Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe bestelling makkelijk kunnen plaatsen. De levering was snel. Product is goed verpakt. Ik ben zeer tevreden
VerzendingDuidelijke Email over de bezorg status, levering was erg snel en op tijd. Prima service
Goedendag Suos,
Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Fijn om te lezen dat het allemaal naar wens is verlopen! Ik wil je nog veel plezier toewensen met je nieuwe aankoop en we zien je graag nog een keertje terug in onze webshop.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenAangezien ik al eerder ervaring heb gehad met Max ICT en de goede prijzen heb ik besloten om voor mij en mijn vriendin 2x 4090 te bestellen bij MAX ICT.
Dit is weer top bevallen!
Na het bestellen van de Videokaarten kreeg ik netjes mijn orderbestiging en een verwachte levertijd van 12 dagen.
Heel redelijk voor een kaart van dat segment, trouwens!
Ondertussen de videokaarten ontvangen en een telefoontje vanuit MAX ICT met de vraag of ze goed zijn aangekomen. Wat een top service! Kortom erg tevreden over MAX ICT en wij zouden hier zeker weer bestellen!
Ik had na het bestellen een stuk op internet gelezen over de revisie met de betreffende videokaart dat er een versie 1.1 zou zijn.
Meteen contact opgenomen met de servicedesk van MAX ICT met de vraag welke versie de videokaarten zijn aangezien dit niet was aangegeven op de website. (Tip om dit op een juiste manier aan te geven op de website bij de videokaart).
Dezelfde dag nog terugkoppeling gekregen en het goede nieuws dat hij dezelfde dag nog op de post zou gaan terwijl we eigenlijk een redelijke levertijd hadden.
Goedemiddag Nephilim_NL,
Bedankt voor het schrijven over je shopervaring met onze webshop!
Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen met deze monsters van videokaarten! Ik lees terug in je review dat je vragen snel zijn beantwoord en de levering sneller was dan verwacht - helemaal top! Je tip over de revisie-vermelding nemen we mee in onze verbeterplannen. Wie weet zie je dit bij je volgende bestelling terug op onze website!
Graag wens ik jou en je vriendin veel (game)plezier met de bestelde videokaarten en hopen we je snel opnieuw te mogen begroeten op www.maxict.nl!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenArtikel was zeer scherp geprijsd vandaag, dus daarom direct maar besteld. Vaker iets besteld bij Max ICT, nooit problemen mee gehad. Na de geplaatste bestelling kwam ik met een vraag en direct een medewerker gepsproken via de chat, wat zeer handig is. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Kortom, goede ervaringen met deze webshop.
VerzendingDe laatst geplaaste bestelling, vandaag dus, moet nog geleverd worden. Maar uit mijn vorige ervaringen kan ik je zeggen dat Max ICT op tijd levert.
KlantenserviceChat support is super handig. K werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Mijn vraag werd direct beantwoord.
Goedemiddag dh_ck1985nl,
Bedankt voor het delen van deze review.
Wat leuk om te lezen dat je deze positieve ervaring(en) met ons hebt! Daarnaast is het goed om te weten dat de chatsupport zo handig is. Alvast veel plezier met je bestelde product.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk had de pc bij Max ICT gekocht omdat erop de website prominent in een geel blok stond dat het om een Duitse variant ging en dat het geleverd wordt met een QWERTZ toetsenbord en muis.
Hiervan uitgaande heb ik niet verder meer naar de specs gekeken want blijkbaar stond daar in de kleine lettertjes dat er geen toetsenbord en muis wordt meegeleverd.
Ik vind dit erg misleidend, de klantenservice keek niet mee naar een gepaste oplossing en vond dat het geheel mijn fout was.
Door deze actie koop ik in ieder geval niet meer bij deze toko (zowel zakelijk als privé).
Goedemiddag Powerboat,
Dankjewel voor het plaatsen van deze review.
Ik vind het jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt opgedaan, waarvoor mijn excuses. Het is van belang dat een productpagina volledig en kloppend is om onduidelijkheden te voorkomen. Om aan te duiden dat een product bijvoorbeeld een Duitse variant is staat dit met een geel blok aangegeven. Indien er dan een toetsenbord bij wordt geleverd, zal deze dus afwijken van de standaard toets lay-out die wij gewend zijn. Bij de omschrijving en of specificaties wordt aangeduid wat er wordt meegeleverd. Het is niet onze intentie om hierin misleidend te zijn.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk had een Lenovo laptop besteld, Max ICT was niet de goedkoopste, maar bij de laptop stond "Direct leverbaar, op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd.", met genoeg voorraad (17) bij de leverancier.
Ik heb een paar dagen gewacht, maar niets ontvangen. Na een telefoontje met de klantenservice werd mij beloofd erachteraan te gaan en mij een trackingnummer op te sturen.
Vervolgens alsnog niets ontvangen. Vandaag (zes dagen na bestellen) is de laptop verdwenen uit de webshop, mijn order verdwenen in de "Mijn Max" klantenomgeving en is een creditnota aangemaakt.
Update: Ik zag de laptop weer online verschijnen in de webshop. Ik heb hierop zelf de klantenservice benaderd om de order te laten heropenen. Uiteindelijk heb ik na 3,5 week de laptop in ontvangst kunnen nemen.
De laptop is zonder omdoos verstuurd. De melding op de webshop was "Op werkdagen voor 16:30 besteld, volgende werkdag geleverd", maar de laptop arriveerde pas vier werkdagen later.
Ik heb pas een trackingcode ontvangen nadat ik daar zelf om gevraagd heb bij de klantenservice.
De Klantenservice stuurt een mail dat er problemen zijn met de order en belt na. De klantenservice staat je vriendelijk te woord, maar verder krijg je het bekende riedeltje van "niet meer leverbaar, we hebben geen alternatieven zonder bijbetaling, voorraad leverancier klopt niet, verkeerde productkoppeling" en ga zo maar door.
Op het moment dat ik voorstel om een dekkingskoop te doen, word ik in de wacht gezet "Even kijken bij wie ik dit kan parkeren." en wordt na een paar minuten de verbinding verbroken. Ik ben niet teruggebeld.
Update: De klantenservice heeft mij zes (twee keer drie) alternatieven aangeboden. Deze waren óf met slechtere specs (AZERTY ipv QWERTY, een processor van 2 generaties terug), óf met een enorme bijbetaling tot wel het dubbele van de oorspronkelijke prijs. Gelukkig zag ik na een week de laptop weer online komen in de webshop. Na een mail van mijn kant heeft de klantenservice de order daarna heropend.
Goedemiddag 3volution,
Ik wil je bedanken voor het plaatsen van deze review.
Wat vervelend om te lezen dat het gewenste product niet geleverd is. Daarnaast maak ik op uit je verhaal dat wij het product niet meer kunnen leveren. Hiervoor mijn welgemeende excuses.
Verder is het natuurlijk niet de bedoeling dat de verbinding wordt verbroken terwijl er is aangekaart dat het uitgezocht zal worden. Het is dan ook spijtig om te lezen dat je niet bent teruggebeld, ik ga dit voor je terugkoppelen.
Indien er nog geen contact met je is opgenomen wil ik je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Vermeld in de e-mail je ordernummer en deze review dan ga ik kijken wat ik hierin voor je kan betekenen.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenBestellen is makkelijk, producten waren goed geprijsd. Levertijd producten duidelijk aangegeven, en binnen de tijd verzonden.
VerzendingEen van de 2 producten was direct beschikbaar, de andere binnen paar werkdagen. Producten zijn apart van elkaar verzonden met maar een enkele verzendbevestiging voor een van de pakketten. Beetje vreemde gang van zaken, maar verder is alles netjes aangekomen.
Goedemiddag Sjors_w,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen.
Het is leuk om terug te lezen dat het bestellen makkelijk is en de prijzen goed zijn. Je tip met betrekking tot de verzending zal ik intern terugkoppelen om dit mee te nemen in toekomstige verbeteringen.
We zien je graag nog een keer terug bij ons en ik wil je nog veel plezier toewensen met je bestelling.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenDoor de jaren heen verscheidende artikelen bij Max ICT B.V. gekocht, breed aanbod aan producten met spoedige levering.
VerzendingDe track&trace functionaliteit via DHL is belabberd en non-functioneel op dit moment, wat er voor zorgt dat de bezorger vaak voor een dichte deur staat.
KlantenserviceEnkel positieve ervaringen. Keer gebeld over een product wat ze niet konden leveren, geld teruggekregen.
Goedemiddag Emansom,
Dankjewel voor het plaatsen van jouw shopervaring met ons.
Ik stel het erg op prijs dat je vaker bij ons bestellingen plaatst en dat we je naar tevredenheid kunnen helpen. De melding die je maakt van DHL zal ik intern terugkoppelen, de tracking hoort natuurlijk te werken en duidelijk zijn.
Graag tot een volgende keer bij ons op www.maxict.nl.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenGigabyte BRIX BRi7H-10710 besteld, was uit voorraad leverbaar en erg scherp geprijsd was ondanks oudere hardware. Vervolgens heb ik een week lang niks te horen gekregen maar de productpagina was in de tussentijd wel verwijderd. Na een week maar eens contact met ze opgenomen omdat ze de productpagina hadden verwijderd en dit toch echt niet binnen 24 uur geleverd was zoals eerst op de pagina stond.
Vervolgens opgebeld wat de status was, maar de barebone was niet meer leverbaar. Men wilde naar alternatieven met mij kijken, maar dit ging om barebones die 2 tot 3 keer zo duur waren of een i3 met 2 cores hebben, i.p.v. een i7 met 6 en ik alsnog moest bijbetalen. Zelf had ik als alternatief gegeven om de Gigabyte BRIX BRi7-10710 (zonder H) te geven, want voor mij maakt de COM poort die op achterkant van de H versie zit niet uit, maar dit kon niet want ander EAN nummer ondanks dat de specificaties verder exact hetzelfde zijn.
Ondertussen had ik al onderdelen besteld die in de barebone passen die ik niet meer gratis kan retourneren. Erg jammer.
Het product is niet verzonden binnen de levertijd. Ook is er geen informatie gegeven in de tussentijd.
KlantenserviceKlantenservice staat je netjes te woord, maar mogen waarschijnlijk niet al te veel wijzigen aan jouw bestelling. Ik had als alternatief de andere Gigabyte BRIX BRi7-10710 zonder H aangegeven die nog wel op hun website staat, maar die mogen zij niet voor dezelfde prijs aanbieden als wat de H versie was. De alternatieven die men aanbood voldoen niet.
Goedemiddag Djonny,
Ik wil je bedanken voor het achterlaten van deze review.
Het is jammer om te lezen dat het gewenste en bestelde product uiteindelijk niet meer leverbaar blijkt te zijn, daarnaast is het betreurend dat je hierover niet bent geïnformeerd. Mijn excuses voor de ontstane situatie en de wijze waarop dit naar jou is afgehandeld. Het is teleurstellend dat er geen passende alternatieven zijn aangeboden.
Ik wil je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van deze review en je ordernummer, dan kijk ik graag mee met je naar een gepaste oplossing.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenVeel... minder goede reviews gelezen, maar toch besloten bij Max ICT te bestellen, vooral omdat het goedkoper was dan bij concurrenten (24%!), en ik moet zeggen dat het gewoon een normale en goede webshop is.
Er zat een beste (onbekende) levertijd op mijn bestelde product dus ik had er een mailtje achteraan gestuurd om er zeker van te zijn dat ik de juiste variant zou ontvangen, en dat is ook gelukt.
Ze hebben moeite gedaan om mijn vraag te begrijpen (goed luisteren), en daarop actie ondernomen, en al vrij snel had ik een terugkoppeling. Ook werd ik er van verzekerd dat het geen probleem was om eventueel de bestelling te annuleren en geld terug te krijgen, of om samen naar een vervangend product te kijken als ik niet op de levering kon wachten.
Goedemiddag Memori,
Bedankt voor het plaatsen van jouw shopervaring.
Wat leuk om te lezen dat je toch voor ons hebt gekozen en je ervaring positief is!
Ik wil je nog veel plezier toewensen met het nieuwe product en we zien je graag nog een keer terug in onze webshop!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenZeer verwarrend met wat voor 22:00 besteld de volgende dag wordt bezorgd. Dus let goed op!
Ze geven aan "Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd*" en er staat vervolgens bij: Voor 22:00 uur besteld, morgen bezorgd is van toepassing op al onze producten direct uit voorraad van Max ICT;
Ik had een product die "Direct leverbaar" is maar dat is weer directe voorraad van de leverancier dus daardoor niet de volgende dag bezorgd.. Let dus goed op met bestellen of het echt de volgende dag binnen is.
Zoals hierboven vermeld moet je dus echt goed opletten wat wel voor 22:00 besteld is de volgende dag geleverd wordt en wat niet.
KlantenserviceIk hoopte op begrip dat het inderdaad verwarrend is. Mijn monitor kwam hierdoor niet op tijd aan. Echter was het volgens de klantenservice niet verwarrend en kon ik niet op een enkel begrip rekenen.
Goedemiddag Jorishc,
Allereerst wil ik je bedanken voor het plaatsen van deze review.
Wat je aangeeft over de onduidelijkheid qua leveren daar kan ik mij in vinden, ik zal dit dan ook intern terugkoppelen om te kijken hoe we dit duidelijker kunnen vermelden. Het is natuurlijk de bedoeling dat als een product direct leverbaar is dat je deze de volgende (werk)dag ontvangt, excuses voor het ongemak wat je hierdoor hebt ervaren.
Indien je nog tips hebt of je nog vragen of problemen hebt met betrekking tot je ontvangen product dan verneem ik dat graag. Je mag een e-mail sturen onder vermelding van je ordernummer en deze review naar webcare@maxict.nl. Ik sta je daar weer graag te woord.
Ruben – Max ICT Webcare
Algemeenik heb een Gigabyte GB-BRI7H besteld via hun en betaald maar uren later was dit weg van hun pagina. kreeg vandaag een alternatief aanbod met een bijbetaling van 350/400 euro. terwijl ze wel de Gigabyte GB-BRI7 (zonder H) hebben.
Goedemiddag Hein0703,
Dankjewel voor het plaatsen van jouw review over Max ICT.
Ik vind het oprecht betreurend dat het bestelde product niet te verkrijgen lijkt te zijn. Het is natuurlijk geen deugdelijk alternatief als je daarvoor nog 350/400 euro zou moeten bijbetalen. Graag kom ik met je in contact en zoek ik hiervoor een oplossing met jou, zou je hiertoe een e-mail willen sturen naar webcare@maxict.nl? Vermeld hierbij je ordernummer en deze review, dan kijk ik graag met je mee naar een gepaste oplossing.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling gedaan van een logitech M500, staat netjes opd e factuur. Krijg ik net de bestelling binen hebben ze een m500s gestuurd ipv de gevraagde m500.
Gaat weer tijd en moeite kosten om dit op te lossen. Eerste keer dat ik hier bestelde, mijn collega had mij al gewaarschuwd, en gelijk de laatste keer.
Update gekregen vanuit Maxict over dit issue. De leverancier wist dat de m500 niet meer leverbaar is en heeft gewoon de verkeerde opgestuurd zonder engie vermelding hier van. Superslecht natuurlijk dat er gewoon een willekeurig ander product wordt opgestuurd.
Update nav reactie Maxict : Het houden van de muis is tegen mijn wil in. Ik wilde deze namelijk terugsturen omdat ik deze niet zal gaan gebruiken. Uw organisatie wilde de muis niet terug ondanks aandringen van mijn kant. Het is dus geen compensatie maar luiheid vanuit MAXict om de muis terug te nemen. Jouw reactie is dus onzin en enkel bedoeld om jezelf beter uit de bus te laten komen. Plus uw levancier wist al bij het versturen dat het niet om het correcte product ging. Het versturen van een verkeerd product is voor uw organisatie normale handel, erg slecht!
NIet het product ontvangen wat ik had besteld maar de goedkope versie hiervan. Klinkt eigenlijk alsof ze dit bewust doen om meer centjes binnen te harken.
KlantenserviceSlechte klantenservice, verdraaien verhalen om zichzelf beter te profileren. De onderstaande reactie van de klantenservice laat precies zien dat zij geen service leveren, zoals er ook niet is gedaan bij deze bestelling!
Goedemiddag Wimschim,
Allereerst wil ik je bedanken voor het plaatsen van jouw review.
Het is enorm vervelend dat er een verkeerd product is geleverd, daarnaast had dit uiteraard niet verzonden mogen worden zonder berichtgeving, waarvoor mijn oprechte excuses. Inmiddels is jouw case uitgezocht en blijkt dat de m500 van Logitech niet meer leverbaar is. Dit lost het probleem natuurlijk niet op!
Inmiddels hebben we het probleem met je opgelost door middel van een volledige terugbetaling en heb je ter compensatie van het ongemak de Logitech m500s mogen behouden.
Mocht je toch nog hulp nodig hebben of is je probleem nog niet volledig opgelost, dan verzoek ik je vriendelijk om direct met mij contact op te nemen via webcare@maxict.nl. Ik ga dan direct voor je aan de slag!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenIn eerste instantie was ik zeer positief. Had geen eerdere ervaring maar ze konden het snelste leveren. Het was me alleen niet duidelijk of het product met of zonder power adapter werd geleverd. Ik werd uitgebreid te woord gestaan en hier werd zeer ruim de tijd voor genomen.
Tot zover de pre-sales ervaring.
Bestelling geplaatst en toen begon de onduidelijkheid. Ze geven geen track en trace informatie. Wat al vreemd is in 2023 maar dat komt blijkbaar door de leverancier.
Gebeld hierover en de belofte gekregen dat dit per mail verstuurd zou worden. Tot op heden geen mail ontvangen en ook in de online omgeving geen track en trace informatie.
Ervaring met pre-sales zeer positief. Vriendelijk en nemen de tijd.
De after sales is compleet waardeloos. Misschien is dit omdat ze zich vooral richten op de zakelijke markt en is dit daar gebruikelijk. Maar vanuit consument perspectief is dit alles behalve een goede afhandeling van een bestelling.
Goedemiddag Kasper1985,
Bedankt voor het plaatsen van deze shopervaring.
Fijn om te lezen dat je vriendelijk en goed te woord bent gestaan. Het is erg jammer dat er zoveel onduidelijkheid is ontstaan bij je bestelling. Je zou vandaag de dag ervanuit mogen gaan dat je een trackinglink per e-mail ontvangt om je bestelling te volgen. Mijn excuses dat dit in jouw geval niet goed is gegaan. Ik hoop dat het uiteindelijk goed is gekomen en je je product inmiddels hebt mogen ontvangen en in gebruik hebt kunnen nemen.
Indien er toch nog onduidelijkheden zijn omtrent je bestelling, wil ik je vriendelijk vragen om ons te mailen onder vermelding van je ordernummer. Deze e-mail mag je sturen naar webcare@maxict.nl. We gaan dan direct voor je aan de slag!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb MaxIct altijd zoveel mogelijk vermeden omwille van de negatieve reviews.
Afijn, zij weten de prijzen over het algemeen toch in de top 5 te publiceren.
In dit geval waren zij echt de goedkoopste EN, er werd geadverteerd met "op voorraad".
Net zoals vele hiervoor, de website is traag en niet even gebruikers vriendelijk.
Samsung Galaxy S23 Ultra (512GB/zwart) aangekocht via de website.
Besteld op 28 mei (zondag)
In eerste instantie heb had ik de besteld d.m.v. afhalen in de concept winkel.
Dit heb ik laten vervallen en opnieuw besteld want, de bezorgkosten waren €2.50.
Op zich nog een redelijk bedrag voor iets wat ruim over de €1300,00 was maar goed.
Verwachte leverdatum was 2 werkdagen.
Op dinsdag zie ik dat de telefoon wordt geleverd via Denemarken?
Verwachte leverdatum is ineens donderdag?
Woensdag kijk in in de ochtend nogmaals en ik zie ineens dat de verwachte leverdatum in 4 werkdagen zou zijn!
Belachelijk voor iets wat: "op voorraad" moet zijn.
Gelijk aan de bel gehangen en uitgelegd en ik werd doorverbonden met een dame.
Deze deed haar uiterste best om het verhaal goed te praten echter, ik wist al door de reviews dat dit nergens heen ging.
Zo doende maar gehoopt dat de telefoon echt uiterlijk binnen de 4 dagen binnen was.
Toestel 05-06-2023 in ontvangst genomen via DPD.
Het toestel kwam in een net iets grotere doos met 2 lucht zakjes erin.
De doos van het toestel rammelde aan alle kanten.
Echt intens slechte ervaring in het algeheel genomen.
Toestel lijkt het verder goed te doen op moment van schrijven (06-06-2023)
Ik kan niet echt van klantenservice praten.
De dame in kwestie had aangeboden om contact op te nemen met DPD dat, zodra mijn pakket binnen kwam via DK, dat er prioriteit aan zou worden gegeven.
Ik weet niet of dit ook echt effect heeft gehad, aangezien de levertermijn op dezelfde geprojecteerde dag viel.
Prijs is verder prima.
Wel kiezen om lokaal op te halen kan ik adviseren!
Goedemiddag Stigma,
Ik wil je bedanken voor de moeite die je hebt genomen om deze review te schrijven.
Het is spijtig om te lezen dat je niet de beste ervaring met ons hebt opgedaan. Wij streven ernaar om de aangegeven levertijd waar te maken, helaas gaat hier in jouw geval wat mis en hierover is niet direct gecommuniceerd, waarvoor mijn oprechte excuses. Je opmerking over hoe het verpakt was zal ik terugkoppelen aan onze logistieke afdeling, dit kan duidelijk beter. Gelukkig is het toestel inmiddels binnen en werkt je telefoon naar behoren.
Graag wil ik je vragen om een e-mail te sturen onder vermelding van je ordernummer en deze review naar webcare@maxict.nl. De reden hierachter is dat ik kan nagaan waar dit is misgegaan met als doel dit in de toekomst, voor zover dit mogelijk is, te voorkomen. Mocht je daarnaast nog willen corresponderen of heb je andere tips of opmerkingen, dan verneem ik deze ook graag. Alvast bedankt voor de genomen moeite.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb een 15 tal schermen nodig. Wegens bepaalde restricties op de betaalkaart heb ik het order in twee gedeeld. 11 schermen besteld op 30/5 en nog 4 op 31/5. Schermen die ik normaal de dag na bestelling geleverd zou moeten krijgen volgens de beschrijving.
Op 30/5 stond er dat er 10 op voorraad waren en er meer aangevraagd konden worden. Op 31/5 stond er nog steeds dezelfde boodschap, ook met dezelfde levertermijn.
Intussen zijn we een week verder en krijg ik te horen dat de schermen er ten vroegste op 16/5 zullen zijn.
Bijzonder, want de levertijd op hun website nog steeds vrij scherp: namelijk 1-3 werkdagen. Dit terwijl men me in de chat nog hetvolgende zegt: "Alle andere leveranciers die wij hebben met dit product op voorraad hebben allemaal minimaal 4-7 werkdagen levering".
Levertijd op de site is dus op z'n minst bedriegelijk te noemen... Ik zal wel schuiven in m'n planning, maar fijn is anders. Levering in 1 werkdag beloofd krijgen en uiteindelijk bijna 3 weken moeten wachten...
Zie toelichting hierboven. Mijn verhaal gaat voornamelijk over de verzending en dit heb ik daar uitvoerig beschreven.
KlantenserviceIk kreeg via chat snel een medewerker te pakken die ook een vriendelijk antwoord bood. De inhoud van het antwoord was ik echter niet veel mee. Ik heb gewezen op het feit dat men op vandaag nog steeds een betere levertermijn belooft op de site dan men effectief kan uitvoeren. Dit blijft men toch zo afficheren. Waarschijnlijk toch om klanten te lokken met snelle levertijden die men dan uiteindelijk niet kan halen. Omwille van dit feit vond ik het belangrijk hier toch eens over te schrijven.
Op dit moment is de prijs op alle webshops weer enorm gestegen. Ik kan dus helaas niet veel anders doen dan braafjes afwachten tot de schermen hier zijn.
EDIT NA DE REACTIE HIERONDER:
Intussen zijn we bijna een maand verder en wacht ik nog steeds op enkele schermen. Ik had in het totaal al bijna 10 keer contact met jullie en steeds krijg ik heel vriendelijk te horen dat het in orde komt. Ik weet niet wat ik nog kan doen, maar ik zou iedereen afraden hier iets te kopen als je snel iets nodig hebt. Levertijden voor dit product staan nog steeds op "morgen leverbaar" en "veel stock", maar intussen zit ik hier nog steeds te wachten. ZE waren misschien iets goedkoper bij jullie, maar intussen ben ik al bijna een volledige werkdag kwijt aan opvolging, herplannen,.... Never again....
Goedemiddag Lauvey
Dankjewel voor het plaatsen van deze review.
Jammer om terug te lezen dat de bestelde producten niet op tijd zijn geleverd, waarvoor mijn excuses. Het is teleurstellend dat de aangegeven indicatie niet is nageleefd. Ik hoop dat je inmiddels je bestelde producten hebt mogen ontvangen. Het kan voorkomen dat wij een x aantal producten op voorraad hebben en bij een bestelling die groter is dan de voorraad, hierdoor de uitlevering kan vertragen, echter zou je hierover geïnformeerd moeten worden zodat je weet waar je aan toe bent.
Ik wil je graag uitnodigen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl onder vermelding van je ordernummer en deze review. Mocht het nog niet ontvangen zijn dan ga ik hiervoor een oplossing zoeken. Daarnaast zoek ik graag uit wat er is misgegaan om dit te voorkomen in de toekomst. Alvast bedankt voor de genomen moeite.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenEen duidelijke website en goede prijs voor het product.
De levering was snel en de informatie over de levering was prima.
Ik heb een Bluetooth toetsenbord besteld van het merk HP, wat heel degelijk aanvoelt en ook fijn typt.
Goedemiddag Patje-kritisch,
Dankjewel dat je je shopervaring met ons deelt op Tweakers.net.
Zo te zien is het allemaal naar wens geweest, top!
Veel plezier met je Bluetooth toetsenbord van HP.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenGeen problemen ondervonden om snel en makkelijk te kunnen bestellen en betalen. Overzichtelijke website en diverse betaalmogelijkheden
Verzending10 mei AirPods besteld. Er werd aangegeven dat 5 tot 7 werkdagen kon duren. Er werd duidelijk een leverdatum opgegeven. Op de opgegeven datum nog geen track and trace. Dus gebeld en er werd aangegeven dat het artikel niet meer leverbaar is. Verteld dat ik het raar vind dat ik pas te horen krijg dat het niet leverbaar is nadat ik ben gaan bellen. Vind dat heel raar. De schuld werd bij de leverancier gelegd. Ik heb duidelijk uitgelegd dat ik met de leverancier niks te maken heb en dat ik met een overeenkomst ben aangegaan.
KlantenserviceNa uitgelegd te hebben dat ik vond dat ze eerder actie hadden kunnen ondernemen en ik vond dat hun best wel iets aan coulance konden doen op een vervangend artikel hebben ze het zeer mooi opgelost. Had aangegeven dat het internet vol staat met negatieve reviews over leveringsproblemen. Iets waar ze duidelijk in kunnen verbeteren. Dat hebben ze dus met deze manier van oplossen wel degelijk laten zien. Chapeau
Goedemiddag GaborKortman,
Allereerst wil ik je graag bedanken voor het schrijven van deze review.
Spijtig om te lezen dat wij de levertermijn die is opgegeven niet hebben kunnen waarmaken, waarvoor mijn excuses. Dit is een punt waar we druk mee bezig zijn en ik zal deze melding ook meenemen in onze verdere verbeterprocessen. Gelukkig is het uiteindelijk met je opgelost op een manier die voor jou naar tevredenheid is.
Mocht je nog tips of opmerkingen hebben wil ik je uitnodigen om een e-mail onder vermelding van je ordernummer en deze review te sturen naar webcare@maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenGoede winkel. Kies ze vaak als ik specifieke producten zoek. Levermogelijkheden zijn ook bovengemiddeld. Tegenwoordig betrouwbaarder met hun levertijd dan de meerderheid van magazijnen.
VerzendingZijn eerlijker dan anderen bedrijven over hun levertijd, bieden zelf aan om indien het direct nodig is om het zelf op te komen halen. Merk dat ze laatste jaren beter zijn dan een groot gedeelte van de groeiende groep magazijnen die promoten met volgende dag levering waar je dan achteraan moet bellen.
Bestelde hier een product, pakket beloofde er binnen 2 dagen bij te zijn, wat ook gebeurde, intussen wacht ik nog steeds op producten van andere magazijnen die uit "eigen voorraad" zouden leveren, maar nog niet eens bij de koeriersdienst aangeleverd zijn.
Enige bedrijf wat ik via Tweakers gevonden heb waar je achteraf nog opgebeld kan worden en technische en praktische vragen mag stellen.
Goedemiddag Prof. Verité,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Het maakt mij blij om terug te lezen dat je de vooruitgang hebt opgemerkt en dat je vaker voor ons kiest. Wij zullen blijven werken aan verbeteringen omtrent onze webshop. Daarnaast wil ik je veel plezier toewensen met je nieuwe product en zien we je graag weer terug in onze winkel!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenGemakkelijk te bestellen en snelle verzending. Verpakking veilig maar zonder overbodig materiaal. Product de dag na de bestelling bezorgd.
Goedemiddag Nielsrood,
Bedankt voor het plaatsen van je shopervaring.
Goed om terug te lezen dat de afhandeling van je bestelling naar wens is verlopen. Ik wil je veel plezier toewensen met je nieuwe aankoop en we zien je graag opnieuw terug op www.maxict.nl!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk zie Max ICT B.V. vaak als goedkoopste bovenaan staan, maar had gezien dat ze een niet altijd hoge score kregen. Nu een product wat ik erg graag wilde hebben was veruit het goedkoopste bij Max, dus toch maar eens de gok genomen. Vervolgens dacht ik, ik koop nog wat Micro SD-kaarten erbij, want de vorigen waren gesneuveld in mijn rPi. Ten eerste, de site is ontzettend traag. Ten tweede, je kan niet goed filteren. Ten derde: het lijkt erop alsof producten meerdere keren terug komen. Ten vierde: het lijkt erop alsof ze de Coolblue-website hebben proberen te kopieren, maar dan slecht werkend. Wel kunnen filteren op wat er morgen geleverd zou kunnen worden. Samengevat: winkelervaring niet erg positief.
VerzendingIk heb alleen maar producten besteld die binnen een dag leverbaar waren. Naieve persoon die ik ben, bijna 2 weken later heb ik nog steeds niet alles binnen. Ik heb een aantal batches aan Micro-SD kaarten besteld. 2 van de 3 kwamen in een gigantische kartonnen doos. De 3e is er nog niet. Een USB-stick kwam in een iets meer sensible envelop-verpakking. Het lijkt er dus op dat het uit verschillende bronnen komt.
Over het pakket dat nog niet geleverd is: geen enkel bericht, ik moet op de website lezen dat de verwachte leverdatum 26-5 is. Dat is inmiddels bijna een week geleden. En dat was alweer een week na besteldatum, terwijl die de volgende dag geleverd moest worden dus...
Goedemiddag Joostgvr,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Ik vind het jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt opgedaan met ons. We zijn druk bezig met het verbeteren van onze webshop en ik zal jouw feedback geeft meenemen. Het is betreurend dat niet alle producten binnen de gestelde termijn zijn geleverd, waarvoor mijn excuses. Indien er wordt aangegeven dat het de volgende dag geleverd zal worden moet je hier uiteraard vanuit kunnen gaan.
Ik hoop dat inmiddels alles is afgeleverd en naar behoren werkt. Mocht er nog iets ontbreken of heb je nog andere vragen of opmerkingen, dan verneem ik dat graag. In dat geval wil ik je uitnodigen om een e-mail te sturen onder vermelding van je ordernummer naar webcare@maxict.nl. Dan pakken we dit graag verder voor je op!