Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOok ik heb slechte ervaring met dit bedrijf. Een product gekocht die net onder de prijs dook van de concurrentie (kwam binnen via prijsalert). Meteen besteld en een aantal dagen later bericht dat levering vertraagd was met nieuwe leverdatum. Toen deze nieuwe leverdatum inmiddels ook verstreken was heb ik gebeld met de klantenservice en die zouden er achteraan gaan. Specifiek gevraagd of ik op de hoogte zou worden gehouden en het antwoord was Ja. Na een week niks gehoord te hebben toch maar weer gebeld. Ik kon óf blijven wachten, een alternatief uitzoeken óf geld terugkrijgen. Ik heb besloten te wachten en weer twee weken later gebeld naar de status van de bestelling. Inmiddels was de oude productpagina verwijderd, er een nieuwe productpagina voor in de plaats gekomen met hogere prijs (50 euro duurder) en ik kon uiteindelijk kiezen om die 50 euro bij te betalen of geld terug te krijgen. Ik vind dit een hele bijzondere manier van zaken doen en heb dit nog nooit meegemaakt. Het siert MaxICT in ieder geval niet. Na het lezen van de reviews op Tweakers van dit bedrijf had ik er geen vertrouwen meer in, meerdere mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Heb dus uiteindelijk de order moeten annuleren na een maand wachten. Bah.
AlgemeenStaan in de Pricewatch als goedkoopste maar eens je hebt besteld en betaald, is het product niet meer leverbaar. Doen niets anders dan producten onder de prijs in de Pricewatch plaatsen om bezoekers naar hun website te lokken. Producten zijn NOOIT LEVERBAAR VOOR DIE PRIJS bij hen. Werkelijk nooit.
VerzendingVan enige levering is geen sprake gezien de producten ook nooit geleverd gaan worden voor die prijs.
KlantenserviceReageren niet op mails en dit is doelbewust om je te dwingen tot communicatie via telefoon zodat ze nog een verkoopspraatje kunnen voeren. Enige doel is je dwingen naar een veel duurder product, duurder dan de andere aanbieders.
Goedemorgen JagsandAlfas,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het erg jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses dat wij niet het gewenste product aan je hebben kunnen leveren.
Mogen wij je vragen om wat voor product het gaat? Een van onze productspecialisten kijkt graag met je mee naar een passende oplossing.
Indien dit wenselijk is willen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review, het product waar je naar op zoek bent en contactgegevens.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Wij zien je e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenBieden producten aan tegen grote "korting" om vervolgens niet te kunnen leveren. Deze webshop moet van Tweakers af. Geen reactie van MaxICT gewenst. Reden van deze recentie is een poging om valse informatie op pricewatch te verwijderen. De helft van de aanbiedingen is nu MaxICT bull****. Maakt hele pricewatch zeer onbetrouwbaar en vol met dit soort valse "kortingen".
VerzendingGeen levering mogelijk na bestelling "leverbare" producten. Ze houden mensen moedwillig voor de gek en doen daarmee sterk afbreuk aan de betrouwbaarheid van Tweakers Pricewatch.
KlantenserviceGeld terug van geannuleerde bestelling liet weken op zich wachten. Herhaaldelijke belofte dat het "volgende week" op mijn rekening zou staan niet nagekomen.
Goedemorgen DeeKay2112,
Bedankt voor uw review.
Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses voor de complete situatie.
Natuurlijk is dit nooit de bedoeling geweest en willen wij leren van de fouten die wij maken.
Daarom willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer. Zo kunnen wij uw gegevens erbij pakken en de complete situatie reviewen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij zien graag uw e-mail tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenProduct via ean code vlot terugevonden op de website voor een mooie prijs.
Erg tevreden met de service, een tegenhanger voor de mindere opinies hier.
Een werkdag na de bestelling stond de koerier op een aangenaam uur aan de deur, erg vlotjes.
KlantenserviceMooi via mail op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling
Goedemorgen ampere,
Bedankt voor je review.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent met onze diensten en service.
Hopelijk mogen we je in de toekomst vaker blij maken met onze diensten en services.
Heel veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel op www.maxict.nl
Maximale groet,
Max ICT Webcare
AlgemeenProblemen tijdens het plaatsen van een order, stuur je een mail en heb je een week later nog geen antwoord. Dan koop ik het wel ergens anders...
KlantenserviceProblemen tijdens het plaatsen van een order, stuur je een mail en heb je een week later nog geen antwoord. Dan koop ik het wel ergens anders...
Beste Jorden,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u geen reactie meer heeft ontvangen op uw e-mail. Onze oprechte excuses.
In het vervolg zou ik u willen adviseren om te bellen. Op deze manier kunnen wij u direct te woord staan.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Max ICT Webcare
Algemeen"Boden" videokaarten aan voor een goede prijs in vergelijking met andere plekken maar leverden niet en probeerden mij achteraf zelfs een veel duurdere te verkopen van het zelfde type.
KlantenserviceKort na bestelling kreeg ik een telefoontje waar ik te horen kreeg dat de videokaart toch maar niet beschikbaar was en probeerden ze een andere 3070 aan mij te verkopen voor ruim 400-500 euro meer. Ik kreeg wel redelijk snel mijn geld terug in vergelijking met wat andere reviewers melden maar voelde me wel zwaar beledigd over deze niet zo subtiele verkooptruc en heb hierdoor ergens anders een goed aanbod gemist.
Beste Nepnep0210,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Het gaat hier om een product waar heel veel schaarste van is in de markt. Dit is helaas een probleem wat al langere tijd speelt.
|Wij begrijpen dat dit heel vervelend is, maar helaas hebben wij hier weinig invloed op. Wij doen ons best om de videokaarten te kunnen leveren.
Ik lees in uw review dat de order inmiddels is geannuleerd en dat u het aankoopbedrag ook al heeft ontvangen.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het natuurlijk graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenTLDR; Ondanks dat ik het aardig spannend vond om iets te bestellen gezien alle minder positeve reviews () ben ik uiteindelijk prima geholpen door Max ICT.
Het bestellen van het product ging prima (geen bijzonderheden). Licht teleurstellend was dat bleek dat de levertijd niet gehaald zou worden (voor 16:30 besteld, morgen in huis), maar aangezien het slechts één werkdag meer zou worden geen megagroot probleem voor mij (ster aftrek).
Uiteindelijk wilde ik de bestelling een paar minuten na het plaatsen alweer annuleren (slecht verhaal).Dit ging zonder problemen. De betaling had ik binnen één werkdag weer terug.
De telefoon werd snel opgenomen en ik werd netjes/vlot geholpen. De bestelling werd op mijn verzoek geannuleerd en binnen een werkdag had ik mijn geld terug.
Beste Jungian,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij www.maxict.nl. Allereerst onze excuses voor de vertraagde levertijd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat er vertraging ontstaat, al doen wij er alles aan om dit natuurlijk te voorkomen.
Ik lees in uw review, dat u de order uiteindelijk heeft geannuleerd en dat dit helemaal naar wens is verlopen.
Hopelijk tot snel bij Max ICT.
Max ICT Webcare
AlgemeenVorige week een Synology DiskStation DS220+ besteld bij maxict. Deze was tegen een erg interessante prijs aangeboden. Afgerekend en bon ontvangen via mail echter krijg ik na het weekend direct het bericht dat deze niet meer op voorraad is en niet bekend is bij de leverancier wanneer deze weer zal komen.
Tot mijn verbazing is de productpagina ook verwijderd en hebben ze een nieuwe pagina aangemaakt voor het exact zelfde product met een hogere prijs.
Diegene die verantwoordelijk was voor het contact was erg kort en gaf amper antwoorden op de vragen die ik had.
Kreeg het gevoel dat ze nooit van plan waren om te helpen maar mij gewoon weg te zetten met een goedkoper alternatief of snel annulering van de bestlling.
Beste Lath,
Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen en dat het contact niet prettig is verlopen. Onze oprechte excuses.
Wij zouden graag met u meekijken naar de order om te zien of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden.
Wij kijken graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenVideokaart besteld voor een voordelige prijs met een levertijd van 2-4 weken. Na een paar dagen werd de levertijd aangepast naar onbekend.
De levertijd en prijzen blijken niet realistisch en je zal waarschijnlijk je product nooit krijgen.
De website zelf mist ook de functie om een order te annuleren.
Het product is niet verzonden binnen de aangeven levertijd en zal waarschijnlijk nooit verzonden zijn.
KlantenserviceNa een mail met de klantenservice kon mijn order gelukkig wel zonder problemen worden geannuleerd.
Beste rolframaker,
Bedankt voor uw review. Helaas gaat het hier om een product waar veel schaarste van is op de markt. Om deze reden komt het voor dat de levertijden verder worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is.
Ik lees in uw review dat uw order inmiddels naar wens is geannuleerd. Hopelijk is dit uw order afgerond.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het heel graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenAsus RTX 3090 Strix Videokaart besteld.
Voorraad indicaties kloppen niet. Een levertijd van 1 tot 3 werkdagen wordt zonder overleg aangepast naar "levertijd onbekend" nadat er besteld is.
Er waren ten tijde van bestellen meer dan 10 stuks op voorraad bij de leverancier. Het artikel is op later tijdstip weer toegevoegd onder een ander artikelnummer en een veel hogere prijs.
Dit is naar mijn mening een zeer vreemde manier van zaken doen. Klanten lokken via de pricewatch met een mooie aanbieding die nooit geleverd gaat worden en vervolgens het geld weer crediteren. Erg bijzonder hoe een bedrijf op deze manier kan blijven bestaan.
Hou je van een gokje en heb je geen haast? Dan kan je hier gerust bestellen. Heb je een product snel nodig met een accurate levertijd? Bestel hier dan niet.
levertijden kloppen niet en worden achteraf nadat het geld binnen is aangepas naar "backorder"oid.. Artikel is nooit geleverd.
KlantenserviceTelefoon wordt snel opgenomen en je word "correct" te woord gestaan. Echter, het lijkt alsof de medewerker weet met wat voor praktijken ze bezig zijn. Totaal geen medewerking met zoeken naar andere oplossing. Er werd meteen met creditering gezwaaid en daarmee was de kous af. Geld werd overigens wel tijdig teruggestort.
Goedemorgen Wesley.K,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Momenteel zijn videokaarten wereldwijd een zeer schaars product en hierdoor kunnen voorraden afwijken van de werkelijkheid. Natuurlijk is dit geen excuus, maar helaas wel de werkelijkheid.
Wij doen er alles aan om producten als dit voor onze klanten te kunnen bemachtigen. Helaas niet altijd met het gewenste resultaat.
Het spijt ons dat we je het gevoel hebben gegeven dat we niet met je willen meekijken naar een andere oplossing. Dit is juist iets wat wij graag doen.
Indien wenselijk gaan wij ervoor zorgen dat er contact met je wordt opgenomen voor het bespreken van een andere oplossing. Hiervoor willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en een omschrijving van waar je naar op zoek bent.
Zodra wij je e-mail hebben ontvangen zal deze worden doorgezet naar onze productspecialist en die zal contact met je opnemen om een passende oplossing door te spreken.
Nogmaals onze excuses voor de complete situatie. Wij zien je e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenIn het verleden al een paar keer besteld en ging het soepel. Deze keer was er een probleem bij de leverancier en kon het artikel niet snel worden geleverd. Ik kreeg meteen de volgende ochtend een mail om mij op de hoogte te brengen. Daarna (een paar uur later) werd ik door *knip* van MaxICT gebeld - hij zei dat de leverancier had gezegd dat het artikel niet te leveren was. Teleurstellend natuurlijk, maar *knip*bood of een annulering of een ander artikel, hij vroeg mij naar mijn criteria en zou zelf door hun voorraad kijken naar geschikte apparatuur. Hij belde de volgende ochtend om zijn suggesties voor te stellen.
Ik was zeer onder de indruk van het niveau van service van *knip* en MaxICT - dat heb jij niet van een Amazon of een bol.com
Hele goede klantenservice van *knip* bij MaxICT - zie mijn algemene beoordeling.
Goedemorgen SamCritch,
Bedankt voor je review.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent met onze geboden service.
Hopelijk hebben we je alsnog aan een bij jou passend product kunnen helpen.
Graag tot snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare
AlgemeenNa de vele slechte reviews op Tweakers maar wel een zeer goede prijs voor een Philips Oled TV heb ik eerst maar eens contact opgenomen met MaxICT. Wellicht een beetje een vreemd gesprek omdat ik aangaf dat te doen vanwege de matige reviews op Tweakers. Echter ik werd erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en heb daarna inhoudelijk ook nog een behoorlijke tijd over de TV gesproken. De medewerker wist duidelijk waar hij het over had.
De TV op een maandag besteld en woensdag 1,5 week later werd de TV keurig bezorgd via PostNL. Ook mbt de bestelling/levering was alles perfect in orde.
Wellicht is 1,5 week levertijd voor sommige Tweakers lang? Voor een TV waarvan ik er vanuit ga dat die iig weer 10 jaar mee gaat en 200 euro goedkoper dan de concurrent vind ik het zelf in ieder geval geen probleem.
Mijn ervaring met MaxICT is dus goed.
Beste Kevf,
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat mijn collega u naar wens te woord heeft gestaan en dat de bestelling goed is verlopen.
Wij wensen u veel plezier met de televisie en hopelijk mogen wij u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst zijn.
Fijne dag.
Max ICT Webcare
AlgemeenDropshippers die je verleiden met attractieve prijzen maar je net zo lang op de wachtlijst pleuren totdat ze voor die prijs kunnen leveren. Ik was op de hoogte van alle reviews, toch gaf ik het een kans.. helaas. Levertijd is niet nagekomen, wacht nog steeds op het product en meermaals wordt er beloofd contact met je op te nemen maar óók dit maken ze niet waar.
Bespaar jezelf de stress en bestel direct bij een gerenommeerde webshop, een coolblue of bol.com wat wel een eigen opslagplaats heeft en direct levert
Levertijd niet nagekomen, sterker nog, een week later kreeg ik pas een update dat mijn bestelling in behandeling genomen was
Klantenservice2 maal de belofte gemaakt contact op te nemen met mij, twee maal niet nagekomen
Beste Loco07,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze oprechte excuses.
Wij zouden graag met u meekijken naar de status van uw bestelling.
Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Wij kijken graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenJe koopt een ssd na 1,5 maand gaat die stuk en je moet meer dan een maand wachten op je geld terug dit is bijna diefstal.
VerzendingTe laat, niet volgens de melding bij aankoop. Ronduit slecht.
Beste wyty1990,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze oprechte excuses.
Heeft u het aankoopbedrag al terug ontvangen? Mocht dit niet het geval zijn of mochten wij iets anders voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag. U mag een mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Max ICT Webcare
AlgemeenStunt met lage RTX prijzen alleen na contact is niks leverbaar. Lijkt er op een clickbait bedrijf. Klanten loken met niet leverbare producten.
Verzendingnauwlijks iets op voorraad, meer dan 4 weken levertijd. Als je contact opneemt is de levertijd onbekend.
KlantenserviceStuurt je met een kluit in het riet: goedkope prijzen aanbieden maar uiteindelijk niet kunnen leveren.
Goedemorgen solenoid,
Bedankt voor je review.
Helaas lees ik dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Graag laat ik een van onze productspecialisten contact met je opnemen om de case te bespreken en om te kijken of we je alsnog ergens bij van dienst kunnen zijn.
Indien dit wenselijk is, zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je contactgegevens en deze review.
Graag zien wij je e-mail tegemoet.
Nogmaals welgemeende excuses.
AlgemeenRedelijk overzichtelijk site.
Goede tarieven en snelle levering.
Alleen wat je uiteindelijk krijgt kan afwijken van wat je besteld!
Klantenservice is bijzonder slecht (zie hieronder).
Hetgeen ik besteld had zat in een geopende verpakking.
Als ik iets nieuw koop verwacht ik dat het niet geopend is.
Was zelfs een product wat altijd verzegeld is (geheugen).
Of beter gezegd, verzegeld was.
Ik heb MaxICT om opheldering gevraagd.
MaxICT zei dat ze spullen retour gestuurd krijgen van klanten binnen de zichttermijn en deze gewoon weer verkopen. Ik zei dat ik dat helemaal snap maar dat ik wel verwacht dat ze het dan melden op de website.
Ik kreeg te horen dat MaxICT het normaal vind om tweedehands spullen voor nieuw te verkopen en dat ik het er mee moet doen.
Bij de Coolblue's en Azerty's van deze wereld zie je er altijd duidelijk bij staan dat het product geopend is. En je krijgt een kleine korting, het is immers geen "nieuw" product meer.
De manier waarop ik met een kluitje het riet in werd gestuurd is mij erg tegen gevallen. Zeker in vergelijk met andere webshops.
Als garantie en service niet jouw ding is kan je prima bij ze bestellen.
Als je wel service verwacht dan moet je even verder kijken bij bijvoorbeeld Azerty.
Jelle Hofland.
Beste TURON,
Bedankt voor je review.
Namens Max ICT bied ik graag oprechte excuses aan voor de verleende service. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat een tweedehands product als nieuw product de deur uit gaat.
Graag kijk ik de case nog een keer voor je na. Mag ik je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Dan pakt een collega of ik je gegevens erbij, kijken de case na en nemen contact met je op.
Nogmaals oprechte exuses voor de vervelende situatie.
Max ICT Webcare
Algemeenik heb mijn tv bij Max ict gekocht die kapot gaat binnen fabrieksgarantie. kunnen ze niks aan doen, oke, is goed. maar mee werken aan een reparatie nee hoor. Moet je bij leverancier zijn zo gezegd zo gedaan. leverancier gaf aan dat het product niet te repareren valt en dat ze het bedrag willen overmaken naar MAX ICT( waar ik het heb gekocht).
KlantenserviceUpdate: de klantenservice van MAX ict heeft uiteindelijk gebeld en de situatie besproken. Zij gaven aan dat LG juist de credit hebben dichtgegooid. sinds zij niks krijgen, krijg ik ook niks. We zijn tot een overeenkomst gekomen dat ik een fractie van mijn oorspronkelijk gedrag terug krijg. een fractie was niet geheel hun schuld dat de tv kapot is en dat het toch 23 mnd heeft gedraaid. ik heb de klantenservice iets bijgedraaid. Toch nog iets gekregen.
Goedemorgen Ka Jun Lo,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen dat je televisie de eerste keer kapot is geleverd en de tweede keer kapot is gegaan. Onze excuses voor het ongemak.
Er zal vandaag telefonisch contact met u worden opgenomen om de case te bespreken. Wij hopen je op deze manier een gepaste oplossing te kunnen gaan bieden.
Max ICT Webcare
AlgemeenAls bedrijf zijnde vaak geprobeerd samen te werken met deze partij, met wisselende resultaten, maar overwegend negatief.
Goederen besteld later mail ontvangen dat de goederen toch niet tegen die prijs geleverd kunnen worden.
bestelling geplaatst, na overleg over levertijd (omdat het er al 2 dagen had moeten zijn) order geannuleerd. Vervolgens 2 maanden na annulering alsnog de goederen ontvangen.
kortom geen aanrader
Wat kan er mis gaan aan een product wat ze niet zelf produceren, je kiest zelf een product uit, of dat product voldoet aan je verwachting kan MAX ict niets aan doen.
Klantenservicemeer uit de categorie stikken of slikken. mee denken over een oplossing of een gulden middenweg is er niet bij.
Goedemiddag rolfdim,
Bedankt voor uw review.
Helaas lees ik dat we u niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit vind ik erg jammer en namens Max ICT biedt ik dan ook onze oprechte excuses aan voor de vervelende shopervaring(en) die u heeft ervaren.
Graag kijk ik of een collega de case voor u na. Graag wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met een vermelding van uw laatste ordernummer en deze review.
Zodra uw e-mail door ons is ontvangen zullen uw gegevens erbij worden gepakt, de case worden bekeken en contact met u worden opgenomen.
Graag zien wij uw e-mail tegemoet.
Nogmaals oprechte excuses.
Max ICT Webcare
AlgemeenJe besteld iets voor de laagste, maar vervolgens maken ze zelf de afweging of ze gaan leveren voor die prijs ja of nee.
Met voorraad producten voor de volle prijs is levering geen probleem, vaak de volgende dag zelfs (2 items besteld, 2x geleverd).
Voor de wat grotere bestellingen waar ook een prijsvoordeeltje zit, ben ik in een groot zwart gat terecht gekomen van onduidelijkheid. Ik heb o.a. een monitor besteld die op 8 dagen levertijd stond, maar inmiddels na 21 dagen heb ik nog steeds geen idee waar deze is. Hij was een fractie goedkoper dan de concurrent (€965 vs. €1.070 bij de nummer 2 op de pricewatch). Hetzelfde geldt voor een artikel waar ik €245 voor betaalde en een week later door MaxICT aangeboden werd voor €187. Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst en aangeboden het verschil terug te storten, maar opeens moest ik met bewijs komen en was het product niet meer leverbaar/in voorraad (terwijl het een gangbaar product is).
Op de vraag hoe het zit qua levertijd is het antwoord; hij is onderweg, maar het is gissen waar mijn bestelling blijft.
Positieve punten: Ze reageren wel op mail en nemen de telefoon op.
Nadeel: Ze vertellen niet wat je graag als klant wil horen. Ook vreemd dat ze bestellingen gewoon niet uitleveren als de door hun aangeboden prijs niet goed genoeg voor ze is. Een vreemd concept als je het mij vraagt.
Tip: Bestel alleen producten die direct in voorraad zijn.
Mits op voorraad, is de levering goed en snel.
Niet op voorraad en je hebt niets aan de informatie die ze je meedelen.
Ze hebben een bijzondere definitie van 'klant'. Het is vooral de how-to service 'Max' i.p.v. how can Max service de klant.
Beste Ypuh,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen we dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijken wij de case voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Dan pakken wij graag je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien je e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenHarddisk (HGST/WD 8TB DC HC510) besteld, wordt niet herkend in linux, niet in PC, niet in Mac. Gezien de kwaliteit van verzenden om een refund gevraagd, ik hoef geen RMA van dezelfde bron, maar dat willen ze niet.
RMA bij Western Digital blijkt niet mogelijk:
Failed Registrations
The following Serial number(s) cannot be added to the RMA: because it’s either an OEM product or the warranty has been voided or it may not be a valid product for RMA. For further assistance, please contact the WD support team.
2SGM83ZJ
Product(s) not eligible for RMA.
M.a.w. max-ict verkoopt HDDs zonder geldige garantie?
Heb het 'n beetje gehad met dit soort gesjoemel. Volgende keer koop ik hier niet meer. Kost me allemaal nodeloos geld, tijd en gedoe!
HDD kwam aan in onbeschermde karton-envelop (geen WD doos) en standaard cellophaantje. Disk blijkt dan ook (inderdaad) DOA.
KlantenserviceZe schrijven, in mail met niet kloppende HTML:
"Vervelend om te vernemen dat het product defect is geraakt.<br />De snelste manier om dit op te lossen is via Western Digital direct, u kunt bij hen een omruiling aanvragen voor het product.<br />U kunt uw RMA aanmelden via de volgende website:</p><p>http://support.wdc.com/warranty/index.asp?wdc_lang=nl <br /><br/>Deze rechtstreekse service is de snelst mogelijke manier om uw probleem op te lossen door middel van hulp op afstand en/of vervanging/herstel."
De disk is niet "defect geraakt", maar heeft het nooit kunnen doen, al voordat ik 'm uitpakte. En die RMA wil ik helemaal niet, het vertrouwen in dit type disk ben ik eigenlijk wel kwijt, dus het gaat een ander merk worden.
Inmiddels hebben ze een retour zonder kosten voor me geregeld, en is de terugbetaling heel snel gefixed, dus dat is netjes opgelost. Ik zal mijn rating verhogen voor Max ICT.
Goedemorgen jubeth,
Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses voor de vervelende situatie. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u een negatieve shopervaring bij ons heeft ervaren.
Graag kijken wij met u mee naar een passende oplossing. Mogen wij u vragen om een e-mail te sturen nara webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van uw ordernummer en deze review?
Wij pakken graag uw gegevens erbij, kijken het voor u na en nemen contact met u op.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.