Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Mijn ervaring is dat je hier alleen moet bestellen, als het gewenste artikel direct leverbaar is., in andere gevallen valt de levertijd altijd tegen.

Levering was op tijd en goed verpakt.

Beste jflipsen,

Bedankt voor je review en je vertrouwen.

Jammer om te zien dat we je (eerder) niet naar wens hebben kunnen helpen. We zijn ontzettend hard bezig om dit te verbeteren. Gelukkig hebben we je levering op tijd en naar wens bezorgd. :-)

Lisanne - Max ICT Webcare

Na een voorspoedige behandeling van de order, kwamen we er achter dat de bestelde kabels niet nodig waren omdat deze al bijgeleverd waren in de doos van de schermen die we besteld hadden. De retour verwerking hiervan is uitstekend afgehandeld door medewerker Chiara. Onze dank hiervoor.

Nadat de bestelling geleverd was, werd duidelijk dat de doos met beeldscherm ook HDMI kabel bevatte. Dit was voor mij in de eerste instantie niet duidelijk. De aanmelding en afhandeling van de retour van de bijbestelde kabels is dan ook uitstekend en met goede zorg afgehandeld door Chiara. Veel dank!

Beste johannesvdd,

Bedankt voor je review.

Wij zijn erg blij om terug te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. :-D

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit natuurlijk graag.

Veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

Antwoord op mail duurt lang, beloofde levertijd was 1 tot 3 dagen, duurde uiteindelijk 2 weken. Als je naar verduidelijking omtrent de levertijd vraagt, hebben ze geen flauw idee wanneer het aan zal komen - standaard is het antwoord "het is van de leverancier naar ons onderweg". Vaak gebeld, want op email krijg je geen of laat antwoord. Prijzen zijn niet slecht, maar levertijd is verschrikkelijk en de klantenservice laat veel te wensen over.

Max ICT, je hebt een schop onder je hol nodig, doe eens wat.

Levering was veel te laat, 2 weken ipv de vermeldde 1 tot 3. Tussendoor hebben ze geen informatie om je op de hoogte te houden. Verwachtte leverdatum wordt omhoog geschroefd als hij verstreken is en je begint aan de bel te trekken.

Ze geven maar weinig informatie. Antwoord op email duurt érg lang, en is niet informatief, per telefoon is ook niet om over naar huis te schrijven.

Beste illusiones

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses.

Mogen we je vragen een email te sturen naar de webcare@maxict.nl inbox met vermelding van deze review en je ordernummer. Dan nemen we graag contact met je op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Karen - Max ICT Webcare

alles zeer vlot verlopen en volgens verwachting en zeer concurrerende prijzen wat niet onbelangrijk is

zonder oponthoud, zelfs in crisistijd

Beste Goodi,

Bedankt voor je goede review.

Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen.

Heel veel plezier met je aankoop. Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen wij dat graag.

Fijne weekend!

Karen - Max ICT Webcare

Gisteren een laptopje voor mijn dochter besteld met bijbehorende beschermsleeve. Voor 16:30, volgende dag in huis. Vanochtend ben ik toch maar eens wat reviews gaan bekijken of tweakers en schrok van de hoeveelheid negatieve reviews.

Enigszins bevooroordeeld ben ik in mijn account bij Max ICT gaan kijken naar de verwachte track en trace en tot mijn grote verbazing stond er dat de laptop pas maandag de 30e geleverd zou worden en de sleeve 4 april. En dat terwijl op de site de sleeve ruim voorradig zou zijn.

Ik heb dus al enigszins geïrriteerd gebeld met de klantenservice en gesproken met Matthijs. Vriendelijk te woord gestaan, ondanks dat ik kenbaar maakte niet echt vertrouwen in de service te hebben. Hij zegde toe later in contact te treden met een update.

Tot mijn verrassing ging een half uur geleden de deurbel: de laptop werd uitgeleverd. Mijn veronderstelling as niet goed en dus nog even terug gebeld om mijn excuses uit te spreken. De sleeve komt als het goed is volgende week, maar die vind ik minder belangrijk dan de laptop voor mijn dochter.

Max ICT: de enige tip die ik geef is het up-to-date houden van de voorraad op de website en de levertijden in de orders goed bij te houden. it bespaart een hoop onnodige frustratie voor beide kanten.

Los van de onjuiste informatie in de status van de order is de levering snel en de verpakking prima geweest.

Vriendelijk en begripvol. Alleen is het jammer dat vaak de leveranciers worden aangewezen waar de producten vandaan komen. Knip dat er tussenuit en de klantenservice is prima. Als klant doe je immers zaken met Max ICT en niet met de leveranciers.

Beste Jobbleeker,

Bedankt voor je goede review.

Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen en dat je goed te woord bent gestaan door Matthijs. Dank je wel voor de tips, die nemen we graag mee in ons verbeterproces.

Heel veel plezier met je aankoop.

Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan horen wij dat graag.

Fijne weekend!

Karen - Max ICT Webcare

Hier besteld omdat de laptop die ik nodig had (andere was deaud gegaan) de volgende werkdag (vrijdag) geleverd zou kunnen worden. In de loop van de volgende dag bleek al dat de levering maandag pas zou zijn. Erg vervelend aangezien ik niet aan het werk kan. Maandag nog steeds geen verzendgegevens bekend. Maar eens gaan bellen. Men zou het gaan nakijken voor me maar helaas niets terug gehoord. Vervolgens weer gebeld en toen kwam het hoge woord eruit. De vervoerder was het pakket kwijt. Ik zou op de hoogte gehouden worden. Een dag later, weer gebeld. Deze keer wordt er direct gebeld met DHL. Uitlevering de volgende dag (ondertussen is het woensdag). De volgende dag (nog steeds geen tracking gegevens) weer gebeld. Tracking wordt opgevraagd en krijg ik per mail (spoiler alert: nooit gekregen). Donderdag middag: Halleluja Een bezorger van DHL.Mijn conclusie: ondanks alle beloftes van MaxICT communiceren ze niets terug. Ik kom hier niet meer terug...

Pakket zou kwijt geweest zijn maar de verstuurdatum van het pakket was een dag voor de uiteindelijke aflevering.

Er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Communicatie moet je zelf achteraan blijven zitten.

Beste Marcel.de.Haas

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen.

Ik heb het een en ander voor je nagekeken, maar er bleek een fout te zitten in je mailadres waardoor de communicatie per mail niet bij je aankwam. Onze excuses voor het ongemak. Dit had niet mogen gebeuren.

Karen - Max ICT Webcare

Communicatie is slecht op simpele vraag dagen wachten, op site zeggen 4 a 7 werkdagen wat dus gewoon niet klopt.

Nu dus weer met webcare, dus mail je ze en hoor je nu al weer 24uur niets.

Beste devil-strike,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te zien dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vertraagde communicatie.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review, je ordernummer en een klachtomschrijving? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik heb nu een aantal keer besteld bij Max ICT en dat gaat altijd goed. Bezorging op tijd, product netjes ingepakt, totaal geen klachten.

Bezorging op tijd, product netjes ingepakt.

Beste Zelos1977,

Bedankt voor je review.

Dankjewel dat je al een aantal keren bij ons hebt besteld. Fijn om te horen dat we je naar wens helpen. :-D

Heel veel plezier met je aankoop.

Mochten we weer iets voor je kunnen doen, dan weet je ons te vinden. :-D

Tot de volgende keer.

Fijne dag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Communicatie is bagger. Ze zeggen dat ze mailen maar ze mailen je vervolgens niet terug.

Ik heb bij deze leverancier een scherm besteld. De levertijd op dit scherm was volgens hun (toen ik hem kocht) 1 tot 3 werk dagen. na een tijdje kon ik via hun klant portaal zien dat het iets uitliep naar 5 werkdagen. daarnaast stond er nu bij het product 4 tot 7 werk dagen.

Ik heb toen contact met Max ICT opgenomen wat de status was van mijn bestelling. Ze zeiden dat ze het gingen uitzoeken en dat ze het terug zouden koppelen via een mail. Dus ik heb gewacht op de mail. Volgende dag zag ik tot mijn schik dat de bestelling geannulleerd was. Ik heb toen telefonisch contact met Max ICT opgenomen. toen kreeg ik te horen (na 6 werk dagen wachten) dat het waarschijnlijk nog vier werkdagen zou gaan duren. Ik heb hier nooit een mail van ontvangen.

Beste wilbertus,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend te zien dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses dat je geen terugkoppeling hebt gekregen. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik was huiverig door de vele negatieve shop reviews. Vaak ging het daarbij echter over producten die bij de leveranciers van Max ICT op voorraad zouden zijn en niet hun eigen voorraad. De monitors die ik wilde hebben stonden echter gewoon op voorraad in Tilburg. Nog even overwogen om ze te gaan halen voor extra zekerheid, maar in deze tijd van Corona is dat natuurlijk niet verstandig.

De verzending ging soepel en via de mail kwamen er regelmatig status updates. Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten werd het leveren op de dag na bestellen gewoon waargemaakt.

Beste Pulp,

Bedankt voor je review en vertrouwen! Wij zijn erg blij dat je bij ons je bestelling hebt gedaan. :-D

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen je veel (werk)plezier met de monitoren.

Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Voor 1630 besteld volgende dag in huis. Helaas is 1624 alsnog te laat. Mail gestuurd. Zou 1 dag later zijn maar helaas ook niks. En dan om een review vragen terwijl je het product nog niet hebt ontvangen.....

Maak niet 2x een belofte die je niet nakomt.

Beste Rougelnc,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor het ongemak.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het direct voor je na.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik koop veel via internet. Natuurlijk heb je wel eens vertraagde leveringen. Ook van andere zeer bekende internet bedrijven, maar een levertijd van 2 maanden en het stelselmatig niet nakomen van telefonische afspraken ...? nee. Dat heb ik nog nooit zo meegemaakt Fijn dat anderen gelukkiger zijn geweest, maar als ik zelf niet 3 keer gebeld had was ik gewoon mij geld kwijt geweest.

Ik heb 7 Dec 2019 een interface voor mijn laptop besteld en 59 Euro afgerekend. Volgende dag, 8 Dec, krijg je 3 (!) mails over je product. De 3e dag (9 Dec) nog een mail over de verwachte levertijd: 17 Dec! Dat is 10 dagen na de betaling voor een gangbare interface. Je raadt het al: het artikel kwam niet op de 17e en ik moest zelf bellen en informeren wat de reden was.
Drie keer (!) werd gezegd door de telefoon dat de medewerker (of een collega) er direkt achteraan zou gaan en ik teruggebeld zou worden. Niet dus. Op 3 Jan dan een excuusmail over de gebrekkige communicatie, maar ook info over dat het artikel door een andere leverancier geleverd gaat worden, maar er ontbrak nog een annulering van de eerste. Daar hoef ik toch niet op te wachten?
Na het laatste telefonisch contact verzekerden zij mij de levertijd van 10 Feb 2020. Ik heb zelf om een bevestiging per mail gevraagd en gekregen.
Het artikel is uiteindelijk op woensdag 12 Feb 2020 binnen gekomen.

Ik vind het heel slecht als stelselmatig (tot 3 keer toe) er tegen mij gezegd wordt, dat ze er direkt mee aan de gang gaan, of dat iemand anders er al mee bezig is, en ik later op de dag een update krijg, en dan ... wordt er gewoon niet teruggebeld.

De mensen aan de telefoon zijn heel begripvol en correct, maar daar schiet je als klant natuurlijk he-le-maal niets (!) mee op.

Beste Brandosi,

Dank je wel voor je review. Vervelend om te lezen dat we je niet naar wens hebben geholpen en je product met zoveel vertraging is uitgeleverd. Onze excuses hiervoor.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij en nemen graag contact met je op.

Karen - Max ICT Webcare

Product via de webshop besteld en ik kon het een paar uur later al ophalen.

Direct te woord gestaan via de chat met antwoord op mijn vragen.

Beste rob8x,

Dankjewel voor je goede review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Karen - Max ICT Webcare

Erg goedkoop, snel geleverd, doen gewoon wat er belooft wordt, daarnaast ook erg handig dat je kan switchen tussen prijzen inc / exc btw (voor de beeldvorming: ik heb m'n eigen bedrijf).

Beste sandr,

Dankjewel voor je 5-sterren review! :-D

Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Lisanne - Max ICT Webcare

Zie opmerking bij klantenservice. Goede service, snel geholpen. Prettig contact met de verkoper aan de telefoon.

Vandaag een laptop besteld. Werd terug gebeld dat deze op status 'hold' was gezet vanwege een ongebruikelijke (Duitse) toetsenbord indeling. Er werd hulp geboden bij het vinden van een alternatief. Dit noem ik service!

Beste twespitall,

Dankjewel voor je review.

Woehoe! 5-sterren. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee.

Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit graag.

Voor nu een heel fijn weekend!

Lisanne - Max ICT Webcare

Bedrijf gevonden via Tweakers. Ik zocht de laagste prijs voor een bepaalde TV en dat is prima gelukt. Vond nergens een goedkopere (ook niet buiten Tweakers om). Snelle levering binnen 1 dag, de laagste prijs en geen verzendkosten.

Netjes en snel door besteller GLS afgeleverd achter de voordeur. Werd goed op de hoogte gehouden door zowel Max ICT als GLS.
Ik zou niet weten wat hieraan verbeterd zou kunnen worden.

Beste MB54,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! :D

Wij wensen je veel kijkplezier! En mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Wisselende ervaring maar wel met een stijgende lijn. Voorheen was het een drama met het niet voorradig zijn van items en de slechte afhandeling , tegenwoordig gaat dat wel beter.

Wanneer op voorraad dan gaat het verzenden wel goed.

In het verleden echt ruzie mee gehad nu gaat het steeds iets beter....

Volgens website 8 producten in voorraad leverancier. Levering binnen 4-7 werkdagen. Besteld, betaald en bevestigd. Na een dag krijg je een email dat het product een onbekende levertijd vanuit de fabrikant heeft. Helaas kan men daarom niets zeggen over een mogelijke levertijd. Uiteraard kijken ze graag mee naar een alternatief.

Op zoek naar alternatieven bleek ook dat het product door dezelfde webshop tegen verschillende prijzen verkocht wordt. In de Gaming Gear categorie (link vanaf tweakers.net) is het product 10% duurder dan in de Hoofdtelefoon categorie (link vanaf hardware.info).

Na melding dat mogelijke leverdatum onbekend is worden voorraad en levertijd van het betreffende product in de webshop niet aangepast.

Bij annulering van de order werd aangegeven dat bevestiging van annulering plaats zal vinden NA reactie van leverancier.

Met andere woorden: advertentie is waarschijnlijk een lokkertje. Bij voldoende bestellingen/klanten die blijven wachten worden producten ingekocht bij fabrikant met een langere levertijd dan aangegeven. Wanneer een klant niet wenst te wachten zoeken ze uiteraard graag mee naar een alternatief dat wel op voorraad is.

Aangegeven voorraad in webshop is dus NIET per definitie voorraad waar Max ICT per ommegaande over kan beschikken.

Update 12-03-2020
Medewerker van de klantenservice nam telefonisch contact op. Bood excuses aan voor het ongemak. Schijnbaar is er een artikelnummer verwisseld in het systeem. Kreeg de optie om order door te laten lopen en het product toch nog binnen 4-7 dagen te ontvangen. Hiervan geen gebruik gemaakt. Toegezegd is dat het volledige bedrag gecrediteerd wordt op vrijdag 13-03-2020.

Update 13-03-2020
Als beloofd heb ik vandaag de creditfactuur ontvangen en is het bedrag volledig terugbetaald. Voorraad is schijnbaar weer op peil, want leverdatum en voorraad in webshop zijn ongewijzigd.

Toetsenbord was binnen een half jaar kapot. RMA Aanvraag gedaan en de mededeling ontvangen dat er extra kosten (kunnen worden) gerekend. Omdat het toetsenbord €50 was, maar van het retourneren afgezien. Ik ga niet gokken op vage onderzoekskosten of iets dergelijks. Zeker gezien de slechte reviews hier. Elders een vervangend toetsenbord besteld. Bestel hier nooit meer.

Potentieel vage handling fees in plaats van het netjes oplossen.

Beste Marcus,

Bedankt voor je review en feedback.

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wat vervelend om te horen dat je toetsenbord binnen een half jaar kapot is gegaan. :-(

Zojuist heb ik navraag gedaan bij mijn collega. Wij werken met leveranciers welke onderzoekskosten in rekening brengen, indien het product niet defect blijkt te zijn. Als je toetsenbord daadwerkelijk defect is, zullen deze kosten niet in rekening worden gebracht.

Je kunt het toetsenbord aan ons retouren, zodat wij het netjes voor je kunnen oplossen.

Mocht je verdere vragen hebben, dan horen we dit natuurlijk graag.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

muis besteld bij MAX ICT en deze betaald via ideal en direct een bevestiging ontvangen. helaas na 5 dagen nog geen reactie van MAX ICT. Heb zelf maar gebeld en ze geven aan dat de muis nu duurder is geworden en dat ik alleen tegen een meerprijs de reeds bestelde en betaalde muis willen leveren. helaas hebben ze dit niet zelf procactief gemeld maar moest daar zelf achteraan anders was ik nog bij de brieven bus aan het wachten. nu wacht ik weer meer dan een week om mijn geld terug te krijgen. hiernaast heb ik ook telefonisch mijn beklacht gedaan en resulteerde in een waardeloos gesprek met een onfatsoenlijke medewerker. dus nooit meer Max ICT voor mij.

precies wat je verwacht van dit type internet winkels willen alleen scoren en geven niets om hun klanten.

Beste bitsandbites,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om terug te lezen dat we je niet naar wens hebben geholpen. Onze oprechte excuses voor hoe het is gelopen.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops