Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOm te beginnen het was al niet makkelijk om een account aan te maken met een adres in België door hun adres opzoek systeem.
Het plaatsen van de bestelling ging zeer vlot maar het duurde echt meerdere weken voordat ik nog iets hoorde van mijn bestelling. Zelfs al ik aan een medewerken vroeg het ben ik niks te weten gekomen over de status van mijn bestelling.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling gewoon geannuleerd 2 weken na het bestellen en na het lezen van de reacties online.
Ik heb het product nog steeds niet ontvangen. Ik geef toch 1 ster omdat ze zeer snel een terugbetaling hebben gedaan.
KlantenserviceDe medewerken waar ik een update over mijn bestelling was zeer vriendelijk en snel met reageren meer ik ben er niks door te weten gekomen.
Goedemiddag Warre_willie,
Bedankt voor het plaatsen van deze review over je shopervaring met ons.
Zo te lezen was het aanmaken van een account met een Belgisch adres een uitdaging. Ik zal dit intern doorgeven om te kijken of we dit verder kunnen verbeteren.
Het is erg spijtig dat het pakket na lang wachten nog steeds niet werd geleverd en dat je niet goed op de hoogte bent gebracht door ons. Mijn excuses voor deze ervaring, dit is absoluut niet zoals het hoort. Gelukkig is de terugbetaling voor je annulering wel vlot in orde gemaakt.
Mocht je dit wensen, dan zou ik je graag willen vragen om met ons contact op te nemen om na te gaan wat hier exact mis is gegaan. Zou je een e-mail onder vermelding van je ordernummer en een kopie van deze review willen sturen naar webcare@maxict.nl? Dan zoek ik het graag verder voor je uit en neem ik contact met je op.
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenZoals zovelen hier, belofte volgende werkdag leveren niet ingevuld, niets laten weten en verschuilen achter de leverancier.
Ik had mijn printer eerst elders besteld, waar men vervolgens netjes aangaf niet te kunnen voldoen aan de leverafspraak. Daar geannuleerd en een iets ander model bij MaxICT besteld, leverdatum 24-1. Vervolgens hoor je niets… niets … niets… bij navraag kruipt men achter ‘ik zal het navragen bij de leverancier’ en hoor je weer niets. Op de website blijft het product ondertussen gewoon op ‘voorraad’, ‘direct leverbaar’ en ‘voor 16.30 besteld, de eerstvolgende werkdag geleverd’.
Wat een kl%#e bedrijf is dit zeg…
Verschuilen zich achter de ‘navraag doen bij leverancier’… wat heb ik daar mee te maken, vervolgens hoor je weer niets.
Goedemiddag JeroenP72,
Allereerst bedankt voor het schrijven over je shopervaring met ons.
Jammer om te lezen dat de printer niet op tijd is geleverd en dat je verder niets van ons vernomen hebt. Mijn oprechte excuses voor deze betreurende ervaring.
Als het product direct leverbaar is dan zou deze de volgende dag geleverd horen te worden. Indien blijkt dat dit niet mogelijk is dan mag je van ons verwachten dat we jou hierover informeren.
Om na te gaan wat er is misgegaan zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl, onder vermelding van het ordernummer en een kopie van deze review. Graag verneem ik tevens van je of de printer inmiddels is ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, dan pak ik dit graag direct voor je op en gaan we op zoek naar een oplossing voor jou!
Ruben - Webcare Max ICT
AlgemeenIk heb hier veel vaker besteld, maar het is behoorlijk achteruit gegaan. 10 dagen geleden wat besteld wat volgens de site op voorraad was, met een levering de volgende dag. Nog steeds niet binnen, zonder enige communicatie. Het artikel staat er nu nog steeds op als voorraad en volgende dag levering, maar inmiddels wat duurder. Al met al ik heb het dus 10 dagen later nog niet en krijg ook geen reactie op mn email met klacht hierover.
VerzendingNog steeds niet ontvangen, vandaar deze 1 ster. MaxICT komt de geadverteerde levering niet waar.
KlantenserviceVia de mail reageert de klantenservice gewoon weg niet. Uiteindelijk telefonisch wel te pakken gekregen, weer men me eigenlijk niet kon uitleggen dat als ik het artikel nu voor de duurdere prijs besteld ik hem wel morgen in huis en anders nog maar gewoon 1,5 week moet wachten. In totaal nu dus een geschatte levering van 3 weken ipv 1 dag. Normaal niet erg als je het van te voren weet. Wel als er gewoon mee geadverteerd is en bij opnieuw bestellen je het wel binnen een dag krijgt. Belachelijk.
