Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNaar aanleiding van de minder positieve score op tweakers even getwijfeld of ik bij Max ICT wilde bestellen, maar alles is volgens het boekje verlopen, volgende dag product in huis gehad.
Goedemorgen Darth_Roel,
Dankjewel voor je vertrouwen en het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel.
Wij zijn erg blij dat we je naar wens hebben kunnen helpen en dat alles volgens het boekje is verlopen.
Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je bestelling.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenIk had een aantal Ergotron LX monitor armen nodig voor 2 klanten. Deze waren bij MaxICT een stuk goedkoper dan bijv bij de distri (Ingram Micro waar ik ze normaal inkoop) en dus maar besteld. Ik was wel erg huiverig gezien de wat mindere beoordeling van MaxICT op Tweakers.net en ook de beoordelingen uit het verleden.
Ik kan niet anders zeggen dat alles perfect is verlopen. Ik had zelfs gekozen voor Max Fast Delivery, voor 11:15 besteld diezelfde avond nog geleverd. Ook dat ging uistekend en prima op de hoogte gehouden. Ook prducten waren helemaal in orde. Dus ik kan niet anders dan MaxICT 5 sterren geven.
Wel nog enkele verbeterpunten: ik kon zakelijk niet bestellen met Max Fast Delivery. Opzich snap ik dat omdat de meeste bedrijven natuurlijk dicht zijn in de avond. Echter als ZZP-er met kantoor aan huis geldt dat natuurlijk niet. Het zou mooi zijn dat je dan een soort "weet je het zeker" melding krijgt i.p.v. dat het helemaal niet kan. Nu moest ik de bestelling particulier bestellen.
Ook zaten er nog wel wat foutjes in het winkelmandje/bestelproces. Er kwam bij het bijwerken de hele tijd een overlay rechtsboven over het mandje heen, dat werd na een paar keer wel storend...
Zoals hierboven genoemd prima verzonden en op de hoogte gehouden via Trunkrs via avondlevering en dus mooi op tijd.
Goedemorgen Urk,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel. Goed om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen!
Jouw feedback is voor ons zeer waardevol en zullen deze dan ook zeker opnemen om hiermee aan de slag te gaan. Dankjewel!
Heel veel plezier met je bestelling. In de toekomst staan we natuurlijk weer graag voor je klaar. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenIk was op zoek naar verticale radiatoren en kwam deze bij MaxICT voor een mooie prijs tegen. Maar hoe verloopt de bezorging en kan ik een dag bepalen die mij uitkomt? Ik heb de klantenservice gebeld en de situatie uitgelegd. De medewerker Bart gaf aan om na bestelling een mail te sturen met het ordernummer, zodat dit achter de schermen geregeld kon worden. Enkele dagen voor bezorging werd ik gebeld en geïnformeerd. Een dag voor leveren ontving ik een mail en sms en op de dag van levering werd ik een half uur voor aankomst gebeld. Kortom, over de serviceverlening van MaxICT en hun bezorgdienst BCG Transport ben ik zeer tevreden!
VerzendingDe transporteur heeft uitstekend gecommuniceerd over de verwachting wanneer zij de bestelling kwamen leveren
KlantenserviceGoed bereikbaar en servicegericht.
Goedemorgen Claxon070,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT!
En 5-sterren, super om te zien.
Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent over onze klantenservice!
Veel plezier toegewenst met de verticale radiatoren en weer tot snel op www.maxict.nl
Alvast een fijn weekend toegewenst!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenTijden geleden een xbox series x besteld.
Door het chip tekort stegen de prijzen in eens enorm.
Max ICT heeft uiteindelijk de xbox toch voor de oude prijs geleverd.
Product werd binnen een dag na telefonisch contact geleverd.
KlantenserviceDe mensen van Max ICT hebben zich echt ingezet om mijn bestelde xbox voor de oude prijs te leveren op korte termijn.
Goedemiddag Flow5570,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT!
En 5-sterren, super fijn om te zien.
Erg prettig om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen door mijn collega's.
Veel plezier toegewenst met je xbox en tot snel weer op www.maxict.nl!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenGroot aanbod voor meestal goede prijzen. De webshop verzendt snel en gebruikt geen overbodig grote verpakking.
VerzendingSnel verzonden via GLS. De shop heeft geen overbodig karton gebruikt, mijn adres was op de originele doos zelf getapet. Het trackingnummer werd vrijwel direct na de bestelling aan me doorgegeven.
Goedemorgen erbkaiser,
Bedankt voor het delen van je shopervaring!
Wij zijn erg blij om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze diensten en service.
Heel veel plezier met je bestelling. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Uiteraard staan we dan weer graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.
Een fijne dag.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenEen grafische kaart besteld bij Max ICT.
Prima geholpen aan de telefoon, niet te beroerd om op eind vrijdagmiddag nog wat te regelen. Helaas ging het mis met de track en tracé code. Maar na een belletje zou het geregeld worden. Volgende ochtend juiste track en tracé in de mail en smiddags de kaart in huis. Super! Hele goed service!
Die is prima! Dat is uiteindelijk ook het belangrijkste bin een bedrijf.
Goedemorgen Bas berger,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT. Erg fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze klantenservice!
Erg veel plezier toegewenst met je nieuwe grafische kaart.
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenErg goede service, ik heb 2 logitech producten besteld die bij de leverancier op voorraad waren. Een dag later kreeg ik bericht dat ik het kon komen ophalen in de conceptstore.
De mensen daar waren erg vriendelijk en geinterreseerd.
Goedemiddag toto,
Bedankt voor je review. Wij zijn erg blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad. Hier worden wij blij van! :-)
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe producten van Logitech. Graag helpen we je in de toekomst weer bij het vinden van de best passende oplossing.
Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je aankoop in onze webwinkel. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Een heel fijn weekend!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenProduct met (legitieme) spoed nodig, gebeld en intern direct geëscaleerd. Snelle schakeling, vrijwel direct ophalen en even een bevestiging per telefoon terug gekregen.
---
---
Goedemiddag steven1191,
Bedankt voor het delen van je shopervaring.
Wij zijn super blij om te lezen dat we het ge-wel-dag voor je hebben geregeld! Dit doet ons erg goed. :-)
Heel veel plezier met je bestelling. Wij staan in de toekomst graag weer voor je klaar ome je te helpen bij het vinden van een passende oplossing.
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en je bestelling in onze webwinkel.
Fijn weekend!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenNa het zien van de tegenstrijdige reviews op tweakers, toch de gok gewaagd en een nieuwe gpu besteld. Wat de juiste keuze bleek te zijn, want ik heb een hele goede ervaring met Max ICT gehad!
VerzendingOp tijd geleverd. Goede verpakking. Helemaal gevuld met luchtkussentjes. Ondanks dat de doos beschadigd was, was mijn artikel helemaal in order.
KlantenserviceEr was iets fout gegaan met mijn betaling (de oorzaak lag niet bij Max ICT). Hierdoor heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice. Ik werd twee keer te woord gestaan door twee hele aardige medewerkers, die volgens mij allebei net zo'n nerd zijn als ik (lekker toch? ). Ze hebben me perfect geholpen en klonken allebei een beetje jaloers toen ze zagen om welke gpu het ging, waar ze me allebei op hebben gecomplimenteerd. Eén medewerker was volgens mij niet eens bewust hoe ver de prijzen al waren gezakt. Misschien gaat hij er zelf ook eentje bestellen?
Goedemorgen WardvO,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring in onze webwinkel. Wij zijn erg blij dat je toch de gok gewaagd hebt een nieuwe gpu te bestellen na het lezen van de reviews. Heel fijn om terug te lezen dat alles geheel naar wens is verlopen! :-) Daar doen we het voor!
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe gpu. In de toekomst helpen we je graag weer bij het vinden van het door jou gewenste product.
Namens heel team Max ICT wensen wij je een fijne dag en hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenPhilps 499P9H besteld. Goede prijs, snelle levering en goede spontane service. Ik heb eerder goede zaken gedaan met Max-ICT en dat was de reden dat ik er weer hebt besteld.
VerzendingDe monitor was dagen sneller geleverd dan verwacht.
KlantenserviceKlantenservice is uitstekend en spontaan. Ik ben goed geholpen door een een van de medewerker en men doet er alles aan om aan mijn wensen te voldoen. Dat merk je in de conversatie.
Goedemiddag JRN,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij www.maxict.nl.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je (ook al eerder) een goede ervaring hebt gehad en dat je tevreden bent over onze diensten en services.
Heel veel plezier met je monitor en hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Wij staan graag weer voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.
Een hele fijne zonnige dag!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenDuidelijke communicatie en inzicht op voorraad lokaal en leverancier. Ik vond de prijzen ook zeer redelijk.
KlantenserviceVanwege grootte bestelling via de klantenservice een vraag ingediend of de levering op een specifieke datum verstuurd kon worden en dit werd in aanzienlijke tijd in orde gemaakt. Top!
Hoi TopsNL,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel. Fijn om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen! Daar zijn we erg blij om.
Maximaal bedankt voor je vertrouwen en het plaatsen van je bestelling bij Max ICT. Wij wensen je veel plezier met je bestelling.
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. We staan dan uiteraard weer graag voor je klaar.
Alvast een fijn weekend!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenWebsite is in het algemeen wat traag (zeker verbeter punt) Echter voldoen ze wel aan de aangegeven leveringsdatum, iets dat je in 2022 eigenlijk wel verwacht echter blijkt dit niet altijd het geval bij webshops, hier wel geleverd zoals aangegeven en goed verpakt.
Goedemiddag -L-L-MJ-,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij Max ICT.
Wij zijn erg blij om te lezen dat je het product naar verwachting hebt mogen ontvangen! :-)
Jouw feedback nemen wij erg serieus en pakken wij dan ook intern op zodat we dit kunnen meenemen in ons verbetertraject.
Heel veel plezier met je bestelling. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Natuurlijk helpen wij je weer graag bij het vinden van een passende oplossing.
Fijne avond!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenPrijs is ok, maar hoop dat er niets kapot gaat. De RMA afdeling is een drama. Elke week contact gezocht omdat vanuit MAXICT geen bericht ontvangen werd. Week na week wachten op een spoedreparatie (conference systeem) en telkens werd er verwezen naar 'onze leverancier'. Na 1.5 maand bellen, gevraagd of ik mijn geld niet gewoon terug kan krijgen. Ineens was de reparatie klaar ook al was er nog geen tracking-nummer beschikbaar. Uit eigen ervaring betaal ik liever iets meer dan nog een keer te maken te krijgen met deze zeer slechte afhandeling. Het verschuilen achter leveranciers is voor mij niet voldoende. Geen compensatie of vervangend product aangeboden. De enige oplossing volgens de helpdesk is dat ik zelf een backup moet aanschaffen, zodat als er iets kapot gaat ik een alternatief heb.
KlantenserviceZoals eerder aangegeven, weinig tot geen reactie ontvangen. 1 automatisch mailtje in 7 weken. Zelf contact opnemen en de enige reactie die je krijgt is dat het bij de leverancier ligt. MAXICT verkoopt de spullen toch of wie is nou de snackbar? Veelvuldig contact gehad en slechts 1 aardige medewerker aan de lijn gehad. Jammer dat het zo gelopen is en door de afhandeling het hele vertrouwen in MAXICT kwijt.
Goedemorgen Nevis,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel. Helaas lees ik dat we je niet geheel naar wens hebben kunnen helpen. Ik haal uit je review dat het door jou bestelde product defect is geraakt en dat je niet op de hoogte bent gehouden over de status en de afhandeling van je retour.
Dit vinden wij erg vervelend en hiervoor bieden wij dan ook onze welgemeende excuses aan.
Graag kijken wij de case voor je na. Hiervoor wil ik je vragen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review. Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, de case opnieuw bekijken en contact met je opnemen.
Graag zien we je e-mail tegemoet.
Nogmaals onze oprechte excuses.
Max ICT Webcare - Lisanne
Algemeen3090 besteld bij MaxICT - Werd volgende dag netjes geleverd (door drukte klein weekje later geopend om verrast te worden met een doos waarin alleen de kaart in zit.. waar schroefjes missen, garantiestikkertje gescheurd is..).. Per direct RMA van laten maken... waar ik nog steeds op wacht.
VerzendingVerzending was DPD en tja.. het kwam aan, dus das goed?..
KlantenserviceM.b.t de RMA elke dag gebeld wat de status is, manager was ziek, covid. x 2 weken. Geen vervangend kaart gekregen, RMA nu naar Inno3D? Tot nu toe heb ik elke keer informatie moeten gaan halen ipv een status update wordt gegeven via mail of telefoon. Er worden geen oplossingen geboden, een excuus hier en daar.
Update; Webcare reageert hier wel maar niet op de mail. De RMA is ongerepareerd nu terug gezonden, ICTWaarborg ingeschakeld.
Goedemorgen Devion,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel. Helaas lees ik dat we je niet geheel naar wens hebben kunnen helpen. Ik haal uit je review dat je een product geleverd hebt gekregen waar enkel de kaart in zit, schroefjes missen en de garantiesticker is gescheurd.
Graag zien we je e-mail tegemoet.
Nogmaals welgemeende excuses.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenService van MAXICT is uitstekend. Max ICT had tijdig verstuurd maar de transporteur leverde niet af conform afspraak.
VerzendingAflevertijd werd helaas niet gehaald. Max ICT had tijdig verstuurd maar de transporteur leverde niet af conform afspraak.
KlantenserviceIntussen is er contact geweest met de afdeling klantenservice van Max ICT en alles is naar tevredenheid opgelost.
Goedemorgen klaasdj,
Bedankt voor het delen van je shopervaring in onze webwinkel.
Helaas lees ik in je review terug dat je niet geheel naar wens bent geholpen. Dit dankzij een stukje transport vanuit de transporteur en onze klantenservice.
Dit vinden wij erg vervelend om te lezen. Hiervoor onze oprechte excuses. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Graag kijken we de case nog eens na om te achterhalen waar het mis is gegaan. Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Zo kunnen wij je gegevens erbij pakken, de case nakijken en contact met je opnemen.
Wij zien je e-mail maximaal graag tegemoet. Nogmaals onze oprechte excuses!
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenBij het zoeken via Tweakers pricewatch zag ik staan dat het gratis verzenden was. Tijdens bestelproces zag ik dat er wel verzendkosten in rekening werden gebracht. Via mail contact gelegd met de klantenservice. Ik ben uiterst vriendelijk geholpen door *knip*. Hij dacht maar kon het probleem van het toch toevoegen van de verzendkosten helaas niet oplossen. Maar als het goed is dan krijg ik de verzendkosten terug gestort. Toen ik later bij andere producten ging kijken zag ik dat het bij meerdere producten mis gaat qua verzendkosten, opletten dus.
VerzendingIn de advertentie staat vandaag besteld morgen in huis. Na de bestelling komt dan na enige tijd een mailtje dat de verwachte levertermijn 4 dagen is.
En weer een paar uur later het mailtje dat het de volgende dag geleverd gaat worden.
Als je iets besteld wat je de volgende dag in huis wilt hebben zodat je direct aan de slag kan dan is dat wel even schrikken op zijn zachts gezegd. Wellicht handig voor MAX ICT om pas een mailtje te sturen als er meer zekerheid is over de levering. Dat voorkomt dan weer stress.
Erg vriendelijk en behulpzaam geholpen door *knip*. Hier kan menig service afdeling een voorbeeld aan nemen.
Goedemorgen Tom-jvl,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring in onze webwinkel.
In je review lees ik dat je een obstakel hebt ervaring m.b.t. verzendkosten. Gelukkig heeft mijn collega je naar wens geholpen en een credit voor je aangemaakt. Je ontvangt het creditbedrag terug binnen 5-10 werkdagen.
Maximaal bedankt voor je bestelling bij Max ICT. Wij wensen je enorm veel plezier met je aankoop. In de toekomst staan we graag weer voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw gewenste oplossing.
Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl. Een hele fijne week.
Max ICT Webcare - Lisanne
AlgemeenHeb 5 kasten nodig, hun hebben 4 op voorraad en 100+ bij leverancier dus leek het mij niet moeilijk om 5 te bestellen in 1 keer....niet dus.
VerzendingDe 4 producten die ik besteld heb kwamen zeer vlot met GLS. Ook staat er duidelijk dat de levertijd nu langer is dan 1-2 dagen, wat ook prima op orde is dus!
KlantenserviceAls enige webshop welke daadwerkelijk voorraad had van de behuizing waarvan ik 5 wou bestellen, InWin Chopin Zilver, 4 op voorraad bij hun en 100+ bij leverancier, goed!
Wil 5 in mijn mandje doen, kan niet want er zijn er maar 4 (??? elke andere webshop pakt 5 en zorgt dat er duidelijk bij staat dat er een langere levertijd op zit). Mail contact gehad, erg sumier beantwoord.
4 kasten besteld, gewacht tot ik de mail kreeg dat ze de order aan het verwerken waren en nog 1 besteld. Zie hier, de prijs is ineens 22 euro goedkoper??? Ik mail er direct achteraan met beide order nummers, dat ik dit erg raar vind en kan verwachten dat ik het verschil terug krijg?
Niks is minder waar, ik moet de bestelling van de 4 duurdere producten (welke al binnen zijn, kudo's daarvoor) terug sturen!!! en dan 4 nieuwe bestellen voor de lagere prijs ???!!!
Ik bestel hier nooit weer wat, als ze gewoon netjes hadden gereageerd met, goh 1 seconde na je eerste order is de prijs veranderd, wij passen dit even aan. Was er niks aan de hand geweest. Ook hun argument dat ik dan 7 werkdagen moet wachten ?? wat maakt mij dat uit, geld is geld. En het gaat niet om 5 of 10 euro hier!
EDIT 3-4-22:
Na mijn RMA aanvraag werd er contact opgenomen met mij en voor ik iets kon vragen over een oplossing werd mij op een heel vriendelijke wijze verteld dat ik het verschil terug kreeg, en mijn 2e bestelling van 4 (goedkopere) producten werd geannuleerd aangezien ik al 4 producten thuis had. Dit was natuurlijk wat ik graag had gezien als oplossing.
Heb een leuk gesprek gehad met de medewerker RMA en sta weer positief tegenover maxICT!
Ik kan echter niet hoger uitvallen dan een voldoende omdat het mij zelf best veel energie en tijd heef gekost. Iets wat de medewerker ook zonde vond en hier heeft hij namens maxICT minstends 10x zijn veronstschuldiging voor geuit!
Beste MaltWisky,
Bedankt voor het delen van je shopervaring bij ons middels je uitgebreide review.
In je beoordeling lees ik helaas terug dat we je niet tevreden achter hebben kunnen laten, dat betreuren we zeer! Het contact dat je na je bestelling hebt gehad verliep stroef en was niet klantvriendelijk naar jou, waarvoor onze excuses. Je mag absoluut beter van ons verwachten!
We gaan de punten uit je review met betrekking tot het bestelproces onder de loep nemen en deze bestelbug aanpakken. Naar aanleiding van het prijsverschil heeft mijn collega vandaag met je gebeld, samen met jou zijn we tot een passende oplossing gekomen. We gaan er vanuit dat we jou met deze oplossing alsnog naar tevredenheid hebben kunnen helpen!
Namens mijn collega wil ik je bedanken voor het prettige gesprek en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop!
Max ICT Webcare - Jeroen
AlgemeenBestelling geplaatst voor een Surface Headphones 2 zwart via Bol.com met als verkoper Max ICT.
Product voldoet aan de beschrijving en werkt prima.
Zou worden geleverd met 2 dagen, maar kwam de volgende dag al, dus super!
Korte toelichting:
Max ICT gebruikt DPD en hier gaat het helaas fout.
Ik heb erg slechte ervaringen met DPD en zou ook graag willen zien dat er mogelijk keuzes worden aangeboden zoals regulier PostNL of DHL.
3 sterren omdat het goed was verpakt, luchtplastic om de inhoud niet te laten schuiven, prima en netjes verpakt.
Langere omschrijving:
Max ICT heeft voor mijn verzending DPD gebruikt, helaas is dit bedrijf in mijn regio onbetrouwbaar. Pakketten die gestolen/kwijt geraakt worden van een eerdere bestelling (niet max ict, maar wel via DPD) tot 3x toe maar deze bezorging van het pakket slaat alles.
Ik ontvang netjes een track en trace en zie dat het pakket is afgeleverd.
Bijzonder, want ik was niet thuis op dat moment, ik ging er dan ook vanuit dat het pakket bij de buren eventueel.
Ik woon zelf in een flat, dus zoals bij velen open als ze direct aan de deur komen.
Ik vond niks in de brievenbus van kaartje of iets, ook niet bij de deur.
Wat schept mijn verbazing, DPD heeft pakketje afgeleverd, ja, BIJ DE VOORDEUR, hoeft maar ff iemand langs te lopen en te denken van 'hé, doos, die neem ik mee'.
Ik zou dan waarschijnlijk vanuit DPD niks te horen hebben gekregen omdat het was afgeleverd en Max ICT zou dat ook waarschijnlijk doen, melden dat volgens hun systeem het pakket is afgeleverd.
Sta ik met de gebakken peren en een deel van mijn geld kwijt omdat DPD het pakketje niet correct wou afleveren.
Ik zou dan ook graag willen zien dat Max ICT een andere bezorgdienst in handen neemt dan DPD. Tot die tijd zou ik helaas ook voor de zekerheid niks meer bestellen via Max ICT, jammer maar helaas.
Goedemorgen Rob Jansen,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Waardevolle terugkoppeling met betrekking tot de bezorgdienst, wij nemen dit zeker mee in ons verbetertraject!
Max ICT staat in de toekomst graag weer voor je klaar. Hopelijk zien we je weer snel op www.maxict.nl
Wij wensen je enorm veel plezier met jouw nieuwe headphone!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenMicrofoon bij hun besteld contact met ze gehad i.v.m met levering en heb ik hem in huis snelle afhandeling was perfect wachttijd niet te lang perfecte service.
VerzendingSpullen goed Verpakt geen schade en met track en trace
Goedemorgen Syoaran,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze diensten!
Wij wensen je veel plezier met jouw nieuwe microfoon!
Max ICT Webcare - Sander
AlgemeenMet behulp van de klanten service een hele mooie tv uitgekozen ik ben er erg blij mee
KlantenserviceKlantenservice is geweldig de persoon die ik aan de lijn had heeft heel hard ze best gedaan om mij te helpen! En ik ben heel erg blij met al zijn hulp!
Goedemorgen Nathalienvs,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.
Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice!
Wij wensen je enorm veel plezier met jouw nieuwe tv!