Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Op 11 december een SSD (Pm871b 256gb 2.5" sata iii) besteld waarbij aangegeven een levertijd van 2-3 werkdagen. De betaling loopt via ideal lekker vlot en krijg bevestiging van de bestelling. De levertijd is zeer slecht en je moet zelf er achteraan aangezien de status op de website ongewijzigd blijft (leverdatum een paar weken in het verleden)
Bij een vorige bestelling die maand is het wel verlopen zoals verwacht. Ik weet niet of ik hier nog eens zal bestellen er zijn meer klachten over niet voldoen (ruim over de tijd) aan verwachte levertijden

Helaas krijg ik het niet binnen de aangegeven termijn. Aangezien ik met de kerst weg was, heb ik in . het nieuwe jaar contact opgenomen. De voorraad heeft al die tijd aangegeven dat er ruim voldoende was en levertijd 2-3 dagen. De order heeft op 7 januari een zetje gekregen en zou de 10de geleverd worden. Helaas... de status op de website geeft nog steeds aan voldoen voorraad en levertijd 2-3 dagen. Op de 13 nogmaals contact opgenomen en zou hij de 15de geleverd worden.
Gelukkig is hij deze keer geleverd.

ze reageren snel op de vragen via mail. echter... uitleg waarom je 4 weken moet wachten op iets wat continue op voorraad zou zijn en een levertijd heeft van 2-3 dagen... daar wordt dan niets over verteld.

UPDATE:
Ik ben nav de review gebeld en excuses zijn geboden. Ivm wijziging van leverancier is de levertijd naar mij niet gecommuniceerd. Ik vond het prettig dat de klantenservice hier aandacht aan heeft besteed. sterretje voor de klantenservice extra

Beste duiker 1971,

Bedankt voor je review en de update van je review.

Wij vinden het vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.

Hopelijk hebben we het toch een klein beetje goed kunnen maken door even telefonisch contact met je te hebben gehad.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Alvast een fijn weekend.

Lisanne - Max ICT Webcare

De website is vrij eenvoudig te gebruiken, hoewel het invoeren van uw verzendadres problemen oplevert.

De verzendtijd voor mijn bestelling was ongeveer 2 weken, wat langer is dan geadverteerd op het moment van bestelling.

De verkeerde onderdelen werden aan mij geleverd, ik moest met mijn eigen geld betalen om ze terug te sturen, en toen zeiden ze me dat ze me niet de juiste onderdelen konden sturen! Dit duurde 6 weken!!!!!!!

Nu zijn de onderdelen die ik heb besteld met meer dan €200,- in prijs gestegen!

Update:

Ze vroegen me om contact met hen op te nemen over deze recensie, en hebben vervolgens nooit geantwoord - om de trend van goede klantenservice voort te zetten.

Beste 16X,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen.

Mogen we je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.

Karen - Max ICT Webcare

Voor de bestelling moet je een account aanmaken. Waarom is dat nodig? Wanneer je hebt besteld, krijg je een e-mail waarin eerst een snelle levering wordt gesuggereerd, maar dat betekent niets. De betaling zelf ging (natuurlijk) heel makkelijk.

Ik ben nu enkele keren ingegaan op een bijzonder goed aanbod van MaxICT. De producten waren steeds voorradig, volgens de website, tegen verschillende prijzen. Het gunstig geprijsde exemplaar was eveneens voorradig (meerdere exemplaren). Na de bestelling bleef de website aangeven dat het product voorradig was. Na ongeveer een week heb ik gevraagd waar het product bleef. MaxICT liet weten dat het product niet voorradig was. Ik heb duidelijk gemaakt dat offertes moeten worden nagekomen en dat m.i. sprake is van misbruik ban de op-is-op clausule (voor over daar een beroep op kan worden gedaan). Ik heb MaxICT gemaand te leveren, ongeacht terugbetaling van het aankoopbedrag. Tot nu toe zonder resultaat. Ik vind dat hier sprake is van bedrog. De goede aanbiedingen van MaxICT blijven (te lang?) op Tweakers staan om een grote poel clickbait te creëren.

Op mijn klacht en de maning te leveren werd niet ingegaan. Er werd ini het geheel geen antwoord gegeven op mijn klachten en vragen.

Beste xtalkprogrammer,

Bedankt voor je review.

We vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mogen we je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij, kijken het voor je na en zullen contact met je opnemen.

Mochten er verdere vragen zijn, dan horen we dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Product was volgende dag al in huis.
Product doos was wel beschadigd voordat die verzonden was.

Product doos bleek beschadigd te zijn bij aankomst. Dit bleek al zo te zijn voordat die verzonden was, dit omdat er al een brief bij zat dat de doos beschadigd was bij de verkoper. Niet aangegeven bij de aankoop maar dit verklaard het grote prijsverschil met andere verkopers

Beste luukj17,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat het product de volgende dag bij je thuis is geleverd. :-)

De doos van het product was al licht beschadigd bij ons ontvangst. We hebben het product met grote zorg voor je nagekeken en het product bleek in orde te zijn.

De sticker hebben we erop geplakt, mocht er toch iets met het product zijn of indien je niet tevreden zou zijn, dat je dit bij ons kan melden.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen we dit natuurlijk graag.

Veel plezier met je aankoop.

Fijne week.

Lisanne - Max ICT Webcare

Aangezien het product wat ik wilde nergens anders te verkrijgen was kwam ik uit op Max ICT. Mijn eerste ervaring met Max ICT ervaring was erg positief, duidelijke communicatie, op tijd geleverd en goed verpakt.
Enig minpunt was de website op het moment van bestellen, die was wat trager als andere webshops.

Na de betaling kreeg ik keurig een mail met de ordergegevens en een dag later werd ik geïnformeerd over de verwachte leverdatum. In eerste instantie had ik verwacht dat dit zou uitlopen, maar de order kwam keurig op tijd aan.
De verpakking was erg goed met voldoende opvulling en beschermend materiaal.

Beste Azbest,

Bedankt voor je review en feedback.

Jouw feedback zullen we absoluut meenemen in ons verbetertraject.

Wij zijn erg blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. :-)

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Besteld product is kapot gegaan tijdens garantieperiode maar krijg geen reactie op mijn RMA verozek. Bestel vooral ergens anders als dat kan.

Ik heb tot nu toe twee keer een RMA ingediend (voor verschilldende gevallen) en beide keren krijg ik pas reactie na bellen.

Beste sleevezipper87,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses.

Mag ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Karen - Max ICT Webcare

Terugkoppelend op mijn vorige review. Inmiddels al een maand bezig met een RMA. Erg slecht dit

Duurde 4 extra dagen zonder informatie gekregen te hebben. Uiteindelijk een verkeerd product gekregen

RMA opgevraagd. Inmiddels verwerkt (al 2 weken al) belletje heen en weer gehad uiteindelijk is er een verkeerd product opgestuurd naar me. Die zoals afgesproken met de manager (die mij 'hoogstpersoonlijk' een mailtje heeft gestuurd) geweigerd. Heb nu nog geen geld terug. Zijn nu bijna anderhalf maand verder. Heb 2 keer gebeld vandaag geen gehoor. Ook niet op mijn mails. Mag hopen dat dit vanuit nog goed komt anders moeten er volgende maatregelen getroffen worden. Heb namelijk recht op mijn geld

Beste C.schouten,

Bedankt voor je review. Onze excuses voor de vertraging. De RMA procedure is afgehandeld en het creditering proces in gang gezet. Je ontvangt vandaag meer informatie hierover vanuit mijn collega.

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen, dan horen we dit natuurlijk graag.

Nogmaals onze oprechte excuses!

Karen - Max ICT Webcare

Erg ontevreden met de service en communicatie van Max ICT, levertijden zijn niet accuraat, bij wijzigingen in de levertijd is er geen terugkoppeling. Men moet zelf actief informatie gaan opvragen bij de winkel.

De live chat is vriendelijk en reageert erg snel.

Beste Egemenox,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

Waardeloos bedrijf!!! bestel er niet!!!
Ik heb er pas een samsung telefoon gekocht en deze bleek bij aankomst niet bedoeld te zijn voor de nederlandse markt.
Er zat geen mogelijkheid op voor een nederlands woordenboek (autocorrectie)
Ik heb hiervoor contact opgezocht met maxict en die verwijzen mij dan door naar samsung (dus met andere woorden ; los het zelf maar op)
Ze hebben mij bij samsung keurig geholpen en meegekeken om het probleem op te lossen.
Het bleek dat bij dit toestel het niet mogelijk was om hier een autocorrectie met de nederlandse taal te gebruiken (waarschijnlijk poolse import)

De verzending was vreselijk belabberd,op hun site stond een levertijd van max 7 dagen. ik heb 4 WEKEN moeten wachten op het toestel!!. van hun zijde nagenoeg geen communicatie

Echte hulp bieden zij niet, en je wordt ook niet op de hoogte gehouden.
Ze antwoorden zeer slecht tot niet op je mails.

