Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenTelkens opnieuw laten wij ons vangen door maxict. Deze webshop is echt waardeloos: ze komen levertijden totaal niet na en hebben een slechte klantenservice. Bestel je meerdere producten tegelijk, dan wachten ze met uitleveren tot de volledige levering compleet is. Dat maakt dat je soms voor een prul die nog niet geleverd is in hun magazijn een hele bestelling moet laten wachten.
Van de producten die ze aanbieden, komt het meeste vanuit het buitenland en moet het nog besteld worden wanneer jij bestelt. De levertijden op hun website zijn dan ook totaal onrealistisch.
Wanneer je naar de klantendienst belt, zeggen ze het zelf: om een paar euro te besparen met hun scherpe prijzen, moet je er de problemen maar bijnemen. Mij zien ze er in elk geval nooit meer terug.
Veel te laat, ze werken enkel met DHL en eens je hebt besteld communiceren ze niet over de verwachte levertijd, die meestal afwijkt van wat op hun website staat.
Ze geven zelf toe na een verhuis slechts 2 werknemers in hun warehouse te hebben, omdat de rest van het personeel die verhuis aan het regelen is.
De klantendienst is vaak onderbemand. Die mensen doen uiteraard hun best, maar ze kunnen het werk niet aan. Te vermijden om contact op te nemen als je nog goed gezind was. De paraplu's die zij opentrekken om alles op 'de database', 'orders van bovenaf', 'de onderbezetting' etc.. te steken, zijn veelvuldig, je zou haast medelijden krijgen met de mensen die daar nog willen werken.
Beste Ittaidv,
Bedankt voor het delen van deze shopervaring.
Ik vind het spijtig om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan.
Het is van belang dat als er een verwachte leverdatum is aangegeven dat die ook wordt nageleefd. Helaas lukt dat niet altijd zoals is terug te lezen in jouw review. Het verbaast mij dat je hierover niet bent geïnformeerd en dat we eerste levering hebben verzorgd voor het deel dat voorradig was, zodat je dit deel van de bestelling snel had kunnen ontvangen. Mijn oprechte excuses voor deze gang van zaken. Ik zal dit intern terugkoppelen aan de verantwoordelijk afdeling opdat we ons proces kunnen verbeteren om te zorgen dat dit soort problemen zich niet meer voor doen.
Indien de bestelling nog niet compleet is of je wil nog iets kwijt, dan wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te versturen onder vermelding van je ordernummer naar webcare@maxict.nl. We staan je daar graag te woord!
Ruben – Max ICT Webcare
Algemeenik ben blij met deze shop, het bestellen van mijn product was snel, makkelijk en er was de mogelijkheid om in termijnen te betalen. De levering was iet wat onduidelijk, er stond namelijk niet dat het geleverd was ondanks het wel was geleverd, maar ik weet niet of dat lag aan de shop of aan de bezorging.
Verzendingzoals hierboven benoemd was de levering wat onhandig, het product was al in huis maar het was niet te traceren toen ik nog op werk was dat het al in huis was.
Goedemiddag Roxan23,
Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Leuk om terug te lezen dat je blij bent met ons. Onduidelijkheid over de levering kan erg onhandig zijn, maar gelukkig was het product reeds bij je geleverd. Wij proberen hier zo duidelijk mogelijk over te zijn en nemen je feedback mee voor verdere verbeteringen in dit proces.
Nog veel plezier toegewenst met je aankoop!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenGisteren contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg hier een medewerker aan de lijn (Helaas kan ik zijn naam niet benoemen wegens de richtlijnen van Tweakers), buitengewoon goed geholpen.
Doordat ik het desbetreffende product niet 123 kon vinden was dit makkelijker om dit telefonisch op te pakken. Hierbij heeft de medewerker mij het juiste product met het juiste advies kunnen aanleveren en vervolgens mijn bestelling bij de leverancier weten te bevestigingen waardoor ik het benodigde artikel vandaag heb ontvangen.
Hierdoor hebben we het proces vandaag weer werkend.
In het verleden vaak samen gewerkt met Max-ICT en tot op het heden hebben ze mij nooit teleurgesteld.
Complimenten naar het Max-ICT team en extra complimenten nog naar de medewerker die mij heeft geholpen gister.
Verzending is soepel gelopen doordat ik het product wat later op de dag moest bestellen was dit de vraag of het zou binnen komen vandaag, door de hulp van de medewerker dit bevestigd gekregen bij de leverancier om dit product de volgende dag te ontvangen.
KlantenserviceWederom mijn complimenten naar de medewerker die me heeft geholpen, van a tot z perfect geholpen. Perfect geholpen is in dit geval een understatement.
Mijn complimenten.
Goedemiddag Tempaccount0609,
Dankjewel voor het schrijven over je ervaring met onze webshop!
Fijn om terug te lezen dat je goed bent geholpen door een van onze collega’s op de klantenservice en dat je via deze weg het juiste product hebt kunnen verkrijgen.
Indien je in de toekomst op zoek bent naar een product of vragen hebt, dan weet je ons te vinden en zijn we je graag opnieuw ven dienst!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenProduct besteld dat op voorraad is. Was op voorraad bij hun zelf, in hun eigen magazijn. 1-2 werkdagen levertijd. 3 dagen na bestelling krijg ik een mail dat het over een week geleverd word.
Ik dacht, gezien de betere reviews, dat het misschien beter geworden was bij Max. Helaas.
De volgende keer betaal ik liever meer om het ergens anders te kopen.
Levertijd 1-2 werkdagen is veranderd naar 9 werkdagen na bestelling. Heb het product gisteren nodig, krijg het over een week binnen als het goed is.
Beste ArawnofAnnwn,
Ik wil je bedanken voor het delen van deze shopervaring.
Het is spijtig om terug te lezen dat wij de verwachte levertermijn niet hebben kunnen halen. Mijn excuses dat wij de verwachte leverdatum niet hebben kunnen waarmaken. Indien een product vanuit eigen voorraad wordt geleverd, zou het de volgende dag in huis moeten zijn. Wanneer er een langere levertijd wordt vermeld, dan is de voorraad aanwezig in een extern magazijn.
Ik hoop dat het product inmiddels binnen is gekomen en verder naar wens is. Mocht dit niet het geval zijn of heb je andere zaken die je graag wil bespreken, dan zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl. Vermeld hierbij je ordernummer en eventueel een verwijzing naar deze review, dan zal ik persoonlijk kijken wat ik hierin voor je kan betekenen.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk heb onlangs een product gekocht bij MaxICT, een computerwinkel webshop, en mijn ervaring was absoluut positief. Het hele proces verliep soepel en moeiteloos, wat voor mij als klant zeer belangrijk is.
Wat me opviel, naast de efficiënte service, is de vriendelijke sfeer die deze webshop uitstraalt. Het is niet alleen een plek om computerproducten te kopen, maar ook een plek waar je je als klant gewaardeerd voelt.
Al met al kan ik MaxICT van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantvriendelijke computerwinkel webshop. Mijn ervaring was uitstekend, en ik zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen.
Mijn bestelling werd ook razendsnel en perfect verwerkt, en de computerproducten werden veilig en goed verpakt geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice van MaxICT verdient een speciale vermelding, omdat ze snel reageren en altijd bereid zijn om te helpen.
Beste RikkertL,
Graag wil ik je bedanken voor het plaatsen van deze review.
Wat leuk om terug te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt opgedaan met ons. Dankjewel voor de aanbeveling!
Rest mij nog jou veel plezier toe te wensen met je aankoop en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk snap niet echt hoe ze aan een behoorlijke score komen.
Tijdens het bestellen veranderde de levertijd van 1 to 3 dagen naar 1 a 2 weken.
Op de 17de besteld, op de 24 veranderd de status naar verwachte leverdatum de 22 ste. Onder tussen veranderd de verwachte levertijd weer naar 1 tot 3 dagen.
als er op de 29ste nog steeds niets is veranderd en de status nog steed wacht op uitleveren is maar gaan mailen.
Geen reactie op de mail, wel is de volgende dag de status naar volledig uitgeleverd veranderd, maar geen verzend informatie.
Uiteindelijk is het product geleverd en werkt goed.
De verwachte levertijd verandert tijdens bestellen. ondanks genoeg voorraad ruim 1,5 weken wachten op verzenden. Geen tracking informatie
KlantenserviceGeeft geen reactie op mail. Ook niet naar een paar dagen.
Niet eens een ontvangst bevestig
Beste Spook,
Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring bij ons hebt opgedaan. Het is natuurlijk de bedoeling dat als er een verwachte levertijd wordt aangegeven dat deze ook wordt nageleefd. Indien dit niet haalbaar is zou je hierover geïnformeerd horen te worden. Mijn excuses dat dit in jouw geval niet goed is gegaan. Ik zal deze review dan ook terugkoppelen naar de verantwoordelijke afdeling zodat het proces beter verloopt in de toekomst.
Mocht je nog tips of een klacht hebben over deze order, dan zou ik je vriendelijk willen vragen om een e-mail onder vermelding van je ordernummer te sturen naar webcare@maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenDeze keer LG schermen besteld. Zoals vaker is Max ICT goedkoper dan de rest.
Duidelijke website en duidelijke informatie over de verwachte leverdatum.
Na elke voortgang een duidelijke mail ontvangen.
De levertijd was weliswaar langer dan concurrenten. Maar de prijs maakt het meer dan goed. En de levertijd stond duidelijk bij het product vermeld.
Max ICT is wat mij betreft een aanrader!
De verzending was prima op tijd.
Zoals al aangegeven was de levertijd langer dan de concurrenten. Maar ik had de schermen toch niet met spoed nodig.
Voor de verzending ook weer duidelijke mailtjes.
Beste Renewijnhorst,
Dankjewel voor het delen van deze review over ons.
Fijn om te mogen lezen dat we qua prijs erg competitief zijn en dat je vaker voor ons kiest.
Ik ga er vanuit dat de LG schermen in goede staat zijn ontvangen en wil je veel plezier toewensen met deze schermen.
Graag tot een volgende keer, waarbij we je weer van dienst hopen te zijn!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenAl mijn bestellingen die ik gedaan heb zijn soepel en snel verlopen.
Ik deed altijd eerst research online en kwam uiteindelijk bij MAX ICT terecht omdat het artikel dat ik wilde daar het voordeligst was. Spijt heb ik nog nooit gehad.
---
Ik heb geen contact met de klantenservice gehad. Het was niet nodig want alle informatie die ik nodig had was bij de advertentie vermeld.
Het bestelde artikel kreeg ik niet alleen netjes op de afgesproken dag, maar was ook zoals ik verwacht had.
Beste Kennie50,
Dankjewel voor het plaatsen van je shopervaring.
Het is altijd goed om te lezen dat alle bestelling die je bij ons hebt gedaan soepel en snel zijn verlopen.
Ik wil je nog veel plezier toewensen met je aankoop en we zien je graag terug bij ons op www.maxict.nl.
Ruben – Max ICT Webcare
Algemeenheel makkelijk en heel eenvoudig, snel, correct, duidelijk, overzichtelijke factuur, duidelijke opvolging, online, goede uitleg
Verzendingsuper snel geleverd, toppie, goed verpakt en beschermd verpakt, vriendelijke koerier, vriendelijk levering correct gebeurt
Klantenservicegoede alternatieven, snelle reactie, vriendelijk, correct, goede begeleiding,snelle opvolging/reactie, online, handig,snel, vriendelijk,beleefd,correct geen klachten te melden
Beste Snopje,
Ik wil je bedanken voor het plaatsen van deze shopervaring.
Een leuke, duidelijke opsomming van waar we voor staan, dankjewel daarvoor!
Hopelijk zien we je snel nog een keertje terug in onze webshop.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenDe bestelling is eenvoudig op de overzichtelijke en heldere website.
Een no nonsens bedrijf die doen wat ze beloven.
Het bestelde word gewoon supersnel geleverd.
Meestal de volgende dag in huis (en anders binnen 2 dagen)
Als je belt word je ook nog eens netjes en snel geholpen.
Deze mensen weten ook wat hun voorraad is en wat hun spullen doen.
Beste MzzLToP,
Graag wil ik je bedanken voor het achterlaten van deze review.
Fijn om terug te lezen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat je onze webshop overzichtelijk en helder vindt.
Bedankt voor je bestelling, veel plezier gewenst met het product en we zien je graag terug op www.maxict.nl!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenHet was heel makkelijk een account aan te maken en te registreren op de site zelf. Alles was heel simpel te bestellen en ik werd heel goed geholpen. Echt top service!!!! Ook hele goede prijzen op veel artikelen.
VerzendingMijn artikel voor 16-30 besteld en ja hoor, volgende dag in huis!!!! Dit nu al 2 keer en de beloftes komen zij na!! Hier ga ik vaker winkelen!!!
KlantenserviceIk heb gebeld en werd meteen geholpen, geen lange wachtrij. Ik werd vriendelijk geholpen en voelde me echt koning bij deze bedrijf. Bedankt iedereen !!!!!!!!
Beste John Horstink,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze shopervaring met ons te delen.
Het doet ons goed te mogen vernemen dat je onze service als top ervaart en je bestelling op tijd is geleverd.
