Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Vriendelijk en snel reagerende klantmanager wordt erg gewaardeerd. Dat is niet altijd zo bij andere bedrijven.

Besteld wat ik nodig had in goede staat.

Geen problemen.

Beste Soei,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Goed om te horen dat u tevreden bent over Max ICT en met name uw accountmanager!

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot snel bij Max ICT! :-)

Fijn weekend.

Max ICT Webcare

Heb een Dark Power Pro 12 1500w voeding besteld voor een nette prijs, levertijd stond op 16-04, voeding was 14-04 al geleverd.

Voeding is in perfecte staat aangekomen. Heb het nog niet getest overigens maar was gewoon geseald.

Beste Q_7,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Goed om te horen dat u tevreden bent en dat u de bestelling al eerder heeft mogen ontvangen! :-)

Wij wensen u veel plezier met de bestelling en hopelijk tot snel bij Max ICT!

Fijn weekend.

Max ICT Webcare

Very good price and very correct delivery times. Good communication. I can only fully recommend this Dutch web shop

Hi Gary126,

Thank you for sharing your shopping experience at Max ICT. Good to read that you are satisfied with our service! :-)

Good to hear that you recommend Max ICT to others and hopefully we can provide you with the best possible service more often in the future.

Max ICT Webcare

heb 2 AOC monitoren gekocht bij max ict ik ben er zeer tevreden over en ook snelle verzending

Beste JanPieter_,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Goed om te lezen dat u de bestelling snel hebt ontvangen en dat u tevreden bent! :-)

Wij wensen u veel plezier met uw AOC monitoren en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.

Max ICT Webcare

Kunnen niet leveren wat ze aanbieden voor de prijs die ze geven. Ze wilden uiteindelijk 115 euro meer hebben (50%) van de prijs toen ik na 3.5 week zelf aan de bel trok waar mijn bestelling bleef.

Communicatie over order: Dik onvoldoende.
Reactie op vraag: Professioneel, en redelijk snel. Maar zijn niet bereid of machteloos om het probleem op te lossen.

Beste Exosceleton,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses.

Wij waarderen het dat u uw feedback met ons deelt. Wij zullen dit ook zeker meenemen in ons verbetertraject.

Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, mag u een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review vermelden.

Max ICT Webcare

Geheugen besteld bij deze shop. Er zouden nog 2 stuks op voorraad zijn toen ik bestelde, dus ik ging er vanuit dat ik de bestelling de volgende dag in huis zou hebben. En dat bleek ook het geval. Het geheugen was zeer veilig verpakt. 100% tevreden!

Veilig verpakt in een doos met veel padding.

Achteraf bleek dat het type geheugen niet werkt met mijn moederbord. Geheugen terug gestuurd en binnen een paar dagen netjes mijn geld terug.

Beste Cinner,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Goed om te lezen dat u een tevreden shopervaring hebt gehad bij Max ICT. :-)

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Wanneer je een vraag stelt krijg je netjes en binnen redelijk termijn antwoord en het bestel proces is wat je mag verwachten van een webshop.

Netjes verpakt, niks op aan te merken

Hoewel een klantenservice een klantenservice blijft en je niet altijd het niveau kan verwachten wat je eigenlijk zoekt, is het desalniettemin prima voor de alledaagse vragen.

Goedemorgen Decarsul,

Bedankt voor het delen van je shopervaring. Wij zijn erg blij om terug te lezen dat je een fijne shopervaring bij ons hebt gehad en dat u tevreden bent over onze service! :-)

Wij hopen je in de toekomst weer maximaal van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Dit jaar flink wat bestellingen gedaan bij max, en word netjes geleverd, ondanks dat het soms wat langer duurt zeker in deze corona tijd waar voorraden af en toe laag tot niet zijn, maar goed daar hebben meer leveranciers mee te kampen op dit moment.

Vandaag nog een fritz!box vraagje via de chat, netjes te woord gestaan door Roy, die zelfs even de moeite doet om te bellen en meer info te geven, helemaal goed.

Beste DrDrax,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te lezen dat u al een langere tijd klant bent van Max ICT en dat u tevreden bent over onze service! Bedankt voor uw compliment richting mijn collega Roy. Ik zal uw compliment aan hem doorgeven!

Wij hopen dat we u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst mogen zijn! :-)

Max ICT Webcare

Was al een tijdje op zoek naar de Lian Li Unifans 120mm. Zag via de pricewatch van Tweakers dat Max ICT de enige webshop was, die het product op voorraad had. Was in het begin sceptisch om bij Max ICT te bestellen, vanwege redelijk aantal reviews betreft voorraadbeheer. Maar heb toch een poging gewaagd. Een account aanmaken ging vlot en kon ook gauw afrekenen zonder enige moeite.

Op de pagina van het product stond dat het product direct leverbaar was. Voor een bepaalde tijdstip bestellen is morgen thuis geleverd. Dit hebben zij helaas niet waar gemaakt. Maar ik hoefde ook niet heel lang wachten. Er werd aangegeven dat het product de volgende dag al opgestuurd werd via GLS. Waarschijnlijk lag het aan GLS dat het aantal dagen duurde voordat ik het pakketje binnenkreeg, want op hun website stond al aangegeven dat de bezorging wat langer kon duren etc.

Al met al een prettige ervaring gehad bij Max ICT

Beste Kcinnl,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te horen dat u toch voor Max ICT hebt gekozen en dat wij u een positieve ervaring hebben gegeven! :-)

Max ICT Webcare

Binnen 1 week 2 x RMA gestuurd vanwege niet meer nodig en beide gevallen geaccepteerd en geld terug, dus chapeau!

Beste Yvez,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Goed om te lezen dat u al meerdere keren naar tevredenheid bent geholpen door mijn collega's van de RMA! :-)

Wij hopen u in de toekomst nog vaak van dienst te mogen zijn!

Max ICT Webcare

Mooie prijzen voor mooie producten. Heb vaker producten kunnen kopen die een hele nette prijs hebben hier.

Soms duurt de levering iets langer dan de concurrent, maar de prijzen maken het goed.

Directe, heldere antwoorden op mijn vragen.

Beste Mamut,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons producten, prijzen en service! :-)

Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt. Wij hopen dat we u nog vaker maximaal van dienst mogen zijn!

Max ICT Webcare

Afgezien van de negatieve reacties is mijn ervaring met deze leverancier tot nu toe prima, bestelde oled tv werd zeer snel tegen een prima prijs geleverd.

Binnen 1 dag geleverd !

Beste Ben,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij Max ICT! :-)

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn!

Max ICT Webcare

Onlangs bij Max ICT een aantal artikelen besteld. Deze stonden op ongeveer 5 werkdagen besteltijd. Omdat ik een vrij bijzonder artikel had besteld werd ik de volgende dag gebeld ter verificatie. Netjes, dacht ik nog. Echter, ongeveer 4 dagen later werd ik gemaild, met exact dezelfde vraag. Er was ondertussen ook niets met mijn order gedaan. Toen heb ik gebeld of ik de overige artikelen niet kon afhalen en dat ze mij deze toe zouden sturen. Dat kon. Echter, nu kijk ik zojuist en is van de 3 artikelen er 1 morgen beschikbaar, de ander volgende week en de laatste (waarover gebeld werd) pas over 1.5 maand. Kortom, zeer slechte service en je krijgt het gevoel dat de levertijden op de site gewoon een grote leugen zijn.

Ruim 6 weken later dan mij in eerste instantie werd verteld. Vervolgens door traag handelen van MaxICT ook nog onnodig extra vertraagd.

De klantenservice lijkt compleet niet op de hoogte van de bestel- en levertijden.

Beste J.Meijers,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levertijden niet goed gecommuniceerd zijn en dat er vertraging is opgelopen. Onze oprechte excuses.

Graag monitoren wij uw bestelling. Daarom zouden wij u willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestelling.

Max ICT Webcare

Ondanks de negeatieve beoordelingen toch de gok gewaagd en er iets besteld. Ik had me van tevoren al niet al teveel illusies gemaakt, maar uiteindelijk is het me zeker meegevallen. De verwachte leverdatum werd dan wel niet gehaald (14 ipv 8 april), maar verder ging alles prima. Bestelproces was duidelijk, werd goed op de hoogte gehouden van de diverse stappen. Bezorging via GLS was ook uitstekend.
Heb de klantenservice (nog) niet nodig gehad, dus geen beoordeling daarvoor. Het kan dus wel goed gaan met Max ICT zolang je (in mijn geval althans) wat meer geduld hebt.

Product was goed verpakt met voldoende opblaaskussens. De productdoos was wat schmutzig, maar niet beschadigd. In de doos zat bovenop wel een garantiepapiertje van een ander merk 🤷🏻‍♂️. Het product zelf was verder helemaal nieuw en onbeschadigd.
Bezorger stond net iets na de aangegeven afleverindicatie aan de deur.

Beste Esch,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Fijn om te horen dat u alsnog voor Max ICT hebt gekozen en dat wij u positief hebben kunnen verrassen! :-)

Wij willen u ondanks de vertraging veel plezier wensen met uw aankoop!

Wij hopen u in de toekomst weer maximaal van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Zoals altijd, gewoon goede ervaring! Producten snel geleverd, goed verpakt en as advertized! Doen niet moeilijk over RMA en reageren echt als de bliksem op vragen.

Top!

Helaas had kreeg ik de pci-e raid controller uit ouder systeem niet werkend op mijn bordje, dus wilde de Ryzen 3700x terug sturen. Binnen een uur RMA reactie en het is geen probleem. Ik geef deze feedback omdat ik mij helemaal niet kan herkennen in de nagativiteit die ik bij anderen lees over deze shop. Heb echt vaak bij Max besteld en nooit issues.

Beste Yvez,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te horen dat u al langer klant bent van Max ICT en tevreden bent over onze service en levering!

Hopelijk mogen we u in de toekomst weer maximaal van dienst zijn! :-)

Marloes - Max ICT Webcare

Prima prijs voor producten die je niet gelijk morgen nodig hebt. Producten in goede staat ontvangen.

Beste Kooi15,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te lezen dat u een positieve shopervaring hebt gehad en tevreden bent over onze prijzen en de levering! :-)

Wij hopen u in de toekomst weer maximaal van dienst te mogen zijn.

Marloes - Max ICT Webcare

Duidelijke website, heldere info, simpel en doeltreffend bestellen. Snelle levering zoals beloofd. Gewoon top !

Kwam ruim binnen de vermelde levertermijn binnen.

Beste M0kuh,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Dankjewel voor uw aankoop bij Max ICT. Wij wensen je veel plezier met je bestelling ! :-)

Fijn om terug te lezen dat de verzending snel is gegaan en dat alles netjes naar verwachting is verlopen.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Kwam ruim binnen de vermelde levertermijn binnen.

Beste M0kuh,

Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.

Max ICT Webcare

Waardeloze winkel. Niet te vertrouwen want ze komen afspraken niet na. De klantenservice reageert niet bij serviceverzoeken. Vermijden als de pest.

De levertijden kloppen voor geen meter en als je hier terugleest dan zal je opmerken dat dit probleem als heel lang terug van toepassing is.

De klantenservice reageert niet. Ook hier geldt weer als je even terugleest dat dit een terugkomend probleem is. Deze zaak is niet te vertrouwen.

Beste Henshin,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens verloopt, onze oprechte excuses.

Mochten er met een huidige of oudere bestelling nog problemen zijn, dan kijk ik graag met u mee. U mag uw ordernummer met vermelding van deze review sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met u mee om het zo goed mogelijk af te handelen.

Ik hoor graag van je.

Max ICT Webcare

Mooie mini pc gekocht bij Max ICT. Zeer scherp aan de prijs en prima vlotte levering en nazorg. Helemaal top.

Verzending ging snel, binnen de verwachte tijd. Inclusief track & trace. Geen problemen ondervonden.

Hi Jelster,

Bedankt voor het delen van je shopervaring!

Wij wensen je veel plezier met je mooie mini pc ! :-) Dankjewel voor je aankoop bij Max ICT B.V.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer maximaal van dienst zijn.

Fijne avond.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops