Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenStond op het punt een Toshiba tv te bestellen bij MaxICT. Het plaatje van de tv ontbrak op de website. Ik heb gebeld om het plaatje toe te voegen zodat ik zeker weet de goede tv te bestellen.
KlantenserviceMaar de prijs werd meteen 30 euro hoger bijgesteld. Extra verzendkosten om de tv onbeschadigd te kunnen afleveren gaf de medewerker aan. Ik kon de tv niet meer voor de oorspronkelijke prijs bestellen!
Beste edvanwessel,
Bedankt voor uw review.
Helaas lezen we dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.
Graag kijken wij het voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en het maxnummer van het gewenste product?
Wij kijken het graag voor u na en nemen contact met u op.
Max ICT Webcare
AlgemeenWas niet mogelijk om een bestelling te plaatsen ZONDER eerst een account aan te maken.
VerzendingGeen track&trace informatie beschikbaar. Product zat in een omdoos die gerecycled was van een ander product. Nogal apart om een Tp-Link product te onvangen in een Philips wekker-radio doos. Sowieso... Een neutrale omdoos is waarschijnlijk minder diefstal-gevoelig. Of het nou zo slim is om het in een duidelijk als electronica herkenbare doos te verzenden...
Goedemorgen TonnyTonny,
Bedankt voor uw review en uw feedback.
Wij waarderen het maximaal dat u uw shopervaring met ons heeft gedeeld. Uw feedback nemen wij zeker mee in ons verbetertraject.
Dankuwel voor uw bestelling bij Max ICT. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, dan staan wij graag voor u klaar.
Fijne week!
Max ICT Webcare
AlgemeenEen duidelijk te navigeren website, geen problemen met het bestellen. Alleen moest de website een keer wat langer laden. Maar geen probleem als je geen haast hebt.
VerzendingWas op tijd en in een stuk aangekomen. Wat je verwacht van een webshop.
Hallo Ferbingo,
Bedankt voor uw bestelling bij Max ICT. Wij wensen u maximaal veel plezier met uw aankoop.
Mochten wij u in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan wij graag voor u klaar.
Alvast een fijn weekend! En hopelijk tot snel.
Max ICT Webcare
AlgemeenOverzichtelijke website met duidelijke informatie, ik vond direct wat ik zocht. Verder was het eenvoudig om een bestelling te plaatsen.
VerzendingDe levering duurde enkele dagen wat in mijn geval geen echt bezwaar was, dit stond ook duidelijk vermeld bij het bestellen. Het product werd keurig verpakt geleverd!
Beste mjweber64,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT en voor de mooie 5-sterren beoordeling! Wij worden er blij van om te lezen dat u tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.
Fijn weekend.
Max ICT Webcare
AlgemeenEenvoudig bestellen, goede prijs, snel geleverd, bevestiging van de bestelling inclusief de factuur vlot via email ontvangen. Geen negatieve punten.
Beste Niels46,
Fijn om te lezen dat u een positieve shopervaring heeft beleefd bij Max ICT. Bedankt voor uw 4-sterren beoordeling en het schrijven van een review!
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.
Max ICT Webcare
AlgemeenMax ICT bood de producten aan die ik zocht. Het bestelproces vereiste het maken van een account, wat m.i. niet echt nodig zou moeten zijn, maar goed, dat is helaas nog bij veel andere webwinkels nog steeds verplicht.
VerzendingDe bezorging werd 1 dagje later dan gepland bezorgd. Daar heeft Max ICT natuurlijk geen controle over, en ik had geen haast. Dus geen probleem.
Beste Bonomel,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT en voor uw 5-sterren beoordeling!
Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring deelt, wij zullen dit ook meenemen in ons verbeterproces.
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.
Max ICT Webcare
AlgemeenArtikel besteld dat stukken goedkoper was dan in andere webwinkels. De slechte levertijd (die duidelijk werd aangegeven) nam ik hierbij voor lief. De verwachting dat het artikel na bevestiging van verzending binnen 1 of 2 dagen bezorgd zou worden was een verkeerde aanname. Voor mij persoonlijk niet zo'n punt, maar wel mogelijk belangrijk voor iemand anders. Al met al prima tevreden, zal zeker nog eens bestellen bij deze webwinkel. Deze review schrijf ik op verzoek van het webcareteam, alhoewel ik er verder niks voor krijg. Mijn mening is volledig ongehinderd weergegeven.
VerzendingHad sneller gekund, alhoewel de slechte levertijd wel bekend was. Ik had hier geen haast mee, maar tussen de verzendbevestiging en het daadwerkelijk ontvangen zat nét iets teveel tijd om het soepel te noemen. Verder niet zo'n groot punt voor mij persoonlijk, maar ik kan me voorstellen dat dit voor iemand anders belangrijk is.
KlantenserviceGeen ervaring mee, maar het webcareteam klonk wel vriendelijk.
Beste Anand,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling en dat u nog eens terug komt naar Max ICT.
Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring en feedback met ons deelt. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.
Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.
Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling gemaakt voor een paar hardschijven. mijn klant had deze snel nodig dus iets in stock bestelt, direct betaald met de kaart. Geen info voor weken blijven wachten zelf maar contact opnemen, niet meer in stock kan niet meer geleverd worden, moet 30 euro per stuck gaan opleggen... uiteindelijk trekken ze het zolang dat je zelf wel annuleerd.
KlantenserviceKlanten service is beleeft en vriendelijk maar doen geen moeite om iets recht te zetten. (wel als nog winst kunnen op maken (extra bijbetaling))
Beste Tobetester,
Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Wij hadden beter met u moeten communiceren over de levering van uw bestelling, ik wil dan ook onze oprechte excuses aanbieden voor het verloop van uw bestelling.
Mocht u nog vragen hebben over uw order dan hoor ik het graag. U mag dan een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl dan kijk ik graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenLG Monitor besteld, iets langer dan aangegeven levertijd maar te begrijpen als deze van een leverancier moet komen.
Gezien de vele reviews denk ik dat MaxICT meer tijd moet besteden in hun klantenservice/levertijden i.p.v. reageren op reviews op tweakers. als een slecht review al het internet bereikt dan moet dat voor een bedrijf zoals MaxICT een punt zijn om direct op te pakken zodat zo een bericht niet meer het internet bereikt. ik zou graag meerdere producten bij MaxICT willen bestellen (ook als zakelijk) maar door mijn prive aankopen denk ik eerder bij de concurrent aan te kloppen.
levertijd was langer dan aangegeven, 1-3 werkdagen na 3de werkdag krijg je geen update dus is het afwachten. uiteindelijk was de levertijd 7 werkdagen.
KlantenserviceNa 5 dagen niks te hebben vernomen over mijn bestelling nam ik zelf contact op, niet al te lange wachtrij, helaas heb ik gewacht op een mail m.b.t. status bestelling die door de klantenservice gestuurd zou worden na e.e.a. uitzoeken.
Beste Arifje,
Wij waarderen het enorm dat u uw feedback met ons deelt, wij zullen dit ook zeker meenemen in ons verbeterproces.
Hopelijk zien we u toch in de toekomst nog eens terug en kunnen wij u een maximaal positieve ervaring meegeven.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk had een order geplaatst op een artikel die in voorraad zat volgens de website maar dat was niet correct. Ik heb 2 maanden gewacht om dan eens te informeren hoe het zat en uitdrukkelijk vermeld dat ik niet wilde annuleren en wel ging wachten tot er opnieuw in stock zat.
Mijn order is dan ongevraagd toch geannuleerd geweest.
Ik vroeg daarop uitleg aan de klantenservice die zeer arrogant was. Ze vertelden me dat dit artikel niet meer gemaakt zou worden (terwijl het nog volop verkocht wordt bij andere webshops). Nu een week later zie ik het artikel opnieuw in voorraad op de website, aan het dubbele van de prijs waarvoor ik het artikel had gekocht en ze mij moesten leveren. Schandalig.
Heel arrogant, met geen enkele wil om deze scheve situatie recht te trekken.
Goedemorgen abroz89,
Onze excuses voor de vervelende situatie. Uw feedback over onze klantenservice zullen wij natuurlijk intern bespreken.
Graag kijken wij uw case voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het graag voor u na en nemen contact met u op.
Nogmaals excuses voor de vervelende situatie.
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenJonsbo U4 Plus Midi-Tower, Tempered Glass besteld en is geleverd in goede orde.
tegen een mooie prijs
De kast moest van leverancier komen en werd hierdoor een week later netjes bij mij bezorgd
Beste Apeboontje,
Bedankt voor het delen van uw ervaring en bedankt voor de 4-sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service!
Wij wensen u veel plezier met de bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn!
Max ICT Webcare
AlgemeenProduct snel gevonden en prima om te bestellen online. Geen klachten en wat je kan verwachten van gebruiksvriendelijk systeem.
VerzendingOorsprongelijk langere levertijd voor product dat ik bestelde maar toch de zelfde dag onderweg gegaan.
was wel iets fout gegaan wss bij courier waardoor die de zelfde dag niet was aangekomen. 1 belletje stonden ze wel binnen een uur voor de deur met het pakket.
Bestelling 4 a 7 dagen maar hadden de bestelling 5 uur later al onderweg..
wel wat fout gegaan bij aanlevering na bestellen maar na klantenservice even bellen stonden ze na een uur op de stoep. Vriendelijke en erg vriendelijk en helpende man bij de klanten service, goede ervaring.
Goedemorgen Zwutsy,
Super fijn om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw bestelling bij Max ICT en het delen van uw shopervaring.
Gelukkig is uw pakket alsnog snel geleverd door onze koerier. Heel fijn! Hier zijn wij erg blij mee.
Bedankt voor uw bestelling en heel veel plezier ervan. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn.
Alvast een fijn weekend en hopelijk tot snel.
Max ICT Webcare
AlgemeenDe bestelling is in goede orde ontvangen. De bestelling werd binnen de verwachte tijd geleverd!
Hi svenzy,
Kijk, hier worden we blij van! Super om te lezen dat u uw bestelling in goede orde heeft mogen ontvangen binnen de gestelde levertermijn.
Maximaal bedankt voor uw bestelling bij Max ICT en heel veel plezier ervan.
Mochten wij weer iets voor u kunnen betekenen, dan staan wij uiteraard klaar voor u.
Alvast een hele fijne avond en hopelijk tot snel.
Max ICT Webcare
AlgemeenDe website traag en op veel plekken missen plaatjes en/of informatie. Daarnaast moet je iedere keer opnieuw inloggen omdat je sessie snel verloopt. De prijzen zijn op sommige momenten redelijk scherp, maar ze doen daarentegen ook wel vrolijk mee met de opgevoerde prijzen van bijvoorbeeld de Xbox series X op het moment (bij hun voor 716 eu beschikbaar).
VerzendingIk had een bestelling geplaatst voor een TV, na 1.5e week wachten (terwijl de bestelling op 'klaarmaken voor verzending' stond) ben ik toch maar eens gaan bellen. Er werd mij verteld dat er met de leverancier gebeld moest worden en dat ik diezelfde dag nog teruggebeld zou worden, wat niet het geval was. De volgende dag belde ik nogmaals met hetzelfde probleem, mijn telefoontje van de dag ervoor was echter nergens geregistreerd en opnieuw moest er met de leverancier worden gebeld, met opnieuw de belofte dat ik terug gebeld zou worden... Wonder boven wonder werd ik terug gebeld met het excuus dat de leverancier het product niet voor deze prijs kan leveren (terwijl Max deze prijs vertoond??) en dat er samen naar een alternatief gezocht kon worden. Ik heb hier in het verleden meer vergelijkbare acties mee gehad maar tot op heden werden de producten wel na een belletje geleverd, dit keer had ik minder geluk.
KlantenserviceRonduit achterlijk slecht. Communicatie wordt intern verwaarloosd en het lijkt alsof Max zelf geen flauw benul heeft wat de prijzen van hun producten moeten zijn, waar ze vandaan komen en of ze ze uberhaupt ooit kunnen leveren. Ik was tot op heden een trouwe klant die hier vaak elektronica vandaan haalde maar die relatie heeft wel een flinke deuk opgeleverd
Beste Tinnetju,
Bedankt voor het delen van uw feedback. Wij werken achter de schermen hard om de website te optimaliseren. Wij zullen uw feedback dan ook intern meenemen in dit proces.
Mocht uw order nog niet helemaal zijn afgehandeld dan hoor ik het graag van u. U mag dan een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl dan kijk ik graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenVeel fouten op de website. bij eerste bestelling zeiden ze "sorry fout op de site, voor die prijs kunnen we het niet leveren".
2e bestelling werd niet geleverd. Product op, terwijl op de website stond "direct leverbaar".
Bij de 3e bestelling verzending aangekomen met 1 week vertraging. bij terugzending kreeg ik maar 80% van de aankoopbedrag.
Verzending aangekomen met 1 week vertraging terwijl bij de advertentie "Direct leverbaar" stond.
Tijdens vertraging beleef de advertentie op "Direct leverbaar.
Totaal niet klantvriendelijk en erg onprofessioneel. bel ze niet, bestel niet bij max ict. ik koop hier nooit meer iets, mijn vertrouwen is helemaal weg.
Beste Rafo,
Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestellingen. Dit had zo niet mogen gebeuren.
Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag. U mag dan een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Max ICT Webcare
AlgemeenWat een oplichters, heb 6 bestelling gedaan waarvan 2 x iets geleverd, maar dat was niet het juiste product, klantenservice zeer schofterig
Bestel nu alleen nog maar met achteraf betaling
Laat een koerier de pakketjes ophalen op hun kosten
Ga iedere dag bestellen en retour sturen
In de hoop dat ze kapot gaan
Goedemorgen Justmart1,
Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit vinden wij erg jammer. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijken wij de cases voor u na. Wij willen u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummers en deze review. Zo kunnen wij uw gegevens erbij pakken, alles voor u nakijken en z.s.m. contact met u opnemen.
Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Nogmaals excuses.
Max ICT Webcare
AlgemeenHeb een vrij lange tijd niet meer bij maxict besteld vanwege de ellende die de meeste wel herkennen.
Toch besloten om ze een kans te geven en een product te bestellen die op voorraad is (en werd zelfs telefonisch bevestigd).
Na betaling bleef de order status ruim een week (9 dagen) op dezelfde status staan, nadat ik heb gebeld met ze gingen ze contact opnemen met de backoffice en zouden ze mij terug bellen of mailen.
Niet gebeurt en zelf maar de status opgevraagd, product niet op voorraad en kan gemiddeld 2 weken duren.
Dus al en al moet ik gemiddeld 1 maand wachten op een product die volgens hun zeker weten op voorraad is.
Ik ben klaar met maxict.
het is maar de vraag wanneer dit product word geleverd.
Klantenserviceze zouden mij terug bellen/mail om aan te geven hoe het zit maar ik moest er vervolgens zelf achter komen dat de levertijd ineens met 2 extra weken is verlengd. Op mails word niet geantwoord.
UPDATE: geef de klantenservice 1 ster extra omdat ze na mijn geklaag mijn geld terug gaan storten.
Goedemorgen mugenmarco,
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses.
Graag kijken wij met u mee. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en zullen contact met u opnemen.
Excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenMax ICT heeft zich niet aan de levertijd gehouden.
Ik heb een setje Apple Airtags bij ze besteld voor iets onder de 120 euro. Op de website waren ze gewoon op voorraad toen ik bestelde. Bij veel andere winkels waren ze uitverkocht. Nadat ik mijn order had geannuleerd stonden de Airtags vreemd genoeg weer op voorraad, dit keer met een prijs van 150 euro. Vreemde praktijken...
Niet geleverd. op 13 mei besteld, op 22 mei order geannuleerd via een RMA aanvraag.
KlantenserviceOp de mail heeft Max ICT nooit gereageerd (zowel info@ als administratie@). RMA aanvraag via de website kreeg ik wel gehoor op.
Beste bvandenberg,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het verloop van uw bestelling en dat uw bestelling niet op de afgesproken datum bezorgd kon worden. Wij vinden het vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen, waardoor u de order heeft geannuleerd.
Het is waarschijnlijk zo dat de Airtags, die u na de annulering op de website heeft gezien, van een andere leverancier komen.
Nogmaals onze excuses. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag. U mag altijd een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk was op zoek naar een hele specifieke casefan, nergens op voorraad behalve bij Max ICT, nu zijn zij nogal berucht maar ik wilde ze toch een kans geven.
Ik bestel maandagochtend om 10:15 een casefan, met de optie voor avond bezorging (voor 11:15 besteld, vanavond bezorgd". Aan het eind van de middag krijg ik de verzendbevestiging, kijk ik bij de bezorgende dienst, staat er doodleuk "morgenavond komen we bij je langs". Navraag bij de bezorgdienst maakt duidelijk dat Max ICT pas morgen (dinsdag) de zending aan de bezorgdienst geeft. Als ik dat had geweten had ik beter de gratis verzending per PostNL kunnen doen, dan had ik het dinsdagochtend gehad in plaats van dinsdagavond.
Direct een e-mail gestuurd naar info@, met 2 vragen 1) geld terug wat ik heb moeten betalen voor de "snelle" bezorgoptie. 2) Of mijn pakket alsnog met PostNL mee kan. Uiteraard geen antwoord, wat helaas te verwachten was met alle negatieve reviews van deze shop. Triest dat de enige manier om geholpen te worden een negatieve review op t.net is.
Met andere woorden, hier bestel ik niet meer.
Levering niet conform belofte op website. Om het nog eens af te maken wilde de koerier het pakketje niet eens aan mijn deur brengen (zo'n 50 meter lopen van de weg af) want "er zit voor duizenden euro's aan spullen in mijn auto", of ik het pakketje niet even kon komen halen.
KlantenserviceKrijg geen reactie op gestelde vragen. Laat staan dat ze proactief laten weten dat het pakketje later komt.
Beste MetalRick,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Onze excuses voor het verloop van de bestelling.
Ik zou graag een kijkje willen nemen in uw order, om te zien wat er is mis gegaan en of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijk ik graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenHet door mij bestelde product was "op voorraad bij leverancier", met een verwachte levertijd 1-3 werkdagen. De orderstatus staat na 10 dagen nog steeds op "Je order is in behandeling maar nog niet verwerkt".
Ik heb per e-mail om een statusupdate gevraagd, maar nog geen reactie ontvangen na 2 dagen.
Ik ben er net achtergekomen dat je op de orderstatus kunt klikken via MijnMax, en toen bleek de sub-status al 1 werkdag na de bestelling te zijn gewijzigd in "Je order is geannuleerd en de annulering is bevestigd".
Ik heb hier uiteraard géén bevestiging van gekregen, en het product staat nog steeds aangegeven als "op voorraad bij leverancier". Bovendien is het inmiddels een week later en is het aankoopbedrag nog niet geretourneerd.
Al met al een aparte gang van zaken bij MaxICT. Mijn advies aan medetweakers: houd rekening met teleurstelling indien je producten bestelt die "op voorraad bij leverancier" zijn.
Ik heb een e-mail gestuurd met het verzoek om een status-update. Het is inmiddels 2 werkdagen verder, en er is nog geen reactie op.
Daarnaast is de bestelling eenzijdig geannuleerd door MaxICT zonder me te informeren. Op zich prima als het product niet meer leverbaar is, maar ik verwacht dan dat het aankoopbedrag binnen, zeg, 3 werkdagen wordt teruggestort door de klantenservice (enkel grote concurrenten van MaxICT doen dit zelfs binnen 24 uur). Het is inmiddels een week na de annulering door MaxICT en nog geen geld retour.
Anno 2021 kan een dergelijke trage / niet-responsieve klantenservice echt niet meer.
Beste Passat1,
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het verloop van uw order en dat u nog geen reactie hebt ontvangen op uw mail.
Wij zouden graag met u meekijken naar de order. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl Dan kijk ik graag met je mee.
Ik hoor graag van u.
Max ICT Webcare
Ter aanvulling op bovenstaande: Naar aanleiding van de review heeft Max ICT een en ander zeer snel en correct afgehandeld. Het blijft jammer dat hier een negatieve review voor nodig was, maar zoals gezegd, de verdere afhandeling was nu naar wens.