Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenIk koop nooit meer bij deze winkel, ze doen moeilijk en zeer lang over terug-/betalen, ze zijn niet vriendelijk, ze vragen retour zonder gebruikssproren anders aftrek, en boven al leveren product zonder handleiding in NL of welke andere westerse taal, ze leverden een product uit oostblok maar doen voorkomen dat het uit NL komt. Ze konden geen vertaling aanleveren, ze konden niet vertellen wat de waarschuwings stickers betekenden en waar ze geplakt moesten worden. Ze zijn goedkoop maar wee o wee als je wilt retourneren of als er iets mee aan de hand is... of als je het product niet kent en echt een handleiding nodig hebt - retourzenden voor eigen kosten en risico. Ben er maar langs gegaan, leek mij verstandiger. Maar het heeft nog bijna 2 maanden geduurd voordat ik mijn geld terug had. Ze sturen je weken nadat je langs geweest bent een bericht dat ze het hebben ontvangen en de terugbetaling zullen gaan regelen.... Nee echt nooi en nooit meer. Ben speciaal voor deze review lid geworden van tweakers... om mijn slechte ervaring te delen met jullie
Oja ook dat kan ik nog melden.... leveren zeker niet binnen de tijd zoals aangegeven op hun site, en dan moet je zelf nog informeren wanneer dan wel geleverd wordt en waarom het later wordt... zit je dus wel voorniets de hele dag thuis te wachten... want waar AH en DHL het tot bijna het uur kunnen plannen is dit bedrijf traag traag en nog eens traag
Was bedoeld voor de oost europese markt - maar werd hier door hen geleverd zonder handleiding in NL noch andere westerse taal, en men kon deze ook niet aanleveren... Op basis wat ik zelf gevonden heb geprobeerd te werken met het product, tja want hoe anders kun je beoordelen of het voldoet aan de verewwachtingen en of je het eventueel moet terug sturen.... Efin bediening is voor professoren, alles wat logisch leek was het niet. Had een Whirlp[ool gekocht omdat mijn oude Whirpool defect was geraakt - maar alles deed wat ik wenste. Producten werden niet warm, ongeacht hoe lang en op welke temp ze in de magnetron/oven stonden. De zelf gevonden eng handleiding op het web was ook zeer matig.... strekking... probeer er door trial en error achter te komen.... U begrijpt het voo rmij ook geen Whirlpool meer, heb nu een eenvoudige en goedkopere maar wel begrijpelijke Inventum in huis gehaald
Klantenservice' ik wil u eigenlijk niet te woord staan' dat is de indruk die ik aan het geheel heb overgehouden - 'als u problemen heeft met inloggen is dat uw probleem niet dat van ons' .....
De bestelling is door Max ICT snel geleverd, het product is zoals beschreven op de website.
In de ochtend had ik een bestelling geplaats, die middag kon ik hem ophalen. Vele betalingsmogelijkheden dus helemaal tevreden.
VerzendingKon de bestelling gelijk in de middag ophalen, goede service. Bedankt Bart.
KlantenserviceEr was een misverstand met de levertijd. Ik werd gelijk geholpen en kon dezelfde dag nog mijn pakketje ophalen.
Bestelling plaatsen ging makkelijk en mijn artikelen waren binnen 2 dagen binnen. Geen problemen gehad.
VerzendingPrima
KlantenservicePrima
Bestelde laptop (Lenovo E50-70 80JA ) voor mijn dochter (brugklas) blijkt een Deens toestenbord en windows versie te hebben. Nu moet alles eerst retour, geld terug en vervolgens kan een ander exemplaar worden toegezonden....... tja en waar lag de fout ook alweer?
Verzending5 dagen later binnen dan verwacht en dan nog fout ook. Mijn dochter maakt zo lekker een valse start in de brugklas.....
Ondanks de leveringproblemen die je wel vaker hebt met server onderdelen (ik heb een order van azerty momenteel nog langer open staan) was het product maar €31 terwijl de meesten €500+ kosten (2 sticks ddr2 ram van 4gb)
Thumbs up daarvoor.
Besteld op 29 juli, geleverd op 22 augustus *binnen 3 dagen*
KlantenserviceZe zeiden dat ze iets deden... maar het heeft toen nogsteeds heel erg lang geduurd.
GTX1080 kaart besteld. Online op voorraad
Bblijkt in eerste instantie een versie te zijn die niet leverbaar, order geannuleerd, maar ontvang geen email. Na bellen alternatief besteld, volgens online zijn er 13 op voorraad. Levertijd 5 dagen (!).. Dat is dus GEEN voorraad.
bij navragen blijkt de website voorraad, de voorraadindicatie van de toeleveranciers te zijn... en die zit niet in Nederland natuurlijk.
Bagger club, geen zaken mee doen voor snelle leveringen
Je mag zelf achter al je zaken aanbellen. Geen initiatief van de klanten service zelf
Levertijden zijn erg onbetrouwbaar.
Bij eventuele retouren of geannuleerde orders mag je 2 weken (!) op je geld wachten. Deze club is niet te adviseren voor particulieren.
Klantenservice kan niets. Kan geen financiele gegevens inzien, kan ook niet naar hun leveranciers bellen. Aardige mensen, geen toegevoegde waarde
Betalen voor iDeal-betaling? Hallo! Het is 2016.
Wijzigen adres van de klant, wijzigt vervolgens niet het verzendadres mee. Ik kan geen adres verwijderen, ook al heb ik twee adressen staan (geen idee hoe dat komt).
Hebt u een Outlook.com of Hotmail.com adres? Dan worden vanuit dit proces gestuurde mails niet ontvangen. (Microsoft houdt dit tegen vanwege HTML inhoud).
VerzendingBij bestelling op site: voorraad 39 en levertijd 1-3- werkdagen. Na 4 dagen is door winkel order geannuleerd: niet te leveren.
Gewoon een goeie webshop. Kon mijn besteld product (SSD) de zelfde dag nog ophalen. Kreeg hier netjes een sms bericht van. Bij de winkel zelf waren ze erg klantvriendelijk.
In 2012 mijn voorlaatste bestelling gedaan bij Max ICT. Omdat destijds het bedrijf niet al zijn beloftes na kon komen ben ik andere leveranciers gaan zieken.
Na jaren opnieuw contact gelegd met MaxICT en dit bedrijf "really stepped up"!
Het contact is vriendelijk en snel (geen wachttijden).
De levertijden zijn ideaal; deelverzending vinden zonder meerprijs plaats.
Hun backordersysteem is verbeterd en verkleind; hierdoor kan men sneller leveren en hun beloftes waarmaken.
Al met al erg tevreden door de tijdige levering, voornamelijk ook door de zeer scherpe prijzen!
Men wacht niet tot de order compleet is, maar verzend in delen. Zo kon ik vast aan de slag met onderdelen die al binnen waren.
Er worden niet eens meer verzendkosten gerekend dus petje af!
Voordat ik mijn bestelling heb gedaan heb ik contact gezocht met Max ICT. Karim Bouwman heeft mij te woord gestaan en mijn twijfels over dit bedrijf weggenomen. In het verleden stond Max ICT er om bekend laat of helemaal niet te leveren omdat zij bij andere leveranciers zouden bestellen en dus niet altijd hun belofte na konden komen. Na telefonisch contact afspraak gemaakt dat wanneer het niet op tijd binnen was, ik de boel ergens anders ging bestellen.
Alles is netjes en op tijd geleverd. Zelfs 2 van de 3 schermen die ik besteld had zijn voor de oude, lagere prijs geleverd dan waar ze voor zouden verkocht worden.
Al met al een hele goede ervaring, goede ondersteuning en vriendelijk contact.
Ik ga zeker weer terug naar Max ICT met mijn volgende bestelling!
Max ICT richt zich vooral op de zakelijke markt. Als particulier moet je dan al oppassen. Mijn ervaring (als particulier):
€ 0,50 vergoeding voor iDeal betaling! -> min 1 ster, dit kan echt niet is hetzelfde als de bakker vraagt voor een vergoeding voor het pinnen.
Verzendkosten rekenen bij een tamelijk grote order (bijna € 400) -> min 1 ster. Vrijwel elke webwinkel stuurt vanaf een niet zo'n groot bedrag de spullen gratis op.
Geen track&trace info -> min 1 ster, elke fatsoenlijke webshop doet dit tegenwoordig, handig om te plannen om thuis te zijn bij aflevering. Bij Max ICT was het nog erger, de order werd doorgegeven aan "de leverancier" (je weet niet welke) en verdere communicatie is er vanaf dat moment niet meer.
Slecht verpakt -> min 1 ster. Zat alleen een plastic zakje om de originele doos, geen dempingsmateriaal o.i.d. ("de leverancier" heeft hier waarschijnlijk geen zin in). Onbegrijpelijk, je wilt niet weten hoe er gesmeten wordt met de pakketen tijdens het verzend/sorteer traject.
Kortom: geen webwinkel waardig, las ook nog 'ns dat als je problemen hebt of de spullen terug wilt sturen dat ze proberen je 10% restocking fee te laten betalen wat helemaal niet mag van de wet kopen op afstand.
Advies aan Max ICT: richt je alleen op de zakelijke klanten en lever niet meer aan particulieren of wijzig het beleid en neem andere goede webwinkels als voorbeeld.
Geen communicatie van verzending, geen track&trace, slecht verpakt. Relatief hoge verzendkosten.
Zocht een Samsonite laptop tas en bij Max ICT was hij het goedkoopst.
Bestellen ging makkelijk en werd via de mail op de hoogte gehouden over de voortgang.
Na 4 dagen was de tas binnen en netjes verpakt.
Verzending is door GLS verzorgd. Netjes verpakt en op tijd bezorgd
Veel te vinden op de site, vaak aan (heel) scherpe prijzen. Gebruiksvriendelijk is de site niet echt, maar via tweakers is alles direct te vinden waardoor de navigatie op hun site niet per sé nodig is.
VerzendingBeetje pech gehad met de verzending. Deze was eerst niet verstuurd (ook al stond er op de site en kreeg ik via mail dat deze verstuurd was) na een week te wachten (dus een week na het krijgen van de verzendmail) toch contact opgenomen. Hier geen expliciet antwoord op gekregen maar simpelweg een mail met nieuwe verzendingsgegevens. Deze verzendingsgegevens waren echter niet voor mij bestemd aangezien het om de verzending ging van het magazijn in Duitsland (vermoed ik) naar hun winkel in Nederland. Dit was aan de andere kant wel handig om te weten dat mijn bestelling weldegelijk vooruitging. Hierna geen problemen meer gehad, bestelling kwam toe op de aangegeven tijd met alles in orde. Uit mijn ervaring dus slecht, maar indien dit een one of a kind was, moet deze review met een korrel zout genomen worden.
KlantenserviceZoals eerder gezegd, mail gestuurd over de verzending en deze is direct in orde gebracht. Een persoonlijke mail terug met verduidelijking ipv een nieuwe verzendingsmail zou tof geweest zijn.
Betalen kun je altijd prima bij de meeste sites. Via ideal kun je je geld prima overmaken in de hoop dat je je gekochte spullen zoals beloofd geleverd krijgt.
VerzendingWacht al 14 dagen, na verstrijken van de leverdatum is de levertijd ineens onbekend. Volgens de site is het artikel op voorraad en kan het binnen 4-7 dagen geleverd worden. ? Geen enkele vorm van communicatie van de winkel. Erg slecht, zou hier niet nogmaals bestellen, raad anderen aan dit ook niet te doen.
VerzendingProduct via de site op voorraad. Blijkbaar is dit niet zo. Pure misleiding. Levertijd is 1-3 werkdagen. Toch niet geleverd binnen 3 werkdagen. Telefonisch contact gehad maar dan proberen ze je af te wimpelen. Wat een klote bedrijf. Doe hier geen zaken mee.
KlantenserviceProduct via de site op voorraad. Blijkbaar is dit niet zo. Pure misleiding. Levertijd is 1-3 werkdagen. Toch niet geleverd binnen 3 werkdagen. Telefonisch contact gehad maar dan proberen ze je af te wimpelen. Wat een klote bedrijf. Doe hier geen zaken mee.
Koelkast besteld, omdat mijn oude kapot was gegaan. Zou binnen 1/3 dagen bezorgd worden. na 3 dagen niets gehoord, geen factuur geen tracking info, niets. Maar eens bellen, Hotmail schijnt niet te werken. ze moesten uitzoeken waar de zending was, nu wederom 5 dagen later dus in totaal 8 dagen later nog geen koelkast een poging de bestelling te annuleren wordt door max ict niet geaccepteerd.
VerzendingGeen elke vorm van track en trace, levertijden worden niet na gekomen.
KlantenserviceJe moet tig keer bellen om iets te weten te komen, zelf factuur moet je voor bellen, anuleren als ze de levertijd niet na kunnen komen wordt niet geaccepteerd. ik wacht al 8 dagen zonder koelkast op een koelkast.
2 producten besteld bij max ict.
1 computer case en 1 afstandsbediening.
De computer case kwam netjes aan, de doos was helaas al geopend en opnieuw dicht getaped... (afz. api bv te aachen)
Opzich niet erg, alles compleet met schroefjes en uiteraard onbeschadigd.
De afstandsbediening kreeg ik (vreemd of niet) een half uur later binnen.
Deze kwam van een ander bedrijf (in Oss).
Helaas kwam deze aan zonder handleiding en batterijen.
Na een bezoekje aan een lokale winkel, batterijen erin gezet en geprobeerd te testen.
Werkt het niet...
Google geadviseerd en na een lange zoektocht een handleiding weten te vinden.
Staat er bij dat je ze moet pairen op een bepaalde manier.
Best lastig om een product te gebruiken zonder handleiding...
Netjes verpakt en erg snel. Uitstekend!
Alleen incompleet..
Ik had gerust 1 dag langer willen wachten als het wel compleet zou kunnen.
MaxICtTheeft zelf nauwelijks voorraad. bijna alles komt bij derden vandaan. levertijden zijn daarom onbetrouwbaar.
Verder zijn er producten die end-of-life zijn nog te bestellen.
Retour geld kost 10 werkdagen - dat is dus 2 weken wachten op je geld !
Je moet zelf achter je zaken aan, geen automatische actie om orders op te volgen, Veel manueel werk blijkbaar - wat ze snel beloven, maar niet snel uitvoeren-