebeld te hebben gaven ze aan dat de laptop de volgende dag bezorgd zou worden.
Om op de dag zelf een mailtje te sturen met het nieuws dat de laptop er toch niet was en niet kwam.
Knap waardeloos. Nu afwachten hoe lang het duurt voordat m'n geld teruggestort wordt.
Ik adviseer om niet bij MaxICT te bestellen maar bij een winkel met een fatsoenlijke leverancier.
Levering geannuleerd. Helaas na 4 dagen en na een eerdere aparte telefonische belofte dat de laptop de volgende dag geleverd zou worden.
KlantenserviceKunnen niet helpen als ze geen actuele voorraadstatus hebben. Kunnen en moeten dan ook geen beloftes maken die ze niet waar kunnen maken.