Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLevertijd op de website 1-3 werkdagen. Zaterdag besteld. Ik heb week later alleen bevestiging gekregen dat het product is verzonden.
Verzending5 Werkdagen later en nog steeds geen pakket ontvangen. Track & trace service is slecht.
AlgemeenZeer slecht!! je krijgt bijna geen contact met het bedrijf. mocht je na uren lang wachten iemand aan de lijn krijgen dan zeggen ze dat ze alle gegeven per mail naar je sturen. vervolgens krijg je niks! ben nu nog op mijn product aan het wachten (2 weken) en geen idee wanneer ik het krijg
Verzendingslecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht
Klantenserviceslecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht slecht
AlgemeenHadden een product op leverbaar staan die na betaling toch niet meer te leveren bleek. Ik blijf maar mails krijgen met een voorstel van alternatieven die geen waardige alternatieven zijn. Ik stuur telkens terug dat ik de bestelling wil annuleren en krijg geen reactie.
KlantenserviceGeen reactie op mijn vraag tot annulering van de bestelling.
AlgemeenOndanks dat bij producten staat dat deze uit voorraad leverbaar zijn bijzonder lange levertijden en slechte service.
VerzendingOp de website een toestel en een USB oplader besteld, product zou op voorraad zijn. Op de order bevestiging stond ineens een levertijd van 4 tot 7 werkdagen...Na ruim een week gemaild en de order stond on-hold omdat de oplader niet op voorraad was. Weer een week later nog niets binnen, weer gemaild en telkens de belofte gekregen dat ik op de hoogte van de voortgang gehouden zou worden maar dat is ook niet gebeurd. Pas toen ik de order wilde cancellen en dat in behandeling genomen is werd ineens het pakket bezorgd. Tussen bestel datum en leverdatum zat ruim één maand.
KlantenserviceGeen of pas heel laat reacties op vragen, klachten worden niet serieus behandeld, het cancellen van een order wordt simpelweg genegeerd.
Update 24-10-2017: Pas weer anderhalve week later heb ik een creditnota voor het ontbrekende onderdeel ontvangen. Dat geld krijg ik niet terug maar 'krijg' ik als shoptegoed.... Waardeloos geregeld dus, ik wil daar nooit meer ene cent uitgeven!
Algemeende website had een archaische uitstraling (wat op zich natuurlijk niet erg is). Verder is mijn ervaring redlijk positief.
VerzendingIn vergelijking met andere webshops is de verzendingstijd erg lang (3 tot 4 dagen voor producten die klaar liggen).
AlgemeenAanbieding microserver (hardware.info vrijdagdeals) was goed te vinden. Prijs lag iets onder gemiddelde en was op voorraad.
AlgemeenOndanks de niet altijd even positieve beoordelingen hier een monitor besteld. De prijs was subliem en de levertijd ook scherp. Alles verliep prima en het product is top. Helemaal tevreden!
VerzendingGeleverd binnen de gestelde levertijd.
AlgemeenSnel en makkelijk betalen met iDeal. (extra kosten van ideal is wel lelijk maar toch waren ze nog goedkoper)
VerzendingEchter het product zou binnen 1 a 2 werk weken geleverd kunnen worden. Na 2,5 week toch maar even gebeld. Echter via de telefoon lieten ze weten dat als dit meestal zo lang duurt het niet meer lever baar is. Dag erna toch een mailtje gehad dat het product toch nog geleverd kan worden maar dat het toch 1 a 2 weken langer gaat duren. Per mail gevraagd om bevestiging dat het toch geleverd kon worden. Echter kreeg ik de mail terug we gaan dit controleren/navragen bij onze leverancier. (HIER VROEG IK NIET OM! ik wou alleen maar een mailtje ja het kan nog geleverd worden) Nu na 4 weken zou de bezorg datum morgen zijn. Als dit niet binnen komt wordt het helaas geld terug. Zal hier nooit meer wat bestellen. Had hier al jaar + slechte ervaring mee maar dacht geef ze nog een kans. Bij deze bestel ik NOOIT! meer bij dit bedrijf en zal ik collega's ook afraden hier ooit wat te bestellen.
9-9 besteld 1 a 2 weken levertijd
2-10 Levertijd veranderd naar 11-10
2-10 levertijd veranderd naar 12-10
12-10 Levering toch binnen gehad.
Totaal waardeloos. Chat kost 45!minuten voor dat iemand antwoord geeft. Na mijn andwoordt werdt er even gekeken wat nog een 30 minuten kosten. Ondertussen toch maar even gebeld. Zoals bovenstaand gaven ze hier aan dat het mogelijk niet meer leverbaar was en dat ze er per mail op terug kwam. Echter onder tussen zeggen ze in de chat dat dit naar de leverancier is gestuurd en dat het binnen een paar dagen mijn kant op gaat komen. 2 Totaal verschillende berichten 0,0 duidelijker geworden.
AlgemeenHeb ondanks de vrij negatieve beoordelingen gekozen voor Max ICT omdat ze het de koptelefoon ruim op voorraad hadden en het goedkoopst waren. Uiteindelijk een goeie keuze geweest.
Al met al erg tevreden over hoe het gegaan is, bedankt voor de top service Max ICT.
Zaterdagnacht besteld en vandaag in huis gekregen. Ik kreeg bij elke verandering van mijn order netjes een mailtje en kon ook alles volgen op de website van Max ICT.
AlgemeenNormaal zou ik hier nooit iets hebben gekocht. De negatieve reviews hier zeggen al genoeg. Zelf had ik nog geen ervaring bij hun.
Nu nooit meer.
De winkel zou een dertigtal rain design ilevels op voorraad hebben, deze vond ik nergens anders op voorraad. Vandaar, dat ik toch hier wou bestellen.
Nu blijkt dat hun leverancier dit op voorraad had, en niet max zelf. Het duurt dus 10 dagen voor een item van hun leverancier te krijgen, die ze dan zelf doorsturen naar mij.
Dit vind ik totaal niet kunnen.
In het order zaten ook andere items, die ze allemaal lieten wachten, door dit ene item. Vind ik ook niet kunnen.
Ik raad tensterkste af om hier zaken op te kopen, er zijn veel betere, klantvriendelijkere winkels, die wel eerlijk zijn
Product op voorraad, waardoor ze een snelle levertijd aanbieden, had ik het elders gekocht met een levertermijn van een week, zonder voorraad, had ik mijn spullen veel sneller ontvangen.
Op voorraad betekend niet dat de leverancier het op voorraad heeft, maar de winkel waarbij ik het koop.
De leverancier heeft ook nog eens 10 dagen nodig gehad, dus die had het ook niet op voorraad.
Contact opgenomen omdat orderstatus onduidelijk was.
Ik heb me 2x moeten uitleggen (terwijl vorige uitleg correct was, maar die idioot begreep me niet.)
Mijn vragen en berichten lezen ze ook niet aandachtig, en ik krijg maar halve antwoorden.
Ze gingen de status controleren bij hun leverancier. Nadien zou ik dezelfde dag nog een mail krijgen met een antwoord. Nooit ontvangen.
Waarom nakijken bij leverancier als ze het op voorraad hadden?
Het heeft 3 verschillende chatsessies en verschillende contactpersonen, verspreid over enkele dagen, geduurd voor ik eindelijk een antwoord heb gekregen op mijn vraag.
AlgemeenGoed en goedkoop, binnen verwachte levertijd van 3 tot 7 dagen op de 7e dag kunnen afhalen bij de winkel.
VerzendingHeb product zelf afgehaald, aardige bediening, goed geholpen.
KlantenserviceGeen persoonlijke ervaring mee, maar de service in de winkel is prima.
AlgemeenHet bestellen en betalen ging gewoon goed, hier op is niks aan te merken. Al klopt de aangeven levertijd en voorraad dus achteraf gezien niet. Zelf actie moeten ondernemen omdat er problemen waren met de levering.
VerzendingEr was een levertijd van 3 dagen aangegeven, in de orderstatus werd echter niet aangegeven dat er iets verzonden was. Wel werd aangegeven dat door externe leverancier er niet altijd gegevens waren. Dus ik zocht hier niks achter. De dag nadat er bezorgd had moeten zijn stond de leverdatum ineens op onbekend. Zelf contact moeten opnemen naar de stand van zaken(rond een uur of 3) Er werd bij leverancier navraag gedaan. de dag er na rond vijf uur nog geen reactie, dus weer gebeld. Toen kregen ze de leverancier wel te pakken en kreeg ik te horen dat het product niet leverbaar was. Terwijl op dat moment op hun site stond dat het product leverbaar was binnen 3 dagen, en dat er voldoende voorraad was. Dit klopt dus gewoon niet. Hier op werd mij gezegd dat de site moest worden bijgewerkt. Waarop ik antwoorde dat sinds het moment van bestellen 1,5 week terug het product op voorraad stond en dat de site dan wel erg lang niet bijgewerkt is. Of dit een probleem is bij hun leverancier en voorraad systeem of een probleem aan hun kant weet ik niet. Feit blijft dat zij als verkoper foutieve informatie blijven geven. Na mijn telefoontje is het product van de webshop verdwenen.
KlantenserviceHoewel er snel gereageerd word via de chat en telefonisch, was dit enkel wanneer ik contact zocht omdat er iets niet klopte. Toen mijn product niet verzonden werd of er vetraging was had er al melding gemaakt moeten worden dat er problemen waren met mijn bestelling. In plaats daarvan heb ik zelf actie moeten ondernemen om hun erachter te laten komen dat er een fout staat op hun site en wellicht een fout in hun systeem.
AlgemeenWoensdag bestelt, vrijdag binnen.
Alle vragen goed beantwoordt en op tijd geleverd.
Bestelprkcess misschien een beetje irritant omdat je een account aan moet maken.
AlgemeenWaardeloze shop. We bestellen een volledige pc in onderdelen, blijkt na het afrekenen dat het moederbord te lang onderweg zou zijn, dus dat cancellen we meteen een paar uur later. Toch sturen ze het op, en om het terug te nemen vragen ze 20% restocking fee + transportkosten
VerzendingEcht een dikke schande. Niet op tijd geleverd, en zoals eerder vermeld een restocking fee van 20% op een moederbord van bijna 500 euro dat meteen gecancelled werd. Hun argumentatie gaat vooral uit van hun belang: ons systeem is automatisch, wij moeten het terug op voorraad nemen,.. Niet echt klantvriendelijk dus.
KlantenserviceBij een conflict jammeren ze over hoe ze hun automatisch systeem niet onder controle hebben, en wat het hen allemaal kost om zaken terug op stock te nemen . Dat lijkt me vooral hun zaak, niet de mijne.
AlgemeenEcht de grootste oplichters op de Nederlandse markt!
Hebben de helft achteraf niet op voorraad, leveren nep producten etc.
Sherm voor mijn mobiel besteld, die is dus defect geleverd, ik retour aanvragen. Komt er alleen te staan: 'Wachten op uw retourzending', niks geen info waar het heen moet... Ik mailtje sturen, na een dag antwoord waar het heen moet, ik vraag of ik de kosten vergoed krijg zoals op de site vermeld staat bij FaQ, nee hoor!
Zit hier dus met een defect geleverd scherm en moet nog 6,50 betalen om een defect GELEVERD product weer retour te doen...
Mag dit wel volgens de wet?
Ook al is het goedkoop, riskeer niet om hier iets te kopen! Beter ietsje meer betalen voor een wel ECHT product..
9,50 verzendkosten... Voor een pakketje wat makkelijk door de brievenbus had gekund...
Retourneren bij defect geleverd moet je ook nog zelf betalen..
Voor de klantenservice toelichting zie de algemene toelichting, 10 woorden.
AlgemeenMonitor besteld die op voorraad was. Status van bestelling blijft 3 weken 'opdracht verzonden naar magazijn'. Ik heb 3x gevraagd hoe 't er mee staat, via mail, chat en telefoon, met als antwoorden respectievelijk:
Mail: geen,
Chat: 'we komen hier via de mail op terug (niet dus),
Telefoon: hij komt eraan, over 2 dagen wordt hij geleverd.(niet dus)
affijn: uiteindelijk, na 3 weken, een mail gekregen dat de monitor niet meer leverbaar is. (terwijl de status van mijn bestelling op de site nog steeds niet veranderd is). Ik krijg mijn geld in 10-15 dagen terug, hoop ik...
Hier is best wat ruimte voor verbetering qua proces en communicatie, om 't voorzichtig uit te drukken...
In mijn geval niet in staat gebleken om een goede status te geven. Bereikbaarheid is goed overigens en geen klachten over de vriendelijkheid van de medewerker, maar administratief lijkt de boel niet op orde...
AlgemeenProduct was op voorraad en is, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Niets op aan te merken. Enige bijzondere was wel dat het product blijkbaar tweemaal in het systeem staat, voor twee verschillende prijzen.
VerzendingGeen overbodige omdoos, levering via GLS had wel een track & trace-code, maar ik heb op de site van GLS daar verder geen informatie mee kunnen achterhalen - ik vermoed dat dat bij GLS ligt, en het was verder ook geen probleem.
AlgemeenHet bestellen gaat goed, betalen ook geen punt. En dan is het wachten op het pakket!
VerzendingWaardeloos, er staat levertijd 1-3 werkdagen! Voorraad meer dan 200 stuks.
Op 9 september besteld, verwachte leverdatum 14 september! Mooi dat klopt denk je. Op 14 september niets ontvangen! Op 15 september staat er: Verwachte leverdatum: ONBEKEND! Terwijl als je op de site kijkt er nog steeds staat 1-3 dagen. Contact opgenomen met klantenservice. Ze zullen het navragen bij leverancier. Na weer een week nog niets ontvangen. Gedreigd met terug laten boeken creditcardbetaling. Hierna de melding verwachte leverdatum 28 september! Toch maar die datum afgewacht.
En inderdaad ontvangen! na bijna 3 weken i.p.v. 3 dagen.
Als je belt wordt je best snel en vriendelijk te woord gestaan, maar het levert 0,0 op. Je krijgt als antwoord: We nemen contact op met de leverancier om navraag te doen. U ontvangt daarvan een mail. Je verwacht een mail met daarin een antwoord, maar nee, in de mail staat de bevestiging dát er een navraag is gedaan.
AlgemeenOp zoek naar de voordeligste aanbieder van een thin client, met voorraad, bij Max ICT terechtgekomen. Uitstekend geholpen.
VerzendingNa telefonisch overleg over de voorraad de bestelling geplaatst en overeen gekomen dat het in 2 zendingen geleverd zou worden. De thin clients waren binnen een dag verstuurd en de volgende dag bezorgd. Ik was wat huiverig na de slechte winkelscore hier op Tweakers bij deze organisatie wat te bestellen, maar kan alleen maar positief zijn.
AlgemeenMisleiders die je proberen over te halen met neppe voorraden die zij helemaal niet in huis hebben. Waardeloze klantenservice. Baas van dit bedrijf vertelt ironisch genoeg in zijn interviews hoe speciaal zijn band met zijn klanten wel niet is en hoeveel waarde hij daar aan hecht. Noemt zichzelf een "webshop eindbaas". Groot contrast met wat zijn fans dan wel niet als recensies achterlaten.
Ik zou iedereen adviseren om je spul lekker ergens anders te kopen waar je geld op een waardigere plek terecht komt, scheelt een boel frustratie.
Het doosje ziet er keurig uit, mocht je geluk hebben dat het aankomt.
KlantenserviceOngeïnteresseerde medewerkers, zijn duidelijk op de hoogte van het misleidbeleid. Zeggen maar wat.