Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

De website gaf aan dat de bestelde goederen op voorraad was en binnen 2 dagen had ik de bestelling binnen. Vertraging "schuld" van vervoerder. Prima verpakking zodat er geen schade kon ontstaan tijdens het transport.
Prijs was ook scherp/

Gebeld door klantenservice aangezien er wisselende reactie waren over het apparaat, variërende van zeer slechts tot zeer goed. Ligt niet zozeer aan het apparaat zelf, maar de handleiding had wel een stuk duidelijker gekund. Via Internet gezocht en daar een prima werkende uitleg gevonden. Draait sindsdien als een zonnetje.
Hulp van klantenservice dus voor mij niet nodig, maar wel attent. Wellicht nog een tip: plaats een verwijzing naar een youtube-filmpje over de installatie....

Beste EdHak1957,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling! Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en onze service!

Bedankt voor uw tip! Wij zullen dit zeker meenemen!

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.

Max ICT Webcare

Nooit problemen gehad met Max ICT, aardig wat spullen van hun gekocht, waarvan enkele al jaren draaien zonder problemen

Altijd goed verpakte spullen en op tijd geleverd, ik heb geen klachten over Max ICT

Beste 5thEncounter,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u al een aantal keer bij Max ICT heeft besteld en dat u iedere keer tevreden bent over onze service!

Bedankt voor de mooie beoordeling! :-)

Hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.

Max ICT Webcare

De website wil niet werken zonder dat de veiligheidsinstellingen zijn uitgezet, dat wil zeggen de script- & adblocker. Nadat de site eenmaal is geladen kan de beveiliging weer worden geactiveerd maar dat is een gevaarlijke werkwijze en potentieel gevaarlijk aangezien ads voorzien kunnen zijn van trackers en malware. Ook bijzonder is het dat sommige onderdelen niet via de MaxICT website gevonden kunnen worden met de filter opties, maar een link van tweakers of google bijv geeft daar wel werkend resultaat van weer op de maxict website.

Eén van mijn bestelde items kon niet binnen de gestelde termijn worden geleverd. MaxICT communiceert daar niet proactief over. Bij navraag wordt kurkdroog gesteld dat je gewoon moet wachten totdat zij een annulering van hun leverancier binnen hebben waarna ze een ander leverancier zullen gaan zoeken. Beloofde levertijd en tekortkoming? Totaal niets betekenend voor dit bedrijf dus...

Je mag lekker zelf erachteraan als je product niet geleverd kan worden. Dat is al kwalijk en niet in vergelijking met hoe andere bedrijven omgaan met hun tekortkomingen. Bij navraag krijg je vervolgens een heel kort antwoord met geen enkel blijk van gevoel van verantwoordelijkheid, of schuld, of behoefte aan tegemoetkoming voor de teleurgestelde klant. Sterker nog, de verwoording die MaxICT gebruikt, doet vermoeden dat zij het vervelend vinden om benaderd te worden. Nog langer wachten dus zonder enig blijk van spijt of tegemoetkoming of compensatie. Een waardeloze klantenbeleving (of wellicht beleid) hanteert deze winkel dus: Wees gewaarschuwd!

Een goed voorbeeld van slechte klantenservice: na plaatsing van dit review wordt meteen een reactie geplaatst door het bedrijf met verzoek om via de mail contact te zoeken en gegevens door te geven. Alsof er geen ordernummer is doorgegeven of dat dit verhaal al niet in de mail is behandeld. Typisch...

Beste RHTizzy,

Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen en dat uw bestelling niet goed is verlopen.

Graag kijken wij het voor u na. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?

Wij pakken uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen uiterlijk morgen telefonisch contact met u op.

Excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

Ik heb bij deze site een product besteld en na betaling en zo na 1 week gekeken naar de orde status.
Deze was niet meer te vinden, toen een mail gestuurd en kreeg later toen een reactie dat het product niet meer leverbaar was.
Echter andere kunnen dit nog wel leveren maar voor een hogere prijs.
Ik moest ook zelf met een oplossing komen voor de situatie, dus ik gaf aan lever maar een andere kleur voor de zelfde prijs.
Dit zou niet mogelijk zijn omdat dit via een andere leverancier kwam. Daar heb ik geen zak mee te maken en vind ik een *** smoes.
Geef ik ze een link met een andere kleur die op voorraad staat op hun site en voor een 3 euro duurder, en je raad het al deze is ook niet leverbaar meer.
Ik ben dus van mening dat deze webwinkel onmiddellijk zich heel sterk moet gaan verbeteren of er mee kappen.
Ik koop bij hun een product op voorraad en verwacht dan ook levering.
Ik heb niets met andere leveranciers te maken. Heb immers met hun een koopovereenkomst en dienen hun dus aan de levering en communicatie te voldoen.
Ik moet niet zelf daar dan constant achter aan moeten gaan.

Je moet zelf doorlopend contact opnemen met hun. ze doen het niet zelf en moet ook zelf dan nog met een oplossing komen.
Dat is geen service maar anti service.

Beste Klompenboer,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestelling.

Wij zouden graag meekijken naar uw case. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee of wij nog iets voor u kunnen betekenen.

Wij horen graag van je.

Max ICT Webcare

ze zouden voorraad hebben volgens de website, toch nog voor de zekerheid nagebeld of dit echt klopt, daar het product lastig te krijgen is en het voor een verjaardag is bestemd. aan de telefoon verzekerden ze me dat ze voorraad hebben. DUS NIET krijg ik na 3 dagen te horen. echt waardeloos!!!

informatie die gegeven is klopt niet. Terijwl hij er 100% zeker van was.

Beste ohadgilad,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat u verkeerde informatie heeft ontvangen. Onze oprechte excuses voor het verloop van uw bestelling.

Mocht u het product nog niet hebben ontvangen of mochten wij iets anders voor u kunnen betekenen, horen wij het graag. U mag een e-mail sturen naar webcare@maxict.nl. Dan kijken wij graag met u mee.

Max ICT Webcare

Een Microsoft Bluetooth toetsenbord/muis combo gekocht. Ze hadden hem op voorraad en hij was bij hen goedkoop.

De batterijen lagen los in de doos. Blijkt het een tweedehands toetsenbord te zijn. Geen idee of er dagen op getypt is of niet. Maar knap waardeloos dat ze dit niet van te voren melden. Moest hem snel uitleveren, maar weer een teleurstelling van dit bedrijf.

Goedemorgen TheSiemNL,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij u hebben teleurgesteld.

Natuurlijk is dit niet onze bedoeling. Excuses voor het ongemak.

Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Wij kijken het graag voor u na en nemen uiterlijk morgen telefonisch contact met u op.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

Nieuw product besteld en ik krijg een gebruikt product
( wat al in DEC 2020 geregistreerd is voor eerste gebruik )
opgestuurd .
Neem aan dat dit niet de bedoeling is heb ze dan ook gemaild dat ik niet heb gevraagd om een tweedehandse maar een nieuw product .
antwoord hierop moet nog komen

Goedemorgen Gman2oo6,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen.

Excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

product tegen goede prijs aangeboden en gekocht. Maar vervolgens excuus dat leverancier A niet kan leveren maar leverancier B wel maar dan wel meer dan €100 euro bijbetalen. Dat is wat anders dan een foutje op de site, maar gewoon je zaken niet op orde hebben en de klant ervoor laten opdraaien.

Goedemorgen jdiderik,

Bedankt voor uw review.

Vervelend om te horen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag leggen wij de situatie aan u uit. Wij werken met een groot netwerk aan leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een van onze leveranciers geen voorraad meer heeft. Wij doen er dan ook alles aan om u alsnog het gewenste product aan te kunnen bieden. Hierbij kunnen prijs en levertijd afwijken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Natuurlijk maken wij melding van de situatie.

Max ICT Webcare

Fast shipping of the HP monitor I got and great price.
Very satisfied with the handling of my order.

Goodmorning miky7gr,

Thank you for your review.

We are very happy to read that we were able to help you to your satisfaction.

Thank you for your order at Max ICT. If there is anything we could do for you in the future, we are happy to assist you.

Have a nice week. Hopefully we see you soon. :-)

Max ICT Webcare

Enigszins trage website maar duidelijk en eenvoudig bestelproces. Scherpe prijs voor HP Pavilion Aero 13.

Laptops binnen 2 dagen binnen (zoals beloofd in het besteloverzicht). Enige reden voor goed ipv uitstekend is dat geen track and trace mail is gestuurd.

Goegemorgen Masterhans,

Dankuwel voor het delen van uw shopervaring en feedback.

Fijn om te horen dat de laptops naar wens bij u zijn geleverd. Heel veel plezier met uw bestelling. :-)

Uw feedback is zeer waardevol voor ons en nemen wij dan ook zeker mee in ons verbetertraject. Heel erg bedankt.

Mochten wij u in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Een hele fijne week en hopelijk tot snel!

Max ICT Webcare

WD Green schijf voor mijn NAS besteld op 21-05-21. Gemelde levertijd was 1-3 werkdagen. Uiteindelijk na een week maar eens gebeld waar het bleef. Warrige helpdesk medewerker die zegt e.e.a. uit te gaan zoeken. Uiteindelijk is de schijf op 04-06-21 geleverd, maar alleen omdat ik aan de bel heb getrokken. Ik vind het niet erg om te wachten op een product, maar dat moet er niet staan dat de levertijd 1-3 werkdagen is. Ik kijk de volgende keer naar alternatieven.

Ik vond het servicedesk medewerker warrig en vrij onvriendelijk. Daarbij gaf hij ook niet echt het idee dat hij het ging/kon oplossen.

Goedemorgen chaozz,

Bedankt voor uw review.

Helaas lezen we dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag zouden wij uw case willen nakijken, zodat wij kunnen leren van de door u gegeven feedback. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?

Wij pakken graag uw gegevens erbij, controleren de case en maken melding van de door u opgegeven klachten.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie.

Graag zien wij uw e-mail tegemoet.

Max ICT Webcare

3 keer zakelijk besteld en zoals beloofd de volgende dag geleverd. Telefoon direct beantwoord en antwoord op vragen gehad via de email. Thomas van Spaandonk heeft mij in het bijzonder goed kunnen helpen bij een bestelling. Hartelijk dank daarvoor!

Levering volgens afspraak

Snel beantwoord en vakkundig geholpen (zakelijk)

Hallo wolf879,

Wij zijn erg blij om te lezen dat we u naar wens hebben kunnen helpen. :-) Bedankt voor uw aankoop bij Max ICT en het delen van uw fijne shopervaring middels deze review.

Wij zijn trots op onze collega en gaan hem deze review doorzetten. Dit zal hij heel tof vinden.

Heel veel plezier met uw bestelling(en). Natuurlijk staan wij in de toekomst graag weer voor u klaar.

Alvast een hele fijne avond.

Max ICT Webcare

In het verleden wat problemen ervaren met spullen die niet geleverd konden worden. Deze dinsdag pc besteld die voorraad moet zijn. Deze is de volgende werkdag netjes geleverd.

Hi Thieske2478,

Bedankt voor het schrijven van je review! :-)

Jammer om te horen dat je in het verleden wat problemen hebt gehad met producten die niet geleverd konden worden. Wij hopen natuurlijk dat dit allemaal netjes is opgelost.

Super tof dat je afgelopen dinsdag bij ons een PC hebt besteld en dat deze vandaag bij je is bezorgd.

Heel veel plezier met je PC. :-) Bedankt voor je vertrouwen in en bestelling bij Max ICT.

Mochten we je in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan we natuurlijk maximaal graag voor je klaar.

Fijne dag en hopelijk tot snel.

Max ICT - Webcare

Philips TV besteld en vlot geleverd. Naderhand bleek het model defect. Grote "scheuren" in het beeld alsof er tijdens transport iets hard tegen het scherm aan heeft gezeten.
Product aangemeld voor retour, naderhand extra foto's aangeleverd. Retour is goed bevonden en het defecte product is thuis bij mij opgehaald.
Een vervangend product is snel geleverd!

Goedemorgen MKoole,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT.
Vervelend dat de Philips TV beschadigd bij u is geleverd. Gelukkig is het snel opgelost en heeft u een vervangend product toegestuurd gekregen.

Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Een hele fijne week.

Max ICT Webcare

in afgelopen 2 maanden 4x iets besteld en binnen redelijke tijd ontvangen.

reden voor deze review is de lading negatieve reacties op tweakers.net en wil hier even mijn ervaringen geven

De site van max-ict voelt wat verouderd aan en bij zoek acties kan je resultaten krijgen die een prijs hebben die uiteindelijk bij de productpagina zelf anders is.
Veel betaal opties dus dat verloopt soepel.

communicatie na bestelling laat wel wat te wensen over en een track and trace is niet altijd te vinden.
maar goed producten altijd binnen een week keurig netjes ontvangen .

Wellicht niet de snelste webshop maar als de prijs goed is .....

van de 4 bestelde producten is de verzending alsvolgt verlopen:
-pc kast binnen 1 week ontvangen.
-m2 ssd de volgende dag in huis
- cfast geheugen kaarten binnen 1 week ontvangen
-ryzen 4650g cpu binnen 1 week ontvangen.

meeste producten kwamen direct van leverancier dus niet uit eigen voorraad.

binnen je klanten account kan je de status van je bestelling volgen en daar kan ook wel iets aan gedaan worden.
van de ryzen 4650g had ik na 6 dagen nog geen bericht van verzending ontvangen
(was ook 7tot 9 dagen levering van leverancier) maar ging toch even op mijn account kijken en tot mijn schrik stond daar product voldaan en volledig uitgeleverd!
toen maar even gebeld en werd snel en netjes te woord gestaan en verteld dat het die dag of de volgende zou arriveren ,een paar uur later ging de deurbel :-)

Beste Apeboontje,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat u ons een mooie 5-sterren beoordeling geeft!

Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring en feedback met ons deelt. Wij zullen dit ook zeker meenemen in ons verbeterproces.

Wij wensen u veel plezier met uw bestellingen en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog veel vaker maximaal van dienst zijn.

Max ICT Webcare

Bestelling was simpel te doen en ze waren de enige winkel met wat ik wilde hebben. Aangezien hier op Tweakers er weinig enthousiasme is voor MaxICT maar met Paypal besteld voor de zekerheid. Maar de processor is keurig zoals beloofd opgestuurd. Dat duurde wel een week waarin de prijs flink hoger is geworden, maar netjes conform de gegeven datum verstuurd. Vandaar de "uitstekend".

Uitstekend verpakt in een doosje wat precies groot genoeg is voor de processor, koeler en wat stootmateriaal. Prima dus.

Beste Houtenklaas,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze levertijd en levering!

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn! :-)

Max ICT Webcare

MaxICT heeft een vrij vriendelijke website met alle features die je van een webshop mag verwachten. Waar ik het punten voor aftrek is het feit dat ze levertijden plaatsen die ze niet waar kunnen maken en producten te koop bieden zonder aan te geven dat levering lang kan duren. Wat mijn inziens betekent dat ze de koper bij dit soort lastige producten, zoals de GPU's het afgelopen jaar, eigenlijk bedriegen.

In december 2020 heb ik bij Max ICT een Zotac RTX3070 Twin Edge besteld. De op de website gestelde levertijd zou twee weken zijn. De verhalen over moeilijk te leveren GPU's kennen we allemaal, Maar als er op een website staat dat iets binnen een bepaalde tijd geleverd kan worden, ga ik ervanuit dat dit een wezenlijke mogelijkheid is. Helaas bleek dat lastig. Nadat ik zelf contact opzicht met de partij bleek dat het nog wel een paar maand kon duren, dus ik besloot dit geduld op te brengen gezien de schaarste op de markt.

Ze zijn handig in het opnemen van de bestelling, hebben mensen die vriendelijk praten. Maar een beleid dat zo verschrikkelijk klantonvriendelijk is dat het eigenlijk alle goede aspecten teniet doet! Het kern probleem wat mij betreft is dat MaxICT niet bereid is verantwoordelijkheid te nemen rondom deals die ze maken.

Beste Galuni,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het verloop van uw bestelling.

Zoals u zelf al zegt weet u de problemen rondom dit product. Wij werken achter de schermen hard om deze producten weer op voorraad te krijgen en klanten zo snel mogelijk te voorzien van hun bestelling. Helaas is dit heel erg lastig.

