Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Beste C,

Toen ik de klantenservice belde met vragen over diverse componenten die ik nodig heb voor mij nieuwe pc, werd ik erg goed geholpen door je.

Zonder er zelf achterna te hoeven werd er voor mij uitgezocht wat ik nodig had en werd er eerlijk gecommuniceerd wanneer er iets niet zeker was.

Dit beviel me erg goed en heeft me geholpen de informatie te krijgen waar ik naar zocht, ondanks dat ik blijkbaar de afdeling sales had moeten hebben hiervoor haha.

Beste C,

Op 2 september heb ik een Apple MXQT2N/A toetsenbord besteld, waarbij duidelijk werd aangegeven dat het product op voorraad was en dezelfde dag nog zou worden verzonden. Dit bleek echter verre van waar te zijn.

Op 5 september, zonder enig teken van levering, nam ik contact op met Maxict en sprak met Martijn. Ik uitte mijn frustratie en vroeg om de bestelling te annuleren. Desondanks werd het product op 10 september alsnog geleverd – een volle 8 dagen na de beloofde verzenddatum.

Ik heb vervolgens een RMA aangemaakt om het product terug te sturen, maar tot mijn verbazing moest ik zelf de retourkosten betalen. Dit is absoluut onacceptabel, zeker gezien het feit dat het product niet eens verzonden had mogen worden na mijn annulering.

Vandaag, 19 september, heb ik opnieuw contact opgenomen en dit keer met Remco gesproken. Tot mijn verbijstering werd ik behandeld met ongekende onbeschoftheid. Remco was ronduit onbeleefd en respectloos. In al mijn jaren als klant bij verschillende winkels, heb ik nog nooit zo’n slechte behandeling meegemaakt.

Deze ervaring heeft mij diep gefrustreerd en teleurgesteld. Maxict heeft niet alleen nagelaten om hun beloften na te komen, maar ook geen enkele poging gedaan om enige vorm van acceptabele klantenservice te bieden. Ik raad anderen sterk aan om twee keer na te denken voordat ze iets bij dit bedrijf aanschaffen.

De verzending van mijn bestelling was ronduit waardeloos. Op 2 september bestelde ik een Apple MXQT2N/A toetsenbord, waarbij expliciet werd aangegeven dat het product op voorraad was en dezelfde dag nog zou worden verzonden. Dit bleek absoluut niet het geval te zijn. Zonder enige communicatie of updates over de status van mijn bestelling, ontving ik pas op 10 september het product, wat acht dagen later is dan de beloofde verzenddatum.

De klantenservice was een grote teleurstelling gedurende het hele proces. Op 5 september, nadat mijn bestelling niet was aangekomen, heb ik contact opgenomen met Maxict en gesproken met een medewerker genaamd Martijn. Ik gaf duidelijk aan dat ik de bestelling wilde annuleren vanwege de vertraging. Ondanks deze duidelijke communicatie werd mijn verzoek genegeerd, en het product werd alsnog op 10 september verzonden.

Daarnaast heb ik op 19 september opnieuw contact opgenomen en gesproken met Remco. Deze medewerker was buitengewoon onbeleefd en toonde totaal geen begrip voor mijn situatie. Hij was brutaal in zijn houding en liet duidelijk merken dat hij geen interesse had om mijn probleem op te lossen. In plaats van hulpvaardig te zijn, maakte hij de situatie alleen maar erger door zijn gebrek aan respect en professionaliteit.

Dit niveau van klantenservice is volstrekt onacceptabel. Als klant verwacht ik serieus genomen te worden, vooral wanneer een fout volledig aan de kant van de winkel ligt. Maxict heeft zowel in de communicatie als in de behandeling van mijn klacht zwaar gefaald.

Bestelling plaatsen ging prima.
Ik heb 2x een 3 pack lian li fans besteld en 2x losse lian li fans.
Volgens de site is/was er ruim voldoende op vooraad. Niets bleek minder waar. Ik ben inmiddels ongeveer 2 weken verder een hoop geld kwijt en niets ontvangen.

Tip
Bestel ergens anders.

Op de site zelf zie ik de verzend datum steeds verder schuiven. Maar er wordt niets verzonden. En geen track and trace of dergelijk.

Bellen met de klanten service zijn vriendelijke nette mensen maar leverd weinig op. Ze wachten op de leverancier terwijl op de site staat dat ze zelf vooraad hebben.
Je krijgt 0 updates per mail.

Ik had hier een racing seat besteld omdat het toch 40 euro goedkoper was dan bij andere bekende winkels.
Aangezien het hier om een dropshipper gaat ging ik er niet vanuit dat ik snel iets binnen zou hebben maar ik had wel verwacht dat er iets van status updates zou zijn. Jammer genoeg is dat niet zo. Verwachte levertijd ging voorbij dus ik een mail gestuurd, antwoord terug dat ze gingen vragen waar mijn bestelling bleef.
Weer een week later maar weer eens een email gestuurd maar hier werd niet op gereageerd.
Daarom vandaag maar telefonisch de order geannuleerd omdat er dus nog steeds niets verzonden was.
Wel snel en netjes geholpen trouwens dus daar kan ik niets negatiefs over zeggen. Het probleem is gewoon dat ze geen duidelijke info kunnen geven over de order dus is het gewoon wachten op iets. Dan maar iets meer betalen en bij Megecco gewoon de volgende dag het pakket hebben

zie hierboven. Je krijg totaal geen informatie over je bestelling. Na 2 weken bleek er bij mij nog steeds niet verstuurd te zijn en dat is toch wel een beetje raar.

Eerst mail werd snel beantwoord. Tweede mail niet maar per telefoon wel heel netjes geholpen

Ik heb in februari een MSI VENTUS GeForce RTX 4080 SUPER 16G 3X OC NVIDIA 16 GB GDDR6X gekocht bij deze zaak en nog geen half jaar later ging het kapot. Vervolgs teruggestuurd maar verder geen bericht meer gehad behalve dat het nog bij de fabriekant ligt voor de reparatie.
Meerdere malen gevraagd naar update en kreeg geen gehoor meer. Na 30 dagen zit ik nog steeds uitzichtloos op mijn kaart te wachten. Winkel biedt geen enkel oplossing wat betreft een vervang- of leenkaart. Van zo'n groot winkel had ik meer verwacht. Ik ga er ook geen nieuwe aankopen meer doen.

Klantenservice kan net zo goed een chatbot zijn. Die deed niks voor mij.

AMD CPU besteld. 524 op voorraad volgens de website. Vandaag besteld morgen in huis. 14 dagen later nog niks ontvangen. Geen antwoord op mijn vraag waarom ik zo lang moet wachten, helemaal niks. Dramatische ervaring. Dus telefonisch geannuleerd en maar ergens anders besteld. Goedkoop is duurkoop toch maar weer.

De bestelling is nooit verzonden ondanks dat er genoeg voorraad was, dus erg slecht.

Het annuleren was snel gedaan. Geen excuses, maar ook geen onderbouwing waarom het zo was gegaan. Het leek alsof het vaak gebeurde.

Prijzen lijken scherp, maar klantenservice is onbestaande en levertijden kloppen voor geen bal. Intussen wacht ik al een maand op de helft van mijn bestelling die uiterlijk binnen 3 werkdagen zou worden geleverd.

Producten die ik heb besteld zouden uiterlijk binnen de 3 werkdagen worden geleverd. Intussen zijn we een maand verder en ik wacht nog steeds op de helft van mijn bestelling.

Support al meerdere keren proberen bellen maar krijg hen nooit aan de lijn, op de verschillende emails die ik reeds gestuurd heb ik intussen op 1 een persoonlijk antwoord gehad; dat ze ondanks hun inspanningen nog niks van hun leverancier hebben gehoord.

Reeds beschreven hierboven bij verzending, trage support die niet echt bereikbaar is per telefoon en via email of wel niet antwoord, een automatische reply stuurt en soms na herhaaldelijk aandringen je toch van antwoord voorziet waar je niet geholpen met bent.

Een NAS gekocht bij MaxICT. De koop verliep zoals je verwacht op een gemiddelde webshop.

Bij de bestelling werd een kopieerheffing toegevoegd aan het aankoop welke niet van toepassing was (er zat geen schijf in de NAS). Na het melden werd gemeld dat dit een configuratie fout was. Dit (kleine) bedrag heb ik trouwens niet terug gekregen.

Product was verstuurd via GLS. Persoonlijk heb ik lang de voorkeur gehad voor PostNL omdat die in mijn regio een iets beter service leverde. Maar dat was verder geen probleem, product werd netjes afgeleverd.

Binnen de garantie periode stopte een van de netwerkpoorten (NAS heeft 3 poorten) met goed functioneren. Omdat ik nog garantie had de NAS opgestuurd ter reparatie. Er werd gevraagd voor het serienummer voor de verzending, na dit gedaan te hebben mocht ik de NAS opsturen ter reparatie.
Na ontvangst kreeg ik te horen dat de NAS niet bekend was bij hun leveranciers. Na discussie werd de NAS alsnog opgestuurd naar de leverancier. Na bijna een maand kreeg ik te horen dat de NAS niet gerepareerd kon worden, ik zou de NAS terug ontvangen en voor de defect werd een €50 coulance aangeboden. Omdat deze NAS nergens meer leverbaar was had ik die geaccepteerd.

Na de NAS te hebben ontvangen bleek de adapter te missen, de stroomkabel en NAS waren wel aanwezig. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik te horen dat ze mijn adapter niet meer hadden, en dat ik al €50 had ontvangen hiervoor. Waardoor ik verder geen aanspraak meer kon maken op garantie; aangezien de coulance regeling van toepassing was.
Heb na veel discussie een melding gedaan bij Qhops; die je eigenlijk weer hetzelfde proces in sturen. Uiteindelijk met MaxICT weten te regelen dat ik zelf een vervangende adapter kon bestellen en ze deze zouden betalen.
Van start van deze discussie tot het punt dat ik mijn NAS weer kon gebruiken heeft ongeveer 8 maanden geduurd.

Hoewel ik (soms met moeite) contact had en ik uiteindelijk mijn NAS weer (in defecte staat) kan gebruiken heeft het hele proces veel te lang geduurd en veel moeite gekost. MaxICT gaf mij het gevoel een ongewenste klant te zijn en dat ik geen recht zou hebben op garantie.
Van al mijn RMA's ooit bij webshops is deze van MaxICT de nummer 1 in slechte afhandeling. Het kan vast slechter maar met andere webshops heb ik veel betere ervaringen. Dat vind ik jammer want nu heb ik het gevoel dat ik nooit meer iets bij deze webshop wil bestellen.

Bestelling geplaatst voor een Meta Quest 3

Was goed gegaan volgende dag mogen ontvangen goed verpakt etc. Dus ik kan me niet helemaal vinden met de negatieve reviews van hier…
Heeft me wel doen motiveren om contact met hun te zoeken om de status van het product en hebben mij snel te woord gestaan maar was niet nodig geweest

Van mij krijgen ze in iedergeval een voldoende

Goed, zijn hun woord nagekomen pakket is de volgende dag binnen gekomen…

dat te hebben gezegd zou ik het hebben gewaardeerd mij te voorzien van een track trace code bij het plaatsen van de bestelling was uiteindelijk om 16:30 gearriveerd

Enkel bedoeld als opbouwende kritiek

Ze hebben netjes binnen de dag gereageerd
Dus geen probleem

Aantrekkelijke prijzen op sommige artikelen, maar bestellen is een gok. De geadverteerde levertermijn moet je niet vetrouwen. Als je iets nodig hebt/wilt binnen de 2 dagen, bestel dan best elders.

Ik bestelde een toetsenbord dat er de dag erna zou zijn. Uiteindelijk werd het 4 dagen later en kreeg ik nooit een verzendupdate, maar kreeg ik wel mijn toetsenbord aan een (iets) lagere prijs dan bij alternate.

ik kreeg nooit een update, nooit een track & trace code, niets. Communicatie is maw ondermaats.

Product besteld wat op voorraad stond maar na twee dagen nog steeds niets gehoord. Mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. Pakket inmiddels wel ontvangen maar blijft heel vervelend als je een klant iets beloofd en vaart op de levertijden die op de website staan en dan niet kan leveren omdat er toch iets fout gaat.

Nog steeds mijn order niet ontvangen terwijl deze wel op voorraad stond.

Mailtje gestuurd maar krijg helaas geen antwoord. Vreemd kan me herinneren dat de server vroeger beter was.

Samenvatting: defect product geleverd. Na 3 maanden nog steeds geen oplossing.

Eind mei defecte Kobo Stylus 2 geleverd gekregen (werkte alleen zolang hij aan usb-c draad hing). E-mail gestuurd om te vragen wat wijsheid is: niet beantwoord.

Daarom maar RMA ingediend, met verzoek om creditering. Stylus op eigen kosten teruggestuurd.

Vervolgens niks meer gehoord (status RMA sinds medio juni: "Nieuw(e) product(en) voor je in bestelling , de levering wordt verwacht binnen 7 dagen.").

Begin juli gebeld, geld zou gecrediteerd worden.

Eind augustus nog steeds geen geld op rekening. In gesprek eind augustus wordt gemeld dat eind juni door de leverancier een nieuw product zou zijn gestuurd (ipv. creditering). Nooit ontvangen. Ook nooit email over gehad. Ook geen track en trace code.

Max-ICT gaat contact opnemen met leverancier en pakket onderzoek opstarten. Dat moet ik afwachten.

Voor mij geen Max-ICT meer.

Op 23 Juli hier een Canon CP1500 besteld omdat deze volgens de pricewatch het goedkoopste zou zijn en volgens de site op voorraad was en binnen 1-3 werkdagen geleverd zou zijn.

Op 30 Juli nog geen pakket ontvangen en niks van de winkel gehoord, hierop contact opgenomen via de mail waar mijn bestelling blijft.

Op 31 Juli een mail terug dat ze de status opgevraagd hebben bij de leverancier.

Op 3 Augustus weer een mail gestuurd met de vraag waar mijn product blijft.

Op 5 Augustus een mail terug dat de zending vertraging heeft opgelopen vanuit de leverancier.

Op 8 Augustus is er nog niks geleverd en heb ik een verzoek gedaan om mijn geld terug te krijgen.

Op 9 Augustus kreeg in eerst om +/- 11 uur een verzendbevestiging, gevolgd door een mail om +/-15:00 uur mijn annuleringsbevestiging.

Op 12 Augustus heb ik mijn geld terug ontvangen.

Mijn advies, bestel hier niet.

Gezien er geen product geleverd is kan ik hier ook geen positieve review aangeven.

Klantenservice reageert redelijk snel op email en het terugstorten gaat binnen de aangegeven 5 dagen. Antwoord alleen niet op alle vragen die er gesteld worden.

Geen eigen voorraad, prentenderen dat dit wel zo is.
Leveren niet en communcieren uiterst slecht.
Zit al bijna 2 maanden op mijn product (Powerbank) te wachten.

Omdat ze zelf geen eigen voorraad hebben wordt de bestelling naar mijn inzicht direct verzonden vanaf eigen leverancier waardoor ze dus ook slecht inzage hebben in de verzending. Laat nu net deze mis gegaan zijn. Hier kunnen ze dus eigenlijk geen fatsoenlijk onderzoek naar doen....

Slecht contact. Denken niet mee of in oplossingen en het blijft lange tijden stil.

Eigenlijk maar een woord voor: oplichters. Maanden geleden mijn defecte Eufy plus Homebase geretourneerd. Deze zou naar de leverancier gestuurd worden. Na meerdere keren gevraagd te hebben ligt hij blijkbaar nog steeds bij de leverancier.

We zijn nu 6 maanden verder en ik heb mijn Eufy nog steeds niet terug. Ook heb ik geen (deel) van mijn geld terug gekregen. Je krijgt gewoon geen reactie. Schandelijk. 180 euro weg!!

Na het retourneren is de bestelling bij de verkoper aangekomen. Echter hebben wij het product hierna nooit meer terug ontvangen.

Reageren niet of maanden later. Tevens valse beloftes. Eigenlijk geen klachtenregeling

Dit is weer een wederverkoper van allerlei derden partijen met zelf geen voorraad.
De voorraad en levertijd op de eigen website is dus op niets gebaseerd.
Telefonisch kan je ook een sneer krijgen.

Een product goedkoop aanbieden om bovenaan de vergelijkingen naar voren te komen, maar vervolgens het product niet willen, of kunnen, leveren voor die prijs. Deze informatie kwam pas naar voren toen ik zelf meerdere malen geprobeerd heb contact op te nemen met hen.

Max ICT probeerde mij toen een ander product aan te smeren, uiteraard wel tegen bijbetaling (2 keer het bedrag dat ik al had betaald), en deed moeilijk toen ik aangaf de bestelling te willen annuleren. Het heeft mij meerdere weken gekost om m'n geld terug te krijgen.

Klantenservice bestaat niet, het is een partij die je probeert op te lichten, inclusief de "klantenservice".

Wat een vervelende ervaring heb jij gehad, BoerBart!

Graag kijken we nog graag mee waarin we in dit hele verhaal kunnen verbeteren. Zou jij de gegevens van je bestelling willen doorsturen naar ons op webcare@maxict.nl?

MB - MaxICT

customer service bestaat niet
2tb ssd gekocht en binnen twee jaar gecrashed.
na een maand nog steeds geen antwoord

klanten service meerdere keren gemaild zonder antwoord of reactie
op 12 juni eerste mail gestuurd zonder antwoord

De betaling was allemaal makkelijk, producten werden wel een voor een verzonden, en hier zit het risico dus... 1 van de 4 pakketten loos/beschadigd, maand later zelfde schuitje.

Waar is mn 4de product die ik heb betaald maar niet hebt ontvangen?

3 van 4 producten goed aangekomen, 1 beschadigd volgens DHL en nooit afgeleverd, retour gestuurd maar dit is al 3 weken dezelfde status en het pakket is loos. DHL wijst naar webshop, en de webshop reageert niet.

MaxICT negeert de klant.

Waar is de oplossing? Ik wil of mn geld terug, of een nalevering.

Op 27 juni een product besteld dat op voorraad zou moeten zijn. Enkele dagen levertijd. Op 2 juli nog niks gekregen, zelfs geen track & trace. Maar eens gebeld: "Ja, ik had inderdaad verwacht dat hij al lang opgestuurd zou moeten zijn. Ik ga de status opvragen bij de leverancier." Twee dagen later nog niks gehoord. Maar weer gebeld. Het verhaal was nu dat de leverancier nog niks had laten horen. Product bij een andere leverancier (van Max) besteld en die zou binnen 3 werkdagen binnen zijn. Op 18 juli weer gebeld omdat ik niks gehoord had. Ik zou diezelfde dag wat horen. Weer een afspraak die niet nagekomen is: de dag daarna kreeg ik een mail, dat het tot 27 juli gaat duren voordat het product geleverd wordt. Ik heb de order geannuleerd.

Elke keer zelf moeten bellen voor een update. Nooit verzonden.

Tot drie keer toe zelf achter de status aan. Gelukkig kan je bellen en wordt er redelijk snel opgenomen (daarom nog twee sterren). Allerlei beloftes die keer op keer niet nagekomen worden.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops