Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnel geleverd, behulpzame accountmanager. Mooi klantenportaal waarop de zending goed te volgen is. Website is iets traag soms maar dat mag geen naam hebben
VerzendingMooi dat je verzendlink krijgt van de transporteur zodat je goed kan volgen waar de zending is.
KlantenserviceNog geen klachten gehad. Maar ik heb er hoge verwachtingen van mocht er iets mis gaan.
Beste Thom21,
Bedankt voor je review en je bestelling bij www.maxict.nl.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze geboden service en ons een mooie 5-sterren beoordeling geeft.
Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenHebben een zeer uitgebreid assortiment en je krijgt vakkundige ondersteuning van de account manager voor bedrijven.
VerzendingWe bestellen veel bij MaxICT. Meestal is de levering de volgende dag in huis.
Beste DailyIt,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij www.maxict.nl.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment en onze service. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.
Wij hopen u in de toekomst nog vaker maximaal van dienst te mogen zijn.
Max ICT Webcare
AlgemeenGeprobeerd om een Hikvision DS-2DE3A404IW-DE/W te bestellen voor een mooie prijs (240 ipv normale 299), maar zoals verwacht "is het nergens meer op voorraad", dus ze kunnen helaas niets leveren. Dat hetzelfde product ondertussen nog doodleuk op de website staat met "Op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd" maakt niet uit...
Ik moest ze trouwens zelf bellen om überhaupt een reactie te krijgen, want de order stond al een maand doodleuk op "Je order is verwerkt en in afwachting van uitlevering".
Klantenservice is vriendelijk, maar kan niks voor je doen verder.
Beste Rimco,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u een product heeft kunnen bestellen waarbij uiteindelijk bleek dat het niet meer op voorraad was. Onze excuses voor het ongemak.
Ik lees dat u contact heeft gezocht met ons. Is uw order inmiddels ook al compleet afgehandeld? Mocht dit niet het geval zijn of mochten wij nog iets anders voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
U mag een mail sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Wij kijken dan graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenBestellen verliep zoals men mag verwachten. Niets bijzonders. . . . . . . .
VerzendingProduct besteld op 31-10-2021 om 10:53 uur en betaald voor same day delivery wat mogelijk was indien er voor 11:15 besteld zou zijn. Hele dag zitten wachten op de levering die uiteindelijk niet heeft plaatsgevonden. Order opgezocht en daar stond opeens in dat de verwachte leverdatum 02-11-2012 zou zijn. Geen informatie over ontvangen van de verkoper.
Als ik het product nu (31-10-2021 @ 21:45 uur) opnieuw zou bestellen (met of zonder Same Day Delivery) dan meldt de site van Maxict dat er de volgende dag geleverd kan worden, dus op 01-11-2021.
Toch moet ik blijkbaar alsnog wachten tot 02-11-2021 terwijl ik eerder besteld heb.
Arrogant, amateuristisch en incompetent gepruts van de eerste orde.
Nooit zal ik nog iets bij deze toko bestellen.
En die plichtmatige en geacteerde empathie in hun reacties dat het ze erg spijt dat ze niet aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen en bla bla bla ........ mag ook achterwege blijven.
Daar menen ze werkelijk niets van.
De grote hoeveelheden gelijksoortige klachten tonen eens te meer aan dat men niet in staat is om problemen te onderkennen, laat staan ze op te lossen.
BLIJF VER WEG VAN DEZE TOKO.
AlgemeenIn 2019 een Lenovo Legion gaming laptop besteld, tot nu toe heeft de 1660Ti me altijd me sterk geholpen, laptop werkt nog steeds uitstekend.
Temperaturen en performance, alleen word het nu wel tijd voor de switch naar een 3070Ti voor gamen, 3 dagen geleden besteld, Ik snap en respecteer de lange wachtrijen momenteel, je kan Max ICT gerust vertrouwen!
Verzending duurt normaliter drie dagen.
KlantenserviceZeer vriendelijk en meelevend altijd!
Beste elyad98,
Bedankt voor het delen van uw shopervaring bij www.maxict.nl. Fijn om te lezen dat de laptop nog steeds naar wens werkt en dat u tevreden bent over onze service!
Wij wensen u nog veel plezier met uw laptop en hopelijk zullen wij u nog vaker terug zien bij Max ICT.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb op deze site een Lenovo Laptop voor 7 euro kunnen kopen. Immers kreeg ik na een paar minuten een mail dat ik het product niet zou krijgen en mijn geld terug zou krijgen. Deze webshop licht je gewoon op. Als ik iets koop zou ik het ook graag willen ontvangen.
Beste joshuabastiaans,
Bedankt voor uw review.
Wij kunnen een laptop niet uitleveren voor €7,-, omdat het hier gaat om een onrealistische verkoopprijs. Dat is dan ook de reden dat uw order is geannuleerd en dat u het aankoopbedrag terug heeft ontvangen.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenAls iets te goed is om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo, en dat is zeker zo bij Max ICT. Deze webshop hanteert prijzen voor schaarse producten (videokaarten nu, webcams een jaar terug), die ontzettend interessant lijken, vaak stukken goedkoper dan de concurrentie. Echter wanneer puntje bij paaltje komt zijn de producten niet leverbaar, en worden inferieure alternatieven aangeboden.
Een tijd terug heb ik dit meegemaakt met een webcam, die voor 70 euro werd aangeboden terwijl de concurrentie er het dubbele voor vroeg. De webcam was op voorraad volgens de webpagina. 2 dagen later krijg ik te horen dat de webcam tóch niet op voorraad is, en ook nooit meer leverbaar zou zijn vanuit de fabrikant. De webpagina van de webcam was offline gehaald. De voorgestelde alternatieven waren inferieur (720p ipv 1080p bijvoorbeeld), dus ik heb de order geannuleerd. 1 week later stonden de webcams echter doodleuk weer online, nu voor ruim de dubbele prijs. En dat terwijl ik dacht dat de webcams niet meer leverbaar waren.... Tot op de dag van vandaag staan diezelfde webcams (logitech c925e) nog op de website van Max ICT.
Big deal zou je zeggen, ik heb mijn geld tenminste terug, maar als ik de reviews lees ben ik lang niet de enige met een dergelijk verhaal. Dit lijkt dus een structureel iets te zijn. Mijn vertrouwen in deze webshop ben ik dan dus ook volledig kwijt.
Wat nog irritanter is, is dat deze webshop met hun kunstmatig lage prijzen pricewatch alerts triggeren. Vervolgens zijn die producten niet leverbaar. Zo hebben ze op het moment de "ASUS ROG Strix GeForce RTX 3080 OC met LHR White Edition" (https://tweakers.net/pric...et-lhr-white-edition.html), een kaart die op het moment van schrijven ongeveer 1400 euro waard is, voor 450 euro op de site staan. Levertijd: 4 weken. Tenminste, als hij al geleverd wordt..
Hoewel ik me als klant bedrogen voel, was de klantenservice wel altijd vriendelijk, en er werd snel gereageerd op mijn mails.
Beste TEMwave,
Bedankt voor uw review. Helaas gaat het hier vaak om producten waar veel schaarste van is op de markt. Om deze reden komt het voor dat de levertijden verder worden uitgesteld. Wij begrijpen dat dit heel vervelend is.
Ik lees in uw review dat uw order naar wens is geannuleerd en fijn om te lezen dat u wel altijd vriendelijk te woord bent gestaan. Wij zullen uw feedback zeker meenemen in ons verbeterproces.
Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het heel graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling geplaatst echter was de levertijd onbekend wat bekend was.
Dag later was de bestelde artikel op voorraad maar met een dubbele prijs.
Max-ICT gaf aan geen indicatie te hebben wanneer ik mijn artikel met lagere prijs kon ontvangen.
Ik heb bij deze aangegeven mijn artikel te annuleren omdat ik toch niet in aanmerking kom voor mijn aangekochte artikel met lagere prijs.
Ze geven aan dat ik op een lijst terecht kom
Beste PinoClash,
Bedankt voor uw review.
Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses voor de situatie.
Uit de review begrijp ik dat u de order heeft laten annuleren. Heeft u het aankoopbedrag hiervan ook al terug ontvangen? Mocht dit niet het geval zijn, hoor ik het graag.
Wij ontvangen dan graag een mail met uw ordernummer en een vermelding van deze review.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk raad deze winkel ten strengste af. Slechte levertijden, slechte voorlichting van de status van de bestelling, en het niet verschaffen van track en trace informatie. Bovendien vervuild deze winkel de actualiteit van de prijsvergelijker behoorlijk. Ik zie deze winkel het liefst van de prijsvergelijker verdwijnen; ze maken het vergelijken van prijzen en het zoeken naar werkelijke aanbiedingen met een normale levertijd ongelofelijk irritant.
VerzendingDe bestelling was (te laat) met twee verschillende koeriers verstuurd. Ik kreeg pas na het zelf najagen van informatie een track en trace, waar uit bleek dat het tweede deel van de bestelling gewoon op het postkantoor gedumpt was zonder een mij bericht te geven. Ik had geluk dat ik er zelf achter aan ging, want nog twee dagen en de bestelling was terug gezonden.
Beste GunCore,
Bedankt voor uw review.
Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses voor de complete situatie.
Natuurlijk is dit nooit de bedoeling geweest en willen wij leren van de fouten die wij maken.
Daarom willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin een vermelding van deze review en uw ordernummer. Zo kunnen wij uw gegevens erbij pakken en de complete situatie reviewen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij zien graag uw e-mail tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk plaats deze review om te documenteren dat de werkwijze van deze webshop - het plaatsen van fictieve voorraad tegen scherpe prijzen en vervolgens niet kunnen leveren en laat terugbetalen - al zeker sinds 2009 de normale manier van werken is.
Update naar aanleiding van de reactie van MaxICT:
Dit betreft een order die ik in 2009 heb geplaatst. Ik heb deze shopreview (12 jaar na dato) uitsluitend geplaatst om aan te geven dat wat door andere reviews gemeld wordt, niks nieuws is.
Ik denk dat mijn eigen e-mail over de klantenservice, 3 weken nadat ze mij gemeld hebben mijn order niet te kunnen leveren, genoeg zegt:
"ik hen nog steeds geen enkel bericht gehad over wanneer ik geld terug mag verwachten van mijn bestelling, die dus niet meer leverbaar is. Ik zou toch op z'n minst wel een e-mail bevestiging willen dat dit in behandeling is, alsmede een indicatie van wanneer ik m'n geld terug kan krijgen."
Overigens (uiteindelijk) wel geld teruggekregen.
Beste freakinlaser,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u geen bericht meer heeft gehad over uw order. Onze oprechte excuses.
Wij zouden graag met u meekijken naar uw order. Mag ik u vragen een mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Graag uw ordernummer en deze review erbij vermelden. Wij kijken dan graag met u mee.
Wij horen graag van u.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk had een monitor besteld, bleek uiteindelijk toch niet leverbaar. Nu een maand verder toch maar nij een *andere* shop wat bestellen.
Beste Jaaap,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses dat wij niet het gewenste product aan u hebben kunnen leveren.
Is uw order inmiddels compleet afgesloten? Mocht dit nog niet het geval zijn, ontvangen wij graag uw gegevens. Zou u ons in dit geval een e-mail willen sturen met een vermelding van deze review en uw ordernummer.
Fijn weekend.
Max ICT Webcare
AlgemeenScherpe prijzen en goede service. Fijn contact gehad met medewerker van Max ICT. Producten waren snel geleverd (volgende werkdag). goed voor elkaar!
AlgemeenKabel besteld bij dit bedrijf. Website steekt soms wat vreemd in elkaar. Op de ene plek wordt vermeld "op een werkdag voor 16:30 besteld morgen in huis", op een andere plek "op een werkdag voor 22:00 besteld morgen in huis".
VerzendingProduct was op voorraad en ik heb maandag voor 14:00 al betaald. Ik kreeg een bevestiging dat de order in behandeling was genomen maar het product werd echter pas de dag erna verstuurd en kwam dus logischerwijs 2 dagen na bestellen pas aan.
Beste Computerfreaked,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op de afgesproken datum is bezorgd. Onze excuses voor het ongemak.
Wij zouden graag willen kijken waar het is mis gegaan, zodat wij hiervan kunnen leren en dit in de toekomst kunnen voorkomen. Daarom willen wij u vragen een e-mail te sturen met een vermelding van deze review en uw ordernummer.
Als wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Max ICT Webcare
AlgemeenIedereen wordt er dood mee gegooid, foutieve prijzen in de pricewatch vanuit MaxICT. 99% van de artikelen die er op staan zijn niet leverbaar, niet op voorraad, en als het "op voorraad" is en je het besteld krijg je direct een mailtje dat het bestelde aantal niet te leveren is. Kan je weer een paar weken gaan wachten op je geld terug. Werkelijk waar een bagger webshop!
Beste MineTurtle,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Onze excuses.
Mocht u een bestelling geplaatst hebben waar u nog op het product of het aankoopbedrag wacht, dan horen wij het graag.
U mag een mail sturen naar webcare@maxict.nl. Wij kijken dan graag met u mee.
Max ICT Webcare
AlgemeenNa het lezen van een aantal negatieve reviews mbt levering, levertijd en wel of niet op voorraad, was ik enigszins bezorgd geworden om een nieuwe receiver bij Max ICT te bestellen. Dus voor de daadwerkelijke bestelling toch eerst maar even met hen gebeld. De website vermelde 'Op voorraad bij Max ICT' en de verkoper binnendienst verzekerde mij dat hij dan ook echt fysiek bij Max ICT in het magazijn stond. Met deze uitleg besloot ik om dan toch de bestelling te doen. Ik moet zeggen achteraf tot mijn volle tevredenheid. Op vrijdagmiddag om 3 uur besteld en op maandagochtend voor 9 uur werd hij al afgeleverd! Kortom mijn bezorgdheid was ongegrond. Dat positieve bericht wilde ik graag ook een keer achterlaten. PS: Receivers zijn op dit moment moeilijk verkrijgbaar door het tekort aan IC's wereldwijd.... bij de meeste winkels staat dan nu ook 'vraag naar de levertijd' op hun site...
Beste BeachboyMN,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Heel veel plezier met je aankoop.
Wij staan in de toekomst graag weer voor je klaar.
Een hele fijne week en hopelijk tot snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare
AlgemeenEr worden veel producten getoond tegen lage prijzen en met mededelingen wanneer ze verwachten je product te kunnen versturen. Als je dan vervolgens besteld hebt, krijg je maanden later (!) bericht dat het product nooit meer leverbaar is - terwijl op de site het product gewoon nog in de verkoop staat met voorraad erbij!
Klantenservice wist me te melden dat, ook wanneer er op de site staat dat er voorraad bij Max ICT in huis of bij de leverancier is, ze niet kunnen garanderen dat het product daadwerkelijk leverbaar is. Ronduit waardeloos dus. Het idee van een webshop lijkt me toch wel dat de producten aangemerkt als leverbaar ook leverbaar zijn.
Adreswijziging doorgeven ging heel makkelijk, maar toen ik een probleem had met de bestelling draaide de klantenservice continu om het probleem heen.
Eerste mail die ze me stuurden - dat mijn order geannuleerd werd - was "incorrect", maar dat meldden ze pas toen ik erachter aan ging; ze hebben me ook nog proberen wijs te maken dat ik de videokaart via hun bij een specifieke leverancier besteld zou hebben, dus dat de videokaart weliswaar beschikbaar was op de website, maar niet van de leverancier waar ik zogenaamd bij besteld had. De boodschap dat het voor mijn overeenkomst met Max ICT niet uitmaakt waar zij hun producten vandaan halen, wilde niet doordringen.
Twee weken later belden ze me nog eens op, maar passende alternatieven wilden ze niet bieden en ondanks dat het product dat ik besteld had beschikbaar stond op de website, ontkenden ze deze keer dat het product ooit nog leverbaar zou zijn. Bizarre ervaring.
Beste JJ_acobs,
Max ICT Webcare
AlgemeenToetsenbord besteld, bleek geen QWERTY-indeling te zijn. Stond echter nergens vermeld. Hoewel ze mij hier tijdig op attenderen, kreeg ik na annulering van mijn kant geen bevestiging nadat ik hier wel om had gevraagd. Site is moeilijk te navigeren, onvoldoende filters (zoals bijvoorbeeld toetsenbord indeling). Ongerelateerd aan mijn bestelling maar wel storend: Max ICT doet ook mee met de PS5-scalpers door woekerprijzen te vragen voor dit apparaat.
VerzendingBestelling uiteindelijk geannuleerd, maar was vast goed aangekomen.
KlantenserviceGoed: melden dat het een buitenlandse toetsenbord indeling was. Slecht: niet antwoorden op vraag voor bevestiging van annulering.
Beste zakrystian,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat wij u niet naar wens hebben geholpen. Onze excuses voor het ongemak.
Wij zullen uw feedback ook zeker meenemen in ons verbeterproces. Bedankt voor het delen hiervan.
Zou u via de mail nog willen aangeven om welk product het gaat, zodat wij de productinformatie kunnen aanpassen. U mag een mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare
AlgemeenOrder en leverdatum zowel per mail als telefonisch bevestigd. Was op voorraad bij de de leverancier. Zou binnen een week geleverd worden. Op het eind van de rit konden ze het product toch niet leveren (ondanks dat ze meerdere keren bevestigd hadden dat dat wel ging gebeuren).
Product zou End-of-Life zijn ..... product staat echter nog steeds gewoon bestelbaar op de site als leverbaar (zonder voorraad).
2x gebeld ... telkens zou ik 'toevallig' diezelfde dag gebeld worden door MAX ICT. Ordernummer is zelfs spontaan ook niet meer zichtbaar onder MijnOrders (wel betaald!). Op het eind van de rit konden ze het product toch niet leveren. Ook geen enkel alternatief aangeboden. Enkel excuses waarom het toch niet geleverd kon worden.
Beste bfabox,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw order niet goed is verlopen en dat wij u niet naar tevredenheid hebben geholpen. Onze excuses voor het ongemak.
Ik zou graag willen weten om welk product het precies gaat en wat uw ordernummer is. Zou u ons een mail willen sturen met uw ordernummer en een vermelding van deze review? U mag een mail sturen naar webcare@maxict.nl.
Wij pakken uw gegevens erbij en gaan kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen.
AlgemeenDit is een mooie:
Ik wilde een product bestellen wat (nog) niet leverbaar was bij concurrenten, maar al wel in de Pricewatch stond (MaxICT als een-na-duurste). Omdat ik een week weg ga had ik het extra geld er voor over om dan toch mijn product te ontvangen voor ik weg ga. Omdat ik onzeker was over of het product toch echt leverbaar was (nogmaals; aangezien dat nog niet bij concurrenten was) heb ik MaxICT gebeld voordat ik mijn bestelling deed.
Bij dit telefoontje aan MaxICT heb ik duidelijk gemaakt wat de situatie was en dat het belangrijk is dat het echt de zelfde dag verzonden zou worden zodat ik het de dag er na (vandaag) zou ontvangen omdat het anders te laat is. De knaap aan de telefoon heeft voor de zekerheid nog de leverancier gebeld (of dat is in ieder geval wat me verteld werd, misschien ben ik gewoon een paar minuten in de wacht gezet voor niets) en kon mij verzekeren dat het product gewoon geleverd kon worden.
De dag er na bleek dat het product nog niet verzonden was (waar ik dus telefonisch van verzekerd was). Vanmorgen heb ik weer gebeld om dit na te vragen, dat moest zelfs 2 keer. De eerste keer werd mij verteld dat die persoon direct even naar de goede mensen zou bellen, en me het dan zou mailen met info, daar heb ik natuurlijk niets van gehoord.
Voor de tweede keer kreeg ik de zelfde knaap aan de telefoon als de dag er voor. Hij kon me nu mooie dingen vertellen over dat hij me 'geprobeerd te bereiken had'. Ik had 0 gemiste gesprekken of andere communicatie van MaxICT naast te automatische emails over mijn bestelling natuurlijk. Nu was het verhaal dat de mensen bij de leverancier een erg vaag verhaal hadden de dag er voor. Daarnaast had hij nog een keer met de leverancier gebeld na wij gebeld hadden de eerste keer (waarom zou je dit doen als vervolgens niets met de info van dat telefoontje doet? Het klinkt voor mij als onzin)
Je verwacht het al: de bestelling was natuurlijk niet op tijd leverbaar. Vanzelfsprekend had deze knaap zijn best gedaan en zelfs geprobeerd lief te vragen of het toch niet vandaag geleverd kon worden. Maar ondanks al zijn bloed zweet en tranen was dat niet gelukt. Nu zit ik zonder mijn product terwijl ik van huis ben, en het is te laat om een alternatief aan te schaffen.
Bedankt voor jullie onzin MaxICT, jullie zijn hier direct voor verantwoordelijk: als jullie eerlijk waren had ik een alternatief kunnen kopen.
Lang verhaal kort: Ik heb gebeld om zeker te zijn dat een product leverbaar was, dat was natuurlijk zo volgens de persoon aan de lijn, maar dat bleek toch niet zo te zijn. Als ze eerlijk waren geweest aan de telefoon was er niets aan de hand geweest.
Mocht je overwegen zaken te doen met MaxICT, doe het dan vooral ergens anders. Dit is de meest waardeloze klantenservice ervaring van mijn leven.
Update na 11 dagen: MaxICT heeft me vrij snel hier onder gevraagd of ik contact op kon nemen, dat heb ik binnen 30m na hun reactie gedaan, helaas heb ik nog steeds niets terug gehoord. In ieder geval bij mij is een reactie als dat dus puur voor de show.
Doe met die extra info wat je wilt.
Product is niet verzonden binnen de aangegeven tijd. Omdat ik hier expliciet over gebeld heb is dat helemaal waardeloos.
KlantenserviceVriendelijk, maar ze liegen het lekker bij elkaar om je toch maar dingen te laten bestellen.
Goedemorgen marcmeide,
Bedankt voor het schrijven van je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen en dat we het product niet volgens verwachting bij je hebben bezorgd. Onze oprechte excuses hiervoor.
Natuurlijk kijken we de case graag voor je na. Graag willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer.
Zodra we je e-mail met daarin bovengenoemde punten hebben ontvangen pakken wij je gegevens erbij, kijken het voor je na en nemen contact met je op.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij kijken graag of we het op een passende manier voor je kunnen oplossen.
Max ICT Webcare
AlgemeenHele fijne ervaring met Max ICT ! Tv laten leveren en was de volgende dag al binnen, ook de prijs was lekker scherp !
VerzendingIk kon zelf een afspraak maken met Post NL en zo een datum kiezen
Goedemorgen Napst3r013,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat je een hele fijne ervaring bij ons hebt gehad! Bedankt voor je bestelling bij maxict.nl.
Wij wensen je veel (kijk)plezier en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webwinkel. We staan graag voor je klaar.
Alvast een heel fijn weekend.