Wij zouden graag met u willen kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Dan kijken wij graag met u mee.

Max ICT Webcare

In december 2020 heb ik bij Max ICT een Zotac RTX3070 Twin Edge besteld. De op de website gestelde levertijd zou twee weken zijn. De verhalen over moeilijk te leveren GPU's kennen we allemaal, Maar als er op een website staat dat iets binnen een bepaalde tijd geleverd kan worden, ga ik ervanuit dat dit een wezenlijke mogelijkheid is. Helaas bleek dat lastig. Nadat ik zelf contact opzocht met de klantenservice, iets dat ze niet uit zichzelf doen, bleek dat het nog wel een paar maand kon duren, dus ik besloot dit geduld op te brengen gezien de schaarste op de markt.
Nu 8 maanden later is deze kaart nogsteeds niet geleverd. En bij het bespreken van een vervanging wordt je als klant ook geacht een bijbetaling te doen tot de huidige verkoop prijs. Wat betekent dat voor een verandering naar een OC model van dezelfde kaart die nu wel leverbaar is, ik 650 tot 850 euro moet bijbetalen. De oorsprongkelijke aanschaf was voor 550,-.

Ze zijn handig in het opnemen van de bestelling, hebben mensen die vriendelijk praten. Maar een beleid dat zo verschrikkelijk klantonvriendelijk en onbehulpzaam is, dat het eigenlijk alle goede aspecten teniet doet! De kern van het probleem wat mij betreft is dat MaxICT niet bereid is verantwoordelijkheid te nemen rondom deals die ze maken.

Verder stoor ik mij persoonlijk er ook aan dat de mensen van de klantenservice zich vaker verbergen achter systemen die eigenlijk voor B2B handel zijn ingericht en soortgelijke smoesjes. Maar, zoals gezegd, ze zijn wel heel vriendelijk aan de telefoon wanneer ze je niet helpen!

Beste Galuni,

Max ICT Webcare

Beetje gemixte gevoelens, maar beter dan het gemiddelde op Tweakers doet vermoeden.

Bestelling gedaan van een SFF mini pc en geheugen en iDeal betaling gedaan. Dag later ontving ik een mail dat de pc niet leverbaar is en of we op een andere manier er uit konden komen. Kan gebeuren. Automatisch werd mijn order op "afgehandeld" gezet met bedrag 0. Maar geen automatische terugbetaling. Het geheugen was inmiddels al verzonden. Dit vond ik minder fraai.

Contact opgenomen via mail en later heb ik via de chat op de site contact opgenomen. Mijn voorstel voor het andere model was op voorraad. Ook dit ging verder prima en amicaal.

Ik kreeg op dat moment een offerte voor het andere model. Bij Maxict was dit model 15 Euro duurder dan eerder uitgeven. Echter ditzelfde model was bij andere winkels juist 10 Euro goedkoper dan mijn betaalde bedrag.
Bij zoiets verwacht ik dat een winkel dit "verlies" neemt. Dit bleek niet mogelijk dus via de chat de SFF laten annuleren. De volgende dag stond dit geld weer op mijn rekening.

Wat verbetervoorstellen voor Maxict:
* Bij de chat leek ik contact te krijgen met een persoon, maar volgens mij zaten er ook "bot reacties" tussen. Geef dit aan bij zo'n regel.
* Geef een verkoper de vrijheid om nog een gepersonaliseerde offerte aan te passen

Goedemorgen MisterE,

Bedankt voor het plaatsen van uw review en het geven van uw feedback.

Uw feedback waarderen wij enorm en nemen wij dan ook zeker mee in ons verbetertraject.

Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag en staat ons team maximaal voor u klaar.

Alvast een heel fijn weekend.

Max ICT Webcare

ik werd heel goed geholpen door de klantenservice ze hadden heel veel geduld en hielpen me graag

ik werd heel erg goed geholpen door de klanten service. ze hadden heel veel geduld en hielpen me goed.

Goedemorgen Fvzzy,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij Max ICT.

Wij zijn erg blij om te lezen dat u naar wens bent geholpen door onze klantenservice. :-)

Mochten wij u in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan wij graag voor u klaar.

Fijne dag.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops