Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Ondertussen twee maal met de RMA afdeling van dit bedrijf geconfronteerd geweest en beide keren echt niet tevreden met de uitkomst. Nul extra service vanuit hun kant.

Zoals hierboven aangegeven, wordt de RMA process volledig aan koper afgeschoven. Je moet MaxICT enkel zien als een verkooppunt met 0,0 extra service. In vergelijking met andere shops zoals Megekko, echt erbarmelijk.

Goedemorgen __Rza,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Uit je verhaal maak ik op dat je niet tevreden bent over de service van onze RMA afdeling. Binnen Max ICT hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, het betreurt me dan ook om te lezen dat we hierin tekort lijken te zijn geschoten. Mijn welgemeende excuses hiervoor.

Ik ben zeer benieuwd waar we steken hebben laten vallen, daarom nodig ik je graag uit een mail te sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer.

Hopelijk komen we snel met je in contact.

Rogier - Webcare Max ICT

's Ochtends besteld en dezelfde middag nog op kunnen halen in Tilburg. Prijs was zeer goed t.o.v. andere webshops.

Via chat optie in webshop goed geholpen en werd netjes gebeld toen de bestelling klaar lag om op te halen.

Goedemiddag vinniel83,

Bedankt voor het achterlaten van je shopreview.

Erg fijn om te lezen dat je zo snel geholpen bent door mijn collega's en je dezelfde dag jouw bestelling nog in ontvangst hebt kunnen nemen.

Ik wens je heel veel plezier met je aankoop en tot snel op www.maxict.nl!

Rogier - Webcare Max ICT

Best guide line ever ,professional team and verry helpfull,recomend to everybody to try this company the best ever i had meet

Good afternoon strz1985,

Thank you for leaving this review behind.

It gladdens me to see you've had a positive experience with Max ICT. I wish you a lot of fun with your purchase(s) and hopefully we'll see you soon on www.maxict.nl!

Kind regards,

Rogier - Webcare Max ICT

vandaag een videokaart + voeding besteld. betaling ging wat moeizaam omdat ik niet met creditcard kon betalen omdat er een fout was. vandaag gechat en gebeld met Joey. hulp was goed en kon het 1,5u later ophalen in Tilburg.
hier ga ik vaker bestellen!

Goedemorgen mikeyboy1998,

Bedankt voor het schrijven van deze review.

Goed om te vernemen van Joey je goed heeft kunnen helpen bij je bestelproces. Ik wens je veel plezier met je videokaart & voeding, hopelijk ondervind je de volgende keer geen problemen tijdens het betalen.

We zien je graag snel terug in onze conceptstore of op www.maxict.nl

Rogier - Webcare Max ICT

1. MAX liegt en doet dat vaak,2.MAX gebruikt "de fabrikant" als Dr.Evil, waar MAX het slachtoffer van is. 3. Klachtenservice van MAX liegt of is heel onbeschoft. 4. Mijn ervaring heel beknopt: lees voorgaande slechte ervaringen hier op Tweakers en vermenigvuldig met 2.Er zijn structurele problemen die MAX al tijden negeert.5. Mijn ervaring meer specifiek: MAX biedt moederbord aan op Tweakers met laagste prijs en snelste levertijd:2-3 dagen, Andere leveranciers gaven de levertijd niet te weten,Daardoor kreeg ik argwaan want de aanbieding van MAX leek te goed om waar te zijn. Dus heb ik eerst MAX gebeld om te vragen of de informatie juist was, wat werd bevestigd door MAX. Maar na 3 dagen geen moederbord en ook geen informatie heb toen mijn MAX account geraadpleegd en ontdekte dat de levertijd van het moederbord was aangepast, 2-3 dagen was vervangen door "verwacht in 3 weken”. En dat was pas het begin van alle ellende. De rest kan alleen in vorm van een boek. Als er twijfel is,dan kan ik het bewijs leveren met e-mails, screenshots, gesprekken, enz.De bal ligt nu bij MAX.

Update: MAX heeft inmiddels contact met mij opgenomen en zich verontschuldigt. Daarbij kreeg ik de keuze tussen terugbetaling of het alsnog leveren van het product. Daarmee is het geschil voor mij opgelost en afgesloten.
Wel wil ik MAX erop wijzende dat, alhoewel ik begrijp dat het lastig was om mij en de order te vinden zonder klant- en factuurnummer, dat ik die informatie wel heb toegevoegd aan het review. Het is waarschijnlijk Tweakers die deze informatie heeft weggelaten, op basis van privacyregels die de review schrijver moeten beschermen (zie informatie invulformulier).

Levering:3 dagen vs 3 weken, product geleverd in open doos.

RMA "pas" 7 dagen oud,probleem, is schuld fabrikant, gewoon afwachten

Goedemorgen RawRanger,

Bedankt voor het schrijven van deze review.

Uit je opsomming maak ik op dat we behoorlijk wat steken hebben laten vallen in jouw geval. Een veel langere levertijd, een levering in een geopende verpakking en geen tijdige afhandeling van je retourzending. Mijn excuses dat je er deze ervaring op na hebt gehouden en dat we niet sneller hebben gehandeld om je tevreden te houden.

Ik ben blij om te lezen dat je inmiddels samen met mijn collega’s van de klantenservice tot een gepaste oplossing bent gekomen. Om nog even terug te komen op jouw vermelding van het ordernummer en je naam bij je Tweakers review: deze gegevens worden inderdaad afgeschermd uit privacyoverwegingen.

We leren graag van jouw shopervaring en nemen de door jou benoemde punten mee om onze service verder te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, feedback willen geven of hier verder over willen corresponderen, dan kun je contact opnemen met onze afdeling Webcare op webcare@maxict.nl.

Hopelijke mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen en bewijzen we graag aan je dat we het beter kunnen en willen doen! Ik wens je nog een fijne dag toe!

Jeroen – Max ICT Webcare

Heb hier besteld , producten worden goed geleverd , prijzen zijn ook goed, tevreden over de chat service.

Goedemorgen Blaizqo,

Bedankt voor het achterlaten van deze review.

Erg fijn om terug te lezen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en je tevreden bent over onze chatfunctie om direct met onze medewerkers te schakelen.
We zien je graag snel terug op www.maxict.nl!

Rogier – Webcare Max ICT

Ik had een scherpe aanbieding gekocht bij deze winkel. Nog gevraagd of ze wel konden leveren. "Ja hoor dat was geen probleem". Ik heb een andere aanbieder die maar iets duurder was laten schieten. En ja hoor MaxIct kon uiteindelijk toch niet leveren. Waardeloos dus.

De klantenservice doet uitspraken over leverbaarheid die uiteindelijk niet blijken te kloppen.

Goedemorgen HERTZ,

Dankjewel voor het schrijven van deze review.

Wat vervelend dat het product dat je bij ons wilde bestellen uiteindelijk niet leverbaar bleek te zijn. Aangezien een andere leverancier van ons het product misschien wel had kunnen leveren is je teleurstelling zeer begrijpelijk en is een excuses op zijn plaats.

Ik wil graag van je horen hoe je bestelling verder is afgehandeld. Zou je een mail kunnen sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je naam + ordernummer? Dan neemt een collega van de klantenservice contact met je op om te proberen deze vervelende shopervaring tot een goed einde te brengen.

Rogier – Webcare Max ICT

49 inch monitor besteld aangezien max ict de voordeligste was op tweakers. Gister werd ik opgebeld dat de monitor niet voor het betaalde bedrag geleverd kon worden en of ik even 105 euro bij wou betalen. Hele nare manier van marketing dit!

Goedemorgen Roytyo,

Bedankt voor het delen van jouw shopervaring.

Uit je review maak ik op dat je na het plaatsen van je bestelling gevraagd werd om bij te betalen voor je product. Wij streven ernaar onze producten en de bijbehorende voorraad altijd correct weer te geven. Het lijkt erop dat het hierin bij jouw bestelling mis is gegaan, waarvoor mijn excuses.

Graag hoor ik van je hoe de afhandeling van je bestelling verder is verlopen en of ik of mijn collega’s van de klantenservice je nog ergens bij kunnen helpen. Zou je een e-mail kunnen sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je naam en ordernummer? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Rogier – Webcare Max ICT

Slechts één van de 4 producten op tijd geleverd. Eentje zelfs 2 weken later, terwijl hun website bij de producten vermeldde: "voor 22:00 besteld, morgen geleverd".
Eén product werkt niet naar behoren, en ze willen geen geld teruggeven!
Wegblijven bij dit bedrijf!

Slechts één van de 4 producten volgens afspraak op tijd geleverd. De rest te laat. Ze komen hun beloftes niet na.

Gebeld, en ze willen geen geld teruggeven op een product wat niet goed werkt. Ook heb ik heb probleem uitgelegd. Ze willen niet meedenken met een passende oplossing.

Beste diederik3333,

Dank voor het plaatsen van deze shopreview.

Uit je bijdrage maak ik op dat je niet alle producten op tijd geleverd hebt gekregen en dat je problemen hebt ervaren tijdens het gebruik van één van de producten. Wat ontzettend vervelend om dit te moeten vernemen, hiervoor mijn welgemeende excuses.
Wanneer een bestelling wordt geplaatst met meerdere producten, geldt de levertijd van het onderdeel met de langste levertijd omdat we in de meeste gevallen de goederen samen zullen versturen in één zending. Wellicht is dit de oorzaak geweest van de vertraagde levering van jouw bestelling.

Verder geef je aan geen passende oplossing aangereikt te hebben gekregen van onze klantenservice. Producten horen uiteraard naar behoren te werken en je hebt ook recht op een goed werkend product. Ik wil je dan ook graag uitnodigen een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van het ordernummer, dan kijk ik samen met mijn collega’s van de klantenservice wat hier mis is gegaan en zoeken we samen met jou naar een passende oplossing.

Alvast bedankt voor je reactie.

Rogier – Webcare Max ICT

bij gebruik van site was het sloom, de site was overzichtelijke en nadat ik een account had gemaakt ging alles soepel.

levering was redelijk snel, updates via de mail vielen tegen.

Beste Raphaël.M,

Bedankt voor het delen van deze review.

Goed om te lezen dat je onze webshop als overzichtelijk hebt ervaren en het plaatsen van je bestelling soepel verliep. Jammer dat de communicatie via de mail beter had gekund, ik ben zeer benieuwd naar de verbeterpunten die je op dit vlak voor ons hebt.

Mocht je ons daar meer feedback over willen geven, dan wil ik je graag verzoeken om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl, dat stellen we zeer op prijs en we staan je graag te woord!

Rogier – Webcare Max ICT

MaxICT kwam uit de bestelkosten berekening voor 2 parts. Omdat de store al lang bestaat en de reviews gematigd positief waren hier dus de bestelling geplaatst. Het stuk totdat ze je geld binnen hebben is door hun goed ingeregeld.
Daarna wordt het minder. een levertijd van 1-3 werkdagen wordt door hun uitgelegd als ten minste 3 werkdagen, en als Belg nog wat langer. Kortom bij bestelling op vrijdag is levering de donderdag daarop, tenminste dat zeggen ze.
Toch moet ik hier voldoende geven want dit stuk van de review gaat over het proces tm de betaling, en zoals gezegd hebben ze dat goed ingeregeld.

Omdat donderdag echt voor mij de uiterste leverdatum is monitor ik het strak en ik zie dat de voeding woensdag niet binnen is bij Max. Ik neem zoek een andere voeding uit die wel bij hun op voorraad is en neem contact met hun op. De voeding wordt omgewisseld, en ik check nog een keer of levering donderdag nu wel haalbaar is. Jullie raden het al, Donderdag morgen kijk ik in hun portal en zie dat ze niets opgestuurd hebben. Hierop telefonisch contact gezocht en aangegeven dat ik ZEER ontevreden was. Daarop werd wel actief naar oplossingen gezocht door de medewerker die ik op dat moment aan de lijn had. Uiteraard is het op dat moment onmogelijk om de zending nog op tijd bij mij te krijgen.

Blijkbaar is men zich bij (een deel van) MAX ICT inmiddels ook bewust van het feit dat je online reputatie (meestal) essentieel is voor het welzijn van je bedrijf. De klantenservice verstopt zich niet en neemt verantwoordelijkheid voor de gemaakte fouten en doet zijn best om nog iets op te lossen. Tijdige levering is natuurlijk niet meer mogelijk, maar de reactie van de medewerker die mij telefonisch nog heeft geprobeerd te helpen maakt dat ik geen volledig negatieve review hoef te geven. Dit staat of valt natuurlijk wel met de gemotiveerdheid van het personeel, dus dit is geen garantie in het geval dat betreffende medewerker vertrekt dan wel gedemotiveerd raakt.

Beste wjg,

Dankjewel voor het delen van jouw shopervaring.

Uit je review maak ik op dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan op voorhand werd aangegeven, mijn excuses hiervoor.

Fijn om te mogen vernemen dat mijn collega van de klantenservice je goed te woord heeft gestaan en gekeken heeft naar mogelijke oplossingen voor de vertraagde levering.

Hopelijk geniet je al een tijdje van je nieuwe voeding. Voel je overigens vrij een mail te sturen naar webcare@maxict.nl met toelichting over de afronding van je bestelling, we stellen je feedback zeer op prijs en gebruiken die om onze processen te blijven verbeteren.

Rogier – Webcare Max ICT

Het toestel besteld op 23/09 en 4 dagen later update gevraagd. Blijkbaar was deze niet meer leverbaar via de huidige leverancier en moest er 43 euro opgelegd worden. Dit na vastleggen van de verkoop. Wat als ik geen update vroeg?

Deze is gewoon niet geleverd. De factuur kreeg ik wel. Dus hun boekhoudprogramma werkt wel.

Dit is gewoon klanten uitschudden, ze hebben er de kleine lettertjes voor. Als je iets besteld bij MAXICT kunnen zij gewoon tot 10% bij de prijs lappen die je al betaald hebt, anders kun je naar je centen of product fluiten. Check 13.3 en 13.4 van hun algemene voorwaarden:

3. Indien Max ICT BV met de wederpartij een bepaalde prijs overeenkomt, is Max ICT BV niettemin gerechtigd tot verhoging van de prijs indien Max ICT BV kan aantonen dat zich tussen het moment van aanbieding en levering significante prijswijzigingen hebben voltrokken ten aanzien van grondstoffen valuta en/of lonen.
4. Indien de prijsverhoging meer dan 10% bedraagt, heeft de wederpartij het recht de overeenkomst te ontbinden, zonder recht op schadevergoeding jegens Max ICT BV.

Beste Cpt-Cholo,

Allereerst bedankt voor het schrijven over je shopervaring met Max ICT!
In je review lees ik terug dat na je bestelling de prijs van je bestelde telefoon is gestegen – een vervelende situatie waarvoor ik graag mijn excuses wil aanbieden. In je bestelling zie ik terug dat de betaling van je bestelling 3 dagen later pas bij ons is ontvangen en in de tussentijd de prijs met zo’n 10% was gestegen. Toen je betaling bij ons is ontvangen, werd dit geconstateerd en hebben we je direct op de hoogte gebracht.
Wanneer een betaling niet direct wordt gedaan op het moment van bestellen, bestaat er een kans dat prijzen tot het moment van ontvangst van de betaling kunnen veranderen. De voorraden (waaraan de prijzen vasthangen) bij onze leverancier worden namelijk pas toegewezen op het moment dat we zeker zijn dat er doorgang op je bestelling zal plaatsvinden.

Hopelijk heb ik met deze uitleg je vragen of eventuele onduidelijkheden kunnen wegnemen. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben of hier verder over willen corresponderen, dan kun je contact met ons via webcare@maxict.nl en staan we je graag te woord!

Jeroen - Max ICT Webcare

Er heerst op Tweakers veel onvrede over Max ICT maar bij het zoeken naar een nieuwe 2TB SSD kwam deze winkel er gunstig uit qua prijs. Het bestelproces ging vlot. Het is een beetje jammer dat je verplicht een account moet aanmaken. Na het bestellen was de communicatie voldoende en duidelijk. Enkel jammer dat de geschatte levertijd (1 - 3 werkdagen) ruimschoots gemist wordt.

Het product was goed verpakt en de tracking informatie was duidelijk. Het duurde echter veel langer dan ingeschat om de SSD te leveren. De leverindicatie zei 1 - 3 werkdagen en de leverdatum per e-mail stond op 20/09. Uiteindelijk is het pakket op 23/09 aangekomen. Ik was niet gehaast dus het was niet echt een probleem maar het is niet handig dat er verwachtingen worden gemaakt die moeilijk ingelost kunnen worden.

Beste Admiral Freebee,

Dankjewel voor het achterlaten van deze review.
Goed om te lezen dat je de 2 TeraByte SDD voor een gunstige prijs bij Max ICT hebt kunnen vinden. Wel vervelend dat je langer op je product hebt moeten wachten dan aangegeven stond, hiervoor bied ik graag mijn excuses aan. We doen onze uiterste best om de levertijden op onze website steeds accurater te vermelden!

Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe SSD, hopelijk kun je er weer flink wat jaren bits en bytes schrijven en lezen tegenaan! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Jeroen – Webcare Max ICT

Ik werd vanuit tweakers rechtstreeks naar de juiste productpagina geleid en de bestelling was daar snel geplaatst, hooguit werkte het proces na het aanmaken van een account niet zo lekker. M'n winkelwagentje bleef in de tussentijd gewoon bestaan. Soepel genoeg dus.

Ik bestelde 's avonds om 21:00 en mijn product werd na 1,5 dag geleverd. Terwijl het bij sommige andere aanbieders sneller kan, is dit natuurlijk gewoon prima.

Beste robmob78,

Dank voor het beschrijven van je shopervaring bij Max ICT.
Erg fijn dat je via de Pricewatch van Tweakers.net direct het juiste product kon vinden op onze website. Daarnaast ook goed om te vernemen dat het bestellen en ontvangen naar wens is verlopen.

Ik wens je veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer op www.maxict.nl!

Rogier – Webcare Max ICT

Max ICT is nog niet veranderd en zou geweerd moeten worden uit de Pricewatch

Product halverwege Januari besteld met 1 - 2 weken levertijd. Na de bestelling werd er per mail bevestig dat dit 1 maand zou worden (dus de informatie op de productpagina klopt al meteen niet)

Na deze maand werd het nog een aantal keren uitgesteld totdat ik eind Juli de bestelling maar geannuleerd heb.

Levertijd bij bestelling 1 - 2 weken, na een half jaar dus nog steeds niet geleverd.
Geen communicatie vanuit de klantenservice en de levertijd van het product bleef de hele tijd op 1 - 2 weken staan.

Levertijd geadverteerd met 1 -2 weken, na 6 maanden nog niet geleverd. Levertijd op productpagina wordt hier niet op aangepast

Geen communicatie over levertijd mogelijk, geen respons op sommige berichten.

Beste ImNotnoa,

Bedankt voor het schrijven van deze review.

In je review geef je aan dat je meer dan 6 maanden hebt moeten wachten op je product. Met de oorspronkelijke levertijd van 1 tot 2 weken in het achterhoofd is dit absoluut niet de bedoeling. Hier hadden we duidelijker over kunnen communiceren en ik betreur dat dit niet gebeurd is. Mijn excuses hiervoor.
Verder lees ik terug dat je geen communicatie hebt kunnen krijgen met ons over de levertijd en je soms helemaal geen reactie hebt mogen ontvangen. Dit horen we natuurlijk niet graag en ik wil dan ook graag uitzoeken wat hierin is gebeurd.

Zou je een e-mail inclusief ordernummer willen sturen naar webcare@maxict.nl? Dan kijk ik graag naar hetgeen hier fout is gegaan en geven we graag terugkoppeling en een verklaring over wat hierin de oorzaak is geweest.

Rogier – Webcare Max ICT

Mijn pakketbezorging voor een eerdere bestelling was vertraagd,
Had binnen 12 uur een psu nodig. Was in een omgeving van 100 km(!) geen winkel meer die voedingen met meer dan 1000w had. Max ICT wel. Belde en kon em binnen 2u afhalen in de conceptstore. Er werd me nog voor de bestelling verteld wanneer ik waarschijnlijk dezelfde dag kon komen. Je kon nog bellen wanneer je verhinderd was en iemand anders het liet ophalen.
Kortom: echt goede service, niet normaal deze tijd.

Beste Prof. Verité,

Bedankt voor het posten over je shopervaring bij Max ICT.

Erg fijn om te lezen dat we je zo snel hebben kunnen helpen met je zoektocht naar een geschikte voeding! Hopelijk geniet je momenteel van je gloednieuwe stroomvoorziening en ga je er nog vele jaren plezier van hebben.

Ik wens je nog een fijne dag en tot snel op www.maxict.nl!

Rogier – Webcare Max ICT

Beamer besteld met een 1 tot 3 dagen levertijd. Na bestelling werd de prijs ook gelijk aangepast met €200+ op de website, maar prima we hadden al besteld.

Nu is de levertijd op eind oktober gezet en werd aan de telefoon gezegd dat we 200 bij moeten betalen om het binnen 7 dagen te krijgen want de snelle leverancier is duurder. Wat een belachelijk bedrijf.

Bestelling vertraagd met meer dan een maand terwijl er voor het bestellen contact is geweest en alles was op voorraad. Leugenaars en bedriegers.

Klantenservice doet net alsof het niet hun schuld is dat er vertraging is, maar dit ligt bij leveranciers. Wil je het sneller, even bijbetalen.

Beste Kwibis,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Uit jouw bijdrage komt naar voren dat de beamer die je bij ons besteld hebt na het plaatsen van je bestelling een langere levertijd kreeg. Dit is, zeker met het oog op de communicatie die je voorafgaand aan je bestelling met onze klantenservice hebt gehad, niet wenselijk. Onze excuses hiervoor.
Doordat we inkopen bij verschillende (inter)nationale leveranciers kunnen er inderdaad (grotere) prijsverschillen ontstaan op een enkel product. Dit komt omdat we geen vaste verkoopadviesprijzen hanteren. Dit heeft in jouw situatie helaas een zeer groot verschil opgeleverd.

Uit je review kan ik helaas niet opmaken of je bestelling inmiddels volledig en in goede orde is geleverd, ik hoop dat je deze inmiddels in goede orde hebt mogen ontvangen. Mocht je nog vragen hebben of willen reageren, dan wil ik je vriendelijk verzoeken om een mail inclusief ordernummer te sturen naar webcare@maxict.nl of telefonisch contact op kunnen nemen met mijn collega’s van de klantenservice, dan staan we graag voor je klaar!

Rogier – Webcare Max ICT

Bestelling geplaatst van een Unifi camera. Levertijd was enkele dagen, daar kon ik wel op wachten. Dit was halverwege juli. Nu, half september nog niks binnen en heb de order geannuleerd.
Na twee weken telefonisch contact gehad, excuses gekregen en ze gingen er mee aan de slag. Twee week later nogmaals gevraagd en weer hetzelfde excuus en reactie. Verwachtte leverdatum was elke keer twee dagen later of stond enkele dagen in het verleden.
Ze praten dan over hun eigen leveranciers en dat ze er geen controle over hebben, ookal bestel ik als klant niet bij die leveranciers.
De levertijd bleef op de website staan en veranderen soms zelfs tot 1 werkdag. Zoals andere reviews aangeven kan je niet aan op hun juiste en correcte verwerking van de levering. Ze hebben maar heel zeldzaam een eigen voorraad, waardoor het een dropshipper lijkt te zijn.
Vervangende producten sturen is mogelijk volgens hun voorwaarden maar wordt niet gehonoreerd.

Product besteld en twee maand later nog steeds niet geleverd. Vooral excuses gehoord maar geen enkele oplossing die realistisch is.

Tsja, naast alle excuses krijg ik zelfs een keer een beschuldiging van de klantenservice te horen dat mijn bestelling hun te veel geld aan het kosten is. Helaas kan ik er niks aan doen bij welke leveranciers zij hun producten bestellen.
Ze nemen wel snel de telefoon op.

Beste Bartpetat,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.

Uit je recensie maak ik op dat de door jou bestelde Unifi camera niet binnen de aangegeven leveringsperiode is geleverd en dat dit navraag naar de status niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Ik snap dat dit enorm vervelend is en wil hiervoor graag namens Max ICT excuses aanbieden.
Het klopt dat we niet alle producten op onze website in eigen voorraad hebben, we werken met verschillende leveranciers en daardoor ook met verschillende levertijden. We streven ernaar om de levertijden accuraat weer te geven, hierin lijkt in jouw geval iets mis te zijn gegaan.

Ik ga er vanuit dat je annulering correct is verwerkt. Mocht je nog vragen hebben, willen reageren of mochten er nog andere problemen zijn, stuur dan even een mailtje naar webcare@maxict.nl of neem telefonisch contact op met mijn collega’s van de klantenservice.

Rogier – Webcare Max ICT

Monitor besteld met 3 dagen levertijd. Na drie dagen contact opgenomen waarbij werd aangegeven dat de levertijd 4 dagen langer zou worden. 4 dagen later weer contact opgenomen blijkt de levering weer een week later te worden. 3 dagen wordt op deze manier 19 dagen.

Via de chat wordt er in ieder geval snel gereageerd op vragen. Het is puur de 'misleiding' wat betreft de leveringsperiode.

Beste 25cent,

Dank voor het plaatsen van je review!

Wat vervelend dat de levertijd van je monitor zo tegen is gevallen, mijn excuses hiervoor. Ons brede assortiment gaat hand in hand met een groot aantal leveranciers.

Daardoor kan het soms voorkomen dat de levertijd wijzigt tijdens het updaten van onze voorraden en prijzen, we willen je uiteraard van de beste prijzen en levertijden voorzien!

Wel kijk ik graag met je mee of je monitor nog in goede orde bij je aan is gekomen. Zou je een mailtje willen sturen naar webcare@maxict.nl? Dan pakken we het op.

Rogier – Webcare Max ICT

Het product (HDD bracket) zoals op de website stond was niet meer leverbaar. De data in hun systeem (of de data die hun leverancier synct) klopt schijnbaar niet.
Ik werd gebeld of ik een vervangend product wilde (andere kleur) door een vriendelijke medewerker. Echter is het verkeerde vervangende product geselecteerd. Ik heb dit per ongeluk bevestigd, waarna er geen optie meer was om de bestelling te annuleren. Ik heb nog een mail nagestuurd, maar deze is nog niet beantwoord (toegegeven; het was kortdag).
Een fout kan altijd gebeuren, maar ik heb vaker dit soort dingen meegemaakt met MaxICT (al lag deels de fout bij mij ditmaal), maar besloot de firma het voordeel van de twijfel te geven. Ik ben niet geneigd om hier nog iets te kopen in de toekomst.

Edit: review veranderd van 'slecht' naar 'voldoende' na gecrediteerd te worden zonder het product terug te hoeven sturen, wat zeer schappelijk was.

Ik werd de eerste keer snel geholpen, en de medewerker was vriendelijk. Een voldoende i.p.v. goed omdat er een fout werd gemaakt (wat kan gebeuren, maar dat maakt de UX m.b.t. de klantenservice feitelijk wel minder).

Edit: klantenservice veranderd van 'voldoende' naar 'goed' na gecrediteerd te worden zonder het product terug te hoeven sturen, wat zeer schappelijk was.

Beste sierraechoxray,

Bedankt voor het delen van je shopervaring met ons!

In je review schrijf je dat er op een niet leverbaar product een verkeerd alternatief werd aangeboden. Een foutje kan natuurlijk altijd voorkomen. Ik vind het fijn om terug te lezen dat onze Customer Service afdeling dit netjes en vriendelijk voor je heeft opgelost.

Hopelijk mogen we je in de toekomst toch opnieuw verwelkomen bij ons en zullen we opnieuw onze uiterste best doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Voor nu een fijne dag gewenst en graag tot snel op www.maxict.nl.

Jeroen – Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops