Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHierover kan ik niets over zeggen. Als men moet betalen is iedere website goed opgemaakt.
VerzendingVerwachte leverdatum is een leugen eerste klas.
Altijd het zelfde, corona corona.
Puur bedrog.
Een muur kan rapper een antwoord geven op een email.
Goedemiddag Miraxx88,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat we u niet naar tevredenheid hebben geholpen. Excuses voor het ongemak.
Graag kijken wij uw order voor u na. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij en kijken het voor u na.
Excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenIk had de Garmin Forerunner® 245 Music - Smartwatch besteld op de website stonden er 60 op voorraad. Later bleek dat dit bij de leverancier was. Om een lang verhaal kort te maken. Ik ga hier geen bestellingen meer plaatsen, en mijn bestelling afgezegd. De werknemers lopen erg achter met het beantwoorden van emails en zijn niet erg vriendelijk aan de telefoon.
VerzendingZe komen hun afspraken niet na, dus ik zou hier niet bestellen.
KlantenserviceDe werknemers lopen erg achter met het beantwoorden van emails en zijn niet erg vriendelijk aan de telefoon.
Goedemiddag AadVogel,
Bedankt voor uw review.
Jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze welgemeende excuses.
Ook vinden wij het erg vervelend om te lezen dat u niet vriendelijk te woord bent gestaan. Dit vinden wij namelijk erg belangrijk en dit is dus geen wenselijke situatie.
Daarom gaan we intern navraag doen om te kijken met wie u heeft gesproken en waar het mis is gegaan.
Excuses voor de vervelende situatie. Dit is niet de bedoeling.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenBesteld bij Max ICT, maar via de website van Bol.com. Daar kan je niet zoveel over te klagen hebben.
VerzendingDe bestelling zou in 24 uur bezorgd worden. Een dag later bleek via de track & trace de bestelling naar nog een dag later verzet te zijn. Weer een dag later was de bezorging ook weer een dag uitgesteld. Na de 3e dag stond er geen leverdatum meer. Daarna met de klantenservice een aantal beroerde gesprekken gevoerd.
KlantenserviceGesproken met RMA afdeling over mijn late pakket. Na een aantal keer bellen bleek dat de bezorger, GLS, het pakket had kwijt gemaakt. Dus is er besloten om GLS een aantal dagen te geven om het pakket te vinden. Dat is niet gebeurd. De bestelling die er binnen een dag had moeten zijn was er 8 dagen later nog steeds niet. De klantenservice gaf aan dat ze nu op een bericht vanuit GLS moesten wachten voordat ze een nieuwe konden verzenden. Ook was het object in hun voorraad op, dus na het bericht van GLS moesten ze een nieuwe bestellen bij hun leverancier en die zou daarna naar mij opgestuurd worden. Dus, een product dat al een week vertraagd was, moest daarna nog een week op GLS wachten, waarna het pas bij de leverancier besteld kon worden, voordat het opnieuw verstuurd kon worden. Direct de bestelling bij de leverancier plaatsen kon niet, er moest echt op GLS gewacht worden. Ook kon er geen escalatie naar een manager plaats vinden, Max-ICT vind het blijkbaar een logisch proces dat als de bezorger het verkeerd doet, de consument daar de dupe van is en een aantal weken extra moet wachten. Ter vergelijking, bij Bol.com zelf was hij inmiddels ook te koop en is hij binnen een dag bezorgd.
AlgemeenPaar dingen besteld bij Max ICT. Meestal zijn prijzen prima, maar levering kan lang(er) duren. Zoals bij de laatste bestelling die nu na een maand - jazeker: een MAAND - nog steeds niet binnen is.
KlantenserviceBij de laatste bestelling voor het eerst een mail gestuurd naar de klantenservice, omdat ik na een maand nog steeds niets binnen had. Ik krijg gewoon geen antwoord. Na een week maar weer een mail gestuurd. We gaan het meemaken. Bizar.
Goedemorgen Jaapnr1,
Bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat uw laatste bestelling nog niet bij u geleverd is. Excuses voor het ongemak.
Graag kijken wij het voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail naar webcare@maxict.nl te sturen met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij pakken uw gegevens erbij, kijken het voor u na en zullen contact met u opnemen.
Excuses voor de vertraging en het ongemak.
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenHad 2 fanhouders voor een supermicro case nodig. Deze is nergens op voorraad en vooral door de prijs gekozen voor maxict (ondanks eerdere ervaringen en de vooral negatieve reviews). Artikel besteld op 7-1 en zou geleverd worden op 13-1. 14-1 bericht gestuurd naar klantenservice voor status en op 15-1 te horen gekregen dat deze was verzonden. Afgelopen zaterdag artikelen ook netjes geleverd door DPD. Eerlijk is eerlijk, was buiten mijn verwachting, maar wil vooral delen dat het ook goed kan gaan.
VerzendingLevering was 2 dagen later dan verwacht, maar wel verder goed verpakt en netjes geleverd.
KlantenserviceReactie binnen 1 dag met positief nieuws.
Goedemorgen mpnet,
Bedankt voor uw review en het delen van uw shopervaring.
Wij zijn erg blij om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen en dat uw pakketje netjes bij u is afgeleverd.
Dankuwel voor uw bestelling bij Max ICT B.V. Heel veel plezier met uw bestelling en hopelijk kunnen wij u in de toekomst nog eens van dienst zijn.
Fijne dag.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenJe moet weken voor je order wachten, geen reactie van klantensupport, geen updates over status van bestelling
VerzendingLong story short:
23.12.2020 bestelling
04.01.2020 verwachte leveringsdatum
05.01.2021 email naar MaxICT, geen reactie
12.01.2021 nog een email + berichten in facebook en kreeg een nieuwe leveringsdatum nu al 15.01.2021!
15.01.2021 nog geen verzending
18.01.2021 nog geen verzending
to be continued...
Je kunt tien emails schrijven zonder einige reactive, beter op facebook spammen, dan bestaat de kans dat ze dat zien
Goedemorgen azrev,
Zojuist heb ik uw review op Trustpilot beantwoordt. Wij vinden het erg jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Daarom bieden wij graag onze oprechte excuses aan voor de vertraging van uw bestelling.
Helaas kampen wij momenteel met een achterstand op onze logistieke afdeling. Dit mag natuurlijk geen excuus zijn, maar helaas is dit de realiteit.
Zojuist hebben wij uw order nagekeken en zien wij dat uw product gisteren met onze vervoerder is meegegaan. Uw pakket zal naar verwachting vandaag bij u geleverd gaan worden.
Excuses voor het ongemak en de uitblijvende communicatie.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenZodra ik contact opneem via de chat om te annuleren, veranderen ze 2 minuten later (nadat ik zie dat de chat geopend en gelezen is) de status naar "verzonden" en melden ze 10 minuten later dat ik niet meer kan annuleren omdat hij verzonden is. Triest bedrijf, ik twijfelde om hier te bestellen na alle eerdere reviews. Toch maar gedaan, en dan krijg je dit.
KlantenserviceZie hierboven, klantenservice leest mijn annuleren en zet dan snel status op verzonden.
Goedemorgen Kevinpr,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor het ongemak.
Graag kijken wij de case voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij zullen het nogmaals bekijken om te zien waar het is mis gegaan. Nogmaals onze welgemeende excuses.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenBestel NIET bij Max ICT. Bij deze mijn duit in het beroerde zakje van Max ICT.
VerzendingSlecht, op 09/01/2021 heb ik een product besteld met vervolgens de belofte dat het 14/01/2021 geleverd zou worden. Tot nu toe heb ik geen update over de status van mijn bestelling. Men verwacht op zijn minst dat je een bericht krijgt dat de beoogde leverdatum niet mogelijk is. Vervolgens op 15/01 gemaild dat ik graag mijn bestelling wil annuleren maar helaas tot nu toe nog geen reactie.
KlantenserviceVoor zover ik iets van deze partij gehoord heb, geen klantenservice.
EDIT: Na contact gezocht te hebben met het onderstaande emailadres is mijn bestelling dezelfde dag nog geannuleerd. Dat was iig een snelle actie.
Beste Mcmenger,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelde product nog niet geleverd is. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenZeer teleurstellende ervaring met mijn eerste order bij dit bedrijf: Lokkertjes, trage communicatie en zéér trage terugbetaling van een geannuleerde order..
In de Pricewatch kom ik MaxICT vaker tegen als de goedkoopste aanbieder van een artikel.
In dit geval was het een NAS en op 1 januari heb ik hier een bestelling geplaatst voor een refurbished NAS. Op 2 januari volgt de orderbevestiging en op 4 januari een mail dat het artikel niet op voorraad is bij de leverancier en ook niet meer leverbaar is. In diezelfde mail staat een link naar de webshop met een drietal mogelijke alternatieven en instructies hoe verder te handelen.
De aangeprezen artikelen zijn 2-3x zo duur als het bestelde (was het bestelde artikel een lokkertje?), en geen instructies hoe verder te handelen. Ook in 'MijnMax' is er geen mogelijkheid om de order te annuleren. Daarom, en omdat het bestelde artikel niet meer leverbaar is ga ik er vanuit dat mijn order automatisch geannuleerd wordt.
In de email van MaxICT wordt overigens meteen een (absurde) terugbetalingstermijn van 5-15 werkdagen (!) aangekondigd. Deze terugbetalingstermijn is nergens te vinden in de Algemene Voorwaarden...
Op emails wordt totaal niet gereageerd. Zelfs niet met een automatisch antwoord of een case-nummer. Aan de telefoon is men vriendelijk maar verder absoluut niet bereid om mee te denken of extra stappen te zetten:
Naar aanleiding van het bericht van MaxICT dat mijn bestelde artikel niet meer leverbaar is geef ik op 7 januari in een email aan de backoffice van MaxICT aan dat de aangekondigde terugbetalingstermijn van 5-15 werkdagen niet van deze tijd is en dat ik uiterlijk binnen 5 werkdagen een terugbetaling verwacht. Op deze mail wordt totaal niet gereageerd, sterker nog: Op 14 januari mailt MaxICT aan mij dat mijn bestelling in backorder is gezet. Met een artikel dat niet meer leverbaar is! En nog steeds is er in 'MijnMax' geen mogelijkheid de order te annuleren.
Dan maar gebeld... Een vriendelijke medewerker geeft aan dat hij de order direct zal annuleren. Op mijn vraag waarom dat niet via de webshop kan wordt niet geantwoord.
Ik maak ook nog de opmerking dat een terugbetalingstermijn van 5-15 werkdagen in deze tijd van internetbankieren absurd is, en dat webshops een geannuleerde order vaak dezelfde dag of zelfs binnen een aantal uren terugbetalen. Ook hierop wordt niet gereageerd, er wordt zelfs aangekondigd dat er nu een termijn van 5-8 werkdagen ingaat voordat MaxICT mij mijn geld teruggeeft. Vanaf het moment dat MaxICT aangeeft dat mijn bestelling niet meer leverbaar is duurt het nu dus maximaal 23 kalenderdagen voordat ik mijn geld terugkrijg. MIJN GELD!
Het lijkt er in mijn optiek sterk op dat MaxICT dit niet alleen bij mij doet. Als dit op bredere schaal gebeurt dan worden betalingen van klanten gebruikt om dit bedrijf voor te financieren.
UPDATE: MaxICT Webcare reageert met :
Beste rsuijs,
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw bestelde NAS niet leverbaar is.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee of de annulering in gang is gezet voor u.
Karen - Max ICT Webcare
Zinloos: De annulering is in gang gezet. Hiervan heb ik inmiddels ook de bevestiging ontvangen.
Waar ik problemen mee heb is dat er op emails niet gereageerd wordt door de backoffice van MaxICT en vooral dat het 20-23 kalenderdagen duurt voordat ik mijn geld terug krijg.
Update 2: na een boze mail aan MaxICT met juridische termen als "onverschuldigde betaling" en een sommering om het bedrag binnen 3 werkdagen terug te storten wordt op dezelfde dag mijn geld teruggestort. Het kan dus wel...
Beste rsuijs,
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw bestelde NAS niet leverbaar is.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenMijn bestelling is niet in de beloofde 1-3 dagen geleverd, maar pas na 10 dagen.
Als je het dan vervolgens wil terug sturen en je neemt contact daar voor op krijg je geen reactie meer van Max ict ook niet na meerdere keren. Ze zetten je gewoon in de spam lijst.
Voor mij hier nooit meer.
Mijn bestelling kwam niet uit Nederland maar uit Denenmarken. Niet echt handig als je hier niet van op de hoogte bent.
Beste yorn,
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw bestelde product pas naar 10 dagen geleverd is.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDenk dat ik nooit eerder zo'n dramatische ervaring gehad heb met een winkel (MaxICT). Allereerst kreeg ik een product opgestuurd met duidelijke gebruikssporen. Ik had namelijk een monitor besteld, maar zo zat onder de normaal strakke beschermende folie die inmiddels gebruikt en stoffig was, haren die niet van mij waren, bah. Ook zaten er lijmvegen die matig waren uitgeveegd op het scherm van vermoedelijk het energielabel. Goed, dan liep deze eerst order via bol (maar werd wel geleverd door MaxICT), dus contact gehad met bol en een onwijs vriendelijke jongen heeft dit afgehandeld en het product is retour gegaan. Ook de terugbetaling was zeer snel in orde, goede service zoals het hoort. Vanaf hier, ligt de rest van het verhaal dan ook uit handen van bol.
Vervolgens, rechtstreeks contact gehad met MaxICT (via bol was dit product niet meer leverbaar). Mij werd verteld dat diezelfde week nog een nieuwe monitor bezorgd kon worden. Ik stond namelijk voor de keuze, daar opnieuw een monitor bestellen of het elders bestellen. Zowel de website als man met wie ik telefonisch contact had vertelde dat het uiterlijk 3 werkdagen zou duren. Dus ik nam de gok en plaatste een bestelling bij MaxICT...
Na destijds 6 werkdagen verder nogmaals contact opgenomen met MaxICT, aangezien ze via de mail niet reageren zou ik aanraden om te bellen. Mij werd toen verteld, sterker nog belooft dat het diezelfde dag of echt uiterlijk!! die dag erna bezorgd zou worden. Inmiddels weer 2 werkdagen verder, weer contact opgenomen en wederom… het wordt écht morgen bezorgd! Zij kunnen dit namelijk wel inzien, maar kunnen geen track and trace of andere link of bewijs sturen. Als klant voel je vanuit de servicekant géén begrip, krijg je géén duidelijkheid en word je aan het lijntje gehouden.
U kunt het al raden. Inmiddels zijn we wéér 3 dagen verder. Nog steeds heb ik geen duidelijkheid over mijn pakketje. Binnen één dag reageren ze van de webcare op je review (die ik eerder al op kieskeurig gegeven had), maar als je ze vervolgens mailt (waar ze zelf om vragen) komt er dagenlang geen mail terug. Tot op heden nog steeds niet. Bij deze winkel sta je echt machteloos aan de zijkant. Als je ze belt verbinden ze je elke keer door met een andere afdeling, krijg je iedere keer een ander persoon aan je lijn, communicatief wordt er met je rondgegooid. Niemand van alle mensen die ik heb gesproken of gemaild voelt zich aangesproken om de verantwoordelijkheid op zich te nemen en achter mijn bestelling aan te gaan. Tijdens deze hele situatie heb ik meerdere mailtjes naar verschillende afdelingen uitstaan, op al deze mailtjes geen antwoord teruggekregen. Er gaat iets drastisch mis bij deze winkel. Op basis van de 120 reviews die al op kieskeurig staan met het gemiddelde van een 1.7 (op 16-01-2021) kan ik niet bevatten dat ze intern niet serieuze veranderingen doorvoeren. Wat zij als winkel op het gebied van service, levering en kwaliteit van producten laten zien is echt schandalig.
Als u voor de keuze staat om het bij MaxICT te bestellen of elders voor een duurdere prijs dan hoop ik dat dit review u kan overtuigen het elders te bestellen. Momenteel zit ik al zo diep in die frustratie dat ik me enerzijds niet gewonnen wil geven door het te annuleren, anderzijds als ik het wel annuleer vrees ik voor de lange nasleep van terugbetaling. Gezien de huidige communicatie, zal de terugbetaling ook niet soepel verlopen.
KlantenserviceIn de algemene beoordeling is de gehele ervaring zo volledig mogelijk beschreven. Denk dat wel duidelijk is waarom ook deze categorie 1 ster krijgt.
Beste .Dennis,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde monitor niet direct een nieuwe variant is. Onze excuses.
Ik heb uw ordernummer inmiddels via een andere review site ontvangen en intern doorgezet. Een van mijn collega's van klantenservice neemt contact met u op.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb 1-1-2021 een harde schijf besteld, die toen op voorraad was bij de leverancier. De verwachtte leverdatum was 7-1-2021. 7-1 heb ik gebeld, maar helaas was het nog niet verstuurd door de leverancier. MaxICT heeft geen eigen voorraad en de externe leverancier zou dit dus moeten leveren. Dat word nu nog steeds onderzocht (inmiddels al een ruime week!). Ik had wederom gebeld aangezien op de website van MaxICT gewoon staat dat ze eigen voorraad hebben. Daarop zeiden zij dat ik (tegen een meerbetaling van 35!!!) de harde schijf uit hun voorraad geleverd kon krijgen. BELACHELIJK! Ik pak toch een actie van hun website.. Hoezo word ik daar nu voor gestraft. Lever die HDD gewoon zoals jullie deze verkocht hebben. Uit jullie eigen voorraad of die van de leverancier!
Edit:
Contact opgenomen met webcare na hun reactie op de review, vanochtend 18-01, 11:08 uur. Kijken of er gereageerd word.
Edit 2:
Uiteraard 0 reactie van de mail die ik gestuurd heb naar webcare.. Ik had zelf al gebeld, daar gaven ze me EXACT hetzelfde antwoord als de vorige 5 keer.. Het ligt bij de leverancier. Ik zou dezelfde dag nog gemaild worden, maar dat is (uiteraard!) ook niet gebeurd. Ik vroeg de helpdesk medewerker.. Goh, kunnen jullie de leverancier niet gewoon bellen, want schijnbaar reageren ze niet op mails. Ik heb sinds 7 januari al een mail liggen bij de leverancier en die doet er schijnbaar geen zak mee. Nee, we kunnen ze alleen mailen. Top. Dus als klant kan je alleen geduldig PROBEREN te wachten totdat je order eindelijk een keer bij de leverancier binnen is.
Na ALLE slechte reviews ben ik er van overtuigd dat ze geen voorraad hebben bij hun leverancier en dat ze op deze manier (lage prijs voor een week verkopen) mensen proberen te scammen om de week er na gewoon uit hun eigen voorraad te verkopen, die weer duurder is. Omdat je dan toch al je 150eu daar hebt liggen... NEEN MAX ICT, DAT IS GEEN CORRECTE BEDRIJFSVOERING.
Edit 3:
Een aantal dagen nadat ik de mail kreeg (nog geen reactie op mijn mail terug), had ik nogmaals gebeld en op een wat fellere toon gezegd dat ze de harde schijf dan maar moeten leveren uit eigen voorraad.. Gingen ze dat toch maar wel doen. Het duurde uiteindelijk nog steeds een dag of 5 voordat het binnen was, maar hij was geleverd. Zonder extra bij te betalen. Het lijkt wel alsof dit bedrijf een luie tiener is die achter de vodden aan gezeten moet worden voordat ze eindelijk hun kamer opruimen. Belachelijk. Tevens zie ik dat ze de Ryzen 5900X ook aanbieden en "op voorraad hebben". Trap hier niet in. Die zijn niet aanwezig. Wacht liever op een normale prijs, bij een andere leverancier.
Als er niets geleverd is, is dat een erg slechte beoordeling. Zeker als jullie iemand extra geld af willen troggelen!
KlantenserviceJe vraagt de status 3x aan, maar vervolgens geven ze gewoon geen duidelijk antwoord. Het ligt bij de leverancier en die kunnen ze schijnbaar alleen via flessenpost bereiken, want het duurd TERGEND lang!
Beste rstrijdonck,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde harde schrijf nog niet geleverd is. Onze excuses.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHet hele bestelproces was voldoende duidelijk en zodoende gebruikersvriendelijk. Heb inmiddels 2 orders geplaatst. Dat zijn wel de enigste orders die ze voor een lange tijd van mij hebben gekregen.
VerzendingVan de 2 orders betreffende 6 artikelen met een totaalwaarde van ruim 500 Euro is er werkelijk niet 1 op de beloofde datum geleverd. Voor 5 van de 6 artikelen heb ik meermaals contact op moeten nemen alvorens er ook echt een correcte leveringsdata kwam.
KlantenserviceDat is wellicht het enige lichtpuntje voor deze in mijn ogen ZEER onbetrouwbare leverancier : de klantenservice is correct en in staat om mij niet te laten ontploffen door opgebouwde frustratie.
Beste Ronald5,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak dat uw bestelde artikelen niet volgens leverdatum zijn uitgeleverd. Onze excuses.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee of alles inmiddels is uitgeleverd.
Ik zie uw mail graag tegemoet.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenAnnuleren en verwijderen je order zonder berichtgeving om vervolgens hetzelfde artikel tegen verhoogde prijs weer beschikbaar te stellen.
Beste 3k.Vengeance,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee wat hier precies heeft plaats gevonden.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenHeb geprobeerd een 3080 te bestellen hier omdat er op de website stond dat er nog twee beschikbaar waren. Omdat ik weet hoe het gaat met webshops heb ik van tevoren nog maar even gebeld of hij ook daadwerkelijk op voorraad was. Er werd mij verzekerd dat dit het geval was ook na expliciet vragen of hij op voorraad was bij de leverancier. Na mn bestelling heb ik zelf een paar uur later de website in de gaten gehouden en ja hoor, 2 weken levertijd. Daarna gebeld met ze voor uitleg en ze zouden met de leverancier checken hoe dit zat. Vervolgens ben ik niet terug gebeld en moest ik zelf weer bellen. Natuurlijk met het bericht dat het niet leverbaar was.
Bestel hier niet! Je kan er niet op vertrouwen dat iets leverbaar is, ook zegt de site en de telefoonist van wel!
Het hele verhaal staat hierboven, lees dit voor de review over de klantenservice.
Beste Tok Tok,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelde 3080 uiteindelijk niet leverbaar was. Onze excuses voor het ongemak.
Mag ik u vragen om uw ordernummer met vermelding van deze review te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee of alles voor u goed is afgehandeld.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb nu al twee keer praktisch hetzelfde probleem met dit bedrijf meegemaakt.
Het komt erop neer dat je wordt gelokt met prima prijzen en de melding dat de artikelen op voorraad zijn. Je gaat er vanuit dat dat klopt, aangezien er ook artikelen zijn die niet op voorraad zijn in hun webwinkel.
Vervolgens bel je na vijf dagen eens op om te vragen waar de artikelen blijven, en dan blijken ze die zelf bij DIVERSE andere leveranciers besteld te hebben. Sommige artikelen zijn daar dan ook niet op voorraad. Het resultaat is dat je om de 4 a 5 dagen een deelbestelling geleverd krijgt.
Dit lijkt misschien niet zo'n ramp, maar als je de artikelen nodig hebt om deze bij een klant aan de andere kant van het land op een afgesproken moment te installeren dan kan dat dus niet. Met alle gevolgen van dien: Boze klanten, loze gaten in je agenda, minder omzet en dan ook nog tijd kwijt aan bellen en een heleboel frustratie zoals je merkt.
Ben ik dan te laat met bestellen? Nee, twee weken van tevoren besteld.
Ben ik dan zelf ook iemand die alleen voor financieel gewin gaat? Nee, de artikelen waren bijna nergens op voorraad. Ik heb dus voor de snelste levering gekozen en niet voor de laagste prijs.
Er werken daar ultravriendelijke medewerkers die je uiterst netjes en correct te woord staan. Ze zetten je echter op het verkeerde been en liegen het het halve gesprek aan elkaar. Hun woorden zijn dus niets waard. Echt jammer van deze correcte mensen die zich zouden moeten schamen dat ze zich door de alleen om geld gevende directie laten gebruiken om goedwillende klanten op deze manier keer op keer om de tuin te lijden.
Bah, ik bestel hier nooit meer iets. Ik hoop dat jij dat ook niet doet en deze review wordt op alle andere sites die ik kan vinden gepost.
Ik heb nu al twee keer praktisch hetzelfde probleem met dit bedrijf meegemaakt.
Ben ik dan te laat met bestellen? Nee, twee weken van tevoren besteld.
Ik heb nu al twee keer praktisch hetzelfde probleem met dit bedrijf meegemaakt.
Beste Bart de Lepper,
Bedankt voor je review. Ik begrijp uw frustratie. Onze excuses voor het ongemak.
Graag kijken we met je mee. Zou u aub uw ordernummer met vermelding van deze review willen sturen naar webcare@maxict.nl.
Ik zie uw mail graag tegemoet. Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenIk had een keyboard besteld voor mijn Surface Pro 7 waar bij stond dat het de Signature versie is, met ook een foto daarvan. Maar ik ontving een 'gewone' versie. RMA ingediend, kon hem wel terug sturen maar dan tegen 15% kosten en verzendkosten... Op een beleefde vraag waarom die kosten er zijn als de fout aan hun kant ligt wordt niet gereageerd. Kortom, ik bestel volgende keer wel ergens anders...
VerzendingZie hierboven, er wordt een product geleverd welke niet overeenkomt met de titel en de foto.
KlantenserviceNa een vraag over onterecht gerekende kosten wordt niet gereageerd.
Beste doubleduh,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses voor het ongemak.
Karen - Max ICT Webcare
AlgemeenDe website is niet volledig en soms onduidelijk. Ze verkopen producten van verschillende leveranciers en soms staat een artikel er dan vaker op voor verschillende prijzen. Dat komt gek over, maar is wel logisch als je het weet. Mijn order was alleen niet direct te vinden op de website vanwege een storing.
KlantenserviceIk had 2 producten besteld die een levertijd hadden van 1-3 dagen. Ik wou ze graag binnen een week ontvangen dus ik belde na 2 dagen voor een update. Ze gaven aan dat ze over 2 dagen de spullen verwachten en snel konden leveren alleen hadden ze van 1 leverancier nog geen bevestiging. De volgende dat weer gevraagd en deze keer zeiden ze dat ze ook een achterstand hadden en het zeker nog een week extra ging duren. Toen heb ik de bestelling geannuleerd. Ik kreeg geen bevestiging en heb daarvoor de volgende dag terug gebeld. Toen krijg ik wel direct een bevestiging en 2 dagen later had ik het bedrag al weer op mijn rekening staan.
Op zich geen slecht bedrijf maar het komt om in het werk. Als ze dat oplossen en eerlijk communiceren over levertijden bestel ik er de volgende keer weer.
Goedemorgen Tadango,
Bedankt voor uw review en feedback.
Wij vinden het vervelend dat we u niet geheel naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor de vertraging van uw bestelling en onze slechte communicatie. Dit was natuurlijk niet de bedoeling.
Momenteel doen wij er alles aan om de achterstand weg te werken, zodat we onze klanten niet telkens teleur moeten stellen.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenMax ICT heeft zich niet gehouden aan de koopovereenkomst, waarbij er vervolgens ook niet werd gehouden aan de daarop geboden "oplossing".
VerzendingMijn bestelling zou na het bestellen op 3 Januari op 7 Januari worden bezorgd, aangezien er ook een levertijd van 1-3 dagen stond. Vervolgens hoorde ik niets maar zag ik wel dat de levertijd van het product nu op 4 weken stond. Aangezien ik de 11e nog niets had gehoord nam ik contact op met MaxICT en er werd gemeld dat ze met de leverancier contact zouden opnemen en mij vervolgens direct op de hoogte brengen.
Vervolgens kreeg ik niks te horen, dus na terug te bellen werd er aangegeven dat het "even kan duren". Inmiddels nog niets gehoord en ben ik overgegaan op het annuleren van de bestellen aangezien ik het product snel nodig heb. Vervolgens heb ik hem bij een Duitse webwinkel aangeschaft (Caseking.de), waarbij hij overmorgen (zoals ik van ze gewend ben) wordt thuisbezorgd.
Zeer slechte eerste ervaring met MaxICT, wat ik echter al kon verwachten door de eerdere reviews. Helaas waren ze de enige Nederlandse shop die dit aanboden.
De Klantenservice was vriendelijk, echter hebben is de informatie de ze hebben verschaft uiteindelijk waardeloos geweest aangezien ik nog steeds afwacht op hun schriftelijke update.
Goedemorgen EgNL,
Bedankt voor uw review.
Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Excuses voor het ongemak en onze slechte communicatie.
Heeft u uw schriftelijke update inmiddels mogen ontvangen? Indien dit niet het geval is, willen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review.
Graag kijken wij het voor u na.
Excuses voor het ongemak.
Lisanne - Max ICT Webcare
AlgemeenEind december Philips tv besteld: €100 goedkoper dan bij Mediamarkt etc. Ook wandbeugel besteld, die letterlijk volgende dag werd afgeleverd. Tv moest van externe leverancier komen, levertijd 7 januari. 9 januari gebeld: tv was al wel bij Maxict binnen en zou de week erna geleverd worden. Dat is inderdaad zo gegaan. Saillant detail : de tv was bij Maxict na 1 januari wel €100 duurder geworden, maar daar had ik dus geen last van. Mijn ervaring met Maxict is dus prima.
Goedemrogen Mjev64,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u een positieve shopervaring bij ons hebt gehad.
Graag bedanken wij u voor uw bestelling en wensen u veel (kijk) plezier met uw Philips tv.
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Alvast een fijn weekend!