Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Bestelling en betaling ging normaal, al was er geen productfoto van mijn eerste bestelling. Wat op viel was dat ik de oproep kreeg (op de overzichts pagina bij bestellen en daarna) om voor 5 euro deellevering te activeren terwijl ik maar 1 product had besteld.

Prijzen zijn soms heel laag (reden om hier te bestellen) maar soms ook veel hoger dan in andere winkels (zie b.v. Occulus Quest 2: Coolblue 349, MaxICT 457) dus pas daar mee op.

Twee bestellingen op verschillende momenten gadaan. Bij de eerste stond een levertijd van 5-7 dagen, heeft ruim 2 weken geduurd. De tweede bestelling had een levertijd van 2 dagen, ik heb deze na een week nog niet in huis. Informatie in de bestel historie wordt gewoon niet bijgewerkt. Daar staat rustig "wordt 1 december geleverd" als het al 5 december is.

Via de mail geen antwoord ontvangen. Telefonisch erg vriendelijk en goed bereikbaar, maar de verstrekte informatie (over levertijd) klopt gewoon niet en daar gaat het toch om. Standaard antwoord is: het is erg druk maar hij komt morgen. Dat heb ik bij de eerste bestelling 3 keer achter elkaar gehoord.

14 Dec beoordeling naar beneden aangepast aangezien zowel nogmale helpdesk als webcare (welke als reactie op deze review vroeg om gegevens) niet reageren.

Fijn dat webcare reageert op deze review. Jammer alleen dat ook zij niet reageren op de mail met bestelnummers die ik ze heb gestuurd.

Beste paulwit,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw tweede bestelling nog niet geleverd is. Onze excuses voor het ongemak.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin vermelding van uw ordernummer en deze review. Wij kijken graag met u mee wat de status van uw order is.

Nogmaals onze excuses.

Karen - Max ICT Webcare

Op 30/11 iets besteld. Voorlopig tot noch toe niks verzonden terwijl er op hun site wel voorraad is.
Afgelopen zaterdag een mail versturen om te vragen hoe het met mijn order gesteld is maar ook daar geen antwoord op.
Als ze dit lezen hoop ik ten minste hier een reactie te krijgen

Kan moeilijk een betere score geven, er werd voorlopig niks verstuurd.
Bij de order staat er leverdatum 4/12/2020

Zeer moeilijk bereikbaar. Via facebook is communicatie niet mogelijk en via mail na 4 dagen ook geen reactie gekregen...

Beste Bjornaldinho,

Bedankt voor uw review.
Onze excuses dat er nog niet op uw mail of berichtje is gereageerd.

Zou ik u mogen vragen om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin vermelding van uw ordernummer en deze review. Wij pakken uw gegevens er graag voor u bij en nemen contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag van u.

Sanne - Max ICT Webcare

Product wordt niet geleverd binnen aangegeven levertijd. Maar erger nog; telefonisch, per chat amper bereikbaar en er wordt niet op email gereageerd. Reageren op email is wat mij betreft prioriteit voor goede webshops.

Nu krijg ik al wel een reactie op m'n review, maar heb ik nog geen reactie op mijn email over de levering gehad. Doe er wat aan ipv je druk maken over de review reacties

Nog niet geleverd, en nog niet verstuurd. Terwijl het product op voorraad was is het 5 dagen later nog niet verstuurd.

Ze zijn niet te bereiken, telefonisch sta je heel lang in de wacht. Op de chat wordt niet gereageerd en ook wacht ik al 2 dagen op een reactie op mijn emails

Beste vandijkict,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Excuses voor het ongemak.

Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw case erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Excuses voor de vervelende situatie.

Sanne - Max ICT Webcare

Lage prijs en het was snel geleverd, ondanks de extra drukte bij PostNL, dus dat was fijn.

Beste Morgoth,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V.

Wij vinden het fijn om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag van u.
Fijne avond.

Sanne - Max ICT Webcare

Was op zoek naar een moederbord en tijdens cybermonday heb ik de asus b550-a gevonden, op maxict was deze het goedkoopst dus heb hier besteld, alles tot het betalen ging goed, maar daarna begon het.

Na een aantal dagen heb ik eindelijk iemand via de chat mogen spreken. Dit is mij gezegd over de levertijd van de moederbord "Dit product lag op voorraad bij de externe leverancier met een levertijd van 1-3 werkdagen."

Het is al langer dan 1 week en ze zijn er nog steeds niet zeker van dat de moederbord wel op voorraad is nu of niet.

Ondanks dat het een slechte ervaring is van bestellen tot bezorgen was de klantenservice wel duidelijk, maar geen 4 of 5 sterren waard, puur omdat ik de eerste paar dagen ben genegeerd op de chat.

Beste GZmoon,

Bedankt voor uw review. Onze excuses dat er nog niet op uw mail is gereageerd, het is momenteel erg druk.

Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw case erbij en nemen graag contact met u op.

Sanne - Max ICT Webcare

Webshop was overzichtelijk. Ik kon mijn HDD vinden. Ze waren in NL de goedkoopste op moment van aanschaf. Had een WD10 Game Drive 8TB aangeschaft voor mijn Series X.

Binnen 1 dag geleverd. GLS kwam nog voor 11 uur dus perfect.

Goedemiddag Teknoman360,

Fijn om te lezen dat uw WD10 Game Drive 8TB bij u naar wens is geleverd.

BEdankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Mochten wij u weer iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag. Wij staan voor u klaar.

Fijne dag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Duidelijke website, snel besteld en betaald. Daarna bevestiging ontvangen en een track & trace code. Goederen tegen een goede prijs!

Snel geleverd!

Goedemiddag vzaunbrecher,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V.

Goed om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Wij hopen dat wij u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn.

Lisanne - Max ICT Webcare

Website ziet goed uit, maar in data zitten rare fouten, alsof er naar 2 verschillende datasets gekeken wordt:
Als ik zoek op deurbel
Kom ik de Anker eufy tegen met:
prijs € 224,31, op voorraad 35 en levertijd 4-7 werkdagen
Er zit bij dit product een knop meer info
als ik daar op klik krijg ik
prijs € 195,23 met voorraad bij leverancier 1 en in extra bestelling 35 en
levertijd 1-3 werkdagen
what the F**k

Na een eerdere prima verlopen bestelling, nu dit:
Ik heb een eufy deurbel besteld bij maxict op 3-12-2020
ik weet dat het druk is in deze periode levertijd staat op 1-3 werkdagen
Wordt dan ook op 7-12-2020 gezet.
Maar als ik op 8-12-2020 mijn bestel status controleer, dan staat de leverdatum nog steeds op 7-12-2020 en is de status nog steeds in behandeling genomen.
Voor de klant en MAXICT zelf , die laatste is dus duidelijk gekoppeld aan de weekend resultaten van die ander MAX (was uitgevallen) ;-). Is dit niet bijwerken en mailen van uitstel en aangepaste statussen een pijnpunt waar ze wat mee moeten doen.

Als ik bel met de info lijn krijg ik wel iemand aan de lijn, die vraagt heeft u een momentje?
Natuurlijk heb ik dat en zeg ja.
Na 24 minuten in de wacht gezeten te hebben is mijn 'momentje' wel om en mijn geduld wel op.
en hang ik op.

Goedemiddag schijtert,

Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Excuses voor de vervelende situatie. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

De vermelde leverdatum bij het artikel dat ik bestelde was 1 tot 3 werkdagen. Een maand later heb ik nog steeds niets ontvangen.

Bovenaan de Max ICT-webpagina staat in een banner te lezen dat reactietijden van de klantenservice en levertijden langer dan normaal kunnen zijn, maar wat mij betreft is een levertijd van meer dan 1 maand hiermee niet te verantwoorden.

De levering zou op 6 november plaatsvinden. Ondertussen is het 7 december en wacht ik nog steeds op mijn bestelling.

Op 2 november heb ik bij Max ICT een fan besteld (StarTech FAN6X25TX3H). De verwachte leverdatum was 6 november.

Toen ik op 12 november nog niets ontvangen had, heb ik contact opgenomen met Max ICT via email. Een dag later kreeg ik antwoord: "Ik ga de vraag meteen voor je uitzetten bij onze leverancier. Wanneer we reactie hebben vanuit onze leverancier, dan koppel ik het meteen terug naar jou!". Ik heb echter geen reactie meer gekregen.

Op 1 december heb ik opnieuw een mail gestuurd met de vraag om een update te kunnen krijgen. Op deze mail werd zelfs niet geantwoord.

Ondertussen is het een maand na de vooropgestelde leverdatum en wacht ik nog steeds op mijn bestelling.

Beste Zenzic,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Op dit moment kampen wij met een achterstand i.v.m. drukte.

Om dit door te zetten naar mijn collega heb ik wel uw ordernummer nodig. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn om een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en referentie van uw review.

Wij kijken de case graag voor u na. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit uiteraard graag van u.

Sanne - MaxICT Webcare

Ik zag al veel ervaringen van Max-ICT op Tweakers en dat voorspelde niet veel goeds. Desondanks de slechte reviews heb ik geen problemen ondervonden bij het bestellen bij dit bedrijf.

Dit kan natuurlijk veranderen als de monitor kwalen gaat vertonen. De klantenservice heb ik immers geen contact mee gehad.

Ik heb zeker rekening gehouden met de slechte reviews en ik raad aan om alleen dingen te bestellen die ook echt in voorraad zijn. Dan weet je zeker dat je niet te lang hoeft te wachtten.

De monitor werd snel en op tijd geleverd. Door een ander koeriersbedrijf dan normaal (Trunkrs) maar alsnog ruim op tijd en zelfs s'avonds. (Max Fast Delivery)

Doos licht beschadigd maar dat valt te verwachten.

Beste U-235

Bedankt voor het delen van uw review.

Wij zijn erg blij om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Dankuwel voor uw bestellingen bij Max ICT B.V.

Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij dit graag van u.

Fijne dag.

Sanne - Max ICT Webcare

Samsung Odyssey G7 (G75TQSU) 32" Zwart besteld tijdens cyber monday. Zat een flinke korting op tov andere leveranciers. Op de website stonden er nog 4 direct leverbaar ter beschikking en nog 400+ via de leverancier. Echter na een week niets gehoord te hebben kreeg ik het verzoek een alternatief uit te zoeken omdat het scherm niet meer leverbaar was.

Al werd ik via de telefoon goed te woord gestaan, vind ik de algemene communicatie vrij waardeloos.

Goedemiddag Zwolseboys,

Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de slechte communicatie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen.

Onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik ben zelf van België en heb in 2011 & 2017 al eens iets besteld en nu eind 2020 opnieuw.
Telkens werden de goederen netjes en goed verpakt.
Ik zie hier veel negatieve commentaar en moet eerlijk zeggen dat ik de eerste keer een beetje terughoudend was daardoor. Maar hun prijzen, en leveringskosten en leveringstermijnen zitten goed.
Dus had ik het risico genomen en heb daar tot nog toe geen spijt van.
Ik veronderstel dat je in de eerste plaats moet kijken naar de kwaliteit van het product dat je koopt. MAXIct is slechts de doorverkoper.
Ik lees ook over oude rommel: ik had een HP Graphic Prime calculator gekocht. Dat bleek de laatste G2 versie te zijn.

Op tijd geleverd, netjes en stevig verpakt. Binnenin goed beschermd.

Via chat heel vriendelijk & behulpzaam. Je krijgt daar ook een chat transcript email van. Via email kreeg ik recent wel geen reactie. Ik veronderstel dat men niet tegelijk met email of chat bezig kan zijn.

Goedemiddag Symbiosis,

Bedankt voor het delen van uw eerdere en huidige shopervaring bij Max ICT B.V.

Wij zijn erg blij om te lezen dat we u meerdere keren naar wens hebben kunnen helpen. Dankuwel voor uw bestellingen bij Max ICT B.V.

Heel veel plezier met uw bestelling. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan staan we graag voor u klaar.

Een hele fijne week.

Edit 08-12-2020:
N.a.v. van de reactie van MaxICT onder deze review een mail gestuurd, zojuist een reactie gekregen met daarin; " Het product is inmiddels bij u bezorgd, excuses voor het ongemak " (Met andere woorden je hebt je product dus wat zeur je nu)

Erg slecht van MaxICT dat er helemaal geen tegemoetkoming in zit.

Review:
Je leest op Tweakers vaak slechte recensies en dan vallen vaak de positieve in het niets en nam ik toch het besluit om een bestelling te plaatsen bij MaxICT... helaas heb ik dezelfde negatieve ervaring als de meeste mede tweakers.

Hierbij een storyline van mijn bestelling;
Maandag 23-11 een dockingstation besteld. Product was niet bij Max op voorraad maar wel meer dan 80 bij leverancier en daarom 2 a 3 werkdagen levertijd.

Vrijdag 27-11 het dockingstation had gisteren binnen moeten zijn, maar niks gezien of vernomen. Om 17:15 contact proberen op te nemen met klantenservice... kreeg een bandje dat ze zijn gesloten terwijl op internet staat dat ze tot 18 uur te bereiken zijn. E-mail gestuurd...

Maandag 30-11 geen reactie op mail, weer telefonisch contact proberen op te nemen. De medewerker ging de vraag uitzetten bij de leverancier en ik zou per e-mail terug koppeling krijgen.

Dinsdag 01-12 je gelooft het niet, maar wederom niks vernomen en daarom telefonisch contact opgenomen... vrijdag 04-12 zou de docking echt komen.

Maandag 07-12 niks ontvangen vrijdag en weer contact opgenomen, nu beweren ze dat a.s. woensdag 09-12 mijn bestelling zal worden bezorgd. Track en tracé zal worden gemaild... ik ben een beetje huiverig of het daadwerkelijk aankomt.

Toen ik ook vroeg waarom het zo lang duurt en of er een compensatie/tegemoetkoming inzat kreeg ik een verhaal over leverancier dit, leverancier dat... daar heb ik niks aan ik koop bij MaxICT! De medewerker was niet bereid om erover na te denken, met het mailen van de Track and trace was het voor hem gedaan.

Kort samengevat;
Koop niet bij MaxICT, de service is echt slecht en als er iets is moet je zelf continu aan de bel trekken... al kom je niet verder omdat ze niet bereid zijn mee te denken.

Enorm lange levertijd terwijl de levertijd op moment van bestellen 2-3 werkdagen zou zijn. Uiteindelijk twee weken verder en nog niks ontvangen.

Mails worden niet beantwoord. Telefonisch zijn ze (als ze geen feest hebben) snel te bereiken, echter wordt je steeds afgewimpeld met verhalen over hun leverancier.

Goedemorgen wesleyroy12,

Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor de vervelende situatie.

Graag willen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

Ik had een 4-poorts netwerkkaart besteld, die bleek DOA. Na retouraanvraag bij MaxICT kreeg ik een betuttelende "dat lost je best met de fabrikant op". Ik antwoordde dat ik hiermee niet gediend was, maar geen verdere reactie.

Toen heb ik een tweede RMA aanvraag geopenend en het nogmaals uitgelegd. Totaal geen reactie hierop, noch op een aparte email.

Dit is gewoon een stel oplichters. Verkopen kapotte rommel en gebaren dan van niks.

Blijf weg van Max ICT.

Welke klantendienst? Klachten worden afgewimpeld of genegeerd. Ook emails worden genegeerd als die klachten bevatten.

Goedemorgen biot,

Bedankt voor uw review. Onze excuses voor de slechte communicatie. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Helaas kampen wij momenteel met een achterstand. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn, maar helaas is dit momenteel wel de realiteit.

Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Wij zien uw e-mail graag tegemoet. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Computercase besteld op Black Friday waarvan er 35 op voorraad zijn/waren. De verwachtte leverdatum zou 3 december (6 dagen later zijn). Prima te begrijpen tijdens deze december drukte maar nu ruim een week later is het nog geeneens verzonden! De aangegeven leverdatum staat ook nog steeds op 3 december maar nooit een bericht ontvangen dat het vertraagd is, anders dan een algemeen statement op de website. Op de mail waarin ik vraag om een nieuwe (echte) leverdatum wordt vooralsnog niet gereageerd. Kortom; slechte service en slechte informatieverstrekking. Het excuus Corona vind ik ook niet opgaan aangezien andere berdrijven waar ik op Black Friday besteld heb (Amazon, Megekko en Bol.com) allen binnen 4 dagen bezorgd hebben. De volgende keer betaal ik maar 10 euro meer en hoef ik niet een week langer te wachten om met mijn build te kunnen beginnen.

Na ruim 7 dagen is mijn pakket nog steeds niet verzonden terwijl het gewoon op voorraad is.

Er wordt niet proactief gecommuniceerd wanneer een verzending vertraagd is. Op een mail waarin wordt gevraagd naar de daadwerkelijke leverdatum krijg ik geen reactie.

Goedemorgen Jorissie87,

Excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vinden het vervelend om te horen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.

Graag kijken wij uw bestelling na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

VERMIJDEN ALS DIT MOGELIJK IS. Het is de moeite gewoon niet waard. Leverdatum klopt niet totaal niet, en de klantenservice is echt niet normaal slecht.

Eerst 1 week contact proberen te krijgen over de lever datum want het duurde al een week te lang. Hierna heb de order proberen te annuleren, dit is uiteindelijk gelukt na meerdere keren mailen en chatten. Het hele proces heeft in totaal 4 weken geduurd. Gewoon vermijden dus als dit mogelijk is.

Goedemorgen jimmybram,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij bieden graag onze excuses aan voor deze vervelende situatie.

Wij willen uw feedback graag meenemen in ons verbetertraject. Daarom willen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer. Wij kijken graag na waar het mis is gegaan.

Nogmaals oprechte excuses voor deze vervelende situatie.

Lisanne - Max ICT Webcare

Tot nog toe niet geheel tevreden. Verwachte leverdatum niet bijgewerkt vanaf drie dagen geleden. Drie dagen geleden niet binnengekomen, en nu nog steeds niet. Product zijn "7 stuks" van op voorraad volgens de tracker. Word nog bjgewerkt met nieuwe informatie wanneer de bestelling aankomt.

Goedemorgen vancha,

Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Graag kijken wij uw bestelling voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en een vermelding van deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken uw bestelling na en nemen contact met u op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Lisanne - Max ICT Webcare

Clear website, easy to place order, fast delivery, good price and product according to description

Goedemorgen feelpt,

Thank you gor this wonderfull review.

We are glad to here that we were able to help you to your satisfaction.

Thank you for ordering at Max ICT. If there is anything we can do for you in the future, we are happy to assist you.

Have a nice week!

Lisanne - Max ICT Webcare

In de ochtend besteld, gekozen voor same day delivery. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang per mail. In de avond al bezorgd door de bezorgpartner van Max ICT.

Order was eerste keer niet goed doorgekomen ivm een geannuleerde iDeal betaling. Via telefoon contact gehad, waarna alles in orde is gemaakt.

Goedemorgen pelidee,

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw fantastische review.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Mochten wij u in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan wij graag voor u klaar.

Fijne week!

Lisanne - Max ICT Webcare

Van elke stap wordt ik op de hoogte gebracht en een zeer snelle levering via DPD

Pakket werd sneller geleverd dan op de website was aangegeven.

Hier herb ik geen gebruik van hoeven maken. Dus ik kan dit niet goed beoordelen, maar ook dit lijkt me uitstekend.

Goedemorgen Omamotormuis,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn blij om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met uw bestelling.

Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, dan staan wij graag voor u klaar.

Fijne week!

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops