Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenTelefonisch een offerte aangevraagd voor een zakelijke bestelling, netjes snel verwerkt en gemaild.
Minder netjes is dat uitdrukkelijk gevraagd was af te halen (wat kon) en op de offerte enkel nog sprake was van verzending.
Verzending uiteindelijk van 0 naar 10 werkdagen gegaan.
Communicatie verliep goed, maar er werd (waarschijnlijk per ongeluk) foute informatie verstrekt waardoor eea fout liep met achterhalen waar het pakket geleverd was.
Edit: Er is het eea fout gelopen in de communicatie (aan beide zijden) waardoor foute aannames zijn gedaan ontstaan. Review is geedit (aangepaste textopmaak lukt helaas niet).
Ten tijde van de bestelling stond het product op voorraad.
Telefonisch bij het opmaken van de offerte aangegeven dat ik het in Tilburg op wilde pikken (wat kon). Op de offerte niet zo verwerkt.
Dit zo maar gelaten en besteld.
Een dag later toen de bestelling verwerkt was, was de levertijd 3-5 werkdagen geworden.
Nog een paar dagen later komt de melding dat het product vertraagd is en nog een week later geleverd wordt. (levertijd van 0 naar 10 werkdagen gegaan)
Deze zakelijke bestelling wordt vervolgens op zaterdag (?) aangeboden door DPD. (Logisch dat er niemand op het kantorenpand is.)
Of dit te wijten valt aan DPD of aan Max ICT laat ik in het midden. Het lijkt me dat je als klant van DPD aan moet geven wanneer je het wil laten leveren, maar mogelijk is de standaard afspraak zsm.
(Als consument zeg ik dan enkel dat dat juist positief is, zakelijk niet altijd het handigste)
Probleem is alleen dat onduidelijk was waar.
Track en trace info geeft echter enkel een naam.
Gemaild met de melding dat er geen pakket is geleverd en dat ik graag een oplossing hiervoor wil.
Max reageert netjes de volgende ochtend, met de melding waar volgens DPD het pakket is afgegeven. Hierbij werd een ander adres aangegeven dan het afleveradres.
Minder netjes is het verzoek of ik zelf even kan kijken of het inderdaad daar ligt en als het niet gevonden kan worden ik nogmaals maar contact op moet nemen.
Dat bedrijf gebeld, niets bekend. Meerdere andere bedrijven in de omgeving gebeld, niets bekend.
Max dit maal gebeld (reeds een mail gestuurd dat er niets bekend was daar) met de vraag hoe het opgelost gaat worden.
Aangeboden "oplossing", DPD moet het pakket terug ophalen en opnieuw aanbieden. (ookal is de melding al gemaakt dat op het adres wat DPD (zoals gemeld door Max) aangeeft niets geleverd is)
Ik kan hier geen terugkoppeling van krijgen of dit daadwerkelijk ook wordt gedaan, omdat ze zelf niet direct terugkoppeling van DPD zouden krijgen. (Volgens DPD zelf gebeurt dat wel, ik laat in het midden wie ik hierin moet geloven dan)
Het is op dat moment onbekend of het op de zelfde track en trace info verwerkt wordt of dat er een nieuw nummer aangemaakt wordt.
Er is door Max per mail de volgende dag opnieuw contact opgenomen met mij waarbij gemeld werd dat de naam van iemand was in het verzamelpand waarin wij zitten en dat DPD meld dat het pakket wel daar is afgegeven.
Bij navragen van deze naam, bleek dit een invalkracht te zijn die het pakket inderdaad netjes in ontvangst genomen heeft maar geen melding naar mij heeft gemaakt.
Door miscommunicatie intern en de eerste maal foutief verstrekte informatie zijn er verkeerde aannames gedaan waardoor een verkeerd beeld is ontstaan.
Dit is teruggekoppeld aan Max.
Wat betreft het pakket:
De monitor die besteld was, is in een 2e doos verpakt. De doos is aan 1 zijde uitgevuld met piepschuim. Beter was geweest de uitvulling te verdelen over beide zijdes, maar het heeft gefunctioneerd.
Buitenste doos was enigszins beschadigd na transport. Binnenste doos was onbeschadigd.
De afhandeling van de levering (onduidelijkheid waar en aan wie nu precies geleverd was) liet enigszins te wensen over.
In eerste instantie werd verkeerde informatie verstrekt. (mogelijk door DPD) Waardoor een zoektocht in gang gezet werd die uiteindelijk niet nodig bleek. (De fout zat bij interne communicatie, niet DPD of Max)
Dit is gecorrigeerd waardoor het pakket wel gevonden kon worden.
De levertijd was wat langer dan verwacht maar na een dikke week werd de processor netjes bezorgt. De processor werkte na installatie niet maar ik bleek de verkeerde besteld te hebben. Ik kon deze kosteloos omruilen tegen de juiste processor maar helaas werkte deze ook niet. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en in eerste instantie dachten ze dat de processor was doorgebrand. Na een wederom kosteloze vervanging bleek mijn bios niet up-to-date te zijn waardoor de processor niet herkent werd. Daar konden zij natuurlijk niets aan doen. Ze hebben de processor dus 2 keer vervangen terwijl hij het door mijn eigen schuld niet deed. Al met al dus een uitstekende en vriendelijke service van MaxICT wat de iets levertijd ruimschoots goed maakt!!! Ik kreeg zelfs nog een servicemailtje over het aanbrengen van de koelpasta. Klasse!!
Dank jullie wel!!
Na wat aanloopproblemen een zeer goede service gekregen van MaxICT!!!
Op 11 juli een samsung TV besteld met levertijd 1-3 dagen. Deze kwam 4 dagen later aan met een volledig gebroken scherm. Waarschijnlijk de schuld van GLS. Dezelfde dag nog afgeleverd bij een ophaalpunt met een RMA label. Uiteindelijk na veel valse beloftes over de leverdatum van de nieuwe tv, op 9 augustus, 1 maand later, een nieuwe TV gekregen met enkel een BRITSE stekker en kon ik deze nog steeds niet gebruiken. Na weer een email is me beloofd dat deze een dag later aan zou komen.
Nooit hier bestellen!
Slecht verpakt, tv was stuk en ook nog eens een dag te laat.
KlantenserviceReacties waren vriendelijk en meestal binnen een dag.
Wel veel valse beloftes over leverdatum.
ik had een coolPad Porto S E570 wit besteld met ideal en alles ging snel en gemakkelijk, het geld was meteen overgemaakt, maar dan de lever tijd zou op 25-7-2016 geleverd moeten zijn en dit was niet zo, naar hun gebeld en ze zouden de product morgen verzenden, of te wel het was nog niet eens verzonden! 5 dagen te laat op een maximale levertijd van 3 dagen, dit is echt slordig. verder wou ik het product annuleren en dit kon binnen de 14 dagen wanneer het product is besteld, dit heb ik via de mail en telefonisch gedaan en ze zouden de order annuleren. hiervan heb ik nog niks van gehoord ook geen bevestiging dat de order is geannuleerd is of wat dan ook. ik had weer een email gestuurd en nu na bijna 2 weken heb ik nog niet eens een reactie van hun gekregen. advies voor de volgende kopers, pak een andere webshop want ze zijn bij max ict erg slordig.
Klantenserviceals je ze belt krijg je meteen reactie maar of ze het waar maken is een ander verhalen, reageren op de mail doen ze blijkbaar niet want na 2 weken heb ik geen een reactie van hun ontvangen.
Contact verloopt moeizaam, en je wordt aantoonbaar voorgelogen.
Bestelling onder herroepingsrecht geannuleerd, maar drie weken verder nog niks gehoord.
Product is tijdig ontvangen, maar tracking bleef uit en men wist niet waar het product zich bevond. Het zou later komen, maar bleek toch op tijd.
KlantenserviceRMA ingediend en gelijk geconfronteerd met waarschuwingen en mogelijke kosten. Kosten terugzenden zijn voor koper, madresbrief zit er niet bij, en rare instructieds over klacht beschrijven op papier bij de bestelling te voegen.
Heb de Thermaltake W200 gekocht voor de super prijs van 369,- :-)
Webshop doet wat ie moet doen. Betalen was een eitje. +0,50 voor ideal betaling ben ik nog niet eerder tegengekomen, maar is nu ook weer geen wereldramp.
Na bestelling via de website het verloop kunnen vervolgen. Notificatie via e-mail zou handig zijn, maar alleen voor de verzending (anders weer tig mailtjes erbij...).
Bij bestelling was indicatie levering 1-8 (23-7 besteld). Uiteindelijk 5-8 ontvangen. 4-8 keurig een telefoontje gehad dat verzending te zwaar was voor reguliere koerier en dus op afspraak met transporteur. Hoefde niets te zeggen over extra kosten, werd al meteen aangegeven dat deze voor hun rekening was. Vind ik persoonlijk op tijd gezien de indicatie die bij bestelling was afgegeven.
Verpakking was origineel van Thermaltake. Helemaal in orde en geen beschadigingen aan de buitenzijde, dus de transporteur heeft het ook keurig gedaan. Zelfs de backplate slot covers zaten stuk voor stuk verpakt in folie :-)
KlantenserviceIk ben 4-8 keurig gebeld met de mededeling dat de bestelling er was, maar niet met een reguliere koerier verzonden kon worden ivm gewicht. Verder alles keurig afgehandeld.
Ik zit zelf bijna 20 jaar in de facilitaire callcenter branche (ook zelf gebeld en nu als manager) en kan niet anders dan melden dan dat het een goed gesprek was, zoals je mag verwachten van een klantenservice).
Gezien de vele negatieve meldingen op Tweakers was ik wel wat huiverig, maar de prijs was zo laag (thermaltake geeft een richtprijs van 499,- dollar (US) dat ik wel een gokje wilde wagen. Voor mij is dat helemaal top geweest en zal niet aarzelen om er weer te bestellen.
Het uitkiezen en betalen ging -zoals bij alle webshops- gewoon normaal. Heb er niets aan toe voegen.
VerzendingOndanks dat op de site werd gesteld dat de levertijd 1-3 dagen was, kreeg ik gelijk te horen dat het een week was. Na een week was de leverancier de bestelling "vergeten" en kwam er een week bij. Daarna was er iets fout gegaan en moest ik nog een week wachten en na drie weken reclameren kreeg ik te horen dat de vrieskast niet meer leverbaar was.
KlantenserviceIk werd aan het lijntje gehouden en op e-mail werd niet gereageerd.
Veilige en snelle levering. Bij Max ICT had ik een computercase besteld voor mijn huidige computer.
KlantenserviceEen aantal weken terug had ik een computercase besteld bij Max ICT. Vanwege drukte op mijn werk was ik er pas na twee weken aan toe gekomen om het product in gebruik te nemen. Pas toen kwam ik erachter dat mijn huidige moederboard een aantal millimeter te groot was (zowel mijn moederboard als de case zouden ATX compliant moeten zijn).
Toen ik contact opnam met de klantenservice kwam mijn product officieel gezien niet meer in aanmerking voor het herroepingsrecht. Na verder onderhandelen maakte Max ICT voor mij echter een uitzondering waardoor mijn RMA alsnog goedgekeurd werd.
Kortom, ik ben goed geholpen en de volgende keer bestel ik hier zeker weer!
Het bestellen was eenvoudig, helaas echter geen mogelijkheid om met PayPal te betalen. Hierna heb ik de keuze gemaakt voor iDeal en moest ik ook nog eens 0,41 cent voor iDeal betalen. Dit vindt ik niet echt meer van deze tijd..
VerzendingProduct had een levertijd van 1-3 dagen. Na 4 dagen was de bestelling echter nog niet binnen en heb ik contact opgenomen met de service desk. Hier werd mij verteld dat hij wel onderweg kon zijn, maar dat dit via een toeleverancier werd verstuurd. Na 8 werkdagen heb ik uiteindelijk mijn bestelling gekregen en van Max ICT heb ik verder natuurlijk niks vernomen.
KlantenserviceZe leggen het balletje liever bij de leverancier dan bij hun zelf.
het bestellen ging eenvoudig op de site.
betalen ook.
service prima.
verzending op tijd gedaan
Bosch koelkast KGN39XI45
Als het fout gaat, leer je de verkoper kennen.
De aanloop naar de koop verliep uitstekend, snel contact en de juiste toelichting werd gegeven.
De koelkast had tijdens het transport schade opgelopen.
De schade was aan de achterkant en aan de zijkant.
Na 1 jaar (aanschaf juni 2015) functioneert de koelkast nog steeds goed. Ik ben tevreden met de prestaties van het apparaat, zie mijn product review.
Max-ICT was snel in het contact en heeft mij een mooie korting geboden ter compensatie van de schade. De koelkast heb ik zo kunnen plaatsen dat de optische schade aan de zijkant nauwelijks zichtbaar is.
Nu maar hopen dat ik geen verhuizingsplannen of inspiratie om mijn interieur te veranderen krijg
Ik ben een tevreden klant!
Helaas transportschade.
De schade werd door Max-ICT erkent en de verantwoordelijkheid voor de opgelopen schade werd genomen
Ook tijdens de schade afhandeling snel in het contact, een goede afhandeling van de schade middels een compensatie
Bestellen en betalen gaat prima, maar daar is ook alles mee gezegd. Zodra het afhangt van de service kom je er snel achter waarom deze webshop soms goedkoop is.
VerzendingNa een week heb ik maar achter mijn product aan gebeld. Ze hebben hierna de levarancier gebeld en ik kreeg direct een verzendbevestiging, wat ik overigens niet zou krijgen, maar dat ter zijde. Je moet er dus zelf achteraan!
KlantenserviceBij het retourneren van een ongeopend product (zakelijk) moet je verzendkosten heen en terug betalen, wat nog vrij logisch is. Maar ook nog 10% van het totaalbedrag, wat ik werkelijk waar nog nooit heb meegemaakt.
Ik wist gemakkelijk mijn product te vinden in de webstore! Het bestellen en betalen was erg toegankelijk en duidelijk. Het product had ik zeer snel in huis! Top geregeld!
Meer dan een maand gewacht op product, uiteindelijk na verschillende mails toch te weten gekomen dat het product niet meer leverbaar was. Nu wacht ik alweer weken op de terugstorting. Hier koop ik NOOIT MEER!
KlantenserviceAltijd zelf moeten mailen, verschillende keren gewoon standaardmail teruggekregen. Na veel zagen toch een echt persoon te pakken gekregen.
Geen betalings-bevestiging.
Geen verzend bevestiging.
Dus je weet niet waar je aan toe bent.
Verder wel op tijd geleverd voor een goede prijs!
als de prijs goed is zou ik hier weer kopen anders ligt mijn voor keur bij een andere shop
Inmiddels doen wij vanuit ons IT bedrijf al een aantal jaren zaken met MaxICT.
Erg goed contact met een eigen accountmanager! Onderweg bellen om advies, direct bestellen en binnen een dag altijd in huis.
Erg fijn zijn de korte lijnen met de eigen accountmanager
Op zoek geweest voor een nieuwe router. Bij Maxict gevonden. Keurige aanmelding/bevestiging via de website. Wij besloten ons product op te halen. Kregen zeer snel al een bevestiging dat ons product klaar lag. Bij afhalen werd aangegeven te bellen als de installatie niet lukt. Gewoon TOP!
VerzendingHelaas kan ik geen alternatief voor verzending kiezen. We hebben het product opgehaald.
KlantenserviceEr mag gewoon gebeld worden als installeren niet lukt. TOP.
Ik heb de Edifier R2000DB bij MaxICT besteld omdat ze een zeer prettig prijs hebben. Maar wat blijkt, het is een Engels model met dus een engelse stekker.
Helaas is het een vaste kabel, dus of je knipt de stekker er af of je werkt met een adapter
In de advertentie is niets te vinden over Engelse stekkers. En na contact met de helpdesk blijkt dat ze dit drommels goed weten. Aanbieding is een adapter of een retourzending....
Op de website staat, vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis.
Maar dat ging niet door. Ik heb om 11.30 uur besteld, maar het werd een dag later omdat mijn order was blijven hangen in "het volledig geautomatiseerd" system...
Snelle reactie op mails.
Dat de antwoorden me niet zo bevallen ligt natuurlijk niet aan de klantenservice mensen, maar aan het bedrijf erachter.
Account aanmaken en bestelling plaatsen is simpel.
Er werd eur 0,50 ideal betalingskosten in rekening gebracht. Belachelijk!!!
Het bestelde op 20 juli bestelde product zou de volgende dag geleverd worden;
21 juli dus. Vervoerder DHL.
Voor de voorgang van de bestelling moest ik op de Max ICT webside inloggen.
Aldus gedaan en las ik dat het bestelde product in eigen voorraad was en dus
werd er geen verzendmelding ge-maild en geen Trach&Trace-code.
Aan het einde van de 21 juli om 17.00 uur nog steeds geen pakketje!
Gebeld met MAX alwaar ik te horen kreeg dat er om onbekende oorzaak vertraging in de levering was ontstaan. Niet getreurd wat MAX zie mij het wordt de 22e juli geleverd. Ik vroeg MAX:Krijg ik dan ook een Track&Trace-code?
Het antwoord was: Neen voor levering van eigen vorraad doen we dit niet.
Krijg ik op 22 juli toch een verzendbericht per e-mail met een link naar de vervoerder DHL.
De verwachte leverdatum is: 25-07-2016
Deze zending zal worden aangeboden door DHL op het volgende adres; enz enz....
Komt op de 22 juli 2016 om ongeveer half een DHL aan de deur met het pakketje van MAX.
Al met al tot mijn genoegen maar totaal onverwacht toch aardig snel geleverd.
Slecht georganiseert! Men wacht tot de klant zich meld voordat actie word ondernomen!
Te slecht voor woorden.,Omschrijvingen op website kloppen voor geen meter.
Konden opeens niet leveren voor vermeldde prijs.4 verschillende prijzen voor zelfde product. Onvriendelijk personeel. E-mails komen in spam terecht ( goed maar ook ) Betaal meer, maar vermijd dit bedrijf !!
Latere levering dan beloofd. Geen tracking nummer ontvangen, ook geen factuur
KlantenserviceBeloftes worden niet nagekomen,lange wachttijden in helpdesk. te Weinig productkennis.