Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

"Levertijd 3-5 dagen" betekent hier "Na 2 weken pakken we pas je bestelling op en dan mag je nog een week wachten voordat je bestelling er is".

ze beloven je 3 tot 5 werkdagen om vervolgens 2 weken te wachten voor het van de status Je order is verwerkt en in afwachting van uitlevering af gaat en dan nog eens 3 dagen te wachten omdat ze DHL gebruiken de meest waardeloze bezorgers komen niet eens aan de deur

Beste DragNovus,

Allereerst dankjewel voor het delen van je ervaring met Max ICT!

Uit je review maak ik helaas op dat je bestelling niet binnen de verwachte levertermijn is geleverd, waarvoor mijn excuses. Normaliter kunnen we snel schakelen wanneer een levering langer op zich laat wachten, ik vind het dan ook jammer om te vernemen dat dit in jouw geval niet is gebeurd en je nog ruim twee weken moest wachten.

Graag duiken we verder in jouw case om uit te zoeken waarom de levering zo lang op zich heeft laten wachten. Zou je ons een bericht willen sturen met je bestelnummer en een kopie van je review op webcare@maxict.nl?

Alvast bedankt voor de genomen moeite en alsnog veel plezier met je bestelling gewenst!

Jeroen – Max ICT Webcare

Ik wilde een specifiek artikel bestellen, vooraf gemaild of dat het aangeboden artikel daadwerkelijk het artikel was wat ik wilde - ja dat is zo.

1-3 werkdagen levertijd aangegeven op de website.
Na een halve dag was de order status: Op afwachting van uitlevering
Na meer dan 4 werkdagen: Nog steeds op afwachting van uitlevering
5e dag een mail gestuurd met vraag naar status van mijn order: Hun leverancier kan dit product niet meer leveren. Of ik een alternatief wilde.

Welliswaar snelle reacties maar volledig incapabel. Geen accurate informatie of een artikel daadwerkelijk geleverd kan worden vooraf aan de bestelling. Naderhand enkel een geannuleerde bestelling, geen extra bedankje of verontschuldiging die van waarde is.

Beste Mukeize,

Bedankt voor je shopreview via Tweakers.net!

In je beoordeling lees ik terug dat je een speciaal product hebt besteld, waar vooraf ter controle is gevraagd of je bestelling hiervoor correct was. Na het verwerken van je bestelling blijkt later dat het product helaas niet meer leverbaar is via onze toeleverancier en we het product niet meer kunnen leveren. Dit is uiteraard erg vervelend nieuws en is niet het bericht dat je wil ontvangen na het wachten op je bestelling.
In sommige gevallen zijn we afhankelijk van voorraden van onze leveranciers. We proberen deze voorraden uiteraard zo accuraat mogelijk te houden en zo vaak mogelijk per dag te updaten, echter komt het helaas wel eens voor dat we misgrijpen, zeker als het om de laatste stuks gaat van een product dat niet langer meer wordt geproduceerd. Mijn excuses dat we je uiteindelijk niet hebben kunnen helpen in je zoektocht naar het specifieke product.

Tot slot lees is terug dat we je tijdens het contact niet van perfecte klantenservice hebben voorzien. Het is erg jammer om dit terug te lezen en ik wil hiervoor dan ook mijn excuses aanbieden: dat is niet zoals het hoort! Ook wanneer er iets mis gaat staan we voor perfecte klantenservice en willen we er alles aan doen om je alsnog zo goed mogelijk verder te helpen.
Hopelijk mogen we je, ondanks deze ervaring, in de toekomst nogmaals begroeten in onze webshop of bij onze klantenservice en beloven we beterschap! Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, dan kun je onder vermelding van je ordernummer of met een verwijzing naar deze review een e-mail sturen aan webcare@maxict.nl, waar we graag voor je klaarstaan!

Jeroen – Max ICT Webcare

Dat proces gaat bij MaxICT prima en kan ik niets slechts over zeggen. Dikke prima dus.

2 10TB harde schijven besteld.

Helaas is een hardeschijf toch echt kapot aangekomen, met een afgebroken SATA poort. Gebeurt wel eens, maar de schijven waren niet super comfortabel verpakt, dus misschien ook meer reden voor een iets grotere verpakking.

Nu moet ik zeggen dat de initiele klantenservice echt prachtig was en mij meerdere keren heeft geprobeerd te helpen. Daarvoor dank.

Echter, een jaar na dato was de schijf nog steeds stuk (niet opgestuurd door omstandigheden) en als ik nu een retour aanmeld (schijf is nog steeds defect en onbruikbaar) krijg ik te horen dat het defect 'cosmetisch' is en niet onder garantie 'afgewikkeld' kan worden.

Lees dat even goed: een afgebroken SATA poort op een harde schijf is een cosmetisch defect aldus MaxICT.

Puur en alleen om de weigering van fabrieksgarantie en EU wet, zo'n slechte score. Dit mag gewoon niet gebeuren, je verliest je garantie niet als je de schijf niet binnen een jaar na melding defect opstuurt.

Beste DMZ,

Bedankt voor het schrijven over je shopervaring en ervaring met onze klantenservice.

Fijn om te vernemen dat we je in eerste instantie goed hebben kunnen helpen.

Uit je review maak ik op dat het in het retourproces niet goed is gegaan en een harde schijf die een jaar geleden is aangemeld als transportschade nog niet was opgestuurd aan ons.

Intussen hebben we opnieuw je reparatie-aanvraag in behandeling genomen en is je retourzending inmiddels bij ons ontvangen en in behandeling genomen. We hopen dat we je ook met dit laatste stukje van je shopervaring naar tevredenheid kunnen verder helpen!

Jeroen – Max ICT Webcare

Overzichtelijke website. Aantrekkelijk geprijsd. Bestelling was makkelijk te plaatsen. Levering was eerder dan verwacht. Goede service.

Levering was eerder dan verwacht. Product was in goede staat afgeleverd.

Beste E.L.,

Dankjewel voor het achterlaten van deze fijne review!

Super om te lezen dat je shopervaring zo positief is geweest. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe aankoop en zie je graag snel terug op www.maxict.nl.

Levertijdsindicatie volgens Max-ICT:
* Direct leverbaar -> Als je geluk hebt morgen in huis, maar kan zomaar een week duren
* 1-3 werkdagen -> Reken er maar niet op dat je het binnen een week hebt
* 1 week of langer -> Het is niet leverbaar, maar we hebben toch graag dat je het besteld

Achtergrond: enkele bestellingen, waarvan de laatste "Direct op voorraad" aangegeven werd. Besteld met afhalen (ik woon redelijk dichtbij), ik had het graag z.s.m., maar nu niet perse nodig om er achteraan te gaan bellen, en nu, 2 dagen later, staat het op "wordt over een week verwacht"....

Beste Calypso,

Hartelijk dank voor het delen van je review.

Wat vervelend dat de levertijden bij je vorige bestellingen niet overeenkwamen met de verwachte levertijden. Onze excuses hiervoor. Ik hoor graag van je of je de bestelling inmiddels hebt ontvangen.

Zou je een mailtje willen sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer? Dan kijk ik of een collega graag met je mee wat er mis is gegaan en hoe we dit kunnen voorkomen in de toekomst.

Een hele fijne dag gewenst en ik zie je mailtje graag tegemoet.

Rogier – Webcare Max ICT

"Levertijd 1-3 dagen" betekent hier "Na 3 werkdagen pakken we pas je bestelling op en dan mag je nog een week wachten voordat je bestelling er is".

Beste MasterOfMeh,

Bedankt voor het delen van jouw shopervaring bij Max ICT.

Wat vervelend dat de levertijd zoals aangegeven stond op onze website niet overeenkwam met de werkelijke levertijd. We streven ernaar om de levertijden op onze website altijd kloppend weer te geven. Dat is ons in jouw geval niet gelukt. Onze excuses hiervoor.

Hopelijk heb je inmiddels je bestelling in goede orde mogen ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan horen we uiteraard graag van je terug op webcare@maxict.nl.

Ik dank je voor je feedback en zie je graag terug op www.maxict.nl.

Rogier – Webcare Max ICT

TPM 2.0 module voor m'n Gigabyte motherboard besteld. Zij hadden deze moeilijk vergkrijgbare module zowaar op voorraad en voor een redelijke prijs. Bestellen en betalen via de website ging heel makkelijk.

Inmiddels al ingebouwd en het werkt prima.

Vrijdag avond besteld en dinsdag ochtend afgeleverd door GLS.
Keurig verpakt in doosjes en antistatische zakjes.

Beste SpaceDok,

Bedankt voor het delen van jouw bestelervaring bij Max ICT.

Erg fijn dat je we zo goed hebben kunnen helpen bij het vinden van je TPM 2.0 module. Goed om te horen dat het inmiddels op zijn plek zit en naar behoren functioneert. Heel veel plezier ermee.

Tot snel op www.maxict.nl!

Rogier – Webcare Max ICT

Alles perfect, levertermijn van CPU was een dag langer als op de site stond, maar werd goed geinformeerd. De chat is ook zeer handig vind ik. Enkel de website is niet overzichtelijk en de zoekfunctie werkt slecht.

Beste frederickturbo,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Max ICT!

Wat fijn om te lezen dat je een positieve bestelervaring heb gehad. Ik haal wel uit je verhaal dat de overzichtelijkheid en de zoekfunctie op onze website nog te wensen overlaat. We zijn altijd opzoek naar manieren om onze website te verbeteren en nodigen je daarom graag uit een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met je bevindingen en verbeterpunten.

Dank voor je input en een fijne dag gewenst!

Rogier – Webcare Max ICT

Product besteld, binnen 24 defect en toen terug gestuurd.
Krijg je te horen dat het serie nummer op de doos niet overeenkomt met het nummer op het product.

Dus met andere woorden maken ze mij uit voor oplichter.
Daar ben ik absoluut niet van gediend.

Ze zullen zelf wel een ander product in de doos hebben gedaan om onder hun verplichtingen uit te komen.

Product retour gestuurd.
Product retour geweigerd en weer terug gestuurd.
Dat duurt inmiddels alweer 14 dagen.

Maken je uit voor oplichter, maar niet met die exacte woorden.
Daar kun je iemand echt boos mee maken.

Beste klopster,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring bij Max ICT.

Vervelend dat je aankoop vrijwel direct bij levering defect bleek te zijn, dat is geen leuke ervaring! Inmiddels hebben we telefonisch contact met je gehad en je onze excuses aangeboden. We zijn op dit moment in afwachting van je retourzending, zodra deze is ontvangen zullen we je volledige aankoopbedrag aan je terugbetalen.

Tot slot wil ik je meegeven dat we niet de intentie hebben gehad om je uit te maken voor oplichter, daarom willen we deze case ook netjes voor je afwikkelen.

Hopelijk vind je snel een vervangend product en heb je niet meer zo’n pech met defect geleverde producten!

Rogier – Webcare Max ICT

Product besteld en betaald terwijl op de site stond dat dit leverbaar was maar dit bleek niet meer leverbaar te zijn.

Dit was onduidelijk gecommuniceerd want ik kreeg enkel een mail met dat de datum van levering onbekend was.

Later bleek dat mijn product niet meer beschikbaar was en niet ging aankomen.

Ook kon ik op de site geen geld terug vragen want mijn orderinformatie was gewoon weg van de site.

Onduidelijk gecommuniceerd over dat mijn product niet ging aankomen en niet meer beschikbaar was

Goedemiddag Robbiaan,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling na betaling niet leverbaar bleek te zijn, mijn excuses hiervoor.

Ik hoor graag van je of je inmiddels je bestelbedrag van ons hebt ontvangen. Zou je daarvoor een mail kunnen sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van het ordernummer? Dan kijk ik graag met je mee waar het mis heeft kunnen gaan en kijk ik voor je hoe we je toekomstige shopervaringen kunnen verbeteren.

Ik zie je mail graag tegemoet en wens je nog een fijne dag.

Rogier - Webcare Max ICT

Besteld artikel was in voorraad op het moment van betaling (4 artikelen). Plots krijg ik een mail dat de levertermijn zogezegd onbekend is en is het product niet meer te vinden op de website. Wat jammer dat ze zo proberen meer profijt te halen op een product dat anders aan MSRP verkocht werd.

Goedemiddag Archangel1997,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Jammer om te lezen dat je tijdens het bestellen van je producten bericht kreeg dat er ineens een onbekende levertijd gold voor je bestelling.

Wij proberen onze voorraden continu up-to-date te houden om dit soort situaties te voorkomen. Het kan voorkomen dat een product net uit voorraad raakt tijdens het bestellen en we de voorraad misgrijpen. Dit zien wij uiteraard ook liever niet gebeuren!

Ik nodig je graag uit een mailtje te sturen naar webcare@maxict.nl met vermelding van het ordernummer en/of winkelwagennummer. Dan kijken we samen naar een manier om je ervaring te verbeteren.

Jeroen - Max ICT Webcare

Ik heb meerdere keren een bestelling geplaatst bij Max ICT en heb er nooit problemen gehad.

Ik had alleen deze keer een beetje pech dat de zending langer duurde dan 24 uur en de prijs terwijl ik op mijn zending aan het wachten was daalde.

Nadat ik een paar dagen had gewacht en het prijsverschil zag had ik contact opgenomen met support. Omdat ik ik in het weekend had gemaild kreeg ik maandag ochtend vrij vlot een mail terug en ze hebben vrijwel meteen geregeld dat ik ook gebruik kon maken van de korting en hebben geregeld dat het product de volgende dag werd geleverd. Super tevreden met de service.

Goedemorgen Tomay,

Bedankt voor deze beschrijving van je shopervaring.

Wat fijn om te lezen dat je bestellingen bij Max ICT in het verleden zo goed zijn bevallen.

Ik maak uit je review op dat de verzending van je laatste bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Mijn excuses hiervoor. Gelukkig hebben mijn collega's van de klantenservice je goed kunnen helpen en heb je inmiddels jouw gewenste product met korting mogen ontvangen.

Geniet ervan en tot snel op www.maxict.nl

Rogier - Webcare Max ICT

Voor het plaatsen van de de bestelling was het vrije eenvoudige echter soms is wel te merken dat er nog wat werk is aan de site, zeker als je van je winkelwagen terug naar winkel gaat.
Ook goed opgepast wanneer je niet van nederland bent kan je niet expres bestellen dit kom je pas te weten op de moment dat je besteld, men kan dit best toevoegen dit was een van de reden waarom ik hier had besteld.
voor grotere bedragen moet je ook nog een verzendkosten betalen, dit vindt ik zeer spijtige zeker wanneer je over 1000 euro aan waarde hebt besteld.

Verder gaat alles vrij vlot op de site, gemakkelijke te bestellen en de MRA staat duidelijke aangegeven en als het moet kan je bestelling nog wijzigingen als ze deze nog niet verzonden hebben.

Expres levering is enkel beschikbaar in Nederland, hier kan ik niet veel over zeggen en ik vindt het normaal dat men zich beperkt maar een vermelding zou wel handige zijn, zeker omdat het er zeer groot opstaat.
De levering zich zelf was de volgende dag al geleverd maar eerst kreeg ik de melding dat het 2 dagen zou duren,dit heeft uiteraard te maken met wie ze samen werken.
dit is echter het enigste dat ik kan zeggen dat de levering datum van de start langs alle kant was. verder te vrede over de snelle levering

Goedemiddag Nooxs,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je shopervaring te delen.

In je review zie ik terug dat het plaatsen van de bestelling niet tot problemen heeft geleid. Wel lees ik dat de leveringskosten je tegen zijn gevallen. Je geeft aan dat je gratis verzending had verwacht, omdat je voor meer dan €1000,- bij ons een bestelling hebt geplaatst. Binnen Max ICT streven wij ernaar om onze producten voor de beste prijs aan te bieden. Dit betekent vaak dat we minimale marges hanteren op onze verkoopprijzen. Een gevolg hiervan is dat wij geen standaard gratis verzendkosten aanbieden, wel hebben we zeer regelmatig acties waarbij we wel gratis verzending kunnen aanbieden.

Erg fijn om te lezen dat je verder een prettige ervaring hebt gehad met Max ICT.

Ik wens je een fijne dag toe en graag tot snel op www.maxict.nl.

Rogier - Webcare Max ICT

Heb bij Max ICT een Eizo monitor gekocht, deze beviel helaas niet en heb de monitor geretourneerd. Verzending was snel genoeg, RMA aanvraag en ontvangen van pakket / retournering bij Max ICT was al met al binnen 3 werkdagen geregeld.

Niets op aan te merken

Snel genoeg, verzendkosten waren 3,95 met Trunkrs en ontvangen in de avond.
Volgens mij zit er haast geen verschil met hun PostNL optie en de Trunkrs optie, laatste kost 1 euro extra (3,95 ipv 2,95) maar dat weet ik zo niet

Goedemorgen dnl12,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.

Erg fijn om te lezen dat je retourproces goed verlopen is. Hopelijk vind je snel een vervangende monitor voor je Eizo. Wellicht zit er iets tussen ons ruime assortiment monitoren: https://maxict.nl/randapparatuur/monitoren

Rogier - Webcare Max ICT

Tegen scherpe korting een aantal producten gekocht bij MaxIct. De site is overzichtelijk en het bestelproces logisch. De verzending was snel en goed verpakt.
De klantenservice was goed bereikbaar via de telefoon. Het omzetten van een adres was geen probleem.

De verzending was snel en goed verpakt. Zoals je van een modern bedrijf mag verwachten.

De klantenservice was goed bereikbaar via de telefoon. Het omzetten van een adres was geen enkel probleem.

Goedemiddag frostyfreezer,

Bedankt voor het schrijven van deze review.

Wat fijn dat je een prettige koopervaring hebt gehad bij Max ICT! Goed om te horen dat mijn collega's van de klantenservice je goed hebben kunnen helpen bij het wijzigen van het adres.

Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe producten en tot snel op www.maxict.nl

Rogier - Webcare Max ICT

Doe jezelf een plezier en doe het niet. Koop niet bij Max ICT. Ga niet voor het prijslokkertje. Geloof me nou maar, ik ben er drie keer ingetrapt (ezel die ik ben). De levertijd is altijd langer dan aangegeven ("binnen 24 uur" is een leugen, dat is eerder twee weken of langer). De afhandeling van een verkeerd geleverd product loopt stroef. Beschadigingen tijdens bezorging worden behandeld alsof de koper het zelf gedaan heeft. Echt dramatisch. Doe Het Niet.

Goedemiddag Lekorque,

Bedankt voor het schrijven van deze review.

Vervelend om te lezen dat je ervaring met Max ICT is tegengevallen. Op onze website geven we aan dat producten die bij ons op voorraad liggen binnen 24 uur te leveren zijn. Producten die we niet zelf op voorraad hebben kunnen wel een langere levertijd hebben. We streven ernaar dit ook duidelijk te vermelden bij elk product. In jouw geval lijkt dit niet gelukt te zijn, onze excuses hiervoor.

Verder ontvangen we graag meer feedback van je over de afhandeling van het product dat verkeerd geleverd is. We hebben klantenservice hoog in het vaandel staan en willen graag kijken hoe we jou tegemoet kunnen komen na je teleurstellende ervaring.

Ik wens je een fijne dag toe.

Rogier - Webcare Max ICT

Bestelling zelf ging prima, er stond netjes aangegeven dat het product een langere levertijd had omdat het alleen bij de leverancier op voorraad was.

Prima, de levering werd inderdaad binnen de aangegeven periode gedaan.

Hier begint mijn probleem, nadat ik het pakketje had aangenomen (en de bezorger al gevlogen was, die hebben begrijpelijk haast), bleek er wat schade op de doos te zitten, hersteld met hersteltape van de vervoerende partij.

Toen viel me ook pas op dat de doos erg licht was en na het openen bleek daar het product dus ook niet in te zitten. Tot zover kan ik MaxICT niks kwalijk nemen, ik ga ervanuit dat het probleem hier bij de vervoerder voorgekomen is.

Ik heb toen meteen gebeld naar MaxICT om melding te maken dat het product niet meegekomen is met de levering. Dit was op vrijdagochtend 10 Juni. Toen werd er snel actie ondernomen, er is een RMA request aangemaakt waar ik vervolgens op gereageerd heb om de foto's van de doos te sturen.
Er werd toen nog beloofd dat ze gingen proberen het nog voor dat weekend te regelen, dat is het laatste wat op initiatief van MaxICT heb gehoord.

Omdat ik wist dat de levertijd wat aan de lange kant was liet ik het maar even voor wat het was, maar op 27 Juni (ruim 2 weken later) besloot ik toch maar te vragen om een update.
Op dit verzoek werd nog (snel) gereageerd, er werd mij verteld dat er een status verzoek naar de vervoerder is gestuurd en dat ze mij informeren zodra ze hier antwoord op hebben.

Op 6 Juli heb ik nog steeds niks gehoord, ik besluit nog een mailtje te sturen (altijd met vriendelijk toon overigens).
Deze mail blijft onbeantwoord, gisteren heb ik een mail gestuurd met de vraag of ik de bestelling kan annuleren, deze is tot op heden onbeantwoord.
Ik kan de muis inmiddels in een andere webshop bestellen voor nagenoeg hetzelfde bedrag en deze week nog ontvangen.

MaxICT had al een slechte naam binnen onze vriendengroep, en het wordt er niet beter op, ook andere verhalen die ik in de reviews lees herken ik helaas.

Goedemiddag Randy-Bo_bandy,

Allereerst bedankt voor het achterlaten van je uitgebreide review.

Je maakt duidelijk in je review dat je een leeg pakketje overhandigd hebt gekregen vanuit de vervoerder, iets wat we erg vervelend vinden en wat we graag voor je willen oplossen.

Na je contact met onze klantenservice gingen we direct voor je aan de slag maar heb je daarna geen update meer mogen ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor willen we onze excuses aanbieden. Graag wil ik met je kijken naar deze case en zien of we dit alsnog snel en correct voor je kunnen oplossen. Zou je mij een mailtje kunnen sturen op webcare@maxict.nl? Dan ga ik direct voor je aan de slag!

Rogier - Webcare Max ICT

MAX ICT B.V. bood via BOL.COM als zijnde partner een Unifi G3_FLEX camera aan voor 42,29. Aangezien er een banner van BOL.COM boven stond met "Haal alles uit je zomer" en de prijst op Tweakers begon bij 89,99 leek me dit een leuke actie.

Prijsverschil was niet van dien aard dat je van een "fout" uit mocht gaan.
Voor de zekerheid bij de specificaties het EAN nummer opgezocht en bij Ubiquiti gecontroleerd (EAN 0810354023286, 0817882024327). Het ging inderdaad om die camera.

Dag later kwam een doos binnen, maar i.p.v. een camera zat er een mount kit voor de camera in.

Contact opgenomen met MAX ICT B.V. om het probleem aan te kaarten.
Deze kwam met het teleurstellende antwoord dat het om een fout ging, dat ze de camera zelf niet op voorraad hadden en dat ik alleen de mount kit terug kon sturen en mijn geld terug krijg.

Vervolgens gaven ze aan dat de camera al geruime tijd niet meer geproduceerd en geleverd wordt. Dit gecheckt bij Ubiquiti zelf en zij gaven aan dat dit onzin is en dat ze de camera op voorraad hebben.

Inmiddels was de camera via MAX-ICT B.V. wel weer leverbaar dus heb ik weer contact met ze gezocht. Gevraagd of we alsnog de zaak in orde kunnen maken maar ze blijven stug melden dat ze het product niet kunnen leveren en dat de camera al een jaar uit hun assortiment is.

Ondanks alle bewijzen die ik heb verzameld en aan ze getoond blijven ze doen of hun neus bloed en weigeren ze hun verantwoordelijkheid te nemen.

Persoonlijk zou ik niemand aanraden hier iets te kopen

De geleverde artikelen waren niet bijzonder goed ingepakt en de opvulling van de doos liet te wensen over.

Klantenservice blijft standaard antwoorden sturen, verteld niet het echte verhaal en wil totaal niet meedenken om een compromis te bereiken.

Beste pboelhouwer,

Bedankt voor het schrijven over je shopervaring met Max ICT via bol.com!

Uit je review maak ik op dat je helaas op een foutieve koppeling bent gestuit tussen Max ICT en bol.com, waarbij verkeerde informatie bij ons assortiment is getoond op bol.com.

We zien in je bestelling inderdaad terug dat het bestelde product op bol.com een camera betrof (die zoals aangegeven al ruim een jaar lang niet meer wordt geleverd), terwijl het product in je bestelling bij ons een plafond mounting kit betrof voor die camera.

Onze excuses dat je hierdoor producten hebt ontvangen die niet overeenkwamen met je bestelling op bol.com en dat wij het probleem niet naar tevredenheid konden oplossen met een levering van de gewenste camera’s.
We hebben je een kosteloze retourzending aangeboden, welke we inmiddels van je hebben mogen ontvangen en je hebt je aankoopbedrag retour mogen ontvangen.

Mochten we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we dit uiteraard graag van je!

Jeroen – Max ICT Webcare

product netjes verpakt en op tijd binnen , maar per ongeluk het verkeerde besteld .Stuuur je wat terug dan kost dat je minimaal 25 euro !! echt nog nooit zoiets raars meegemaakt . Omdat dit iets van 60 euro koste vind ik het echt niet normaal . Hier koop ik dus echt nooit meer

Er staat nergens op de pagina hoeveel het kost om te retourneren dat moet je dus schijnbaar van te voren opvragen voordat je iets koopt. UItermate klant onvriendelijk

Beste vriem04,

Heel erg bedankt voor je feedback via je beoordeling op Tweakers.net!

We vinden het erg jammer om te lezen dat je zo’n vervelend gevoel hebt overgehouden aan je bestelling bij ons, dat willen we natuurlijk voorkomen!

In sommige gevallen kunnen bij een verkeerde bestelling restockingkosten of handelingskosten worden doorbelast bij onze zakelijke klanten. Mocht hierin een fout zijn gemaakt, dan kijken we natuurlijk graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je met ons contact op willen nemen via webcare@maxict.nl met daarbij je ordergegevens?

Dan kijken we het graag voor je na en komen we hier zo snel mogelijk bij je op terug!

Jeroen – Max ICT Webcare

Twee HP monitoren besteld voor kantoor, waren goed geprijsd en op voorraad, en de volgende dag geleverd.

Goed verpakt en de volgende dag geleverd.

Beste Fern,

Bedankt voor je mooie woorden in je shopreview, kort maar krachtig!

Soms kan de kern worden samengevat in slechts één enkele zin, bij deze onze poging:
Heel erg bedankt voor je bestelling en beoordeling, we zien je graag snel weer terug op www.maxict.nl!

Jeroen – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops