Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe website van Maxict werkt vrij traag en is niet heel erg overzichtelijk ingedeeld. een beetje ouderwets ingedeeld.
VerzendingIk had enkele espresso machines besteld toen de pakket bezorger langs kwam was de doos die bij het binnenkomen kleiner als verwacht leek beschadigd en door de overslag met folie opnieuw ingepakt. (dit is Maxict niet aan te rekenen). na het openen van de zeer kleine doos bleken er Finding Nemo speeltjes in te zitten, niet wat ik besteld had. ook het aantal klopte niet met mijn bestelling. ik vind het vreemd dat niemand het opvalt dat het verkeerde product gestuurd word.
KlantenserviceDirect nadat ik de bestelling heb binnengekregen heb ik een mail gestuurd maar het lijkt er niet op dat er een snelle reactie komt op mijn mail. ook een automatisch gegenereerd bevestiging bericht blijft uit. (edit na reactie van de shop idd een mail gestuurd hier is tot zover nog geen antwoord op terug gekomen)
Beste Sybren6,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u een verkeerd product hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor.
Ik zou graag met u mee willen kijken waar het fout is gegaan en wat wij voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare
Algemeen6 monitoren besteld op 8 februari, ondertussen al zeker 7 keer gebeld, nog steeds niets ontvangen, iedere medewerker komt met een andere excuus!
De laatste medewerker vertelde mij doodgewoon dat ze de monitoren bij de leverancier nog niet eens besteld hadden...
Welke klantenservice?
- Al 3 mails verzonden (0 antwoord).
- 7 keer gebeld, maar ze hebben blijkbaar geen ticketting systeem.
- Nu net nog eens gebeld en verteld de medewerker dat de ze de monitoren niet eens besteld hebben.
- Doe jezelf een plezier en koop hier niet!
AlgemeenZeer slechte website heb 4 bestelling gedaan heb 4 x een verkeerd artikel ontvangen de service is uitermate slecht het is gewoon schofterig je krijgt geen reactie van email, klachten worden niet behandeld, de websi
VerzendingIk had een espresso apparaat besteld en kreeg een kindr knuffel van Disney finding Nemo geleverd, schandalig, dit zijn oplichters
KlantenserviceJe moet hier nooit wat kopen, schoften zijn het , oplichter, totaal geen service
Beste Justmart1,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het al een aantal keren mis is gegaan met uw bestellingen. Onze excuses hiervoor.
Ik zou graag met u mee willen kijken waar het fout is gegaan en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare
Algemeen2 MSI Cubi besteld, volgens de site op voorraad bij de leverancier. Vooraf werd duidelijk gemaakt dat de levertijd kon oplopen.
Na net iets meer dan een week de zending ontvangen.
Netjes verpakt, prima track en trace notificaties.
Beste JaapZ1,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Uw feedback zien wij als enorm waardevol en nemen wij zeker intern mee. Dankuwel voor het delen hiervan.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenEen besteld artikel geannuleerd. Is echter toch verstuurd door Max-ict.
Is retour gegaan en is nooit terugbetaald.
Dit zijn echte boeven, dus niet bestellen bij Max-ICT!!
Geannuleerd, toch gewoon verstuurd.
Klant wordt compleet geneerd en nooit antwoord op een mail.
Zelfs op de chat wordt je er uitgegooid zodra je een op of aanmerking hebt.
Schaamteloos.
Beste Devildirk,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er wat fout is gegaan met uw bestelling. Onze excuses hiervoor.
Ik zou graag voor u willen kijken wat de status is van de annulering. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de status.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenHad laatst muis besteld waarbij stond dat het binnen 4-7 werkdagen geleverd zal worden. Gebeurde dus niet dus had ik een mail gestuurd waar ik nooit reactie op had gekregen. Ik zit nu al een hele tijd te wachten op me pakketje. Ik raad je af om hier iets te bestellen.
Beste Daan Welten,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen en dat u geen reactie hebt ontvangen op de mail, onze excuses.
Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van de order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenDe website zit prima in elkaar en je kan zo vinden en bestellen wat je zoekt, geen problemen hier.
VerzendingEr zijn genoeg reviews geplaatst hoe slecht de levertijden zijn et cetera. Mij maakte een iets langere levertijd dan aangegeven niet veel uit, dus ik heb toch maar een poging gedaan.
Ik had een monitor besteld die bij de leverancier op voorraad zou zijn met een levertijd van maximaal 2 weken. Toen deze 2,5 week zonder bericht nog niet geleverd was, belde ik na en zou het nog eens maximaal 1,5 week duren.
De order was hierna nog steeds niet binnen en het product was op de website inmiddels niet meer leverbaar. Na nog eens bellen wilde ze het weer bij de leverancier uit gaan zetten, maar ik had er inmiddels genoeg van en heb de zending laten annuleren (inmiddels waren we dus ruim een maand na de besteldatum).
Wordt vervolgd onder klantenservice.
Het fijne aan de klantenservice van Max ICT is dat ze er een hebben die telefonisch te contacteren zijn. Er zijn soms wachtrijen, maar het is oprecht prettig om iemand direct te kunnen spreken en vervolgvragen te kunnen stellen.
Helaas heb ik met de uitvoering wel wat problemen ervaren: nadat de levertijd niet was nagekomen, moest men bij de leverancier navragen hoe lang het duurde dat de bestelling alsnog werd verwacht. Hier ging meer dan een dag overheen, net als bij een tweede navraag (nadat de tweede verwachting weer niet nagekomen was).
Nadat ik besloot om te annuleren, kwamen de volgende problemen: nadat ik de bestelling telefonisch had geannuleerd en na een week nog steeds mijn geld niet terug had, belde ik opnieuw op. Het bleek dat de vorige medewerker per abuis mijn annulering zakelijk had gedaan, waar weer andere voorwaarden aan zitten. Die persoon was nieuw, dus kan gebeuren, en de medewerker aan de lijn was ervaren zou het oplossen. Nog weer een week later zonder geld op mijn rekening bel ik opnieuw op, dit keer met de financiele afdeling. De annulering was wel gedaan, maar de medewerkers moeten ook nog een handmatige actie doen om daadwerkelijk naar creditering over te gaan en dit was niet gedaan.
Ze hebben beloofd dit vandaag helemaal in orde te maken, maar vanaf het moment van bestelling (18-01-2021) tot nu (01-03-2021) heeft dit bedrijf bijna 1000 euro van mijn geld op rekening staan. Update: dit is netjes dezelfde dag nog gedaan.
Op 1 van de 6 keren dat ik heb moeten bellen na ben ik gewoon vriendelijk te woord gestaan, maar de bekwaamheid van de medewerkers en/of het systeem waarmee ze moeten werken moet echt beter.
Beste Typhon100,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Allereerst onze excuses voor de vertraging voor zowel de levering als de terugbetaling.
Ik zou graag met u meekijken of de terugbetaling is voldaan. Mag ik u vragen hiervoor uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenOke, ik was gewaarschuwd door slechte beoordelingen. Maar ik was eigenwijs. Ik dacht bestellen en wachten zo erg kan het niet zijn. Nou weer geen Robert, niet eigenwijs zijn dit bedrijf is een ramp.
Verzending1-3 dagen zou mn zoon zn muis krijgen. Hij heeft in de dagen erna de link nog met vrienden gedeeld. Maar geen muis, ondanks beloftes via chat. Een vriend die hem 2 dagen later bestelde en vanaf dag 3 elke 2 dagen belde kreeg hem wel al. Blijkbaar alleen service aan lastige klanten, wat een grap van een bedijf.
KlantenserviceJa ze begrijpen de frustratie en geven toe dat het eigenlijk niet kan wat ze doen. En vervolgens nog een loze beloften.
Beste Robertg80,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen, onze excuses.
Ik zou graag met u meekijken naar de status van uw order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van uw review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenDrama heb een RTX 3080 Bestelt in december maar ik krijg geen updates en we zijn al voorbij de verwachte leverdatum altijd als ik met de klanteservice praat altijd krijg ik hetzelfde antwoord 'leverancier geeft niks aan' misschien handig als ze megekko na zouden doen (https://www.megekko.nl/info/RTX-3080)
KlantenserviceKrijg altijd hetzelfde te horen lijkt net alsof ze geen leverancier hebben.
Beste Mr de Jong,
Bedankt voor uw review. Het product wat u besteld heeft is een product waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod. Vandaar dat de levering langer kan duren.
Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan wil ik graag voor u kijken of er al meer duidelijk is over de levering.
Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenEen bestelling geplaats, ruim op voorraad. Na een dag nog geen verzendbericht, via de chat gevraagd hoe lang het nog gaat duren, de reactie op de chat kwam na 45 minuten. Niet op voorraad, levertijd zou enkele weken zijn. Bestelling maar geannuleerd, direct elders besteld en levering volgende dag.
KlantenserviceReacties duren lang of komen helemaal niet. Annuleren moet nog bevestigd worden? Zoiets vreemds. Terugbetaling duurt 5-15 dagen, dit is belachelijk.
Beste Tijgertje73,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Helaas lees ik dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, onze excuses.
Gelukkig lees ik dat u alsnog uw gewenste producten elders heeft kunnen aanschaffen. De door uw gegeven feedback nemen wij mee in ons verbeterproces, nogmaals bedankt voor het delen hiervan en onze excuses.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenDe betaling verliep vlekkeloos, daar bleef het helaas bij, 6 monitoren besteld maar nog niets binnen gekregen. Klantendienst is ook niet echt behulpzaam.
Update ondertussen al een mail gestuurd naar hun webcare nog steeds geen antwoord. Echt waardeloos gewoon.
UPDATE: zeg marloesje, ik heb ondertussen al 3 mails gestuurd meer als een week geleden nog steeds niets ontvangen, schande dat jullie handel drijven!
Op 8 februari 6 monitoren besteld stonden ruim op voorraad, nog steeds niets ontvangen en we zijn al maart...
KlantenserviceAantal keren met de klantenservice contact opgenomen. Wisten de vorige calls niet eens terug te vinden. Heb nog steeds geen concrete leverdatum.
Beste Ororo,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Ik lees in uw review dat u al lange tijd wacht op de levering van uw order, onze excuses hiervoor.
Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van uw order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijk ik graag met u mee.
Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. Bedankt voor het delen hiervan.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenHier ook nog eens een positieve review Goede prijs, vlot besteld en geleverd, zelfs naar België.
Het product was goed verpakt en snel geleverd.
Beste Malantur,
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij Max ICT!
Wij waarderen het dat u uw ervaringen deelt! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenDe website is ongelofelijk traag, de chatbot verdwijnt willekeurig en de website is totaal onoverzichtelijk. Bovendien kan je soms je bestelling niet bekijken omdat er een eror code 404 verschijnt.
VerzendingZe ze zegggen dat ze dingen op voorraad hebben (bij een leverancier ) die dan later toch niet op voorraad blijken te zijn waardoor je je bestelling moet annuleren.( Ik heb dit al drie keer gehad). Ik heb ook al gehad dat de helft van mijn bestelling aankomt zonder dat ze een waarschuwing geven dat je bestelling verzonden word.
Klantenserviceze antwoorden de helft van de tijd niet op mails of ze antwoorden veel te laat en sturen bijvoorbeeld ook geen bevesteging van een annulering.Bovendien ben ik al twee weken aan het wachten op een antwoord wanneer mijn proccesor geleverd word . Mijn tip is dus om echt ergens anders te kopen ,ik kan echt niets positief bedenken over deze winkel.
Beste Seppearend19,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces.
Ik lees in uw review dat u al een tijd wacht op levering van uw bestelling, onze excuses hiervoor. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de status van uw order.
Marloes - Max ICT Webcare
Algemeen@ Marloes : ik heb de afgelopen 14 dagen 4 mails gestuurd naar dat adres. Hoeveel meer wil je er nog hebben ?
ONbereikbaar, ONbegrijpelijk en ONdermaats. Man wat heb ik hier een spijt van. Traag uitleveren, na diverse mails verspreid over een tweetal weken geen reactie op RMA. En nee ook niet via webcare@blablabla.nl
Had ik de eerdere recensies maar gelezen... zucht...
Wel ruim op voorraad in de webshop, maar niet uitleveren. Huh ?
KlantenserviceGeen service in het woord klantenservice. De klant staat er alleen voor.
Beste Maikbike,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat u wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, onze excuses.
Ik lees in uw review dat u een mail heeft gestuurd, wat betreft uw RMA, naar webcare@maxict.nl. Zou u nogmaals een mail willen sturen naar dit mailadres, zodat ik u gegevens door kan zetten naar onze RMA-afdeling.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb contact opgenomen met MaxICT omdat er een RTX 3070 beschikbaar was. Nu weet ik dat deze kaart erg lastig te krijgen is maar de prijs was ook een stuk hoger dan normaal.
Toch met twijfels heb ik telefonisch en chat contact met ze gehad. De werknemers vertelde mij dat het product leverbaar is en het binnen 1 week zou moeten arriveren. Vandaag krijg ik opeens bericht dat de leverancier met een onbekende leverdatum zit. Ik heb een mail terug gestuurd met de vraag hoe dit kan terwijl er duidelijk is gezegd dat het binnen 1 week leverbaar was. Daarnaast heb ik gevraagd of er andere soortgelijke exemplaren (bijv. ander merk) verkrijgbaar waren en anders om mijn order te annuleren. Hier kreeg ik helaas geen antwoord op en hebben ze mijn order verder geannuleerd.
Al met al vreselijke service.
Lees mijn bericht in de algemene beoordeling van MaxICT .
KlantenserviceLees mijn bericht in de algemene beoordeling van MaxICT .
Beste Axelxeon
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat er verwarring is ontstaan in de communicatie over de levering van het product. De RTX 3070 is een product waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod. Vandaar dat het leveren lastig is.
Ik zou graag met u mee willen kijken of de afhandeling van de annulering goed is verlopen. Daarvoor zou ik u willen vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenVeel slechte reviews gelezen op tweakers, maar een tv stand was 50% goedkoper dan de competitie, dus besteld. Is sneller toegekomen dan gedacht, sneller dan andere webshops uit Nederland (naar België).
VerzendingWas 1-3 dagen levertijd. Er stond ook dat deze zal gedropshipped worden via een leverancier. Het was na de eerste dag al toegekomen.
Beste Satkan,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT B.V. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service!
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenBen woest. Wacht sinds begin december op levering. Alles belooft, maar wat fout kan gaan gaat fout. Complete levering nog steeds niet gehad. Zie ik een alternatief vandaag voorbij komen. Stuur gelijk een appje. Prijsverschil is 300 euro op de site. "nee sorry meneer, we gaan uit van de oude prijs van uw kaart, mazzel dat u hem zo goedkoop hebt kunnen kopen, maar de nieuwe prijs van degene die u wilt". Ruim 100 euro verschil. Of ik dat gelijk wilde aftikken anders was hij waarschijnlijk weg
VerzendingWas een complete assamblage, krijg ik de harddisk los opgestuurd. Na 2,5 maand nog steeds niet alles binnen, en wordt zero aan alternatieven meegedacht
KlantenserviceIs er een mogelijke oplossing, wordt er niet meegedacht en aangegeven dat de rtx kaart nu waarschijnlijk alweer weg is. Wat ben ik ongelofolijk pissig op dit verschrikkelijke bedrijf.
Beste Gapstars,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze excuses. Het product wat u besteld heeft, de RTX kaart, is een product waar veel vraag naar is en helaas weinig aanbod.
Marloes - Max ICT Webcare
Algemeen5 Jan. 2021 de bestelling gedaan bij Max ICT voor een Transcend 2TB 2.5\" SSD SATA3 QLC. Niet een enorm ingewikkeld product. Natuurlijk laat de website zien dat hij op voorraad is bij de leverancier, anders had ik hem niet besteld. Na meerdere keren bellen en mailen EINDELIJK geleverd op 24 Feb/ 2021 : 8 weken later! Wat een zoute service! Hoewel ze misschien de goedkoopste zijn : NIET KOPEN BIJ Max ICT! De voorraad en beloftes kloppen NIET. En communicatie is TRAAG en KLOPT NIET.
VerzendingZie mijn 'korte' toelichting: 8 weken na bestelling geleverd voor een product dat 'op voorraad is bij de leverancier' ??? Het is Corona-tijd, maar kom op zeg: had inmiddels 8x de wereld over kunnen vliegen!
KlantenserviceSlecht te bereiken, geven laat antwoord op mails, en antwoorden kloppen niet: 'ja, er was een probleem in het magazijn, wordt eind Jan. geleverd. NIET dus. Als je geen service kan waarborgen, waarom heb je dan een bedrijf?? bestelling: 14009028
PS laat me raden: ook een antwoord ala 'Marloes kijkt graag met me mee' ??
PS2 jullie geven het mooie Tweakers een slechte indruk omdat jullie opgegeven voorraad NOOIT klopt!
Beste disjt,
Bedankt voor uw review. Het had inderdaad niet zo lang mogen duren, onze excuses daarvoor. Na uw mail op 22-02 heeft mijn collega op 23-02 de order omgezet naar een andere leverancier, die dit zo snel mogelijk kon leveren.
Wij willen u onlangs de vertraging, veel plezier wensen met uw bestelling.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenMaandag een Printer besteld en betaald had eerst gebeld met de klantenservice of hij echt! op voorraad was en dat klopte maar door mis communicatie bij mij intern, had iemand al dezelfde printer besteld en die kwam al mijn richting op.
Dus op Dinsdag weer de klantenservice gebeld met het verzoek om de order te annuleren waar gehoor aan werd gegeven en vandaag keurig het hele bedrag op mijn rekening terug gekregen.
Ook dit wilde ik toch ook even kwijt en vermelden dat deze service fantastisch is.
Beste DJfox741
Fijne week.
Marloes - Max ICT Webcare
AlgemeenIets als zakelijke klant besteld. Zou in eigen magazijn en 1-3 werkdagen levertijd zijn. Inmiddels 2 weken verder, artikel was niet in eigen magazijn maar moest extern besteld worden. Annuleren kan niet, want dan betaal je gigantische restockingskosten.
Ik ben nu niet meer op dat adres, inmiddels even naar het buitenland. Dus erg gek hoe hier mee om gegaan wordt.
Wat een shit bedrijf. Ik zou iedereen aanraden nooit meer iets bij deze partij te kopen!
Ik wacht na 2 weken nog steeds op uitlvering en wordt door Max ICT totaal niet op de hoogte gehouden.
KlantenserviceGeeft aan dat ik zelf niet goed gekeken heb en dat er in de algemene voorwaarde staat dat ze 30 dagen over de levering mogen doen. Wat een kut antwoord.
Beste Bram,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat het vervelend is dat de order niet geannuleerd kon worden, tenzij er restockingskosten worden betaald. Voor zakelijke klanten gelden inderdaad andere voorwaarden.
Ik heb nogmaals een verzoek ingediend bij de leverancier voor meer informatie over de leverdatum. Zodra wij meer informatie hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen.