Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Paar minuten voor twaalf besteld en de volgende avond het product prima in orde geleverd voor 3,27 euro aan verzendkosten.

Beste TwoWalker,

Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen.
Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we graag voor u klaar.

Sanne - Max ICT Webcare

Vooral goedkoop heel belangrijk en gemakkelijk te bestellen, overzichtelijke side klantvriendelijk ingericht en gemakkelijk te vinden

snel en op afgesproken tijdstip

vriendelijk

Beste Manowarior,

Sanne - Max ICT Webcare

Goede en uitgebreide info op de site, betaalproces makkelijk en duidelijk, mails ook in orde

Snelle bezorging

Vriendelijk, behulpzaam, werd zelfs nog gebeld na mail.

Beste Leonpost,

Sanne - Max ICT Webcare

Werkt prima. Bestellen was snel, bezorgen redelijk en retourneren langzaam.

Verder weinig aan toe te voegen, maar wegens het minimaal aantal woorden moet ik dit opvullen.

Product (2 HDDs) was prima verpakt, het duurde net wat langer dan verwacht. (luxe probleem!!)

Artikel prima kunnen retourneren nadat ikzelf een verkeerde keuze had gemaakt. Ik had niet goed gelezen en een SAS harde schijf besteld ipv een SATA disk. Dit had van wij wel extra duidelijk op de site mogen staan, maar uiteindelijk mijn eigen schuld.

De RMA aanvragen ging snel, al miste ik de keuze bij twee producten retourneren dat 1 anti-statisch zakje open was en de ander niet. Dit had ik er maar zelf bij vermeld, maar je MOET 1 keuze maken. Hier _moet_ je dus deels liegen.

De RMA behandelen duurde bijna een hele week na hun ontvangst. Zelf de status op de website werd hier niet van geupdate! Dat vind ik wel kwalijk. Ook mijn e-mail erover was NIET beantwoord. Pas bij telefonisch navragen bleek het op en 'todo' stapel te liggen en aan het einde van de week 'hopelijk' behandeld te worden.

Hierna was wel alles zonder boe of bah (of communicatie) goedgekeurd en teruggestort.

Beste Triblade,

Beste Mtavasszy,

Bedankt voor je review.

Onze oprechte excuses voor de slechte communicatie. Dit had natuurlijk niet mogen voorkomen.

Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Sanne- MaxICT Webcare

Nog al wel eens sporadisch besteld bij Max ICT, ik weet dat ze niet als snelste uitleveren, en het lijkt alsof ze vaak vanaf hun leverancier dropshippen. Maar hun aanbod is vrij uitgebreid en de prijzen vallen dan wel mee.

Ze verzenden via GLS, niet de meest betrouwbare, maar in mijn omgeving is de kwaliteit van GLS er wel op vooruit gegaan de laatste jaren. Het duurt vaak ook al even eer het verzonden wordt.

Ondertussen heb ik een RMA lopen, 8 september terug bij hun ontvangen. Het heeft een hele tijd geduurd voor ze nog maar naar het teruggestuurde item hebben gekeken. En ondertussen wachten we al een week op creditering. Voor een webshop waar je 15% restockage fee moet betalen, zelf contant betalen, mag er wel service in ruil staan waarbij ze *OOK* de rma vlot afhandelen. Je betaalt er letterlijk voor. Begin oktober wordt het een paypal/mastercard dispute.

Uiteraard schieten ze zichzelf hiermee in de voet want ik ga er niet meer bestellen.

Beste Apache,

Onze oprechte excuses dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Wij hebben het voor u nagekeken en de credit wordt vandaag uitgevoerd.

Betreft de restockage-fee willen wij u graag scherp geprijsde artikelen aanbieden.
In de pricing hebben wij geen service kosten opgenomen omdat u waarschijnlijk voor het grootste gedeelte van uw orders geen service nodig heeft.

Wij gaan er gemakshalve vanuit dat de kwaliteit van de producten van hoog niveau is en er geen service voor nodig is. Ook met eventuele kosten m.b.t. retourneren houden wij geen rekening. U zou immers meer betalen bij ieder aangekochte product terwijl wij er vanuit gaan dat u deze producten wilt behouden.

Pas op het moment dat u een vergissing maakt m.b.t. de aankoop van een product zullen wij restockfee die wij doorberekend krijgen van onze leveranciers 1 op 1 doorberekenen naar u.

Op deze manier betaald u voor het overgrote gedeelte van uw aankopen geen retour/service kosten en betaald u pas voor een retourservice indien u daar gebruik van wilt maken.

Zie ook:

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd m.b.t. ons prijsbeleid en de reden van doorbelasting van restockfee,

Mochten wij u nog ergens bij helpen dan horen wij dit graag van u.

Sanne - MaxICT Webcare

Fijne en kleine mini-pc gekocht, levertijd was kleine week maar had ik er graag voor over, op verzoek is de levertijd dagje verlaat en na levering nog even telefonisch geholpen met wat technische vragen, al met al erg tevreden, tevens korte wachttijden!

Beste Jimzzz,

Bedankt voor uw bestelling bij Max ICT en het plaatsen van deze review.

Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mochten we in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan we graag voor u klaar.

Sanne - Max ICT Webcare

Via Tweakers.net pricewatch een printer besteld bij Max ICT vanwege de prijs. Levertijd 2 weken, wel wat lang maar gezien de prijs had ik het er graag voor over. 13 Augustus besteld, eind Augustus gebeld waar hij bleef ...... hij gaat deze week nog met de post mee en kunt U hem thuis verwachten. Je raadt het al, inmiddels half september en nog geen printer. Ook geen enkele feedback of status vanuit Max ICT.

Maken afspraken die ze niet nakomen, zie bij algemene beoordeling toelichting.

Beste Iceman,

Vervelend om te lezen dat wij u niet geheel naar wens hebben kunnen helpen.

Onze excuses voor het ongemak. Zou ik u mogen vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl en hierin uw ordernummer en deze review te vermelden?

Wij kijken dit graag voor u na. Fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Een LG monitor besteld, welke na 3 dagen gebruik al uitviel. Wordt je voor service door verwezen naar de fabrikant. Die het prima oppakt maar wat vervolgens wel een tijdje duurt. MAXICT blijkt niets meer te zijn dan een Dozen schuiver en lost niets zelf op.

Product op "voorraad" en blijkt het toch nog 4 dagen te duren voor je geleverd krijgt. Zal vast ergens in de kleine letters staan dat ze een ordinaire Dozenschuiver zijn...

Lekker makkelijk om je gewoon door te verwijzen naar de klantenservice van de fabrikant...

Beste Luchtfilmprod,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat we u niet geheel naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor het ongemak.

Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Wij kijken het graag voor u na.

Alvast bedankt.

Sanne - Max ICT Webcare

Was al weken op zoek naar het juiste stukje hardware, maar overal was dit niet op voorraad, sterker nog, niet leverbaar. Overal op de wachtlijst. Totdat ik op Tweakers werd geattendeerd dat er 1 stuk bij Max ICT beschikbaar was.
Vanwege de hier op Tweakers toch wat mindere ervaringen, was ik enigszins terughoudend om bij deze partij te kopen. Ik koos er voor om af te halen (om zo de verzending issues te ontopen) en heb van te voren gebeld om te zien of ze hem nog op voorraad hadden. Prima te woord gestaan, en product stond al binnen half uur na aanschaf in de winkel om opgehaald te worden.

Vanwege de hogere prijs tov de andere (niet kunnen leverende) aanbieders een 'Goed' (ook omdat dit product na mijn aanschaf in prijs is gedaald op hun site, wat ik toch wel raar vind).

Heb 3 contact momenten gehad en alle drie zeer goed, accuraat, en snel te woord gestaan. Om deze reden vond ik dat ik deze review moest schrijven, omdat ik een positieve indruk heb gekregen van de behulpzaamheid en de tijd die genomen werd om mijn vraag te beantwoorden.

Goedemiddag 456,

Sanne - Max ICT Webcare

Heb hier 2 Alienware monitoren besteld, omdat de levertijd niet werd gehaald heb ik deze laten annuleren. Nu bellen ze mij terug dat dit niet gaat!

Ik moet het product nog ontvangen, ging er op 3 dagen zijn, 7 dagen later is het er nog niet..

Klantenservice is echt troep. Eerst wordt er mij gemeld dat het geen probleem is, dan word ik overgezet op een andere lijn. En dan bellen ze mij terug dat het product niet te retourneren is!

Beste Ororo,

Vervelend om te lezen dat wij u niet geheel naar wens hebben kunnen helpen.
Als het goed is heeft mijn collega contact met u gehad en uitgelegd waarom het niet geretourneerd kan worden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Sanne - Max ICT Webcare

Doos van het product komt beschadigd aan, en vervolgens wordt er geen actie ondernomen. Ook als je telefonisch afspreekt om foto's op te sturen blijft het heel stil.
2 maal een bestellin gedaan, en 2 maal geen track-and-trace erbij gekregen! Volgende keer ergens anders bestellen.

2 maal een bestellin gedaan, en 2 maal geen track-and-trace erbij gekregen!

Geen reactie van klantenservice noch van RMA, terwijl daar telefonisch afspraak is gemaakt.

Beste Richard,

Alvast bedankt.

Sanne - Max ICT Webcare

Headsets besteld, welk rond deze tijd voor absurde prijzen worden neergezet.
MaxICT had deze als een van de weinige voor een reële prijs op voorraad.

Goed verpakt, snel geleverd.

Werd eventjes opgebeld om mijn ervaring te delen.
Gezellig gesprek en zeer vriendelijk.

Beste Grayfour,

Bedankt voor deze 5-sterren review. Fijn om te horen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen.

Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dit natuurlijk graag.

Sanne - Max ICT Webcare

De bestelling zelf was gemakkelijk te plaatsen. Ik baal alleen dat de levertijd niet heel duidelijk was.

Op vrijdag bestellen betekend dat je het pakket pas maandag krijgt omdat de verzending geregeld wordt door UPS. Het was fijn geweest als ik van tevoren had kunnen zien wanneer het pakket zou komen. 'De volgende werkdag' betekend iets anders voor UPS dan voor PostNL.

Beste Sardientje,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling.

Dankuwel voor het doorgeven betreft de levering van UPS, wij nemen dit intern op en nemen dit mee in ons verbeterproces. Zou ik u mogen vragen om uw ordernummer en deze review naar webcare@maxict.nl te sturen?

Heel veel plezier met je bestelling. Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dit natuurlijk graag.

Een hele fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

De prijs van de producten zijn ontzettend goed. En qua service geven ze net dat beetje extra! Ik was enorm verrast en happy met de service bij de annulering van een product omdat ik 6 weken ga rond touren. Ik ga hier zeker vaker bestellen! (had ik al een keer eerder gedaan, maar nu zeker!)

Beste Duke,

Sanne - Max ICT Webcare

Overzichtelijke site, waar je prima de producten kunt vinden. Shop wordt ook vaak als voordelige keuze in de pricewatch weergegeven.

Ik denk dat MAX ICT zich achter de oren moet krabben wat betreft verzending (GLS), ik heb een bestelling gedaan op 1 september, welke op 3 september volgens de site van MAX ICT is uitgeleverd. tot op de dag van vandaag (8 september) is deze niet afgeleverd.

De koerier zou al aan de deur geweest zijn, echter heeft deze geen briefje of iets achtergelaten.

Contact met de klantenservice laat mij weten dat de koerier het pakket retour heeft gestuurd aan de leverancier.

Erg jammer dus!

Update 10-9-2020: De bezorger zou weer langsgeweest zijn. Echter weer niets in de brievenbus aangetroffen. Gezien ik nog een pakje van postnl moest ophalen bij de buren, op goed geluk te horen gekregen dat er nog een pakje lag.. Het is ronduit vervelend hier op deze manier achter te moeten komen.

Ik hoop dan ook dat Max ICT een stap zet en stopt met het gebruik maken van GLS, aangezien dit klanten ontzettend zal afschrikken hier nog eens te bestellen.

Klantenservice heeft mijn contact over de levering serieus aangenomen, zijn hebben aangegeven terug te bellen met meer informatie. Dat hebben ze ook gedaan. Ze gaan de koerier opnieuw sturen, in de hoop dat het product nu wel aankomt.

Echter vind ik het een sterk verhaal dat de koerier aan mijn deur heeft gestaan en het pakket retour heeft gestuurd zonder iets achter gelaten te hebben.

Beste Nirrilith,

Bedankt voor je review.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen voorkomen.

Wij vinden het erg vervelend om terug te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Graag kijken we de case voor je na.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Sanne - Max ICT Webcare

Ik heb hier een monitor gekocht, en alles ging snel en vlotjes! De monitor werkt perfect en ik heb geen klachten over de levering. Wat ik heel bijzonder vond, is dat ze mij gingen bellen of alles goed gegaan is. MAX ICT B.V geeft echt om hun klanten :)

Beste Ogulcan,

Sanne - Max ICT Webcare

Zoals bij andere reviews te zien, de verzending is waardeloos. Max-ict heeft leveranciers in het buitenland, wat hen geld scheelt maar waar de klant voor opdraait in termen van levertijd en ongemak bij het gebruiken van garantie. Klantenservice houdt je hier ook niet van op de hoogte, je moet steeds zelf bellen of mailen om te vragen wat de status is van je product. Elke keer wordt verteld dat ze je een mailtje zullen sturen bij een update, maar ze doen het nooit.
Ik raad Max-ICT sterk af als je enige andere optie hebt.

Toen ik het product bestelde, stond er aangegeven dat dit in 3-10 werkdagen binnen zou zijn. Dit heeft uiteindelijk 20 dagen geduurd. Na een maand bleek er iets mis te zijn met het product, en wilde ik gebruik maken van de garantie. Ondanks dat er een servicepunt in Nederland zit moest mijn videokaart terug naar Polen gestuurd worden. Max-ICT maakt gebruik van leveranciers in het buitenland zonder dit helder door te spelen naar de klant, dus het is vermoedelijk voor hen goedkoper maar ik zit ondertussen wel al 7 weken zonder videokaart, kan mijn PC niet gebruiken voor studie en werk en ze doen niet aan een vervangende kaart sturen o.i.d. . Ze laten niet weten dat ze deze leveranciers gebruiken, het scheelt hen geld en de klant draait er voor op.

Ik heb al menig keer met de klantenservice gebeld met de vraag hoe het zit met mijn bestelling. Elke keer wordt mij een nieuwe verwachtte datum genoemd, en dan twee dagen na die datum heb ik nog niks van ze gehoord, bel ik ze en dan blijkt het toch weer uitgesteld te zijn. Zo loopt mijn RMA proces al voor de afgelopen paar weken. Telkens zullen ze zeggen dat ze echt niks voor je kunnen doen, maar je op de hoogte te houden. Naast dat ze niks voor je doen, houden ze je dan ook niet op de hoogte. Beide verzending en klantenservice zijn waardeloos.

Beste Mtavasszy,

Sanne - Max ICT Webcare

Ik had reeds een account, dus inloggen, bestelling plaatsen en winkelmandje afrekenen met iDeal en klaar.
Tussendoor nog even het factuuradres aanpassen omdat het voor het bedrijf van mijn schoonvader was.

De bestelling was een licentie voor Office 2019, deze is zondagavond gedaan. Een e-mail met een licentiecode ontvingen we maandags.

Goedemiddag SuperTrooper,

Lisanne - Max ICT Webcare

Scherpe prijs én snelle levering (binnen 24 u) wat wil een mens nog meer. Modern vlot bestel process zonder overbodige poespas mailtjes, kortom TOP!

Levering via GLS (heeft niet te maken met MAX ICT) 'voldoende', GLS hanteert ruim tijdsvenster van bezorgen ( 4 uur). Wij konden ivm werk niet continu op dat moment aanwezig zijn en al hadden we geluk dat buren pakket konden aannemen. Bevestiging mail van GLS GLS kwam pas einde dag.

Beste Dirk-Pieter,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling en de snelle levering.

Dankuwel voor het doorgeven betreft de levering van GLS, wij nemen dit intern op en nemen dit mee in ons verbeterproces.

Een hele fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Ondanks een duidelijke site met goede prijzen, laat de rest te wensen over. Levering verwacht binnen 3 dagen maar 1,5 week later nog niks en helaas weinig initiatief van MaxICT. Ik heb begrip voor vertragingen vanuit de leverancier, maar toon initiatief om je klanten op de hoogte houden.

Eenmaal contact gehad met MaxICT omdat ze de bestelling wilde omzetten naar een andere leverancier. Dat is het enige positieve. Daarna moest ik zelf continue er achteraan en kreeg ik geen duidelijkheid over de levertijd en nul intiatief vanuit MaxICT om te helpen.

Beste InflatableMouse,

Bedankt voor je review.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review je ordernummer? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops