Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenLevertijd is vele malen hoger dan aangegeven want ze schuiven gewoon zooi door van andere bedrijven zodra je bestelt. En dan dingen weergeven als "op voorraad". Welke voorraad?
Ronduit onbeschoft via de mail en als er iets aan de hand is kan men niets anders vertellen dan "Wij weten het ook niet en het is maar afwachten".
Ook al bieden ze iets voor de helft, mijn advies: kies een fatsoenlijke webshop. Zie de andere reviews. De kans is erg groot dat je deze ervaring gaat delen.
Zie bovenstaande. Tot 3x toe werd de beloofde datum opgeschoven. Want ze bestellen pas als jij dat doet.
KlantenserviceJe schrijft een nette mail en wordt bijdehand en onbeschoft toegesproken door één van die "accountmanagers" (dozenschuivers).
Product besteld en gekozen te betalen via bank overmaking (niet iDEAL). Helaas ging het bij de bank mis en is mijn betaling dubbel gedaan. Klantenservice was vriendelijk en snel in het oplossen van het probleem en het teveel betaalde is gelijk terug gestort.
Wel goedkoop, maar erg lange levertijd, klantenservice die haar woord niet nakomt, defect track&trace systeem.
VerzendingVerzending duurde bijzonder lang. 2 Weken is niet meer anno 2017.
KlantenserviceDe klantenservice zelf was vriendelijk, maar de beloofde mail kwam nooit. Ook de track&trace werkt niet.
Waardeloos bedrijf! Na aanleiding van uw informatie op de site is er een bestelling geplaatst voor Ram geheugen deze blijkt bij binnenkomst niet te werken in de computer. Contact opgenomen via de chat nadat er een bijna een uur is gewacht kwam er eindelijk iemand online die het af deed schrijf maar een mail naar rma. Dit te hebben gedaan met de volledige tekst en uitleg krijgen wij een standaard mailtje plus dat de retourkosten voor onze eigen rekening zijn. In deze mail staat tevens alleen dat er voldoende moet worden frankeert niks over track and trace! Heel vreemd aangezien dit niet onze fout is geweest. Netjes alles verpakt, voldoende gefrankeerd en direct nog verzonden 3 mei. Ik vind het wel heel toevallig en had al een vermoeden dat dit ging gebeuren (zeker na het lezen van de slechte revieuws) ''pakketje kwijt'' Ik verstuur al heel lang en bijna dagelijks pakketjes en heb nog nooit mee gemaakt dat iets niet aankomt bij de ontvanger. Dit verhaal doet mij dan ook vermoeden dat het wordt afgedaan als niet ontvangen terwijl het wel bij is aangekomen maar ze weten dat we niks kunnen aantonen. Jammer dat jullie over de rug van ons zo jullie geld moeten verdienen. Wij zouden een groter geheugen bij jullie weer bestellen maar dat gaan we na deze slechte service en ervaring zeker niet meer doen!!!!!
VerzendingLevertijd en de daadwerkelijke levering kwamen niet met elkaar overeen. Je moet er langer op wachten.
KlantenserviceJe moet tijden wachten om iemand te krijgen spreken en stuur je een mail met uitleg over je probleem/retour dan krijg je een standaard mailtje retour. En nu 'heel toevallig'' is ons pakketje kwijt geraakt. Wat krijg je als reactie stuur maar een mailtje naar de retour afdeling.
Bestelling kwam veel later binnen dan was toegezegd. Ook al zijn de prijzen scherp, er wordt niet op tijd geleverd.
VerzendingBezorging gebeurt door GLS, die het pakket ergens bij de voordeur had verstopt en de bezorger heeft er zelf maar voor getekend. Het pakket was beschadigd door de regen en kon door een ieder worden mee genomen. Ik bestel nergens meer die via GLS leveren.
Ik heb een artikel retour gestuurd en daar moet je zelf achteraan mailen dat het bij hun bezorgt is.
Dan duurt het nog heel erg lang voordat het verwerkt wordt erg slecht
Zelf overal achteraan mailen slecht.
Hun moeten de klant op de hoogte houden en ik zou zeggen het is retour gekomen dus afwerken.
Voorraad is niet op voorraad. Na retour wordt standaard restocking fee gerekend. Ik heb een switch besteld die nergens op voorraad was behalve bij deze club. Kostte 40 euro meer maar goed ik had dat ding snel nodig. Na 2 dagen heb ik geprobeerd om hun online chatdienst te gebruiken. Deze werkt niet. Telefoon werkt sneller. Er werd aangegeven dat er navraag gedaan werd. Geen reactie verder. Na nogmaals 2 dagen was ik er klaar mee en ik annuleer de order. Tot mijn verbazing krijg ik dezelfde avond (na sluitingstijd) een mail dat het artikel verzonden is. Een dropship uit Denemarken. Dus GEEN voorraad. Ondertussen had ik al een vervangend artikel besteld en binnen. RMA wordt wel gehonoreerd maar met een restocking fee van 20%. WAARDELOOS. Nu verkoop ik de switch gewoon via Marktplaats.
VerzendingDoos niet geopend want het was een waardeloze levering aangezien ik al een vervangende switch binnengekregen heb.
KlantenserviceKeer op keer hetzelfde mailtje. In eerste instantie zou het nagevraagd worden. Ik ben 2 weken op vakantie en in die 2 weken is er geen enkele actie ondernomen.
Na wederom een mail gestuurd te hebben loop je tegen een policy muur op. Geen klanten/klachtenservice. Volgens mij gewoon een aangepast autoresponder mailtje.
2 Seagate's ST4000NM0035 bij MaxICT besteld omdat zij aangeven een levertijd van 1 tot 3 dagen te hebben met 800 stuks op voorraad alleen niets bleek minder waar.
Nadat ik na 8 dagen maar eens ben gaan bellen wat er aan de hand was en na 0 communicatie vanuit MaxICT the hennem ontvangen, bleek dat de schijf niet op voorraad scheen te zijn (hun site gaf en geeft op het moment van schrijven nog 800 stuks aan) en er werd mij verteld dat zij het verder gingen uitzoeken, even later werd wederom zonder enig contact vanuit MaxICT de levering uitgesteld met nog een week.
Na nogmaals MaxICT te bellen werd er een externe leverancier aangewezen als schuldige voor de vertraging, echter op mijn vraag waarom dit dan niet op de site werdt aangepast in de vorm van een langere levertijd of gewijzigde voorraad werd ontwijkend geantwoord met een opmerking van "dat weet ik ook niet hoor".
Dit is nu de 2e bestelling (van de totaal 3) die ik bij maxict die door het niet nakomen van van de levertijd en het niet communiceren heb geannuleerd.
Ik zal door deze waardeloze service dus nooit meer andere bestellingen bij MaxICT doen..
Het product waar ik hier over schrijf: https://maxict.nl/product...-iii-interne-harde-schijf
Levering zou via DPD moeten lopen, maar is door falen van MaxICT dus niet betrouwbaar.
Ik zou in ieder geval geen vrij nemen van je werk om te wachten op een levering van MaxICT, want de kans dat er dan ook een product geleverd wordt lijk zo niet heel groot..
De klantenservice reageert dus alleen reactief als je hen belt, maar verwacht vooral geen communicatie vanuit MaxICT over wijzigingen in levertijden e.d.
Daarnaast konden/wilden ze ook geen uitleg geven over de aangegeven status van hun producten en is er zeker geen wil om deze status aan te passen, ook niet als een klant hen er op wijst dat deze toch duidelijk compleet onjuist is.
Ondanks de wisselende reviews van Max ICT Heb ik dit product (een beamer) toch bij hen besteld. Zij boden deze beamer meer dan 10%! goedkoper aan en ik had geen haast.
positief:
De link vanuit de pricewatch is direct naar het correcte product, bestellen en betalen vanaf dat punt was gemakkelijk, informatie voorziening omtrent de levering is ook helder.
negatief puntje: de afbeeldingen en beschrijving op de site zijn van een andere beamer, typenummer / code waren wel correct. Uiteindelijk is wel het juiste product geleverd.
De verwachte levertijd was 3 werkdagen, ik heb zaterdag avond besteld en donderdag had ik de beamer in huis. keurig dus.
Het product is in de originele doos geleverd, Daar heb ik geen problemen mee, Epson verpakt zijn spullen al prima, dus beter voor het milieu!
In het bestelproces is ook duidelijk aangegeven door MaxICT dat de verzending rechtstreeks vanaf de tussen-leverancier is en dat zij daar geen inzicht in hebben tijdens het proces.
Product (nieuwe voeding voor PC.) was op de website makkelijk en snel te vinden. Prima.
VerzendingHelaas was er sprake van een foutieve verzending, dus moest het product retour. Het verzoek of ik het product wilde houden, met een kleine korting heb ik geweigerd... dan had ik wel het foutieve product besteld.
KlantenserviceIk ben ontevreden over de klantenservice. Als consument word ik onvoldoende op de hoogte gehouden over mijn RMA status. Gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden. Ondanks dat ik dezelfde dag het product retour heb verzonden, heb ik mijn bestelde product na een week nog steeds niet ontvangen. Volgende keer toch maar naar Coolblue.
Alles snel en vlot kunnen bestellen via hun website. De voorraad informatie was correct. Ik wilde de "achteraf betalen" optie kiezen. dat kon in eerste instantie, maar gaf in het verdere proces fouten terug.
VerzendingErg vlotte levering, goed verpakt
Op 28-04-2017 staat er op hun site dat er 37 stuks Asus Rog-strix-gtx1080ti-o11g-gaming geforce gtx 1080 ti 11gb gddr5x bij de leverancier aanwezig zijn en per direct leverbaar zijn.
Ik heb direct besteld en dit ging tot er met betaling goed.
De bestelling komt in behandeling te staan en na binnen een uur veranderde dat en de leverdatum zou 1 Mei gaan worden.
Eind van de dag veranderde dit weer opnieuw "in behandeling".
Ik ging er van uit dat deze week het niet zou worden ivm Koningsdag e.d.
Het product ging van 850,- naar 921,- euro in pricewatch en 1-3 dagen levertijd.
Vandaag 3 Mei gevraagd of de producten nog binnen komen, waarop ik de mededeling kreeg "Onze leverancier geeft helaas aan dat het product een onbekende levertijd heeft". (Prijs inmiddels gestegen naar 982,- en zal wel langzaam verdwijnen uit hun database)
Ja vervelend, maar als klant voel je wel aardig belazerd door deze webshop.
Als verzachting van de pijn een alternatief aangeboden gekregen, maar een beetje Tweaker weet precies wat ie wil.
Dat wordt annuleren.
*update:
Nadat ik wilde annuleren, eind van de dag een mailtje ontvangen met de mededeling dat de kaart toch verzonden was.
De volgende dag de kaart ontvangen.
Waardeloos, ik had vooraf beter moeten kijken bij de shopreviews. Ik had een moederbord besteld die binnen 2-3 dagen binnen zou moeten zijn. Er waren nog 10 op voorraad, dus dat moest goed komen! Afijn, besteld, maar een week later nog steeds niks. Er achteraan gebeld en ik zou terug worden gebeld. Dag later nog maar een keer gebeld en werd later wel keurig door dezelfde jongen terug gebeld dat het moederbord nu zo duur is geworden, dat zij m niet meer voor die prijs kunnen leveren. Vind het heel belachelijk dat ik daarvoor niet ingelicht wordt en dat op zo'n manier moet vernemen. Aan de eerdere shopreviews te lezen doet dit bedrijf maar gewoon wat ze willen en zijn ze niet meer dan ordinaire dozenschuivers. Ik kijk in het vervolg goed waar ik bestel! Ik ga liever wat meer betalen dat ik weet dat afspraken echt nagekomen worden dan valse beloftes die men niet waar kan maken.
Snel duidelijk en goede informatie terug. jammer van extra betaling met creditcard is niet meer van deze tijd.
VerzendingSonnos zat in originele doos en nog daarom een doos zonder opschrift. goed en stevig verpakt
KlantenserviceMailtjes waren duidelijk bezorg informatie met track en trace.
Hisense 65m7000 ledTV gekocht bij Max Ict, was 250 Euro goedkoper dan ergens anders, bovendien in Nederland uitsluitend via Otto Duitsland te leveren. De Tv moest uit Engeland komen, zou rechtstreeks van leverancier worden verzonden. Ondanks matige recensies van Max de gok gewaagd en tv besteld.
Van te voren geïnformeerd naar de levertijd zou 2 tot 4 dagen zijn, was in werkelijkheid meer dan 2 weken!
De klantenservice van Max heeft totaal geen inzicht in de levering door de externe leveranciers en zegt maar wat over de levertijd van het product, jammer want als zij dit goed voor elkaar zouden hebben, zouden zij een gouden formule in handen hebben. Je weet gewoon niet hoe lang het daadwerkelijk gaat duren voordat je het bestelde item thuis krijgt en daar moet je wel tegen kunnen.
Uiteindelijk wel een deugdelijk en nieuw apparaat in huis gekregen, voor veel minder dan de concurrentie, alleen zat er geen Europese stekker bij, maar deze had ik zelf nog.
Daarom uiteindelijk wel een voldoende gegeven.
Conclusie: Als je tegen kleine en grote ergernissen kunt en geen haast hebt, kun je bij dit bedrijf wat besparen. Als je hier niet tegen kunt; koop ergens anders!
Door PostNL extra@home geleverd, zou de volgende dag zijn, dag vrij genomen.
Werd gebeld op de dag van bezorging dat het pakket niet in de bus was meegekomen, zou nog wat horen. Volgende dag nog niets gehoord, gebeld; pakket stond op een verdeel centrum en kon uiteindelijk de volgende dag pas bezorgd worden. Als ik niet gebeld had, was het daar waarschijnlijk blijven staan! Erg slecht! Uiteindelijk na 3 dagen bezorgd!
Veel met de klantenservice gemaild, antwoorden kwamen vlot en waren vriendelijk en welwillend. Zij hadden echter niet de goede of onvoldoende informatie over het te leveren pakket, lijkt een beetje pappen en nat houden.
Als Max Ict de informatie voorziening echt goed voor elkaar had, zouden deze jongens zich met andere zaken kunnen bezig houden , dan de hele dag boze en gefrustreerde klanten te moeten beantwoorden.
Daar een toestel besteld wat alleen bij hun op voorraad snel leverbaar (4 tot 7 werkdagen) was.
Na 2 weken nog niks gehoord te hebben zelf maar eens gebeld. Toen werd me verteld dat ze het gingen uitzoeken en dat ik dezelfde dag terug gebeld zou worden. Dit is echter niet gebeurd. 2 dagen later nog maar eens gebeld. Ik kreeg weer dezelfde persoon aan de telefoon en die vertelde me dat hij nog geen terug koppeling had ontvangen van zijn leverancier. hij zou er gelijk achteraan gaan en er dezelfde dag op terug komen. Je raad het al... uiteraard gebeurde dit niet. inmiddels was de beloofde levertijd al ruimschoots overschreden.Vervolgens maar weer terug gebeld de dag erna. Daar werd me verteld dat een of andere koppeling met de leverancier niet lekker liep omtrent de voorraad. er werd me toen verteld dat ze het wel bij een andere distributeur konden halen maar dan ging het me meer geld kosten. uhm... wat? ik lees veel negatieve dingen over de klanten service, die allemaal waar blijken. je zou verwachten dat ze daar wat mee gaan doen. Niet dus...
ik zou het niet weten. ik moet deze nog steeds ontvangen
Klantenserviceik heb alle gezegd wat ik wilde zeggen. verder ga ik er geen woorden meer aan vuil maken.
We hebben een bestelling geplaatst omdat een product goed geprijsd was. Bleek helaas een verkeerde koppeling te zijn. Het product was 2 euro duurder en dat verschil wilde Max ICT niet voor hun rekening nemen.
Omdat ik alleen via creditcard kan betalen, moest de bestelling geheel geannuleerd worden en ik moest weer opnieuw bestellen. Niet geheel klantvriendelijk!
Een foutje kan natuurlijk altijd, maar in de reviews lees ik dat dit niet de eerste keer is. Daarom til ik er ook zwaarder aan. Ik zie weinig reden hier nogmaals te bestellen.
Hij staat in het systeem als geleverd, maar ik heb pas 2 van de 10 items ontvangen. Ik kreeg wel netjes 2x een verzendbevestiging, maar deze linkten beiden naar dezelfde verzending. Ik verwacht ze wel te krijgen, maar erg duidelijk en overzichtelijk is het niet.
KlantenserviceDe klantenservice is niet heel vlot en neemt weinig verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten.
Adverteren met verkeerde type nummers
Had eigenlijk 1300w voedingen besteld 15 stuks bleken na bestelling om 850w voedingen te gaan. Order geanuleerd maar was wel al betaald natuurlijk 5 dagen later andere voedingen besteld levertijd 1-3 werkdagen... Maar helaas order word pas 2 dagen later verwerkt dus kan 6-7 dagen wachten op een WEBSHOP bestelling die op voorraad is.
Bestel hier nooit meer iets.
Kleine EDIT: Bestelling zou 24-04 geleverd worden dagje vrij genomen want we weten natuurlijk niet wanneer ze precies komen. Helaas net MAXict gebeld kan nog minimaal 1 a 2 dagen duren voordat ze het product zelf in huis hebben.
Goh meneer dit kost mij ongeveer 1500 euro aan inkomsten e.d. antwoord klanten service erg vervelend voor u meneer
Excuses staan de kasten al mee vol een te gemoed koming voor tot 2x toe fouten van hun kant was misschien wel op zijn plaats. 16 dagen om wat voedingen geleverd te krijgen
Oh ik krijg een notificatie van Tweakers, Iphone 6 gezakt naar 400 euro. Klik je op de link Refurbished (gebruikte) iphone 6. Lekker misleidend. Waardeloos notificatie zowel tweakers als maxict. gebruikte toestel hoort bij de vraag en aanbod sectie
Het lijkt op de site net alsof je een redelijke prijs betaalt maar dan komt er nog btw overheen. Gelukkig geeft Tweakers de totaalprijs weer inclusief de verzendkosten! Er is ook slecht of heel moeilijk te vergelijken op de website van MaxICT, ik raad mensen aan eerst via Tweakers een product uit te zoeken, en houd alsjeblieft rekening met slechte revieuws!!! Betaal liever 2 euro meer voor je bestelling dan wekenlang ellende!!
VerzendingEen langere verzendtijd dan ik had verwacht, maar nog wel net voldoende.
KlantenserviceIk had een defect product terug gestuurd. Anderhalve maand, talloze telefoontjes en een hoop frustratie later is er nog niks opgelost en zullen ze nog maar weer even naar hun leverancier bellen... Al die tijd heb ik dus een computer zonder voeding... Uiteindelijk maar geld terug gevraagd, krijg je geen verzendkosten terug! Ik mocht ook niet eens een ander product (voor dezelfde prijs!) uitzoeken omdat ik geen vertrouwen meer had in het oude product! Totaal niet oplossings- of klantgericht, heel erg slechte service en ik bestel echt nooit weer iets bij MaxICT.