Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEasy payment system, absolutely stellar and fast customer service, which could solve my issue very effectively.
VerzendingProduct will arrive at my house a bit sooner than I expected
KlantenserviceAfter I had encountered some complex issues with the delivery date, I called MaxICT to try to get the situation solved. Thomas van Spaandonk, the employee who answered the phone made absolutely everything he could in order to solve my delivery issue. What I thought woould be impossible to solve, Thomas made sure he stayed even after his paid time in order to get the issue solved. He was able to quickly make sure my last ordered was cancelled, so he could put a new order in the system for me that would have a faster delivery time, a much ebtter product than what I was getting before and gave me a discount on top of everything to compensate for the issues I had before. This is honestly one of the best customer service experiences I ever had with an employee in my life. Quick, effective and furtheremore, he seems like a great and enthusiastic guy, so I even had fun while trying to get the issue solved with him through the phone.
Goodmorning GuiLevandoski,
Thank you for your review.
We are very happy to read that we were able to help you to your satisfaction. :-) Thank you for sharing your shopping experience at Max ICT.
I will tell my colleague about the credits you gave him for helping you out. I know he will be very happy to read this.
If there is anything we can do for you in the future, please let us know. We are happy to help you again. Thank you for ordering at Max ICT and we wish you a lot of fun with your order.
Have a nice day!
Max ICT Webcare
AlgemeenKOOP HIER NIET IN GROTE AANTALLEN!
Goed, laten we beginnen met het feit dat Max ICT gewoon lucht verkoopt. Veel van wat zij op voorraad hebben is gewoon direct van voorraad spreadsheet van hun X aantal leveranciers. Dit betekend dus dat zij GEEN actuele voorraad hebben en dus eerst jouw een product verkopen, en dan gaan controleren of het product uberhaubt wel op voorraad is. Waarom dit kwalijk is kom ik zo op terug onder aan deze review.
In ons geval.
Als ICT B2B leverancier kregen wij vrij vroeg al een voorraad klap op HDD Terabyte schijven omdat wij dus door de gehele EU verkopen. Dit betekend dat onze 16TB, 14TB, en 12TB binnen 1 week al waren uitverkocht.
Fictief had Max-ICT 50x 16TB schijven op voorraad. Door de week heen zijn de prijzen wel degelijk omhoog gegaan maar wij hebben ze aangekocht en ruim 12k naar hun overgemaakt. We kregen netjes een orderbevestiging en alles wat er omheen draait.
Na een week moesten we zelf er achter aan bellen waar de bestelling bleef. Er werd ons verteld dat de prijzen so snel stegen dat ze dat niet meer voor die prijs konden inkopen. Maar als we extra zouden overmaken was het zeker een alternatieve 16TB schijf die wel geleverd kon worden. Dus wij maken het extra geld over, want die schijven zijn van belang voor onze voorraad.
weer een week gaat voorbij. Ik bel met een account manager die over de order gaat. Deze vond het vreemd dat ze nog niet binnen waren en ging er meteen achteraan. Ze zouden gegarandeerd de woensdag erop binnen komen, zo niet dan moest ik bellen.
De woensdag ging voorbij, de donderdag ging voorbij, de vrijdag ging voorbij, geen schijven. Dus maandag bel ik weer, en ik ga uit me plaat.
We zijn nu 3 weken verder voor een bestelling van 20 16TB schijven, en Max-ICT heeft al die tijd de activa (12.000 euro) op hun rekening.
Ja zegt de support medewerker. Sorry voor die belofte van dat ze woensdag binnen zouden komen, deze persoon is geen account manager, maar een support medewerker, en betreft de schijven. Tja de prijzen stijgen zo snel dat we gewoon hier niet tegen kunnen leveren. Ik accepteer dit natuurlijk niet en blijf tekeer gaan. Uiteindelijk wordt ik door verbonden met hun "HOOFD" inkoop.
Na precies het zelfde verhaal te moeten aanhoren, geef ik de telefoon over aan mijn werkgever zodat er alsnog een andere deal uitgewerkt kan worden.
Die komt er, MET KLEM de plechige belofte dat in plaats van de 16TB schijven, het de 12TB schijven worden met een andere prijs per stuk, en een ander aantal.
Je zou zeggen, eind goed al goed. Nee dus. Drie keer raden wat er gebeurd.
Het hele verhaal begint weer van voren af aan met als einde weer de order ge-cancled.
We hebben meer dan 12k voor 1,5 maand op hun rekening gehad die wij NIET hebben kunnen gebruiken om bij een andere leverancier te kunnen inkopen. We zijn tot 6x aan toe met belofte en order bevestigingen aan het lijntje gehouden voor producten die er uiteindelijk niet kwamen terwijl de voorraad die ze op hun website hebben altijd fenomenaal hoog is
(die 16TB hadden ze gewoon 53 van op voorraad volgens hun)
KOOP HIER DUS NIET!
Wij vinden echter ook vreemd dat Tweakers.net bedrijven zoals MAX-ICT met zulke lage reviews welke door MAX-ICT overigens gewoon niet in behandeling worden genomen, nog steeds op Tweakers.net blijven staan. Zitten hier geen consequenties aan vast op Tweakers.net wanneer je gewoon maling hebt aan de reviews over je bedrijf hier?
Advies:
Als jij ook dit zelfde probleem hebt ervaren met MAX-ICT en je wil er werk van maken, laat je dan niet afschrikken door hun algemene voorwaarden dat ze niet aansprakelijk zijn voor dit soort dingen en geen schadeclaims kunnen krijgen.
DIT IS NIET JUIST!
Wij hebben dit juridisch laten uitzoeken en MAX-ICT is wel degelijk aansprakelijk voor:
- Handels praktijken met betrekking tot prijs speculatie NA dat een order al is bevestigt.
- Het niet kunnen leveren na x aantal dagen voor een vast gestelde termijn van een order. (die trouwens door hun zelf is vastgesteld)
- Het langdurig vasthouden van financiële activa zonder levering
(En nee, prijs verhogingen na een order bevestiging is geen onmacht. Dus kan je het daar niet op gooien MAX-ICT!)
- En ik wil ook even benadrukken dat het intentioneel vals weergeven van algemene voorwaarden ook strafbaar is in Nederland. (In dit geval zo opgesteld dat ze dus nergens aansprakelijk voor zijn terwijl ze wel degelijk weten dat ze dit wel zijn)
Ja dus nooit aangekomen, tot 3x aan toe beloofd dat het op een bepaalde datum binnen zou komen. Maar gewoon niet na kunnen komen
Klantenservice.1 Als je support medewerker de eerste keer aan je verteld dat hij een account manager is, en een alternatieve schijf geeft met meerprijs en achteraf dit, en niet kan leveren, en geen account manager blijkt te zijn.
.2 Als bij de tweede contact je van hun (Deze keer wel een account manager) de plechtige belofte krijgt dat jouw product op de vastgestelde datum zeker binnen komt, En het komt niet
.3 Als bij de derde contact je alleen maar excuses krijgt van de account manager, uiteindelijk met Hoofd inkoop de afspraak maakt voor weer een ander alternatief, en die order vervolgens ook ge-cancled wordt.
.4 Als je ruimt 12.000 euro anderhalve maand vasthoud. En bij de order cancel uiteindelijk nul komma nada compensatie na zoveel tijd vasthouden van Activa.
Loze beloften over leveren van je product, terwijl je achter onmacht verschuilt vanwege je leveranciers. MAX-ICT is zelf verandwoordlijk van het up to date houden van hun aangeboden voorraad.
Goedemorgen CreoServer.nl
Bedankt dat u uw shopervaring met ons heeft gedeeld. Dit is natuurlijk niet de gewenste manier om samen zaken te doen. Onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.
Helaas kunnen wij nergens in uw review een ordernummer terugvinden. Wij zouden u graag willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Graag pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien uw e-mail graag tegemoet en hopen dat we een passende oplossing voor u kunnen vinden.
Max ICT Webcare
AlgemeenGoede website met veel aanbod. Helaas op sommige vlakken erg langzaam en ik kan helaas de optie om de prijzen incl. belasting te laten zien niet aanpassen. Deze combinatie maakt de shop-ervaring niet geweldig.
KlantenserviceOndanks de gekte rondom GPUs heeft Thomas van Max ICT uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en zonder problemen 2 geplaatste orders te annuleren.
Goede service!
Beste MartijndeWin,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en met name van onze collega! Ik zal uw compliment aan hem doorgeven.
Bedankt voor het delen van uw feedback en wij zullen dit ook zeker meenemen in ons verbetertraject.
Wij hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij Max ICT!
Max ICT Webcare
AlgemeenAl wat vaker wat spullen besteld bij MaxICT, dit keer wat so-dimm voor een projectje aangezien ze op voorraad waren met een goede prijs en snel geleverd.
Verzendingsnel verzonden en op tijd in huis, goed verpakt in doos + luchtzakjes
Beste Larry4,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring! Fijn om te lezen dat u al vaker een bestelling hebt geplaatst bij Max ICT en dat u dit iedere keer als positief hebt ervaren! :-)
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.
Max ICT Webcare
Algemeen2 Toshiba N300 Harde schijven besteld. Na week niets gehoord te horen zelf er achteraan moeten bellen. Te horen gekregen dat de schijven op voorraad waren gekomen en ik de bestelling binnen 4 dagen ontvang. Na 4 dagen weer achteraangebeld en krijg nu een wazig verhaal over diverse leveranciers, dat de schijven niet op voorraad waren en dat ik met flinke bijbetaling voor andere schijven kon kiezen. Dat terwijl de door mij bestelde schijven gewoon beschikbaar zijn, maar wel een stuk duurder zijn geworden. Dit lijkt er heel erg op alsof ze de schijven niet voor de oorspronkelijke prijs aan mij willen leveren en dat ze hopen dat ik eieren voor mijn geld kies en de opdracht annuleer (wat ze ook al aangegeven hadden in het 2e telefoongesprek). Ik heb een klacht ingediend bij MaxICT en hoop dat we er alsnog uit kunnen komen. Wordt vervolgd.
Beste Mdelion,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik zou graag meekijken naar het verloop van uw bestelling om te zien wat precies de reden is en of wij nog iets voor u kunnen betekenen.
Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Ik hoor graag van u.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk wilde een bestelling annuleren en was een beetje huiverig na alle voorgaande recensies... Maar heb een mail gestuurd, binnen 2 dagen bericht gehad, dat ik beter even kon bellen en na een kwartier ben ik uiterst vriendelijk geholpen... Een uur later kreeg ik de mail dat ze met mijn Annulering bezig waren en de dag erna stond het volledige bedrag bijgeschreven.
Goed Bezig MAX-ICT !
Prima geholpen zowel aan de telefoon als via mail
Goed Bezig MAX-ICT !
Goedemiddag MarcelMarnix,
Fijn om te horen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Jammer dat u uw order heeft geannuleerd. Wij hopen dat we u in de toekomst weer eens van dienst mogen zijn. U kunt ons altijd bellen voor het plaatsen van een order of het innen van advies en/of informatie.
Wij staan u graag te woord.
Fijne dag en hopelijk tot in de toekomst!
Max ICT Webcare
AlgemeenHier een processor besteld, de website geeft de voorraad aan, naast deze staan er ook nog 29 bestelbaar bij de leveranciers.
Ik bestel de processor levertijd 1-3 dagen, en na het bestellen keek ik en veranderde de levertijd aangezien er nu van uit de leverancier geleverd moet worden aan de volgende klant die dit besteld.
ik krijg een nieuwsbrief mail
ik krijg een ordebevestiging, (bestelling is in behandeling genomen
Je kunt via mijn Max na login ook zien per regel via welke transporteur je order wordt geleverd. In de meeste gevallen ontvang je een email met tracking
informatie zodat je de zending kunt volgen)
ik krijg een Administratie mail (Om het verloop van je bestelling goed te kunnen volgen kun je op www.maxict.nl via Mijn Max je order inzien en eventuele track&trace informatie raadplegen) .
ingelogd en uiterlijk 28-05-2021 word er geleverd.
dan vandaag 25 Mei
Beste heer
Je ontvangt deze e-mail naar aanleiding van order met daarin 1 x Core i3-10105 processor 3,7 GHz 6 MB Smart Cache Box.
Helaas hebben wij zojuist vernomen dat dit product niet meer op voorraad is en ook niet meer bij onze leverancier te bestellen is. Wij kunnen dit product dus niet naar je toesturen.
Het product was op voorraad, zo ook tot ik vanochtend (25 Mei) nog keek.
De afsluiting we kijken graag mee naar een alternatief.
Bij mijn werkgever zijn wij gehouden aan persoonlijk de klant te berichten met een voorstel dat vaak oploopt voor onze rekening. Beter je verlies pakken om de klant vast te houden voor de oplossing en service.
Dit is wel erg goedkoop om er van af te komen.
UPDATE : Zoals gevraagd heb ik u een mail gestuurd, geen antwoord erop gehad. Maar nu komt de aap uit de mouw. er word gelogen. Met zo'n aantijging moet je met bewijs komen. Nou dat kan ik kijk nu eens op uw site, 100 leverbaar bij de leverancier maar wel 70 euro duurder. Slapen doe ik s'nachts. Dozenschuiver ! sla deze shop over. Daarbij word er op al deze reviews zo vaak het woord sorry genoemd dat je het Max Sorry kan gaan noemen.
Nemen geen contact op met de klant om dit op te lossen.
Je merkt steeds meer dat dit soort praktijken door de vele reviews er voor kunnen zorgen dat de zaak op de fles gaat.
Max is hier goed aan bezig !
Goedemorgen Rob-73,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het jammer om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijken wij de case voor u na. Mag ik vragen om welk product/ordernummer het gaat? Dit mag u mailen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van het maxnummer of uw ordernummer en een verwijzing naar deze review.
Wij zullen uw gegevens erbij pakken, de case nakijken en contact met u opnemen.
Graag zien wij uw e-mail tegemoet. Excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare
AlgemeenMeerdere malen apparatuur gekocht met iedere keer makkelijk bestellen en snelle levering. Vaak ook tegen de "beste" all-in prijs. Ik ga er zeker weer kopen en kan Max ICT van harte aanbevelen.
VerzendingBij een (1) product werd een verloopstekker geleverd terwijl de noodzaak daarvoor niet vermeld was, een min puntje. Maar de klantenservice heeft het snel en uitstekend opgelost door een verloop stekker te leveren in de gewenste kleur!
Normaliter een "uitstekende" verzending, vanwege een goed opgelost min puntje op de laatste levering nu een "Goed" beoordeling.
Telefonisch en per email goed te bereiken en snel antwoord. Bij mijn laatste koop werd een (helaas niet goedgekeurde UK naar EU en beige gekleurde) verloopstekker geleverd terwijl dit niet vermeld was. Maar de klantenservice heeft het snel en uitstekend opgelost door een degelijke & CE goedgekeurde verloop stekker te leveren in de gewenste witte kleur van het apparaat!
Goedemorgen michelxl,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Wij zijn erg blij te lezen dat u meerdere malen bij ons apparatuur heeft gekocht welke naar wens zijn geleverd.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service vanuit onze klantenservice. :-) Dit vinden wij erg fijn om te horen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankopen. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.
Fijne dag!
Max ICT Webcare
AlgemeenWederom geprobeerd iets aan te schaffen via Max Ict, echter krijg ik na een aantal dagen (de vorige keer was dit na een week) te horen dat dit product toch niet leverbaar was.
Goedemorgen CollinNL,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT.
Vervelend dat het door u gewenste product niet meer leverbaar was. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijken wij het nog eens voor u na. Mogen wij u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij pakken uw gegevens erbij en kijken het dan maximaal graag nog een keer voor u na.
Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenHeadset besteld en snel nodig, dus naar Max ICT omdat deze dan per koerier verzonden zou worden.
Normale post zou dinsdag aankomen, per koerier maandagavond met grote letters op de site. Helaas is de zending pas dinsdag overgeleverd aan de koerier
Verzending werd ondanks extra betaling voor spoedverzending te laat verzonden. Dan had ik beter naar een goedkopere winkel kunnen gaan,
KlantenserviceGeen reactie gehad van mijn mail aan de klantenservice. Misschien doen ze dat nog maar als je extra betaald voor een spoedbestelling heb je niets aan een traag antwoord.
Beste Floorcula,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent en dat de zending niet op de afgesproken dag geleverd is. Onze oprechte excuses.
Ik zou graag met u meekijken wat er fout is gegaan en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden.
Max ICT Webcare
Algemeensite gaat zodanig traag, dat ik al geen zin meer heb om de bestelling af te ronden
Beste Efari,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij werken achter de schermen hard om de website te verbeteren, waaronder natuurlijk ook de snelheid.
Wij waarderen het dat u uw feedback met ons deelt en we zullen dit ook zeker meenemen in ons verbetertraject. Hopelijk wil u ons in de toekomst nog eens een kans geven en ervaart u de website dan als positief!
Max ICT Webcare
AlgemeenExternal hard drive ordered in late April, to be delivered by May 6th according to the MaxICT website. Still had not received a shipping confirmation on May 6th so emailed customer service. MaxICT replied indicating that they would check with their supplier and get back to me. I never heard anything back. If I check my order history now, the expected delivery date has been changed to May 24th, but still no email back from customer service. Emailed them again on May 21st, no reply. Today is May 24th and I have received nothing, nor any further email updates.
I paid €340 last month and still do not have this drive. If I check the website now, the price has more than doubled, to €763. So not only do they lie about delivery timeframes, they also try to scalp anyone stupid enough to not shop around. Just a disgrace. After all the negative reviews recounting similar experiences, it really reflects very poorly on Tweakers to still allow this disgusting company to list products here.
Do not order from MaxICT unless you like being lied to and ultimately ripped off. Whether or not they ever deliver this item, they have already stolen from me at this point in terms of my wasted time.
I still have not received the item! It is about a month late at this point.
KlantenserviceNo response received to most recent email. Previous response lied about getting back to me with an update from the supplier.
Dear BlutoBlutarsky,
Thank you for your review. It is annoying to read that you are not satisfied and that you have not received the order yet. Our sincere apologies.
I would like to check the status of your order with you. May I ask you to send an e-mail to webcare@maxict.nl Please state your order number and this review. Then I will immediately check with you.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb op vrijdag 7-5-2021 een AMD Ryzen 4650G besteld, levertijd 1-3 werkdagen, voorraad 2 stuks; ik had wel wat twijfels gezien de "reputatie" van MaxICT op Tweakers. Maandag 10-5 waren er 5 stuks op voorraad. Woensdag 12-5 krijg ik plots een mail dat de CPU niet leverbaar meer is via tussenleverancier, terwijl in de orderstatus bij MaxICT zelf staat dat de verwachte uitleverdatum 13-05 is. Uiteindelijk met korting een 4750G besteld, die wel leverbaar is. Deze uiteindelijk op dinsdag 18-5 ontvangen en kon ik verder met mijn 1e eigen build. Het contact verloopt wat stroef en de levertijd is langer dan verwacht, maar uiteindelijk wel iets gekregen wat ik graag wilde hebben, met een tegemoetkoming.
VerzendingWaar er een levertijd van 1-3 werkdagen werd beloofd, kreeg ik pas op de 3de dag bericht dat het product (4650G) niet meer leverbaar was via de tussenleverancier. De verzending van de 4750G was wel keurig op tijd (eigen voorraad van MaxICT).
KlantenserviceKlantenservice was lastig te bereiken via chat: contact leggen ging goed, maar reacties in de chat liepen moeizaam of de verbinding viel weg. Ik wilde vanwege het niet leverbaar zijn van het product, waar dit eerder wel beloofd was, en het erg laat ontvangen van het bericht graag enige tegemoetkoming. Dat verliep moeizaam, eerst kon er niets, daarna moest er overlegd worden. Uiteindelijk (omdat op de chat niet meer werd gereageerd) maar gebeld. Na 10 minuten in de wacht contact, met iemand anders dan diegene in de chat. Hij zou mij terugbellen, wat uiteindelijk netjes is gebeurd. Met korting uiteindelijk de 4750G kunnen bestellen.
Beste Siepje79,
Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat het uiteindelijk voor u is opgelost. Wel nog onze excuses voor de vertraging op uw order.
De levertijd op de website is een verwachte levertijd vanuit de leverancier. Het kan hier helaas wel eens voorkomen dat hier uiteindelijk vertraging op komt. Wij hadden dit eerder naar u kunnen communiceren. Onze excuses.
Wij willen u veel plezier wensen met uw bestelling en hopelijk zien we u nog eens terug bij Max ICT.
Max ICT Webcare
AlgemeenServer moederbord besteld met een levertijd van 1-3 werkdagen.
Na 2 dagen had ik het moederbord al binnen.
Erg netjes.
Bij Max ICT heb ik nog nooit iets besteld wegens de Tweakers score.
Tot nu toe geen spijt van.
Erg netjes verpakt maar geen track & trace.
Beste Hesselcandea,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! :-)
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn!
Fijn weekend.
Max ICT Webcare
Algemeenze liegen heel veel houden je voor de gek en aan het lijntje(GPU koper vooral)
BESTELT HIER NIET WEES gewaarschuwd.
noooit gebeurd heb 6 maanden gewacht nog niet gekregen ze liegen over voorraad en ze liegen over de mail en telefoon
Klantenservicedramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en onbeschoft meer kan ik hier niet over vertellen
Goedemiddag Mr de Jong,
Allereerst onze excuses dat we u het gevoel geven dat we u voor de gek houden en liegen. Dit is natuurlijk niet het geval. Excuses hiervoor.
Mag ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Graag kijk ik of een collega uw order voor u na.
Excuses voor de vervelende situatie. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Graag zie ik uw e-mail tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenMeer dan een maand geleden een koelkast besteld bij Max ICT (20-04-2021). Geschatte datum van levering naderde (30-04-2021), zonder bevestiging van definitieve levering. Bellen op 29-04-2021 wees uit dat de koelkast inderdaad niet de volgende dag zou worden geleverd (zoals wel op de website vermeld stond), omdat deze blijkbaar niet meer op voorraad zou zijn. Onze koelkast zou nog uit het buitenland moeten komen en Max ICT ging het bedrijf aldaar vragen om een track&trace. Twee weken later nog steeds niets gehoord van Max ICT, waarna wij weer contact hebben opgenomen met de klantenservice. Die zouden er z.s.m. mee aan de slag gaan en ze zouden uiterlijk de volgende dag contact met ons opnemen over de status van de bestelling. Dit was inmiddels alweer eergisteren, zonder enig bericht van Max ICT. Na zojuist weer contact met de klantenservice te hebben opgenomen kreeg ik het advies de bestelling te annuleren, omdat ze geen contact kregen met het bedrijf in het buitenland. Tegelijkertijd staat dezelfde koelkast nog steeds op hun site vermeld, echter nu geen EUR 513,- maar EUR 637,- en "1 stuk op voorraad, 2 stuks op voorraad bij leverancier". De reactie van de klantenservice daarop is dat de voorraad op de website onjuist vermeld is.
Tot slot vanuit de klantenservice geen enkele moeite om mee te denken of te zoeken naar een vergelijkbaar product. Geen compensatie voor de wachttijd van 6 weken op een product wat "binnen 2 weken leverbaar" was op moment van bestelling. Ik raad eenieder nadrukkelijk aan om géén aankopen te doen bij Max ICT.
Edit 24-05-2021:
De koelkast toch nog 2x op de website vermeld. Eenmaal voor een prijs van EUR 513,78 - (Link: https://maxict.nl/whirlpo...06-l-e-wit-p19510376.html). Hierbij staat vermeld dat er "21 pieces in stock at supplier" zouden zijn op het moment van schrijven.
En eenmaal voor EUR 662,57 - (Link: https://maxict.nl/whirlpo...wit-308-l-a-p6379982.html). Hierbij staat vermeld dat de leverancier er nog 1 op voorraad heeft.
N.B: Bij beide links staat een levertijd van 4-7 werkdagen vermeld momenteel. Tot slot is het geld tot op heden nog niet teruggestort op de rekening.
Edit 26-05-2021: Geld nu pas teruggestort op de rekening zonder enig verder bericht over eventuele alternatieve producten of compensatie voor de waardeloze service en extreme wachttijd. Bijna 2 maanden niet bij mijn geld gekund voor een product waarvan ze vooraf konden weten dat ze het niet konden leveren.
Ook de reacties van het webcare team hieronder zijn geen cent waard. De meerwaarde van het verzoek om mee te kunnen kijken in onze bestelling is onduidelijk. Het heeft niet geresulteerd in verdere communicatie, noch in tegemoetkoming. Blij dat het geld teruggestort is, maar ik zou graag zien dat Tweakers deze site uit hun Pricewatch gooit. Wat een dramatisch slechte winkel.
De levering heeft nooit plaatsgevonden, meer valt hier niet over te zeggen.
KlantenserviceGeen moeite gedaan om een oplossing te zoeken voor het feit dat we 6 weken hebben moeten wachten (zonder initiatief vanuit Max ICT om met ons contact op te nemen over het feit dat zij het bestelde product niet meer gingen leveren). Geen poging gedaan een vergelijkbaar product aan te bieden, zelfs niet tegen een meerprijs. Bestelt uw spullen elders, deze winkel is onbetrouwbaar.
Beste Gerrit-d
Vervelend om te lezen hoe uw bestelling is verlopen. Onze oprechte excuses.
Wij zouden graag van u vernemen om welk product het gaat, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat dit product juist op de website komt te staan. Daarnaast zouden wij ook graag in uw order kijken om te zien hoe dit is verlopen.
Mag ik u vragen een e-mail te sturen met uw ordernummer en een vermelding van deze review naar webcare@maxict.nl.
Nogmaals onze excuses.
Max ICT Webcare
AlgemeenLenovo thinkbook die volgens de MAX ICT website direct leverbaar was, blijkt na telefonisch contact toch niet leverbaar, enkel voor een meerprijs van 80€! De informatie op hun website (levertermijn & prijs) blijken dus niet correct of actueel te zijn! Oppassen!
KlantenserviceLaptop die op website als "direct leverbaar" wordt aangeprijsd kan volgens klantendienst niet geleverd worden. Zelfde laptop kan wel geleverd worden via een andere leverancier voor een meerprijs van 80€. Bovendien werd de prijs op de website aangepast tijdens het telefonisch contact met hun klantendienst. Dit is alsof je in een winkel een product koopt en de prijs wordt aangepast op weg naar de kassa! Lijkt mij niet echt klantvriendelijk!
Beste Luc vdbr,
Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses voor de verwarring rondom de prijs. Dit is een automatisch proces. Helaas komt het wel eens voor dat er een prijs verkeerd wordt vermeld op de website.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag van u.
Max ICT Webcare
AlgemeenDe prijzen voor videokaarten is dermate belachelijk doorgedreven dat ICT bedrijven de nieuwe officiele scalpers zijn geworden. Daar doe ik niet aan mee en Max ICT staat vanaf nu op mijn "not to buy from" list. Oh en dan betreft het ook nog eens pre-order....ze hebben de kaarten niet eens in voorraad.
Beste Erredobble,
Bedankt voor uw review. Het gaat hier om een product waar wereldwijd problemen mee zijn. Er is veel vraag, maar helaas weinig aanbod. Vandaar dat de prijzen ook hoog zijn.
Voor meer informatie over de videokaarten en ons beleid, zou ik u willen wijzen naar onze informatiepagina: https://maxict.nl/landing...epagina-grafische-kaarten
Max ICT Webcare
AlgemeenSlome website, slechte verzending, word niet up-to-date gehouden van de actuele verzending status waardoor ik onnodig heb gewacht.
VerzendingHet begint al bij de site, die onwerkelijk traag werkt op de PC en op een mobiele telefoon. Ik heb mijn bestelling gedaan op 7 mei en 10 dagen later is deze nog niet afgeleverd terwijl de uiterlijke leverdatum 13 mei was. Op de site stond na 3 dagen ook "Voor 16:30 besteld, morgen in huis" en ik maar wachten!
De klantenservice was wel beter t.o.v. de verzending. Aardige man, goed geholpen.
Ik heb mijn order gecanceld en ga ergens anders bestellen.
Beste Fons Bocker,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Helaas komt het wel eens voor dat een order vertraging op loopt, maar wij hadden hier beter over moeten communiceren. Onze oprechte excuses.
Wij werken achter de schermen druk aan het verbeteren van onze website. Wij zullen uw feedback ook zeker meenemen in het verbetertraject. Bedankt voor het delen hiervan.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het natuurlijk graag. |U mag dan een mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Max ICT Webcare
AlgemeenBehalve dat de leverdatum niet juist was aangegeven was het bestel proces verder prima in orde.
VerzendingZoals velen hier al melden, de leverdata zijn onbetrouwbaar. Heb bij MaxIct besteld vanwege de leverdatum en de prijs. Ik had op 13-5-2021 mijn harde schijf moeten ontvangen maar niks. Geen bericht dat het later komt, geen aangepaste datum op de order, niks.
Vandaag (17-5) zelf maar achteraan gebeld. Ze hebben geen idee over een leverdatum. Ik heb gevraagd of dit bij hun normaal is, en ja dat is het. Ze sturen geen updates over artikelen die van de leverancier komen blijkbaar. Dus heb ik geannuleerd.
Nu mag ik ook nog wachten tot de leverancier akkoord gaat met de annulering. Erg vervelend gezien de prijzen van HDD's met de dag stijgen en het het steeds lastiger wordt ze überhaupt te vinden. Zeer waarschijnlijk kan ik tegen de tijd dat ik mijn geld terug heb het dubbele betalen.
Beste Soprano76,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Onze excuses voor de vertraging en de communicatie rondom uw order.
Mocht u nog geen annuleringsbevestiging hebben gehad, dan hoor ik graag van u. U mag dan een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Dan kan ik de terugbetaling mee monitoren.