Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHier bij een update over mijn bestelling bij MaxxICT van 29-12-2020 Gaat om een Iphone 12 Pro
Verzending8-1 toch maar weer even contact opgenomen over mijn iphone 12 bestelling. In overleg nu gekozen voor het zilvere model in plaats van de grafiet. Deze was wel op voorraad verzekerde de medewerker mij. Telefoon 11-1 binnen gekregen.
KlantenserviceJammer dat MaxICT er een potje van maakt met wat ze werkelijk op voorraad zeggen te hebben. Mijn bestelling zou 22-12 geleverd worden. Verschillende keren moeten bellen voor mijn orderstatus. Nu voor een kleur gekozen die niet mijn voorkeur had. In iedergeval wel geleverd nu. Was dit niet gewend bij MaxICT, vorige bestellingen altijd geleverd zonder ook maar één probleem. Hopelijk in de toekomst een betere voorraad update op de site anders gaat dit niet goed gezien de andere reviews van de laatste weken.
Goedemorgen edsplace,
Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Helaas, en dit mag natuurlijk niet als excuus dienen, kampen wij momenteel met een achterstand op onze logistieke afdeling. Hierdoor worden bestellingen momenteel vertraagd uitgeleverd.
Wij werken momenteel met man en macht, dag in dag uit, om de achterstand weg te werken.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Ondanks de vertraging lezen wij dat het product gelukking bij u is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Iphone 12 Pro.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenTot nu toe heb ik al mijn bestellingen ontvangen. Daarmee bedoel ik niet dat ze allemaal vlekkeloos en op tijd aangekomen zijn.
Ik heb momenteel nog een bestelling openstaan. Ik weet nu al dat de aangegeven levertijd een grote flauwekul is. Het is altijd zo geweest.
Ik zal voor de toekomstige klanten dit bedrijf even samenvatten.
- Medewerkers van MaxICT spelen allemaal hetzelfde spelletje. Want als je geweten had, had je niet lopen liegen als mens tegen anderen. Vreemd dat niemand opstaat en zegt van 'ik ben deze leugens zat, dit kunnen we niet maken!'
- 99.99999% van de levertijden zijn niet waar.
- Als je een medewerker spreekt en die zegt ‘ja meneer het is echt zeker, morgen is het product bij u’ geloof het niet!
- Bedrijf heeft beperkt geld en gebruikt voornamelijk de binnengekomen bedragen om eerdere bestellingen van anderen te dekken. Ze rouleren geld van ene order naar de andere order.
- Webcare team is een copy paste medewerker die jou niet kan/zal helpen. Het is alleen om de indruk te geven dat ze een caring klantenservice hebben.
- Als maxict ziet dat de inkoop van de door jouw besteld product niet winstgevend is zullen ze jouw order annuleren en het product wordt van de site afgehaald of ze zullen je om bijbetaling vragen. Het lijkt alsof ze een beurshandel verrichten.
Ik heb een videokaart in bestelling staan. Het product is redelijk goed beschikbaar bijv. in Duitsland De hype van lange levertijden etc. komen goed uit om klanten bezig te houden. Ze vergeten alleen dat ze altijd een nachtmerrie leveringen hebben. Ondertussen is het product wat ik had besteld duurder geworden zoals ik boven aangaf.
Ik heb nog geen enkel contact met maxict. Ik wacht de door hun opgegeven leverdatum af.
Binnenkort verwacht ik dat ze me voor deze bestelling ook bellen met hetzelfde verhaal. ‘Het product dat u besteld heeft is niet leverbaar maar voor 200 euro meer kan je deze nog krijgen’ of ‘het product is niet leverbaar en u krijgt u geld pas over 35 dagen terug.’
Dus de handelwijze is: Zet alle producten op de wereld in je website om heel veel verkeer te lokken. Wacht op een vis die aan de haak is. Hou de vis aan het lijntje gebruik het geld van de klant voor andere orders en lever ooit in de toekomst.
Hier moet je zijn voor producten die overal ruim verkrijgbaar zijn. Kom hier niet om nieuw en speciale producten te bestellen.
Dit zal de laatste bestelling zijn. Ik laat deze ervaring staan totdat ze opeens op een wonderbaarlijke manier toch mijn bestelling redelijk op tijd leveren. Heel erg jammer. Zakelijk gaan we de boel ook verbreken.
Geen hoop. Het is altijd hetzelfde. Tijd zal het wijzen.
KlantenserviceKlantenservice is alleen om jou een bezigheidstherapie aan te bieden. Kast-muur verhaal.
Goedemorgen Shift,
Jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor onze slechte communicatie en de vertraging van uw bestelling. Wij snappen uw frustratie.
Graag kijken wij uw order na. Mag ik vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan zorgen wij dat uw bestelling wordt nagekeken en er contact met u wordt opgenomen.
Helaas lezen wij dat u ons webcare team omschrijft als een 'copy paste medewerker'. Wij proberen altijd een oprecht antwoord te geven richting onze klanten. Helaas hebben we momenteel een achterstand, welke zorgt voor dezelfde problemen onder onze klanten, waardoor wij continue een soort gelijk antwoord moeten geven. Dit betreuren wij natuurlijk.
Momenteel werken wij met man en macht, dag in dag uit, om onze achterstand weg te werken.
Graag zien wij uw e-mail tegemoet.
Alvast bedankt.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenAller eerst vind ik de absurde prijsvariatie bij deze winkel belachelijk. Soms worden producten zo 300 euro duurder dan dat ze eerder op die dag waren. Dit lijkt mij een automatisch systeem maar dit is te bizar voor woorden. je bent geen ebay of aliexpress. Selecteer een prijs en houd het daar bij.
Of dit fluctueren van prijsen zou is om ze in pricewatch te houden of meer geld te verdienen maakt mij niet uit, ik vind het hoogst oneerlijk voor de consument.
Inmiddels heb ik antwoord gekregen op mijn email. Annulering is in gang gezet.
Goedemorgen Bram Otten,
Bedankt voor uw review.
Wij snappen de verwarring. Graag leggen wij u uit hoe deze prijsverschillen tot stand komen.
Wij werken met flexibele dagprijzen welke verschillen per leverancier en hun voorraad.
Excuses voor de verwarring.
Max ICT Webcare
AlgemeenZag al meer reviews met dezelfde situatie. GPU besteld die volgens hun eigen data 14 dagen levertijd had. Prima, ik heb geduld dus kan wel even wachten. Vervolgens een week later dezelfde GPU (EAN nummer hetzelfde) op hun site voor 400 euro meer, met levertijd van 2 dagen. Nu krijg ik te horen dat ze zelf geen idee hebben wanneer hij geleverd kan worden, terwijl hij volgens mijn order nummer vandaag geleverd had moeten worden. Als ik er niet zelf achteraan was gegaan had ik hier überhaupt niks over gehoord.
Het lijkt er sterk op dat ze de paar producten die ze in voorraad hebben/ontvangen voor hogere prijzen snel aan het verkopen zijn, en de mensen die ze voor een normale prijs hebben besteld worden achteraan de wachtrij gezet. Waarom staat dezelfde GPU anders op de site voor 400 euro meer met een levertijd van 3 dagen?
Edit: telefonisch contact gehad met klantenservice. Hebben de situatie duidelijk uitgelegd en oprecht excuses aangeboden. Inmiddels ook de desbetreffende videokaarten offline gehaald en alleen op aanvraag aangeboden.
Goede afhandeling wel. Helaas veranderd er voor mij niks, maar in ieder geval word er nu voorkomen dat andere mensen hetzelfde overkomt. Vandaar ook aanpassing van het cijfer (origineel 1/5 nu 3/5).
Vind het lastig de klantenservice hier op af te rekenen. Ik ben altijd professioneel en snel te woord gestaan. Ik denk dat er iets anders in het bedrijf misgaat. De mensen die ik sprak hadden duidelijk echt de intentie me te helpen, dus hopelijk gaan ze dit dan ook snel oplossen.
Edit: klantenservice heeft telefonisch contact opgezocht. Goed gesprek gehad. Bevestigd mijn punt dat de klantenservice echt oprecht hun best doen, maar dat er gewoon iets anders mis ging binnen het bedrijf.
Goedemorgen Bazch91,
Bedankt voor uw review.
Jammer om te lezen dat we u niet naar tevredenheid hebben geholpen. Excuses voor de vervelende situatie.
Helaas betref het door u bestelde product een product welke moeilijk te verkrijgen is in de gehele markt. De levertijd kan en wordt dan ook telkens uitgesteld omdat wij geen voorraad binnen krijgen.
Graag kijk ik of mijn collega uw order voor u na. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Uw order zal worden nagekeken en er zal contact met u worden opgenomen.
Nogmaals excuses voor de vervelende situatie. Ik zie uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenProcessor op 9-11-2020 besteld, 2 maanden actief op de chat gevraagd naar updates, een aantal keer gebeld. Steeds beloftes via de chat en telefonisch over updates. De enige e-mail die ik ontvangen heb zij dat ze informatie bij hun leverancier op hebben gevraagd, verder geen terugkoppeling, Dit bedrijf is communicatief zoo slecht.. Ik heb medelijden met de medewerkers want ik heb het gevoel dat ze wel meer willen doen maar dat het gewoon een zooitje is.
Wat mij ook opvalt is dat bijna elke review die ik zie, negatief is.
Ik zou echt wel graag een oplossing willen zien maar ik ben er bang voor.
Wanneer dit goed opgelost wordt wil ik hier ook graag een positieve review van maken.
Er worden veel dingen beloofd maar en volgt geen opvolging. Geen communicatie niets.
Ik snap dat dit soort bedrijven druk zijn in deze tijd. Maar dit soort praktijken genereert werk.
Ik heb het te doen met de medewerkers en met Karen van de Webcare. Want die zijn nu de hele dag negatieve reacties aan het behandelen.
Goedemorgen Sp4wn667,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie en de vertraging van uw bestelling.
Graag wil ik net als u dat uw review veranderd in een positieve review. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Dan zorg ik dat uw order wordt nagekeken en dat er contact met u wordt opgenomen.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling in begin december gedaan, geven aan dat ze via webcare gaan reageren (zie hieronder), volgt totaal geen reactie. Vraag ik me af, is de naam Karen gekozen omdat het synoniem staat voor iemand die overal maling aan heeft?
VerzendingWat moet ik hier invullen? Het is er nog niet.... en lijkt voorlopig ook niet te komen...
KlantenserviceWelke klantenservice? Oh die accountmanager, nou die heeft dus ontslag genomen....
UPDATE: net gebeld door de klantenservice. Alleraardigste medewerker geeft aan dat het hoogste prioriteit heeft en dat het opgelost gaat worden. Klantenservice krijgt er 2 sterren bij... Keep you posted
Goedemorgen gapstars,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat u geen reactie heeft mogen ontvangen van mijn collega. Excuses hiervoor.
Graag wil ik u vragen om nog een keer een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review. Ik zal er zorg voor dragen dat mijn collega of ik uw order nakijkt en dat er contact met u wordt opgenomen.
Nogmaals excuses voor de slechte communicatie en de vertraging van uw bestelling.
Ik zie uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenVerschrikkelijke klantenservice. Producten lijken vaak de goedkoopste in de pricewatch, met het risico dat je ze nooit aankrijgt. Bespaar je de moeite en geef 10 euro meer uit voor een deftige service.
VerzendingProduct is nooit geleverd omdat zakelijk account niet ingesteld geraakte.
KlantenserviceEen zakelijke bestelling vanuit België is geen mogelijk. Via mail kreeg ik enkel te horen dat 'er iets niet klopte' met het btw nummer. Nooit kunnen achterhalen wat het probleem was. Na vele mails, bestelling kunnen annuleren.
Blijkbaar hebben ze wel tijd om hier op Tweakers de schijn hoog te houden en op iedere review te reageren. Spendeer die tijd aan service naar klanten aub
Beste thunderfury,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw product niet geleverd is vanwege een zakelijk Belgisch account. Onze excuses.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenAls het goed gaat merk je er niets van en is het een redelijke shop.
Als het misgaat kan je lang wachten, ik wacht al 3 maanden...
op mail wordt niet gereageerd.
Bedrijf doet aan dropshipping, stuurt geen status mails met track&trace en meld producten als uitgeleverd terwijl er nog helemaal niets is afgeleverd.
KlantenserviceStandaard reacties op mail, men heeft duidelijk geen zin om te kijken wat er aan de hand is.
Beste Hypersonic,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat u al 3 maanden wacht. Onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenWaardeloze "winkel". Ik zet het bewust tussen haakjes want ze leveren namelijk niets. Volgens de webshop was het ruim op voorraad (meer dan 100 exemplaren) en twee weken later - later dan de aangegeven levertijd - wordt de bestelling ineens geannuleerd omdat het door mij bestelde product niet leverbaar zou zijn! Ondertussen had ik wel drie keer de klantenservice gemaild over wanneer ik mijn bestelling in ontvangst kan nemen. Tot op heden geen antwoord gehad. En dan krijg je ineens die standaard mail waarin er wordt geannuleerd. Schandalig.
VerzendingGeen verzending want deze flopshop levert niets. Zie ook reviews van andere Tweakers.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice die niet eens reageert op mijn berichten. Is er wel een klantenservice? Of sturen ze alleen standaard reacties op Tweaker reviews? Wat een poppenkast.
Beste Henshin,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde product niet leverbaar is. Onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHad een GPU besteld met levertijd 2-3 dagen. Na bestelling wordt je vrolijk gemeld dat het product niet leverbaar is en of je een ander model (duurder) wil kopen. Terwijl als je een paar dagen later kijkt het product leverbaar is maar voor prijzen die 300€ hoger liggen.
Bestel hier niet, ze hebben geen voorraad en lokken je met lage prijzen en preorders die ze blijkbaar nooit krijgen om je daarna via een gladde smoes een duurder product aan te praten.
Personeel wil alleen maar zo veel mogelijk marge behalen en probeert niet te leveren wat je besteld hebt.
Beste Lord_Dain,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde GPU na bestelling niet leverbaar was. Onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenNa meer dan 34 dagen en 2 genegeerde mails krijg ik na chat gecontacteerd te hebben een bericht dat een toetsenbord dat bij bestelling op voorraad is nu niet meer leverbaar is.
KlantenserviceReageren niet op email, enkel te bereiken via online chat.
Beste karel-lodewijk,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde toetsenbord niet leverbaar is. Onze welgemeende excuses.
Nogmaals onze excuses, ik zie u mail graag verschijnen.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenZit al een hele tijd te wachten op mijn product. Zou al lang binnen moeten zijn. De website zegt dat het product is uitgeleverd maar als ik bij gls kijk is het nog niet bij hun aangekomen.
Heb geprobeerd te bellen maar zat alleen maar in de wacht. Ook nog geen reactie op de mails die ik heb gestuurd. Ik dacht ik schrijf maar een review want ik zag dat je hier wel een antwoord krijgt.
Zou graag het product willen annuleren als dit nog kan. Gezien ik het inmiddels al ergens anders heb weten te kopen. Odernummer : 13957164
Beste WiebevdHeuvel,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat u nog geen product heeft ontvangen. Onze welgemeende excuses.
Ik zie inderdaad dat dit product op 17-12 is aangeboden aan GLS en zou inmiddels bij u geleverd moeten zijn. Ik heb uw ordernummer doorgestuurd naar mijn collega's van customer service. Zij pakken dit verder met u op.
AlgemeenI Ordered a Processor on the 21 of Dec
till now the strain of misinformation and lack of any clarity is still going.
As always everyone understands and they all give a fake deadline as if we all are stupid clients it's always they are working on helping the customer, which is honestly by now I don't know who is these customers that they talk about,
So another review and another lie, not the fake information say that I have to wait till the 15th and also not sure because there is nothin sure about this company.
they all say that they will send emails, no one does
just procrastination and more fake deadline.
and they will replay on my comment by the same message they send to everyone and nothing happen as always
if you read this make sure you are willing to go through a long long waiting and a bunch of lies
AlgemeenIk betaal een volprijs voor een monitor en verwacht een nieuw product, echter lijkt deze bij levering tweedehands te zijn of een afgedankt showmodel. Beeldscherm zat vol met vette vingerafdrukken en de doos is flink beschadigd. Gelukkig is de monitor functioneel en kan ik de vette vingers er af poetsen.
Ik vind het doorgaans niet erg om een tweedehands product of showmodel te kopen, echter vind ik het wel kwalijk als dit zo stiekem gedaan wordt. Tevens werd er vals geadverteerd met 'same day delivery' - die optie was er uiteindelijk niet voor mijn product. Kortom, ik voel mij als klant bedrogen en ik heb geen vertrouwen meer in deze webshop. Ik koop nooit meer bij Max ICT B.V.
KlantenserviceEr werd vals geadverteerd met 'same day delivery' - die optie was er uiteindelijk niet voor mijn product.
Beste pieter2607,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat u een product hebt ontvangen dat helaas niet nieuw is en dat u daar niet van op de hoogte bent gebracht. Onze welgemeende excuses.
Max Fast Delivery is inderdaad mogelijk op producten die wij lokaal op voorraad hebben, excuses dat dit niet het geval is geweest.
Ik zie u mail tegemoet.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenOp 29 december 2020 heb ik bij deze webwinkel een Hannspad besteld. Vanwege corona, de feestdagen/jaarwisseling, en eerdere reviews verwachtte ik geen snelle levering; op de site stond ook nog eens een melding dat het druk was. Allemaal geen probleem, er was geen haast bij.
Lang verhaal kort: krap een dag na het plaatsen van mijn bestelling had ik het bestelde product op de mat.
Geen reden gehad om contact te hebben met de klantenservice, dus daarover kan ik niet oordelen.
Beste JCZ,
Bedankt voor uw review.
Fijn dat uw bestelde product direct bij u geleverd is. Wij wensen u veel plezier met uw bestelde Hannspad.
Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.
Fijne dag!
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenOp 10-12-2020 heb ik bij de webshop MAX-ict een videokaart besteld , dit betreft dat de Asus dual RTX3070 8gb. Er stond op dat moment bij de opmerkingen dat deze binnen 1 a 2 weken zou worden geleverd, prima i.v.m. de schaarste van deze producten keek ik hier niet vreemd van op. Netjes betaald en dus maar wachten.
Na 2 weken niks te hebben gehoord maar eens een mail gestuurd, na enkele dagen geen reactie. Maar eens proberen te bellen. Na lange tijd in de wacht te hebben gestaan kreeg ik een medewerker te spreken. Hem uitgelegd dat ik de videokaart had besteld bij hun omdat zij op dat moment de enige webshop waren met een duidelijke lever datum . Toen van hun kant het excuus dat de leverdatum werd uitgesteld naar 31/12. Prima nog steeds niks aan de hand. Enkele dagen voor levering nog maar weer eens gebeld om te vragen of ik er van uit kon gaan dat de videokaart 31/12 bij mij zou worden bezorgd. het antwoord was; ja zoals het nu lijkt wel. 02-01-2021 geen videokaart. Wederom bellen , leveringsdatum aangepast naar 11/02.......nou ja volhouden maar. In de tussentijd maar eens reviews gaan lezen …. shit, had ik dit maar eerder gedaan dan had ik hier nooit besteld.
07-01-2021, ik kijk op de website naar het aanbod van soortgelijke videokaarten ik zie een videokaart staan die 93 euro duurder is maar wel op voorraad en binnen 1 tot 3 werkdagen kan worden geleverd! Ik neem contact op met de klantenservice en geef aan dat ik mijn huidige bestellen graag wil aanpassen naar de videokaart die wel op voorraad is . Dat is geen probleem , ik krijg binnen enkele minuten een mail met daarin het aangeboden alternatief . Ik ga akkoord, betaal het verschil van 93 euro bij. Na het afronden van de ideal betaling krijg ik bij terug keer naar de max website een foutmelding, deze pagina bestaat niet. Gelijk via de live chat aangegeven dat dit gebeurd was. De medewerker gaf aan dat de betaling is ontvangen en dat het verder in orde was. Factuur zou gelijk worden aangepast. Ik heb met nadruk gevraagd. KAN IK ER NU VAN UIT GAAN DAT DIT PER DIRECT WORD GEREGELD EN IK BINNEN 1 TOT 3 DAGEN MIJN VIDEOKAART ONTVANG!!!?? Antwoord: We gaan ons best doen... nu 1 dag later , geen aangepaste factuur. de advertentie van het alternatieve product is niet meer beschikbaar. Alarm bellen gaan weer af.
Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? Jullie werken jullie zelf op deze manier de afgrond in. Klanten
worden letterlijk opgelicht door compleet verzonnen leveringstermijnen op te geven. als je aangeeft dat iets op voorraad is dan moet het toch niet heel moeilijk zijn? Magazijn +orderpicker+ verzenddoos+ Track en trace+ Verzendkoerier= Tevreden klant.
Zojuist weer contact gehad , wederom kunnen ze niet aan de leverings datum van de advertentie voldoen. wat gister gelijk zou worden gedaan , mijn factuur aanpassen naar het aangeboden +betaalde alternatief gaat nu 2 dagen in beslag nemen . Leveringstermijn is nu 4 –7 werkdagen
Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt.
Enige positieve is dat ze wel heel vriendelijk zijn en ik ook nog gewoon medelijden krijg met de medewerkers die al dit gezeik over hun heen krijgen.
Update!
Wederom is het product ineens niet meer leverbaar. Zelfde product staat nog wel op de site voor 300 euro meer.
Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt.
Goedemidag Torxx,
Bedankt voor uw review.
Jammer vind ik dat ik moet lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses dat de levertermijn continue wordt opgeschoven en dat er geen duidelijke communicatie vanuit ons richting u komt.
Helaas, zoals u zelf ook aangeeft, is het een product welke momenteel schaars is in de markt. Hierdoor schuift de levertijd continue op, omdat wij hem ook niet uitgeleverd krijgen vanuit onze leveranciers.
Ik snap uw frustratie, daarom nogmaals excuses.
Ondanks dat u vandaag nog contact heeft gehad met een van mijn collega's, kijk ik of een collega uw bestelling graag nog eens voor u na. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een melding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenEen nachtmerrie van de klantenservice
8-12-2020 Ik heb bij maxict een rtx 3070 besteld met de melding dat deze binnen 2 weken geleverd zou worden.
Na 4 weken ploeteren, en de klantenservice bellen. Ben ik van de pre-order lijst afgehaald met het idee dat ik een alternatieve rtx 2080 die op voorraad was geleverd zou krijgen.
Ik heb zelf het product de website zien verlaten en een persoonlijke mail gekregen. Op de maxict website was na enkele dagen geen verandering van mijn order en daarom heb ik nogmaals contact met de klantenservice opgenomen. De klantenservice wist van niks en de kaart was al verkocht aan een ander, terwijl het product via de telefoon opzij voor mij gelegd zou zijn.
Ik zit nu met niks en ik ben een maand aan het lijntje gehouden met geen enkele vorm van alternatieven en compensatie.
Hallo fauxburg,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat wij u niet naar tevredenheid hebben geholpen. Excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijk ik uw bestelling/case voor u na. Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Graag kijk ik of een collega het voor u na en nemen contact met u op.
Ik zie uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare
Algemeen27 december een bestelling geplaatst met 1-3 dagen levertijd. Door corona en de jaarwisseling verwachtte ik daardoor het pakket iets later. Toch stond op de website: levering op 1 januari.
29 december: Prijs van het product daalt ineens en blijkt daarna ook te blijven schommelen. Mail gestuurd naar klantenservice met de vraag of hier nog iets in te regelen valt.
2 januari: nog geen leveringsbevestiging, en op de site bleef staan dat deze op
1 januari geleverd zou worden.
4 januari: contact gezocht met de klantenservice (na 2x 23 min in de wachtrij) werd mij verteld dat er vertraging was. Dit kan gebeuren maar informeer dan op zijn minst je klanten. Het product was op 2 januari binnen gekomen en zou uiterlijk 6 januari verstuurd worden.
6 januari: geen pakket ontvangen of verzendbewijs ontvangen
7 januari: contact met klantenservice (wederom 17 minuten in de wacht gestaan). medewerker geeft aan dat het heel druk is en er dus vertraging is. Ik gaf aan wat de collega op maandag zei. reactie aan de telefoon was: "oh, heeft hij niet verteld dat hier 80 pallets staan met goederen?". Verder bericht was dat de verwachte levering op zijn vroegst op de 18e zou zijn. dat is dik 3 weken verder!
Ik heb de order geannuleerd en bestel hier nooit weer. de medewerker klonk ook niet meelevend en durfde het zelfs aan om te vragen of ik interesse had in een ander product. Tot op heden nog geen reactie op mijn eerder verstuurde mail.
Wat een waardeloos bedrijf. Volgende keer iets duidelijker de reviews bekijken op Tweakers. Helaas was dit bedrijf de enige die het gewenste product op voorraad had (nu niet meer en gelukkig besteld bij een zaak waar ik goede ervaringen mee heb)
Product is nooit verzonden door de 80 pallets die ze zogezegd hadden staan. Pas dan op zijn minst de levertijd aan of zorg dat er extra personeel is om alles te verwerken.
KlantenserviceLange wachttijden, geen empathie van de medewerkers en 0,0 communicatie vanaf MaxICT. Beloftes worden niet nagekomen en verwachte leverdata worden verder opgeschoven. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webwinkel die zich ook nog durft te laten zien op Tweakers.
Goedemiddag Rinaldo91,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Helaas kampen wij momenteel met een achterstand door onze logistieke verhuizing. Dit mag geen excuus zijn, maar dit is momenteel wel de realiteit.
Wij werken met men en macht, dag in dag uit, om de achterstand bij te werken.
Excuses voor de vervelende situatie.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenWebcam besteld met twee weken levertijd. Zou moeten aankomen op 24-12-2020, maar twee weken daarna nog steeds niet binnen. Al meerdere mails naar ze gestuurd maar krijg geen reactie.
VerzendingProduct is voor zover ik kan bepalen nooit verzonden. De leverdatum blijft in hun systeem staan op 24-12-2020, ook al is die datum al lang voorbij.
KlantenserviceOndanks meerdere mails naar de klantenservice krijg ik geen reactie.
Goedemiddag abelplanting,
Excuses voor de vertraging en slechte communicatie. Dit had niet mogen gebeuren.
Graag kijk ik uw bestelling voor u na. Zou ik u mogen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxicy.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pak ik of een collega uw gegevens erbij en kijken het graag voor u na.
Excuses voor de vervelende situatie.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenNa even zoeken naar een AIO CPU koeler kwam ik uit bij max ict ivm prijs en levertermijn. Op 23/12 heb ik deze besteld omdat er werd aangegeven 1-3 werkdagen levertermijn. Omdat ik vanuit België zakelijk bestel reken ik +- 1 week vooraleer het hier thuis zal geleverd worden.
Omdat ik de koeler nodig had (mijn werkpc ligt uit elkaar) heb ik op 29/12 contact opgenomen via de chatfunctie op de site (telefonisch heb ik na 40 minuten aan de lijn te hangen maar opgegeven) om te vragen wanneer deze geleverd zou worden. Omdat er niets bekend was heb ik vervolgens gevraagd om deze te annuleren wat Jeffrey in orde zou brengen. Diezelfde avond kreeg ik een mail dat het product reeds verzonden was en dus niet meer te annuleren. Geen probleem dacht ik, dan heb ik deze nog voor 31/12.
Ondertussen zijn we 7 januari 2021 en is er nog steeds geen track and trace code beschikbaar en heb ik niets mogen ontvangen.
Maxict reageert niet op mails en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Op de site staan de koelers in voorraad bij de webshop dus ik zie niet helemaal het probleem.
Via chat heb ik melding gekregen dat het product verzonden was op 29/12. Momenteel op 7/1 ben ik nog steeds niet in bezit van het product noch een track and trace code.
Klantenservice1x heb ik contact gekregen via de chat functie. Hoewel dit een vlot gesprek was hebben ze niet de order kunnen annuleren zoals afgesproken was (product zou verzonden zijn dus begrijpelijk).
Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken, op mails wordt niet gereageerd.
Goedemorgen Devler,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat uw bestelde AIO CPU koeler nog niet is geleverd. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijken wij met u mee.
Karen - Max ICT