Goedemiddag ReNi,
Dankjewel voor het plaatsen van deze review over Max ICT.
Wat vervelend om te lezen dat de levering nog niet heeft plaatsgevonden. Het kan voorkomen dat wanneer een product niet uit eigen voorraad geleverd wordt, het leveren meer tijd in beslag neemt, maar dit geven we dan duidelijk aan op de productpagina. Mijn excuses dat je in plaats van 1 dag nu al ruim 10 dagen moet wachten op jouw bestelling, hier gaat duidelijk iets mis. Het is erg vreemd dat er wordt aangegeven dat als je het product opnieuw zou bestellen, we die bestelling wel de volgende dag zouden kunnen leveren. Dit lijkt mij dan ook niet de bedoeling!
Gezien je bestelling nog niet is geleverd, kom ik graag in contact met je zodat ik samen met jou kan kijken naar een oplossing voor dit probleem. Zou jij een e-mail met het ordernummer en verwijzing naar deze review willen sturen naar webcare@maxict.nl? Zodra ik je e-mail heb ontvangen pak ik dit graag verder voor jou op!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenKomt levertijden niet na, op de site werd aangegeven dat het product de volgende werkdag in huis is.
Dit bleek later 1.5 week later te worden en hier werd niet over gecommuniceerd.
Geen communicatie ontvangen van Max ICT toen mijn bestelling meer dan een week vertraging op liep.
Goedemiddag xStunned,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Max ICT.
Wat jammer om te lezen dat het product niet tijd werd geleverd en je hiervan niet op de hoogte bent gebracht, mijn oprechte excuses hiervoor. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, af en toe komt het voor dat een levering wordt uitgesteld of een verwachting niet gehaald kan worden. Het verbaast mij dat je hierover niet bent geïnformeerd, dat is uiteraard wel de bedoeling, ik zal dit dan ook intern oppakken.
Om te kijken wat er exact is misgelopen met de verzending en waarom je niet op de hoogte bent gebracht, zou ik je willen vragen om jouw ordernummer en een kopie van deze review te mailen naar webcare@maxict.nl. Graag duik ik er dan verder in en wil ik met je kijken hoe we jouw ervaring toch nog een positieve draai kunnen geven.
Alvast bedankt voor de genomen moeite, een fijn weekend gewenst!
Ruben – Webcare Max ICT
Algemeenzocht een goede hardeschijf voor een bepaalde prijs, werkt goed en tot zover geen problemen.
Verzendinghad op donderdag besteld, stond dat het maandag binnen zou zijn maar was er de volgende dag al.
Goedemiddag PearlDarkmore,
Allereerst wil ik je graag bedanken voor het plaatsen van deze review.
Wat fijn om te lezen dat je je gewenste harddisk bij ons hebt kunnen vinden en dat het product razendsnel bij je is bezorgd!
Namens mij veel plezier gewenst met je nieuwe harddisk en tot graag tot een volgende keer op www.maxict.nl.
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenDeze leverancier gekozen vanwege de scherpe prijs en snelle verzending. Ook de garantie voorwaarden zijn goed
VerzendingDe zware printer werd tot in de gang gedragen en voorzichtig neergezet. Perfect!
Goedemiddag JanWvanRij,
Bedankt voor het achterlaten van je shopervaring met ons!
Wat leuk om te lezen dat je voor ons hebt gekozen en dat alles naar wens is geleverd, met een extra stukje service van onze vervoerder!
Ik wens je veel plezier met de nieuwe printer en mochten we nogmaals wat voor je kunnen betekenen, dan staan we graag opnieuw voor je klaar.
Ruben – Webcare Max ICT
Algemeenik heb deze shop nu twee maal geporbeerd, eerste keer was ok maar Maxict gebruikt Bpost wat een slechte leverancier is en ook de reden dat de levering langer dan een week was. de laatste keer heb ik bij 3 winkels uit nederland besteld, de andere twee hadden geleverd na 3 dagen en had van Maxict nog geen update gekregen dus heb dan maar eens gebeld. kerel aan de telefoon zegt doodleuk ja zit in backorder, word geleverd in 2 weken... ookal was het product op voorraad op de website an beloven ze "voor 11u besteld, volgende dag geleverd" je krijgt hierover geen updates geen mails... ik denk niet dat ik maxict nog zal gebruiken..
Verzendingbeloofd levering de volgende werkdag maar zet dan je order in backorder 2 weken later en geeft je hier geen update voor
Klantenservicekerel aan de telefoon was ok, was duidelijk wel geirriteerd dat ik een refund wou.
Goedemiddag PtothaG,
Dankjewel voor het plaatsen van deze review over Max ICT.
In je review lees ik terug dat de levering niet naar verwachting heeft plaatsgevonden en je tweede bestelling bij ons in backorder is geraakt.
Mijn excuses dat we de getoonde levertijd niet hebben kunnen halen en je hierover niet goed bent geïnformeerd. Wanneer een product direct geleverd kan worden tonen we inderdaad “Voor 22:00 uur besteld, is morgen geleverd”. Er zijn producten die wij niet zelf op voorraad hebben en dan kan het voorkomen dat de levertermijn langer is, echter staat dit ook duidelijk aangegeven op de productpagina bij het product.
Om na te gaan wat er in jouw situatie exact is misgegaan, zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer en een verwijzing naar deze review. Graag wil ik met je kijken hoe we jouw ervaring met ons toch positief kunnen afsluiten.
Ik kijk uit naar je e-mailtje en hopelijk mogen we je toch voor een derde keer begroeten in onze webshop!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenOnvriendelijke gedesinteresseerde klantenservice, slechte tot geen leveringsinformatie tot je er specifiek om vraagt. Geen fijne ervaring.
VerzendingIn eerste instantie geen trackinformatie ontvangen tot ik er bij de klantenservice om vroeg.
KlantenserviceKortaf, soms traag, en duidelijk geen interesse in daadwerkelijk hulp verlenen.
Goedemiddag Grabbels,
Bedankt voor het delen van jouw shopervaring met onze webshop.
Ik vind het enorm spijtig om terug te lezen dat je deze negatieve ervaring hebt opgedaan met onze klantenservice, mijn welgemeende excuses hiervoor. Klantbeleving is voor ons erg belangrijk en ik zal deze ervaring dan ook intern bespreken. Verder had de leveringsinformatie natuurlijk gedeeld moeten worden met jou, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.
Uit jouw review maak ik op dat we flink wat steken hebben laten vallen. Ik wil je daarom vriendelijk verzoeken om een e-mail met jouw ordernummer te sturen naar webcare@maxict.nl. Ik wil dan graag met jou kijken of we hierin nog wat kunnen betekenen en hoe we jouw ervaring toch positiever kunnen afsluiten. Verder kijk ik graag naar deze case zodat ik dit intern kan terugkoppelen om onze service verder te verbeteren.
Ik hoop snel van je terug te mogen horen, alvast bedankt voor de genomen moeite.
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenHet was makkelijk om te bestellen, kreeg het binnen 3 dagen. Pakketje kwam aan maar was wel een beetje matig verpakt maar het was niet stuk ofzo. Nog 1 ding is dat ik niet kon zien hoellaat mijn product aan zou komen maar voor de rest is het prima.
VerzendingMatig verpakt en geen tijd van levering voorderest prima.
KlantenserviceZe belde me nog of alles goed is gegaan en of ik een review wou achterlaten
Goedemiddag daanbrxhvn,
Bedankt voor het achterlaten van jouw review over Max ICT.
Fijn om terug te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en je je bestelling op tijd hebt mogen ontvangen. Uit je review maak ik op dat de verpakking ondermaats was, gelukkig heb je je bestelling toch onbeschadigd mogen ontvangen!
Ik wil je veel plezier toewensen met je bestelling en wij zien je graag nog een keer terug bij ons op www.maxict.nl.
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenEen videokaart besteld die, aldus de website, leverbaar is binnen 1-3 werkdagen. Ik heb op vrijdag besteld, later die middag kreeg ik bericht dat de videokaart verstuurd was en dat ik 'm op maandag zal ontvangen.
Omdat ik geen track&trace had ontvangen heb ik de maandag van levering contact gezocht met de klantenservice. Hier kreeg ik te horen dat de videokaart niet maandag maar pas donderdag geleverd zal worden.
Kort hierop volgde een email met de track and trace informatie. Hieruit bleek dat de videokaart vanuit Denemarken moest komen. De kaart werd uiteindelijk Dinsdag (werkdag 3) vanuit Denemarken verstuurd en kwam uiteindelijk niet op donderdag maar op vrijdag binnen.
Ik vind het misleidend dat er wordt aangegeven dat de kaart binnen 1-3 werkdagen wordt geleverd (zowel op de website als in de bestelbevestiging op de email) terwijl ze weten dat levering vanuit Denemarken plaats gaat vinden. Het lijkt er dan ook op dat de 1-3 werkdagen op de website en de 'De verwachte leverdatum' in de email, een te verwachten verzenddatum is, en niet een ontvangstdatum.
KlantenserviceIk werd snel en ik werd vriendelijke te woord gestaan.
Goedemiddag MaartenE1,
Bedankt voor het plaatsen van jouw shopervaring met Max ICT.
In jouw review lees ik jammer genoeg terug dat het bestelde product er langer over heeft gedaan om bij jou aan te komen dan verwacht. Wij doen onze uiterste best om de aangegeven levertermijnen te behalen. Bij jou is dat niet gelukt en daarvoor wil ik dan ook mijn excuses aanbieden. We willen jou natuurlijk niet het gevoel geven dat je misleid wordt. Ook vanuit onze Deense leveranciers kunnen wij binnen 3 dagen je bestelling leveren, in jouw geval lijkt het om een onvoorziene vertraging te gaan, waar ik graag verder induik.
Zou je mij een e-mail kunnen sturen met verwijzing naar deze review en je ordernummer op webcare@maxict.nl? Dan ga ik dit graag voor je na en kan ik jouw voorval meenemen in onze verbeteringen.
Ondanks de latere levering wil ik je veel plezier toewensen met je nieuwe videokaart en hopelijk zien we je opnieuw tegemoet in onze webshop!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenEen webshop die ook echt de volgende dag leverd! Positief verrast hierdoor! Prijzen zijn soms niet allemaal even scherp.
Goedemorgen bramkuipers87,
Bedankt voor het plaatsen van je review over Max ICT.
Wij streven ernaar om binnen de genoemde levertijd te leveren, het is dan ook erg leuk om terug te mogen lezen dat dit je positief heeft verrast!
Graag wil ik je veel plezier wensen met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop.
Ruben – Webcare Max ICT
Algemeenvriendelijk en prima helpdesk belde alleen voor een vraag dan kun je chatten met Bryan .
Klantenservicealleen een vraag gesteld over een mobo en die werd zonder meer direct beantwoord vriendelijk dus prima helpdesk , kom daar maar eens mee aan bij Megekko die schuiven alleen dozen , of azerty moet ik nog antwoord van krijgen .
Nee hoor dit was een prima helpdesk.
Goedemorgen killerdadd,
Bedankt voor het plaatsen van je review over je ervaring met onze klantenservice.
Goed om te lezen dat je ervaring met onze helpdesk goed is bevallen, we helpen onze klanten graag verder via e-mail, chat of telefoon!
Mocht je nog eens een technische vraag hebben of kunnen we je helpen met advies over nieuwe producten, dan horen we graag van je en staan we opnieuw voor je klaar.
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenNavigeren op de website werkt prima, prijs was de laagste van Nederland en voorraad ruim aanwezig. Ondanks de slechte naam die het bedrijf de laatste jaren had, toch mijn bestelling hier geplaatst. Geen spijt van gehad, alles is goed verlopen.
VerzendingSnel verzonden met DHL, waarbij ik vooraf al aan kan geven dat ergens anders mag worden bezorgd. Dat werkt goed en fijn.
Goedemorgen Sjnarruf,
Bedankt voor het schrijven van je beoordeling.
Dankjewel dat je bij ons je bestelling hebt geplaatst en fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen.
Ik wil je veel plezier toewensen met je bestelling en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!
Ruben – Webcare Max ICT
Algemeenbestelling prima verlopen, op tijd geleverd en geen problemen ondervonden, werd achteraf gebeld of alles goed was gegaan en of ik een review wilde achterlaten. nou vooruit dan maar
Goedemorgen InteNs,
Bedankt voor het delen van je shopervaring met ons, dat stellen we zeer op prijs.
Goed om te lezen dat de bestelling helemaal op rolletjes is gegaan!
Veel plezier met je product en we zien je graag nog een keer terug bij ons op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenHet product was het goedkoopst op prijsvergelijkers. De levering was snel en eerder dan verwacht. Product werkt na behoren, zeker aanrader.
Goedemorgen LazyTurtle I,
Bedankt voor het plaatsen van deze review over Max ICT.
Fijn om te vernemen dat je je product tegen een voordelige prijs hebt kunnen vinden bij ons en dat je je bestelling snel hebt mogen ontvangen, dat horen wij graag!
Ik wil je veel plezier toewensen met je bestelling en we zien je graag opnieuw terug op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenPrima communicatie over de levering. Makkelijk bereikbaar en hele vriendelijke en behulpzame mensen. De laptop en scherm waren goed verpakt
KlantenserviceGoede toelichting en nazorg. Ik kreeg nog een belletje met de vraag of alles in orde was. Top!
Goedemiddag Mariette0702,
Dankjewel voor het delen van je ervaring met Max ICT.
Wat fijn om terug te lezen dat de communicatie met ons prima is bevallen, we streven er dan ook naar om een positieve klantbeleving te creëren. Fijn dat dit bij jou zo goed is gelukt!
Ik wil je veel plezier toewensen met je bestelling en we begroeten je graag opnieuw op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenDe juiste artikelen zijn op tijd geleverd, en er zijn geen defecten of problemen mee gevonden.
VerzendingDe levering was op tijd verzonden en op de afgesproken datum aangekomen.
KlantenserviceNa afloop van de bestelling is er gebelt om te controleren of alles goed is verlopen.
Goedemiddag HuugBoy,
Dankjewel voor het plaatsen van deze review over Max ICT.
Wat prettig om te lezen dat de bestelling in goede staat en op tijd is ontvangen!
Ik wil je dan ook veel plezier toewensen met je aankopen bij Max ICT en we zien je graag snel weer terug op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenGPU besteld via Tweakers op MaxICT omdat zij de beste prijs hadden in de Pricewatch. 06-01 besteld en zou 09-01 geleverd worden. Op 10-01 niks gehoord of ontvangen dus ik maar even bellen.
En ja hoor. GPU niet op voorraad. Website informatie was incorrect weergegeven. Ik kom op de backorder en niemand kon mij vertellen of er ook maar iets geleverd zou worden, en tegen welk termijn. Misleiding?
Het is echt schrijnend dat dit soort organisaties zich zonder pardon mogen aansluiten op Tweakers. Wie gooit het roer om?
De klantenservice was erg verbaast over mijn reactie. Die vonden het heel normaal dat mijn GPU bestelling, waarvan er kennelijk slechts een op voorraad was en naar eigen zeggen honderden keren verkocht was, op de backorder stond. Ondanks dat de website dus gewoon 'direct leverbaar' aangaf. Want investeren in een fatsoenlijk OMS/backend kost natuurlijk marge. Dan maar een negatieve review en een niet terugkerende klant, dat kost minder.
Wat een business model.
Goedemiddag DiscoNootje,
Bedankt voor het schrijven over jouw shopervaring met Max ICT.
In je beoordeling lees ik terug dat de door jou bestelde videokaart niet meer voorradig was en in backorder is geraakt na je bestelling, terwijl werd aangegeven dat de videokaart de volgende werkdag al geleverd zou worden. Je moest hier zelf achteraan gaan bij ons, in plaats van dat we je proactief hebben geïnformeerd hierover. Mijn excuses dat we dit niet direct hebben opgepakt en dit niet tijdig aan je hebben teruggekoppeld.
De nieuw binnengekomen voorraad bij onze leverancier betrof een zeer kleine batch, maar de bestellingen daarentegen kwamen in rap tempo binnen. De beschikbare voorraden op onze website zijn zo snel mogelijk geüpdatet, maar dit is helaas niet real time, daar het om internationaal beschikbare voorraden gaat vanuit onze leverancier. Uiteindelijk hebben we slechts enkele klanten kunnen helpen aan de bestelde videokaart, helaas viel jouw order hier niet binnen – vanzelfsprekend hadden we graag alle klanten direct aan een videokaart geholpen.
Het antwoord op jouw telefoontje dat je van ons hebt ontvangen via de klantenservice was duidelijk ondermaats.
Graag wil ik dan ook met je kijken of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen, mocht je nog steeds op zoek zijn naar een videokaart. Bij deze het verzoek aan jou om een e-mail te sturen met je ordernummer naar webcare@maxict.nl, zodat we samen naar een gepaste oplossing op zoek kunnen gaan.
Ik kijk uit naar je e-mail, alvast bedankt voor de genomen moeite!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenAlgemeen is de webstore ok, De website werkte wel wat traag en de filter functie deed het niet zo goed wat wel het bestel proces wat sloom en lastig maakte.
VerzendingVerzending was snel maar het order was gesplit in 2 verschillende pakketen en dit was niet zo duidelijk weergeven.
KlantenserviceEr was een fout in de betaling en de levering was niet duidelijk maar telkens ik de klantenservice contacteerde, via chat en e-mail werd ik snel geïnformeerd en verder geholpen. De euvels waren snel opgelost dus hiervoor goede punten.
Goedemiddag Dominika,
Bedankt voor het schrijven over je ervaring met onze webshop.
Uit je review maak ik op dat de website wat traag aanvoelde en dat de filterfunctie niet naar behoren functioneerde, waardoor het bestellen meer tijd in beslag heeft genomen en het vinden van de producten heeft bemoeilijkt. Mijn excuses dat je hiervan hinder hebt ontvangen. Wij zijn druk bezig met het verbeteren van deze punten. Ik ben blij om te lezen dat de zending snel is aangekomen bij jou! Wat je aangeeft over dat de levering is gesplitst in twee zendingen en dat dit het onduidelijker maakt ga ik intern meenemen. Fijn om te lezen dat je ervaring met onze klantenservice naar wens is geweest.
Graag zien wij jou nog een keer terug op www.maxict.nl!
Ruben – Webcare Max ICT
AlgemeenKlantencontact en verzending en wellicht interne- communicatie is nog wel een verbeterdingetje. Op de vraag of iets voldoende voorradig was, direct respons. Na bestelling ging het allemaal wat moeizaam. Telefonisch contact is prima. vriendelijk en behulpzaam. op meerdere mails naar de klantenservice werd niet gereageerd.
VerzendingNa bestelling werd het artikel verzonden door importeur/fabriek. Die verzend het als zakelijke post (DHL) en niet als koerier voor particuliere klanten . Omdat ik op tijdstip van bezorging niet thuis was werd het artikel naar een distributie centrum voor zakelijke klanten gebracht. Voor dit type klant kun je bij DHL geen verzendingsopties regelen, waardoor in mijn geval ik 80 km zou moeten reizen om het artikel op te halen. -Dat gaan we dus niet doen- . Vervolgens wordt er op meerdere mails niet gereageerd. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan. advies: stuur de vraag over de levering niet naar klantenservice maar naar afdeling RMA. echter geen bevestiging van gemaakte afspraak. weer mail gestuurd, zonder reactie. via de chat gecontroleerd of ze mail via hotmail wel kunnen ontvangen. prompt wel reactie. Eindeljk nadat her artikel ruim een week (door de feestdagen was het wat langer dan een week) op het distributiecentrum heeft gelegen ontvangst van het artikel . en een dag later een mailtje met de vraag of het artikel daadwerkelijk bezorgd en ontvangen was. Deel van negatieve ervaring is zeker te wijten aan DHL die een stricte scheiding hanteerd tussen zakelijke en particuliere klanten.
KlantenserviceMail contact kan beter. Telefonisch contact is goed (keuze menu aan begin is wellicht aan te lange kant) Chat contact is ook goed. Respons op mail kan veel beter. evenals communicatie klantenservice en afdeling RMA
Goedemiddag joshua69,
Bedankt voor het plaatsen van jouw ervaring met Max ICT.
Het is jammer om terug te lezen dat het contact met ons niet vlekkeloos is verlopen, mijn excuses hiervoor. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk op de e-mails te reageren, ook tijdens de periode rondom de feestdagen. Gelukkig is het telefonische contact wel naar wens geweest en ben je ook via de chat snel geholpen.
In je review lees ik terug dat de levering niet fatsoenlijk is uitgevoerd het is natuurlijk bizar om 80 kilometer te moeten rijden om een artikel af te halen. Ik vind het dan ook begrijpelijk dat je dat niet hebt gedaan! Fijn om te lezen dat het probleem wel is opgelost ondanks dat dat wat tijd heeft gekost.
Ik wil je bedanken voor je uitgebreide beschrijving van de problemen die je hebt ervaren, ik ga dit intern opnemen en meenemen in ons verbeterproces. Ik hoop dat we je in de toekomst opnieuw mogen begroeten op www.maxict.nl en we gaan onze uiterste best doen om te zorgen dat je dan een betere ervaring zult hebben!