Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Het was een onstuimige bestelling want de bestelling zelf kwam niet volledig door maar de betaling wel. Het heeft dan ook enkele dagen geduurd voordat het echt opgelost was. Levertijd klopte voor geen meter (van 1-4 dagen op de site.. naar 'dit kan 2 weken duren', uiteindelijk heeft heeft het 8 dagen geduurd vanaf orderdatum.

Verzending was goed, niks op aan te merken. De bezorger vroeg zelfs om hulp om het te dragen om te voorkomen dat er schade zou optreden (het was dan ook een fors grote doos)

Meerdere keren moeten bellen waarin de 1ste lijns duidelijk niet kon inzien wat er aan de hand was. 2de persoon gaf me het ordernr van een actieve winkelwagen - 3de persoon verwees naar de administratie en die heeft het probleem opgelost binnen enkele minuten, 2 dagen later moest de dev. afdeling nog wel ff een vlaggetje zetten in de database want ook daar zat iets niet goed..

Al met al was het een puinhoop met gelukkig positief resultaat.

Beste Devion,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat de bestelling niet helemaal soepel is verlopen, onze excuses. Wel goed om te horen dat de bestelling is afgesloten met een positief resultaat.

Wij waarderen het enorm dat u uw feedback deelt en zullen dit ook zeker meenemen in ons verbeterproces.

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT, waarbij we u vanaf het begin een positieve ervaring mee kunnen geven.

Marloes - Max ICT Webcare

n de afgelopen maanden heb ik vaker contact gehad met Max ICT betreft het aanschaffen van verschillende hardware. Wat een topservice! Onze accountmanager denkt met ons mee en komt, waar nodig, met prima alternatieven. Bedankt Max ICT!

Snel en eerder verzonden en geleverd dan aangegeven

Super contact en support van onze accountmanager Roy!

Beste rderaadhuarca,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat wij u al meerdere keren naar wens hebben kunnen helpen. Ik zal uw compliment doorgeven aan onze collega Roy!

Hopelijk tot snel bij Max ICT!

Marloes - Max ICT Webcare

Ik begrijp oprecht de negatieve feedback-tendens hier tegenover Max ICT niet.
Afgelopen jaar verschillende keren zowel zakelijk als privé een aankoop gedaan hier. Twee keer ging helemaal goed, laatste keer had zending paar dagen vertraging, waarvan ik keurig op de hoogte werd gehouden. Telefonisch zijn ze goed te bereiken vind ik, allemaal aardige gasten die ik gesproken heb, ze weten waarover ze het hebben. Overal gaat weleens wat mis denk ik, maar herken me absoluut niet in negatieve beeld. Prijs en service is goed. Ik bestel er nog wel een keer wat!

Beste djefferson,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat wij u al een aantal keren naar wens hebben geholpen.

Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons wil delen. Wij hopen dat we u snel terug zien bij Max ICT en dat we u opnieuw een positieve ervaring kunnen meegeven.

Marloes - Max ICT Webcare

Over het algemeen ben ik niet zo van het schrijven van Reviews
Maar ik merk dat er veel negativiteit is over “Max ICT”
Over het algemeen is het een goede zaak en gaan meeste dingen goed
Helaas is dit niet altijd het geval
Zo heb ik op 7 Januari 2021 een bestelling gedaan
en heb deze recentelijk pas ontvangen
Het bleek namelijk dat mijn bestelling als afgeleverd stond maar niet door mij ontvangen was
Bij contact met de klanten service werd gelijk gevraagd of het per abuis bij de buren is afgegeven maar dit was niet het geval
Het blijkt dat Max ICT Producten die ze niet zelf op voorraad hebben meestal meteen van uit hun leveranciers word geleverd direct naar de klant
Dit heeft als voordeel dat onder normale omstandigheden de levering veel sneller kunnen verloopt
Het nadeel is dat als er iets mis gaat Max ICT niet altijd direct in staat is om dit op te lossen
en dat soms lever tijden en voorraad niet altijd 100% correct zijn en soms enorm kunnen afwijken
De klanten service was altijd vriendelijk en probeerde zo goed mogelijk te helpen
ze zorgde dat ik op korte termijn de documentatie kreeg om in te vullen bij een vermist pakket en gaven aan dat de leverancier hier mee bezig was en hadden besloten dat de leverancier het product eerst naar Max ICT zou sturen
In mijn geval heeft het even geduurd en is het product uiteindelijk toch bij mij terecht gekomen
Over het algemeen heb ik bij eerdere bestellingen bij hun nooit echt problemen gehad
maar heb in het verleden wel eens mee gemaakt dat een product langer onderweg was dan aangegeven was en dat de vervoerders voor de leveringen heel gevarieerd waren
Voor de gene die hier iets willen bestellen zou ik toch adviseren om de lever tijden met een flinke korrel zout te nemen en eventueel bij een ander te bestellen
als je een tijdje kan wachten of geen zin hebt om meer te betalen voor het zelfde product is Max ICT zekers wel de moeite waart
Ik hoop ook zeer dat de mensen van Max ICT Hier wat kleine puntjes uit kan halen om zo hun service aan andere klanten te verbeteren wat te verbeteren

Beste DjRavix,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan bij uw bestelling, onze oprechte excuses. Het is fijn om te lezen dat u wel begrip heeft voor de situatie en dat u uiteindelijk goed bent geholpen door mijn collega's.

Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt en zullen uw feedback ook zeker meenemen in ons verbeterproces.

Wij willen u ondanks de vertraging veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT en kunnen wij u opnieuw een positieve ervaring geven.

Marloes - Max ICT Webcare

Ik heb hier een moederbord besteld. Er stond dat het moederbord 1-3 dagen levertijd had, maar net als vele andere reviews die hier te lezen zijn, werd deze termijn niet gehaald. We zijn nu ruim een week verder en nog altijd heb ik niks gezien van mijn moederbord. Laatste update is ook alweer een week geleden.

Waarschijnlijk als je als zakelijke klant hier iets besteld is alles top geregeld. En alles goed voor mekaar. Maar helaas lijk je als 'normale' consument niet dezelfde behandeling te krijgen.

Ik had juist voor MaxICT gekozen vanwege de snellere levering in vergelijking met Megekko (op het moment van bestellen). Maar heb hier tot op heden nog steeds spijt van... Al met al als ik iemand anders kan helpen met deze review, hierbij een beslisboom of je wel of niet iets moet bestellen bij MaxICT:
- Bent u een zakelijke klant/wilt u producten voor uw zaak bestellen (meer dan één product) -> Ja, dan kunt u goed terecht bij Max ICT

- Bent u een consument en wilt u extra betalen voor Max Fast delivery o.i.d. -> Sure go ahead

- Bent u een consument en wilt u betalen voor het product plus de verplichte verzendkosten -> Zoals Meester Frank Visser zou zeggen: 'Nee, Nee en nog eens nee.'

Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice wat er nu eigenlijk aan de hand was. Die bleven vriendelijk, maar vertelden me dat ze een mailtje zouden sturen met de laatste status van de leverancier. Je raadt het al. Dit mailtje nooit ontvangen.

Beste Wobelaar,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben geholpen, onze excuses.

Ik begrijp dat het vervelend is, dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen of geen verdere updates hebt gekregen. Ik zou graag met u meekijken naar de status van uw order.

Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Na voorgaande positieve ervaring een Dell S2721DGF monitor bij Max ICT besteld. Dit was op dat moment een van de weinige webshops met voorraad. Het plaatsen van de bestelling en het uitvoeren van de betaling verliep eenvoudig en probleemloos. Ook bij deze bestelling gekozen voor Max Fast Delivery (avondlevering op dezelfde dag).

De monitor werd keurig verpakt en in goede staat afgeleverd door een bezorger van Trunkrs. Over de voortgang van de levering werd ik goed op de hoogte gehouden middels een e-mail en de trackingpagina van Max ICT\Trunkrs.

Beste De_baron,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat uw bestelling goed is verlopen en dat wij u naar wens hebben kunnen helpen.

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u snel terug bij Max ICT!

Marloes - Max ICT Webcare

In eerste instantie met lichte aarzeling een bestelling geplaatst voor een Mikrotik router. Het plaatsen van de bestelling van een fluitje van een cent. Gekozen voor Max Fast Delivery.

Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de verzending van mijn bestelling. De bestelling werd conform afspraak 's avonds bezorgd door een vriendelijke bezorger van Trunkrs. De router was veilig verpakt in een stevige kartonnen doos.

Beste De_baron,

Marloes - Max ICT Webcare

Altijd prima Service. Onze Account manager Beau van Ommeren doet altijd zijn stinkende best voor je en holt voor je wanneer je hem belt met een vraag. Altijd snel en goed antwoord terug. Top!

Beste dhisnl,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat wij en met name Beau, u al een aantal keren naar wens hebben kunnen helpen!

Ik zal uw compliment doorgeven aan Beau! Hopelijk zien we u snel terug bij Max ICT!

Marloes - Max ICT Webcare

Ik had een bestelling geplaats ondat ik een videokaart wou kopen maar wel betalen in3

Kort om tot aan de dag van vandaag ben ik super razend op de personeel van max ict. Ik moest er zelf achteraan om te horen dat iemamd mij voor was .

Ik zij toen dat ik mijn bestelling wil annuleren en dat was prima. Heb ook netjes een mail gehad dat het over 5 dagen terug zou krijgen.

Na 5 dagen nog steeds niks gehad. Had ik eerst contact via de chat. Nou dat was helemaal waardeloos. Respect van 0,0. Niet eens antwoorden dus toen had ik gebeld. Krijg ik een mevrouw aan de lijn die mij vertelden dat er geen opmaak naar in3 was gestuurd. Dus toen werd ik helemaal boos.

Eindstand nog steeds mijn geld niet gehad. 18-03-2021 geannuleerd 29-03-2021 nog steeds niks

Geen een goed woord tezeggen. Geen respect voor de klant. En erg laks

Beste Raffie1,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, onze excuses. Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van de creditering.

Mocht u het bedrag nog niet ontvangen hebben, zou ik u willen vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Belachelijk hoe hun omgaan met klachten , je word niet terug gebeld of gemaild, heb 10 bestelling gedaan en nooit wat ontvangen pas na 2 maanden kreeg ik een bericht dat ze het artikel niet konden leveren terwijl het wel op voorraad is

Er is nog nooit een bestelling opgestuurd heb voor 700 euro besteld en het duurd maanden dat je geld terug krijg compensatie hebben ze ook nooit van gehoord

Zeer slechte service totaal geen communicatie zeer schofterig bedrijf, koop hier nooit iets

De webshop had aardig wat moeite om de bestelling te verwerken, gaf regelmatig meldingen dat de database server niet bereikbaar was en was erg traag. Betaling lukte waarschijnlijk hierdoor ook niet in één keer.

De doos was in een doos verpakt, een beetje zonde van het karton. Wel netjes met wat opvulling verpakt. De track and trace bleef tot 4 uur 's morgens hangen bij het depot en 's avonds werd er plots aangebeld, de doos voor mijn voordeur gezet en ik kon de bezorger nog net weg zien lopen. De volgende dag was track en trace pas bijgewerkt, een beetje vreemd dat er geen handtekening nodig was.

Beste dmarinus,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het optimaliseren van de website. Wij zullen uw feedback ook zeker meenemen in dit verbeterproces.

Vervelend om te horen dat het pakket niet helemaal netjes is afgeleverd en verwerkt door de bezorgdienst. Wij zullen hier ook zeker melding van maken, bedankt voor het doorgeven.

Wij hopen dat u ondanks deze ervaring veel plezier heeft van uw bestelling en dat we u nog eens terug zien bij Max ICT.

Marloes - Max ICT Webcare

Wat een oplichters ze hebben veel nep advertenties, zodra je hebt besteld en betaald hoor je niks meer van hun, je krijgt tweedehands producten geleverd, die ze zogenaamd verkopen als nieuw

Koop hier nooit iets!!!!! Het zijn oplichters, je krijgt nooit iets geleverd

Wat een schoften bij de zogenaamde klantenservice, totaal geen service, niet bereikbaar, ook al stuur je 20 emails , je krijgt gewoon geen reactie, dat deze site nog bestaat, ongelofelijk, koop hier nooit iets!!! N

ik heb 15-02-2021 een DARK POWER PRO 12 1500 WATT besteld als levertijd stond er toen 1 - 3 werkdagen Dit product is op voorraad bij onze leveranciers in binnen- of buitenland. echter bleek dit uiteindelijk niet waar en heb ik contact opgenomen uit mij zelf 10 dagen na bestelling toen kreeg ik te horen onbekende levertijd echter heb ik hun gemaild of ik eventueel een korting kan krijgen voor een eventuele volgende bestelling omdat mijn eerste koopervaring nou niet positieve is hierdoor hier heb ik echter nooit meer bericht op terug gehad. inmiddels staat er nu bij het product dat het een levertijd heeft van 4-7 werkdagen echter heb ik nog steeds geen update of mijn bestelling gehad
MIJN BESTELLING IS AL ZINDS 15-02-2021 VOLLEDIG BETAALD

inmiddels is het 30 werkdagen na bestelling en heb ik nog altijd niks geleverd gehad of op zijn minst een update hier van gehad.

op de mail die ik hun heb gestuurd niks gehoord heb deze 13-03-2021 gestuurd en op 23-03-2021 nog een reminder gestuurd en nog altijd niks gehoord. ook niet vanuit hun kant bijvoorbeeld een een tegemoetkoming gehad in de zin van een ander product dat ik tijdelijk kan gebruiken tot mijn product op voorraad is.

Beste Captainwal,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de verwarring wat betreft de levertijd.

Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van uw order. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee wat we voor u kunnen betekenen.

Marloes - Max ICT Webcare

RTX2070S besteld. Levertijd 4-7 werkdagen. prima dacht ik.. na de 7 dagen gebeld en meneer deed alsof ik dom was en vertelde me dingen die niet op de site stonden! 4-7 werkdagen; op voorraad bij leverancier en word geleverd. Meneer zegt dat ik had moeten bellen voor een voorraadcheck en dat er helemaal geen voorraad is! Had juist gekozen voor maxICT omdat zij redelijk snel konden leveren.

binnen 4-7 werkdagen geleverd. Na een aantal keer contact met hun klantenservice blijkt er helemaal geen voorraad te zijn bij geen enkele leverancier.
Sterker nog: nu blijkt ie helemaal niet meer leverbaar! en ze adviseren mij wel de bestelling te laten staan.

De meneer aan de telefoon vertelde mij dat ik beter had moeten lezen en ik hun had moeten bellen. Nou dat stond echt niet op de website daar stond gewoon dat er voorraad was.
MaxICT had ook gewoon eerlijk kunnen zijn en hun fouten toe kunnen geven maar meneer vond het allemaal mijn fout, en adviseerde mij de bestelling te laten staan.
Ik heb de bestelling voor nu laten staan omdat ik stiekem toch hoop dat ie snel komt.

Beste DanNie1988,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er niet goed is gecommuniceerd over de verwachte leverdatum. Het gaat hier helaas om een product waar veel vraag, maar weinig aanbod voor is.

Onze oprechte excuses voor de verwarring over de leverdatum. Wij nemen uw feedback mee en zullen dit toepassen in ons verbeterproces.

Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen of mocht u vragen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag. U mag dan contact opnemen met webcare@maxict.nl

Marloes - Max ICT Webcare

Bestelling plaatsen ging best makkelijk, kreeg te horen dat m’n product niet op voorraad was en had een alternatief gevonden (veel beter) dankzij Martijn! Ik heb het product ontvangen en ben zeer tevreden over Max ICT en klantenservice.

Verzending is prima.

Ik had twijfels over het product en was ook nog eens niet op voorraad. Ik wist even niet meer welke ik moest aanschaffen maar dankzij Martijn heb ik nu een beter product in huis!

Beste Ajintse,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat mijn collega Martijn u goed heeft geholpen met het zoeken naar een alternatief. Ik zal uw compliment aan hem doorgeven.

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u snel terug bij Max ICT.

Fijn weekend.

Marloes - Max ICT Webcare

Wat een goed en fijn bedrijf, duidelijke website. Vriendelijk personeel met veel kennis.De verzending was snel. Ik ben ontzettend goed geholpen met de aanschaf voor mijn product. Ze denken goed met je mee, vooral goed geholpen door Martijn!

De verzending was snel.

Beste Annebam,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen.

Ik zal uw complimentje doorgeven aan mijn collega Martijn! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT.

Marloes - Max ICT Webcare

Ik had op 19 maart een bestelling gedaan voor een moederbord. Op de een of andere manier komen ze er pas op de 25'ste achter dat ie EOL is en niet meer geleverd kan worden.

Absoluut fenomenaal dit.

Beste modkip,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er pas laat gecommuniceerd is dat het product EOL is. Onze oprechte excuses.

Wellicht heeft u al met een collega gekeken naar een alternatief of is de bestelling geannuleerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik u willen vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

3 maart een order geplaatst voor een rtx 3090 voor maar liefst 2400 euro. Levertijd werd op 6 dagen vermeld.

Meteen na het plaatsen van de order werd de levertijd al verlengd naar 12 dagen.

Op 16 maart kreeg ik een e-mail dat hij niet meer leverbaar was. Toen heb ik meteen verzocht de order te annuleren en het geld terug te storten, maar sindsdien (ook na herinneringsmail) niks meer van ze gehoord.

Bestelling bleek niet leverbaard, waar ik pas na 2 weken van op de hoogte werd gesteld.

Geen reactie meer zodra ik om geld terug vraag (8 dagen op moment van schrijven)

Beste Sourcey,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat er niet duidelijk gecommuniceerd is over de verwachte leverdatum, onze excuses. Achter de schermen zijn we druk bezig met het verkrijgen van voorraad. Want het gaat hier om een product waar veel vraag naar is, maar helaas weinig aanbod.

Ik zou graag met u mee willen kijken naar de status van de annulering. Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijken wij graag met u mee.

Marloes - Max ICT Webcare

Het bedrag is een week na plaatsing van deze review weer netjes terugbetaald. Kan helaas de review niet aanpassen.

Afgelopen zondag bestelling voor monitor geplaatst (Samsung Odyssey G7). Direct maandag een track&trace ontvangen en dinsdag in goede staat bezorgd. Tussendoor goed op de hoogte gehouden via mail. Perfecte ervaring! Enige puntje van kritiek is de website. Traag en geeft af er toe foutmeldingen die na een refresh weer verdwijnen.

Beste Bethebosch,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen en u het product op tijd hebt ontvangen.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw feedback. Wij zijn achter de schermen al druk bezig met het verbeteren van de webshop en we zullen uw feedback hier ook zeker in meenemen.

Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij Max ICT!

Marloes - Max ICT Webcare

Produkt was op voorrraad, volgende dag geleverd. Klonk goed, bestelling geplaatst en betaald. Volgende dag naar mijn order gekeken, produkt niet op voorraad.

Produkt was dus ineens niet meer op voorraad. Mail gestuurd om de bestelling te annuleren, geen reactie. Dag later weer een mail gestuurd. Nog geen reactie tot nu toe.

Update
25-4 mail gehad van MaxICT, ze gaan de order annuleren.
26-4 geld teruggestort gekregen.

Beste Kupo,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Vervelend om te horen dat er niet goed gecommuniceerd is over de levertijd. Onze excuses.

Mag ik u vragen uw ordernummer, met vermelding van deze review, te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee naar de afhandeling van de annulering.

Wij horen graag van u.

Marloes - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops