Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk wilde voor kerst een Dell S3422DWG monitor. Deze had ik aanvankelijk elders besteld, maar bleek ondanks een telefoontje voor de bestelling niet leverbaar. Max ICT gaf aan wel voorraad te hebben, dus 's-morgens gebeld, meteen besteld en ik kon het scherm dezelfde dag nog bij ze ophalen. Het stond nog niet direct klaar, waardoor de front-office man even snel op en neer moest naar het magazijn, maar ik ben uiteindelijk keurig en netjes geholpen.
KlantenserviceDe bestelling stond nog niet klaar, dus de man die aan de telefoon zat heeft het magazijn gebeld en de situatie uitgelegd en is vervolgens zelf naar het magazijn op een andere locatie gereden om het scherm voor me op te halen. Wat dat betreft erg meedenkend en vriendelijk, hoewel het de telefonische bereikbaarheid niet goed gedaan zal hebben.
Goedemorgen Philip_Janssen,
Bedankt voor deze geweldige review. Wij zijn erg blij om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Heel veel plezier met je DELL S3422DWG monitor en bedankt voor het doen van een bestelling in onze webwinkel!
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Een hele fijne week!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenDe artikelen komen vaak niet standaard op de Nederlandse markt en daardoor zijn de prijs-kwaliteit goed. Voor vragen zijn de medewerkers goed bereikbaar en krijg je direct antwoord. Als dit niet lukt doordat een derde partij zoals een leverancier niet bereikbaar is koppelt dit bedrijf ook dit keurig binnen gepaste dagen terug aan de klant.
VerzendingHet artikel zou binnen 4-7 dagen bezorgd worden voor de 7e. Helaas lukte dit niet; en is de verzenddata nu 13-1 geworden.
KlantenserviceStaan je keurig en netjes te woord; proberen je zoveel mogelijk te helpen en bij overmacht zoeken ze naar oplossingen!
Goedemorgen Daniela Bolks,
Bedankt voor het schrijven van deze review en natuurlijk uw bestelling bij Max ICT.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je tevreden bent met onze diensten en services.
Helaas lezen wij dat je bestelling niet binnen de verwachte levertermijn is bezorgd. Hiervoor onze oprechte excuses. Wij hebben je ordernummer doorgezet naar onze sales collega's zodat hij of zij je order in de gaten kan houden en contact met je kan opnemen indien nodig.
Wij wensen je een hele fijne week! Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenHet liefst geef ik nul sterren.
In november 2021 een UPS gekocht van het merk CyberPower CP900EPFCLCD bij Max ICT. Bleek dat deze UPS vol zat met gele lijm. Als je op internet zoekt op gele lijm (yellow glue) lees je veel posts van mensen die problemen krijgen hiermee. Deze gele lijm heeft kans dat deze, na verloop van jaren, stroom gaat geleiden en je apparaat vroegtijdig stuk gaat of erger; in brand vliegt.
Bij navraag bij Max ICT over de bekendheid met deze gele lijm blijft Max ICT geheel stil.
Vervolgens wil ik de CyberPower CP900EPFCLCD retour sturen. Nu komt Max ICT met het verzoek of ik e.e.a. wil toelichten in een mail...... Uitgebreide toelichting gegeven per mail. Max ICT komt met nieuw verzoek: of ik even wat foto's wil maken van de doos en verpakking i.v.m. een mogelijke restock fee. De UPS moet namelijk opnieuw verkocht kunnen worden. En ik ben zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour zending.
Ik bel met Max ICT: "Waarom doet Max ICT zo moeilijk over een retour zending? Andere winkels doen dit niet." Max ICT: "Ja dit is bij ons normaal. Wij willen een restock fee voorkomen." Op de vraag of deze medewerker bekend was met hoe een retour bij andere winkels werkt. Daar gaat een retour veel eenvoudiger. Hierop wist de medewerker geen antwoord te geven......
Medewerker Max ICT had mijn foto's gezien en deed per mail de toezegging dat er GEEN restock fee in rekening gebracht zou worden."
Met andere woorden; het maken van de foto's en extra mails is een service voor mij........ Dank voor deze fijne service Max ICT....
Op 30-11-2021 komt de CyberPower CP900EPFCLCD retour aan bij Max ICT. En het blijft stil dus ik weer mailen. Hoe het staat met mijn RMA?
Max ICT: 08-12-2021: "Wij hebben het product doorgestuurd naar de leverancier waar deze terug op stock zal gaan. Zodra de credit binnen is, zetten wij deze gelijk naar u door."
Pardon?!? Waarom moet ik op de leverancier wachten? Ik doe toch zaken met Max ICT?
Max ICT: 15-12-2021: "Dat klopt dat u inderdaad een overeenkomst heeft met ons. Echter was dit een speciaal besteld product en moet deze terug op de voorraad van onze leverancier.
Het product is bij ons binnen de richtlijnen ontvangen en zodoende doorgezet naar de leverancier.
Ik ga er van uit dat het ook binnen hun richtlijnen binnen zal komen, anders hadden wij dit niet zonder restockfee teruggehaald en doorgestuurd.
Maar het kan zo zijn dat er toch eventueel iets over het hoofd is gezien en zodoende mag ik de credit pas doorzetten in deze wanneer dit ook als akkoord is doorgekomen vanuit de partij die het product daadwerkelijk op stock brengt."
Wat?!? Ik heb van Max ICT, zwart op wit, de toezegging ontvangen dat er geen restockfee inrekening gebracht zou worden.
Maar mocht er ondanks deze toezegging toch iets mis zijn met het product dan wil Max ICT terug komen op zijn woord m.b.t. het niet inrekening brengen van een restockfee. Zeg ik dat zo goed?
Max ICT: 20-12-2021: "Dat klopt inderdaad, maar dit gebeurt bijna nooit, zoals mij collega al aangaf is het pakket binnen onze richtlijnen bij ons binnengekomen dus dit zou ook bij de leverancier het geval zijn."
Max ICT: 23-12-2021: "Wij hebben de creditering van uw RMA verwerkt in ons systeem."
Dank Max ICT. Ik koop nooit meer wat bij Max ICT. Genoeg (online) winkels die niet zo moeilijk doen met een retour zending.
Voor en na een verzending reageert Max ICT niet of erg traag. Deze communicatie zou veel beter kunnen. Waarom moet ik steeds contact opnemen met Max ICT? Bij andere online winkels hoef ik dat niet te doen.
Bij een retour zending ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten hiervan. Tenzij Max ICT zelf vindt dat ze een fout gemaakt hebben.
Het liefst geef ik nul sterren.
Max ICT verschuilt zich achter andere partijen zoals bijv. leveranciers en doen erg moeilijk over retourzendingen.
Als je een lastige vraag stelt geeft Max ICT helemaal geen antwoord.
Ik koop nooit meer wat bij Max ICT. Genoeg (online) winkels die niet zo moeilijk doen over een retour zending.
Goedemiddag KaasOmelet,
Vervelend om te vernemen dat je zo'n moeizaam retourproces hebt moeten ervaren. Het ontvangen van een product waar je problemen hebt is al vervelend genoeg, een vloeiend en vlekkeloos retourproces zou dan een pleister op de wond kunnen zijn. Ik lees terug dat dit bij jou niet geval is geweest, waarvoor onze excuses.
Graag kijken wij de case nog eens voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken de case na en nemen we contact met je op.
Max ICT Webcare
AlgemeenLET OP: Bij MAXICT Product WEL op voorraad, maar GEEN LEVERING!
Eind oktober heb ik een videokaart besteld via MAXICT. De levertijd was op dat moment 4 weken, nu 8 weken verder zag ik op hun website dat het product op voorraad is. Vervolgens heb ik per mail contact opgenomen met MAXICT om te vragen mijn order alsnog te leveren omdat het product dat ik heb gekocht heb weer op voorraad is.
MAX ICT wil mijn bestelling NIET leveren omdat het zogenaamd zou gaan om een andere product. EN DIT KLOPT DUS NIET!
Dus ik heb contact opgenomen met MAX ICT en gevraagd naar de verschillen tussen deze twee kaarten!
Waarop dit het antwoord was van de medewerker:
"Bedankt voor uw mail.
De SKU (Productnummer) en EAN nummers zijn anders. Verder zijn er inderdaad geen verschillen."
Hiermee geeft MAXICT aan dat er geen technische verschillen zijn tussen beide kaarten. Ze zijn gewoon identiek aan elkaar. en TOCH leveren ze het niet uit.
MAXICT veranderd blijkbaar op verschillende momenten productnummers en geeft dan aan dat het om een ander product gaat.
Dit is natuurlijk onzin!
Technisch gezien is het product dat ik gekocht heb, gewoon op voorraad. Dus niet moeilijk doen en gewoon leveren.
Ik verwacht een oplossing, anders ga ik dit delen op ook andere platformen!
Goedemiddag Jiraiya38,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor deze vervelende situatie.
Graag kijken wij de case nog eens voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken de case na en nemen contact met je op.
Max ICT Webcare
AlgemeenVia Tweakers was het product (soundbar) eenvoudig te vinden, maar niet via de eigen site van Max ICT. Ondanks een hele trage site lukte het bestellen en betalen uiteindelijk wel.
VerzendingVolgens de site 4 stuks op voorraad bij de leverancier en binnen 3/4 werkdagen geleverd. Op 21 november '21 besteld. Juist voor Black Friday om op tijd binnen te zijn voor Sinterklaas. Keurig bevestiging via email dat het geleverd zou worden. Na heel wat emails en telefoontjes met daarbij paar keer de bevestiging (echt 100% zeker) dat de soundbar geleverd zou worden, op 9 december '21 bericht dat het product er toch niet is en ook niet nageleverd kan worden.
KlantenserviceWat lange wachttijd aan de telefoon, maar vriendelijk personeel. Maar dat ze pas na 13 werkdagen erachter komen dat er helemaal geen product is of onderweg is vanuit de leverancier, is onvoorstelbaar. Bij snellere service had ik de soundbar ergens anders kunnen bestellen en wel voor Sinterklaas binnen gehad kunnen hebben
AlgemeenOnlangs 2x een "Intel Pentium MMX 300 MHz processor 0,3 GHz" bij MaxICT besteld voor €15,04 per stuk excl. BTW en verzendkosten.
Na 9 dagen (!) nog geen product maar wel ineens een mail met "Helaas moeten wij u mededelen dat er een koppelingsfout is ontstaan in ons systeem waardoor er een verkeerde niet aannemelijke prijs bij het bestelde artikel is geplaatst.
Hierdoor kunnen wij het gevraagde product helaas niet voor u door voeren en zijn wij genoodzaakt dit product te annuleren uit uw order."
De webshop is niet op orde en als klant word je daar de dupe van.
Onverstoorbaar en op geen enkele wijze een tegemoetkoming of andere oplossing. Als reactie alleen een herhaling van wat al gezegd is.
Goedemorgen BlueTooth76,
Bedankt voor het delen van je shopervaring. Helaas lezen wij dat je niet tevreden bent met onze diensten en services. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Natuurlijk kijken wij de case graag nog eens voor je na om te kijken naar een passende oplossing. Hiervoor willen we je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review.
Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, een productspecialist naar de case laten kijken en contact met je laten opnemen.
Wij zien je e-mail graag tegemoet. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare
AlgemeenZakelijk 6 monitoren besteld, en kreeg die netjes binnen met spanband a 3x2 monitoren met de post.
VerzendingMonitoren liggen hier bijna 3 maanden tot ik ze nodig heb, nu blijkt er van 1 doos een doosschade te zijn niet gezien vanwege de spanbanden en daar tussen zat de schade , dus schade is blijkbaar niet eens door het vervoer gekomen.
monitor defect en max beroept zich op de binnen 3 dagen als je schade hebt.
Als ik de schade aan de buitenkant van de doos had kunnen zien dan hadden ze zeker gelijk maar vanwege de max verpakking methode heb ik nu een probleem.
Heen en weer met de klanten service gemaild maar geen krimp, wel 263,- cashen voor een product wat defect is maar geen vervangend product of credit.
10% korting op de volgende order was het bod maar voor de rest niets, 263 ex euro lichter voor een defecte monitor.
ik ben er geen fan van maar dan maar een review, en ja webcare weet er van dus kom niet met het standaard antwoord macrotje
Ik doe veel zaken met veel distributeurs maar dit nog nooit mee gemaakt.
Goedemorgen DrDrax,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen en dat je product beschadigd is. Onze excuses voor de vervelende situatie.
Wij zien je e-mail graag tegemoet.
Nogmaals onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.
Max ICT Webcare
AlgemeenBij Bol.com een koffieappartaat besteld, werdt verkocht als nieuw. Betreft een Siemens EQ.9. De doos kwam al met een tweede plakbandje er op, alles wel netjes ingepakt maar in het apparaat zijn gebruik sporen te vinden.(koffie spetters en gemalen koffie)
Gebeld met de klantenservice, en inderdaad was het een retour gestuurd product wat verzonden is.
Verkeerde track en trace en niet de beloofde levertijd, voor 22u besteld, 3 dagen later geleverd.
KlantenserviceOmdat het via bol.com is besteld kan men mij niet een nieuw (ongebruikt) product toesturen. Waardeloos.
Goedemorgen Jazzy.nl,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit vinden wij erg vervelend en hiervoor onze welgemeende excuses.
Natuurlijk willen wij de case graag voor je nakijken en zoeken naar een passende oplossing.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, de case nakijken en uiterlijk morgen telefonisch contact met je opnemen.
Wij zien je e-mail graag tegemoet. Nogmaals onze welgemeende excuses.
Max ICT Webcare
AlgemeenNa de vele negatieve reviews hier was ik wat huiverig om hier wat te bestellen. Maar goed, als je met Paypal en daar vervolgens je credit card aan gekoppeld betaald kan er weinig mis gaan. Uiteindelijk dus toch een subwoofer hier besteld die flink goedkoper was. Subwoofer was gewoon de volgende dag in huis. Maar ja... 2 is beter dus een paar weken later maar weer dezelfde subwoofer besteld die volgens hun site op voorraad was. Bleek dus niet zo te zijn. En voordat je nu denkt, daar gaan we weer... Nou nee. Ik heb ze gebeld en direct iemand aan de lijn. Ik ben vriendelijk en beleefd te woord gestaan. Order is geannuleerd en 2 dagen later is de betaling gecrediteerd.
Ofwel, foutje, sorry. Product toch niet op voorraad maar gewoon zoals het hoort netjes en snel opgelost.
De subwoofer die wel op voorraad was, had ik gewoon snel in huis. Weinig op aan te merken.
KlantenserviceNiets op aan te merken. Vriendelijk en snel geholpen.
Goedemiddag Chatslet,
Bedankt voor je bestelling bij www.maxict.nl
Hoe bevalt de subwoofer? Hopelijk ben je er maximaal van aan het genieten.
Onze excuses dat we geen tweede konden leveren.
Gelukkig lezen we dat de afhandeling hiervan netjes en vlot voor je is opgelost. Top!
Mochten we je in de toekomst weer ergens bij kunnen helpen, staan we graag voor je klaar.
Hopelijk zien we je weer snel op wwww.maxict.nl
Fijne dag!
Max ICT Webcare
AlgemeenBestellen via de website ging makkelijk en de prijs was op dat moment de laagste voor particulieren..
VerzendingZoals aangegeven staat, volgende dag geleverd.
Goedemiddag Frankieg60,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel.
Wij zijn erg blij om te lezen dat het bestellen via de website eenvoudig is verlopen en dat je je product zoals aangegeven hebt mogen ontvangen.
Heel erg bedankt voor je bestelling bij www.maxict.nl. Hopelijk kunnen we in de toekomst weer iets voor je betekenen. We staan maximaal graag voor je klaar.
Veel plezier met je bestelling en nogmaals maximaal bedankt.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb mijn producten na 2 weken nog niet ontvangen en ik krijg geen reactie op mijn mails
VerzendingHet product nooit geleverd, er is ook geen reactie gekomen op de mail die ik hierover heb gestuurd. Hij geeft aan dat het adres niet correct is (maar dat is hij wel, ik heb het meermaals gecheckt)
KlantenserviceGeeft geen reactie, lange levertijd is voor mij geen probleem, als ik maar weet waaraan ik toe ben.
Goedemorgen Maaavin,
Bedankt voor je review.
Verdikkeme! We hebben je niet naar wens kunnen helpen. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij vinden het erg vervelend om te zien dat je product na 2 weken nog niet bij je is geleverd.
Graag kijken wij de case voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, je order voor je nakijken en uiterlijk morgen contact met je opnemen.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien je mailtje graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenDoe al een tijdje zaken met Max ICT en altijd tevreden, ook deze bestelling werd weer vlot afgehandeld en tijdig verzonden. Onze account manager *knip* van Ommeren helpt ons ook altijd goed voort.
VerzendingOndanks dat de website 4 tot 7 werkdagen melde werd de bestelling in 2 dagen reeds geleverd.
KlantenserviceVlotte communicatie via e-mail met de accountmanager.
Goedemorgen lembregtse,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je al een tijdje zaken doet met Max ICT en altijd tevreden!
Wij zijn blij om te horen dat onze collega je altijd goed van dienst is.
Dankjewel voor het vertrouwen in Max ICT. Natuurlijk zijn we je in de toekomst graag weer van dienst.
Een hele fijne dag.
Max ICT Webcare.
AlgemeenRackmount behuizing gekocht die alleen door max ICT leverbaar was tegen scherpe prijs. De website functioneerde niet optimaal, ik gebruik firefox en had veel last van traag ladende/plotseling verspringende content maar uiteindelijk succesvol kunnen bestellen.
VerzendingVandaag besteld, morgen in huis is niet gehaald maar mijn bestelling van Woensdagmiddag is vrijdagochtend afgeleverd. Ik was op basis van eerdere ervaringen en de huidige pandemie uitgegaan van sterk vertraagde levering dus was zeker niet teleurgesteld.
Goedemorgen dutch_warrior,
Bedankt voor je review en eerlijke feedback.
Goed om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Excuses dat je product ietsje later is geleverd dan vermeld.
Je feedback waarderen wij enorm en nemen we zeker mee in ons verbeter traject.
Bedankt voor je bestelling en hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Fijne dag.
Max ICT Webcare
AlgemeenIk kom toch met regelmaat bij MaxICT terecht, veel producten en ook met vaak laagste prijs. Plus als ze echte koopjes hebben dan leveren ze ook, niet zoals Electroworld of ama****.
Verzending3 sterren is niet echt veel maar ik zou toch graag zien dat ik met PostNL zou kunnen bestellen, als ik dan een meerprijs zou krijgen vind ik dat geen probleem.
Goedemorgen gba_child,
Bedankt voor je review en feedback.
Wij waarderen het enorm dat je ons beoordeelt met 5-sterren. Dankjewel daarvoor.
Jouw feedback is voor ons zeer waardevol en zal dan ook zeker worden meegenomen in ons verbetertraject.
Maximaal bedankt en hopelijk tot snel op www.maxict.nl
Fijne dag.
Max ICT Webcare
AlgemeenVeel slechte reviews over Max ICT, maar van mijn kant geen slechte ervaring. Heb dan ook geen contact met de klantenservice nodig gehad en kan daar dan ook niets over zeggen. Mijn bestelde Pixel 6 is simpelweg netjes en zonder problemen geleverd. Enige minpuntje is toch wel de traagheid van de site.
VerzendingEerder geleverd dan van te voren aangeven als levertermijn (wel met een verzendemail, waardoor ik kon zorgen dat ik thuis was), verder keurig netjes verpakt en zonder problemen bezorgd.
Beste Freek90,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad.
Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling. Bedankt en hopelijk zien we je snel op www.maxict.nl
Fijne dag!
Max ICT Webcare
AlgemeenZojuist m'n 6e order dit jaar kunnen annuleren. Wederom is een product gewoonweg niet leverbaar en dat wordt pas kenbaar gemaakt nadat je zelf contact zoekt.
3 november bestelling geplaatst, 4 november een mailtje gehad met "bestelling is in behandeling genomen", 23 november telefonisch geannuleerd.
Annuleren gaat sneller dan bestellen wat te denken geeft dat ze hier veel vaker mee te maken hebben.
Beste BITSthatBYTE.eu,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen wij dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak. Zojuist hebben wij je review op Google ook beantwoordt.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en een van je 6 ordernummers? Dan kunnen wij je gegevens erbij pakken en de case nakijken.
Nogmaals onze oprechte excuses.
Max ICT Webcare
AlgemeenVerschillende keren bestelling gedaan via MaxICT. De 2.5/5 score verbaas ik me over. Nooit problemen gehad, snelle levering, en doorgaans aantrekkelijke prijzen.
VerzendingZie algemeen, geen op op aanmerkingen, wat goed is
KlantenserviceBehulpzaam bij retourneren reepjes RAM (waarbij ik zelf de vertragende factor was).
Beste paradoXical,
Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Max ICT!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.
Bedankt voor uw vertrouwen in Max ICT en hopelijk zien we u nog vaker terug!
Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij het graag.
Max ICT Webcare
Algemeen*knip* heeft me snel en adequaat geholpen aan een product dat bij veel partijen slecht leverbaar was. Levering keurig volgens afspraak.
Beste DS4U,
Bedankt voor je review.
Fijn om te lezen dat u naar wens bent geholpen door een van onze collega's en dat de levering ook naar wens is verlopen.
Bedankt voor het vertrouwen en het plaatsen van bestellingen bij onze webshop. In de toekomst staan wij uiteraard graag voor je klaar.
Hopelijk horen we elkaar weer snel.
Fijne avond en nogmaals maximaal bedankt.
Max ICT Webcare
AlgemeenMoederbord en Power Supply besteld bij Max ICT. Eigenlijk tegen beter weten in. Het ging om een verouderd moederbord die alleen bij Max ICT beschikbaar was. Na een aantal dagen kreeg ik het bericht dat het moederbord niet meer leverbaar was, terwijl deze volgens de site wel op voorraad is.
Max ICT gebeld en vriendelijk geholpen. Aangegeven dat ik graag mijn hele bestelling wil cancellen. Dus geen moederbord & geen power supply.
Na drie weken nog geen geld terug, maar opeens wel een powersupply op mijn deurmat.
Eigenlijk heel vuil van ze want zij weten natuurlijk dondersgoed dat ik dit liever niet meer ga terugsturen. Uit principe wil ik dit wel doen, maar ik zal dan wel weer minstens 3 weken op mijn geld moeten wachten.
Overigens staat het Moederbord (3,5 weken nadat ik het bericht kreeg dat deze niet op voorraad was.) nogsteeds op de website en in tweakers als op voorraad....
Dit is hoe Max ICT werkt. Echt belabberd en zal hier nooit van mijn leven meer iets kopen. Het liefst zie ik ze ook uit de Pricewatch verdwijnen want ze vergiftigen de zoekresultaten met producten die niet beschikbaar zijn.
Maar goed, hier ga ik helaas niet over.
Bestelling verzonden terwijl het product telefonisch is gecancelled. Ik weet zeker dat dit goed is doorgekomen bij de medewerker aangezien wij beiden volledig nederlands spraken en hij dit aan mij terug heeft bevestigd in het gesprek.
Overigens is de powersupply uiteindelijk drie weken na de cancelling geleverd. Hierdoor had ik hier niet meer op gerekend en het mailtje dat de power supply is verzonden één dag voor de bezorging niet meer gezien.
Vandaag geprobeerd naar ze te bellen, maar dit heb ik opgegeven aangezien ik al 25 minuten in de wacht stond. Deze keer wint Max ICT, maar mij zien ze nooit meer terug als klant.
Beste deepdiggingjoe,
Bedankt voor je review.
Helaas lezen we dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Onze excuses voor de vervelende situatie.
Graag kijken wij de case nog een keer voor je na. Mogen wij je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, je bestelling nalopen en contact met je opnemen.
Nogmaals onze oprechte excuses. Wij zien je e-mail graag tegemoet.
Max ICT Webcare
AlgemeenUiteraard kan er in de huidige logistieke situatie - die onder hoogspanning staat - iets verkeerd gaan, zeker als dat via meerdere onder-aannemers loopt. Maar de service-verlening vanuit MaxICT (en dan specifiek *knip*) is op dat moment uitstekend. Zeer betrokken, persoonlijk, meedenkend en bewust van diens verantwoordelijkheid richting mij als klant. Bij mijn toekomstige bestellingen staat MaxICT weer bovenaan mijn lijst.
VerzendingNa aanvankelijk matige en onvolledige communicatie door een onder-aannemer heeft MaxICT (specifiek *knip*) de coördinatie naar zich toe getrokken wat geresulteerd heeft in een succesvolle (geplande) uitlevering.
KlantenservicePro-actieve houding bij het signaleren van aandachtspunten bij de uitlevering van bestelde producten, met duidelijke communicatie en een zeer persoonlijke//klantgerichte aanpak.
Goedemiddag pvanderheijden2,
Wauw, dankjewel voor deze te gekke review!
Wij zijn maximaal blij dat we je naar wens hebben kunnen helpen, specifiek onze accountmanager zal erg blij zijn als hij dit bericht leest.
Hopelijk horen we elkaar weer snel.
Fijne avond en nogmaals maximaal bedankt.