Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Op 23 december net voor de feestdagen had ik een laptop bij maxict besteld. Het ging om de Asus Transformerbook TP300LA-DW228H notebook. Voor ik het bestelde, heb ik met hen contact opgenomen en werd vriendelijk geholpen. De medewerker had echter wel de boodschap aan mij dat het ivm de feestdagen en het feit dat het van een externe leverancier moest komen toch wat langer ging duren dan 1 dag. Dit vind ik jammer, maar uiteraard geen probleem.
Op dezelfde dag nog was mij een bestelbevestiging opgestuurd en kreeg ik een bericht dat de externe leverancier was ingelicht. So far so good.

Op 6 januari besluit ik toch maar eens te bellen waar mijn laptop blijft (De feestdagen zijn per slot van rekening afgelopen en iedereen is weer aan het werk). Weer wordt ik vriendelijk geholpen door iemand die meteen contact op neemt met de externe leverancier. Hiervoor moet hij echter in de wachtrij staan en hij verteld me dat hij me hierop niet laat wachten, maar dat hij me later vandaag óf belt, óf mailt. Hiermee stem ik in, om vervolgens niks meer van hem te horen.
Ik besluit om terug te bellen en krijg (volgens mij) dezelfde medewerker aan de lijn, die zegt niets van mijn telefoontje af te weten. Hij gaat vervolgens voor mij kijken en geeft me de boodschap dat de laptop helemaal niet op voorraad is. Verontwaardigd vraag ik naar de reden waarom ik de laptop dan heb kunnen bestellen in de eerste plaats, en in de tweede plaats waarom ik hierover nooit ben ingelicht. Op beide vragen wist hij geen antwoord te geven. Wel wilde hij me alternatieven aanbieden. Hiermee ben ik toch maar ingestemd, maar met de boodschap dat wanneer er niets voor me bij zit dat ik mijn geld terug wil. Hij zou wat voorstellen op de mail zetten en wat denk je...
Ik ontvang geen mail met alternatieven.

Nu ga ik met ze bellen om direct mijn geld terug te storten, om er vervolgens nooit meer wat te gaan bestellen.

Dit is niet te beoordelen, want ik heb nooit mijn bestelling gezien.

Zeer vriendelijk en vast met de beste intenties, maar komen tot 3x toe de gemaakte afspraken niet na. Het klinkt allemaal mooi, maar uiteindelijk heb je niks. Geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

Het betalen was goed geregeld.
Maar daarna was en is het diepbedroefd.
de klantenservices is waardeloos.

Tot twee keer is de levering veranderd.
En dus twee keer gebeld de eerste keer werd er en vraag uitgezet bij de leverancier, hier een mailtje van gehad dat het in behandeling was genomen en daarna niets meer.
Een week gewacht en toen nog maar een keer gebeld en toen kwam er de boodschap dat het product end of live was, dus mijn vraag waarom hoor ik dat nu pas, hier werd een verhaal op gehangen dat het wel eens fout kon gaan met de bestelling.

als mede dit verhaal vroeg ik wat ze hier aan gingen doen, en het antwoord was we gaan uw geld terug storten.
ik zeg dus hiermee is het probleem niet opgelost ik wil een telefoon die ik besteld heb, of een ander toestel wat er in de buurt komt, met een deel bij betaling,was mijn antwoord. ik kon wel een toestel krijgen maar moest dan doodleuk 20 euro bij betalen, ik zeg dan delen wij het verschil ieders 10 euro.
Nee dat kon niet, dus geen telefoon en een hele boel ergernis.

Site is redelijk met enorm assortiment voor heel goede prijzen
Dat is ook het enige positieve aan bestellen bij max

Elke keer word datum veranderd 3 x tel contact gehad
Maar niet 1 belofte kwam uit, gek word je als je haast hebt
Na een tijdje maar geannuleerd en bij een ander besteld om 9 uur savonds en alles volgende dag in huis
Geld werd na 2 weken!!!!terug gestord wwaaat 2 weken
Belachelijk
Het was de laatste keer max ict, never nooit meer.
Als je een paar weken de tijd hebt kun je gerust kopen hier het zal vast aan komen ooit maar als je haast heb sla max over

Wel goed en netjes te woord gestaan steeds maar beloftes waren niet ok en kwamen niet uit

levertijd 1-3 werkdagen? Dacht het niet. Meer dan een week moeten wachten nadat ik twee keer gebeld had.
Geen trackingnummer gekregen die telefonisch wel was beloofd (bij anderen krijg ik die automatisch in de mail).

Volgens de website een levertijd van 1-3 werkdagen, daarna een bevestiging dat het product verzonden is. Een dag later krijg ik doodleuk een mail dat de leverdatum is uitgesteld met 1,5 maand. Op e-mails die ik stuur wordt niet gereageerd.

Ik heb zowel bij privé als zakelijke aankopen ervaring met MaxICT. Meestal gaat een bestelling na telefonisch en/of mailcontact.

Vaak is Joost ons aanspreekpunt. En de ervaring leert dat we aan hem en dus Max ICT een goede partner hebben. De communicatie verloopt soepel en netjes. Joost heeft altijd een proactieve houding en informeert mij direct als de order levertijd bijvoorbeeld afwijkt, of als er andere zaken zijn die het melden waard zijn. Producten worden altijd prima verpakt en tijdig geleverd. RMA wordt altijd prima afgehandeld. De eenvoud van de samenwerking maakt het gewoon heel prettig.

Max ICT zit meestal onder de prijs van de concurrent en dat maakt het op jaarbasis zeker interessant qua kosten. Ook in 2016 zie ik MaxICT als partner voor al onze ICT spullen. Blijf vooral zo doorgaan!

groet,
Jeffrey

Prima op tijd. Bij wijzigingen wordt dit kort na bestelling aangegeven. Duidelijke communicatie.

Prima contact via mail en telefoon. Zorgt ervoor dat het proces altijd soepel wordt en dat het nooit vervelend is om bij Max ICT te bestellen.

Mijn laatste ervaring met dit bedrijf was toch niet heel best te noemen…

De GTX Titan X is een videokaart die je niet iedere dag besteld en begrijpelijk is dus dat deze niet over zo maar overal op de plank ligt. Aangezien er niet zo veel verschil in de merken zit van deze kaart kwam ik bij de versie van het merk Gainward uit, Max ICT zou deze met 1 tot 3 dagen hebben (aangezien de andere merken 10+ dagen levertijd hadden). Deze ‘1 tot 3 dagen’ was al snel een week waardoor ik even ging bellen. Ze vertelde me dat het erg druk was en deze vanaf een externe leverancier moest komen en zodoende was het al meer als 10 dagen voordat ik hem uiteindelijk kon komen ophalen. Een kleine miscommunicatie dus, want dit was niet bij mijn orderstatus vermeld.

Het probleem zou hem niet zo snel in het bedrijf zelf zitten, maar meer in de communicatie en de informatie die je ze doorsturen. Als er 10 ‘op voorraad’ zijn en ze moeten met een externe leverancier geleverd worden vanuit Duitsland moet er natuurlijk nooit staan dat ze met 1 tot 3 dagen te leveren zijn.

Toch een voldoende aangezien ik slechter heb meegemaakt.

Ik zou de kaart op komen halen en hun zouden tot 17:00 open zijn op zaterdag. Eenmaal rond 14:30 in Tilburg (jaja helemaal vanuit Utrecht) aangekomen was er niemand! Hele hele terein was op slot... Kom op. Dit moet echt beter gecommuniceerd/aangepast worden!

Ik wil nu toch ook even mijn mening geven over MAXICT.
Als bedrijf doe ik al jaren zaken met MAX maar nu maken ze het echt te bont.
Mijn bestelling werd niet tijdig geleverd omdat de persoon die de order heeft aangemaakt plotseling voor een spoedgeval naar huis moest. Heb je ooit zo'n smoes gehoord? Ik bestel o.a. een SSD drive die bij bestelling aangeeft 1-3 werkdagen levering, maar na betaling wordt dit opeens 14 dagen.
Die schijf heb ik geannuleerd en bij Bechtle besteld. Die leveren tenminste wel op tijd.

De andere twee 8 TB Seagate disks zijn snel geleverd, maar een van de disks wil niet spinnen en is een DOA. Contact gehad met MAX, maar ik moest het zelf maar regelen met Seagate en daar de garantie claimen middels RMA.
Bizar aangezien ik die schijven bestel voor een klant met NAS problemen en snelheid dus geboden is. Seagate rekent 7-10 werkdagen voor afhandeling.
Aangegeven dat het juridisch zo niet werkt. Ik bestel een product wat defect is bij aankomst. MaxICT moet dit product vervangen.

Nu heb ik vandaag die schijf aangetekend retour gezonden naar MAX en gevraagd of ze alvast een vervangend exemplaar willen versturen. Na 10 jaar samen zakendoen is dat toch niet teveel gevraagd? Maar nee hoor. Ze moeten eerst de disk retour hebben en dan gaat MAX het met Seagate regelen. Nu zit de jaarwisseling er ook nog tussen dus mijn schijf die ik 16 december heb besteld zal hopelijk rond 5 januari geleverd worden. Dat kan toch niet?
Management wil niet reageren of laat personeel terugbellen.`
Jammer hoor {-verwijderd-} en {-verwijderd-}. (MT)

WAT EEN SLECHTE SERVICE! En dit is zeker niet de eerste keer.

MaxICT heeft het niet begrepen. Allemaal mooie artikelen over MaxICT. {-verwijderd-}, de gadget expert die aangeeft de service van een retailer met de prijzen van een internet winkel te leveren. Het gaat mij er als klant om dat als er een probleem is hoe het bedrijf dit goed oplost met zo min mogelijk overlast voor de klant. Flexibiliteit is bij MAX ver te zoeken. Regeltjes en starre houden. dat is wat je krijgt.
{-verwijderd-}

Voor nu doe ik voorlopig geen zaken meer met MAXICT. Het geringe prijsvoordeel weegt niet op tegen het gezeur wat je hebt en de moeite die het kost om het geregeld te krijgen als er iets mis is. En dat is helaas te vaak.

{-verwijderd-}

David Beers

Order niet op tijd doorgezet. Levertijden wijken af nadat je besteld en betaald hebt.
Product is defect bij aankomst. (DOA) MaxICT geeft aan dat ik dit als klant maar zelf met de fabrikant moet regelen.

Management wil me niet te woord staan. Laten medewerker terugbellen met de verklaring dat het zo werkt en dat ik me als klant maar moet confirmeren hieraan.

Prima zaak, heb er een inbouwoven en inbouwkoelkast besteld, de levering was goed op tijd, de prijs bij elkaar ongeveer 480 euro goedkoper dan in de reguliere winkels, al had ik een week langer moeten wachten...

Men rekent maar liefst 9,50 verzendkosten, je zou zeggen, daar mag je wat voor verwachten. Wel, een simpel artikel dat bij de "externe leverancier" in voorraad is, en 3 dagen duurt... men bedoelt dan makkelijk 2 weken. CLOWS zijn het

je kunt beter in china bestellen, dan heb je het sneller in huis, dan vanaf het continent "tilburg"

Heb hier meerdere keren iets bestelt in de loop der jaren, veel als niet elke keer stond er dat het product op voorraad was. Vervolgens bestelt en een dag later stond het op de product pagina ineens anders vermeld, naar meerdere dagen of zelfs weken.

Meerdere keren achter aan gemaild, als je al antwoord krijgt (ik zou zeggen 15% kans), dan moet je ook nog eens hopen dat het een antwoord is dat ergens op slaat en waar ok echt iets mee kan worden gedaan.

+Ruim assortiment.
+Veel al op voorraad.
+Redelijk nette website.

-soms te weinig informatie bij bepaalde producten.

netjes verpakt, snel geleverd en snel geregeld!

Naderhand wilde ik toch iets terug sturen.
Werd makkelijk geaccepteerd en gecrediteerd.
0,0 negatieve aspecten aan... ja, 1 ding, pakketje retour op eigen rekening, maar dat valt te overzien (moet niet zeuren daar over! :P )

Geven aan dat het bij hun op voorraad is, maar alles wat je besteld komt uit het buitenland

24 uur levering = 7 dagen levering. Ongeveer alles komt uit het buitenland. Voornamelijk Duitsland en verder richting rusland

Je mail om 8 uur en krijgt een standaard mail om 16:59 dat ze je mail in behandeling nemen. Als je belt geven ze aan dat het erg druk is. Ze managen niks. Geen bericht is goed bericht. Ze weten dus niet of het geleverd is of niet

Hier de zoveelste ontevreden klant. Hadden een ipad besteld. En zoals velen mij al voorgingen, was hij opeens niet op voorraad. Betaling (gelukkig) via Paypal gedaan.
Krijg ik na de bestelling een mail van Maxict of ik even een kopie creditcard gegevens op wil sturen, omdat er vaak fraude wordt gepleegd. En als ik dit niet zou doen, dat mijn order niet in behandeling wordt genomen.
Dus ik opgebeld dat ik niet met CC heb betaald, maar met Paypal (waarvoor 11,- betaald). Of ik alsnog even mijn ID en bewijs dat het rekeningnummer van mij is door wilde sturen. Aangegeven dat ik het belachelijk vond dat dat moest aangezien je zoveel geld voor paypal betaald en vervolgens onwijze moeite moet gaan doen om je bestelling te regelen.
Contact opgenomen met Paypal, om te vragen wat hun daarvan vonden. Paypal vond het net zoals wij dikke onzin om dit te doen.
Dus een mail gestuurd naar Maxict dat wij dat niet gingen doen. Vervolgens hoor je natuurlijk niks van ze.
Nogmaals opgebeld hoe het met de bestelling zit. En zoals gezegd, niet op voorraad. Wat ik wel vreemd vond, aangezien het om een regulier ipad model ging. Maar door de andere reviews wist ik al van tevoren dat ze met deze smoes zouden aankomen. Dus geannuleerd. Maxict verdiend het geld gewoon niet. Koop hem liever ergens anders voor 50,- meer.

Mensen hebben alleen loze antwoorden en zijn echt niet in staat om je goed te helpen.

Prima geholpen door een vriendelijke medewerker. Product was in goede staat en op tijd afgeleverd.

Dit is de website als je zoekt naar aanbiedingen. Goed zoeken en je vind soms leuke dingen voor een interessante prijs.

Ga er niet vanuit dat dingen die op voorraad liggen ook binnen een dag geleverd worden, dat scheelt heel veel ergenis. Het product komt heus wel een keer binnen een paar weken.

Er worden artikelen aangeboden op de website die op voorraad zijn op het moment dat je betaald. 1 dag later blijkt het toch niet op voorraad????????????????? Als klant heb je dan je artikel al betaald. Nu na 4 dagen nog steeds mijn geld niet terug. Kwalijk. Tijdens telefonischcontact worden (mindere) alternatieven geboden en erg geschermd met wettelijke regels. Ik zou hier nooit meer iets bestellen. kortom kijk uit

het is voor consumenten niet te begrijpen hoe Maxict hun prijzen hanteren. Omdat een leverancier in Duitsland het artikel niet leverbaar is wordt mijn bestelling geannuleerd. Een andere Euopeese leverancier kan het wel leveren maar dan kost het rond 35 euro meer. Belachelijk. ik bestel bij Maxict en niet bij hun leveranciers. Kortom betalen betekend niet gegarandeerd leveren bij MAXICT.

Bestelling ging prima levering erg slecht:
-zending in twee delen zonder bericht
-eerste zending geen bericht van verzending
-tweede zending na 10 dagen geleverd.
-erg moelijke qua retour

Eerste pakket is zogenaamd bij de kruidvat tegenover het adres geleverd. Kruidvat weet van niets. handtekening 'KV' kan iedereen verzinnnen.

Daarnaast was het afleveradres: kantoorpand gewoon open en was ik aanwezig.

Erg moelijk verloop. Ik gaf aan de zending niet meer nodig te hebben en het geleverde deel retour te willen sturen. Nu heeft Max-ICT ondanks mijn instructies toch de missende zending verstuurd en gaf telefonisch aan de zending waarschijnlijk niet retour te kunnen nemen ivm. 'afneemverplichting'.

Ondanks de wat mindere reputatie van deze webshop besloot ik mijn aankoop te doen, een Sony HT-XT3 (soundbase), gezien de enorm voordelige prijs. Er waren wel problemen maar deze waren in principe niet te wijten aan Max-ICT. De soundbase werd direct aan mij verstuurd via de leverancier van Max-ICT, maar deze besloot hem via de zakelijke post te versturen. Dat resulteerde in een situatie waarin ik zelf geen nieuwe aflever afspraak kon maken nadat de eerste twee afleverpogingen mislukt waren. Bij de eerste keer wist DHL mijn deurbel niet te vinden maar bij de tweede poging (die ik niet kon wijzigen) was ik inderdaad niet thuis. Een nieuwe afspraak was wel mogelijk, maar alleen via de zender. De enige andere optie was het product afhalen bij een sorteercentrum hier ver uit de buurt. Max-ICT heeft toen namens mij contact opgenomen met de zender maar deze wilde in eerste instantie niet meewerken. Hiermee kon ik niet akkoord gaan dus heeft Max-ICT, op enig aandringen van mij, besloten alsnog extra druk op de leverancier te zetten. Max-ICT heeft dit allemaal vlug gedaan en was telefonisch goed te bereiken. DHL speelde echter een tergend bureaucratische rol in dit verhaal.

Uiteindelijk geef ik de webshop 4 sterren vanwege de uitstekende prijs waarvoor ik het product heb kunnen aanschaffen.

Trager dan andere wegshops maar sneller dan ze zelf hadden aangegeven. Product werd direct verstuurd vanuit de leverancier wat wel problemen met zich meebracht.

Zie toelichting webshop.

Producten zijn snel besteld en de betaling is snel gedaan. De website werkt niet heel lekker met volgende/vorige, maar als je dat door hebt gaat het prima.
Niet lang daarna komt de factuur binnen via email.
Voor de producten die ik besteld heb lijkt de voorraad te kloppen. (noot 2015-12-14: zie edit klantenservice.) Na de bestelling schiet gelijk een van producten op niet-op-voorraad.

Snelheid van levering: 5 sterren van 5. Voorbeeldfunctie voor andere webshops.
Compleetheid van levering: 0 sterren van 5

10 producten besteld. 9 gekregen.

Op de pakbon stonden 9 producten en de markering "pagina 1". Pagina 2 ontbreekt. Ik vermoed dat daar het 10e product op stond en iemand die is vergeten te order picken.

Ik moet gelijk aan McDonald's denken. Als je voor meer dan 1 persoon aan producten besteld dan is er altijd wel iets wat mist.

Niet te veel tegelijk bestellen lijkt het advies.

Na 4 dagen wachten en 3 e-mailtjes verder nog steeds geen reactie. Ik wil heel graag mijn 10e product, of het geld daarvan terug.
Jammer, want als de klantenservice alleen maar een email had teruggestuurd dat ze mijn vraag hebben ontvangen en in behandeling hadden genomen, was de klantenservice score veel hoger.
Ik krijg niet het idee dat dit gaat goed komen.

Edit 2015-12-14:
Max ICT heeft gereageerd op mijn laatste email. Het bedrag word teruggestort van het missende product.
Hun leverancier heeft het product niet verzonden omdat die niet op voorraad was. Zonder melding van backorder is dat gedaan. Volgende keer zou ik een backorder melding op prijs stellen. Daarmee klopt de voorraad indicatie op de webshop achteraf gezien niet.
De klantenservice score heb ik door de behandeling van mijn email verhoogd van "Waardeloos", naar "Voldoende".

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops