Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk bestelde een GPU die volgens hen op stock was (bij de leverancier). Ik heb maanden gewacht, geregeld was er stock, maar toch kreeg ik nooit de GPU. De prijs was op die moment best scherp, ik vermoed dat dat de reden was waarom ze deze uiteindelijk nooit wouden verzenden ...
Meermaals de klantendienst gecontacteerd. De uitleg was telkens dat mijn kaart bij een andere leverancier in back-order stond. Wat maakt het mij als klant uit bij welke leverancier MaxICT de door mij bestelde kaart besteld? Na maanden heb ik de bestelling dan maar gewoon geannuleerd.
Meermaals contact met hen opgenomen en kreeg steeds een vage uitleg die er voor mij als klant dus totaal irrelevant is.
Goedemorgen Lorduh,
Bedankt voor het schrijven over je ervaring met ons in deze review.
Helaas lees ik in je review terug dat je geen fijne ervaring hebt opgedaan met ons in het verleden, waarvoor mijn excuses.
Uit je review maak ik op dat je een GPU hebt besteld welke je na maanden wachten niet hebt mogen ontvangen en je je bestelling hebt geannuleerd.
Graag kijken wij de case voor je na om te zien waar het mis is gegaan. Momenteel zijn videokaarten wereldwijd erg schaars waardoor het uitleveren van deze producten erg moeilijk is.
Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij, kijken de case na en nemen contact met je op.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenBinnen 24 uur geleverd zoals vermeld.
Duidelijke communicatie per mail, product zat goed en veilig ingepakt.
Ontevreden over de bezorgdienst, zou tussen 9.30 uur en 12.30 uur gebracht worden volgens mail, werd pas om 19.00 uur bezorgd, zonder verdere berichtgeving.
Goedemiddag Joyce80,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Jammer om te lezen over de ontevredenheid over de bezorgdienst, wij nemen dit mee in ons verbeterproces!
Max ICT staat in de toekomst graag weer voor je klaar. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenEen laserprinter op vrijdag besteld. Op mandaag ontvangen. De doos had geen grote schade. Printer werkt.
---
Notificaties over bestelling en levering. Voldoende, toch?
Geen weekend levering.
Goedemiddag DzmitryHryb,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en diensten!
Wij wensen je enorm veel plezier met jouw nieuwe printer!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenOver het algemeen snel en netjes alles verlopen en het product is aangekomen zoals beloofd.
Goedemiddag Johan Verburg,
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenIk ken de reviews... maar dit was de enige webshop die het product, een i3-9300T, had. Perfecte CPU voor een zuinige zelfbouw-NAS.
Ik kan helaas weinig over de webshop zeggen, want ik kwam direct binnen via de Tweakers pricewatch link. Bestelproces en betalen verliep soepel, niets over te klagen. 1 dag later lag zoals beloofd de CPU op de mat. Bijna letterlijk, helaas, want deze zat los in een kartonnen doos. Terugsturen en een nieuwe claimen heb ik ook geen vertrouwen in, aangezien ze nu niet meer op voorraad zijn en er geen garantie is dat de nieuwe beter verpakt word.
Update 25-02:Er is gisteren vanuit Max ICT contact met mij opgenomen en ze hebben mij een nette oplossing aangeboden en ook daad bij het woord gevoerd. Hiermee trek ik de beoordeling dankzij de klantenservice omhoog naar een voldoende. Verzending kunnen ze helaas achteraf niets meer aan doen en dat cijfer blijft dus steken.
De CPU kwam in een kartonnen doos. Los in een kartonnen doos. De CPU was bij het inpakken waarschijnlijk wel in een (veel te groot/niet passend) plastic hoesje gedaan, maar was tijdens het transport uit dit hoesje geraakt en rammelde geheel los door de doos. Geen tapeje of niks om het hoesje netjes dicht te houden. En zelfs dan, ook het hoesje rammelde geheel los door de doos zonder bescherming. Stukje bubbeltjesplastic er omheen misschien? We hebben het hier over geavanceerde elektronische hoogstandjes, niet over budget 10-pack balpennen. Inpakken is geen rocket science, volgens mij.
Nog mazzel dat het geen AMD cpu is, want die was wel direct ten dode opgeschreven dan.
De CPU getest, en deze werkt nog wel, maar ik kan niks over de levensduur van de arme chip zeggen, ivm ESD schade e.d. Als over 3 jaar mijn NAS ineens levenloos is zit ik mooi zonder garantie en zonder NAS.
Ik heb op twitter nog een foto gezet dat ik het niet heel netjes vond dat de boel zo verzonden werd (15/02), en daar werd op gereageerd:
"Goedemiddag @ nielsvoorbij. Bedankt voor je tweet. Onze excuses dat je de CPU op deze wijze hebt ontvangen. Graag kijken wij de case voor je na. Wij willen je vragen om welk ordernummer het gaat, zodat we je gegevens erbij kunnen pakken en contact met je op kunnen nemen.
Max ICT" (17/02)
Ik heb daarop gereageerd met mijn ordernummer. (18/02)
Een paar dagen later werd ik inderdaad door MaxICT gebeld, en ik dacht dat het over dit issue ging. Maar die jongen wist van niks. Dit was algemeen klanttevredenheidsonderzoek (scrabble dubbele woordwaarde). Dus bij deze.
Wel netjes dat ze daar ook om vragen als het allemaal niet zo handig is gegaan.
Op twitter na overleggen ordernummer nog steeds geen reactie. (23/02)
Updates:
24/04 - Max ICT heeft telefonisch contact opgenomen. Ze waren erg netjes en boden een prima oplossing. Ik ben hiermee akkoord gegaan.
25/02 - Ik kan zien dat Max ICT het niet bij beloftes heeft gehouden en daad bij woord heeft gevoegd. Hiermee trek ik het cijfer van de klantenservice stevig omhoog.
Goedemiddag trueKAMi,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring met Max ICT!
Naar aanleiding van je review en het contact via Twitter hebben we je case bekeken. De wijze van verzending van de CPU was absoluut onvoldoende, waarvoor onze excuses.
Door de sterke groei van Max ICT in de afgelopen periode hebben we veel nieuw collega’s mogen ontvangen, ook binnen het logistieke team. In jouw geval zijn de verzendinstructies en -richtlijnen niet goed nageleefd, waardoor de CPU uit de verpakking is gekomen en los in de doos terecht is gekomen. We hebben naar aanleiding van dit incident de verzendinstructies aangescherpt en nogmaals onder de aandacht gebracht bij ons nieuwe personeel zodat dit niet meer voor zal komen!
Inmiddels hebben we telefonisch contact met je gehad en de case met je besproken, we zijn blij dat we alsnog samen tot een passende oplossing gekomen zijn!
Graag wil ik je alsnog heel veel plezier wensen met de bestelling!
Max ICT Webcare - Jeroen
AlgemeenGeleverd volgens afspraak. Scherpe prijs.
Had vooraf nog vraag over de DIMM die werd snel beantwoord
Geleverd volgens afspraak
KlantenserviceVraag werd snel beantwoord
Goedemorgen jumjum,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en diensten!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenRuime keuze aan producten die overzichtelijk gepresenteerd staan. Het volgen van mijn order status was goed en snel geleverd ( binnen 24uur top!)
VerzendingSnelle levering die klopte met verwachtingen. Bezorgers mogen in algemeen wel wat langer wachten voor ze aanlopen.
KlantenserviceMedewerker belde op over tevredenheid van mijn aankoop, dit kon ik waarderen en hij was beleefd.
AlgemeenIk hou altijd pricewatch in de gaten en bestel dan 'economisch voordelig' :-). Ik heb dus bij vele webwinkels een account. MaxICT is daar 1 van en heb goede ervaringen. Laatste bestelling was er de volgende dag. Maar als het goed gaat is er weinig te beoordelen, pas als het een keertje ergens een beetje mis gaat weet je wat je aan een winkel hebt. Een tijdje terug was een bestelling ergens verdwaald geraakt en na een mailtje kreeg ik prompt bericht dat het uitgezocht zou worden en een dag of 2 later dat de bestelling er alsnog aan kwam. Netjes opgelost.
VerzendingDitmaal een 10Gbe switch van TP-Link om m'n homelab met 10Gbe op mn NAS te kunnen aansluiten. Wat een verschil :-)... Besteld en dag later bezorgd
Goedemiddag JavaHo68,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT!
Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent door onze medewerkers.
Max ICT webcare - Sander
AlgemeenDe site is niet zozeer het probleem..
Jezelf vastleggen aan de "dienstverlening" en "service" van de firma MaxICT door middel een aankoop, wordt je redelijk makkelijk gemaakt.
Ik vond het niet duidelijk dat mn product niet op voorraad was, maar eerst nog een paar dagen uit Duitsland onderweg was naar Max ICT, dat was al jammer.
KlantenserviceDe toon bij het uitleggen van het niet op voorraad hebben, het dus nog naar MaxICT onderweg zijn vanuit Duitsland, was al geïrriteerd en in de aanval.. "Nou rustig maar hoor, ik vraag alleen maar wat" dacht ik nog, maar liet het maar gaan..
Zending is later bij GLS kwijt geraakt, alwaar MaxICT niet zozeer iets aan kan doen, maar wat ze wel fout mee zitten is:
Dat ze me 2022-01-07 vertelde bij openen RMA case, dat onderzoek tijd bij GLS twee weken ofzo zou duren..
DAT vond ik al vervelend lang, maar ik liet het er maar bij..
2022-01-29 gemaild dat ik wel klaar was met wachten en liever annuleerde.
2022-01-31 mailde ze me dat onderzoek in "AFRONDENDE FASE" was, en of ik een GLS verklaring wilde tekenen dat ik zou melden als ik oorspronkelijke zending alsnog ontvangen zou..
ZOETHOUDERTJE was dat dus want 2022-02-10 kreeg ik na nog twee keer mailen bericht dat ze nog geen zicht hebben op wanneer onderzoek is afgerond..
IK WORDT DUS SLACHTOFFER VAN EEN PROBLEEM WAT NIET DE MIJNE IS, IETS TUSSEN GLS EN MAX ICT
STUUR ME GEWOON EEN PRODUCT OP, BIED SERVICE DIE IK BIJ EEN €1000 PRODUCT MAG VERWACHTEN!
Nee in plaats daarvan kan ik nu na twee volle maanden nog steeds niet werken,
EN...
REAGEREN OP MIJN tot nu toe echt nette MAILS OVER ANNULEREN ORDER EN TERUGBETALEN...
Dat is blijkbaar vervelend, want daar hoor ik niks meer op.
Evenals klachtenmail over deze kwestie.
Twee weken responstijd bij klachtenafhandeling, niet eens ontvangstbevestiging!
Ze hebben het blijkbaar erg druk bij de klachten afdeling.
Drie sterren van vijf hier voor MAX ICT, echt te hoog.
Koop - er - NIET...
Beste Rickmans79,
Bedankt voor het delen van je shopervaring op Tweakers.
Ik lees in je review verschillende punten terug waarover je klachten hebt, waarvan ik er enkele zal uitlichten.
Het klopt dat je een bestelling hebt geplaatst waarbij wij het product doorbestellen voor je bij onze leverancier. Wanneer items direct in onze eigen voorraad beschikbaar zijn, laten we dit op onze website direct zien en kunnen deze producten ook direct geleverd of afgehaald worden. Andere items kunnen een langere levertijd hebben, zoals bij jouw order het geval was.
Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd met ons contact opnemen per telefoon en per e-mail. We betreuren het dat je aan telefoon niet op een nette manier te woord bent gestaan, waarvoor mijn excuses.
Over de behandeling en afhandeling van je vermiste zending (in dit geval een pakket dat was ingescand bij de vervoerder, maar op het depot is zoekgeraakt) kan ik kort zijn: dit hebben we niet goed gedaan.
Momenteel neemt GLS enorm veel tijd in beslag voor de behandeling en afwikkeling van vermiste of beschadigde pakketten. We proberen onze klanten, waar we veel zekerheid hebben over de uitkomst van zulke onderzoeken, zo snel mogelijk te helpen. In jouw geval is dit niet goed gegaan omdat het om een pakket ging waarvan de aflevering ieder moment zou kunnen plaatsvinden (vaak zijn deze pakketten niet kwijtgeraakt, maar misplaatst en duiken deze snel weer op).
GLS beloofde ons keer op keer een snelle afwikkeling, waardoor ook wij deze verwachting naar jou naar voren bleven schuiven. We hadden dit sneller en directer voor je kunnen oplossen, mijn excuses dat je hierop zo lang hebt moeten wachten.
Het is inmiddels voor je opgelost met een terugbetaling van je aankoopbedrag zoals je had gevraagd (en zelfs nu heeft GLS nog altijd het onderzoek niet afgerond). Ook hebben we afgelopen vrijdag telefonisch contact met je gehad om de case met je door te spreken. Hopelijk kunnen we hiermee, ondanks dat we er te lang over hebben gedaan, toch met een goed gevoel voor jou de case achter ons laten. We zien je graag nog een keer terug bij ons en zullen dan nét dat beetje extra doen om jou te laten merken dat we jou als klant absoluut waarderen!
Max ICT Webcare - Sofie
AlgemeenHeel snele en goede service, telefonisch meteen geholpen en oplossing geboden. Ik ben zeer tevreden.
Goedemiddag Dominika,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij Max ICT.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je zeer tevreden bent met onze verrichte service en geboden oplossing.
Bedankt voor het plaatsen van je bestelling bij Max ICT en heel veel plezier ervan.
Wij staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Max ICT webcare - Lisanne
AlgemeenIk had hier een bestelling van 1500 EUR geplaatst. Ik zag slechte reviews, maar aangezien ik het item nergens anders vond heb ik het toch gevaagd. En ik heb er dik spijt van gehad!
Ze verzenden pakketten van 1500 EUR op dezelfde manier als die van 1,5 EUR. En als de koerier het ergens dumpt en pakket spoorloos is... dan sta je daar.
Winkels zijn verantwoordelijk voor het pakket zolang je het niet hebt, en levering moet bewezen kunnen worden. Ze dragen dus het risico van transport. En er staan einddatums op terugbetalingen: maximaal 30 + 14 dagen. Dit staat allemaal in hun algemene voorwaarden. Maar de medewerkers van deze shop hebben duidelijk de tijd niet genomen om ze door te nemen, laat staan begrijpen.
Ik heb een ECC procedure opgestart en uiteindelijk na 3 maanden mijn geld terug gekregen. Van 1 ding heb ik spijt: dat ik geen gerechtelijke procedure voor geringe geschillen heb opgestart, met nog een eis voor een schadevergoeding bovenop. Zulke ****shops zijn een smet voor de consument en zouden vermeden moeten worden.
Als je er toch voor een of andere reden zaken mee moet doen, dan wens ik u veel geluk!
Ze verzenden pakketten van 1500 EUR op dezelfde manier als die van 1,5 EUR.
KlantenserviceZe pakken de telefoon op, en daar stopt het bij. Ze respecteren hun eigen algemene voorwaarden niet.
Beste DavorJ,
Allereerst bedankt voor het delen van je ervaring via Tweakers.
Ik heb je bestelling en de bijbehorende case voor je nagekeken en kan in een ding heel duidelijk zijn: we hebben hier absoluut de bal laten vallen wat betreft de opvolging en afhandeling van jouw missende pakket.
In jouw geval betrof het een pakket dat was afgeleverd volgens de vervoerder met een handtekening erbij, echter niet door jou was ontvangen. Momenteel neemt GLS enorm veel tijd in beslag voor de behandeling en afwikkeling van vermiste pakketten of pakketten waarvan de aflevering wordt ontkend. We proberen onze klanten, waar we veel zekerheid hebben over de uitkomst van zulke onderzoeken, zo snel mogelijk te helpen. In jouw geval is dit niet goed gegaan omdat het om een pakket ging waarvan de aflevering werd ontkent (vaak zijn deze pakketten niet compleet kwijtgeraakt, maar zijn deze ergens neergezet of op een verkeerd adres afgeleverd en duiken deze snel weer op).
GLS beloofde in jouw case ons telkens een snelle afwikkeling, waardoor ook wij deze verwachting naar jou vooruit bleven schuiven. We hadden dit echter sneller en directer voor je moeten oplossen, mijn excuses dat dit niet is gebeurd en je een officiële klacht hebt moeten plaatsen om ons te bewegen tot een oplossing. Dit is uiteraard niet hoe het hoort en hoe wij met onze klanten omgaan.
Ik zie in ons systeem en lees in je review terug dat het inmiddels voor jou is opgelost met een terugbetaling van je aankoopbedrag. Door jouw feedback en het verloop van deze case gaan we de complete procedure op de schop nemen en zorgen dat we dit vanaf nu beter en sneller gaan doen voor onze klanten.
Ik begrijp dat de afhandeling een naar gevoel bij je heeft achter gelaten, iets wat ik erg betreur. Hoewel het niet mogelijk is om de tijd terug te draaien en je case naar tevredenheid af te handelen, hoop ik dat je ons in de toekomst opnieuw een kans wil geven zodat we je kunnen laten zien dat we het graag beter doen, zeker voor jou! Je kunt met mij contact opnemen via webcare@maxict.nl als je van mijn uitnodiging gebruik wenst te maken, dan zorg ik dat we het de volgende keer perfect voor je regelen!
Max ICT Webcare - Sofie
AlgemeenArtikel besteld welk zij het goedkoopste konden leveren. Dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag keurig afgeleverd.
Goedemorgen pklijzing,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij ons in onze webwinkel.
Wij zijn erg blij om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Bedankt voor het doen van je bestelling bij www.maxict.nl. Wij staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Heel veel plezier ervan.
Lisanne Mutsaers
AlgemeenSuper vriendelijke en behulpzaam. Nemen de tijd om goed advies te verlenen en mee te denken. Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid en service!
Top
Overzicht van levering en verzending is erg duidelijk.
Goedemorgen Iliasn,
Dankjewel voor het schrijven van je review.
Wij zijn blij om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze diensten en services.
Bedankt voor je bestelling bij maxict en heel veel plezier ervan.
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Natuurlijk helpen we je dan ook weer graag bij het vinden van het gewenste product.
Fijne dag.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenHeel goed geholpen! Dacht goed met me mee, en kon hem gelijk ophalen. Top service.
Goedemorgen iAristachos,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij ons in onze webwinkel.
Wij zijn erg blij om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Dankjewel voor je bestelling en heel veel plezier ervan. We staan in de toekomst weer graag voor je klaar.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenIk wou een professionele aankoop doen, met BTW verlegging, waarvoor ik een mail stuurde naar Max ICT voor info. Zij hebben me geantwoord binnen het half uur, waarop ik een nieuwe account maakte en ook binnen het half uur een goedkeuring kreeg om de BTW te kunnen verleggen. Mijn aankoop kon ik meteen doen en mijn order is onderweg. Heel fijn om zo een goede service te krijgen (zelfs als niet klant op het eerste moment) en zo goed verder geholpen te worden. Bijkomend is het ook nog zo dat ik kon kopen aan een goede prijs. Aanrader!
KlantenserviceBinnen het uur van geen klant, naar buitenlandse professionele klant met ondersteuning via mail. Heel fijne ervaring!
Goedemorgen dakrikke,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring met Max ICT!
Erg prettig om te lezen dat je naar tevredenheid te woord bent gestaan door onze klantenservice.
Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot snel op www.maxict.nl
Een fijne dag toegewenst!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenPositief is dat ik het product tegen de prijs heb gekregen die op de site stond. Bij afrekenen ontstond een andere prijs. Na een belletje heb ik het product gekregen waarvoor ik het wilde hebben. Zou ze aanraden om webshop aan te pakken en de fouten eruit te halen. Voorkomt mogelijke teleurstellingen.
KlantenserviceKlantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Ook geduldig, want ik wilde zeker zijn dat alles goed zou gaan met de aankoop. Mijn aankoop ging gewoon goed.
Goedemorgen Murapogilo,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring.
Goed om te horen dat onze klantenservice je naar tevredenheid heeft kunnen helpen!
Daarnaast ook bedankt voor deze waardevolle feedback.
Dit wordt zeker meegenomen in ons verbetertraject.
Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot snel op www.maxict.nl
Een fijne dag toegewenst!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenWeer een perfecte aanschaf gedaan via MAX ICT. Deze keer een Mini PC met aanzienlijke korting die geen enkele andere shop kon bieden. Dus zeker voor herhaling vatbaar. De klantenservice heb ik niet nodig gehad dus daar doe ik ook geen uitspraken over. Pakket verzenden kost ook maar 2,95 inclusief goede Track & Trace mogelijkheden.
Veel mensen klagen steen en been over deze winkel maar ik vraag me serieus af of al deze mensen überhaupt wel eens een aanschaf hebben gedaan bij deze winkel of dat ze elkaar alleen napraten?
Vlotte verzending, netjes op tijd en perfect verpakt zoals ik van MAX ICT inmiddels gewend ben, nog spot voordelig ook a 2,95 euro. Helemaal top dus.
Goedemorgen Remag 22,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring!
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze service en diensten.
Wij wensen je veel plezier met jouw nieuwe Mini PC!
En hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Nog een fijne dag toegewenst!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenBestelling zonder reden gecanceled door Max ICT. Vandaar krijgt MaxICT van mij een slechte beoordeling.
Goedemiddag jordfubbbe,
Bedankt voor je review.
Helaas lees ik dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen. Dit vind ik erg vervelend en hiervoor wil ik onze welgemeende excuses aanbieden.
Graag kijk ik voor je na waarom je bestelling zonder reden door ons is gecanceled en waarom de communicatie hierover is uitgebleven.
Mag ik je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pak ik graag je gegevens erbij, kijk het voor je na en dan neem ik of een collega graag contact met je op.
Nogmaals onze oprechte excuses. Ik zie graag je reactie tegemoet.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenIn de ochtend besteld en kon het in de middag al ophalen in hun concept store
KlantenserviceVriendelijke mensen aanwezig in hun ophaal locatie en snel geholpen
Goedemiddag Xpocalypse,
Dankjewel voor je review.
Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met onze services en diensten en dat we je naar wens hebben kunnen helpen.
Bedankt voor je bestelling en heel veel plezier ervan. Mochten we weer iets voor je kunnen betekenen, staan we weer maximaal graag voor je klaar!
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Ik wens je nog een hele fijne dag!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenDe gewaarde medewerker die ik aan lijn kreeg die me uitmuntend geholpen heeft bij het wijzigen van de order ook nog vandaag bleek ook vanuit hier hem een dikke 5 sterren wil mee geven en hoop dat de medewerker die in deze mij geholpen heeft ook nog een erg fijne verjaardag gehad heeft verder verder tevreden over de verschafte service vanuit hem
Goedemorgen Loco-R,
Bedankt voor het delen van deze positieve en leuke shopervaring!
Ook erg fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen.