Max ICT B.V.

Gebruikers over webshop Max ICT B.V.

Hebben producten op voorraad die ik vrijwel nergens anders kon vinden, zeker niet tegen de geboden prijs (140mm case fans van NZXT). Eenvoudig bestelproces. Prima dus.

Prima op tijd, netjes verpakt ontvangen. Puntje van verbetering is na de melding "bestelling in behandeling genomen" geen meldingen meer over moment van verzending en moment van aankomst. Firma maakt gebruik van DHL en is toch beetje K vind ik. Zeker omdat ik aan de TNT app gewend ben die je netjes informeert. Voor mij dus geen 2de keer tenzij,...

Een dag na betaling is telefonisch contact met me opgenomen dat het product niet geleverd kon worden. Het bedrag zou meteen worden teruggeboekt (paypal). Maar bedrag is 5 dagen later nog niet teruggeboekt. Paypal aankoopbescherming maar ingeschakeld. Deze winkel zou niet eens op Tweakers moeten worden vermeld als ik de andere reviews zo doorlees.

Een keer gebeld dat product niet leverbaar was en dat mijn geld meteen zou worden teruggeboekt. Vervolgens niets meer gehoord.

Website ziet er wel netjes en verzorgd uit. de menuutjes willen soms at raar reageren (Microsoft Edge) ook de betaling verliep wel vloeiend geen problemen mee gehad.

via tweakers werd aangegeven 24u levering van het product (in mijn geval een Raidsonic Icy box ib-3662u3) ik dacht nou dat is fijn lekker snel binnen is altijd goed. maar nee hoor... had het op de Zondag besteld dus ik snap dat er maandag pas weer iets op de post gedaan word dus heb hem waarschijnlijk dinsdag of beetje pech woensdag binnen. Nope het is donderdag nou toch maar even bellen: ze gaan even contact opnemen met de transporteur. hmm het is vrijdag nog steeds geen terugkoppeling gehad toch maar weer bellen: hij is vandaag verzonden hij zal waarschijnlijk maandag binnen zijn.....
dus van een 24u levering naar een week wachten. hier ben is dus alles behalve tevreden mee.

kortaf... ze willen veel en alles voor je doen maar ze kunnen niks betekenen. in andere woorden. ze klinken heel vriendelijk en vragen elke keer of ze me nog ergens anders mee kunnen helpen maar ze kunnen niks voor je doen.

Prijs kwaliteit is dik in orde. Zoals altijd willen we als klant zo min mogelijk betalen en verwachten we super service.

Gebruiken GLS die alleen de dag en niet de tijd aangeven wanneer wordt afgeleverd. Ook duurt het een paar dagen maar wel volgens afspraak. Zeker niet slecht!

Eerst adverteren als goedkoopste en daarna lijkt het product besteld te worden bij een externe leverancier en vervolgens is het niet leverbaar. Het product staat vervolgens wel nog op de site voor een veel hogere prijs.

Na een paar weken heb ik zelf gebeld over de bestelling, keurig geholpen. Vervolgens blijkt het niet leverbaar maar krijg je alternatieven die niet overeen komen qua prijs en specificaties.

Nieuw scherm besteld wat op de website werd als "op voorraad en direct leverbaar" blijkt niet leverbaar, geen alternatief mogelijk en er is geen enkele informatie over wanneer het dan wel beschikbaar is. Gijzeling van je geld.

Producten worden opeens na je bestelling vermeld als niet meer leverbaar of uit voorraad. Het is duidelijk dat de website een compleet eigen leventje heeft - vergelijkbaar met de snoepbakken van de kruidvat.

Ik vraag me af of ze hier weten waar ze mee bezig zijn. Je wordt niet te woord gestaan zodra je een "probleem" hebt. Ze gaan voor de Sale, en niet voor de klantenrelatie. Ook zodra je vraagt naar alternatieven wordt er geen tijd in gestoken, enkel "ja, zo te zien niet - het beste is wachten op uw bestelling". Geld terugkrijgen is touwtrekken met een kantelbrug, het duurt veel te lang. Doe er iets mee Max ICT.

Snel en makkelijk geselecteerd en daarna betaald. Max ICT was de goedkoopste en dat gaf de doorslag. Ik zag een paar negatieve recensies maar ik had één keer eerder wat bij ze besteld en dat ging goed, Dus ik zag geen reden om van de koop af te zien.

Bij de bestelling op vrijdag werd aangegeven dat het product op dinsdag geleverd zou worden. Dat vond ik een beetje jammer in een tijd dat je bij andere leveranciers tot 23:59 kunt bestellen en dan wordt het de volgende dag bezorgd. Maar ja, wat maakt uiteindelijk een paar dagen uit. Mijn server werd keurig op de verwachte dag bezorgd.

ondanks de slechte reviews gewoon besteld. Bestelling ontvangen en was in perfecte staat. Niks mis met deze webshop

Na enige twijfel o.b.v. andere reviews toch besloten om mijn nieuwe TV, LG 55B6V, bij MaxICT te bestellen.
Een langere levertijd stoort mij niet, zo lang het product maar in orde is.

De twijfel is bij mij ongegrond gebleken.
• TV is binnen 24h geleverd;
• Telefonisch goed bereikbaar en prima service;
• Beste prijs op internet;
• Levering via PostNL Extra@home  Betere service, tijdsvlak kan zelf bepaald worden (pre).
Klein minpuntje: De beschikbaarheids-teller op de website blijkt maar 1x per dag ge-update te worden. Mijn inziens geen probleem.

De volgende keer bestel ik gerust weer bij hen.

Een langere levertijd stoort mij niet, zo lang het product maar in orde is.

De twijfel is bij mij ongegrond gebleken.
• TV is binnen 24h geleverd;
• Telefonisch goed bereikbaar en prima service;
• Beste prijs op internet;

De volgende keer bestel ik gerust weer bij hen.

Max ICT gaf aan dat het product ruim voorradig was, na wachten op mijn order blijkt dat er gewoon niets op voorraad is en de levertijd meerdere weken is.

Het product uiteindelijk niet hierbij gekocht. ik kies niet voor een webshop die zijn belofte van direct leverbaar niet waar maakt.

na mijn contact is het product niet meer op de site, laat me denken dat het product eigenlijk helemaal niet meer leverbaar is.

Veel te vaak wordt je door MAX ICT misleid om naar hun website te gaan. Ze staan vaak met veruit de laagste prijs op pricewatch, klik je door kom je bij een heel ander, niet gerelateerd product uit. Waardeloos.
Als het nu een of twee keer voorkwam a la.

Voor de zaak wat bij Max ICT besteld gezien zij veruit het goedkoopste waren. Ondanks alle reviews een gokje gewaagd. Als je weet waar je aan toe bent en je hebt het product niet persé 123 nodig, is het gewoon prima. Weekje later ontving ik de Plantronics CS540 netjes verpakt. Voor niet noodzakelijke bestellingen lijkt me dit een prima shop.

Duurde iets langer dan bij een gemiddelde webshop, maar daar is de prijs ook naar.

Order is dramatisch slecht afgehandeld. Bleek na besteld te hebben 'niet leverbaar', maar daar kwam ik pas achter toen ik na een aantal dagen zelf ging bellen. Bleef in de webshop wel leverbaar ook weken erna, maar dan met hogere prijs. Veel gecommuniceerd, maar we zijn er niet uitgekomen.

Geen statusinformatie over het feit dat hij niet voorradig bleek te zijn. Order was op een gegeven moment gewoonweg verwijderd zonder bericht. Nooit uitgeleverd gekregen.

Niet nakomen toezeggingen, niet terugbellen, verkeerde informatie doorgeven (alternatief product dat niet passend was), veel wisselende contactpersonen waardoor ik iedere keer alles opnieuw moest uitleggen.

Op het moment van bestellen was Max ICT de enige online winkel (op Tweakers) die de HP Microserver Gen8 uit voorraad kon leveren en boden ze veruit de laagste prijs.
Gezien de relatief slechte beoordeling van Max ICT hier op Tweakers heb ik eerst via de chat functie van de website van Max ICT contact opgenomen met de klantenservice om zowel naar de vermelde prijs als de voorraad status te informeren. Ik kreeg direct duidelijk antwoord via de chat.
Levering via GLS de volgende dag (incl een track & trace nummer).

Mocht je twijfelen over Max ICT dan is mijn advies om eerst even telefonisch of via de chat functie contact op te nemen.

Het contact met de klantenservice via de chat functie op de website van Max ICT was snel en correct.

Beetje huiverig om hier te bestellen na het lezen van talloze slechte reviews. Toch wat geheugen besteld wat goedkoop was ten opzichte van andere webshops.
Bestelling is ondanks dat hij 20% minder koste dan normaal gewoon verzonden, netjes ten opzichte van veel andere webshops die dat niet doen en dan het artikel een ander nummer geven (maar ik lees in reviews hieronder dat dit niet altijd gebeurt).

Goed verpakt en een dag na bestelling binnen dus prima.

Bestellen is makkelijk. gekozen product was goed geprijsd en op voorraad.
Maar product schijnt een lokkertje te zijn. Na ontvangst geld is het product opeens niet leverbaar en alternatief is flink duurder (ook duurder dan concurrentie)

Bestelling ging makkelijk, echter een dag na de bestelling kreeg ik te horen dat ondanks het product op voorraad was (56 stuks). Het niet leverbaar is omdat het end of life product was. Ze boden een alternatief wat 30% meer koste. Bovendien was dit 15 euro duurder dan andere webwinkels (Pricewatch).

Heb het maar geanulleerd maar duurt weer een paar dagen voordat ik m'n geld weer heb.

Ik vind het niet kunnen. vooral omdat er 56 stuks op voorraad stonden. Alternatief is veel duurder (niet eens een goede korting wegens een probleem wat zij veroorzaakt hebben) en vind het ook niet kunnen dat het langer dan een paar uur moet duren voordat ik mijn geld weer heb. (internet bankieren gaat snel!!)

Ik begrijp dat de medewerker weinig aan kan doen dat een product ondanks het op voorraad indicatie toch niet leverbaar is. Maar een alternatief aanbieden die flink duurder is en niet eens een goede korting geven is niet klantvriendelijk. Vooral als je beseft dat het een aantal dagen duurt voordat ze geld kunnen overmaken.

Ze gaan namelijk voor elke annulering lopend naar de bank....????

Hoewel Max ICT mindere beoordelingen hier op Tweakers heeft, wilde ik toch een gokje wagen met de Corsair Vengeance 400W. Max ICT had de laagste prijs (scheelde bijna 10 euro), en hij zou binnen 1-3 dagen geleverd kunnen worden. Ik had geen haast, dus ik vond dat ik ze wel een kans kon geven.

Uiteindelijk gisteren besteld, vandaag binnen. Dit had ik niet verwacht. 1-3 werkdagen, en de beoordelingen hier op Tweakers? Ik had minstens 3 dagen verwacht. In mijn geval was er dus niets minder waar.

Product pagina op Max ICT van mijn gekocht product:

Mijn Conclusie:
Hoewel ik nog steeds huiverig zou zijn om te bestellen bij MAx ICT als er een webshop dezelfde prijs zou hanteren, heb ik een goede ervaring gehad. Ik kan ik me in dit specifiek geval niet vinden in de algemene beoordeling hier op Tweakers.

Uitstekend verpakt. Grote doos omheen waar het origineel waarschijnlijk 4x in zou passen, tot op de nok toe gevuld met opvulsnippers. Top!

Had nog even gevraagd hoe lang het ongeveer ging duren, binnen een paar uur had ik een mailtje dat ze het gingen navragen bij de leverancier. Uiteindelijk kreeg ik het pakketje 2u na de reply van Max ICT al binnen, dus het was niet benodigd.

Bestellling plaatsen is heel makkelijk (en idem via Ideal betaald). Volgens de website was het artikel voorradig. Dat bleek echter niet het geval. Twee weken later kwam ineens de melding dat het artikel zelfs niet meer leverbaar was. En pas drie weken na de bestelling - nadat ik daar zelf aan moest helpen herinneren - heb ik mijn geld weer terug op mijn rekening. Kortgezegd: dan heb je als webwinkel je zaakjes niet goed georganiseerd.

Zoals hierboven uitgebreid is toegelicht, het artikel is nooit uitgeleverd.

Zoals hierboven toegelicht. Ik zou hier geen nieuwe bestelling meer plaatsen.

Website en het bedrijf zijn duidelijk op de verkoop gericht want dat verliep vrij vlot.

Op zaterdag besteld en op de dinsdag ontvangen, geen track & trace op tijdstip. Wel op datum. Retour zending na defect ander verhaal. MAX ICT claimt dit op haar website: Indien u een product defect geleverd krijgt en dit meldt binnen de zichttermijn van 8 dagen. Echter, in mijn geval (binnen 7 dagen) ging die vlieger niet op, zelf betalen.

Klantenservice mag naam service niet hebben. MAX ICT stuurt geen vervangend product als deze na enkele dagen al stuk is. MAX ICT gaat je product na zelf-betaalde retour eerst onderzoeken en dan kan wellicht een vervangend product toegestuurd worden. Dat proces kost exclusief retour zenden 14 dagen tijd en ondertussen zit je zonder en ligt het veto in de kwestie geheel bij MAX ICT. Dit bedrijf is puur gericht op verkoop en niet op service. Pronken met ICTkeurmerk maar hebben die voor de webshop helemaal niet : https://www.ictwaarborg.nl/vind-een-deelnemer/max-ict/ Mijden dus.

Goedkoopste uit de pricewatch. Achteraf klopte de prijs blijkbaar niet ( te laag).
Na bestelling werd de prijs aangepast alsmede de levertijd. Ik maakte me al zorgen na het lezen van de reviews.
Ik heb de bestelling ontvangen, één dag na bestelling.

één dag na bestelling. Netjes dus.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops