Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet product is beschadigd na enkele maanden gebruik (± 4). Ik heb het teruggestuurd naar de winkel. nu is het al een maand en heb ik nog geen antwoord over het probleem of hoe ze het zullen oplossen.
Elke keer als ik bel, stellen ze me uit en beloven ze terug te bellen.
Zo slechte klantenservice, en zo slechte service na verkoop waar natuurlijk de garantievoorwaarden bij horen.
Eerste keer en laatste keer kopen bij ICT MAX.
Elke keer als ik bel, stellen ze me uit en beloven ze terug te bellen.
Eerste keer en laatste keer kopen bij ICT MAX.
Beste Aghyad_Al Sher,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen al contact met ons kunnen opnemen of is er al contact met u opgenomen? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!
Zou ik u mogen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na.
Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen of had u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenMax geeft aan een levertijd van 1-3 werkdagen, hier onderscheiden ze zich van de concurrent. Daarom voor Max gekozen, omdat ik de videokaart snel wilde hebben. Product daarom besteld en betaald. Twee dagen later wordt mijn bestelling ineens aangepast. Nu ineens > 8 dagen levertijd. Terwijl op website nog steeds staat 1-3 werkdagen.
KlantenserviceTotaal geen goed gevoel hierover. Geen goede uitleg waarom bestelling ineens wordt aangepast. Vanwege corona (maar daar hebben we al maanden mee te maken). Ik wil mijn geld terug gestort krijgen, dit duurt blijkbaar ook nog eens 5 werkdagen. Klantbelofte wordt niet nagekomen. Benieuwd hoelang het duurt voor ik mijn geld terug heb.
Beste SPvU,
Mocht u nog problemen ondervinden met het bedrag dat nog terug gestort moet worden? Dan kunt u een mail sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case graag voor u na.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenSchandalige zaak waar je absoluut weg van moet blijven. Ik had een product besteld en geretourneerd maar toen bleef het stil. Ik vroeg wanneer mijn retourzending zou worden verwerkt maar ik kreeg geen gehoor. Nog een keer gemailed op een latere dag en toen wisten ze zogezegd niet waar ik het over had. Maxict hield zich van de domme. Serieus Maxict? Ik had ze nog een keer gemaild 13 dagen nadat de retourzending bij hun was afgeleverd met de mededeling dat ik volgens uiterlijk de volgende dag het geld moet hebben ontvangen. Dit notabene volgens het herroepingsrecht én hun eigen voorwaarden!
Maar ook toen bleef het stil. Nu een dag of 20 later na afleveren van de retourzending heb ik het aankoopbedrag laten vorderen door een instantie en ze wisten niet hoe gauw ze mij een (standaard) bericht moesten sturen dat ik gecrediteerd zal worden! Ik heb verder nooit meer een reactie ontvangen op mijn emails, dus ook geen excuses.
Maxict is een criminele organisatie. Want ja, laten we eerlijk zijn. Bewust het herroepingsrecht niet naleven (ze hebben mij genegeerd en hebben geen enkele moeite genomen) betekent de wet overtreden. Bij deze boeven bestel ik dus nooit meer.
Verder wilde ik toch nog even melden dat Maxict bewust rommelt met de prijzen om prijsalerts op Tweakers bij gebruikers af te laten gaan. Dan verlagen ze de prijs voor een paar minuten en wanneer je vervolgens naar de pricewatch gaat zie je dat het alweer is verhoogd. Dit zie je alleen bij Maxict.
Daarbij heb ik ook het vermoeden dat ze fake reviews hier op Tweakers plaatsen. Degene die wel positief zijn over deze flopshop hebben meestal minder dan 1K karma en nooit geen reacties gepost.
Maxict acteert vaak als tussenpersoon en communiceert hier niet over naar de klant. De levertijden kloppen daarom vaak niet. Zij bestellen bij een leverancier uit Denemarken en dan moet het nog naar de klant. Die levertijden van 1-3 werkdagen zijn dus geen onbetrouwbaar. Een gemis aan transparantie naar de klant is onprofessioneel.
KlantenserviceDe klantenservice reageert vrijwel nooit bij vragen over retouren en als ze dat al doen dan doen ze alsof ze nergens vanaf weten. Terwijl ik wel een bevestigingsmail van mijn retouraanvraag heb!
Beste Henshin,
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenFoute informatie op de productpagina's om impulsaankopen van klanten te lokken, dit specifiek met betrekking tot beschikbaarheid en leveringstijd. Prijzen schommelen met honderden euro's dag tot dag op courante artikelen met zogezegd hoge stock bij leverancier (het gaat niet om koopjes! tot €500 verschil vrijdag t.o.v. maandag in het nadeel van de klant).
Order verwerking aan de kant van Max ICT is extreem traag. Indien je met een vooruitbetaling (overschrijving) wil werken reken op een 4-tal werkdagen aan hun kant voor verwerking, waarna het artikel dat je besteld had mogelijk niet meer beschikbaar is (ze houden het niet gereserveerd als je de bestelling plaatst!). Gevolg een backorder om U tegen te zeggen. Ik wil de bestelling annuleren, want het artikel dat ik wil bestellen is er niet meer en enige indicatie van wanneer het terug in voorraad is zou meer dan een maand later zijn; maar order cancel daar moet je voor bellen. Eens je eindelijk na ~20min iemand aan de lijn krijgt, krijg je te horen dat het annuleren van je bestelling nog moet goedgekeurd worden door hun leverancier?!
Dit goedkeuren duurt nu reeds 2 weken, en ik heb niets meer gehoord.
Op de productpagina's kan je vinden dat de levering 1-3 dagen zal duren, "250 stuks op voorraad bij leverancier"
2 weken later nog steeds geen info over wanneer het pakket zal verstuurd worden. De datum op de site blijft schuiven telkens de nieuwe deadline is verstreken, en de klantendienst kan geen informatie verstrekken. Ze gaan het nakijken en me direct contacteren. Raad eens wie geen bericht meer kreeg?
Over de klantenservice kan ik kort zijn: elke keer ~20 minuten aan de wacht (biep biep om de paar seconden is het enige dat je zal horen, om gek te worden)
De persoon die je krijgt kan je niet verder helpen want heeft geen informatie, en zal je terugbellen, maar heb de persoon niet meer gehoord. Ook geen update in mijn order, of via e-mail.
Beste ETz-candyman,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen al een bevestiging gehad van uw annulering? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenDit was mijn meest slechte webshop ervaring ooit.
Een slechte review is sneller geschreven dan een goede , maar deze webshop maakt er echt een potje van. Met verschuilen achter een pandemie en grote drukte kunnen ze zich naar mijn mening niet meer verschuilen , ik ben inmiddels 3.5 maand aan het wachten op een vervangend product.
De website gaf aan dat het product op voorraad was bij de leverancier en dat uitlevering een aantal dagen ging duren. Helaas had mijn levering toch een weekje extra vertraging opgeleverd, let wel we hebben hier over augustus, dus niet op moment van schrijven met de kerst drukte.
De vertraging vond ik overigens nog niet zo'n probleem , kan gebeuren , paar dagen wachten vind ik geen probleem. Maar dan....als er iets mankeert aan je product , dan begint de ellende bij MAXicnee.
De klantenservice , daar mag je het woord klanten en service bij weg laten.
En juist ja dan blijft er niets meer over , en dat is wat het is...niks..
Er wordt niet gereageerd op mails, maakt niet uit welk e-mail adres je gebruikt.
In het begin van mijn relaas heb ik mijn mails nog na gebeld, maar dan krijg je alleen maar loze beloftes , dus daar ben ik nu maar mee gestopt.
*knip* van de copy paste afdeling, mocht je behoefte krijgen om in alle feest vreugde je standaard bericht te gaan pasten , laat het aub achterwege.
Ik heb al meerdere keren mail gestuurd naar het adres in jouw standaard berichten onder alle slechte reviews, met mijn order nummer erbij, maar je antwoord niet. Ga je toch die standaard melding hieronder pasten is dat het bewijs voor mij dat je ook de reviews niet leest. Gebruik je tijd liever om klanten echt te helpen, daar hebben alle gedupeerde meer aan.
AlgemeenSlechte service! Op 29 nov. Bestelling gedaan met levertijd max. 3 dagen. We zijn nu 15 dagen en 7 telefoontjes vanuit mijn kant verder en nog steeds niks. Als je belt, wordt er meteen een moment geduld gevraagd en sta je weer 5 minuten in de wacht. Daarna weer losse beloftes. “Pakket staat in het magazijn”, klaar om te verzenden, maar we lopen weken achter met bezorgen. Klantenservice geeft na 4x bellen aan: ‘Om u tegemoet te komen verzenden we het met PostNL’. Nou bof ik even.
Je wordt niet pro-actief op de hoogte gehouden, moet zelf bellen en beloftes worden niet nagekomen. Onbetrouwbare winkel!!!! Waardeloos!
Bestellingen nemen ze graag aan, maar leveren niks! Klant staat niet centraal, je krijgt niks behalve lege woorden.
KlantenserviceKlantenservice??? Doen ze niet aan. Alleen maar telefoon na lange wachttijd opnemen, je direct opnieuw in de wacht zetten en beloftes maken die ze herhaaldelijk niet nakomen.
AlgemeenGoeie prijzen, maar verzendtijd totaal niet in lijn met wat ze zelf op de site aangeven, en support emails worden niet beantwoord. Ondanks beloftes tot op heden niks ontvangen.
VerzendingOp 25/11 een voeding besteld. Product was zogezegd in voorraad en zou 1/12 geleverd worden. Op 8/12 aan de telefoon gevraagd hoe het zat met mn zending. Ze vertelden mij dat de voeding de dag ervoor vanuit hun toeleverancier pas geleverd was, en dat ik het pakje ten laatste op 11/12 zou ontvangen. We zijn nu 14/12 en volgens hun website is mijn bestelling nog niet eens verzonden. Kan deze ervaring aan niemand aanraden, heb intussen elders een voeding gekocht. Die was de dag erna geleverd.
KlantenserviceHeb 2 dagen na de beloofde leverdatum een mail gestuurd om te horen hoe het zat met mijn bestelling. Heb tot op heden, 10 dagen later, geen antwoord op de mail gehad. Heb vorige week, 4 dagen na mijn email, eens gebeld. De man aan de telefoon was vriendelijk en wist mij te vertellen dat de voeding pas geleverd was in hun magazijn en eerstdaags zou vertrekken richting mijn deur, ten laatste 11/12 zou ik het ontvangen. 3 dagen later in ik heb nog steeds niks, en volgens hun website is er nog steeds niks verzonden.
Zonde van mijn tijd, heb dit soort dingen nog maar met 1 webshop meegemaakt, en dat was ook Max ICT. Ik had gehoopt dat ze na een paar jaar misschien hun proces verbeterd hadden, maar dat was dus ijdele hoop.
Beste sspiff,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Heeft u ondertussen uw bestelling al mogen ontvangen? Zo niet horen wij dit uiteraard graag van u!
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenDe voorraad op de website klopt totaal niet. Ik heb een scherm besteld waar er nog meer dan 200 van op voorraad zouden moeten staan (en de dag erna bezorgd zou worden), maar ik wacht er nu bijna een week op. De klantenservice weet niet wat de status is. De voorraad op de website blijft onveranderd op meer dan 200 staan. Pas dat dan in ieder geval aan naar 0.
Beste frank14bs,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Wij willen u graag verder helpen, maar dan heb ik wel uw ordernummer nodig.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb op 27/11 een bestelling gedaan op de website van Max-ICT.
Het betrof 2 schermen met een levertermijn van 2-3 werkdagen.
Een dikke 3 weken later nog steeds niets ontvangen.Bestelling kan niet meer geannuleerd worden volgens de klantendienst omdat de schermen reeds op weg zijn van de leverancier naar Max-ICT.
De website geeft nochtans aan dat Max-ICT vandaag 40 stuks zelf op voorraad heeft liggen. Toch kan de klantendienst mij geen levertermijn geven ivm de schermen.
Duidelijk gevalletje van lokken met grote voorraden en snelle levertermijn terwijl dit gewoon incorrect is.
Een staaltje oplichting dus, vermijden dus die handel.
3 weken na bestelling nog steeds geen zicht op wanneer deze items geleverd gaan worden.
Klantendienst heeft totaal geen zicht op je bestelling, ze proberen je met standaardantwoorden zoet te houden.
Het feit dat de website zelf meld dat er 40 stuks bij MAX ICT op stock zijn. maar dat jij moet wachten omdat jou scherm (al 3 weken) op weg is van de leverancier naar Max-IC vinden ze geen bedriegelijke praktijken.
Maar is blijkbaar de gewoonste zaak van de wereld.
Beste xmen,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte. Is de case inmiddels al opgelost? Zo niet horen wij dat uiteraard graag van u!
Bent u nog niet verder geholpen dan zou ik u willen vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer en referentie van deze review. Wij kijken de case voor u na.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenMonitor hier gekocht op black friday. Bestelling was 3 keer vertraagd en telkens als ik de klantenservice belde gaven ze mij het antwoord dat ze het gingen uitzoeken en dan een mail zouden terug sturen. Ik heb rond de 6 keer gebeld en slechts 1 keer heb ik hier een mail van terug gekregen. Product zat ook niet in originele doos.
VerzendingVerzending was meerdere keren vertraagd zonder goeie reden. Ik heb ook gemaild dat het adres moest verandert worden dit was niet gebeurd en het product stond toen 2 dagen eerder dan aangegeven op het verkeerde adres. Daarnaast zat het product niet in de originele verpakking terwijl het een nieuwe monitor hoorde te zijn.
KlantenserviceDe klantenservice was altijd vriendelijk en de wachttijden waren niet al te lang maar er kwam telkens niks uit. Elke keer werd mij verteld dat ze het gingen uitzoeken en mij een email zouden sturen zodra er meer bekend was, ik heb geen een keer hier een email terug van gekregen en moest telkens terug bellen om meer informatie te krijgen
Beste Quentin2402,
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenWebsite is waardeloos en geeft geen realistisch beeld van de status van mijn bestelling. Filters en categorieën zijn ook onlogisch.
VerzendingNog niet geleverd na verwachte leverdatum, en product staat nu ook op niet beschikbaar op de website dus ik vraag me af of ze überhaupt het product nog hebben.
KlantenserviceAlle reacties op social media zijn hetzelfde gekopieerde stuk tekst, en email laat op zich wachten. Nooit meer hier bestellen.
Beste RileyJense,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte.Ik heb wel uw ordernummer nodig om u verder te helpen.
Mag ik u vragen een email te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin uw ordernummer/RMA nummer en vermelding van deze review. Dan pakken wij uw order erbij en kijken we graag met u mee.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenPerfect! Ik heb dinsdag mijn Xaomi Monitor 34'' besteld en zaterdag ontvangen!
Ik ben echt zeer tevreden met mijn monitor!
- 144Hz
- FreeSync Premium
Echt een perfecte Gaming Curved 34'' monitor!! van Xiaomi.
4 dagen geleden gekocht via Max ICT en in termijnen betalen met IN3 betaaloptie.
Zojuist aangesloten en echt serieus monitor is gewoon PERFECT!
- 144 Hz
- FreeSync Premium
Werk ook nog met mijn Nvidia videokaart!!!!
Wat wil je nog meer voor zo'n prijs :-)
Beste M.akin,
Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat we u naar wens hebben geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw Gaming Curved 34" monitor!
Mochten we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, horen wij dit graag.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenNa een vertraagde levering, wat nog ok was, heeft het product (4K scherm) het na 3 dagen begeven. Klantenservice gesproken, RMA aangemaakt, product verzonden. Dan begint de ellende, proces wordt niet geupdate ondanks telefoontjes en meerdere mails met verzoek om opheldering. Het scherm zou al 3 weken aangekomen moeten zijn volgens de koerierdienst, volgens het Max-ICT RMA pagina nog in "afwachting van het product". Je hebt geen idee wat de status is en waar je aan toe bent, voldoende om hier nooit meer te kopen.
VerzendingDuurde in eerste instantie toch wat langer om te bezorgen, maar was te overzien (kleine week).
KlantenserviceZelfs als je ze telefonisch te pakken krijgt en om opheldering vraagt en ze beloven in "hun overvolle magazijn" te kijken waar het pakket is gebleven, krijg je vervolgens niks te horen. Mailtjes worden standaard niet beantwoord.
Beste Default87,
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenWaardeloze website. Categoriën doen niks. Filters kloppen niet. Productnamen kloppen niet. Voorraden zijn niet actueel.
VerzendingNa bestelling waren ze de verzending vergeten. Na contact duurde het heel lang voor het spontaan in de bus kwam 1,5mnd later.
KlantenserviceZe helpen je wel iets te vinden maar kunnen verder ook niks. Alsof je in een kpnwinkel staat.
Beste tkteun,
Fijn dat u uiteindelijk toch het gewenste product heeft mogen ontvangen.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenHet product had de status "vandaag besteld, morgen in huis".
5 dagen later de status opgevraagd en kreeg te horen dat de levering 3 weken later verwacht werd. Daarna order geannuleerd en kreeg een mail dat annulering in behandeling genomen werd en ik bevestiging zou krijgen als het doorgevoerd was. 4 dagen later nog geen bevestinging en krijg geen reactie op verschillende mails.
Tot het moment van annuleren was het oke, maar bevestiging krijg ik maar niet en op mails wordt niet meer gereageerd.
Het stomme is, ze nemen wel de tijd om hier op tweakers op recensies te reageren maar op mailtjes over bestellingen niet
Beste Frenzy038,
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenSlecht rma met een doa je kan het zelf oplossen
Je besteld 9 niewe exos 14tb 1 is doa je vraagd rma krijg je terug ga maar naar seagate dat gaat sneler met vervangen succes echt waar zo ga toch niet met klanten om neem contact op met webcare wordt gezegt je hoord niks terug zo slecht web winkel heb ik nog nooit gezien.
Ze die gewoon copy past actie hier onder daar hebben ze wel tijd voor maar om rma ticket te beantwoorden niet.
Slecht rma met een doa je kan het zelf oplossen
Slecht rma met een doa je kan het zelf oplossen
Beste Mysterion1989,
Zou u aub uw ordernummer willen doorsturen met verwijzing naar deze review naar webcare@maxict.nl, zodat wij met u mee kunnen kijken naar de status van uw order.
AlgemeenVertragingen door Covid zijn begrijpelijk
Ik heb nu voor mijn zoon een Ryzen 5 Pro 4650G besteld bij Max ICT op Black Friday nog voor openingstijd van de winkel. Levertijd was 4-7 werkdagen ( dat is ook nu nog zo volgens de site).
De verwachte levering was op 10 december, wat niet 7 maar 9 werkdagen is, maar goed. Helaas heb ik nog niets en ook geen idee wanneer het wordt verstuurd.
Max ICT lijkt haar informatievoorziening niet op orde te hebben
Wat ik niet begrijp is dat de klantenservice (zowel telefonisch als via chat geprobeerd) geen enkel idee heeft wanneer mijn bestelling wordt verzonden. Ook als ik vraag of het bestelde product bij hen in het magazijn binnen is gekomen is, kan dat niet worden gecontroleerd.
Ik hoop alsnog snel de processor voor mijn zoon te ontvangen, het is zijn eerste pc. Ik vind het sneu voor hem dat hij op deze manier kennis maakt met de wereld van de ict webwinkels.
Wordt vervolgd...
Update:
Ik heb 13-12 uiteindelijk de knoop doorgehakt en elders een alternatief besteld. Ik heb MaxICT een mail gestuurd en gevraagd mijn bestelling te annuleren. Ik kan dat zelf niet, hoewel op de site staat dat dit kan zolang het product nog niet verzonden is. Vreemd, maar ok, ik hoop dat de annulering netjes wordt verwerkt.
Beste RichTech,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat we u nog niet naar wens hebben kunnen helpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenZe hadden een type toetsenbord op voorraad dat in Nederland slecht te krijgen is. Prijs was lager dan uit het buitenland te laten komen.
KlantenserviceHad achteraf nog een aantal vragen over het product die snel beantwoorden werden via mail.
Beste AartGoossens,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen!
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop.
Sanne - Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling was snel geplaatst en betaald.
De communicatie vanuit MaxICT is belabberd. 1-3 werkdagen levering, maar 7 werkdagen nog steeds geen product ontvangen, of bericht dat het vertraagd was.
Telefonisch verbinding met Klantenservice wordt na keuze maken via een menu verbroken.
Chat reageert wel snel, maar niet naar verwachting en té amicaal.
Eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb.
Levering was veel te traag. Beloofde tijdsmarge is ruim overschreden, zonder enig bericht.
KlantenserviceTelefonisch contact is niet te doen. Verbinding wordt verbroken na keuze maken in het menu.
Chat is snel.
Beste R03l4nd89,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat we u niet naar wens hebben geholpen. Wij hebben enige vertraging door de enorme drukte.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDe laptop die ik had besteld kwam op tijd aan en was goed verpakt. Klantenservice is makkelijk te bereiken voor als dat nodig is.
VerzendingPakket kwam op tijd aan en er waren geen beschadigingen aan het product.
KlantenserviceMailen of bellen lukt altijd. Krijgt gewoon een persoon aan het woord, dus geen chatbots.
Beste Julybil
Bedankt voor uw review. Fijn dat uw bestelde laptop goed is afgeleverd.
Wij wensen u veel plezier met uw laptop.
Karen - Max ICT Webcare