Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

site ziet er oké deruit, kon makkelijk een bestelling plaatsen, was goedkoopste tenopzichte van andere bedrijven / webshops.

bestelling geplaats op zaterdag (24-10-15) nu is het precies een week voorbij en mijn product is nog steeds niet geleverd. Status veranderde op dinsdag (20-10-15) dat het product op woensdag geleverd zou worden (heledag op het product staan te wachten en product werd van status verandert naar onbekend... gelijk derachter een mail verstuurd en nog steeds geen antwoord op gekregen.. op site stond dat het product geleverd zou worden na 1-3 werkdagen... dit is mijn eerste en daarbij ook mijn laatste bestelling bij MAXict...
verzendservice: dpd tracking= WAARDELOOS (super onduidelijk)
Verander leverings datum van 1-3 werkdagen naar onbekend!

zaterdag werd de status veranderd van verwachte leverdatum van onbekend naar zaterdag en RAAD EENS? product nog steeds niet geleverd..

Op zoek naar een NAS zag ik op Pricewatch een QNAP TS-670 Pro 16GB voor 531 euro incl BTW. bij MaxICT
De prijs leek me nogal laag, maar ook de de site werd hij voor dit bedrag aangeboden.
Voor de zekerheid een email gestuurd of de prijs wel klopte.

Inmiddels hebben ze prijs met ruim 1300 euro verhoogd.
Vervolgens krijg ik doodleuk een email hoe ik aan die prijs kom.

Raar bedrijf. Het zal wel eindigen met een faillissement bij dit bedrijf.
Mijn advies: koop bij een betrouwbaar bedrijf en zeker niet bij MaxICT

De monitor die ik had besteld was aanmerkelijk goedkoper bij Max ICT. Ondanks de negatieve reviews toch besteld. Bestelling is goed verlopen echter de voorraad was inderdaad van een externe leverancier en het leek echt op eigen voorraad. Ik denk dat Max ICT de Ryanair is onder de webshops. op alle fronten wordt er bespaard zodat de laagste prijs gegeven kan worden. Achteraf worden alle dingen in rekening gebracht die je aan luxe wil toevoegen.

Verzending is niet geleverd in de aangegeven tijd. Normaal was levering in 1-3 werkdagen en dit was uiteindelijk 4 werkdagen. De manier waarop Max ICT je informeert over de levering is vreemd. Ze dumpen de bestelling bij de externe leverancier en als je geluk hebt krijg je een track en trace. Door de onzekerheid van informatie die verstrekt wordt en de dag te laat leveren heb ik 3 sterren gegeven ipv 4.

Ik had perrongeluk de verkeerde bedrijfsnaam ingevuld bij het aanmaken van mijn account. Ik heb een mail gestuurd en binnen 24 uur was het aangepast. Als dit op dezelfde dag was gebeurt had ik een extra ster gegeven.

Site werkt prima, en ze waren de goedkoopste voor mijn product. Wel jammer dat er voor iDeal transactiekosten worden berekend.

Direct na mijn bestelling (en betaling) wilde ik mijn bestelling annuleren omdat ik een stomme fout had gemaakt. Dit kon helaas alleen telefonisch, maar ging verder zonder problemen. Na ruim een week kreeg ik een creditfactuur en werd het volledige bedrag teruggestort.

Website ziet er goed uit met heel veel producten 'op voorraad.'Op 30-09 een laptop besteld ter waarde van € 676,21. Bleek een DOA. RMA nummer aangevraagd, duurde 3 dagan voordat ik deze had. Direct teruggestuurd, pas 5 dagen later een ontvangstbevestiging gekregen. Tot op heden nog geen uitsluitsel ondanks wat mailverkeer. Afgelopen woensdag weer gemaild, geen reactie. Telefonisch is het moeilijk contact krijgen met de juiste persoon die ook geen toezeggingen kan doen over crediteren of een nieuwe. Vraag me af of het wel goed gaat met deze toko. 'Op voorraad' betekent op voorraad bij de leverancier, dropshipment.

De volgende dag geleverd.

Zie hierboven. Ik wacht al sinds 06-10 op uitsluitsel over mijn DOA.

Diepvries besteld. Deze was erg gunstig geprijsd en ook erg snel geleverd. Niets op aan te merken.

Snel geleverd; binnen de beloofde 3 werkdagen. Enige nadeel was dat het voor de deur geleverd werd en niet naar binnen gedragen werd.

Er is contact met mij opgenomen over de gewenste leverdatum/tijd. Erg vriendelijk te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden.

Via de zoekfunctie op de website waren de juiste artikelen snel gevonden. Het afrekenen en afronden verliep ook soepel.

In mijn geval zeker wel een snelle levering: Maandagavond besteld, deze ochtend (woensdag) stond de DPD bezorger al aan de deur. Zending in prima staat aangenomen!

Tijdens een belletje of de bestelde producten echt deze week konden worden geleverd, kreeg ik snel de bevestiging dat dit ging lukken van een vriendelijke medewerker.
In het algemeen: Meerdere B2B bestellingen dit jaar zijn allen zonder problemen verlopen. Ik het geval van een DOA werd dit product snel vervangen. Eigen ervaring komt (gelukkig!) niet overeen met de gemiddelde score op Tweakers.

Telefoon besteld (Edge+ 64 GB), eerst te laat en toen de verkeerde geleverd (32 GB). Bij navraag bleek dat ze deze telefoon helemaal niet konden leveren. Hierbij deed men ook alsof ik de eerste was met dit probleem, terwijl het toch door de versprekingen duidelijk was dat ze er al van wisten. Het hele gesprek was alles behalve prettig.

Het product heeft een hele tijd onder de verkeerde naam op de website gestaan. Het is net alsof ze het met opzet zo gedaan hebben, in de hoop dat mensen het product zouden houden nadat ze het geleverd hebben gekregen.

Het product heb ik teruggestuurd en na twee weken heb ik (gelukkig) het geld teruggekregen. Daar maakte ik me wel een beetje zorgen om.

Ik had wat meer waarde moeten hechten aan de reviews hier. Maar ik dacht: zo erg kan het toch niet wezen. Wel dus.

Tot nu toe een aantal bestellingen gedaan (B2B) en over het algemeen kan ik zeer positief zijn over Max ICT.

Vandaag een Lenovo T450s besteld. De prijs op de website leek in de eerste instantie niet te kloppen met die in de tweakers pricewatch. Na een mail te hebben gestuurd hierover werd de prijs direct aangepast en kon ik bestellen.
Omdat wij onze bedrijfsnaam en KVK hebben veranderd sinds de laatste bestelling bij Max ICT, heb ik nog even gebeld of deze wijziging de bestelling in de weg zou kunnen staan - ik werd direct telefonisch te woord gestaan door David en hij vertelde mij dat ik gerust een nieuwe account aan kon maken; hem even per mail op de hoogte kon brengen, waarna hij achter de schermen alles direct in orde zou maken. Wel kon een nieuwe credit check even duren, zei hij. Een minuut of 10 later belde hij mij dat alles was geregeld, credit check was akkoord en de laptop wordt vandaag verzonden.

Wat wil een klant nog meer?

Ze zijn wel de enige webshop die bij dit soort bedragen (een kleine 2000 euro) toch nog verzendkosten rekenen á € 5,95. Geen ramp, maar blijft een beetje vreemd aangezien álle andere webshops gratis verzenden boven een bepaald bedrag.

Zie algemene toelichting, meer dan uitstekend.

hanteren wat vreemde gang van zaken zoals onverwachtte kosten die erbij komen. Daar kom je pas achter als er afgerekend gaat worden. Kosten zoals: kosten ideal, bijdrage thuiskopievergoeding (voor een lege server?), verzendkosten voor een deel van de verzending, terwijl dit 1 aankoop is/was. Zou hun sieren als deze kosten op voorhand bekend is. Dan een ster erbij.

Hat bestelde artikel (HP ProLiant MicroServer gen8) was de goedkoopste die ik kon vinden, én op voorraad. Via de website besteld en betaald. Na 2 uur kreeg ik een e-mail dat ik het bestelde artikel al kon komen ophalen.
De medewerker bij de afhaalbalie was snel, vriendelijke en behulpzaam. Ik was zo weer op weg.
Top!

Je kunt op vele manieren te betalen, betaald via VISA.
Dit proces is Zonder problemen verlopen.

Besteld en binnen 1 dag afgeleverd op appartement 7 hoog.
Prima te volgen met track and trace, levering op aangegeven tijdstip van 1 uur.
Je hoeft dus maar 1 uur thuis te zijn, geweldig.

Artikel werd te laat geleverd, had zelf de verkeerde m.2. chip besteld. Met bijbetaling de NVMe versie opgestuurd gekregen. Duurde totaal een week langer dan verwacht. (in de tussentijd was de prijs gedaald voor de M.2. Module bij meerdere webshops, hiervoor heb ik 20+ bijbetaald, waar ze weinig aan konden veranderen vantevoren...)

Klantenservice per mail slecht bereikbaar. 2x gebeld en beide keren opgenomen. Ze gaven duidelijk aan waarom het wat langer kon duren en ook vriendelijk. (ervaring in vorige reviews niet echt meegemaakt) Na de vertraging zijn ze direct aan de slag gegaan en kreeg het product op tijd binnen.

Waardeloze zaak, levering duurt heel erg lang, beloven een levertijd van 3 tot 4 werkdagen, ik ben nu al een maand aan het wachten op mijn producten. Eerst leveren ze 2dehands producten, moeten deze eerst terug gestuurd worden, momenteel ben ik nog steeds aan het wachten op mijn bestelling.

Ook telefonisch niet netjes en er wordt geen actie ondernomen!

Geven aan een levertijd van 3 tot 4 werkdagen, is inmiddels al een dikke maand voorbij

Ze staan je slecht te woord, niet klantvriendelijk aan de telefoon

Het duurde misschien een dag of twee langer dan aangegeven maar het product, een Beebox van ASrock is ook nieuw. Maar het is wel aangekomen

Ik heb de eerste Beebox teruggestuurd omdat hij het niet deed op geen enkele monitor. Het duurde wel even maar kreeg een tweede exemplaar opgestuurd en die doet het wel. Ik heb dus de produkt die ik zocht en kan hem lekker gebruiken als silent en goedkope HTPC.

Als je niet om je eigen geld smeekt krijg je van deze waardeloze webshop NIETS op eigen initiatief teruggestort. Ook duurt het bizar lang voordat ze overgaan op terugstorten van je geld. 'Zaken' doen met deze amateurs is geheel op eigen risico.

Mensen.. Koop NIETS bij deze bar slechte 'webshop'.
Ze doen alsof producten op voorraad zijn zodat jij bestelt.

Na het bestellen krijg je NIETS geleverd en moet je bergen verzetten om je geld terug te krijgen.

Dit is doelbewust klanten belazeren daar word ik heel giftig van..
Uiteindelijk na 6x bellen en 2 loze beloftes m'n geld terug gehad.

Liegende medewerkers: 'ja het bedrag is echt teruggestort hoor'. Terwijl er NIETS gestort is.

Wil je te maken krijgen met liegende medewerkers? Doe dan 'zaken' met Max ICT!

Ik heb spijt dat ik de recensies (op diverse websites) niet van te voren heb gelezen, dus het is een beetje mijn eigen fout. :-(( Als ik het zo lees valt het bij mij allemaal nog wel mee.

Zeer goede prijs voor mijn product. Wel vreemd dat er 41 cent voor IDEAL betaald moet worden, maar de prijs blijft gunstig. In eerste instantie tot en met de eerste levering had ik een goed gevoel over dit bedrijf: zeer vriendelijk contact met de verkoopafdeling en een snelle levering.

De problemen begonnen toen ik het product terug moest sturen, omdat het defect was: bevestigde levertijden werden ver overschreven en de Klantenservice is erbarmelijk. Je moet je afvragen of het risico van late levering en de slechte Klantenservice opweegt tegen de gunstige prijzen.

Bij de eerste levering was het product netjes ingepakt. De doos leek gebruikssporen te hebben, maar de inhoud leek desondanks gewoon nieuw.
Genoemde en bevestigde levertijden zijn bij mij bij lange na niet gehaald.
In eerste instantie wel bijna: na 2 werkdagen i.p.v. 1 dag. Dit is voor mij acceptabel. Het leek erop dat de verzender DPD zijn werk niet goed gedaan had.

In tweede instantie toen er geretourneerd moest worden ging het wel echt mis. Nu was de levertijd op de website 1-3 dagen.
Na retour verwerking in hun magazijn (na 2 dagen) zou het in eerste instantie 6 werkdagen duren dat het afgeleverd werd. Omdat het er sterk op leek dat dit niet gehaald ging worden en MaxICT verder niets communiceerde heb ik diverse malen contact gezocht met de klantenservice en uiteindelijk hebben ze het uitgesteld naar 10 werkdagen (14 dagen), terwijl de website nog steeds 1-3 dagen aangeeft. Uiteindelijk is na diverse telefoontjes en mails van mijn kant na 3 weken geleverd. Het product was minder goed verpakt dan de eerste keer: gewoon de originele doos in een doos, zonder schuim of iets dergelijks.

Mag deze naam niet dragen, eerder Klantenpestservice.

In tegenstelling tot anderen heb ik ze telefonisch altijd kunnen spreken (niet altijd vriendelijk), hebben ze nooit voortijdig de verbinding verbroken en wel aangeboden om het geld terug te storten (i.p.v. omruilen). Tot zover het positieve.

Negatieve ervaringen:

- geen melding vanuit MaxICT dat levertijd langer wordt, daar moet je zelf achter komen en uitzoeken met als resultaat:
- na vragen geen duidelijke uitleg waarom de levertijd langer wordt
- onvriendelijk en niet behulpzaam contact van klantenpestservice na mijn verzoeken en klachten. Ik heb geen moment de indruk gehad dat ze mijn verzoeken serieus namen, met je mee wilden denken of het echt op wilden pakken. Hij klonk nogal geïrriteerd, dat was ik overigens ook geworden.
- er wordt niet teruggebeld na belofte om te terug te bellen (3x gebeurd)
- er wordt niet gereageerd op mijn verzoek per email

Pas na 3 weken kreeg ik het gevoel dat ze me wilden helpen (ik werd voor het eerst wel teruggebeld en ik voelde me serieus genomen) en is het toen ook geleverd.

Heb luidsprekers besteld, waren vervolgens niet leverbaar. Had al wel betaald en op hun eigen site stond dat er nog 4 sets in voorraad waren.

Luidsprekers besteld via de site van Max Ict. Volgens de site waren nog 4 sets van deze luidsprekers in voorraad. Dus besteld en betaald. Krijg vervolgens een e-mail dat de luidsprekers niet meer leverbaar zijn en dat ik mijn geld terug krijg en dat er ook geen alternatieven waren. Ook moet ik 1 a 2 weken wachten voordat ik mijn geld terug krijg. Het lijkt me dat dit ook direct zou moeten kunnen. Ze hebben immers wat goed te maken na een door hun gemaakte fout.

Bestelling geplaatst zonder de reviews te lezen. Dus eigenlijk beter moeten weten.

Artikelen waren leverbaar binnen 1-3 werkdagen. Daags na de bestelling was via de website te zien dat levering ongeveer een week zou duren.Niet dus.

Na een week niks ontvangen, bellen, artikelen stonden nog bij magazijn in Duitsland, maar een deel zou dezelfde dag nog kunnen worden aangeboden aan de bezorgdienst, en zouden de volgende dag worden bezorgd.

Volgende dag niks ontvangen. Ik wacht nog steeds op mijn levering. Voor mij is afspraak gewoon afspraak, en als je op je website een leveringstermijn noemt die je niet kunt waarmaken is pure misleiding. Dat wordt naar mijn idee niet gerechtvaardigd door een iets lagere prijs.

Ik betaal voortaan liever iets meer bij een leverancier die betrouwbaar is, levert conform afspraak een geen kletspraatjes verkoopt als je ze benadert.

Als je hier iets koopt kun je maar beter hopen dat het niet kapot gaat; op garantie aanvragen per mail wordt niet gereageerd. ZHU dus, zoek het uit.
Beter elders iets meer betalen want service en/of garantie of fatsoenlijk reageren zit hier kennelijk niet bij de prijs in. Voor mij nooit meer MaxICT. MinICT is een betere naam.

De toezending is het enige wat goed ging

Geen enkele reactie op mail dus eigenlijk hebben ze geen klantenservice.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops