Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNet een gloednieuw product (TV - Philips 55OLED909/12) aangeschaft wat nog niet verkrijgbaar was. Fabrikant leverde de TV pas 6 weken later uit. De prijs was/is heel scherp in vergelijking met andere aanbieders. Goedkoper zelfs dan je kan vinden op deze site.
Goedkoopste hier € 2.299 tegenover € 1.825 bij Max ICT. Pricewatch van Tweakers klopt dus niet.
De TV is inmiddels geleverd aan huis, zelf geïnstalleerd en voldoet aan alle verwachtingen.
TV is thuis afgeleverd zo snel als mogelijk was na levering door de fabrikant.
KlantenserviceMax ICT was continu bereikbaar voor vragen en hielden me op de hoogte van de levering vanuit de fabrikant.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, PeterFr! We zijn erg blij dat je tevreden bent met je aankoop van de Philips 55OLED909/12 TV bij Max ICT.
Het is fijn om te horen dat je de prijs van onze TV scherp vindt en dat we goedkoper zijn dan andere aanbieders. We doen ons best om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden, dus we waarderen je feedback.
We vinden het ook belangrijk om onze klanten een goede service te bieden, dus we zijn blij dat je onze klantenservice als "5 van 5 sterren" hebt beoordeeld. We waren altijd bereikbaar voor je vragen en we hebben je op de hoogte gehouden van de levering vanuit de fabrikant.
We hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je nieuwe TV!
MB - MaxICT
AlgemeenDe site is.. okay, het blinkt niet uit en er staan tientallen producten dubbel op, alsof je per ongeluk door ook gearchiveerde producten aan het bladeren bent. Deze review is dan wel gebasserd op m'n laatste aankoop en laten we zeggen dat dit alles behalve vloeiend verloopt en veels te veel tijd in beslag neemt. Ik heb nu dan ook het gevoel dat het probleem bij de leverancier ligt en dat het nu mijn probleem wordt gemaakt.
Verzending5 mei besteld, 15 mei binnen (backorder), kan gebeuren. Verzending was gewoon goed, MaxICT kan dit niet sneller doen dan hoe snel de koerier is. Al moeten ze dan niet op hun website zetten dat het 1 werkdag kost om te leveren want dat was dus vrij incorrect. Dat het product (waarrschijnlijk) een refurb is, geen idee of MaxICT hier van op de hoogte was. Zo ja, dan -2. Want voor de volle mep betalen voor een 4090 waarbij dat niet vermeld is, is vrij slecht.
KlantenserviceHier schort het wel. 4090 gekocht, en zoals hierboven al vermeld daar ging al 10 dagen overheen. Kaart was beschadigd, zo'n fijne 'Check contents' sticker over de originele sticker heen geplakt. Kaart na 2 dagen dood. Dus RMA. We zijn bij schrijven beland op 4/7, dus nui 2 maanden sinds bestelling.. en de kaart is ergens in Polen bij een leverancier die moeilijk doet. Is dit de fout van MaxICT, nee. Niet echt, maar dit duurt te lang en het voornamelijk wel zelf halen van informatie en er wordt nauwelijks gecommuniceerd (dit vanwege onderbezetheid, hier kan maxict natuurlijk wel gewoon iets aan doen). Dit krijgt een voldoende omdat de persoon van de service afdeling vriendelijk en adequate acties onderneemt (anders was 't 1 ster geweest)
AlgemeenIk ben al lange tijd klant bij MaxICT, maar momenteel zeer ontevreden. Hoewel ik formeel gezien nog steeds klant ben, voelt het niet zo. Ik wacht namelijk al sinds 23 april op mijn laatste bestelling, vandaag is het 3 juli (!). Ik ben nu continu in contact met de klantenservice, maar mijn bestelling wordt maar niet verstuurd al is het product is al weken terug op voorraad, dit blijkbaar niet bij de juiste afdeling van MaxICT te liggen.
Dus ja, MaxICT, jullie kunnen hierop weer reageren met het standaard excuus dat jullie de dienstverlening verder willen optimaliseren en jullie webcare@maxict.nl adres vermelden. Mijn e-mail is al naar dat adres gestuurd, maar ik heb geen antwoord ontvangen. Het echte verschil wordt gemaakt wanneer het misgaat, en daarin falen jullie als de beste. Als jullie na deze review toch actie ondernemen, zal ik mijn review dienovereenkomstig aanpassen... mits wat vertraging dan wel.
Welke verzending? Er stond vermeld dat mijn bestelling binnen 5 werkdagen geleverd zou worden. Nu, 2,5 maand later, wacht ik nog steeds op mijn order, terwijl het product gewoon op voorraad is (wat normaal in 1-3 dagen geleverd kan worden!). Inmiddels heb ik al drie keer een nieuwe verzenddatum ontvangen. Een score van één ster is nog te veel, al is het bijschrift "waardeloos" hoe ik er nu over denk.
KlantenserviceIk heb het gevoel dat de klantenservice echt zijn best probeert te doen, maar het lijkt alsof ze overweldigd zijn door zaken die niet lopen zoals ze zouden moeten. De antwoorden komen voornamelijk in de vorm van standaard mailtemplates. Wanneer je belt, blijven ze vriendelijk, maar eerlijk gezegd, wat heb je eraan als je bestelling niet verstuurd wordt? Het is teleurstellend dat er geen concrete oplossingen worden geboden.
AlgemeenVoorwaarden voor retourneren als zakelijke klant zijn teleurstellend:
- Product dient ongeopend zijn
- 25% restocking fee
Jammer dat je als zakelijke klant zo wordt afgestraft, want als particuliere klant zouden deze strenge retour-voorwaarden niet gelden.
Zowiezo een vreemde combinatie: ongeopend + restocking... dat klopt gewoon niet.
Hierbij nogmaals het relevant stuk uit de mail van Max ICT:
...
betreft :
1x Pixel 8 Pro 17 cm (6.7") Dual SIM 5G USB Type-C 12 GB 512 GB 5050 mAh Zwart
In dit geval kunnen wij het door u ongewenste product retour nemen, mits dit in ongeopende staat verkeert.
Wel zijn wij genoodzaakt hiervoor 25% restockingfee te berekenen.
Een restockingfee wordt gerekend om verschillende kosten voor het retournameproces te dekken waaronder bijvoorbeeld (reeds gemaakte) kosten voor transport, retourkosten aan onze leverancier, handelingskosten, administratieve kosten en waardevermindering (afschrijving).Wanneer een product niet aan de gestelde eisen voldoet qua staat of verpakking, kan de RMA worden geweigerd of kan er een extra restockingfee worden gerekend.
...
AlgemeenEen bestelling gedaan waarna ik een e-mail berichtje kreeg dat ik voor de optie "ophalen in Tilburg" had gekozen terwijl er wel een DHL label was aangemaakt.
Telefonisch contact opgenomen waar ik warempel direct iemand aan de telefoon kreeg.
De persoon die ik gesproken heb heeft er voor gezorgd dat de bestelling verstuurd werd.
Geen vertraging ondanks de wijziging in hun systeem. Prima verpakt.
KlantenserviceDirect iemand aan de telefoon. Dat is alleen al direct 10 punten waard!
Bij welke shop is dat nog tegenwoordig?
Bedankt je bestelling en voor de lovende woorden, Zatara!
We zijn erg trots op onze bereikbaarheid, en zijn ook ontzettend verheugd dat we jou zo snel en fijn hebben kunnen helpen!
Heel veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer!
MB - MaxICT
AlgemeenMax ICT komt haar leverbeloft niet na, communiceert niet over de voortgang van de levering en houd je aan het lijntje. Koop er niet! is mijn advies.
Via Tweakers een robot stofzuiger gevonden en bij Max ICT besteld.
Tweakers meld een levertijd van maximaal 3 dagen. Dit staat ook op de website van Max ICT waar je het artikel kunt aankopen.
Na de aankoop staat er in 'Mijn Max' bij de order een leverdatum die echter 11 dagen later ligt.
Na 11 dagen wordt het product niet geleverd. Na raadplegen Mijn max staat er nu een leverdatum die nog eens 6 dagen later ligt. Hierover was ik helemaal niet geinformeerd. Dus inmiddals al 14 dagen later dan de belofte bij aankoop.
Hierop heb ik telefonisch contact opgenomen of het dan ook echt geleverd zou worden. Mij werd bezworen dat ik kon verwachten dat het dan echt geleverd zou worden.
U raad het al, na die 6 dagen wordt er opnieuw niets geleverd.
Opnieuw neem ik telefonisch contact op en geef ook aan dat wanneer zij niet kunnen leveren dat dan ook graag hoor. Dan kan ik ergens anders gaan bestellen en zitten wij niet zonder.
Maar opnieuw wordt gezegd dat het over 7 dagen echt geleverd zal worden.
Na passeren van de 7 dagen opnieuw niets ontvangen.
Na zoveel keer te zijn voorgelogen kon ik geen woord meer geloven dat ze tegen mij zeiden.
Op deze manier zou het maanden kunnen gaan duren en ik heb het apparaat nodig.
Daarom heb ik de bestelling geanulleerd en heeft Max ICT 30 dagen van mijn tijd verspild.
Ze houden je aan het lijntje en doen niet wat ze beloven.
Hoi Harald,
Echt balen dat je bestelling niet gladjes verliep. Onze excuses. We vinden het echt vervelend voor je en nemen je klacht serieus.
Die vertraging met je robotstofzuiger was een afknapper, en we snappen dat je baalt van de slechte communicatie en loze beloftes. We gaan ons best doen om dit soort dingen niet meer te laten gebeuren.
Je bestelling is gecanceld en je hebt je geld terug. We hopen dat je dat ziet als een teken dat we het goed willen maken.
Jouw feedback is goud waard en we gaan ermee aan de slag. Hopelijk geef je ons nog een kans in de toekomst.
MB - MaxICT
AlgemeenProduct stond op website met direct leverbaar en op voorraad. Na 2dagen maar eens gaan bellen en ineens is het product niet meer op voorraad maar wees gerust bij de leverancier nog wel. Weer een paar dagen verder maar een mail gestuurd. Na 8 dagen nog maar eens gebeld en nu blijkt dat er over 2weken geleverd gaat worden. Order geannuleerd en ergens anders besteld.
Klantenserviceklantenservice is goed bereikbaar maar komt zelf gemaakte afspraken niet waar. Ze beloven je te informeren maar er gebeurt niks. 2x gebeld 3x mail gestuurd. Voor 1 simpele order, dat zou je als bedrijf toch niet moeten willen.
Beste Sixblade,
Hartelijk dank voor uw reactie op uw recente aankoop bij ons. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan de verwachting voldeed, en voor het ongemak dat onze service heeft veroorzaakt, bieden wij onze excuses aan.
We vinden het erg vervelend dat de informatie op onze site niet klopte, waardoor u verkeerd bent voorgelicht over de productbeschikbaarheid. Uw frustratie over de vertraagde levering en het niet nakomen van afspraken is volkomen begrijpelijk. Dit mag niet gebeuren en we gaan onze procedures herzien om herhaling te voorkomen.
Uw tevredenheid is ons doel en uw feedback is essentieel voor het verbeteren van onze dienstverlening. We hopen dat u ons nogmaals de kans geeft om te bewijzen dat we beter kunnen presteren.
Vriendelijke groeten,
MB - MaxICT
AlgemeenNiet eerlijk over levertijden. Als je iets echt snel nodig hebt moet je hier niet kopen want de informatie op de site is niet betrouwbaar - en dat blijkt niet per ongeluk zo te zijn.
VerzendingTot op het laatste moment dat je bestelt staat er 'voor 16:30 bestelt, de volgende dag geleverd'. Op het moment dat je betaald hebt, komt er opeens een dag bij. 'Standaard' volgens de klantenservice, 'omdat het van een externe leverancier komt'. Vervolgens komt het dan ook niet een dag later, maar pas na vijf dagen. Al die tijd blijft het op de site als 'volgende dag geleverd' staan, terwijl ik ze er twee keer op wees dat dat niet/ niet meer klopte... Ze weten dus van tevoren al dat het niet klopt en als later blijkt dat het nog langer duurt, zijn ze niet bereid het aan te passen.
Als je als verkoper weet dat het langer duurt omdat het van een externe leverancier komt, wees dan eerlijk naar je klanten: die kunnen dan beslissen of ze dan misschien liever iets meer elders betalen als ze het snel nodig hebben...
Twee keer gebeld over wanneer het dan wel geleverd zou worden (ik had het dit keer echt nodig - mijn project liep er vertraging door op). Onjuiste informatie gekregen, maar ook twee keer de toezegging dat ik een bericht zou krijgen wanneer het dan wel zou komen: beide keren niets van terug gehoord.
Hartelijk dank voor je openhartige feedback over je laatste bestelling, CompFrans. Jouw mening is voor ons van groot belang en het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar wens was.
De kwesties rondom de leveringstijden, het verzendproces en het contact met onze klantenservice zijn ons niet ontgaan. Het is bijzonder jammer dat dit voor vertraging in je project heeft gezorgd.
Jouw opmerkingen nemen we serieus en we gaan direct aan de slag om onze dienstverlening te verbeteren.
We hopen dat je ons nog een kans geeft in de toekomst, zodat we kunnen bewijzen dat we het beter kunnen. Ons doel is om al onze klanten de beste ervaring te bieden.
MB - MaxICT
AlgemeenBij het bestelde artikel werd geen informatie gegeven over welke (hardware)versie het zou gaan. Uiteindelijk lijkt het geleverde artikel een versie afkomstig uit Spanje, met afwijkende versienummering. Ik had verwacht de nieuwste hardwareversie geleverd te krijgen, maar de geleverde (Spaanse)versie lijkt een oude versie.
Wanneer het artikel niet aan de verwachtingen voldoet zijn de RMA verzendkosten voor eigen rekening, tenzij het artikel defect is. 14 dagen bedenktijd en na RMA-aanvraag 5 dagen de tijd om terug te sturen.
Om het artikel functioneel te kunnen beoordelen, zul je het uit de verpakking moeten halen, maar wanneer het artikel uit de verpakking is geweest, loop je kans je RMA niet volledig vergoed te krijgen.
Weinig kans dat ik bij deze webwinkel nog iets bestel.
Bij levering direct vanuit een leverancier ontvang je als klant geen track & trace. Je weet dus niet met welke pakketdienst je pakket wordt bezorgd, of wanneer, of waar je het kunt ophalen als je op dat moment niet thuis was.
Tijdens mijn bestelling heb ik geen informatie ontvangen waarmee ik mijn pakket kon traceren. Volgens bovengenoemde uitleg zou dat zijn omdat ik het pakket rechtstreeks vanuit de leverancier heb ontvangen.
RMA aanvraag gedaan omdat ik een nieuwere hardwareversie had verwacht, maar ook bij andere webwinkels leek alleen deze hardwareversie leverbaar. Artikel was op dat moment nog niet uit de doos geweest; volledig in de originele verpakking. RMA verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en eigen risico. Beperkte tijd om het artikel te retourneren - volgens hun tekst max 14 dagen (maar wettelijk 30 dagen?)
AlgemeenBestel je hier meerdere GPU's wat al snel over een serieus bedrag gaat, deze staan leverbaar en op voorraad. Verwacht je dat deze snel gaan geleverd worden, na een week nog niks. Dan contacteer je hen, moeten ze blijkbaar nog van een leverancier komen. Ondertussen sta ik hier met builds van mensen die vanaf dat moment mij wekelijks zitten contacteren of het al in orde is. Na 3 weken nog niks, mensen beginnen zeer ongeduldig en kwaad te worden en hun geld terug te vragen, daarna eisen met dreigingen. Maar het geld zit bij Max ICT .. blijkbaar konden zij dus toch niks leveren, want 2 maand later stonden we nog even ver. Dan begint de terugbetaling .. hier heb ik nog eens 3 weken op mogen wachten .. want weer was er blijkbaar een vergissing gebeurt .. ondertussen hadden 3 mensen al klacht tegen mij ingediend dat ik hen opgelicht had, allemaal door Max ICT
Uiteindelijk mijn geld terug gekregen, maar dit doe je niet met je klanten.
Zij verzenden niks, maken wel een verzendlabel aan en dat is het dan ook.
KlantenserviceZij zijn wel vriendelijk en behulpzaam, antwoorden op je mails.Maar het is gewoon de werking van dit bedrijf waar iets niet met klopt. Ik ben naar de toekomst toe zeer terughoudend om hier ooit nog iets te bestellen. Dit is trouwens niet de eerste keer dat er soortgelijke problemen zijn met zogezegd niet leverbare goederen terwijl ze wel gewoon op jullie webshop te koop staan.
Hartelijk dank voor uw feedback, MPIU8686.
Uw mening is voor ons van groot belang en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar wens was.
Uit uw verhaal merk ik op dat het een en ander helaas is misgegaan met de levering via onze leverancier.
Wij bieden onze oprechte excuses hiervoor aan voor de vertragingen en de miscommunicatie rondom de levering van uw GPU's.
Ook begrijpen wij dat dit voor zowel u als uw klanten voor frustratie heeft veroorzaakt.
Betreft zendingen kan het zo zijn dat wij inderdaad niet zelf sturen, dit verschilt echter per product.
Een deel van aangeboden producten komen vanuit ons eigen magazijn, het ander deel vanuit onze leverancier, dit om een breed assortiment aan te bieden.
Wel danken wij u graag voor uw feedback betreft vriendelijkheid en behulpzaamheid en antwoorden op mails.
Mocht u in de toekomst ons een tweede kans willen geven zullen wij deze met beide handen oppakken en staan we graag voor u klaar om u van informatie te voorzien, voor, tijdens en na een bestelling.
CvL - MaxICT
AlgemeenIk heb bij MaxICT besteld omdat zij het product voor een scherpe prijs konden leveren (binnen 3 dagen); andere webshops hadden een buitenproportioneel hogere prijs of extreem lange levertijd.
Ik zag in de reviews dat het een hit-en-miss scenario was, maar na een week radiostilte wist ik dat ik tot de tweede categorie behoorde. Ik heb een open mail gestuurd met de vraag van de orderstatus en twee dagen later heb ik een strenge doch beleefde mail gestuurd en aangestuurd op een negatieve review omdat ik weet dat ze op reviews veel aandacht besteden.
Ze hebben me keurig te woord gestaan, maar in hun antwoorden de waarheid opgerekt; het was toevallig net binnengekomen toen ik mailde, en bij mijn derde mail kreeg ik een track&trace code (een dag later dan beloofd), en daarna duurde het nog ongeveer een halve dag voordat de koerier het in ontvangst had genomen; op zich niet erg, maar gecombineerd met "hun waarheid" wel teleurstellend.
Ik gun MaxICT van harte succesvol zakendoen, het is een zwaar concurrerende markt met weinig marge, maar als ze hun energie en mankracht gebruiken bij review-reply's en brandjes blussen in plaats van in de orderverwerking en interne processen, dan ben ik niet bijster blij met de gang van zaken.
Ik heb er druk achter gezet, en uiteindelijk mijn zin gekregen, maar dit zou vanzelfsprekend moeten zijn.
Ik hoef ook geen spijtbetuiging of "wat vervelend om te horen dat..", maar ik hoop echt dat ze de interne processen verbeteren, eventuele rotte appels binnen het bedrijf wegpromoveren en er weer een bloeiende zaak van kunnen maken; het laatste beetje chroom om een dozenschuiver heen (sorry voor de platvloerse vergelijking) is net dat beetje extra dat een klant terug laat komen, en met zo weinig winstmarge is dat een echte uitdaging.
Daarom hoop ik ook dat de reviews die na mij komen wel kunnen zeggen dat de communicatie eerlijk was, tijdig en eventuele problemen ook snel aangepakt kunnen worden.
Besteld: 2-3 dagen levertijd met genoeg op voorraad bij de leverancier.
Na een week contact gezocht en 2 dagen gewacht op een reactie.
Daarna een mail gestuurd en duidelijk gemaakt dat ik niet blij was met de gang van zaken en toen werd ineens het een en ander in gang gezet maar met antwoorden die net buiten de marge vielen: positieve toon, maar geen harde feiten.
Uiteindelijk zal de levering in 11 of 13 dagen gebeuren (aangenomen dat de koerier niet liegt over de status van hun collo); het is nu echt onderweg naar het depot.
Keurig te woord gestaan, maar met lange radiostilte; er zou een interne trigger moeten zijn dat een bestelling van een product op voorraad niet 7 dagen stil ligt.
Qua inhoud niet iets om op te bouwen, maar ik geef hier een voldoende omdat het wel in de richting is; dit kan beter en dit is wat gevoelsmatig het verschil kan maken; eerlijk en open in plaats van politiek correcte antwoorden die weinig houvast bieden.
Beste xtinus,
Bedankt voor het delen van uw ervaring met MaxICT. We nemen uw feedback erg serieus en betreuren dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We begrijpen uw frustratie over de vertraging in de verwerking van uw bestelling en de communicatie hierover. We bieden onze excuses aan voor de onjuiste informatie die u in de eerste paar reacties heeft ontvangen. We streven ernaar om transparant en eerlijk te communiceren met onze klanten en we zullen onze interne processen herzien om dit in de toekomst te voorkomen.
We waarderen uw feedback over onze klantenservice en we zullen ons best doen om deze te verbeteren. We willen dat onze klanten zich gewaardeerd en gehoord voelen, en we zullen onze medewerkers trainen om hier beter in te worden.
We hopen dat u ons nog een kans wilt geven om te laten zien dat we het beter kunnen doen. We werken hard om onze service te verbeteren en we geloven dat we u een positieve ervaring kunnen bieden bij uw volgende bestelling.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
MB - MaxICT
AlgemeenMijn ervaring met MaxICT staat met stip op nummer 1 qua slechtste ervaringen ooit. Je besteld iets voor 16:30 zodat het de volgende werkdag wordt geleverd. Online bijna 500 op voorraad bij externe leverancier.
Inmiddels een week en meerdere telefoontjes en mailtjes later. Telkens een ander excuus. Eerst ligt het aan de vervoerder. Daarna is er iets met de leverancier. Dan staat het weer on hold bij de leverancier.
Vandaag dan maar de order laten annuleren. Nu maar hopen dat ik het geld nog terug krijg. Al had ik natuurlijk het liefst het product ontvangen want ik bestel het niet voor de lol. Daar zal ook wel weer enige tijd overheen gaan. Op die manier kun je wel aardig wat rente bijschrijven elke keer.
Belangrijke les voor mijzelf lees eerst de recensies!
Er wordt dus niets geleverd. Ondanks vele toezeggingen en excuses komt het er op neer dat ze iets verkopen wat ze dus niet kunnen leveren. Geen idee waar ze de voorraden op baseren. Zal wel een random getal zijn.
KlantenserviceStandaard antwoorden. Klinkt wel behulpzaam maar goed daar heb ik weinig aan. Geen product en maar hopen dat ik het geld terug krijg. Zal ook wel weer een tijd overheen gaan.
Beste fredmulder,
Dank voor je reactie op je recente aankoop bij MaxICT. Het spijt ons enorm dat je ervaring niet naar wens was. Jouw feedback is voor ons van groot belang en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Er zijn helaas meerdere dingen misgegaan met je bestelling en we hebben je niet tijdig kunnen ondersteunen.
Jouw ergernis over de vertraagde levering en de tegenstrijdige berichten van onze klantenservice begrijpen we volkomen. We verzekeren je dat we hard werken aan een oplossing.
We zijn bezig met het uitzoeken van de oorzaak van de vertraging. Voor zover ik kan zien, is je bestelling al geannuleerd en is de terugbetaling voor je order onderweg.
Bedankt voor je begrip en geduld. We streven ernaar je in de toekomst beter van dienst te zijn.
MB - MaxICT
AlgemeenFoutje gemaakt door de bezorger, maar zeer snel en accuraat geholpen door Max ICT. Niet de fout en verantwoordelijkheid van hen, wel de verantwoordelijkheid genomen. Topservice.
VerzendingPakket geleverd, maar ergens in de tuin verstopt zonder melding.
Klantenservicezeer snel en accuraat geholpen door Max ICT. Niet de fout en verantwoordelijkheid van hen, wel de verantwoordelijkheid genomen. Topservice.
Hartelijk dank voor je beoordeling, KvdB91!
Jouw 5-sterren voor onze service en klantondersteuning wordt zeer op prijs gesteld. Het spijt ons te horen dat je pakket onaangekondigd in de tuin verborgen was; dit weerspiegelt niet de kwaliteit van service die wij voor ogen hebben.
Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We nemen je klacht serieus en zullen de bezorgingskwestie met de betreffende koerier opnemen om herhaling te voorkomen.
Ondanks de bezorgproblemen zijn we verheugd dat we je van dienst konden zijn. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en onze ware kwaliteiten te tonen.
Dank voor je waardevolle feedback.
Vriendelijke groeten,
MB - MaxICT
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe bureaustoel, kwam ik uit bij Max ICT voor de Nitro Concepts S300. Deze was makkelijk te vinden op de website, en het bestel en betaalproces is ook voldoende tot goed. Wat erg fijn is , is het gratis in termijnen betalen. Ik blij, en vol verwachting ging ik wachten.
VerzendingBij het bestellen wist ik dat er wat levertijd op zat namelijk 4-7 dagen, en dat vond ik prima. Hoe het echter daarna verlopen is, verdiend absoluut geen schoonheidsprijs van Max.
Op 6-4 besteld, na wat tijd stond er 17-4 als leverdatum. Nou ja, het moet dan maar. Op dinsdag 16-4 zelf maar eens contact opgenomen waarom ik niets vernomen had en of de stoel morgen zou komen. Het was nog niet binnen volgens Max. Het zou die avond, of de dag erna (woensdag) bij hun binnen komen , en dan zou het verzonden worden naar mij. Die donderdag 18-4, thuis gewerkt, geen pakket of reactie van Max.
Vrijdag 19-4 , ook thuisgewerkt, geen pakket of reactie.
Zelf maar weer contact opgenomen via mail, met het resultaat er was nog niks binnen bij Max. Zaterdag 20-4, thuis gebleven want wie weet?
Ondertussen stond er uitgeleverd in mijn Max account, ZONDER track & trace , zonder een naam van de vervoerder, maar MET leverdatum 29-11-2001! Maandag wéér zelf contact opgenomen met Max. Het zou hier gaan om een pakketdienst genaamd BCG, en zij zouden contact met mij opnemen. Uiteraard niets gehoord, dus 'savonds na werktijd maar weer zelf achteraan gemaild, waar redelijk snel een reactie op kwam. Pakket zou morgen geleverd worden door BCG. Eindelijk dacht ik... dinsdag 23-4 hele dag thuisgewerkt, zonder pakket.
Om 20:50u , wordt ik gebeld door de chauffeur van BCG, hij zou binnen 10 minuten op de stoep staan. Pakket afgeleverd, maar zelf naar boven moeten sjouwen (1 verdieping)
Al met al, een drama. Dagen thuisgebleven, slechte tot geen informatie. Geen track & trace..
Met als klap op de vuurpijl , zelf moeten uitvogelen wie het pakket kwam brengen, en ook zelf moeten uitvinden wanneer ze kwamen leveren.
Iets wat Max als verkoper had moeten doen, niet ik.
Met Max contact gehad via mail en telefoon. Aan de telefoon werd ik redelijk geholpen, helaas bleef achteraf dat de informatie gewoon niet klopte, dus gewoon aan het lijntje gehouden. Mail contact is traag en onvoldoende qua informatie en oplossing. Zelf een oplossing moeten vinden en de transporteur moeten contacteren. Ik heb aangegeven absoluut niet blij te zijn met de gang van zaken. Op deze manier doe je geen zaken met klanten, en voor mij zal het de laatste keer zijn dat ik bestel bij Max ICT.
Beste Emi,
Hartelijk dank voor je feedback over je recente ervaring met Max ICT. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden was met de levertijd en onze klantenservice.
Onze excuses voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen volledige verantwoordelijkheid voor de onjuiste informatie die we hebben verstrekt. We hebben inmiddels een case lopen bij de vervoerder om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen.
Ook bieden we onze excuses aan voor de onduidelijke communicatie over je bestelling. We hadden je beter op de hoogte moeten stellen over de verzending en leverdatum. We gaan onze procedures onder de loep leggen om herhaling te voorkomen.
We snappen dat je door deze ervaring twijfelt om opnieuw bij ons te bestellen. We hopen dat je ons nog een kans geeft om te bewijzen dat we het beter kunnen. We zijn vastberaden je vertrouwen terug te winnen.
Excuses voor het ongemak en vriendelijke groeten,
MB - MaxICT
AlgemeenPrijzen aan de duurdere kant, maar het is fijn dat de producten in termijnen betaald kunnen worden.
VerzendingDe producten komen altijd sneller binnen dan verwachting. Verder nooit iets op aan te merken gehad.
KlantenserviceVia de chat reageren ze heel snel en hebben ze mijn vragen goed beantwoord. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Beste Arirells,
Bedankt voor je geweldige review over Max ICT! We zijn erg blij dat u tevreden bent met onze producten, service en snelle levering.
Uw mening over onze prijzen is voor ons heel waardevol. We doen ons best om topkwaliteit producten tegen scherpe prijzen aan te bieden, maar soms liggen onze prijzen iets hoger dan bij de concurrentie. Daarom hebben we meerdere betaalopties, zoals gespreid betalen, zodat onze producten bereikbaar zijn voor iedereen.
Het doet ons goed te horen dat u blij bent met onze klantenservice. Ons doel is om u altijd de beste service te bieden, via meerdere kanalen, inclusief onze chat. Het is voor ons essentieel dat u ons makkelijk kunt bereiken voor al uw vragen en problemen.
Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!
MB - MaxICT
AlgemeenSchuurmachine besteld die volgens de website een levertijd van 2-3 werkdagen heeft. Op werkdag 4 achteraan gebeld, ze gingen er achteraan. Op werkdag 5 nogmaals gebeld, konden toen nog niet aangeven wanneer er geleverd zou worden. Bestelling geannuleerd.
VerzendingVerzendtermijn op website niet reëel. Niet afgewacht hoe lang de levertijd uiteindelijk geworden zou zijn.
KlantenserviceHoewel de informatie over levertijden niet correct is, waren de mensen van de klantenservice goed te bereiken en zeer vriendelijk.
Beste fvrfvr,
Hartelijk dank voor je feedback over je recente ervaring met Max ICT. Het spijt ons zeer dat je niet tevreden was en we nemen je opmerkingen ter harte om onze dienstverlening te verbeteren.
Onze excuses voor het ongemak door de vertraagde levering van je bestelling. We erkennen de fout in de levertijdinformatie op onze site en kampen momenteel met technische problemen die invloed hebben op de verwerking van bestellingen en de statusupdates. We werken hard aan een oplossing.
Ons streven is om altijd duidelijke en juiste informatie te bieden, en het spijt ons dat we deze keer niet aan die standaard hebben voldaan.
We waarderen je complimenten over de vriendelijkheid en beschikbaarheid van ons klantenservice team enorm.
Zou je ons meer kunnen vertellen over je order, zodat we deze intern kunnen bespreken? Kun jij je ordernummer doorsturen naar Webcare@maxict.nl?
We hopen dat je ons in de toekomst nogmaals het vertrouwen geeft. We streven ernaar om onze klanten uitstekende service te bieden en zullen ervoor zorgen dat een dergelijke situatie zich niet herhaalt.
MB - MaxICT
AlgemeenGpu bij MAX ict gekocht. Op de site stond binnen 24 uur geleverd. Dit was niet het geval.
Toen kwam de gpu binnen. De gpu was zeer slecht verpakt, letterlijk een papieren zak waar de doos van de gpu in zat. Na testen bleek de fan aan te lopen.
Ik heb meteen max ict gebeld en kreeg een erg aardige man aan de lijn en hij vroeg wat ik er mee wilde, melden als doa, melden ter reparatie of geld terug. Aangezien we de gpu voor een klant hadden besteld en het ook om een vrij specifieke kaart ging heb ik gekozen voor DOA. Uit eigen ervaring weet ik dat dit een zeer simpel traject is. Ze zouden een mail sturen met verdere instructies.
Deze mail is pas heel laat verstuurd. Wij hebben volgens de instructies die gpu weer teruggestuurd. En weer kregen we niets te horen. Uiteindelijk zelf maar gebeld voor uitleg en toen kregen we te horen dat ze er mee bezig waren. 3 April kregen we de melding dat ie ontvangen was en dat de rma in behandeling was.
Daarna weer niks gehoord. We zijn nu een maand verder en geen gpu of geld.
De gpu had begin maart in het werkstation van een klant moeten zitten. Dit hebben we uiteindelijk opgelost met een andere gpu van uiteraard een andere leverancier.
Slecht verpakt. En niet volgens de 24 uur levering op de site.
KlantenserviceWel aardig maar doen verder niks. Je moet erg lang wachten op reactie en er steeds zelf achteraan gaan.
Beste T.E.C.H.N.O,
Bedankt voor uw feedback over uw recente bestelling. We betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons.
Een videokaart geleverd in een papieren zak waar na het testen iets mis mee blijkt te zijn met de fan is verre van ons streven!
Uit uw verhaal haal ik dan ook op dat er mogelijk al een RMA traject samen met u is gestart.
Ook begrijp ik uw frustratie goed dat hier helaas veel tijd in heeft gezeten.
Ik wil u vriendelijk vragen om uw ordernummer of RMA nummer te mailen naar webcare@maxict.nl zodat we met u in contact kunnen komen om eventueel te kijken naar een oplossing.
CvL - MaxICT
AlgemeenEen bestelling gedaan bij het bedrijf Max ict op 28-04-2024 , op de site staat binnen 24 geleverd, dus niet , ik vind dit pure misleiding en vooral toen ik ingelogd op de site zag dat die pas op 03-05-2024 verstuurd zal worden .Zo ga je niet met klanten om , zo jaag je ze weg!
KlantenserviceUiteindelijk na mail correspondentie opgelost, dat dacht ik dus , maar blijkt van niet! Het is nu vrijdag en er is nog geen schot in de zaak , schandalig dat deze mensen je zo aan het lijntje houden en er niks gebeurd, al 5 dagen aan het wachten terwijl op de site stond binnen 24 uur !
Geachte Louis1963,
We nemen uw feedback serieus en willen graag de gelegenheid nemen om uw zorgen te bespreken en te kijken hoe we de situatie kunnen verbeteren.
We begrijpen uw frustratie over de vertraging in de levering van uw bestelling. We verontschuldigen ons oprecht voor de misleidende informatie op onze website over de levertijd. We kampen momenteel met enkele technische problemen met onze systemen die de verwerking van bestellingen en het updaten van orderstatussen vertragen. We werken hard aan het oplossen van deze problemen zo spoedig mogelijk.
We willen u er graag op wijzen dat de levertijd van 24 uur die op onze website staat vermeldt, een indicatie is en geen gegarandeerde levertijd. De werkelijke levertijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van het product, de verzendmethode en uw locatie.
Graag kom ik in contact met u om uw ervaring wellicht toch nog om te toveren naar een positieve(re)! Kunt u contact met mijn opnemen door een mail te sturen naar webcare@maxict.nl?
Ik heb u inmiddels al een e-mail gestuurd en gebeld met de vraag mij terug te bellen, graag hoor ik spoedig van u!
We hebben inmiddels meerder malen contact gehad met elkaar betreft de order, helaas lijkt er inderdaad iets niet helemaal lekker te lopen maar we zijn nog altijd bezig om het voor u op te lossen! Hopelijk zal dit samen met de compensatie die aangeboden is toch genoeg zijn om uw ervaring te verbeteren.
MB - MaxICT
AlgemeenVerschillende handige betaalmogelijkheden. Site is duidelijk. Soms niet geheel nauwkeurig i.c.m. de pricewatch, bij verschillende modellen van een product. Voor de rest is alles prima. Ben al een lange tijd vaste klant.
VerzendingLevertijd meestal zoals aangeven op de site. Goed verpakt. Is misschien een keer voorgekomen dat een product een dag later is geleverd, maar dat is verwaarloosbaar gezien de hoeveelheid bestellingen die ik geplaatst heb bij MaxICT.
KlantenserviceRetouren worden meestal snel verwerkt, heb één a twee keer moeten bellen om te vragen wat de status was van een retour. Maar verder nooit problemen gehad met de klantenservice.
Beste MaDaZi,
Hartelijk dank voor uw schitterende beoordeling op Max ICT! Het betekent veel voor ons dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaringen te delen.
Het verheugt ons dat u onze betaalopties en overzichtelijke website waardeert. Ons doel is om onze website zo gebruiksvriendelijk en informatief mogelijk te maken, zodat u moeiteloos vindt wat u nodig heeft.
Onze excuses voor de kleine verschillen die u soms aantreft tussen onze site en Pricewatch. We zijn voortdurend bezig met het verfijnen van onze productdetails en nemen uw feedback ter harte voor toekomstige verbeteringen.
Uw tevredenheid over onze snelle levering en nauwkeurige verpakking stemt ons zeer tevreden. We streven ernaar dat uw bestellingen snel en in onberispelijke staat worden geleverd.
Uw loyaliteit als klant van Max ICT waarderen we enorm. Uw aanhoudende steun is ons dierbaar en we blijven ons inzetten om u de allerbeste service te bieden.
Nogmaals onze oprechte dank voor uw fantastische recensie!
Met hartelijke groet,
MB - MaxICT
AlgemeenTL:DR; levertijden kloppen voor geen meter, wat een structureel probleem lijkt te zijn als je de andere shopreviews van medetweakers iets verder hieronder leest ipv een incidenteel iets. Levertijd staat op productpagina als "direct leverbaar", maar zodra je al wat besteld hebt en in het klantportaal kan kijken, verschuift de verwachte leverdatum doodleuk even een paar keer met 1 dag (intussen bij mij nu 3 dagen later). Erg misleidend dus.
Ik had met spoed een Thermalright Phantom Spirit 120 SE CPU koeler nodig, en deze was helaas net uitverkocht bij Megekko tijdens mijn winkelsessie daar, waardoor ik op tweakers pricewatch naar alternatieve winkels op zoek was.
Zodoende was ik bij Max ICT terecht gekomen, omdat deze op het eerste oog in pricewatch een goed aantal sterren reviews had gekregen. Dit is wellicht een goed voorbeeld van waarom sterren reviews niet zoveel zeggend zijn, en dat je er goed aan doet om verder te scrollen in de reviews. De problemen die ik had, hebben aardig wat medetweakers ook gehad hieronder, en alhoewel in de reactie van MaxICT lijkt alsof dat incidenteel is, vermoed ik dat het meer structureel van aard is: ze lijken er namelijk al maandenlang mee te kampen volgens hun reacties in deze shopreviews, en nog steeds niet opgelost te hebben.
Zo stond deze koeler op hun site aangemerkt als ruim op voorraad (408 stuks bij leverancier) en direct leverbaar, wat volgens hun site zou betekenen dat indien voor 22:00 besteld, de volgende dag geleverd zou worden. Ik had op 23 april de bestelling rond 19:00 geplaatst in de veronderstelling deze op 24 april te mogen verwachten. Na betaling met iDEAL diezelfde dag geen verzendbevestiging of statusupdate gekregen van bestelling. Eerste rode vlag.
De dag daarna dus gebeld om te vragen naar status update order, en werd snel te woord gestaan door klantenservice. Ook zij konden mij echter niet vertellen wat er aan de hand was met mijn order anders dan dat het doorgaans al wel door de leverancier opgepikt had moeten worden, en dat ze het vreemd vonden dat ze daar verder geen status update over konden zien. De medewerker zou navraag doen bij de leverancier en nog dezelfde dag bij mij op terug komen per email, maar ook dat heeft niet plaatsgevonden. Tweede rode vlag.
Intussen was de verwachte leverdatum in het klantportaal gewijzigd van 25 april nu naar 26 april, n.b. 3 dagen na besteldatum 23 april jl. Gedurende al die tijd stond op de productpagina overigens dat de koeler direct leverbaar was, wat gewoon ronduit niet klopt. Derde rode vlag, en ik had intussen geen vertrouwen in een goede afhandeling meer.
Annuleringsverzoek per mail en telefoon ingediend, welke vrij snel geaccepteerd leek te zijn. Terugbetaling moet nog volgen, maar hopelijk volgt deze snel.
---
Verzending heeft nooit plaatsgevonden, dus kan ik niet anders beoordelen dan waardeloos.
Telefonisch snel te woord gestaan inzake status update vragen van de bestelling, maar inhoudelijk niet geholpen omdat het ook voor de klantenservice onbekend was wat er met mijn order aan de hand was.
Zojuist een annuleringsverzoek ingediend voor de bestelling zowel per mail als telefonisch. Deze lijkt snel opgepakt te worden, en zou als het goed is binnen 24 uur ivm ideal betaling teruggestort worden. Indien mijn review niet meer geupdate is in de tussentijd heeft dat ook plaatsgevonden.
Beste Prototype,
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback betreffende uw recente bestelling. Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed.
Uw feedback is voor ons van groot belang en wij grijpen deze kans aan om uw zorgen te adresseren en verbeteringen door te voeren.
Wij begrijpen de frustratie die de vertraging bij de levering van uw bestelling heeft veroorzaakt en willen enkele zaken ophelderen.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. De technische problemen die u ondervond, zijn gerelateerd aan het type e-mailadres dat u gebruikt, waardoor ons systeem geen berichten naar u kon versturen. We zijn actief bezig met het oplossen van deze kwestie.
U merkte op dat er een cut-off tijd van 22:00 werd gehanteerd voor uw bestelling, maar op de productpagina wordt duidelijk aangegeven dat dit 16:30 is. Hierdoor werd uw order de volgende dag verwerkt, wat de vertraging heeft veroorzaakt.
Hoewel u een zakelijke bestelling plaatste en formeel geen recht had op annulering, hebben we u toch ondersteund door de bestelling te annuleren en de terugbetaling te verwerken. U zou het bedrag binnen 24 uur op uw rekening moeten ontvangen.
Wij willen benadrukken dat, ondanks recente tegenslagen, onze toewijding aan uitmuntende klantenservice onverminderd blijft. We nemen uw feedback serieus en zullen deze inzetten om onze dienstverlening te verbeteren en toekomstige incidenten te voorkomen.
We hopen dat u ons de mogelijkheid biedt om in de toekomst opnieuw uw vertrouwen te winnen. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden.