Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMonitor besteld op donderdagmiddag 5 uur (net na de deadline van 16:30, volgende dag in huis). Uiteindelijk dinsdag bezorgd. Matige communicatie met de helpdesk omtrent informatie van de order.
VerzendingInformatie over de levering was op de persoonlijke MijnMax profielpagina matig. Er stond op maandag dat het scherm al bezorgd zou zijn terwijl ik deze dinsdag pas in bezit had. Via telefoon en chatfunctie meerdere malen T&T informatie opgevraagd, maar pas dinsdagmiddag ontvangen toen ik het scherm al in bezit had.
KlantenserviceVia Chat was de klantenservice goed bereikbaar, alleen was de followup niet goed. Op vrijdag, maandagochtend en eind vd middag contact opgenomen omtrent T&T info, maar deze pas dinsdag ontvangen toen ik het scherm al in bezit had.
Emailtranscript van de chat duurde ruim een uur. Eveneens curieus: de pijnpunten van het bestelproces bij hun klantenservice aangegeven met als doel hen te helpen het bedrijf te verbeteren, maar daar werd niet op ingegaan. Zo creëer je geen welwillendheid.
Beste hosnor,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Onze excuses hiervoor.
Graag zouden we met je in contact komen. Jouw feedback is namelijk erg belangrijk voor ons. Wij leren graag van onze klanten.
Mag ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer of klantnummer en deze review? Dan nemen wij contact met je op.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenClunky winkel/interface met niet werkende creditcard betaling. Bestelling geprobeerd af te ronden, via een betaalsite (pay.nl) creditcard transactie gedaan (succesvol, ook op overzicht). Vervolgens een error-scherm dat er wat fout is en nu na navraag dus geen bestelling maar wel een reservering op creditcard. Hun klantenservice kan/wil niet verder helpen en stuurt me naar de creditcard maatschappij.
KlantenserviceWordt van kastje naar muur gestuurd, geen oplossing is mij aangeboden.
Beste narain_ajay,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je een foutmelding kreeg bij het afronden van je bestelling. Excuses voor het ongemak.
Een van onze collega's heeft contact met je opgenomen en alles met je doorgesproken.
Fijne dag
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHet was gemakkelijk om de bestelling te doen ook het product is een goede prijs kwaliteits verhouding
Beste Marktplaatje,
Dankjewel voor je review.
Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen. :-)
Heel veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan staan we graag voor je klaar.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenOp tweakers las ik wat negatieve ervaringen van andere klanten. Daarom eerst even gebeld met die club. De Samsung soundbar die ik wilde bestellen is nl. pas een week of 6 op de markt en nog lang niet overal leverbaar. Wel bij Max ICT en ook nog eens €70,- goedkoper dan Coolblue en Mediamarkt (ze importeren hun spul veel uit België).
Verzending's Maandags besteld, woensdag in huis! Gedetailleerde track & trace van GLS PakketShops, niks op aan te merken.
KlantenserviceEven 2 minuutjes in de wacht gestaan, daarna heldere antwoorden op al mijn vragen.
Beste Nomen neskio,
Dankjewel voor je review.
Hoe bevalt de Samsung soundbar? :-)
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier van met de Soundbar. Dankjewel voor je vertrouwen en bestelling bij Max ICT B.V.
Mochten we je in de toekomst weer eens kunnen helpen, staan we graag voor je klaar.
Alvast een heel fijn weekend.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenHet mag dan wel de webwinkel zijn met de scherpste prijs maar qua klantdenservice scoren ze ver onder niveau!
Had een Fibaro schakelaar besteld, die maar eerst na verschillende weken geleverd werd, ik heb die schakelaar twee keer gebruikt en toen was hij stuk, terug gestuurd en nu na 2 maand heb ik nog altijd geen nieuwe schakelaar maar ook geen terugbetaling. Verschillende mails gestuurd, soms met antwoord dat leverancier het geval bekijkt, maar ook verschillende keren zonder enig antwoord.
Echt beneden alle peil
Hele late levering, veel langer moeten wachten dan initieel aangegeven
Klantenservicezie toelichting bij de algemene beoordeling, er is gewoon geen klantenservice
Goedemorgen fredera,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je je ervaring met ons deelt. Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Excuses dat de schakelaar kapot is gegaan en dat er nog geen duidelijk antwoord jouw kant op is gekomen.
Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenInmiddels al meerdere bestellingen gedaan. Winkel gevonden via Tweakers pricewatch. De producten zijn zeer scherp geprijsd. Voor de soundbar + subwoover combo was ik hier 200 euro goedkoper uit dan bij de andere grote bekende winkels. Snelle levering voor mijn bestelde producten.
VerzendingEen paar maanden geleden een Lenovo monitor besteld, volgende dag in huis. Vorige week een Bose soundbar besteld met 1 - 3 werkdagen levertijd. Donderdagavond besteld. Vrijdagochtend tracking code van UPS ontvangen en maandag in huis.
Beste KermitNL,
Bedankt voor je review.
Dankjewel voor je bestellingen bij Max ICT B.V. Wij zijn erg blij dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Heel veel plezier met je aankopen. Mochten we je in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan horen we dit natuurlijk graag.
Namens heel team Max ICT B.V. wensen wij je nog een fijne donderdag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenOp 8 juli een HP besteld die op voorraad zou zijn. Op 10 juli gebeld wanneer hij geleverd zou worden; antwoord maandag 13 juli. Op 16 juli weer gebeld en toen kreeg ik te horen dat het een HP promotie was die al op 6 juli!! verlopen was en ze konden hem niet meer voor de prijs leveren De order is geannuleerd...
MaxICT heeft zich een paar dagen later geëxcuseerd en een week later toch de PC geleverd voor de prijs waar ik hem voor gekocht had.
Verpakking goed en levering zoals in 2e instantie aangekondigd.
KlantenserviceIn eerste instantie is de order geannuleerd door een medewerker.
AlgemeenHad een JBL E65BTNC besteld voor €40. Was een aanbieding. (Normale prijs €90 dus best redelijke aanbieding). Helaas geannuleerd omdat de prijs niet aannemelijk was. Nu dus lekker wachten om mijn geld terug te krijgen.
Hoi TheDutchWesley,
Bedankt voor je review.
Onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend dat we de JBL E65BTNC niet voor de gewenste prijs kunnen leveren.
Kunnen we je helpen bij het vinden van een gewenst alternatief?
Onze excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenAls ik alle reviews zo lees zijn er 2 categorieën, producten die op voorraad zijn welke tevreden klanten opleveren en producten die niet op voorraad zijn die (zacht uitgedrukt) minder tevreden klanten opleveren.
Mijn ervaring valt helaas in de laatste categorie, waarna je contact moet hebben met de "klantenservice"
Verzending vindt uiteindelijk plaats, maar met hele andere levertijden dan op de site gecommuniceerd.
KlantenserviceGebrek aan empathie, als ze er niet uit komen komt de smoes "Ik ga contact opnemen met de leverancier en stuur u een update per mail" (waarna je geen mail krijgt), "verwachte levertijden" lijken het resultaat van gooien met een dobbelsteen en hebben geen enkel raakvlak met de werkelijkheid, maar verwacht geen excuses (of desnoods een compleet fake maar in ieder geval geprobeerde "he, wat vervelend voor u", zelfs dat zit er niet in)
Over excuses gesproken... Webcare incomming in... 3, 2, 1, (Misschien moet je je probleem oplossen, dan hoef je minder vaak hetzelfde bericht te copy pasten onder al je reviews)
AlgemeenPrima webshop, ik had hier een toetsenbord besteld, deze was netjes in een doos verpakt en de volgende werkdag netjes bezorgd door GLS.
VerzendingBeselling werd verzonden via GLS in een goed ingepakte doos. Ondanks eerdere negatieve ervaringen met GLS is het toetsenbord toch gewoon netjes bezorgd.
KlantenserviceNa het lezen van andere reviews heb ik toch even via e-mail bij de klantenservice nagevraagd of het artikel ook echt op voorraad was, plus een andere vraag over het artikel, want het was niet heel duidelijk welke switches het toetsenbord had.
Na 2 dagen antwoord terug gekregen. Het toetsenbord was op voorraad en had rode switches.
Beste Joachiem_NL,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. :-) Wij wensen je veel (typ)plezier met je toetsenbord.
Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen doen, dan horen we dit graag. :-)
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenHuawei Watch GT2 besteld.
(9-7-2020 besteld, levering 1-3 dagen, verwache leverdatum 22-07-2020)
Bestelling is nu nog in behandeling, maar de levertijd is verre van 1-3 dagen.
Eerder 2-3 weken. Zou wel zo netjes zijn om dit fatsoenlijk te melden, schijnt dat het al meer mensen is opgevallen dat bij sommige leveranciers de gemelde levertijden te veel afwijken van de werkelijkheid. Zou fijn zijn als dit aangegeven kan worden bij de reviews zodat kopers hier rekening mee kunnen houden bij waar te bestellen. Dat dit soms gebeurd kan me voorstellen maar levering staat nu nog altijd op 1-3 dagen en dat stoort dan een beetje
Levertijden op tweakers zouden automatisch bijgewerkt kunnen worden net als prijzen dunkt mij.
Een net antwoord gehad van MaxIct, levertijd is aangepast.
Nog een edit
Bestelling is binnengekomen, eerder dan gepland, uitstekend gedaan.
Zal review vh weekend verder aanpassen.
push forward
Eerst was de levering later dan verwacht maar na goed email contact met MaxICT hebben ze het probleem prima opgelost.
Netjes afgehandeld .
Goedemorgen mvrhrln,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te horen dat je bestelde product nog niet bij je is geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Graag lossen we het voor je op. Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken graag naar de case.
AlgemeenGoede communicatie,
Goede prijzen,
Goede service,
Eigenlijk helemaal niks op dit bedrijf aan te merken.
Goed verpakt verzonden.
Beste JornvR,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze diensten en services.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop. Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dit natuurlijk graag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenMarshall koptelefoon besteld. Status bleef onveranderd. Na een reactie per mail zeiden ze dat ze de status gingen opvragen, echter kreeg ik hierna niks te horen. Na een week kreeg ik bericht dat het product niet meer leverbaar was, duidelijke uitleg over hoe en of ik mijn geld terug zou krijgen werd niet benoemd, wel is mij duidelijk uitgelegd hoe ik voor een alternatieve hoofdtelefoon kon kiezen waar ik dus niet op zit te wachten.
Product was nog meerdere dagen te bestellen nadat ik het had besteld dus ik ben waarschijnlijk een van velen.
Er wordt gereageerd op de mails. Daarbij is alles gezegd.
Goedemorgen Chielkolkman1,
Bedankt voor je review.
Onze excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Heb je inmiddels je geld retour mogen ontvangen? indien dit niet het geval is, wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review.
Dan pakken wij je gegevens erbij en maken het graag voor je in orde.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenPrima te vinden, prima prijs, prima procedure, prima afhandeling, prima bezorging. Geen enkel probleem. Top dus.
Beste Knibberik,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met onze service.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenMax ICT heeft altijd voorraad en scherpe prijzen. Ik ben uitermate tevreden over dit bedrijf! Nou heb ik nooit problemen gehad met levering, retouren, doa's etc. De échte service van een bedrijf komt dan naar voren. Maar tot nu toe: Top!
VerzendingLevering per post gaat zeer snel, vandaag besteld (mits op voorraad) is écht de volgende dag binnen, ik ben nog nooit teleurgesteld door ze.
Beste rainstarr,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHad ik maar op Tweakers gekeken, voordat ik ging bestellen. Ik had een bestelling geplaatst voor een Marshall headset. Volgens de website voldoende op voorraad. Na bestelling hoorde ik niets meer. Zelf maar informeren. Product is opeens niet meer leverbaar. Nu dwingen ze mij tot het kiezen van een alternatief product. Waarschijnlijk pakken ze hier een hogere marge op. Voor een aantal klanten zullen dit soort praktijken best werken, maar ik ben niet gediend van dit soort praktijken. Het kost je immers veel tijd en moeite om je geld weer terug te krijgen. Vandaar een waardeloze score!
KlantenserviceGeen sorry, we geven het geld terug. Nee klanten lokken om ze daarna te laten kiezen voor een ander product.
Beste Erhnam,
Dank je wel voor je review.
Wij vinden het vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses. Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer?
Dan pakken we je gegevens erbij en kijken graag met je mee.
Nogmaals onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDe bestelling was erg makkelijk te plaatsen en het ophalen van het pakketje ging ook gemakkelijk
KlantenserviceZe waren erg aardig en beleefd niks van op aan te merken
Beste Thimobogers,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat het plaatsen en ophalen van je bestelling naar wens is verlopen
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenEen monitor (Samsung CRG90) was flink in de aanbieding (grofweg €900 excl. verzending) op de website van Max ICT. Ik belde met ze om er zeker van te zijn dat de prijs klopte en bij het juiste model stond. Er werd mij verzekerd dat de prijs klopte. Echter, nadat ik bestelde, werd de prijs op de website omhoog aangepast en kreeg ik een mailtje dat het product niet aan de eerder getoonde prijs verkocht kon worden, maar dat ik nog wel een kleine korting kon krijgen: van €1200 voor €1175!
Beste Somentus,
Dank je wel voor je review.
Wij vinden het vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses voor het ongemak. Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer?
Dan pakken we je gegevens erbij en kijken graag met je mee.
Nogmaals excuses onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenLevering zonder problemen verlopen. Goede prijs voor het betreffende artikel. Website wel iets aan de trage kant.
Beste Denzel231,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je bestelde artikel.
Karen - Max ICT Webcare
Algemeen20 mei een televisie besteld. deze kwam uiteindelijk na ongeveer 4 weken binnen (ik had in de recensies op tweakers al gezien dat dit vaker gebeurde en vond het niet zon probleem). Helaas bleek deze kapot uit de doos te komen. Contact gehad met de klantenservice, waarbij het contact wel prima is verlopen goed bereikbaar via telefoon en mail. Ook het gratis terugsturen van de televisie was prima geregeld.
Maar nu na bijna 7 weken na bestelling nog steeds geen televisie raad ik mensen toch aan als ze hier niet op zitten te wachten om voor een paar tientjes meer ergens anders te bestellen. Voor een webshop is dit gewoon niet acceptabel.
De televisie zat enkel in de originele doos. De levertijd die ze op de site aangeven van 7 dagen daar zaten ze ongeveer 3 weken naast.
KlantenserviceContact met de klantenservice verliep beter als verwacht, het resultaat is helaas nog niet naar mijn zin.
Beste EugenePH,
Bedankt voor je review.
Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je nog geen gewenste oplossing hebt mogen ontvangen.