Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenHet proces t/m de betaling lijkt er goed uit te zien, maar hetgeen qua levertijd wat vermeld staat op de site, wordt 9 van de 10 keer niet waargemaakt.
VerzendingWaardeloos! Wij bestellen nooit meer bij MAX ICT! Vorige week 2 laptops besteld, hier stond bij dat de volgende dag geleverd zou worden. Aangezien dit vaker fout ging bij deze firma hier eerst nog voor gebeld. het product was leverbaar en zou inderdaad de volgende dag geleverd worden.
De volgende dag stond er op de site dat het pas over 2 weken geleverd zou worden. Gelijk weer gebeld en het zou maandag (gisteren) geleverd worden.
vandaag nogsteeds geen laptop. Opeens werd op de site vermeld dat dit product in backorder was geplaast. Gelijk weer gebeld, nu met een terechte boze toon. Mij werd verteld dat dit uitgezocht zou worden en dat ik zsm teruggebeld zou worden.
Uiteindelijk zijn we afgescheept met een mailtje waarin stond dat het product niet meer leverbaar was, en nog wel ingekocht kon worden bij een andere leverancier tegen een meerprijs van €76.56 Exclusief BTW Per laptop!!!
Nadat we afgescheept waren met een flinke meerprijs van de laptop werd mij geen passende oplossing aangeboden. De medewerker die ik aan de lijn had wou maar al te graag dat we deze order zouden annuleren, zodat hun er maar vanaf waren.
Er kon ook nog een alternatief aangeboden worden. Aangezien wij enkel en en alleen dit model laptop wilde hebben was dit voor ons geen optie. Aangezien we een flinke orderhistorie hadden bij deze partij had ik wel een tegemoetkoming verwacht, maar nee, we hadden de keuze uit 2 opties, extra betalen of annuleren.
Wij bestellen nooit en nooit meer bij MAX ICT. Wij gunnen het andere webshops en leveranciers die hun levertijden nakomen en hun niet aan het lijntje houden veel meer.
Ik had een telescopischelans van karcher besteld,er waren er 44 op voorraad ,zondag besteld en zou donderdag geleverd worden,voorraad ging naar 43 ,zit goed dacht ik.
wat schetst mijn verbazing ,krijg s'woensdags mail dat ze pas een week later binnen kwamen. He waren toch op voorraad.
toch maar even bellen ,ja volgende week komt er een levering binnen en dan wordt hij gelijk verstuurd ,ik maar mevrouw ze zijn al op voorraad 44 stuks .
zo nog even door gegaan maar kreeg geen bevestigend andwoord .
dit was al de 2e keer dat iets op" voorraad" was en dan ineens niet meer.
mijn order zou binnen 5 tot 10 dagen gecrediteerd worden,nou ik moest er zelf achteraan bellen ,want ook nu kwamen ze hun belofte niet na.
het artiekel bij een ander besteld voor het zelfde bedrag en de volgende dag in huis.
dit was de laatste keer dat ik daar wat besteld heb
Konden het niet leveren uit de voorraad die op de site stond
KlantenserviceKonden mij niet uitleggen waarom ze een voorraad artikel niet konden leveren
Bizar slechte klachtenafhandeling. Een TV waarvan de doos erg beschadigd was kon niet worden vervangen door een nieuw exemplaar. Zogenaamd was er niets aan de hand, maar ondertussen kon er wel 25 euro korting gegeven worden. Rare zaak, dus alles geannuleerd en wacht nu al twee weken op mijn geld.
Voorheen zakelijk redelijk wat gekocht, maar zodra er iets aan de hand is wordt er geen oplossing gezocht. Ik zou dit bedrijf dan ook nooit aanraden.
Ik heb een Xbox One besteld welke volgens de website met drie spellen geleverd werd, bij ontvangst (binnen 2 dagen vanaf de leverancier in Duitsland), bleken deze er niet bij te zitten. Binnen één werkdag is dit zeer netjes opgelost door de mensen van de helpdesk. Ik heb zelden zo'n correcte klachtafhandeling meegemaakt en koop hier zeker nog eens wat!
VerzendingNetjes op tijd, onbeschadigte verpakking.
Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Max ICT. Klant tevredenheid staat niet in het woordenboek van dit bedrijf. Je zoekt het maar lekker uit, ondank dat ik meerdere keren contact hebt gezocht om tot een acceptabebele oplossing te komen.
VerzendingIk had een Brother MFC-9340CDW printer besteld. Ik kreeg echter een ander type printer geleverd namelijk de Brother DCP-9020CDW. Vergissinkje zou je denken, dus snel even een bericht naar MAX-ICT in de verwachting dat het zou worden opgelost. NIET DUS!
KlantenserviceHelaas een zeer slechte ervaring met de klantenservice (laat dat service maar weg!) Ik had MAX-ICT gemeld dat ik de verkeerde printer had ontvangen. Volgens MAX ICT heb ik de fout gemaakt en de verkeerde printer besteld. Aangezien ik van mijn bestellingen altijd screenshots maak heb ik dit gemaild, maar ondanks dat blijft men erbij dat ik mij heb vergist. Het artikelnummer hoort bij de DCP-9020CDW en niet bij MFC-9340CDW, terwijl dit toch duidelijk in de beschrijving staat,. MAX ICT wil dit ondanks dat er nu al een tiental mailtjes heen en weer zijn gegaan niet oplossen. Ik moet de printer maar terugsturen vinden ze. Ik heb nog nooit zo klant onvriendelijk bedrijf meegemaakt! Ikzelf koop hier nooit meer wat en ik raad dit bedrijf af. Volgende keer toch maar weer naar Coolblue.
Ik heb een Jabra 810 besteld. Er stond 1 tot 3 werkdagen lever tijd en idd na 3 dagen is het netjes geleverd. Op mijn vragen over status (ik was ongeduldig ) werd snel en netjes gereageerd. Ben tevreden over Max ICT
Mijn product is na 5 dagen niet meer te vinden op Max ICT. Ook niet via mijn Maxict. Ik kan dus de advertentiegegevens niet nazien. Jammer, want mijn product bevalt niet. Helaas ook nog + 0,50 cent extra moeten betalen voor ideal betaling wat gratis is...Help MaxICT de winter door....
Verzending1 tot 3 dagen beloofd voor verzending. Het werd 5 dagen.
Zie hieronder voor een uitgebreide toelichting, dit bedrijf heft weliswaar goede prijzen maar de producten moeten van ver komen lijkt het gezien de extreme levertijden (geadverteerd zijnde direct leverbaar).
VerzendingVrijdag een bestelling geplaats welke direct leverbaar zou zijn. De week erop nog wat componenten via alternate besteld, deze kwamen op zaterdag binnen en MaxICT ontbrak nog. Contact opgenomen, er zou pas maandag gebeld kunnen worden met de leveranciers... Afin, maandag ochtend krijg ik een nette email waarin staat dat dit vervolgd wordt. Wanneer ik aan het eind van de werkdag bel blijkt hier nog niets aan gedaan te zijn en een verbazing dat ik al bel...
Overigens heb ik begrepen dat direct leverbaar drie dagen betekent bij MaxICT, dat is opzich niet erg al doet de concurrentie 24h levering. Helaas blijkt vanuit de reviews hier dat ik niet de enige ben met extreem vertraagde levering.
Maandag gebeld te hebben voor een extreem vertraagde levering hebben ze de leverancier gebeld en ervoor gezorgd dat het product binnen 48uur geleverd zou kunnen worden. Een product dat anderhalve week geleden als direct leverbaar was besteld. Ik vind dit geen service, in dit sort gevallen lijkt mij een bijzondere levering binnen 24h toch niet ongepast. Ik heb mijn bestelling dan ook laten annuleren en zal dit bij een concurrent bestellen welke uit mijn ervaring wel leverd.
Jammer dat ze 0.50 euro in rekening brengen voor iDEAL betalingen, dit kom je toch niet meer tegen vandaagdedag ?
KlantenserviceWacht nu meer dan een week op de producten die volgens de website op voorraad waren, en zojuist gechecked, de artikelen staan nog steeds in de webshop als voorradig en direkt leverbaar (zelfs volgende dag) !
Status is al meer dan een week onveranderd (223) Order in behandeling bij magazijn
Na contact met ene Jeroen van Max ICT blijft het angstvallig stil ...
Ik had een sporthorloge besteld die goed geprijsd was bij MAX. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik de melding dat hij bij de externe leverancier vandaan moest komen. Levering kon even duren. Maar dat was prima. Echter kreeg ik na een week wederom een melding dat het pakket verstuurd zou worden, dit keer met een andere vervoerder. Toen ik na 2 weken het pakket binnen had bleek het een totaal ander product te zijn. Dus opsturen naar RMA wat redelijk soep ging. Retourkosten worden gelukkig vergoed. Maar ze zijn niet in staat om het product te leveren en dus krijg ik een creditering. Kortom: We zijn een maand verder en ik heb geen product gekregen en ben er veel tijd aan kwijt geweest. Waardeloos dus...
VerzendingHet doosje was goed en er zat genoeg vulling in. Maar wel twee keer aangeboden en dat duurde beide keren 1 week. Mijn retournering via postNL was er al in 1 dag.
Ik had een soundbar besteld op de website. Omdat er geen afbeelding beschikbaar was de afbeelding maar via Google opgezocht (en makkelijk gevonden).
Verder meerdere malen producten gezien met de titel en/of omschrijving in een andere taal.
Na een paar minuten na het plaatsen van de bestelling is de "Order verzonden naar externe leverancier". Hierna blijft het ernstig stil. Geen tracking nummer of andere informatie.
12 dagen later (!) toch een trakingnummer en een dag later een pakketje binnen.
Het geleverde doosje was al schrikbarend klein. Van plaats een soundbar een telefoon houder voor in de auto. Op de site is het product omschrijving aangepast maar Pools (?) gebrabbel wat via Google te herleiden is naar de telefoon houder.
Via de site een RMA ingediend. Na een paar dagen ben ik de status gaan bekijken en is deze omgezet naar "In afwachting van uw retourzending"? Via de site maar zelf gezocht naar een retour adres.
Bij deze zoektocht tevens teksten die behoorlijk dreigend over komen zoals restockingfee bij geopende dozen en versturen zonder RMA nummer worden geweigerd of extra kosten.
Ik wist nog niet goed welke laptop ik wilde gaan kopen, maar nadat ik met een medewerker had gesproken en verschillende laptops had vergeleken heb ik toch een goede keuze kunnen maken.
Het bestellen van de producten ging makkelijk en snel, want ik had de productcodes ontvangen van de laptop en de muizen die ik wilde bestellen. Ook het betalen verliep zonder problemen.
Er werd op de site aangegeven dat de laptop binnen een dag besteld kon worden, de muizen die ik erbij had besteld zouden een aantal dagen duren. Ik zou de bestelling af komen halen op locatie. Helaas was de laptop er een werkdag later nog niet (vrijdag besteld, dus had gehoopt hem maandag gedurende de dag op te kunnen halen), maar dat was geen ramp. Nog even een medewerker gebeld om te vragen hoe dat zat, maar hij was inderdaad nog niet geleverd door de leverancier.
De ochtend erna werd ik via de telefoon op de hoogte gebracht dat ik de laptop op kon komen halen. Ik kon dat die ochtend nog niet doen, maar gedurende de middag werd ik nogmaals op de hoogte gebracht via telefoon, dat de muizen nu ook al binnen waren, sneller dan verwacht dus. Smiddags dus alles op kunnen halen en tevreden naar huis gegaan.
Mijn eerdere ervaringen met MAX ICT waren niet al te positief, onduidelijke communicatie en niet kloppende levertijden.
Echter werd deze bestelling binnen 20 uur (!) geleverd. Chapeau.
MAX verstuurd via GLS, nadeel van GLS is dat je niet weet wanneer je pakket bezorgd wordt, het tracktrace systeem laat te wensen over.
De site van Max ICT is duidelijk en heeft erg concurrerende prijzen. De bestelling wordt straight forward afgehandeld. Het viel mij positief op dat je naast de huidige status van de order ook de vorige statussen zien, met het moment wanneer deze veranderd is.
VerzendingHet product werd vanuit Duitsland (drop shipping) naar mijn adres gestuurd. Dit heb ik niet eerder meegemaakt. Ik kreeg duidelijke updates en dit verliep vlekkeloos
Op zondag 7 augustus heb ik een bestelling geplaatst bij Max ICT. Door de lage kosten heb ik gekozen voor deze site. Ik heb er een kast (fractal design S) besteld voor een build die ik die aankomende week wou gaan bouwen. De kast had een levertijd van 3 dagen, wat goed uitkwam aangezien de onderdelen die ik bij afuture had besteld dezelfde levertijd hadden. Hierdoor zou ik de build die week afkunnen maken. Na 3 dagen kwamen inderdaad de spullen van afuture binnen, maar de kast van Max ICT nog niet. Nadat ik had ingelogd op de site stond er bij de order dat die werd behandeld bij het magazijn. Op de vrijdag 12 august toch maar een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik de kast kon verwachten,maar helaas heb ik tot deze dag (29 augustus) nog steeds geen reactie binnen op het mailtje en ook geen kast. Vandaag dan ook de bestelling geannuleerd en bij een andere site de kast besteld. Het is natuurlijk ronduit belachelijk dat de levertijd zo asociaal lang is en dat er geen informatie van Max ICT naar de consument wordt doorgespeeld over langere levertijden of überhaupt over de status van de bestelling. Ik ben ook zeer ontevreden over de site en raad het niemand aan. Helaas voor mij had ik niet eers de reviews over de site gelezen, had ik dit namelijk wel gedaan dan had ik voor een andere site gekozen.
VerzendingVerzending is nooit verder gekomen dan het magazijn van Max ICT. Blijkbaar houdt het daar op voor ze.
KlantenserviceWaardeloze klantenservice, na 17 dagen nog geen reactie op een mail. Pas nadat ik een mail stuurde om de bestelling te annuleren reageerden ze opeens binnen 3 uur. Nou chapeau hoor, ik had liever 17 dagen eerder een reactie gehad. Een verklaring waarom het zo lang heeft geduurd is er ook niet gegeven.
Ging heel makkelijk betalen zoals het bij andere bedrijven ook gaat. Je krijgt direcht te zien dat je betaald hebt en dat je order verzonden is naar de leverancier.
VerzendingIk heb een computer case besteld levertijd duurde 1-3 werkdagen, na 3 werkdagen was het opeens onbekend . daarna contact met Max ict gemaakt en het werd direcht geleverd
KlantenserviceDuurde wel even maar uiteindelijk toch geholpen
Toffe firma, doen hun dingen altijd goed.
Support is ook meer dan goed, hierbij heeft Beau mij altijd uitstekend geholpen!
Even gebeld en de printer was 60x op vooraad (website zei 430..) en dezelfde middag nog opgehaald in Tilburg.
KlantenserviceIk ben telefonisch en in de winkel netjes geholpen bij mijn aanschaf.
Bestelling geplaatst toen het product voldoende op voorraad was. Na betaling verder geen bericht. Dag later order nog in behandeling, product niet meer op voorraad. Kan gebeuren, maar je hoort uiteindelijk niks van Max. Slechte zaak
VerzendingZelf alles in de gaten houden en zelf erachteraan bellen. Vage beloftes wanneer het komt.
KlantenserviceGeen concrete beloftes, order uiteindelijk nooit geleverd, lang wachten op geld retour
Een goede en heldere communicatie , prettige samenwerking en snel kunnen schakelen met de accountmanager