Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk wacht nu al langer dan 4 weken op een artikel wat volgens de website bij de leverancier ruim voorradig was (en is), en een levertijd van 4 tot 7 werkdagen zou hebben.
Ondanks herhaaldelijke toezeggingen qua leverdatum wordt er door Max ICT niet geleverd.
Update: Mac ICT meldt de bestelling ‘ op mijn verzoek’ geannuleerd te hebben, alleen heb ik hier niet om verzocht?... na - wederom door geïnitieerd- telefonisch contact is er na bijna 5 weken eindelijk geleverd.
Je moet uiteraard wel zelf bellen, op e-mails met verzoek tot opgave van de te verwachten levertijd wordt door Max ICT niet gereageerd.
Beste Zwaan 68,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb hier een Microsoft ergonomic toetsenbord besteld, als extra voor op het werk. Na enkele maanden gaat de 'w' toets stuk, dus ik heb gevraagd om garantie. Max ICT stuurt leuk een mailtje terug dat ik maar naar Microsoft moet gaan voor garantie. Ik heb even gekeken hoe dit zit, blijkt dat de verkoper wettelijk verantwoordelijk is voor de garantie en dus helemaal niet mag afschuiven. Ik zit ondertussen nog steeds te wachten op reactie. Ondertussen een klacht ingediend bij de geschillencommissie, maar dit is weer één van de duizend keurmerken die er zijn, dus verwacht ik er niet veel van.
Ik koop hier nooit weer wat en ik ga ook actief anderen informeren en weerhouden van een aankoop bij Max ICT.
De verzending duurde meer dan 7 werkdagen, totaal niet acceptabel tegenwoordig.
KlantenserviceZie ook mijn algemene review. De klantenservice heb ik contact mee gehad. Ze laten gemiddeld één tot twee weken voorbijgaan, voordat ze reageren. Zelfs als je het mailtje ziet binnenkomen en direct reageert moet je gewoon weer een halve maand wachten.
Beste Gbrouwer,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen, wat betreft uw klacht. Onze excuses. Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van uw order.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenWacht al 1 1/2 maand op een product dat inmiddels overal verkrijgbaar is. Heb mijn bestelling maar geannuleerd want ze geven nog steeds aan niet te kunnen leveren. Echt waardeloos. Dat terwijl het levertermijn op hun website enkele weken max. bedroeg.
KlantenserviceKlantenservice is om van te huilen. Je krijgt geen update omtrent je bestelling en de mail die ik heb gehad was alles behalve veelbelovend.
Beste rgs19,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het product niet op tijd is geleverd, waardoor u de order hebt geannuleerd. Onze excuses.
Ik hoop dat de annulering helemaal goed is verlopen, mocht dit niet zo zijn, dan zou ik u willen vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenEind december een RTX 3070 order geplaatst met een levertijd van "1 - 2 weken". Na ongeveer tien dagen was er nog niks met de order gebeurd. Pas na het contact opnemen met de klantenservice heeft MaxICT de order vewerkt, en stond er ineens dat de leverdatum eind februari zou zijn. Al en met al ontevreden over de mate van ordervewerking, en het up to date houden van de voorraad op de website.
VerzendingBegin feburari heb ik opgebeld om te checken of de leverdatum van eindfebruari nog klopte. Dat zou gewoon kloppen, maar nu ook die levertijd is verstreken blijkt het volgens de klantenservice ineens wéér nog maanden te duren. Intussen zijn er videokaarten van exact hetzelfde model op voorraad verschenen op de website, maar dan mocht je wel 400 euro extra betalen.
KlantenserviceBij meerdere malen contact ben ik snel en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Wel spreken de medewerkers elkaar tegen, en is de gegven informatie niet te vertrouwen.
Ze hebben mij netjes een alternatief product of geld teruggave geboden, maar met de huidige videokaarten markt is dat eerder een verdere achteruitgang
Beste Youfreaker,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat het vervelend is dat het product niet op de afgesproken datum geleverd is en dat u niet tevreden bent met de orderverwerking. Onze excuses hiervoor.
Het product wat u besteld heeft is echter een product waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod. Vandaar dat de prijzen flink gestegen zijn en het moeilijk is om het product te leveren.
Het enige wat wij kunnen doen is de bestelling in backorder laten staan of zoals mijn collega al aangaf kijken voor een alternatief of de bestelling annuleren. Wij begrijpen ook dat dit niet naar wens van u is, maar helaas kunnen wij op dit moment niets anders betekenen.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIk bestel regelmatig kleine dingen (GPU of HDD etc) bij MaxICT maar moet eerlijk bekennen dat ik daar altijd prima tevreden over ben. De website mogen ze wel eens naar kijken qua usability en snelheid, maar niets dan lof over hun service en levering. Tot zo ver altijd keurig netjes geleverd en antwoord op mijn vragen.
Altijd snel en goed verpakt!
KlantenserviceTot zover niet veel hoeven te gebruiken maar altijd netjes antwoord.
Beste Yvez,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service!
Uw feedback zien wij als enorm waardevol en nemen wij zeker intern mee. Dankuwel voor het delen hiervan.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb op 10 december 2020 een bestelling geplaatst voor een RTX 3070. Nou begrijp dat deze kaarten moeilijk verkrijgbaar zijn, maar de klantenservice van Max ICT is echt waardeloos. Toen ik op Twitter vroeg hoe ik een bestelling moest annuleren werd ik genegeerd. Toen ik later een e-mail stuurde kreeg ik wel binnen 48 een e-mail terug dat het annuleringsproces was gestart. Dat was inmiddels al 10 dagen geleden, en ik heb mijn geld nog steeds niet terug.
KlantenserviceOp Twitter word je genegeerd als je vraagt hoe je een bestelling annuleert. Annuleren kan ook alleen via de klantenservice en niet via de website. Na 10 dagen heb ik mijn geld nog steeds niet terug.
Beste Oberst,
Bedankt voor uw review. Het product wat u besteld heeft, is inderdaad een product waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod. Vandaar dat de levering een langere tijd kan duren.
Mijn excuses dat u destijds op Twitter genegeerd bent. Onze procedure is dat er enkel via de klantenservice kan geannuleerd worden. Mijn collega's kunnen het dan gelijk voor u in gang zetten. Op deze manier verloopt het, het snelst.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee wat de status is van de terugbetaling.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling plaatsen redelijk, product had geen foto bij bestelpagina, kon het artikel niet daadwerkelijk zien.
VerzendingLevering ronduit slecht, had op woensdag 17-2 besteld met de express service (binnen 24 uur levering beloofd). Donderdag avond niet geleverd, transporteur Trunkrs wijst naar MaxICT, MaxICT wijst naar Trunkrs, geen van de partijen komen met oplossingen. Vrijdag 19-2 bericht gekregen van Trunkrs dat ze het pakket gesorteerd hebben, levering 18-2 tussen 18.39 en 19.19... Ja dat is dus niet gelukt. Contact gezocht met transporteur, levering gaat niet plaats vinden vandaag. Maandag avond mag ik het pakket verwachten.
Trunkrs heeft geen optie om weekend levering te doen, MaxICT in weekend niet bereikbaar. Zeer slechte ervaring
Slecht bereikbaar, komen geen afspraken na, bellen niet terug na afspraak dat zij gaan uitzoeken waar je pakket gebleven is.
Beste Dazzler2120,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling niet op de verwachte leverdatum hebt mogen ontvangen. Onze excuses hiervoor.
In het weekend zijn wij niet aanwezig op kantoor en dus ook niet bereikbaar. Echter hadden wij u natuurlijk eerder op de hoogte moeten houden, wat betreft de levering.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de status van de order.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenBeste mensen, lees mijn eerdere review van 8 feb. Continu loze woorden van de klantenservice. 29 jan besteld, nog steeds 400 op voorraad maar geen levering. Toezeggingen van de klantenservice over een mailtje met status worden niet nagekomen. De status geeft nog steeds levering 12 feb aan (op 18 feb). MAX zegt wel monitoren binnen te hebben maar niet van onze partij ?! en kan dus niet leveren.
KlantenserviceToevoeging 22 feb: Max ICT is ook al mijn mail van 9 feb kwijtgeraakt " Hierbij stuur ik u de informatie betreffende de order van de review van Hengelaartje op Tweakers.
Ik hoop dat u snel duidelijkheid kunt geven" met in de attachment de opdrachtbevestiging met ordernummer. MaxICT heeft hier zelfs op gereageerd!
Mensen aan de lijn zijn best aardig en de reacties op de reviews beloven heel wat. Trap er niet in want ze maken niets voor elkaar.
Beste Hengelaatje,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt mogen ontvangen. Onze excuses.
Ik heb u destijds op 8 februari onder uw review gevraagd uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Ik heb daar geen reactie op ontvangen en zonder ordernummer kan ik niet veel voor u betekenen.
Mag ik u nogmaals vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenOndanks de niet altijd positieve reviews, toch maar een bestelling geplaatst. Max ICT had als enige een goede SFX voeding op voorraad voor een prima prijs. Besteld en de volgende dag al in huis!
VerzendingBesteld met de verwachting dat het wat langer zou duren dan normaal, in verband met de slechte leverbaarheid en het slechte weer.
Na de bestelling kreeg ik met +/- 20 minuten een bevestiging dat de order verwerkt was en anderhalf uur na bestellen was het pakket al richting GLS gegaan. Het pakket heb ik dan ook de volgende dag al in handen mogen nemen. Ontzettend tevreden over de hele ervaring.
Beste Clignoteur,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel bij u is geleverd.
Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenBij MaxICT een monitor besteld na veel moeite.
De website ligt er of bijzonder vaak uit of loopt gewoon vast wanneer je wilt bestellen. Ik heb ook betaald voor same day delivery ik heb nu dus ook geen track & trace geen idee of dit überhaupt is gelukt.
Beste CustomEnchants,
Bedankt voor uw review. Helaas ligt onze website er op dit moment uit, mijn collega's zijn er hard mee bezig om dit op te lossen. Dit is helaas overmacht.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Zodra ons systeem weer werkt kan ik voor u kijken of de order goed is doorgekomen.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenOp 16 feb een beamer besteld. Dag later netjes een leverdatum ontvangen: 22 feb. Op 17 feb besef ik niet het juiste model te hebben besteld en heb ik gelijk contact opgenomen via de Maxict chat met Thomas. Binnen een kwartier is alles geregeld en mijn order geanulleerd. En ja ik had de reviews hier op tweakers al gelezen. Dit heeft mij bijna doen besluiten om de beamer ergens anders te bestellen. Eerstvolgende keer twijfel ik niet meer over het plaatsen van een order bij MAXict, uitstekend en snel geholpen!!
KlantenserviceVia de Chat een verzoek tot annulering gedaan, binnen een kwartier alles geregeld. Complimenten voor Thomas van de klanten/klachtenservice!!
Beste Bartcleven,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat uw tevreden bent met zowel de levering als de afhandeling van uw order.
Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze collega en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenAccu bestelt. Bleek niet goed te werken. Meerdere malen proberen ze te contacteren met spoed ivm werk. Er is een RMA aangemaakt maar verder wordt er op niets gereageerd terwijl ik ze om advies vroeg en meerdere keren een mail heb gestuurd.
Ik zie ze wel hier reageren op berichten dus klantenservice daar hebben ze geen kaas van gegeten
E-mails worden genegeerd na het aangeven van een defect product. Ik selecteer bedrijven vooral op klantenservice. Het product kon ik immers ergens anders voor minder krijgen.
Beste Kitkat007,
Bedankt voor uw review. Als er een RMA is aangemaakt, kan het inderdaad een tijdje duren voordat deze is goedgekeurd. Het is wel vervelend dat u geen antwoord krijgt op uw vragen en u niet weet hoe het staat met uw RMA. Onze excuses daarvoor.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag met u mee naar de status van uw RMA
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenZeer tevreden over gang van zaken. Artikel bijna €30 goedkoper als andere aanbieders. Ondanks de vele negatieve reacties toch de gok gewaagd en betaald met Paypal. Echter werd het product keurig en vrij snel geleverd! Ondanks dit op voorraad was bij de leverancier en niet bij Maxict zelf. Ik zal hier als het nodig is nog een keer bestellen!
VerzendingProduct was niet op voorraad bij maxict maar wel bij leverancier. Ondanks dit toch binnen 5 werkdagen geleverd!
Ondanks de vele negatieve reacties ben ik tevreden!
Beste basjebas15,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd bij u is geleverd.
Wij willen u veel plezier wensen met de bestelling en hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenOndanks alle slechte berichten toch gekozen voor de koop van een Gigabyte G27Q monitor.
Bestellen was zo gebeurd en gekozen voor max fast verzending (zelfde dag verzonden), op moment van bestellen was er een voorradig bij MaxICT zelf.
Dit hebben ze in grote lijnen waar gemaakt, product was zo gereserveerd en melding dat deze dezelfde dag nog bezorgd zou worden.
Niet teleur gesteld dus!
Zoals vermeld gekozen voor max fast bezorging, vanuit Max was hier niets op te klagen.
Echter vanuit de bezorger wel, desondanks dat men netjes onderweg waren plots een update sms dat er een obstakel zou zijn waardoor bezorging niet gedaan kon worden.
Hierop direct gebeld maar toen werd duidelijk dat men mijn adres niet kon vinden, weliswaar raar want DHL, DPD, UPS en PostNL kunnen dit wel prima.
Misschien google maps wat voor de bezorger?
Volgende dag wel vlekkeloos bezorgd!
Melding gemaakt naar Max dat de max fast bezorging niet is gelukt en hoe men hier mee om wilde gaan, eerste dag geen reactie en hierop een reminder gestuurd.
Volgende dag geen reactie maar wel opgemerkt via de site dat er een correctie is doorgevoerd en dus daarbij me max fast betaling terug krijg.
Ondanks dat wellicht communicatie op zich beter kan, verder netjes gehandeld door Max.
-=-Update-=-
Ik ben in een later stadium nog benaderd vanuit meerdere kanalen door Max met oprechte excuses voor de late response.
Ik kan begrijpen dat drukte af en toe wat aan de response tijd over laat maar vind dit verder wel netjes gehandeld, daarom een extra ster van mij bij de klantenservice!
Beste Soest009,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat uw bestelling bij u is geleverd. Helaas iets later dan gemeld. Excuses hiervoor.
Ondanks de vertraging willen wij u veel plezier met uw bestelling wensen en hopen wij u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenOndanks de mindere beoordelingen hier, maar door eerdere goede ervaringen en het feit dat Max ICT de enige aanbieder was van het product dat ik zocht, toch bij hen besteld.
VerzendingSnelle levering, de indicatie 1-3 werkdagen klopte!
Beste W1LL3M,
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij Max ICT en u de bestelling op tijd heeft ontvangen.
Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.
Marloes- Max ICT Webcare
AlgemeenOok ik had dus gewoon eerst de shopreviews moeten lezen.
21 januari 15:35 smartwatch besteld. Levertijd volgens website 1-3 dagen.
27 januari naar status via mail. Geen reactie
28 januari order geannuleerd via mail. Geen reactie
01 februari ontvang ik een verzendbevestiging
02 februari ontvang ik een reactie op mijn annulering "helaas al verzonden"
02 februari RMA aanvraag gedaan
03 februari item gerentourneerd zonder zelfs de verzenddoos te openen laat staan de winkelverpakking. Ik plak er alleen een POST NL label op. Geen antwoordnummer dus ik wordt nodeloos (want tijdig geannuleerd) gedwongen verzendkosten te betalen
08 februari wordt het pakketje bij MX-ICT afgeleverd (track & trace PostNL)
14 februari status RMA volgens MAX ICT: Wacht op uw retourzending
Wordt vervolgd.
Ik heb net als zovelen de afgelopen weken enorm veel online gekocht. Smartwatch, koelkast, casefans, onderdelen voor nieuwe PC, boeken en ga zo maar door. Maar dit... Schandalig. @Tweakers: jullie zijn gelieerd aan deze organisatie?
Te laat en vier dagen na annulering heeft men toch verzonden. Omdat er voor RMA geen antwoordnummer is veroorzaakt men op deze manier nodeloos kosten en een hoop gedoe. (foto's verpakking maken, getuigen regelen want ik ben er niet gerust op, pakje naar PostNL punt brengen).
KlantenserviceMen reageert helaas niet op mail. En dat voor een ICT leverancier anno 2021. Heel erg irritant.
Beste 1234abcde,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet naar wens bent geholpen en dat uw RMA nog open staat.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb op 27 november een order kunnen plaatsen voor een gpu , nog voor de prijsverhoging , en heb meerdere malen gebeld met de klantenservice en de backorder afdeling , die beweren elke keer wat anders , en telkens komen ze maar weer met dat zelfde verhaaltje over de tekorten ,
Allemaal leuk en aardig , maar ik belde dus bijna 2 maanden later nog eens en daar beweerden een backoffice medewerker
dat ik op de 1ste plaats zou staan in de lijst om mijn videokaart te kunnen ontvangen ,
klopt dus helemaal nix van , dat was gewoon een verzinsel om de klant voor te liegen . want er was weer een nieuwe ontvangst-datum gegeven in die periode 31 januari ,
En heb een week later weer gebeld met de backoffice , en nu doen ze heel onduidelijk en laks , ze willen mij niet meer zeggen op wat voor plek ik sta in de lijst , en ze blijven maar in herhaling vallen met hun verhaaltje .
Ik raad echt iedereen aan , geen zaken te doen met MAXICT omdat hun gewoon niet te vertrouwen zijn , en altijd maar oneerlijk en laks zijn tegenover de klant .
maar nu na bijna 3 maanden later neem ik er maar genoegen mee dat ik in het komende jaar zonder pc moet leven ik als pc gamer pleeg nog net geen zelfmoord ,
Heb alleen nog een hele oude laptop .
Dit is de meest waardeloze klanten/klachtenservice ! Ze zijn altijd heel laks en het boeit hun ook helemaal nix . Elke keer vertellen ze weer wat anders , Hun informatie is dus ook helemaal nix waard ,
Hun zijn alleen maar uit om iedereen maar te beroven van hun geld , met al die prijsverhogingen en dubbele artikelen met verschillende prijzen ,
En ik wens ook geen contact van hun .
Beste smokewierrie,
Bedankt voor uw review. Ik lees dat u geen contact wenst vanuit ons, maar mocht u van gedachten veranderen en willen weten hoe het met de status van uw order is, dan kijken wij graag met u mee.
U mag dan uw ordernummer, met vermelding van deze review, sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenBestellen was prima, net als andere webshops, hier eigenlijk niet zoveel op aan te merken.
VerzendingExtra betaald voor same-day delivery, op tijd voor de deadline besteld, de optie was beschikbaar dus dan ga je eruit (ondanks de drukte) dat ze die belofte waar kunnen maken.
Dat konden ze dus niet, zonder ook maar iets te laten weten kreeg ik een track en trace code voor de volgende dag.
En dan bel je even met "hallo ik heb betaald voor same-day delivery, waarom heb ik dat niet gekregen?" en dan krijg je het generic excuus dat het druk is. Als je weet dat je niet kan leveren, haal de optie dan van de website. En ook niet aanbieden om de extra bezorgkosten terug te boeken. Het gaat me niet om die paar euro, maar dat zou in ieder geval netjes zijn geweest.
AlgemeenOp 19 jan een printer besteld. Voor Max ICT gekozen omdat de printer daar op voorraad zou zijn en binnen 4 tot 7 dagen geleverd zou worden.
Printer zou naar verwachting op 25 jan geleverd worden, navraag op 28 jan leerde dat er leveringsproblemen waren. Op 30 jan waren er volgens de site 7 stuks op voorraad, dus stuurde ik een mail dat ik ervan uit ging dat er daar één voor mij bij zou zitten. Geen reactie nabellen leerde me dat er nog steeds leveringsproblemen waren maar de vermoedelijke levertijd op de site (4-7 dagen) klopt. Ze boden me aan om me die dag nog alternatieven te sturen. De voorgestelde printers waren geen alternatieven (veel te duur en niet de vereiste functionaliteiten) en pas twee dagen later ontvangen.
Vandaag staan er 62 op voorraad maar Max ICT kan niet aangeven wanneer de printer geleverd wordt. Ik krijg er per mail bericht van. Ben benieuwd.
Geen enkele keer heeft Max ICT de moeite genomen om op eigen initiatief een status update te geven, niet per mail, telefoon of in de persoonlijke online klantomgeving.
Kunnen telefonisch niet helpen je krijgt per mail antwoord. Lachen je uit om je naam.
Aanvulling 21 februari, 14:30u.
Webcare probeert te redden wat er te redden valt door op elk review snel te reageren, zoals ook hier.
Heb een mail ontvangen. De printer wordt nu op 12 april verwacht, dat is bijna 4 maanden na het bestellen (en betalen), dit terwijl de levertijd op de site nog steeds op vier tot zeven dagen staat.
Bestel hier alleen als je voor de gek gehouden wilt worden qua leverdatum en heel veel geduld hebt.
Dezelfde printer gisteren ergens anders besteld en vandaag ontvangen. Ik heb de order bij Max ICTgeannuleerd. Ik kon zoveel geduld niet opbrengen.
Beste wpsje,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u product nog niet is uitgeleverd en wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijk ik graag met u mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenDe website is prima, verzending gaat oke maar de aftersales is ronduit belabberd, vandaar ook deze review.
VerzendingAls je iets besteld krijg je het binnen een paar dagen. Das zoals het hoort en dus gewoon voldoende
KlantenserviceHeb een UPS besteld en deze gekregen. Bleek kapot (plastic gebroken) in doos te zitten. Op 11 januari gemeld, fotos erbij en direct opgestuurd. Tot op de dag van vandaag geen enkele reactie vanUIT maxICT. Heb al 3x gebeld en 3x zelfde verhaal: 1e keer: die is net binnen. 2 keren erna: die staat te wachten om naar leverancier te gaan. Maar je hoort niks uit jezelf
Excusen: We zijn druk, het is hommeles bij de pakketdiensten etc.
Toen zei ik: als ik nu iets bestel heb ik het binnen 1, max 2 dagen. Dus naar mij toe is het geen probleem maar als ik iets kapot heb wel. Het is en blijft een dozenschuiver zonder daadwerkelijke service.
Nu is het weer wachten en ik zit al bijna een maand zonder product.
Vervelende is natuurijk dat de dame aan de telefoon hier weinig aan kan doen
Beste Stormpje.
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een beschadigd product hebt ontvangen en dat het aftersales proces niet naar wens verloopt. Onze oprechte excuses.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict. Dan kijk ik graag met u mee naar de status van de order.