Beste vorsten,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Onze excuses hiervoor. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Zojuist is er navraag gedaan omtrent de voortgang van je retour. Mijn collega heeft je zojuist de retourinstructies toegestuurd voor een kosteloze retour.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

- 7 januari 13:42 besteld, vanmorgen 9:30 bezorgd. Dat is perfect en boven verwachting. Dank hiervoor.

- Grote doos voor een reepje ram waarbij ik moet opmerken dat de ram onderaan de doos lag met hierboven de gebruikelijke luchtkussentjes. Mocht de bezorger gooien met de doos zou de ram beschadigd kunnen raken. Dit is gelukkig niet gebeurt.
- De website van Max ICT is tergend traag. Aangezien ik mijn identifier niet bij de hand had ben ik van iDeal naar Creditcard naar Achteraf betalen gebrowsed. Dit ging niet snel. Maar aangezien google websites hier op afrekent hebben ze vooral hunzelf hiermee. Ik had geen haast.

Snel in behandeling genomen, snel verstuurd, snel ontvangen. Verpakking kan beter voor iets zo fragiels als ramgeheugen, zie mijn korte toelichting. Ik zou een kleinere doos gebruikt hebben en het product niet op de bodem van de doos leggen. Kan zijn dat dit bij vervoeren gebeurt is, maar dit bevestigd mijn punt alleen maar.

Beste HenkEisjedies,

Bedankt voor je review en feedback.

Wij zijn erg blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Jouw feedback zullen wij zeker meenemen in ons verbetertraject, dankjewel hiervoor! :-)

Mochten we je in de toekomst weer kunnen helpen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Fijne dag!

Lisanne - Max ICT Webcare

Waarschuwing: Bestel hier niet! Geen service, geen communicatie. Er zijn diverse negatieve topics die ik graag eerder had gezien.

Snelle levering van een SSD. Maar het moederbord, wat essentieel is voor een server, is tot tweemaal toe uitgesteld.

Geen communicatie en geen oplossingen. Je vraagt op de hoogte gehouden te worden, ze doen het gewoon niet. Klantenservice geeft aan via externe leveranciers te leveren. Ze hebben geen grip op de zaak. Daarom kunnen ze ook niet terugbetalen. Ze houden zich niet aan de wettelijke afspraken van herziening en levering.

De site zegt dat het product op voorraad is en binnen 2 dagen geleverd kan worden. Vervolgens na twee weken wachten en meerdere keer aan het lijntje gehouden te zijn dat het heel snel verzonden zou worden, heb ik mijn bestelling geannuleerd.

Twee keer gebeld om te vragen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten waarbij ze het voor me zouden nagaan bij hun leverancier. Nooit iets terug gehoord.

Beste rashmatash,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses dat je geen reactie hebt gekregen. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Eigenlijk precies zoals de review van Patrick J. Thoral.
Mooie lage prijs voor een speaker. Was op voorraad. Ineens moet ik 2 weken langer wachten (verwachte leverdatum is 12 dagen later dan zou moeten). Zal me niets verbazen als het product helemaal niet op voorraad was.

Ook is het product ineens meer dan twee keer zo duur geworden.

Website is overigens ook zeer traag, ouderwets en ligt er continu uit. Na ongeveer 20 keer refreshen lukt het me om in te loggen, maar elke pagina die ik daarna probeer te openen laadt niet. Kan de status van mijn order dus niet zien en kan de bestelling niet online annuleren.

Klantenservice reageert wel, maar heeft geen antwoord waar ik wat mee kan.

Update:
Ja hoor; ik ontvang zojuist een mail:

"We hebben vanuit onze leverancier te horen gekregen dat we je bestelde product helaas niet kunnen leveren."

Meteen geannuleerd en bij een Bol.com besteld. Dan maar wat meer betalen.
Doei!

Levering van een product dat op voorraad zou zijn duurt blijkbaar meerdere weken.

Geeft geen antwoord waar je iets mee kan. "We hebben je vraag neergelegd bij onze leverancier". Lekker verantwoordelijkheid afschuiven dus...

Beste opznhaarlems,

Dank je wel voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat wij je niet naar wens hebben geholpen. Excuses voor het ongemak.

Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernmummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Nogmaals onze excuses!

Karen - Max ICT Webcare

Op 5/12/2019 een monitor besteld (338,02 euro excl BTW), geleverd op 6/12/2019. Erg snel dus.

Monitor was stuk bij levering, ondertussen opgelost.

Beste playmobiel2,

Dank je wel voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de monitor defect geleverd is. Excuses voor het ongemak.

Zojuist heeft een collega contact met je opgenomen ivm de retour afhandeling.

Nogmaals onze excuses!

Karen - Max ICT Webcare

Ik heb begin december een Corsair K70 besteld. Op de website stond er in de titel EN op de afbeeldingen een QWERTY toetsenbord. Nadat het product 4 dagen te laat aangekomen was kwam ik erachter dat het een QWERTZ toetsenbord is. Ik ging als consument ervan uit dat dit gewoon een QWERTY toetsenbord is zoals aangegeven op de desbetreffende website. Uiteindelijk een retour aangevraagd. Heb hier 2 weken op moeten wachten plus zo'n 6 emails. Pakket aangetekend retour gestuurd, is aangekomen (zo'n 5 dagen geleden). Verder nog geen geld terug, of uberhaupt een bericht, belletje gekregen over deze retourzending. Net weer een mail erachter aangestuurd, ook hier zal vast 3 dagen over heen gaan. Zeer slecht dit

De verzending kostte zo'n 7 dagen terwijl er op de website staat dat het zo'n 3 dagen zou duren. Hier kan ik als consument dan ook vanuit gaan.

Ook van de klantenservice geen gehoor. Voor de live chat word je doorverwezen naar een andere afdeling. Met bellen krijg ik geen gehoor. En met emails duurt het ellendig lang voordat ik uberhaupt antwoord krijg.

Beste C.schouten,

Dank je wel voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat je retourzending nog niet volledig verwerkt is. Intern contact gehad met mijn collega's en de retouraanmelding wordt zo snel mogelijk opgepakt.

Onze excuses voor de opgelopen vertraging.

Karen - Max ICT Webcare

Ik wilde de hp omen x27 monitor bestellen. Maar met een monitor wil ik geen dode pixels. Dus ik belde van tevoren naar Max ict wat hun beleid daarin is. Na drie verschillende verhalen gehoord te hebben van drie verschillende medewerkers blijkt dat Max ict niet zelf de verantwoordelijkheid neemt bij dode pixels, maar "dat de klant dan maar zelf contact op moet nemen met HP". Oftewel ik mocht maar even een gokje nemen van (op moment van schrijven) €645 en dan maar hopen dat de monitor goed was.
Hun beleid was voor de medewerker aan de telefoon ook niet duidelijk, hierop vroeg ik meer informatie. Ik kreeg letterlijk een mail met daarin een linkje naar hun (onvolledige) algemene voorwaarden. Daar heb ik natuurlijk geen medewerker voor nodig, deze had ik zelf ook al opgezocht.

Ook op de vraag of deze monitor nu wel of geen vesa 100 support heeft was ook erg moeilijk. Volgens hun website waarschijnlijk wel (ja, dat had ik zelf ook al gelezen). Daarbij gaven ze mij het gevoel dat ik maar een vervelende klant was met deze vragen. Uiteindelijk heb ik hem dan ook niet besteld. Ik heb daarop Bol.com, Coolblue en Alternate gebeld of ze hem konden bestellen. Alternate gaf aan dat dit geen probleem was.

Drie medewerkers, drie verschillende verhalen.
Zeer weinig moeite doen voor de klant.
De klant het gevoel geven dat deze vervelend is in plaats van hulpbehoevend.
Simpelweg een mail met een link naar de voorwaarden in plaats van in te gaan op de vragen van de klant, kom op zeg..
Waardeloze klantenservice, ik heb hier nooit wat besteld, zal het ook nooit doen en raad ook iedereen af hier te kopen.

Beste Tostie1987,

Dank je wel voor je review.

Jammer dat wij je niet naar wens hebben kunnen helpen. Hopelijk heb je het gewenste product gevonden.

Karen - Max ICT Webcare

Waardeloze klantenservice niet meer van deze tijd. Telefonisch contact opnemen is als particulier niet mogelijk door fouten in de telefooncentrale. Verder normale levering en verzending.

Product was niet compatibel met mijn apparaat. Dus gevraagd voor retour. Dit moet via de website gebeuren. Volgens de informatie zou ik normaal binnen de 3 dagen antwoord ontvangen. Nu al meer dan een week geen antwoord ontvangen. Men reageert niet via de telefoon en via de chat werd gezegd dat ik telefonisch contact moest opnemen????

Beste jozakin,

Dank je wel voor je review.

Vervelend om te lezen dat uw retouraanmelding vertraging heeft opgelopen. De retourinstructies zijn naar je toegestuurd.

Onze excuses voor de vertraging.

Indien wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit graag.

Karen - Max ICT Webcare

Volgens de site was de bestelde (Dell) batterij op voorraad bij de leverancier maar de levering liep vertraging op. Na contactname met Max ICT werd ik binnen het halfuur zowel per email als telefonisch op de hoogte gebracht. Bestelling werd zelfde dag nog verstuurd. Topservice!

Het product (originele Dell laptop batterij) werd keurig verpakt geleverd. De prijs lag ook nog eens een stuk lager dan elders.
Door de drukte van de feestdagen liep de levering (per koerier) vertraging op maar is begrijpelijk.
Zeer tevreden over het ganse proces van bestelling tot levering!

Fijn dat men de moeite doet om de klant snel op de hoogte te brengen via email en dit geval ook nog eens telefonisch!

Beste ST-BE,

Bedankt voor je goede review.

Wij vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Veel plezier met de aankoop van de Dell batterij!

Karen - Max ICT Webcare

Passen t.b.v. SEO hun prijzen aan, waardoor ze goedkoper lijken dan de concurrent. Geen eigen voorraad is meestal geen probleem, maar geen up-to-date voorraadbeheer is dat wel. Dus wel wel de klant laten betalen, maar doodleuk niet leveren met een 'voorstel' een duurder product en dan meestal wel minder voordeliger dan een concurrent te leveren met bijbetaling van het prijsverschil. Na een zeer uitgebreide ervaring met binnen- en buitenlandse webshops, is dit met stip de slechtste. Waardeloos.

Bij niet kunnen leveren o.b.v. vermoedelijke opzettelijk niet functionerend voorraadbeheer. wordt een voorstel gestuurd voor een duurder product, dat uiteraard bij hen niet zo voordelig is t.o.v. de concurrent. Geen reactie op e-mail dat dit geen passende oplossing is, aangezien er een overeenkomst bestaat. Zeer onprofessioneel.

Beste Patrick J. Thoral,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het vervelend om te horen dat wij je niet naar tevredenheid hebben geholpen.

Collega's van de klantensevice hebben contact met je gehad en inmiddels is de creditering afgerond. Hopende hiermee een passende oplossing geboden te hebben.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij dit natuurlijk graag.

Karen - Max ICT Webcare

Na de bestelling te hebben gedaan in de webshop kwam het bestelde product later dan aangegeven. Helaas (mijn eigen fout) was het het verkeerde product, dus een RMA aangevraagd voor het retourneren. Hier heb ik zelf achteraan moeten gaan omdat er geen reactie kwam vanuit Max ICT. Vervolgens ontvang ik de RMA per mail met de vermelding dat zij genoodzaakt zijn hiervoor 15% restockingfee te berekenen, belachelijk! Ik heb dit nog nooit eerder bij een webshop gehad.

Het bestelde product kwam later dan aangegeven, tevens zat er geen track & trace code bij (dat is wat onhandig).

De klantenservice reageert wel snel op e-mails, maar als je via de site een vraag stelt reageren ze niet. Je moet er dus zelf achteraan.

Beste pg7285,

Bedankt voor je review.

Wij hanteren de scherpste prijs mogelijk en dit kunnen wij alleen door bepaalde diensten niet vooraf door te berekenen in de prijs . Zo betaal je alleen voor een dienst als je er gebruik van maakt.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij dit natuurlijk graag.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops