Gebruikers over webshop Max ICT B.V.
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct besteld welke ik de volgende dag heb geannuleerd, dit i.v.m. het 2 weken sneller kunnen leveren en lagere prijs bij een andere webshop.
Over het annuleren heb ik MaxICT gemaild, waarop ik netjes een mail terug kreeg dat deze geannuleerd zou worden, waarbij het verschuldigde bedrag terug gestort zou worden.
2 week later een postbezorger aan de deur met het pakketje van MaxICT. De postbezorger terug moeten sturen met het pakketje omdat deze geannuleerd zou zijn!
KlantenserviceGelijk MaxICT gemaild over de stand van zaken en waarom het pakketje toch verzonden is, hierop kreeg ik de volgende reactie:
"Helaas kunnen wij de order niet voor u annuleren. Het product is reeds verzonden.
Wij zullen het product dus uitleveren en u zult zo spoedig mogelijk een verzendbericht ontvangen."
Dit terwijl er al duidelijk aan was gegeven dat de postbezorger aan de deur was geweest, blijkbaar neemt MaxICT de moeite niet om een mail door te lezen en een klant te begrijpen.
Tot dusver nog steeds geen geld terug ontvangen en alleen lege beloftes gekregen.
AlgemeenLeveringsinformatie op website klopt niet. Op website staat netjes voorraad en levertijd. Op basis hiervan besteld. Echter blijkt dat dit niet klopt en de bestelde producten nog steeds niet verzonden kunnen worden.
Voor een product zag ik de prijs met meer dan 20% omhoog gaan en na een paar dagen weer omlaag.
Chat service met de website werkt niet. Heb al 3 keer de chat service een uur open gehad en ja ik blijf ook niet telkens op dat schermpje kijken om te kijken of er iemand eindelijk reageert. Het is van de 3 keer, wel 1 keer gelukt om een medewerker bij de chatvenster te zien. Ik zou zeggen schaf dit gewoon af als het toch niet werkt en er niet genoeg personeel aan zit.
Levertijd op website klopt niet. Ik heb 2 producten met 2-3 dagen levertijd besteld. Na 1,5 werkweek nog steeds niet uitgeleverd. Max ICT werkt met externe leveranciers. Blijkbaar als een order naar een externe leverancier gaat kunnen zij dit niet goed meer volgen. Mijn order staat al een meer dan een week op status afgehandeld. Maar dit betekent intern afgehandeld en moet je maar afvragen wat er verder aan de hand is bij de externe leverancier.
KlantenserviceSlecht. Meerdere malen klantenservice gebeld over de status van mijn levering. Elke keer zou ik terug gebeld of gemaild worden. Nooit een e-mail/telefoon gekregen. Moet er zelf maar elke keer achter aan gaan.
Daarnaast zit er ook een lange wachttijd op de klantenservice via telefoon.
En werkt de chat service niet.
Algemeenik heb tot nu toe 5 producten bij max ict besteld. deze producten zijn allemaal ook de dag erna aangekomen. de RMA aanvraag ging erg soepel en de winkel heeft een zeer simpele layout waardoor alles makkelijk te vinden is. de winkel heeft ook een fysieke winkel voor als je er online niet helemaal uitbent.
Verzendingde 5 producten kwamen onbeschadigt en op tijd aan. als er vertraging is melden ze dat ook.
Klantenservicede klantenservice heeft eerst een FAQ waaruit alles wat ik nodig had te halen viel.
AlgemeenSnelle en correcte levering. Was prima verzorgd en correct verpakt. Voor herhaling vatbaar! Ga zo door!
VerzendingPrima
AlgemeenSnel en netjes afgehandeld, klein foutje door GLS, netjes opgelost door Max ICT, heel tevreden.
VerzendingDe bezorger van GLS kon zijn ronde niet af maken door de Decemberdrukte, wat te begrijpen is, maar zette op het overzicht dat ik bij levering niet thuis was. Omdat ik speciaal was thuis gebleven liep ik daar zo van te balen dat ik Max ICT een mail heb gestuurd hierover, zij hebben contact opgenomen met GLS, en met een nette mail terug gekoppeld naar mij. Dat vond ik echt top, en de sjaggerijnigheid was gelijk weg.
AlgemeenGroot assortiment tegen concurrerende prijzen, waardoor ik meerdere artikelen tegelijk in 1 bestelling bij 1 leverancier kan plaatsen. De zoekmogelijkheden op de site zijn niet erg uitgebreid, maar met een beetje handigheid kom je er meestal wel uit. Bijzondere artikelen zoals bijvoorbeeld een refurbished netwerkkaart voor een APC UPS vond ik bij niemand anders in NL. Deze review gaat over diverse bestellingen vanaf 2011 t/m 2017.
VerzendingBij langere levertijd dan verwacht gaat de communicatie wat moeizaam omdat die via Max ICT naar de distributeur loopt en weer terug. Soms staan artikelen wel op de site als voorradig, maar kunnen ze toch niet geleverd worden, zelfs als ze bij andere webshops in NL of bij de NL importeur nog wel op voorraad zijn.
KlantenserviceKlachten worden wel behandeld, maar je moet soms zelf het tempo in de afhandeling er in zien te houden.
Algemeen2 grootformaat printers aanbieden, met een iets andere prijs (rond de 600,- exclusief btw). Eerst wordt er 3 dagen na mijn bestelling middels een creditfactuur mij duidelijk gemaakt dat er iets mis is met mijn bestellen (hoezo, gebrek aan communicatie?). Dus ik neem contact op en er wordt mij doodleuk verteld dat de printer niet meer op voorraad is bij hun leverancier (voorraad stond op: 9 toen ik bestelde). Goed, foutje kan gebeuren. De oplossing zou zijn dat ik de iets duurdere variant zou nemen (30,- duurder), want die zou wel op voorraad zijn (voorraad stond op 13).
Via de mail wordt mij dit duidelijk gemaakt waarna ik direct terugmail dat ik akkoord ga en graag de factuur voor de bijbetaling zie verschijnen. Één dag later heb ik nog steeds geen reactie en zie ik de printer ook niet meer op de site staan. Ik bel er zelf weer achter aan en er wordt mij doodleuk verteld dat die printer ook niet meer op voorraad is bij de leverancier van de lage prijs, maar dat ik hem wel kan kopen voor 200,- meer.
Kortom, er wordt niet gecommuniceerd en de voorraad voorspelling klopt van geen kant. Bij deze, koop NIKS bij MAX ICT B.V., het kost je alleen maar frustraties.
Ja, ze zijn vriendelijk, maar daar is ook alles wel mee gezegd.
AlgemeenProduct besteld waarbij ik specifiek van te voren naar de levertijd had gevraagd.
(omdat ik het product werk gerelateerd nodig heb bij een spoed opdracht)
Mij werd verteld dat ik deze zeker weten binnen de week geleverd zou krijgen.
Op basis hiervan de bestelling geplaatst.
En het dan toch voor elkaar krijgen om het de maandag daarop aan te gaan bieden...
Beetje jammer Max-ICT...
Klanten service is snel met respons dus dat is netjes. Alleen lossen ze het probleem niet op...
AlgemeenSpullen zijn allemaal netjes binnen gekomen, zelfs het moederbord dat niet meer op voorraad was heb ik nog binnen een week gekregen.
AlgemeenDe bestelling geplaatst alles was op voorraad volgens de site.
Maar helaas .Geen melding via mail. Ze laten gewoon niks van zich horen.
Twee produten geleverd, maar de rest hoor je niets van. Geen enkele communicatie en dat voor een ict bedrijf. Zeer klant onvriendelijk.
KlantenserviceAls ik contact met ze had waren ze gewoonweg asociaal.
De laatste bestelling is nog steeds niet geleverd.Ze hebben het geld terug gestort zonder hier melding van te maken.
Ik zou hier nooit iets bestellen. Wees gewaarschuwd
AlgemeenGin wel makkelijk en je kon oog gewoon met Mastercard betalen wat ook heel erg fijn was.
VerzendingKwam helaas iets later dan gepland maar zag er uitstekend uit
KlantenserviceDe klantenservice is helemaal top! Je kan ze de hele dag stalken als het moet, niemand die er een probleem van maakt.
AlgemeenPrima webwinkel met scherpe prijzen. Technisch zou de webshop wel wat soepeler mogen werken, zou qua vertrouwen ook helpen verwacht ik.
VerzendingDoor een interne communicatiefout kreeg ik m'n TV niet zaterdag maar dinsdag (daarom dus 'voldoende').
KlantenserviceVriendelijk te woord gestaan n.a.v. telefonische vraag. Daarover is ook pro-actief contact geweest door Max ICT.
AlgemeenDe bestelling plaatsen is makkelijk. Je wordt op de hoogte gehouden totdat het product aan de leverancier is meegegeven. Daarna is het radiostilte.
VerzendingBij meerdere chatberichten zou ik nog reactie per mail krijgen of er een nieuwe leverdatum bekend is maar tot op heden niets. Op de MijnMax pagina staat af en toe een update over een leverdatum, maar tot 2x toe geen bestelling afgeleverd.
KlantenserviceEr is contact mogelijk per mail en telefoon, echter krijg ik soms geen reactie of wordt er iets beloofd en vervolgens niet nagekomen
AlgemeenMaxICT wil mijn bestelling niet verzenden omdat de prijs van het product met €20 gestegen is terwijl mijn vooruitbetaling verwerkt werd
Algemeenop 3-12-2017 een intel i5 besteld. De levertijd was 2-3 werkdagen.
Ik kreeg een berichtje dat hij 8-12-2017 geleverd zou worden.
Dus afgelopen Vrijdag de hele dag thuis gebleven maar geen i5 geleverd.
Vandaag maar eens gebeld met de helpdesk, en wat blijkt hij word pas na kerst geleverd !!! Dus mijn geld maar terug gevraagd en ergens anders besteld.
Weer een klant kwijt.
Netjes te woord gestaan en gekeken voor een andere oplossing.
Daar kwamen we jammer genoeg niet uit.Dus geld terug gevraagd.
Kan tot 10 werkdagen duren pff!
AlgemeenEen aantal zwave afstandsbedieningen gekocht bij deze winkel. Met enige huivering aangezien de reviews niet heel erg goed waren.
Ik heb echter geen enkel minpunt in mijn bestelling kunnen ontdekken. En ook dat mag uiteraard gezegd worden!
Voor mij een prima eerste ervaring met ze.
Geleverd conform de afspraken.
AlgemeenOpmerkelijk hoe er kosten bijkomen voor o.a. ophalen in de winkel, of het betalen met iDeal. De prijs is dus echt een kale vanaf-prijs.
Wel opmerkelijk: Ik kreeg twee uur voor ik het item -->af ging halen<-- de vraag al binnen of ik een review wilde schrijven omdat we verwachtten dat mijn product --> al geleverd <-- zou zijn... Beetje krom.
Een plusje voor de eerlijkheid van de baliemedewerker.
AlgemeenHelaas tegen beter weten in bij Max ICT iets besteld. Het lijkt erop alsof ze zorgen dat ze bovenaan de pricewatch staan met de laagste prijs, maar kunnen dan niet hiervoor leveren.
- 30 november 2x Nintendo switch Pro controller besteld welke voorradig was volgens website.
- 30 november ook bevestiging dat order verwerkt was en naar leverancier verzonden
- leverdatum 4 december bevestigd
- leverdatum verschoven naar 5 december op 4-12
- leverdatum verschoven naar 6 december op 5-12
- leverdatum onbekend op 6-12
- 6 december via chat leverdatum opgevraagd
- 6 december reactie ontvangen dat navraag is gedaan bij externe leverancier
- 9 december nog geen reactie gehad, wel leverdatum nu op 12 december gezet.
UPDATE
12 december, verwachte leverdatum staat weer op onbekend en geen reactie meer van MaxICT gehad. Controller wordt nog steeds via website aangeboden met 4-7 dagen levertijd maar voor dik 70,- EURO.
UPDATE 2: 13-12 weer achteraan gemaild, leverdatum weer verzet naar 19-12 nu.
-20-12-2017, weer leverdatum van 19-12 gewijzigd in onbekend. Gebeld, blijkt dat externe leverancier 1 heeft nog liggen en die kan die alvast opsturen, maar die zal niet voor kerst binnen zijn. Aangezien ik al 3x dit soort beloftes heb gehad en niet zijn nagekomen er voor gekozen de bestelling te annuleren. Je zou bijna denken dat ze failliet zijn en geen goederen meer krijgen van leveranciers.
Waardeloos bedrijf. Nu maar eens proberen geld terug te krijgen. Wees gewaarschuwd, bestel hier niks. Ze blijven leverdatum wijzigen en beloftes geven voor levering, maar ze kunnen uiteindelijk niet leveren. Slecht dat de producten nog steeds voorradig staan op de website. Trap er niet in!!!
Voorraadindicatie is farce, leverdatum wordt continue aangepast tot zelfs onbekend.
KlantenserviceWel direct contact via de chat, echter de enige reactie is dat ze het bij externe leverancier na moeten vragen. Daarna blijft reactie uit, terwijl leverdatum weer 2x gewijzigd is tussentijds en op onbekend staat.
AlgemeenDe service is echt super, levering, afhandeling. klantgericht . Duidelijk beter dan vegelijkbare webshops.
Bedankt
Producten goed verpakt , snelle levering
KlantenserviceKlantvriendelijkheid is merkbaar belangrijk voor MAX ICT , professioneel , snelle reactie en betrokken .
AlgemeenSnelle service en levering, gewoon dikke prima!
Omdat je minimaal 15 woorden moet plaatsen, wat nergens op slaat