Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenIk heb een bestelling geplaatst voor een kast. 25 op voorraad, 3 dagen lever tijd volgens de website. Twee weken en diverse mails verder, nog steeds geen kast. Elke keer een mededeling dat ze gaan informeren bij de leverancier (??!!!) maar nooit reactie. Ik voel me aan het lijntje gehouden en bedrogen.
Edit: ik ben ondertussen gebeld dat er nu toch wel geleverd haar worden. Ik zal het zien....
Edit 2: 25 dagen verder.... nog steeds niets ontvangen.
Zou op voorraad zijn maar wordt vanuit een leverancier verstuurd (?)
KlantenserviceIk krijg alleen beloftes maar geen informatie of mijn product.
Ze boden het aan voor een mooie prijs, ik werd netjes geholpen aan de telefoon, dus ik heb vol vertrouwen de bestelling geplaatst.
VerzendingTelefonisch werd toegezegd: we leggen er één apart en die wordt verstuurd zodra het geld bij ons binnen is. Op woensdag het geld overgemaakt, met de verwachting dat ze het donderdag binnen zouden hebben en ik het product op vrijdag zou ontvangen. Op maandag maar eens gemaild: "sorry. financiële afdeling had de betaling niet doorgegeven, wordt vandaag verstuurd". Dinsdag nog niets verstuurd, nog maar eens gemaild en gebeld: "geen idee, maar ik zorg dat het vandaag verstuurd wordt!". Op woensdag, een week na de betaling, uiteindelijk een verzend-bevestiging gekregen...
KlantenserviceVriendelijke reactie, maar afspraken worden niet nagekomen. Op mail wordt niet altijd gereageerd. Ik had ook nog een offerte aangevraagd, maar na drie keer vragen en nog steeds niets gehoord te hebben heb ik ook daar geen vertrouwen meer in...
VerzendingNa al een foute levering een vervangend product besteld. Deze moest ik ook afrekenen en had ik dus 2x betaald en nog geen product in handen, want de oude had ik al retour gestuurd. Vervolgens een week gewacht en geen tussentijdse info ontvangen. Zelf chatten en dan de belofte krijgen dat je de volgende dag wordt geinformeerd. Geen reactie, zelf bellen en dan wordt het de volgende dag geleverd. Helaas ook dat niet. Weer bellen en morgen wordt het geleverd. Zo ging het een paar keer door en dan vraag ik of ze geen andere oplossing hebben. Dat ging niet meer , want het was al na 17.00 uur. volgende dag wordt ik verder geinformeerd. Weer niets en ik ben boos en vraag wat nu werkelijk te geloven is en wat niet. inmiddels ruim 2 weken verder en veel telefoontjes met echt onredelijke argumenten aan de telefoon ben ik inmiddels in het bezit van de producten. Je voelt je als klant echt niet serieus genomen en vooral aan het lijntje gehouden. Ik koop hier nooit meer iets!!
KlantenserviceNa al een foute levering een vervangend product besteld. Deze moest ik ook afrekenen en had ik dus 2x betaald en nog geen product in handen, want de oude had ik al retour gestuurd. Vervolgens een week gewacht en geen tussentijdse info ontvangen. Zelf chatten en dan de belofte krijgen dat je de volgende dag wordt geinformeerd. Geen reactie, zelf bellen en dan wordt het de volgende dag geleverd. Helaas ook dat niet. Weer bellen en morgen wordt het geleverd. Zo ging het een paar keer door en dan vraag ik of ze geen andere oplossing hebben. Dat ging niet meer , want het was al na 17.00 uur. volgende dag wordt ik verder geinformeerd. Weer niets en ik ben boos en vraag wat nu werkelijk te geloven is en wat niet. inmiddels ruim 2 weken verder en veel telefoontjes met echt onredelijke argumenten aan de telefoon ben ik inmiddels in het bezit van de producten. Je voelt je als klant echt niet serieus genomen en vooral aan het lijntje gehouden. Ik koop hier nooit meer iets!!
VerzendingHet gaat hier om een retouraanvraag en hierover wordt je slecht over de voortgang op de hoogte gehouden. De terugbetaling duurt lang.
KlantenserviceHet gaat hier om een retouraanvraag en hierover wordt je slecht over de voortgang op de hoogte gehouden. Je moet alles op de site opzoeken. Wie weet nou wat een RMA is, dat kan je toch als consument niet weten?
Het plaatsen van de bestelling en het innen van het geld dat was goed geregeld en liep gesmeerd. Geld ontvangen gaat goed.
VerzendingDe levering was waardeloos. 16gb RAM bestelt en 8gb ontvangen en ook nog eens later dan afgesproken.
KlantenserviceTe weinig geleverd!! Nee, was volgens de verkoop een fout op de website en had ik als klant kunnen weten, omdat er een productcode bij stond. Die zijn gek, alsof ik daar op ga letten, zij moeten opletten. Nalevering gingen ze niet aan beginnen, ik kon kosteloos terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Volgens consumentenrecht helemaal fout, zij hadden gewoon moeten naleveren. Uiteindelijk zelf gebeld en een voorstel gedaan om een vervangende bestelling te ontvangen tegen een kleine bijbetaling, nou dat ging niet van harte. De manier waarop je te woord gestaan wordt is ronduit beschamend, alsof je een crimineel bent en bewust probeert hun een oor aan te naaien, terwijl ze zelf de fout maken op de website. Ik heb naar aanleiding van dit voorval hen op nog meer fouten gewezen en dan kan er niet eens een bedankje af. Waardeloze zaak, ik bestel hier nooit meer iets.
Website zit mooi en duidelijk in elkaar. Prijzen zijn voor sommige items goedkoper en voor sommige duurder. Deze webwinkel heeft een ruim assortiment.
Verzending1-3 werkdagen levertijd + op voorraad en dan anderhalve week wachten op je bestelling van 1 item is natuurlijk wel een beetje misleidend.
Orders worden vanuit leveranciers direct naar jou verstuurd.
VerzendingAls je verkoopt met voor 17:00, morgen in huis, zorg dan ook dat dat gebeurt. Waardeloos als dat niet is. Dag erna was ik niet thuis, pakket gemist natuurlijk. Ik bestel niet voor niets bij een site met vandaag besteld, morgen in huis.
Klantenservice"Ja, sorry. Dat is een fout vanuit ons maar we kunnen er niets meer aan doen. Helaas voor U".
Thanks.
Over het algemeen ligt dit bedrijf qua prijs wel goed in de markt. Wat wel onduidelijk is: vaak wordt pas na bestelling gemeld dat goederen via een externe leverancier geleverd worden. Via die leverancier krijg je dan weer niet op tijd de beschikking over track and trace informatie. Niet zo handig, als je thuis kunt zijn als dat nodig is.
VerzendingJammer dat de track and trace informatie zo laat beschikbaar is. In mijn geval: na levering kreeg ik een e-mail met de gegevens.
Net zoals heel veel mensen heb ik louter slechte ervaringen met Max ICT. Het is mij een raadsel dat een dergelijk bedrijf nog operationeel kan zijn in deze tijden. De klantenservice is waardeloos, de levertijden kloppen niet, etc.
VerzendingLevertijden op de website kloppen vaker niet dan wel. Zelden meegemaakt dat een pakket op tijd geleverd werd. Ook de verpakking is erg slecht, zo worden de meeste producten gewoon in hun eigen doos vervoerd.
KlantenserviceWaar moet ik beginnen? In één woord; Dramatisch. Een door Max ICT geleverde tablet gaat zonder fout van de eindgebruiker stuk. Het display vertoont kuren. Nergens valschade (dit is door zowel mij als de eindgebruiker dubbel gechecked), maar toch geeft Max ICT na één maand (ja, zo lang duurde het) aan dat het toch door de gebruiker veroorzaakt is. Na een hoop gedoe (er zouden onderzoekskosten gemaakt zijn) is de onherstelde tablet uiteindelijk na twee maanden weer terug bij de eindgebruiker.
Na bijna twee weken wachten,te horen gekregen dat het bestelde niet meer leverbaar was, een alternatief werd niet geboden. De schuld werd gelegd bij de externe leverancier, het artikel zou verkeerde prijs hebben.
Aankoopbedrag tot op heden niet geretourneerd.
Niet meer van deze tijd dat een bedrijf bijna 2 weken nodig heeft om er achter te komen dat een artikel verkeerd geprijsd is en daarom niet geleverd zal worden.
En vervolgens tot 10 werdagen de tijd neemt om het aankoopbedrag te retourneren.Max ict heeft voor mij afgedaan!
slechte klantenservice . daarna een veel te lange levertijd dan aangegeven en vervolgens nog eens het verkeerde product leveren en weer hooguit 1 a 2 weken wacht tot ik het geld terug heb. KOOP HIER NIET!!!!
Verzendingde levering duurde 5 werkdagen in plaats van de 1 tot 3 werkdagen zoals aangegeven. en dan was het geleverd parketje super beschadigt met deuken en slecht gevuld met schuim etc.
Klantenserviceheb 5 keer op 1 dag de klanten service willen berijken waarom ik geen status updates meer krijg van de order en waarom het zo lang duurde. alle 5 keer geen antwoord binnen een uur
VerzendingDe eerste keer bezorgen werd het pakket afgeleverd bij een buurman. Die buurman is onbereikbaar, dus kan het pakketje niet ophalen. Slechte keuze voor een bezorgdienst. PostNL probeert het bij ons altijd een tweede keer voor de buren worden geprobeerd. En vragen ook vaak nog of je wel voldoende thuis bent, wat hier niet gebeurd was.
onoverzichtelijke webshop en slechte menu structuur. Helpdesk is redelijk te bereiken. 1e keer besteld, gelijk de laatste keer.
Verzending21 maart besteld, was met 280+ ruim op voorraad. aangegeven vandaag besteld morgen in huis. vervolgens wordt de opdracht naar 2e partij doorgezet. al 2 keer gebeld, maar geen idee wanneer het dan wel wordt afgeleverd. Ik zeg: en dat noemen jullie vandaag besteld, morgen in huis? Nooit meer Max ICT voor mij. Ik wacht nog steeds op de levering. Zaterdag nog te horen gekregen dat het met DPD was verstuurd maar geen tracking nummer aanwezig. Maandag weer gebeld, nu heeft niemand meer een idee waar de zending is. Gevraagd om geld terug te storten en zending te annuleren. Horen we woensdag nog niets dan wordt het aangifte bij de politie voor oplichting.
KlantenserviceGeen inzicht in bestellingen die naar 2e partij zijn doorgezet.
Na het lezen van de reviews op Tweakers eerst maar gevraagd wat de daadwerkelijke levertijd was van de HP microserver Gen8.
Via de chat kreeg ik te horen dat het ongeveer een week zou zijn. Dat was voor mij acceptabel, omdat ik geen haast had en de prijs wel heel scherp was.
Uiteindelijk op zaterdag besteld en op dinsdag werd hij al bezorgd. Veel sneller dan de aangegeven tijd en dus niets op aan te merken.
Wederom een bestelling niet geleverd op de aangegeven datum. En de daarna aangegeven datum. En die daarna. Maar dat lag echt niet aan hen, maar aan de fabriek die naar de tussenpersoon moet verzenden, jaja.
VerzendingTja, niet geleverd, dus strikt genomen mag ik hier geen mening over geven, maar ik vind het knap waardeloos.
KlantenserviceZe zijn er snel bij in de chat, maar geven dus onbetrouwbare informatie. En over annulering wordt ook nog moeilijk gedaan, frustrerend to the max(ict).
Hebben producten op voorraad die ik vrijwel nergens anders kon vinden, zeker niet tegen de geboden prijs (140mm case fans van NZXT). Eenvoudig bestelproces. Prima dus.
VerzendingPrima op tijd, netjes verpakt ontvangen. Puntje van verbetering is na de melding "bestelling in behandeling genomen" geen meldingen meer over moment van verzending en moment van aankomst. Firma maakt gebruik van DHL en is toch beetje K vind ik. Zeker omdat ik aan de TNT app gewend ben die je netjes informeert. Voor mij dus geen 2de keer tenzij,...
Een dag na betaling is telefonisch contact met me opgenomen dat het product niet geleverd kon worden. Het bedrag zou meteen worden teruggeboekt (paypal). Maar bedrag is 5 dagen later nog niet teruggeboekt. Paypal aankoopbescherming maar ingeschakeld. Deze winkel zou niet eens op Tweakers moeten worden vermeld als ik de andere reviews zo doorlees.
KlantenserviceEen keer gebeld dat product niet leverbaar was en dat mijn geld meteen zou worden teruggeboekt. Vervolgens niets meer gehoord.
Website ziet er wel netjes en verzorgd uit. de menuutjes willen soms at raar reageren (Microsoft Edge) ook de betaling verliep wel vloeiend geen problemen mee gehad.
Verzendingvia tweakers werd aangegeven 24u levering van het product (in mijn geval een Raidsonic Icy box ib-3662u3) ik dacht nou dat is fijn lekker snel binnen is altijd goed. maar nee hoor... had het op de Zondag besteld dus ik snap dat er maandag pas weer iets op de post gedaan word dus heb hem waarschijnlijk dinsdag of beetje pech woensdag binnen. Nope het is donderdag nou toch maar even bellen: ze gaan even contact opnemen met de transporteur. hmm het is vrijdag nog steeds geen terugkoppeling gehad toch maar weer bellen: hij is vandaag verzonden hij zal waarschijnlijk maandag binnen zijn.....
dus van een 24u levering naar een week wachten. hier ben is dus alles behalve tevreden mee.
kortaf... ze willen veel en alles voor je doen maar ze kunnen niks betekenen. in andere woorden. ze klinken heel vriendelijk en vragen elke keer of ze me nog ergens anders mee kunnen helpen maar ze kunnen niks voor je doen.
Prijs kwaliteit is dik in orde. Zoals altijd willen we als klant zo min mogelijk betalen en verwachten we super service.
VerzendingGebruiken GLS die alleen de dag en niet de tijd aangeven wanneer wordt afgeleverd. Ook duurt het een paar dagen maar wel volgens afspraak. Zeker niet slecht!
Eerst adverteren als goedkoopste en daarna lijkt het product besteld te worden bij een externe leverancier en vervolgens is het niet leverbaar. Het product staat vervolgens wel nog op de site voor een veel hogere prijs.
KlantenserviceNa een paar weken heb ik zelf gebeld over de bestelling, keurig geholpen. Vervolgens blijkt het niet leverbaar maar krijg je alternatieven die niet overeen komen qua prijs en specificaties.