Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Ontzettend onklantvriendelijk bedrijf. Levertijden kloppen niet, en ze zullen je rustig in de backorder laten wachten als ze meer geld aan een product kunnen verdienen.

Heb in december 2020 een RTX3070 bji ze besteld met levertijd van 2 weken. 8 maanden verder had ik nog niks, terwijl in de tussentijd het exact zelfde product op hun site heeft gestaan (voor de dubbele prijs) met "2 stuks voorraad, 1-3 dagen levertijd".

Verder moest ik ook zelf achter ze aanmailen als mijn product voor de 10de keer was uitgesteld. Nooit een melding over gehad vanuit Max ICT. Ik heb de laatste 3 maanden de hoop gewoon op gegeven. Mijn order stond al die tijd op "verwachte leverdatum 25-05-2021".

Kreeg afgelopen week de melding dat mijn product officieel niet meer leverbaar is, en ze boden mij dezelfde kaart, maar dan de LHR variant, aan. Of ik wel even 400 euro bovenop mijn originele prijs wou betalen (totaal 1100+ euro voor een RTX3070).

Er is nooit de moeite gedaan mij een passend alternatief te bieden. Ik heb 8 maanden gewacht op niks, en nu wacht ik tot ik mijn geld terug krijg.

Ik ga hier nooit meer iets halen, en raad niemand deze webshop aan. Concurenten hebben vaak net zulke scherpe prijzen, maar dan wel fatsoenlijke service.

Meerdere mailen moeten mailen omdat mijn order buiten de verwachte leverdatum viel. Paar keer geautomatiseerd bericht terug gekregen. Er werd geen moeite gedaan mij te helpen met een alternatief, zonder dat ik meteen honderden euro's bij moest betalen.

Goedemiddag Bazch91,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situaite.

Helaas zijn videokaarten momenteel werelwijd erg schaars en daarom moeilijk leverbaar. Dit probleem geldt helaas ook voor ons. Dit is natuurlijk geen excuus, maar helaas wel de realiteit.

Omdat wij werken met een groot netwerk aan leveranciers kunnen prijs, levertijd en voorraad afwijken. Ook dit is natuurlijk geen excuus, maar wel de realiteit.

Graag bieden wij je onze oprechte excuses aan voor de vervelende situatie.

Mogen wij je vragen om welk ordernummer het gaat? Dan kijken we graag met je mee om te zorgen dat de credit z.s.m. voor je wordt verwerkt. Stuur je ordernummer en een referentie van deze review naar webcare@maxict.nl dan pakken wij het verder op en controleren het credit verzoek.

Max ICT Webcare

Gooien een prijs online die zeer concurrerend is en bijna 'too good to be true', om vervolgens niet te kunnen leveren. Had van tevoren al wat negatieve reviews gezien over deze partij, maar besloot de gok te wagen.

Conclusie: niet doen!

Stond een levertijd op 31 augustus, het was inmiddels 2 september en geen enkel signaal ontvangen dat er vertraging was (want dat kan tenslotte gebeuren, zo lang je het maar communiceert). Toen contact opgenomen en moest er een speciaal verzoek ingediend worden bij 'Sales'. Niks vernomen, wederom gebeld en toen zeiden ze dat de bestelling 'waarschijnlijk' in de back-order was gevallen'. Waardeloos.

Geen admin van eerder klantcontact, enige positieve is nog dat terugbetaling vrij snel geregeld was.

Goedemorgen PietVerhaaren,

Bedankt voor je feedback.

Wij waarderen dit enorm en zien dit als zeer waardevol.
Onze excuses voor de slechte communicatie. Dit is zeker niet de bedoeling en ik ga hier dan ook een klacht van maken bij onze sales afdeling.

Onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.

Apex 5 op voorraad

1-9-2021 besteld zou 4-9 of 6-9 binnen komen.

zie ik nu staan dat mijn pakket de 13de aankomt.
Beetje k** dit!
ook geen reden waarom hij vertraagd word.

Goedemorgen p_iraat,

Bedankt voor je review.

Onze oprechte excuses dat je bestelling niet op tijd bij je is bezorgd. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling.

Graag kijken we met je mee en lossen het zo snel mogelijk voor je op. Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?

Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.

Nogmaals onze oprechte excuses.

We zien je e-mail graag tegemoet.

Ryzen 5 3400 besteld,

Ontvangen in een standaard bruine doos met de cpu-chip er los tussenin.
Geneens een doos van AMD erbij.

Dit had een nieuw product moeten zijn.

Slecht verpakte bestelling, cpu chip los in een kartonnen doosje, bestelling was netjes op tijd.

Na indienen RMA en opsturen direct geld terug gekregen.
Ook snelle reactie

(Bewerkt na reactie klantenservice)

Goedemorgen nigeej,

Bedankt voor uw review.

Onze oprechte excuses dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling geweest.

Natuurlijk maken wij intern melding van uw klacht bij de juiste afdeling om uw klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Max ICT Webcare

Zakelijk een product besteld, product wordt verzonden enkel in doos van leverancier, met bezorgstickers erop. Bij retourneren van product wordt 20% fee gerekend vanwege kosten op sluiten van een doos.

Nog niet eerder meegemaakt dat de productdoos, zonder extra doos gebruikt wordt voor verzending.

Goedemiddag DrDrawa,

Vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Natuurlijk kijken wij de case graag voor u na. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Max ICT Webcare

Ondanks de mindere reviews maxict toch een kans gegeven, dit omdat ze een bepaalde tv hadden voor een prima prijs. Met redelijke spanning zitten afwachten en meermaals gedacht komt dit wel goed.

(Panasonic TX-43HX580E 4K)
Bedoelt voor de slaapkamer om wat te kunnen Netflixen etc.
Zondag avond de bestelling gedaan en deze is dinsdag gelijk afgeleverd door een erg aardige bezorger van GLS.

Enorm blij dat dit proces zo vlekkeloos was verlopen! Tv rustig uitgepakt in alle rust. Tv ging aan en alles leek prima op het eerste gezicht! Maar toen ik de tv met wifi wou verbinden en de actie zoeken naar netwerken startte ging het mis.

De tv raakt hiervan in een bootloop, start kort op en herhaalt dit proces voor +/- 10 minuten. Tv verplaats waar ik deze kon aansluiten op een netwerk kabel en dat werkte wel! Firmware kunnen updaten met de hoop dat dit de oplossing zou zijn. Maar helaas wanneer je wifi wil gebruiken hetzelfde gedonder.

Kortom een defect product geleverd gekregen en geen netwerk kabel aansluiting op de slaapkamer.

Helaas een grote teleurstelling.

Prima en vlot geleverd, goed op de hoogte gehouden van de status. Hier is dan ook oprecht niks op aan te merken.

Vlot reactie op mails, zelfs binnen enkele minuten. Hoop dat de afhandeling van mijn retour ook zo soepel mag verlopen! Netjes een verzendlabel gekregen op kosten van maxict via DPD. Voor nu zeg ik goed, de afhandeling kan dit zelfs naar uitstekend gaan tillen!

Goedemorgen Looney 1984,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u een defect product geleverd heeft gekregen. Onze excuses voor het ongemak.

Heeft u al contact gehad met onze klantenservice voor een RMA? Indien dit niet het geval is willen wij u vragen om een RMA aan te maken via www.maxict.nl/mijnmax/rma.

Wij zien uw aanvraag graag tegemoet om een passende oplossing te bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses.

Max ICT Webcare

GPU gekocht omdat ze de beste prijs hadden. Alles snel geregeld en zoals te verwachten.

Mijn systeem crashte, leek door de videokaart te komen. De GPU was net twee maanden buiten garantie. Gebeld met Max-ICT en zij boden aan de kaart te testen zodat ik kon uitsluiten of het aan de kaart lag. Uiteindelijk bleek de kaart prima te zijn. Ik hoefde alleen de verzendkosten hun kant op te betalen. Nu weer verder zoeken naar de oplossing.

Beste Cerla,

Bedankt voor het delen van uw winkelervaring bij www.maxict.nl. Fijn om te lezen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen.

Hopelijk komt u snel achter een oplossing, zodat uw systeem weer helemaal naar wens werkt.

Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag. Wij zullen maximaal voor u klaar staan! :-)

Max ICT Webcare

Mijn ervaring met Max ICT is zeker goed geweest. Heb een bestelling gedaan, ook contact gehad met de klantenservice, wat heel vriendelijk en begripvol verliep. Ik was bang dat mijn pakketje misschien niet op tijd zou aankomen, en heb confirmatie gekregen dat het pakketje op tijd geleverd zou worden, en dat is ook gebeurt! Zal niet twijfelen om er weer te bestellen, top.

Heel fijn gesprek met de klantenservice!

Beste ReviewTingman,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren beoordeling en het delen van uw winkelervaring bij www.maxict.nl. Fijn om te lezen dat uw bestelling naar wens is verlopen.

Wij zullen de complimenten doorgeven aan onze medewerkers op de klantenservice.

Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan wij natuurlijk maximaal voor je klaar! :-)

EDIT:

Na contact met MaxICT is het netjes en ook snel opgelost. Uiteindelijk is de annulering en omwisseling van mijn bestelling binnen 24 uur opgelost. Dat is fijn, want gezien het eerdere contact had ik verwacht dat het (veel) langer zou gaan duren. Ik laat de onderstaande kritiek staan, wel zal ik de beoordeling qua sterren ophogen.

Ik bestel een PNY 3070 met levertijd 1-3 werkdagen. Krijg na 2 dagen een mail dat ze de kaart niet hebben, en niet krijgen want EOL. Of ik een (veel duurdere) kaart van het zelfde type maar een ander merk wil, met 170 opleg. Met enige twijlfel ga ik toch akkoord, op voorwaarden dat die kaart wel leverbaar is. Dat was zo, de kaart kon binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. Mooi niet! Na opnieuw 2 dagen wachten, bleek dat ik nog eens 2 weken mocht gaan zitten wachten op mijn nieuwe kaart. Goed, ik blijf constructief en bel met het verzoek om mijn order om te ruilen naar een kaart die wel beschikbaar is, eventueel betaal ik opnieuw bij en zowaar een 3080 gevonden voor een redelijke prijs, waar ik opnieuw enkele 100e euro's extra voor mag bijleggen. Goeie deal voor MaxICT zou je zeggen. Maar nu komt het..

MaxICT kan mijn order niet omwisselen met de kaart die ze op voorraad hebben omdat.. de andere kaart al in bestelling staat?! Juist, MaxICT heeft zelden eigen voorraad en heeft kennelijk mijn kaart besteld bij een leverancier in Taiwan. Daar moet ik nu op gaan zitten wachten, annulering of niet, voordat ze mijn order kunnen omruilen of geld kunnen terug betalen.

EDIT:

Na contact met MaxICT is het netjes en ook snel opgelost. Ik laat de onderstaande kritiek staan, wel zal ik de beoordeling qua sterren ophogen.

Beste DiscoNootje,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.

Wij zouden graag met u meekijken naar de status van de bestelling. Zou u ons een e-mail willen sturen met uw ordernummer en een vermelding van deze review? Uw mail mag gestuurd worden naar webcare@maxict.nl.

Wij kijken graag met u mee om te kijken of we spoedig iets voor u kunnen betekenen.

Max ICT Webcare

Powerbank besteld omdat deze via Tweakers de beste prijs zou hebben bij MaxICT. Op de website van MaxICT stond aangegeven dat er circa 10 op voorraad zouden zijn en dat deze de volgende dag al geleverd kon worden. Niets hiervan was waar. Twee dagen later werd de order geannuleerd.

Geluk bij een ongeluk was de betreffende powerbank gewoon verkrijgbaar bij de lokale BCC.

Middels automatische berichten word je op de hoogte gehouden van je bestelling en de bezorging, echter blijkt dit dus allemaal niet accuraat. Dit geldt tevens voor de voorraad, zoals aangegeven op de website én de belofte van vóór 16:30 uur besteld, morgen in huis.

Goedemorgen Vlamboyant,

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat we u niet naar wens hebben geholpen. Excuses voor de slechte communicatie.

Is uw case inmiddels opgelost/afgehandeld? Indien dit niet het geval is kijken wij graag met u mee. Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen met daarin uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het na en nemen contact met u op.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende situatie.

Max ICT Webcare

Maandag 23/8 heb ik een SSD besteld voor mijn computer. Vrijdag nam ik contact op om te vragen wanneer de verwachte levertijd zou zijn. Er werd snel geantwoord en mij verteld dat hij volgende week donderdag zou binnenkomen. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat die 28/8 (de dag erna) zou binnenkomen en ik werd blij verrast dat dit ook het geval was. Ik vond het eng te bestellen door de slechte reviews, maar ik heb het pakketje in alle goede orde ontvangen. Netjes verpakt en sneller dan verwacht. De SSD is van het juiste merk en heeft de juiste capaciteit. Fijne ervaring! :)

Sneller dan verwacht en netjes verpakt.

Snelle reactie op mijn vraag en erg vriendelijk!

Goedemorgen thomwolff,

Maximaal fijn om te lezen dat u een fijne winkelervaring bij ons heeft gehad.

Dankuwel voor het vertrouwen en bestellen bij Max ICT. Mochten we u in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Heel veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot snel op www.maxict.nl

Max ICT Webcare

eind juni surround speakers besteld. Was volgens de site in voorraad. Maar uiteindelijk niet. Vervolgens een kapot product bezorgd, dus via RMA terug en toen begon het lange wachten. Het product kon niet gerepareerd worden en nieuw zou onderweg zijn. Tussentijds gaf het voorraad beheer aan dat het product er binnen enkele werkdagen zou zijn. Maar helaas voor mij. Inmiddels is na meerdere keer vragen voor een statusupdate nog niets geleverd en krijg nu eindelijk mijn geld terug . Schuiven alles als op de tussenleveranciers.

Verzenden gaat niet volgens afspraak. De online voorraadbeheer is niet betrouwbaar.

Zeggen dat je gehoord wordt, maar wordt afgeschoven op tussenleverancier. Ik als klant moet telkens polshoogte nemen. Komt geen enkel initiatief vanuit de klantenservice. Update, inmiddels contact gehad wat ik zeer netje vond, boetekleed aangetrokken . Konden product niet leveren. Maar wellicht kunnen we nog iets voor elkaar betekenen in de toekomst.

Goedemorgen avanbaar,

Helaas lezen wij dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de uitblijvende communicatie. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Natuurlijk is het ook niet de bedoeling dat u het gevoel heeft dat we alles afschuiven op onze leveranciers. Onze excuses dat we u dit gevoel hebben gegeven.

Wij werken naast eigen voorraad met een groot netwerk aan leveranciers. Helaas kunnen voorraad en prijs hierbij wel eens afwijken van de realiteit. Natuurlijk is dit geen excuus, maar wel de realiteit.

Wij vinden het enorm vervelend en kijken uw case graag voor u na. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen telefonisch contact met u op.

Graag zien wij uw e-mail tegemoet.

Max ICT Webcare

Dock gevonden via tweakers, super makkelijk besteld en werd de volgende ochtend gelijk verzonden. Netjes verpakt en bij uitzondering was de bezorger nog optijd ook!

Super snel! Het was er zo.

Ik meen Thomas van de klantenservice heeft mij echt top geholpen, ik had het verkeerde adres opgegeven, en hij heeft het pakketje voor mij gered. Super fijn! Wat mij betreft heeft hij zijn vrijdag middag borrel meer dan verdiend!

Goedemorgen Jeroenbruinsma,

Dankuwel voor het delen van uw shopervaring. Wij vinden het erg fijn om te horen dat uw bestelling netjes verpakt en op tijd bij u is bezorgd.

Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Natuurlijk staan wij in de toekomst graag weer voor u klaar.

Een hele fijne week en hopelijk zien we elkaar snel op www.maxict.nl

Max ICT Webcare

Bestellen op de website is niet het probleem, de levering en de oplossingen die men via de telefoon bied zijn dermate slecht. Niks kan geregeld worden.

11-8 de Pioneer BDR-XS07 levering tussen 4-7 dagen, volgens Max ICT B.V. en hun website!! Na 10 werkdagen zelf moeten bellen waar de bestelling blijft, men zou er achteraan gaan en in de middag mij een mail sturen hoe of wat. Tot zover zo goed....tot ik de mail ontvang met als antwoordt.

"​Je artikel(en): BDR-XS07TUHD optisch schijfstation Blu-Ray DVD Combo Zwart, verwachte levertijd: 09-09-2021. We zullen er zorg voor dragen dat je order zo spoedig mogelijk zal worden uitgeleverd en vertrouwen erop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben."

Dus ipv 4-7 wordt het een levering van 4 weken (20 werkdagen) en het contactcenter kan of wil niks regelen qua snellere levering of korting waarbij er €154,30 "incl. verzendkosten!!"

Op 11-8 besteld, na 10 werkdagen zelf moeten bellen waar mij het product blijft die op de website 4-7 werkdagen zou duren. vervolgen na navraag tot 9-9 mag wachten voor het product wordt uitgeleverd. Waarbij er niet een snellere levering of korting kon regelen ....Wat heb je als klant er dan aan als een levertijd belooft wordt die niet nagekomen kan worden en de persoon op het contactcenter gewoon niks mag en kan regelen.

Beste dragonneti,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses dat uw bestelling later wordt uitgeleverd dan vermeld op de website.

Wij werken naast eigen voorraad met een groot netwerk aan leveranciers. Hier kunnen prijs- en levertijd per leverancier van elkaar kunnen afwijken. Onze excuses voor het ongemak.

Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen.

Max ICT Webcare

Ik las hier op tweakers behoorlijk wat negatieve reviews, maar ondanks dat had ik toch besloten hier een aantal dingen te bestellen tot mijn grote teleurstelling....

Bij 2 van mijn 4 bestellingen ging alles goed, maar 1 duurde langer dan aangegeven (aangegeven was tussen 1-3 werkdagen, maar ik heb hem vandaag na 9 dagen waarvan 7 werkdagen pas kunnen ophalen bij een afleverpunt). Dit was overigens geen ramp, maar wel jammer.
Waar ik echt teleurgesteld mee ben is mijn andere bestelling van de 2. Ik heb deze vandaag samen met het andere pakketje opgehaald bij het afleverpunt waar ik erg naar uit keek (ik heb daar overigens 10 dagen waarvan 8 werkdagen voor moeten wachten).
Maar tot mijn grote verbazing zat er bij dit pakketje niets in het pakketje?? Hardstikke fijn, nu heb ik dus nog steeds niets na zo lang wachten en nu moet ik contact op gaan nemen met hun klantenservice waar vele slechte reviews over gaan...
Ik weet niet wat hier mis is gegaan en dat is eigenlijk ook niet mijn zorg, maar het lijkt mij niet aannemelijk dat dit gestolen zou zijn want het pakketje was nog heel en er leek niets open gescheurd te zijn (dit lijkt mij dus om een fout van MaxICT te gaan).
Maar goed, hopelijk heb ik niet dezelfde ervaring met hun klantenservice als vele hier op tweakers. Ik ga in ieder geval direct contact opnemen en zal mijn review hier up to date houden.

Edit: ik kreeg een snelle reactie via hun e-mail en ze zijn direct een onderzoek gestart om te kijken wat hier fout gegaan is. Nu is het dus wachten op het resultaat.

Goedemorgen Kitobirdies,

Jeetje, wat vervelend om te lezen dat u langer heeft moeten wachten op uw pakketjes dan vermeld en dat een van uw pakketten leeg was. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Oprechte excuses voor de vervelende situatie.

Gelukkig lezen we dat u contact heeft gehad en dat er direct een onderzoek is gestart. Natuurlijk doen wij ons best om de zaak voor u zo snel mogelijk te onderzoeken en op te lossen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.

Max ICT Webcare

Wandbeugel voor samsung tv besteld.
Positief: snel geleverd via GLS, dus dat ging goed.
Echter in de om doos van Maxict zat: jawel een andere doos, met DHL stickers en beschadigd. Deze doos opengemaakt en wat treffen we aan: een geretourneerde, beschadigde en kromgetrokken muurbeugel.

Dus nieuw is niet altijd nieuw blijkbaar. Nu door de "klantenservice" molen...

zie eerste review; om doos in orde, inhoud betreft een beschadigde, geretourneerde DHL zending met product...

Goedemiddag Marc Denthmers,

Bedankt voor het plaatsen van uw shopervaring.

Wij zijn erg blij dat u een melding maakt van de situatie. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Graag versnellen wij de afhandeling. Mogen wij u vragen ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer, foto's van de beugel en deze review? Dan pakken wij uw gegevens erbij en zorgen dat er snel actie wordt ondernomen.

Nogmaals onze oprechte excuses. Wij kijken graag mee naar een snelle gepaste oplossing. Graag zien wij uw e-mail tegemoet.

Max ICT Webcare

Dit was de enige reguliere webshop die het product wat ik zocht nog zou verkopen. Na een worsteling met een die dag tergend langzame website (wat de reden is voor de onvoldoende in de Algemene beoordeling) uiteindelijk mijn bestelling weten te plaatsen.

Enige tijd later verdwijnt Max ICT uit het prijsoverzicht voor de uitgezochte PC kast, ook op de website veranderde de status op 'Niet leverbaar'. Maar gelukkig: volgens het besteloverzicht was mijn 'order verwerkt en in afwachting van uitlevering'. Of zou het? ..

.. En daarmee komen we bij het stukje klantenservice. Mijn order was vandaag niet meer terug te vinden in mijn orderoverzicht, onhandig want wat is nu de status?. Gelukkig had ik de URL van de orderdetailpagina (3x woordwaarde graag) nog, daarmee was mijn order wel in te zien. En ja hoor: geannuleerd.

Geen bevestiging van de annulering via e-mail (nee, niets in de spambox en ja, eerdere e-mails zoals de 'orderontvangstbevestiging' zijn wel gewoon ontvangen), geen voorstel voor een vervangend product, geen creditfactuur. Nee, gewoon de order rücksichtlos annuleren, de klant daar zelf maar via kunstgrepen achter laten komen en in afwachting laten of en op welke termijn er geld teruggestort gaat worden. Niet voor herhaling vatbaar.

Goedemiddag Aganim,

Bedankt voor uw review en feedback.

Onze oprechte excuses voor de vervelende situaite. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u een negatieve shopervaring heeft ervaren.

Uw feedback zal worden gemeld als klacht zodat dit kan worden opgenomen in ons verbetertraject. Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende situatie. Dit had niet mogen gebeuren.

Max ICT Webcare

Waardeloze orderflow. Site reageert traag, huisnummer toevoeging wordt niet overgenomen, default adres wordt niet correct gepakt.

En bij iedere wijziging proberen ze hun spam email subscription aan te zetten. Is het echt zo moeilijk om een unchecked checkbox uit te laten staan? Nee, dat is het niet, dat is opzet.

UPDATE: password resets werken niet dus ik kan niet bij de factuur komen. Inmiddels is er een mail doorgekomen.... een email lijst subscription

Kreeg toezegging dat mijn password gereset zou worden (als ik hem aanvraag komt de mail niet aan), maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Wel is er inmiddels een inschrijf verzoek op de mailinglist binnen. Misschien dat ze hun mail eindelijk gefixt hebben?

Goedemiddag vldr,

Bedankt voor uw feedback.

Wij beschouwen uw feedback als zeer waardevol. Uw feedback zal dan ook worden gemeld als klacht en worden opgenomen in ons verbetertraject.

Onze excuses voor de vervelende shopervaring. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Max ICT Webcare

Upgrade voor NAS gekocht. Max ICT was de enige webshop die de Ryzen 4300GE kon leveren, dus daarom hier besteld. Levertijd was ietwat lang (~10 dagen) maar dat was aangegeven op de website.

Goedemiddag c0deaddict,

Bedankt voor het delen van uw shopervaring. Fijn om te horen dat we u naar wens hebben kunnen helpen.

Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Maximaal bedankt voor uw bestelling en hopelijk zien we u weer snel op www.maxict.nl

Max ICT Webcare

Nas besteld, na 4 dagen geannuleerde order, want de prijs zou niet kloppen. Terwijl de prijs wel degelijk actueel was, want er was een actie bij de leverancier. Waardeloze webshop, bestel hier nooit iets. Levertijden zijn sowieso ruk bij Max ICT

Annuleren zonder overleg de order, hebben hun zaakjes niet op orde

Goedemiddag DCB87,

Bedankt voor uw review.

Wij vinden het erg jammer om te lezen dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.

Mogen wij u vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review? Wij kijken de case graag voor u na.

Nogmaals excuses voor het ongemak. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops