Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenPrijzen zijn laag, en ik had geen haast. Op basis van de reviews was ik voorbereid op een langere levertijd.
0,50 cent iDeal kosten in rekening brengen is ongebruikelijk en het geeft een verkeerde indruk van de prijs.
De 5 sterren reviews geplaats door gebruikers, die registreren op de dag van de Review, doen ook allerlei alarmbellen afgaan. Ter compensatie haal ik er een extra ster vanaf...
Levertijden kloppen niet. Op de site stondd 1-3 dagen. Op de orderbevestiging stond direct iets anders 4-7 dagen. Na 8 dagen gebeld. Vriendelijk te woorde gestaan. Na 14 dagen was het product binnen.
KlantenserviceDe telefoon werd direct opgenomen en ik werd vriendelijk geholpen.
Slechte ervaring. Levertijd lang en pas na telefonisch contact en toen ook nog eens DOA. En toen begon de ellende.
Na diverse telefoontjes is het nu bijna 5 weken nadat zij de DOA hebben terugontvangen en ik heb nog mijn betaalde product niet in mijn bezit. WAARDELOOS BEDRIJF.
Het bestelproces gaat vlotjes. Mits er aan de kant van MaxICT geen problemen ontstaan. Ik heb op 2 juni iets bessteld dat op voorraad zou zijn. Omdat ik op 12 juni nog niets had ontvangen maar even gebeld en toen werd aangegeven dat de leverancier iets fout gedaan had. Dat lijkt mij sterk. Op 14 juni alsnog ontvangen.
KlantenserviceIk krijg telkens snel een reactie. Maar het initiatief moet altijd van de klant komen. MaxICT doet zelf niets.
Ze zeggen eerst dat het product over 3 dagen aan zou komeb. Wat later 3 weken bleek te zijn
VerzendingHeel erg slecht, geen bevestiching niks van maxict. Ook kreeg ik geen email bevestiching
KlantenserviceIk wilde mn geld terug, anuleerde het product. Maar na 3 weken heb ik mijn geld nog steeds niet terug, en de klantenservice is niet te berijken : na 8 minuten bellen en wachten hangen ze gewoon op!!!
TV besteld, MAX ICT was de enige leverancier van het model in de pricewatch - ondanks een aantal 'matige' reviews ze dus toch een kans gegeven. Geen spijt!
VerzendingLevering was 2 dagen sneller dan beloofd, dus tevreden.
+ Bestellen gaat makkelijk: Maak account, bestel produkt, betaal.
+ Goedkoop
- Opletten op excl en incl BTW prijzen.
- Produktomschrijvingen in niet-Nederlandse talen.
+ Track and trace
- 6 dagen te laat!
- Als ik niet had gebeld zou het langer duren. Meneer zag dat er iets mis was bij 1 van hun leveranciers en verplaatste de bestelling naar Ierland.
- Geleverde product was geopend. Doos vertoonde slijting, geen anti statische folie!
+ Vriendelijk
- Beloftes met korreltje zout nemen: Levertijden kloppen niet, RMA is bedroevend.
Ik ben nog niet klaar met MaxICT. Moet nu wachten op RMA en de vergoeding van het retouneren.
Verzendingeerst word mijn order gecanceld doordat er iets mis was, waarna ik een andere heb bestelt. 2 dagen later hoor ik dat deze ook niet meer in stock is, waardoor ik dus nog een extra week moet wachten. echt waardeloos.
Klantenserviceeerst word mijn order gecanceld doordat er iets mis was, waarna ik een andere heb bestelt. 2 dagen later hoor ik dat deze ook niet meer in stock is, waardoor ik dus nog een extra week moet wachten. echt waardeloos.
KOOP HIER NIET. Staar je niet blind op een eventuele iets later prijs. Levertijden worden (bij lange na) niet gehaald, klantenservice is onder de maat en ze hanteren absurde algemene voorwaarden (restocking fee).
VerzendingSite: levertijd 1-3 dagen. Daadwerkelijke levertijd ongeveer 2 weken. Slecht verpakt. Vervolg: zie hieronder.
KlantenserviceProduct defect. Dead on arrival. Duurt dagen voordat ze goedkeuring hebben van hun leverancier dat je dit product mag terugsturen. Verdere afhandeling (terugstorten van geld) duurt ook ongeveer een maand. Was voor mij de laatste keer.
Langere levertijd dan was afgesproken, verder ging het prima. Ik moet ik nu 15 woorden gebruiken??
VerzendingProduct (3 monitoren) werkte niet goed, Te hoge inputlag via HDMI)
KlantenserviceMen wil de producten alleen retour nemen als ze dan 10% van de prijs alsnog mogen factureren.
Dat heb ik nog nooit meegemaakt, Ik heb aangegeven dat dit onrechtmatig is, maar dat interesseert ze niet echt. Op de website staat nog vermeld 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie,, NOU NIET DUS, nooit meer Max ICT voor mij
Een lg w150 smartwatch gezien op hardware.info bij de deals, deze vervolgens besteld bij maxict maar nooit binnen gekregen! Ik heb alleen maar gewacht en nooit meer wat van het bedrijf gehoord. Op de site kan er gezien worden welke handelingen er gedaan zijn en hierbij stond dat het product naar de externe leverancier was gebracht en dat de verwachte levertijd 1 Juli zou zijn. NOOIT MEER BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!
VerzendingDe levering zou 1-3 werkdagen bedragen en dit zou dan uiterlijk op 30 Juni binnen komen. Volgens Maxict was dit ineens 1 Juli. Vervolgens heb ik het alkketje helemaal niet binnen gekregen en hier ben ik niet eens vanuit het bedrijf zelf op de hoogte van gebracht. ( Zie klantenservice review )
KlantenserviceZoals hierboven gemeld heb ik vanuit het bedrijf geen mail, geen telefoontje gehad niks. Ik heb een klacht ingediend en pas daarna heb ik te horen gekregen dat het product niet meer geleverd zou worden. Ik heb gemaild en vertelt dat het een aanbieding was via hardware.info en dat de prijs nu 187 ipv 232 was. Dit was volgens het bedrijf niet het geval en meer dan dit antwoprd en het antwoord dat ik maar gewoon op mijn geld moest wachten dat 5 tot 10 werkdagen zou duren voordat het teruggestort werd op mijn rekening.
NOOIT MEER MAXICT. Product besteld. 10 minuten later gebeld voor aanpassing naar ander product. Dit kon volgens de medewerker niet meer. Ik moest het product in ontvangst nemen en een RMA indienen. Vervolgens RMA email dat ik 35% restockingfee moest betalen. Dat is dus 250 euro restockingfee betalen voor een iPad mini 4 64gb 3g twv 700 euro. Ik werk al 10 jaar in de IT met diverse leveranciers. Maar dit heb ik nooit mee gemaakt. Bizar.
VerzendingDe data die je telefonisch door krijgt kloppen gewoon niet. Mijn levering kwam deels uit Duitsland geloof ik.
KlantenserviceFilosofie van klantenservice is. Dikke pech. Product is besteld. In ontvangst nemen, betalen of incasso op je dak. Dit klopt wettelijk gewoon allemaal niet. Daarom nooit meer voor mij. Ik betaal liever 50 euro meer voor een product elders dan dat ik bij Max ICT bestel.
Waarschuwing! Koop bij MaxICT geen producten!
Waarom? MaxICT besteld uw product bij andere resellers. Op het moment dat een andere reseller het product niet kan leveren krijgt u het product niet. Er wordt niet gekeken naar alternatieve zodat de klant uiteindelijk alsnog het product kan ontvangen.
Het bedrag wat u over heeft gemaakt wordt naar veel bellen en mailen teruggestort op uw rekening. Het resultaat is dat uw geen product heeft ontvangen en uw eigen geld gedurende een maand kwijt bent.
Alles valt hierbij binnen de wettelijke normen, echter hierdoor heeft MaxICT "eigen" vermogen wat bestaat uit uw inleg.
MaxICT heeft niet altijd de intentie het product te gaan leveren, maar maakt gebruik van tijdelijke inkomsten om zo onkosten te kunnen betalen.
Soort gelijke 'oplossingen' worden vaak gebruikt om een faillissement uit te stellen.
Als u uw bestelling heeft gemaakt bij MaxICT en het bedrijf gaat failliet, bent u uw geld definitief kwijt.
Bestelling wordt niet geleverd. Reseller uit het buitenland kan niet leveren, waardoor MaxICT de order intrekt. ()
Het bedrag wordt (hopelijk) gecrediteerd.
Per email wordt een indirect antwoord teruggegeven. "we zijn een onderzoek aan het starten wat het probleem is".
Per telefoon worden toezeggingen gedaan die uiteindelijk niet nagekomen gaan worden.
Zowel prive als zakelijk bij MaxICT besteld. altijd goed geholpen tot een kleine 4 maanden geleden. dingen waren niet meer goed geregeld, levertijden werden niet nagekomen en verpakkingen waren raar. verder wel vriendelijke mensen en op zich kreeg ik wel wat ik bestelde.
VerzendingWaardeloos. dat is hoe ik de laatste leveringen kan beschrijven. laatste levering bestond uit een set van schijven, zowel 6 als 3 TB schijven, een totaal van een 30 schijven. geen flauwe order. van de 30 schijven zijn er helaas een 8 stuks OEM geleverd. dit houd concreet voor mij als klant in dat ik de schijven dan enkel via MaxICT terug kan sturen en NIET via western digital terug kan sturen. een groot nadeel, want via WD kun je dmv een credit card garantie binnen een week een vervangende schijf hebben. een van de selling points van WD.. WD wist mij zelfs te vertellen dat deze schijf nooit aan mij verkocht had mogen worden.. toen ik om een reactie van MaxICT vroeg gaven zij aan dat leveranciers dit deden om goedkope prijzen aan te houden. ik had er toch het voordeel van? dat alle schijven tegen dezelfde prijs geleverd werden, zowel OEM ans niet-OEM dat was dan maar zo. omruilen deden ze niet en ze vonden niet dat ze fout zaten. heb toen gevraagd wat er gebeurde als er dan eentje defect ging? nou dat zou prima afgehandeld worden.. zie volgende stuk...
Klantenserviceals opvolging van hierboven.. een van de OEM schijven is dus stuk.. en prima afhandelen? niet dus.. de kapotte schijf is nu 1 maand bij MaxICT. een belachelijk lange RMA tijd. ze moeten wachten op hun leverancier. geen enkele update, maar ik moet telkens maar bellen. de belofte is gedaan dat op 1 juli er dan een nieuwe schijf uitgestuurd gaat worden. en het is vandaag 1 juli.. net gebeld en de leverancier gaat een schijf opsturen naar hun, die dan weer naa rmij komt.
het zal vast allemaal voldoen aan de algemene voorwaarden, en het zal allemaal wel kloppen, maar als klant voel ik me niet fijn behandeld. laatste keer dat ik daar zowel prive als zakelijk bestel.
BESTEL HIER ABSOLUUT NIET ONDANKS LAGE PRIJS
Het product was gemakkelijk te bestellen, en met een mooie belofte 1-3 werkdagen. Echter leerde de waarheid mij dat dit 7 werkdagen is en dat de voorraad hun leverancier voorraad is (Polen in mijn geval) ook zag ik dat als ik het terug wilde sturen er restockingfee betaald moet worden, en de retourkosten voor eigen rekening zijn.
Zonder omdoos verzonden in originele doos, hierdoor is de originele doos beschadigd.
KlantenserviceZe houden je aan het lijntje met levertijden die ze in eerste instantie al vals beloven.
Een MacBook keyboard cover besteld bij MaxICT en moest hierbij zelf op Google opzoeken hoe deze product eruit ziet. Bij meerdere keyboard covers hebben zij hetzelfde plaatjes gebruikt.
VerzendingBij dit product stond "direct leverbaar, voor 16:30 besteld morgen in huis". Na een week hebben zij dit claim niet waar kunnen maken en mij ook niet op de hoogte gehouden. Nog altijd niets ontvangen!
KlantenserviceOndertussen heb ik ze een mail gestuurd over de levering van mijn pakket en hier heb ik geen antwoord op gekregen, dus het wordt maar afwachten...
MacICT is vrijwel de meest matige hardware shop op Twekaers en dit had ik me ook gerealiseerd aan de hand van de aantal verkregen sterretjes. Jammergenoeg kwam ik pas hierachter nadat ik een bestelling had geplaatst.
Via Tweakers zocht ik de voordeligste leverancier voor twee HP Microservers.
Het bestellen verliep eenvoudig en snel, geen op of aanmerkingen .
Via "Mijn Max" heb ik de order tot aan levering kunnen volgen (tracking DPD).
Zondag besteld, dinsdag geleverd.
Koop hier vooral niet zakelijk, bij retourneren schuilen zij achter voorwaarden en kosten.
Bij een zakelijke aanschaf snap ik dat het wat anders gaat maar enige coulance had toch wel prettig geweest. 20% restockingfee is van den zotte.
Ik zal hier nooit ofte nimmer meer wat bestellen, of het nu privé of zakelijk is. Zo te zien aan de meeste reviews sta ik hier niet alleen in.
"Zakelijk aangeschafte producten die geopend zijn nemen we eigenlijk helemaal niet retour. Ik heb in dit geval een uitzondering voor u gecreëerd, echter zijn hier wel voorwaarden en kosten aan verbonden."
20% restockingfee? Komop zeg, in welke tijd leven wij?
Kortzichtig.
Top bedrijf zou ik zo weer bestellen !! Mijn bank blokkeerde de betaling op een of andere rare manier. Ben gebeld door klantenservice van Max Ict en die hebben me op een zeer fijne en vriendelijke manier geholpen. Spullen waren zoals ik gewend ben van Max op tijd binnen bestel hier al aantal jaar mijn kantoor artikelen altijd met tevredenheid. Ga zo door jongens een compliment voor Max Ict en het personeel
VerzendingZoals altijd keurig optijd !
KlantenserviceHele aardige en behulpzame mensen bedankt nog voor jullie hulp
Harde schijf besteld nadat er eentje faalde, twee weken later nog steeds niets, slechts een omwisseling van product na een lange tijd wachten aan de telefoon. op de tijd van bestelling was er nog een voorraad met 1-3 verzenddagen, order is gecanceld door "end of life"
VerzendingProduct was een dag later "uitgeleverd aan externe leverancier", 2 weken later een kort berichtje (welke in spam belandde, zegt ook weer iets over het bedrijf) dat de order geannuleerd was.
KlantenservicePas na zelf mailen na bijna 2 weken werd er volgens mij pas naar de "uitgeleverde bestelling" gekeken, De uitkomst van een telefoongesprek een dag later was slechts een vervangend product (ook zonder enige andere compensatie) met een garandering dat het volgende maandag binnen zou komen, we zullen zien dit keer.
Prijs was laag, product informatie was in orde en ook de betaling ging zoals in alle andere shops.
VerzendingDrie producten besteld. 2 daarvan waren op voorraad en die waren de volgende dag binnen, het 3de product liet wel even op zich wachten. Helaas werd er bij de beeldschermen geen verzendverpakking gebruikt, Ik vind ze daarvoor echt te kwetsbaar.
KlantenserviceAls kleine onderneming heb ik 2 schermen gekocht bij deze winkel. Ze paste mooi bij elkaar maar eenmaal bij ontvangst waren ze groter dan ik dacht. Ik wilde ze daarom retour sturen. Ik heb alleen de doos opgemaakt en de rest ongemoeid gelaten. Omdat het een zakelijk koop betreft heb je geen 14 dagen: niet goed, geld terug. Je krijgt wel: een hoop onzin!
In de voorwaarde staat dat eventueel kosten bij komen voor de schade “kuch: de open doos” die het nieuwe product heeft opgelopen en voor de kosten die gemaakt worden bij de retour innamen. Zover komt het echter niet. Na contact moet je eerste ruim 48 uur wachten voor goedkeuring waarna ze vrolijk met de mededeling komen: “de leverancier wil de goederen niet terug, dus retour sturen kan niet”. Ze verwijzen je leuk naar hun eigen voorwaarde maar komen deze zelf niet na.
Ik ben een ZZP’er en zelf de fout gemaakt om het zakelijk aan te schaffen maar tolerantie of begrip kennen ze bij dit bedrijf echt niet. Ik zit nu met 2 schermen van ca. 250 euro opgezadeld waar ik niks mee kan. Erg fuserend dit. Qua service is dit bedrijf echt ondermaats.
US toetsenbord besteld voor mijn moeders haar 2de hands laptop die ik via een mede tweaker heb overgekocht, 1 stuk op voorraad en de goedkoopste prijs was bij max ict voor 20 euro inc verzending, Gister maandag in de ochtend gebeld en het toetsenbord zou gister verzonden worden volgends de klatenservice met UPS, helaas konde ze me geen tracking nummer geven maar het pakket is vandaag netjes afgeleverd bij mijn ouders, een vlekkeloze bestelling dus aangezien de mindere beoodeling over deze winkel. Als ik een trackingnummer had gekregen had ik ze 5 sterren gegeven