Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenInformatie op site komt niet overeen met geleverd artikel leveringdatum bijvoorbeeld 3 tot 7 dagen maar werd pas na 10 dagen en verkeerd bezorgd.
VerzendingJe moet er zelf achteraan gaan om je bestelling na beloofde datum zelfs te ontvangen.
KlantenserviceSlecht heb meerdere malen contact gehad over levering en nu met retourneren ze kunnen het nog steeds niet verwerken en crediteren ivm met drukte pakket ligt al 2 weken ergens op een plankje letterlijk genoeg onzin gehoord.
Beste Kazocan,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet geheel naar wens bent geholpen. Graag zouden wij u willen helpen.
Zou u zo vriendelijk willen zijn een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin de vermelding van deze review en uw ordernummer. Wij pakken uw case erbij en kijken het graag voor u na.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenHet artikel is in goede staat ontvangen. Service prima. Het artikel is iets later ontvangen dan de "verwachte" datum. Na telefonisch contact waarbij ik zeer vriendelijk geholpen werd, kreeg ik een belletje toen de tv naar ons gestuurd werd. Ook de service van nakijken of het artikel niet beschadigd is vind ik heel goed.
Verzendingvia PostNL prima kunnen volgen
KlantenserviceLeuk en vriendelijk contact
Beste Buffangel,
Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de levering.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenDe muis die ik (als zakelijke klant) bij deze winkel heb besteld heb ik helaas terug moeten sturen omdat het scrollwiel piepte. Kan gebeuren natuurlijk, de muis was verder in orde en werd op tijd geleverd.
Op 13 oktober heb ik de muis teruggestuurd.
Op 11 november had ik nog niets van ze gehoord, en heb ik ze gemaild. Geen antwoord.
Op 23 november heb ik weer gemaild (dit keer via info@maxict.nl in plaats van rma@maxict.nl) hoe het zat. Weer geen antwoord.
Inmiddels is het 28 november. Ik had die muis besteld omdat ik hem nodig had, en heb ergens anders maar een nieuwe gekocht. Waar mijn teruggestuurde muis is, en of ik ooit nog iets van de muis of mijn geld ga zien, weet ik niet. Zo'n slechte ervaring heb ik niet eerder met een webwinkel gehad. Een antwoord op mijn mails is toch het minste wat ik zou verwachten. Deze RMA procedure duurt inmiddels anderhalve maand en de winkel negeert mij. Heel onprofessioneel.
Met zowel de algemene klantenservice als de RMA klantenservice lukt het mij niet om contact te krijgen, mijn nette en volledige mails worden simpelweg niet beantwoord.
Beste JobTalle,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen en dat er helaas nog niet op uw mailtjes is geantwoord. Excuses hiervoor.
Ik heb uw review doorgezet naar mijn collega die contact met u op gaat nemen om de case op te lossen.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenBestellen gaat prima, maar als er iets niet in orde is vergeten ze je gewoon. Dus geen geld terug en ook geen vervangend artikel!
VerzendingEen behuizing besteld, maar transportschade. (dat kan een ieder gebeuren natuurlijk) Een deuk in een paneel.....
Beter verpakken of een andere verzender kan helpen misschien?? (maar daar zit de ellende niet echt)
Een rma aanvragen is zo gedaan, maar ruim 2 weken nadat de dpd het heeft afgeleverd bij Max ICT staat deze nog steeds als zijnde niet binnen gekomen geregistreerd in hun systeem. Een medewerker verteld me telefonisch dat ze zoveel rma's hebben dat de dpd een speciaal depot voor hen heeft. Het past allemaal niet meer in hun magazijn. Wat moet je daar van denken??
Op email met vragen wordt niet gereageerd. Wel klaar met deze anitcliMAX
Maandag's na mijn review hier op twekaers kwam er reactie van Max ICT en is die avond nog mijn credit bedrag overgemaakt. Het is wel jammer dat zo'n review daar voor nodig is en, mijn vraag over wanneer ik de vervangende behuizing mag ontvangen is nog niet beantwoord.
Voorzichtig iets minder negatief nu...
Beste ATIradeon8500,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet geheel naar wens bent geholpen. Wij willen de case graag voor u oplossen.
Wilt u zo vriendelijk zijn om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en deze review? Wij kijken het graag voor u na.
Excuses voor het ongemak.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenLevertijd kwam niet overeen met de daadwerkelijke levertijd (na contact met klantenservice)...
Klantenservice kon wel de exacte leverdatum vertellen. (2 weken...)
Voor de rest prima
Klantenservice kon wel de exacte leverdatum vertellen. (2 weken...)
Voor de rest prima
Goede informatie verstrekking
Beste ThaJeroen,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te horen dat de leverdatum niet overheen kwam. Excuses voor het ongemak.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenSnelle levering, en keurig verpakt.
Moederbord die Ryzen 3 compatibel is gekocht bij hen omdat die hier het voordeligst was.
Tip: stond niet op website vermeld dat je eerst de bios moet updaten voordat je de nieuwste gen Ryzen aan kan.
Beste DJustiin,
Bedankt voor uw review.
Dankuwel voor de tip! Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag van u.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProduct gevonden via Tweakers en besteld bij MaxICT. De keuze voor deze webshop is gebaseerd op de prijs van het product.
VerzendingDe verzending en bezorging ging netjes zoals aangegeven op de website.
Beste Anton B,
Bedankt voor uw 5-sterrenreview.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVoor een nieuwe build had ik snel goed geheugen nodig en die was alleen nog verkrijgbaar via Max ICT. Ook nog in eigen voorraad. Snel besteld en snel geleverd.
VerzendingVerzending was goed. Door de drukte dezer dagen was de bezorging via GLS een dag later.
Beste Simbob,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring!
Wij zijn erg blij om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag!
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenIk heb afgelopen maand twee producten besteld bij MaxICT voor beide producten en zeer slechte ervaring!
Eerste product besteld op 8 november! Met een levertijd van 3 dagen.
Na twee weken nog steeds niet ontvangen, vragen per mail en telefoon worden beantwoord met wij gaan het uitzoeken wij zullen u verder informeren.
Nu op 26 november bijna 4 weken na bestelling nog steeds niets gehoord van MaxICT. Bestelling proberen te annuleren, maar dit vordert ook niet.
Product inmiddels verwijdert van de website.
Tweede product besteld op 18 november met levertijd van 1-3 dagen. Nu op 26 november nog steeds niet verstuurd. Bij nabellen WEDEROM wij gaan het uitzoeken.
Niet te onderbouwen want er wordt niets verzonden. Ben nog coulant geweest omdat ik maar 1 review voor twee mislukte bestellingen plaats.
KlantenserviceVriendelijk aan de telefoon en per mail vandaar niet 1 ster. Kwa beloftes en feitelijk inhoudelijk informatie heb je er niet veel aan.
`Beste Lanfire,
Heel jammer om te lezen dat u tot twee keer toe een zeer slechte ervaring bij ons hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Dit willen wij natuurlijk helemaal niet.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummers en deze review? Wij kijken het graag voor u na en nemen graag vandaag contact met u op.
Oprechte excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
Algemeennette prijs en snel geleverd. betrof een Lenovo 4X30M39497 essentiële draadloze toetsenbord set. Bestel er niet vaak maar wel af en toe.
Verzendingbesteld, netjes dezelfde dag verzonden en volgende dag netjes afgeleverd.
Beste Arnold Hartog,
Bedankt voor het delen van deze review en uw ervaring bij Max ICT B.V.
Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag van u.
Tot de volgende keer in onze webshop en een fijne avond toegewenst!
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenZowel prijs, bestelling als producten zijn prima. Producten worden snel verwerkt en opgestuurd. Klant opvolging verloopt op een correcte manier.
Beste Omegall,
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Max ICT B.V.!
Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent over de levering, prijzen en de klantenservice.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag van u.
Fijne avond
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenIk heb bij MAX ICT een Astro A40 HEADSET besteld, althans.. zo dacht ik.. overal op de website deed het vermoeden dat het hier om een complete headset ging. De foto's kwamen TOTAAL niet overeen met de uiteindelijke Mod-Kit die ik ontving vanuit hen. De Mod-Kit was CoD themed, de foto's van de zogenaamde headset waren dat NIET.
Oftewel, voor +/- €80,- uiteindelijk een Mod-kit te hebben ontvangen wat online echt op een headset leek. Ze moeten DUIDELIJK op de website aangeven waar het om gaat.
Levering was prima en op tijd.
KlantenserviceEind goed al goed, ik heb het product zelf maar terug gebracht naar de Concept store van MAX ICT, deze journey was nogal vaag, geen duidelijkheid of ik überhaupt mijn geld terug kreeg (omdat het om een koopjeshoek product ging), geen duidelijkheid wanneer ik het geld terug krijg.
Oftewel, dat kan beter!
Beste Royced,
Bedankt voor uw review en het doorgeven waar u tegen aan loopt.
Zou ik u mogen vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van uw review. Wij kijken de case graag voor u na.
Fijne avond
Sanne - MaxICT Webcare
Algemeen's Ochtends om 9:30 een Philips 245E1S monitor besteld met de "Max Fast Delivery" option. Om 14:15 een mailtje van de bezorgdienst dat ze 's avonds langs zouden komen. (tussen 18:00 en 22:00). Naarmate de tijd vorderde, gaf de tracking link een steeds kleiner wordend aflevervenster. Om 20:15 is het pakket daadwerkelijk bezorgd. "Same day delivery" werkt erg goed, en dat voor slechts 3,95 extra. Aanrader...
Dit is mijn eerste ervaring met MaxICT, en gelijk een hele goede. top!
Beste Ppassie,
Dankuwel voor uw review en het delen van uw shopervaring bij MaxICT B.V.!
Wij zijn erg blij om te lezen dat u naar wens bent geholpen en dat u tevreden bent over Max Fast Delivery.
Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, horen wij dit graag.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenHad op deze site product gevonden aan een schappelijke prijs (30 euro goedkoper dan op andere sites), maar er stond geen afbeelding bij. Na navragen bij de klantenservice of dit weldegelijk het product was zeiden ze 'ja', maar toen ik nog geen 5 minuten later wilde bestellen was de pagina 'plots' verdwenen. Toen ik hierachter vroeg was het antwoord 'de leverancier heeft het niet meer in voorraad'. Hoewel er 5 minuten daarvoor nog 80 op voorraad waren.
Ik kan begrijpen dat er een product fout geprijsd staat, maar zeg dat dan ook gewoon en zit geen excuses te verzinnen... Had het product ook gewoon kunnen bestellen en dan waren jullie er mogelijk niet achter gekomen of er hadden klachten geweest rond het krijgen van een fout product.
Even om te tonen hoe simpel dit afgehandeld had kunnen worden:
'Beste, dit product staat spijtig genoeg fout geprijsd, waardoor we het zullen moeten weghalen, onze excuses hiervoor'
Een kleine discount aanbieden voor zo'n dingen lijkt me toch ook een manier om mensen fan van de winkel te maken.
Maar jullie krijgen liever slechte reviews...
Goedemorgen n8han,
Graag bieden wij onze excuses aan voor deze vervelende situatie.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een referentie van het betreffende product en uw contactgegevens? We kijken het graag voor u na en nemen dan ook graag contact met u op.
Mocht u verdere vragen hebben, dan hoor ik dit natuurlijk graag.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenSnelle en goede service en de prijzen zijn prima. De website is duidelijk en overzichtelijk.
Goedemiddag mphilipp,
Dankuwel voor het delen van uw shopervaring. Wij zijn erg blij om terug te lezen dat alles voor u naar wens is verlopen.
Heel veel plezier met uw bestelling. Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Een hele fijne dag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenOp donderdag avond een monitor besteld, veel goedkoper dan welke andere aanbieder dan ook. Er stond wel bij dat het artikel bij de leverancier op voorraad was en 5 tot 10 werkdagen levertijd had. Tot mijn verbazing kreeg ik vrijdag al een verzendbevestiging en had ik maandag het artikel in huis. Beste prijs en snellere levering dan verwacht.
VerzendingEindelijk een GLS chauffeur die mijn huis wel weet te vinden, meestal staan ze bij de buren. Maar dit keer ging het goed, onbeschadigde doos, vriendelijk bezorger.
Beste Philos31,
Bedankt voor uw review!
Wij vinden het erg fijn om te horen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen. Mochten wij u in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen of heeft u vragen? Horen wij het uiteraard graag van u.
Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer bij Max ICT!
Fijne avond alvast.
AlgemeenKOOP HIER NIET!!
21 sep: een HP printer besteld. Werd na enkele dagen bezorgd maar bleek helaas een defect te hebben, wat kan gebeuren. Na mailen komt er enkele dagen later het bericht om rechtstreeks met HP te bellen.
12 okt: online constateert HP dat de printer kapot is en geeft (omdat het binnen 30 dagen is) de autorisatie aan MAX ICT om een vervangend NIEUW apparaat te sturen. Dit formulier direct doorgestuurd.
19 okt: kapotte printer wordt opgehaald
26 okt: navraag over status nieuwe printer
28 okt: bericht dat printer naar leverancier is voor reparatie (?)
16 nov: na verder niets gehoord te hebben email gestuurd dat ik de order wil annuleren
later die dag bericht dat de volgende werkdag een hersteld product (?) bezorgd zal worden
17 nov: product wordt afgeleverd. Na openmaken doos blijkt de oude printer erin te zitten, die ook nog eens fysiek kapot blijkt te zijn. Onderdelen afgebroken, klep voorzijde hangt open, etc...
Per omgaande aangegeven dat dit direct opgehaald kan worden en dat mijn order geannuleerd moet worden..... tot nu toe geen reactie
Kortom, bijzonder slechte respons en geen service. Ik zal dit ook bij de leverancier HP melden.
Ik raad iedereen aan om niet bij dit bedrijf te kopen. Dit bedrijf verdient het niet om in business te blijven!~
Verzending van de initiele bestelling was goed. Dit apparaat bleek echter defect. De afhandeling daarna was slecht en de verzending van het vervangende apparaat was dramatisch
KlantenserviceBijzonder slechte responsetijd en geen echte antwoorden op gestelde vragen
Beste R. Kiel,
Bedankt voor uw review en feedback.
Wij vinden het erg vervelend om terug te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen, onze oprechte excuses.
Zou ik u mogen vragen om uw ordernummer door te sturen naar webcare@maxict.nl met een referentie van deze review.
Wij pakken uw case erbij en kijken het graag voor u na.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenIk heb werkelijk nog geen enkele bestelling gehad die op tijd is geleverd.
Op 13/11 een Lenovo computer besteld met levertijd 1-3 werkdagen. Er zouden 50 stuks op voorraad zijn bij de leverancier.
De verwachte leverdatum in mijn orderoverzicht is dan ook 19/11 (wat 4 werkdagen is, maar goed). Ondertussen, 22/11, nog geen verzendbericht ontvangen.
Dan had ik liever ergens anders een paar euro meer betaald, maar wel een eerlijke levertijd gehad.
Ik heb Max ICT een tweede kans willen geven, maar welke geen enkele bestelling lijken ze correct te kunnen afhandelen. Dit is dus wel de laatste keer geweest.
Beste Murfy,
Bedankt voor uw review en het delen van uw feedback.
Helaas lees ik dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses dat we u niet op de hoogte hebben gebracht m.b.t. de status van uw order en de levering.
Mochten wij u in de toekomst alsnog ergens bij kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag.
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenSoundblaster X 3 creative bestel 19 nov vandaag prefect afgeleverd 21 nov door GLS
vriendelijke koerier netjes persoonlijk afgeleverd aan aan koper, Complimenten
voor GLS. Ook de complimenten aan MAX ICT goed service en correcte uitleg.
Ps dit artikel was nergens anders zo snel en tegen een goed prijs te krijgen.
Alles was netjes en goed verpakt, communicatie tussen koper en bedrijf uitstekend zeker in deze drukke tijden. Doe zo voort.
KlantenserviceKlantendienst werkt uitstekend zeker in deze drukke periode, mocht je een bestelling willen doen neem eerst even contact op met klantendienst informeer je goed en oefen een beetje geduld uit en het komt in orde. Dank aan Mathijs Heefer
en Jeffery van der Sanden
Beste Nexiam,
Bedankt voor uw review.
Wij zijn erg blij om terug te lezen dat u tevreden bent over MaxICT B.V.!
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag.
Veel plezier met uw product en een fijne dag!
Sanne - MaxICT Webcare
AlgemeenOver het algemeen ben ik niet zo tevreden over mijn bestelling bij Max ICT.
Ik had hier een case besteld die op voorraad zou zijn, en met een beloofde leverdatum van 1-3 werkdagen. Na bestelling bleek de leverdatum plots naar 5 werkdagen veranderd te zijn. Geen probleem. Op het einde van de 5de werkdag was de bestelling niet geleverd. Mailtje gestuurd naar de klantenservice waarop ik de volgende dag antwoord kreeg dat ze het gingen checken bij de leverancier. Geen respons meer van de klantenservice gekregen, maar ben zelf gaan checken op de website en de leverdatum was met meer dan een week vertraagd. Wederom werd er op de beloofde nieuwe leverdatum niets geleverd, maar ik kreeg wel bevestiging dat het verstuurd was. Enkele dagen later was de bestelling binnen.
Mijn algemene indruk van het bedrijf is dat ze niet eerlijk zijn t.o.v. de klanten, of dat het achterliggende proces zo slecht is dat ze hun beloftes niet kunnen waarmaken. Hierdoor heb ik er niet echt vertrouwen meer in en zal ik hier in de toekomst niet meer bestellen.
Beloofde leverdatum is tot 3 keer toe vertraagd, waardoor de uiteindelijke levertermijn 2-3 weken was in plaats van de beloofde 1-3 dagen.
KlantenserviceKlantenservice antwoord op je vragen binnen 1 werkdag, wat op zich best oke is. Maar proactief wordt er je niets gemeld wanneer er zich veranderingen voordoen in de status van je bestelling (vertragingen e.d.).
Beste Erwino,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg jammer dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor de slechte communicatie, dat had natuurlijk niet mogen voor komen. Zou ik u mogen vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met uw ordernummer en referentie van deze review.
Veel plezier met uw bestelling, mochten wij u in de toekomst alsnog ergens bij kunnen helpen, horen wij dit uiteraard graag.