Veel plezier met je aankopen en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenIk krijg altijd expert advies (via de chat) van MaxICT en hulp om exact te vinden wat ik nodig heb, wat meestal niet meer in andere shops te vinden is.
Via een duidelijk proces waarbij de besproken producten worden doorgestuurd in een offerte kan ik ze rustig nog eens bekijken en vergelijken. Geen druk om iets aan te kopen.
De service is ook perfect en de prijs is zeer correct.
Goed en veilig verpakt en geleverd binnen de afgesproken en aangekondigde levertermijn via een gevestigde transporteur.
KlantenserviceUitstekend advies, telkens weer, en samen zoeken naar goede opties en alternatieven. Zeer aan te raden.
Beste JosLWC,
Bedankt voor het schrijven over je shopervaring met ons!
Fijn om terug te lezen dat uw ervaring met ons zo goed is en dat het contact via de chat naar tevredenheid is verlopen.
Veel plezier toegewenst met je bestelling en graag tot een volgende keer!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenIk wil graag mijn oprechte waardering delen voor de ongelooflijke ervaring die ik heb gehad bij MaxICT, dé online webshop voor elektronica. De combinatie van hun fantastische service en hoogwaardige producten is werkelijk ongeëvenaard.
Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, voelde ik me onder de indruk van de gebruiksvriendelijke interface en de overvloed aan producten die ze aanbieden. Het was een verademing om zo'n breed scala aan elektronische producten binnen handbereik te hebben. Of het nu gaat om computers, randapparatuur, gadgets of accessoires, MaxICT heeft werkelijk alles.
Wat deze webshop echt opmerkelijk maakt, is hun uitzonderlijke klantenservice. Ik had een paar vragen over een product en hun klantenserviceteam was ongelooflijk snel en behulpzaam in hun reacties. Ze namen de tijd om mijn vragen grondig te beantwoorden en gaven me het gevoel dat ik echt gewaardeerd werd als klant.
Maar het gaat niet alleen om de service; de kwaliteit van de producten die ik heb gekocht, heeft me echt weggeblazen. Ik was aangenaam verrast door de duurzaamheid en prestaties van de producten die ik heb besteld. Ze bieden alleen producten van gerenommeerde merken, en dat merk je zodra je ze in handen hebt.
Bovendien was het bestelproces eenvoudig en moeiteloos. De levering was razendsnel en de producten waren uitstekend verpakt om schade tijdens het transport te voorkomen.
Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat MaxICT de benchmark zet voor zowel service als productkwaliteit. Als je op zoek bent naar elektronische producten, hoef je niet verder te zoeken. De ongeëvenaarde klantenservice en de topkwaliteit producten maken MaxICT de ultieme keuze. Geweldige job, MaxICT! Jullie hebben een loyale klant in mij gevonden.
Goedemiddag Brisca666,
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen.
Het maakt mij blij om zo’n positieve review en ervaring terug te lezen. Niet alleen het product is goed en op tijd geleverd maar ook de ervaring met onze klantenservice is naar wens, top!
Ik wil je dan ook veel plezier toewensen met je nieuwe product(en) en hopelijk zien we je nog een keer terug bij ons op www.maxict.nl.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenDeze gasten zijn erg top snelle levering top service kwaliteit producten ze doen hun naam een grote eer aan MAXimaal in ict ik raad het iedereen aan om bij hun je bestellingen te doen
VerzendingMaximaal top en perfect op tijd valt totaal niet over te klagen de verzending was simpelweg top!
KlantenserviceAltijd vriendelijk en top service erg goede kwaliteit service mij hoor je niet over klagen alleen maar prijzen hier zou ik eigenlijk altijd wel bestellen toppie
Goedemiddag Petert97,
Dankjewel voor het plaatsen van deze shopervaring met ons.
Wat leuk om te lezen dat je zo’n positieve ervaring bij ons hebt opgedaan.
Ik wil je nog veel plezier toewensen met je aankoop en we zien je graag nog is terug bij ons op www.maxict.nl.
Ruben – Max ICT Webcare
AlgemeenZe hebben me zeer goed geholpen toen ik een monitor had besteld, zowel bij het ruil proces als bij het adviseren is alles prima verkopen. Na 3x had ik de juiste monitor ontvangen zonder te wachten voor de retour vd eerder ontvangen monitoren. Echt TOP service, wederom bedankt!!
VerzendingVanaf het sturen tot levering van de monitor, kon ik mijn bestelling volgen. Het was tevens snel geleverd.
KlantenserviceZeer meewerkend en meedenkende klantenservice, erg professioneel en behulpzaam. Bijna geen wachttijd aan de telefoon, nogmaals bedankt voor de service!
Goedemiddag erkan.atar,
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling op tweakers.net.
Erg fijn om terug te lezen dat je goed bent geholpen en zo tevreden bent over de snelle omruilingen en onze klantenservice.
Heel veel plezier met de monitoren en graag tot een volgende bestelling!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenGezocht naar verouderd Braun scheerapparaat. Kom uit bij een heel ander type voor dames. Niet de bedoeling…
KlantenserviceVlot geholpen bij zoektocht naar een verouderd type Braun scheerapparaat. helaas uit de roulatie! Wel alternatief aanbod. Hielp niet.
Beste BertieTweak,
Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn om te lezen dat je vlot bent geholpen door onze klantenservice, ondanks dat we het gewenste product niet meer konden leveren.
Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop en kunnen we je dan wel helpen met een passende oplossing!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenDit bedrijf geeft goed advies en ondersteunt je als je iets verkeerd heb gekocht. Ze helpen je met het retour te zenden hoe dat werkt, zodat je weer verder kunt gaan met de juiste aankoop. Zeker aan te raden.
VerzendingZe nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk. Zijn deskundig en hebben begrip voor je en ze denken met je mee. Gelukkig geen robot die je te woord staat.
KlantenserviceEen echte klantenservice medewerker en geen robot, dat is erg fijn, want je wordt gelijk begrepen. Prima service.
Goedemiddag Qiklong,
Bedankt voor het schrijven van een beoordeling op www.tweakers.net.
Erg fijn om te vernemen dat je onze service zo enorm waardeert en goed bent geholpen in advies en ondersteuning!
Heel veel plezier gewenst met je bestelling en we zijn je graag opnieuw van dienst in de toekomst!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenBij het bestellen had ik een foutgemaakt met afhalen in plaats van versturen.
Na telefonisch contact direct netjes opgelost.
Verder snelle verzending, en product werkt naar volle tevredenheid.
Bij het bestellen had ik een foutgemaakt met afhalen in plaats van versturen.
Na telefonisch contact direct netjes opgelost.
Verder snelle verzending, en product werkt naar volle tevredenheid.
Bij het bestellen had ik een foutgemaakt met afhalen in plaats van versturen.
Goedemiddag jos4all,
Bedankt voor het schrijven over je ervaring met onze webshop.
In je review lees ik terug dat je netjes telefonisch bent geholpen met je servicevraag en dat je bestelling na het omzetten snel is geleverd!
Heel veel plezier gewenst met je bestelling en graag tot een volgende keer op www.maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenBestelling plaatsen ging makkelijk, levering snel dus dikke prima!
En de klantenservice is erg goed, ik stelde een vraag via de chat op de site en kreeg direct een antwoord waar ik iets mee kon. Dus geen chatbot maar een persoon die voor mij ging nakijken wat ik vroeg en daar ook direct een antwoord op kon geven. Daar heb je iets aan!
Goedemiddag Wilma69,
Bedankt voor het plaatsen van deze shopreview over www.maxict.nl.
Erg fijn om terug te lezen dat je snel bent geleverd en dat je onze klantenservice zo enorm waardeert!
We zijn je in de toekomst graag opnieuw van dienst!
Jeroen – Max ICT Webcare
AlgemeenIk had twee ventilatoren van het type 'Swafan ex 12' van Thermaltake gekocht via MAX ICT
VerzendingDe levering wordt netjes en op tijd verzonden.
De klant dient de retourkosten zelf te vergoeden.
Ik had twee ventilatoren van het type 'Swafan ex 12' van Thermaltake gekocht via MAX ICT. Onlangs heb ik ze geïnstalleerd in mijn PC-behuizing, maar ze werkten niet. Ik was twee weken te laat met de garantie van de winkel, maar een medewerker heeft mijn situatie begrepen en een RMA-aanvraag voor mij geopend. Ik heb het keurig teruggestuurd en de RMA is netjes afgerond. Ik vind MAX ICT op deze manier zeer klantvriendelijk.
Goedemiddag daniildamrak,
Bedankt voor het schrijven van deze review op tweakers.net!
Fijn om te vernemen dat je, ondanks dat je product buiten de garantie was, toch een goede oplossing hebt mogen ontvangen.
Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn met het leveren van hardware!